• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 13:26:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 09, 2025, 13:26:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by DarkMagiK06
[Today at 12:38:29]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[Today at 10:13:41]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 10:12:48]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:54 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 07, 2025, 13:32:32 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Juror8
[May 07, 2025, 12:08:27 pm]

[Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Γενικές απ...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 21:22:47 pm]

Χρόνια πολλά AI και Nikos...
by Mr Watson
[May 06, 2025, 17:28:07 pm]

Ποιον δίσκο ακούσατε πάνω...
by Katarameno
[May 06, 2025, 17:15:01 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by okan
[May 06, 2025, 12:56:59 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 11:17:15 am]

Τι βλέπετε αυτήν τη στιγμ...
by Katarameno
[May 05, 2025, 01:01:19 am]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 23:07:01 pm]

Μέλος του μήνα - Απριλιος...
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:34:36 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[May 04, 2025, 20:33:02 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[May 03, 2025, 11:03:08 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426113
Total Topics: 31682
Online Today: 140
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 82
Total: 100
thomdodo
tzortzis
stergios03
acolak
tchronis
vajim
chris123
chrisdardas
elefteria
Naks404
parzival
xristodoulou
nataliapap
Elliot Alderson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Συμμετοχή στα κοινά, φόρουμ και φοιτητικό κίνημα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Συμμετοχή στα κοινά, φόρουμ και φοιτητικό κίνημα  (Read 1015 times)
Τζιτζίς
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Συμμετοχή στα κοινά, φόρουμ και φοιτητικό κίνημα
« Reply #15 on: April 04, 2023, 08:31:30 am »

από το 2017 που είμαι στη σχολή πρώτη φορά βλέπω τόσο έντονη απολίτικη και ισαποστακικη στάση στο φόρουμ, και μάλιστα από μέλη της ΟΔ/ΟΣ. διαχρονικά θυμάμαι αυτή η τάση να είναι μειονότητα, τώρα σε όποιο τοπικ μπεις θα βρεις ένα διάχυτο πάσιβ αγκρεσιβνες και ένα αντιδραστικό*σκατα στα κομματα-παραταξεις-ομαδες-γενικες συνελεύσεις". υπενθυμίζω ότι φεύγοντας από τη σχολή ο μόνος τρόπος διεκδίκησης είναι τα σωματεία μας, οι συλλογικοί αγώνες και φορείς, ακριβώς αντίστοιχα με τον φ.σ. μας. επίσης το απολίτικ και το σκατα στις γ.σ. δεν είναι απολίτικ αλλά ξεκαθάρη πολιτική στάση υπέρ του υπάρχοντος, οπότε όσοι τα λέτε αυτά αλλά κράζετε κ τη δαπ, δείτε μήπως εν τέλει ενίσχυετε το υπάρχον και την φάση της με την τόσο υπεράνω redddit/r/greece "είναι όλοι ίδιοι και είμαι υπερανω από την πολιτική" στάση σας.

κάπου έλεος ρε παιδιά, κάποτε το τημμυ.γρ τους ποναγε τους ΠΑΝΚΣ, δεν έλεγε τα ιδια

edit υ.γ. να κάνουμε κάθε φορά την ερώτηση στον εαυτό μας αν θα χαιρόταν ο κιροι σενκο με την απολίτικ στάση και κατάσταση του φόρουμ. αν η απάντηση είναι ναι ... είμαστε σε δύσκολα μονοπάτια
sent from mTHMMY  
« Last Edit: April 04, 2023, 08:37:41 am by Τζιτζίς » Logged

Το κόψα το κάπνισμα, αλλά παραμένει μαγκιά, απλά εγώ δεν είμαι μάγκας πλέον.
Cloud Strife
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: April 04, 2023, 08:32:56 am »

Επειδή πολλά ακούστηκαν, η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί η ΔΑΠ σε συνέλευση ΔΕΝ ήταν το 2020 αλλά το 2019, κοντά στις 17 Νοέμβρη (νομίζω λίγο μετά). Βέβαια τότε ήμουν φοιτητής άλλου τμήματος.
Μας έκανε την τιμή να στείλει μία αντιπρόσωπο σε μία συνέλευση το 2022, αν θυμάμαι καλά στην πρώτη συνέλευση μετά τις φοιτητικές εκλογές, η οποία αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει, ούτε καν λευκό, ενώ δεν τοποθετήθηκε για τίποτα αν θυμάμαι καλά.
Τη βρίσκουμε μονάχα στα ΔΣ και η στάση της είναι καθρέφτης των απαράδεκτων πολιτικών της κυβέρνησης στην παιδεία, όπως πχ η στήριξη των ενοικίων στις φοιτητικές εστίες (!)
sent from mTHMMY 
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #17 on: April 04, 2023, 08:46:11 am »

Quote from: Cloud Strife on April 04, 2023, 08:32:56 am
Επειδή πολλά ακούστηκαν, η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί η ΔΑΠ σε συνέλευση ΔΕΝ ήταν το 2020 αλλά το 2019, κοντά στις 17 Νοέμβρη (νομίζω λίγο μετά). Βέβαια τότε ήμουν φοιτητής άλλου τμήματος.
Μας έκανε την τιμή να στείλει μία αντιπρόσωπο σε μία συνέλευση το 2022, αν θυμάμαι καλά στην πρώτη συνέλευση μετά τις φοιτητικές εκλογές, η οποία αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει, ούτε καν λευκό, ενώ δεν τοποθετήθηκε για τίποτα αν θυμάμαι καλά.
Τη βρίσκουμε μονάχα στα ΔΣ και η στάση της είναι καθρέφτης των απαράδεκτων πολιτικών της κυβέρνησης στην παιδεία, όπως πχ η στήριξη των ενοικίων στις φοιτητικές εστίες (!)
sent from mTHMMY  
σε αυτήν του Νοέμβρη του 2019 αναφέρετε το παιδί, τα επεισόδια στην ασσοε εγιναν νοεμβρη του 2019 βλεπω αρα με τις ημερομηνιες μια χαρα τα λεει, εξάλλου την άνοιξη του 2020 έγιναν καθόλου συνελεύσεις?  (το 2021 σιγουρα εγιναν, αλλα αρχες του 20 με αρχες κορονα δεν θυμαμαι να εγιναν).

πιάστηκες και εσύ, με το εν ετη 2020 που είπε δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα. ε το νοεμβρης 2019, το λες χοντρικα 2020.
κανά πραγματικό πρόβλημα των φοιτητών λύσατε αυτό το διάστημα της καραντίνας ή μας δημιουργήσατε και άλλα? (σίγουρα μας δημιουργήσατε πάντως..., τα ντοκουμέντα υπάρχουν... όποιος θυμάτε θυμάτε).
« Last Edit: April 04, 2023, 08:50:13 am by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: April 04, 2023, 09:21:04 am »

Quote from: Τζιτζίς on April 04, 2023, 08:31:30 am
από το 2017 που είμαι στη σχολή πρώτη φορά βλέπω τόσο έντονη απολίτικη και ισαποστακικη στάση στο φόρουμ, και μάλιστα από μέλη της ΟΔ/ΟΣ. διαχρονικά θυμάμαι αυτή η τάση να είναι μειονότητα, τώρα σε όποιο τοπικ μπεις θα βρεις ένα διάχυτο πάσιβ αγκρεσιβνες και ένα αντιδραστικό*σκατα στα κομματα-παραταξεις-ομαδες-γενικες συνελεύσεις". υπενθυμίζω ότι φεύγοντας από τη σχολή ο μόνος τρόπος διεκδίκησης είναι τα σωματεία μας, οι συλλογικοί αγώνες και φορείς, ακριβώς αντίστοιχα με τον φ.σ. μας. επίσης το απολίτικ και το σκατα στις γ.σ. δεν είναι απολίτικ αλλά ξεκαθάρη πολιτική στάση υπέρ του υπάρχοντος, οπότε όσοι τα λέτε αυτά αλλά κράζετε κ τη δαπ, δείτε μήπως εν τέλει ενίσχυετε το υπάρχον και την φάση της με την τόσο υπεράνω redddit/r/greece "είναι όλοι ίδιοι και είμαι υπερανω από την πολιτική" στάση σας.

κάπου έλεος ρε παιδιά, κάποτε το τημμυ.γρ τους ποναγε τους ΠΑΝΚΣ, δεν έλεγε τα ιδια

edit υ.γ. να κάνουμε κάθε φορά την ερώτηση στον εαυτό μας αν θα χαιρόταν ο κιροι σενκο με την απολίτικ στάση και κατάσταση του φόρουμ. αν η απάντηση είναι ναι ... είμαστε σε δύσκολα μονοπάτια
sent from mTHMMY  

Η περισσότερη ΟΔ/ΟΣ έκανε κριτική στις παρατάξεις τον τελευταίο καιρό όπως κάνει και στη ΔΑΠ, και εγώ που δεν είμαι μέλος της ΟΔ/ΟΣ κάνω το ίδιο. Αν η στάση ενος-δυο ατόμων σε πειράζει αναφέρσου συγκεκριμένα και όχι προς όλους. Τώρα δεν είμαστε ελεύθεροι να κριτικάρουμε τις αριστερές παρατάξεις επειδή θα χαρεί η ΔΑΠ; Η κριτική που έκανα εγώ ήταν βασισμένη σε γεγονότα και valid. Κανείς δεν είπε σκατά στις γενικές συνελεύσεις. Θα μου πεις ότι αυτό εννοούσαν αλλά καλύτερα να μην κάνουμε misquote.

Όλοι χρήζουν κριτικής. Εγώ δεν είμαι υπέρ στο να μας χωρίζουν μικρές διαφορές αλλά κάποιες είναι μεγαλύτερες από άλλες. Δεν θα μείνω σιωπηλός επειδή η ΔΑΠ θα γελάει στη γωνία. Αυτό που έχω να πω θα το πω. Αν τις παρατάξεις τις πνίγει το δίκιο ας μπουν να το ξεκαθαρίσουν όπως κάνουν μερικοί. Προσωπικά τα σχόλια μου ποτέ δεν ήταν όμως στοχευμένα εκτός και αν έπρεπε να είναι.

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
Τζιτζίς
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: April 04, 2023, 09:42:46 am »

Quote from: Elliot Alderson on April 04, 2023, 09:21:04 am
Η περισσότερη ΟΔ/ΟΣ έκανε κριτική στις παρατάξεις τον τελευταίο καιρό όπως κάνει και στη ΔΑΠ, και εγώ που δεν είμαι μέλος της ΟΔ/ΟΣ κάνω το ίδιο. Αν η στάση ενος-δυο ατόμων σε πειράζει αναφέρσου συγκεκριμένα και όχι προς όλους. Τώρα δεν είμαστε ελεύθεροι να κριτικάρουμε τις αριστερές παρατάξεις επειδή θα χαρεί η ΔΑΠ; Η κριτική που έκανα εγώ ήταν βασισμένη σε γεγονότα και valid. Κανείς δεν είπε σκατά στις γενικές συνελεύσεις. Θα μου πεις ότι αυτό εννοούσαν αλλά καλύτερα να μην κάνουμε misquote.

Όλοι χρήζουν κριτικής. Εγώ δεν είμαι υπέρ στο να μας χωρίζουν μικρές διαφορές αλλά κάποιες είναι μεγαλύτερες από άλλες. Δεν θα μείνω σιωπηλός επειδή η ΔΑΠ θα γελάει στη γωνία. Αυτό που έχω να πω θα το πω. Αν τις παρατάξεις τις πνίγει το δίκιο ας μπουν να το ξεκαθαρίσουν όπως κάνουν μερικοί. Προσωπικά τα σχόλια μου ποτέ δεν ήταν όμως στοχευμένα εκτός και αν έπρεπε να είναι.

Κατ' αρχάς, πλέον δεν είμαι μέλος κάποιου σχήματος, αλλά ήμουν του ΑΡΑΓΕ για πολλά χρόνια. Οπότε μιλάω και σαν πρώην σχηματίας, αλλά και σαν νυν μη-σχηματίας αν θέλετε. Οπότε, αυτά τα χρόνια κάνοντας πολιτική στην σχολή ήταν λιγότερο από αρκετά για να μπορώ με ευκολία να ανιχνεύσω ειρωνία, ένταση, κράτηση ίσων αποστάσεων και αντιδραστικότητα, επειδή απλά κάποιος κάνει πολιτική, χωρίς κριτήριο του ποιός είναι, πού είναι, τι λέει. Βαριέμαι να κάνω quote, αλλά με ένα απλό scroll up βλέπεις έναν διάχυτο καταγγελτικό χαρκατήρα του τύπου "και τι κάνετε εσείς;;; τι κάνουν οι παρατάξεις;; εμείς είμαστε κανονικοί κλασικ φοιτητές, εσείς όχι" Ναι, προφανώς υπερβάλω, γιατί αυτές οι αντιδράσεις είναι αστείες. Είναι αστείο ένος φοιτητής που απλά απέχει, να έχει διαμορφώσει μια αφ' υψηλού αποψάρα που καταδικάζει τα πάντα, και εν τέλει ενισχύει την ίδια την ΔΑΠάρα που κράζει "επειδή είναι παράταξη", και όχι για κάποιον λόγο που κρίνει το πολιτικό της περιεχόμενο.

Δεν είμαι υπέρ ούτε του να είναι η αριστερά/αναρχία/αυτονομία whatever ενωεμένες, ούτε ΠΑΣΟΚ είμαι ούτε ΣΥΡΙΖΑ δόξα τω θεώ. Δεν με νοιάζει να βρίζουμε Α/Α/Α παρατάξεις/ομάδες/σχήματα για να μην γελάει η ΔΑΠ. Χέστηκα. Έχω κάνει κριτική, θα κάνω και θα ξανακάνω εγώ ο ίδιος σε πάμπολλους αριστερούς/αναρχικούς σχηματισμούς. Αυτό είναι πολιτική κριτική και κουβέντα.

Αυτό όμως που πραγματικά με λυπεί είναι ένα απολιτικ μουντ "οι παραταξάεις είναι κακιές", τελεία, παράγραφος, χωρίς συγκεκριμενοποίηση, απλά όλοι ίδιοι είναι. Η κλασική ιντερνετική λογική του "η πολιτική είναι κακιά και είναι όλοι ίδιοι", που ανέφερα και πριν. Και με λυπεί γιατί αυτά τα βλέπαμε 1ο, άντε μέχρι 2ο έτος μαξ, και ειδικά όχι στο τημμυ, μέρος που έδιωχνε κιροι σενκο και το συναφι του, όπως προείπα.

Και τέλος, με λυπεί, γιατί το "η πολιτική είναι κακιά, είναι όλοι ίδιοι, φοιτητές/εργαζόμενοι != συνδικαλιστές", ειναι η κλασικη λογικη ηττας, ειναι η λογικη που μας εχει με σκυμμενο το κεφαλι στον εργασιακο μας χωρο, ειναι η λογικη που κανει ολα μας τα δικαιωματα να πηγαινουν τοσα χρονια στα ταρταρα και την εκαστοτε ΔΑΠ/ΣΥΡΙΖΑ/ΜΕΡΑ25/ΠΑΣΟΚ/κλπ, να δινουν πονο στις ζωες μας.

Δεν ειπα ποτε να λενε ολοι "αγαπαω την αριστερα και τα σχηματα", αλλα κανε κριτικη, διαλογο, με πολιτικο πυρηνα και κατευθυνση, και οχι απλα καταγγελτικο χαρακτηρα. Γιατι αυτο που βλεπω εγω, και ενα σκρολ απ το αποδεικνυει, ειναι οτι οποτε μιλαει καποιος απο καποιο σχημα/παραταξη, τον περιμενει ενα αυτοματο quote και απαντηση "ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;". Σε πολλα τοπικς, απλα επειδη μιλανε. Με τεοτια αντιδραστικοτητα, μπροστα δεν πηγε ποτε κανενας ΦΣ, κανενας εργασιακος χωρος, καμια κοινοτητα σαν το τημμυ αν θελετε.

edit: α και επειδή το ξέχασα πριν, elliot ναι δεν είπε κανείς "σκατά στις γ.σ." γιατί δεν μπορεί να ειπωθεί αυτό με ευκολία αυτούσια, αλλά μην κοροϊδευόμαστε, αυτό ακριβώς εννοήθηκε δυστυχώς. και αυτό και αν είναι λυπηρό.
« Last Edit: April 04, 2023, 09:46:16 am by Τζιτζίς » Logged

Το κόψα το κάπνισμα, αλλά παραμένει μαγκιά, απλά εγώ δεν είμαι μάγκας πλέον.
Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: April 04, 2023, 09:51:26 am »

Δεν διαφωνώ αλλά είναι λάθος να πεις ότι αυτό συμβαίνει σε ολόκληρο το φόρουμ ενώ η ένσταση σου προφανώς αναφέρεται σε ενα-δυο άτομα. Πιστεύω θα ήταν καλύτερη μια στοχευμένη συζήτηση και όχι η γενική κατηγορία ότι το φόρουμ έγινε πιο απολιτικ. Και μετά εγώ μαζί σου, γιατί δεν πιστεύω ότι η συζήτηση που γίνεται σε αυτό το τοπικ είναι ούτε εποικοδομητική ούτε χρήσιμη για τους λόγους που αναφέρεις.

edit: Οι ΓΣ είναι σημαντικές όμως έχουν και πολλά προβλήματα. Προσωπικά είμαι ενάντια σε όσους θέλουν να μειώσουν την αξία τους αλλά είμαι και ενάντια σε όσους εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες ων ΓΣ σαν αρπακτικά για να περάσουν την ιδεολογία τους. Υπό μια έννοια συμβαίνουν και τα 2.
« Last Edit: April 04, 2023, 10:54:10 am by Elliot Alderson » Logged

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #21 on: April 04, 2023, 11:46:49 am »

Το "χόμπι" η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ή και, ενίοτε, αλλά πιο σπάνια, η ΠΚΣ να φέρνουν (δαπίτες από άλλες σχολές? εντελώς άσχετους με το ΑΠΘ? αυτούς που τέλος πάντων οι προλαλήσαντες αποκαλούν "γνωστούς αγνώστους") την τελευταία στιγμή πριν γίνει η ψηφοφορία, δλδ άγνωστα άτομα που δεν τους ξέρει κανείς αλλά μπαίνουν μπούγιο σαν να είναι συμμορία τραμπούκων για να αλλοιώσουν την ψηφοφορία και να κερδίσει το δικό τους πλαίσιο, είναι πολύ παλιό φαινόμενο. Από πριν το 1990.

Φυσικό και αναμενόμενο να ξενερώνουν σταδιακά όλο και περισσότεροι φοιτητές. Μα αυτός είναι ο μακροχρόνιος στόχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της ΝΔ, και όλου του νεοφιλελευθερισμού. Το είπε μόνος του και ο "φιλελεύθερος" Kiroi_Senko δήθεν "αστειευόμενος" απαντώντας σε κάποιον : "Μείνε απολιτίκ αγορίνα, ότι καλύτερο για εμάς τους καπιτάλες". Αυτό θέλει ο θαυμαστής του Τραμπ του Ορμπάν του Μακρόν και του Μητσοτάκη που έγραψε και ότι είναι η καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης  .

Τώρα βρε Τζίτζι, ναι, δίκιο έχεις, αλλά λυπήσου τον λίγο τον Caterpillar έχει το άγχος του για τη σχολή κτλ εντάξει έχει και μένα να του ζαλίζω τον έρωτα να πούμε πόσο να αντέξει το παιδί? Είναι και άνοιξη θα ερωτεύτηκε, εντάξει δείξε λίγη επιείκεια  

Σας θέλουν απολιτίκ σας θέλουν απογοητευμένους σας θέλουν να μην πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε το παραμικρό σας θέλουν χωρίς κριτική σκέψη και άμυνες έναντι της συνεχούς προπαγάνδας που είναι πολύπλευρη και πολυδιάστατη, απέναντι στις αμερικανιές που σας σερβίρουν, σας θέλουν politically correct, κατάφεραν να σας κάνουν να μη τολμάτε να μιλήσετε (εδώ πολλ και τόπικ κάνω για thmmy party και δεν μιλάτε και αυτή η σπόντα πάει σε όλους Τζίτζη, και σε σένα και στα παιδιά από τις παρατάξεις και τις συλλογικότητες που έπρεπε να είναι οι πρώτοι που έπρεπε να τρέξουν να γράψουν να τρολλάρουν και να φτιάξουν ένα ωραίο κλίμα για να κάνετε όλ@ μαζί πάλι μια παρτάρα, σας θέλουν και ίσως το έχουν σε μεγάλο μέρος καταφέρει να αδιαφορείτε για την πολιτική και τα κοινά και για τις συλλογικότητες, δαιμονοποιεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η ΝΔ και άρα η ΔΑΠ ΝΔΦΚ τον συνδικαλισμό και τις συλλογικότητες ενώ και η ίδια μια συλλογικότητα είναι (τόσο γελοίο το αφήγημα της ΝΔ - ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), και γενικά με απλά λόγια σας θέλουν μπερδεμένους σε σημείο να μη απορείτε αν έχει τελικά κάτι νόημα, και αν σε αυτά προσθέσεις ότι μεγαλώσατε ολ@ σας με έναν υπολογιστή δίπλα σας με tablet με κινητά κτλ χώρια από τις τηλεοράσεις και την τρομοκρατία που δέχεστε και από εκεί, δλδ μεγαλώσατε με έναν απίστευτο βομβαρδισμό υπερβολικής πληροφόρησης και άπειρης σαβούρας, που έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί ολοένα και συχνότερα και περισσότερο ψυχολογική βία σε βαθμό που δεν μπορεί ένας φυσιολογικός νέος άνθρωπος να χαρεί τα νιάτα του (δέχεστε κανονικά ψυχολογικό πόλεμο του χειρίστου είδους), και να έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί τα ποσοστά νέων που παρουσιάζουν θεματάκια ψυχολογικά, από ακεφιά και έλλειψη όρεξης να ασχοληθούν με οτιδήποτε, μέχρι κατάθλιψη βαριάς μορφής, κατάφεραν όλα να σας φαίνονται μια αγγαρεία, και ειδικά εσείς σε αυτό το Τμήμα, το πιο δύσκολο μάλλον στο ΑΠΘ, έχετε λαλήσει κανονικά και λογικό είναι.
Γι'αυτό και σπάω μπάλες να κάνετε παρτάρα να χαρείτε να πάρετε τα πάνω σας να διώξετε τον φόβο το άγχος τη μιζέρια και να χαρείτε, να ξεσαλώσετε όπως μόνοι τους ένιωθαν την ανάγκη να διοργανώσουν παρτάρες οι φοιτητές, γιατί απλά το ένιωθαν, και ας μη καταλάβαιναν γιατί το χρειάζονται.  Wink Σήμερα μου θέλετε πρώτα να σας βρω μελέτες για να σας πείσω. Που υπάρχουν και τις ψάχνω. Να δω τότε τι θα έχετε να πείτε.

Δλδ το φυσιολογικό θα ήταν με το που σας μπρίζωνα με μια ατάκα "Άντε ρε μούχλες  shifty Tongue, θα κάνετε κανένα party να πάρετε τα πάνω σας?" να ορμήξετε όλα να βγάλετε αυτό που νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη και να μου στείλουν όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων και των συλλογικοτήτων σε πριβέ έστω αφού είστε και ντροπαλά  Tongue στοιχεία επικοινωνίας και εννοώ ένα γαμημένο κινητό δλδ για να σας πάρω ένα ένα και να διοργανώσουμε πάλι μια επική παρτάρα, κλείνει και το φόρουμ 20 χρόνια και επιβάλλεται να το γιορτάσουμε. Καλά όποιος τραχανάς νομίζει ότι το γράφω για να έχω τα τηλέφωνά σας να σας πρήζω ας ρωτήσει τους 30+ παλιότερους αν τους ενόχλησα έστω μια φορά επειδή τότε καταλάβαιναν ότι αν δεν έχουμε ανταλλάξει τα τηλεφωνά μας δεν μπορεί να οργανωθεί party. Και έχω τώρα τον Μπιγκόνια να μου γράφει ότι πιο demotivational μπορούσε να γράψει. Ε όχι και ΣΔΟΚ ρε φίλε  Cheesy Εντάξει καταρχήν ο ΣΔΟΚ δεν μπορεί να παίξει μουσικάρες να σας πετάξει στον αέρα.  Tongue

Πόση ώρα θέλετε να το σκεφτείτε αυτό το ποστ? 1 ώρα? 2 ώρες? Θα σας δώσω 24 ώρες και θα δω αν μου έχετε στείλει όλοι σας οι ομιλητικοί εδώ μέσα ένα πριβέ με τα στοιχεία άμεσης επικοινωνίας σας δλδ ένα κινητό. Και μην ακούσω πάλι καμιά μαλακία. Σήμερα άνετα μπορείτε να μπλοκάρετε τον αριθμό μου μετά το party αν νομίζετε ότι θα σας "σπαμμάρω" μετά. Καταρχήν σας σπαμμάρω από εδώ ότι ώρα θέλω σιγά μη καταδεχτώ να σπαμμάρω έναν έναν. Ψάρακες. Νουμπάδες  
sent from mTHMMY  
« Last Edit: April 04, 2023, 18:35:17 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #22 on: April 04, 2023, 13:19:53 pm »

Quote from: Katsavidi on April 04, 2023, 03:17:59 am
Και κάνω κύκλο και ξαναγυρνάω στα νούμερα που ανέβασες. Εγώ σαν καλό κριτήριο θεωρώ τα new posts (βασικά τα unique replies θα ήταν μαλλον το απόλυτο). Kαι για πρώτη φορά εμφανίζονται μήνες με τριψήφιο αριθμό (προφανώς μετά την αρχή του φορουμ) , τον Αυγουστο το 2021 (τον πρώτο ακαδημαικά καπως χοτ λογω εξεταστικής Σεπ μήνα μετα τις καραντίνες) (παρεπιμπτόντως κορωνοιος ένα ακόμα σοκ και ώθηση προς την εξατομικευση). Και εκτοτε εμφανίστηκαν αλλοι 6-7 μήνες με αντίστοιχα νούμερα και αλλοι τόσοι με 4ψηφια μεν αλλα κοντινά.

Τα new posts spikes που βλέπεις είναι τα topics μαθημάτων που γίνονται από 10 άτομα κάθε χρόνο. Δεν έχει να κάνει με κινητικότητα. https://prnt.sc/vdG82gH2Y5UR

edit: παρεμπιπτόντως ο Μάρτιος του 23 είχε τα περισσότερα new post τον Ιούνιο του 2021

Quote from: Τζιτζίς on April 04, 2023, 08:31:30 am
από το 2017 που είμαι στη σχολή πρώτη φορά βλέπω τόσο έντονη απολίτικη και ισαποστακικη στάση στο φόρουμ, και μάλιστα από μέλη της ΟΔ/ΟΣ. διαχρονικά θυμάμαι αυτή η τάση να είναι μειονότητα

meanwhile κάποτε κάποιος από παράταξη πήγε να σπάσει τον server του thmmy ενώ κάποια άλλη φορά ήθελε η ΟΔ/ΟΣ να ρίξει ban στον λογαριασμό της ΚΝΕ (ναι υπήρχε κάποτε, προφανώς πριν μπούμε εγώ και εσύ στην σχολή).
« Last Edit: April 04, 2023, 13:22:57 pm by The Audacious AI » Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: April 04, 2023, 15:20:40 pm »

Quote from: The Audacious AI on April 04, 2023, 13:19:53 pm
Τα new posts spikes που βλέπεις είναι τα topics μαθημάτων που γίνονται από 10 άτομα κάθε χρόνο. Δεν έχει να κάνει με κινητικότητα. https://prnt.sc/vdG82gH2Y5UR

Ρε συ audacious θα με τρελάνεις. Ναι προφανώς κάποιοι μήνες εχουν spikes. Tι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπα? Για την γενική εικόνα λέω...Λίγοτερα new posts αργα και σταθερά όσο περνάνε τα χρόνια. (αν γίνονται και από λιγότερα άτομα όπως λες τόσο το χειρότερο). Πως δεν έχει σχέση αυτό με την κινητικότητα? Τα screenshot που έστειλες (ασχετα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μικρά χρονικά διαστήματα) δειχνουν μια γενική κλίση προς τα κάτω. Ναι προφανώς τα new posts / topics των μαθημάτων και εξεταστικής/δηλωσεων,κλπ θα γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία και θα κάνουν spikes. Και ναι θα είναι πανω κάτω ένας σταθερός αριθμός ανά τα χρόνια. Ας πούμε 300. Ε αυτά τα 300 θα υπάρχουν πάντα γιατί ευτυχώς τα κάνει η ΟΔ/ΟΣ και οι mods κατα βάση. Αν όμως πέρα από αυτά κάποτε γινόντουσαν άλλα  2000 έξτρα(για άλλα ζητήματα) και τώρα γίνονται άλλα 100 ξερω γω, ε αυτό κάτι μας λέει.

edit: παρεμπιπτόντως ο Μάρτιος του 23 είχε τα περισσότερα new post τον Ιούνιο του 2021

ρε συ. Αλλα στατιστικά κοιτάμε? Σε αυτό που μου έστειλες ο Μάρτιος 23 είχε 2575 και ο Ιούνιος 21 είχε 2901 new posts. Δηλαδή 426 παραπάνω ο Ιούνιος... Το ίδιο και στα page views. Το ίδιο και στα new topics...Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Και ούτε ποιο είναι το ποιντ σου...Θες να εξηγήσεις λίγο τι θες να πεις? Γιατι οκ εγώ πετάω σεντόνια και με άσχετα πράγματα μεσα, δεν σου ζητάω να απαντήσεις σε όλα. Αλλά και αυτό που μου πετάς ένα νούμερο του οποίου η εξήγηση ή το επιχείρημα δεν αναπτύσσεται πως θα βγάλει κουβέντα?

meanwhile κάποτε κάποιος από παράταξη πήγε να σπάσει τον server του thmmy ενώ κάποια άλλη φορά ήθελε η ΟΔ/ΟΣ να ρίξει ban στον λογαριασμό της ΚΝΕ (ναι υπήρχε κάποτε, προφανώς πριν μπούμε εγώ και εσύ στην σχολή).

Ρώτησα και στο προηγουμενο σχόλιό μου και απάντηση δεν πήρα...ΠΟΙΟΣ κατέβασε αφίσα του τημμυ. ΠΟΙΟΣ πήγε να σπάσει τον σερβερ. Και δεν το ρωτάω προβοκατόρικα επειδή θέλω να το αμφισβητήσω. Ρωτάω όντως ΠΟΙΟΣ. Ή τελωσπάντων από ποια παράταξη ή γιατί?
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #24 on: April 04, 2023, 15:41:07 pm »

Quote from: Katsavidi on April 04, 2023, 15:20:40 pm
Ρε συ audacious θα με τρελάνεις. Ναι προφανώς κάποιοι μήνες εχουν spikes. Tι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπα? Για την γενική εικόνα λέω...Λίγοτερα new posts αργα και σταθερά όσο περνάνε τα χρόνια. (αν γίνονται και από λιγότερα άτομα όπως λες τόσο το χειρότερο). Πως δεν έχει σχέση αυτό με την κινητικότητα? Τα screenshot που έστειλες (ασχετα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μικρά χρονικά διαστήματα) δειχνουν μια γενική κλίση προς τα κάτω. Ναι προφανώς τα new posts / topics των μαθημάτων και εξεταστικής/δηλωσεων,κλπ θα γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία και θα κάνουν spikes. Και ναι θα είναι πανω κάτω ένας σταθερός αριθμός ανά τα χρόνια. Ας πούμε 300. Ε αυτά τα 300 θα υπάρχουν πάντα γιατί ευτυχώς τα κάνει η ΟΔ/ΟΣ και οι mods κατα βάση. Αν όμως πέρα από αυτά κάποτε γινόντουσαν άλλα  2000 έξτρα(για άλλα ζητήματα) και τώρα γίνονται άλλα 100 ξερω γω, ε αυτό κάτι μας λέει.

ρε συ. Αλλα στατιστικά κοιτάμε? Σε αυτό που μου έστειλες ο Μάρτιος 23 είχε 2575 και ο Ιούνιος 21 είχε 2901 new posts. Δηλαδή 426 παραπάνω ο Ιούνιος... Το ίδιο και στα page views. Το ίδιο και στα new topics...Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Και ούτε ποιο είναι το ποιντ σου...Θες να εξηγήσεις λίγο τι θες να πεις? Γιατι οκ εγώ πετάω σεντόνια και με άσχετα πράγματα μεσα, δεν σου ζητάω να απαντήσεις σε όλα. Αλλά και αυτό που μου πετάς ένα νούμερο του οποίου η εξήγηση ή το επιχείρημα δεν αναπτύσσεται πως θα βγάλει κουβέντα?
2500+ posts λεει ειχαμε να φτασουμε απο τον ιουνιο του 2021, αυτο ειδα πριν λίγο.

επίσης το διάστημα Απρίλιος -Αύγουστος 2022 έχει υπερβολικά χαμηλά posts, έλειπαν τα posts μου, ισως ειναι ένας λόγος. 300 posts  το πολύ εκανα εκείνο το εξάμηνο για δικούς μου λόγους βέβαια. ( τα 300 είναι λιγά για ενα εξάμηνο, γτ τα στατιστικα λεν οτι κανω 4 posts την μέρα).

αυτά τα τοπικς που λες οτι θα υπάρχουν πάντα γτ τα κάνει η οδ/ος, δεν είναι δουλειά της οδ/ος να τα κάνει (πλέον κάποιοι από μας δεν έχουμε και σχέση με αυτά, παρολα αυτά τα κάνουμε μεχρι να βρεθεί κάποιο παιδί να τα κάνει ή να βαρεθούμε τελειώς εμείς που τα κάνουμε ή να μην έχουμε πλέον τις πληροφορίες στο mail μας), κάποτε αυτά τα τοπικς τα έκαναν και άτομα εκτός Οδ/ος (εδώ είμαι ένας, πριν  μπω στην οδ/ος, ανοιγα τοπικ για επικαιροτητα, και όχι μόνο).

αφήσες δεν κατεβηκε μονο μια αλλά πολλές.... αυτοί που τις κατέβασαν για να βάλλουν τις δικές τους από πάνω ξέρουν καλύτερα ποιοι είναι.

όσο για τον server δωσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω το θέμα (γιατί είναι άλλης δεκαετιάς και θέλει λίγο χρόνο) και θα το αποκαλύψω όταν επιβεβαιωθουν  οι πληροφορίες, μην ανησυχείς δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω μυστικό για πολύ ακόμα.
« Last Edit: April 04, 2023, 16:02:55 pm by Caterpillar » Logged

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #25 on: April 04, 2023, 16:15:24 pm »

Quote from: Caterpillar on April 04, 2023, 15:41:07 pm
     2500+ posts λεει ειχαμε να φτασουμε απο τον ιουνιο του 2021, αυτο ειδα πριν λίγο.

Αυτό που λες για τα 2500+ post βγάζει ένα νόημα σαν εξήγηση του τι ήθελε να πει. Αυτό που έγραψε όμως δεν βγάζει κάποιο νόημα. Ίσως εκ παραδρομής να το έγραψε λίγο ακατανόητα. Είπε ο μάρτιος είχε περισσότερα από τον ιούνιο (που δεν ισχύει). Ας έγραφε ''τόσα πολλά ποστ είχαμε να δούμε από τον Ιούνιο του 21 για να καταλάβω''. Και πάλι όμως. Είπε αυτό δεν είναι δείκτης κινητικότητας... Ε πως δεν είναι... Γιαυτό του έγραψα ότι δεν βλέπω ποιο είναι το ποιντ του. Τι είναι επιτέλους δείκτης κινητικότητας και που σκατά διαφωνούμε? Ολοι νομίζω συμφωνούμε στο ότι υπάρχει μείωση.

Έστειλε δυο σκριν. Είναι ξεκάθαρο ότι αργά και σταθερά με τα χρόνια παρατηρείται μια μείωση. Σε αυτό (νομίζω) συμφωνούμε όλοι. Το να ψειρίζουμε τους μήνες και τα spikes δεν αλλάζουν την μεγάλη εικόνα. Το ζήτημα είναι να βρούμε το γιατί συμβαίνει αυτό και πως αλλάζει. Όχι να κάνουμε pinpoint συγκεκριμένες ημερομηνίες. Λες και άμα δεν ήταν ο Μάρτιος αλλά ο Φεβρουάριος θα ήταν αλλιώς. Για τις χρονιές κάπως περισσότερο το κατανοώ. Οι χρονιές έχουν γεγονότα και καινούργια έτη που όντως μπορεί να αλλάζει η νοοτροπία τους.

αυτά τα τοπικς που λες οτι θα υπάρχουν πάντα γτ τα κάνει η οδ/ος, δεν είναι δουλειά της οδ/ος να τα κάνει (πλέον κάποιοι από μας δεν έχουμε και σχέση με αυτά, παρολα αυτά τα κάνουμε μεχρι να βρεθεί κάποιο παιδί να τα κάνει ή να βαρεθούμε τελειώς εμείς που τα κάνουμε ή να μην έχουμε πλέον τις πληροφορίες στο mail μας), κάποτε αυτά τα τοπικς τα έκαναν και άτομα εκτός Οδ/ος (εδώ είμαι ένας, πριν  μπω στην οδ/ος, ανοιγα τοπικ για επικαιροτητα, και όχι μόνο).

Το ξέρω ότι δεν είναι δουλειά της οδ/ος. Εκεί πήγαινε το ευτυχώς που έγραψα.

αφήσες δεν κατεβηκε μονο μια αλλά πολλές.... αυτοί που τις κατέβασαν για να βάλλουν τις δικές τους από πάνω ξέρουν καλύτερα ποιοι είναι.
όσο για τον server δωσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω το θέμα (γιατί είναι άλλης δεκαετιάς) και θα το αποκαλύψω όταν επιβεβαιωθουν  οι πληροφορίες, μην ανησυχείς δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω μυστικό.

Ναι ρε φίλε. Πειράζει να μάθω και εγώ ποιοι τις κατέβασαν και γιατί? Έχει εδώ και αρκετό καιρό και γράφονται διάφορα. Μια παράταξη κάτι έκανε και έκανε χειρότερα τα πράγματα για τους φοιτητές. Κάποιος από κάποια παράταξη κατεβάζει αφίσες τημμυ. Κάποιος πήγε να σπάσει τον σερβερ. Οκ. Αλλά πρέπει να γραφτεί και ξεκάθαρα το ποιος και σημαντικότερα το ΓΙΑΤΙ. Έτσι στον αέρα άμα αφήνεται δημιουργεί ένα κλίμα και μια εντύπωση ότι οι παρατάξεις γενικά κυνηγάνε το τημμυ. Έχει σημασία το ποιος και το γιατί.

ΥΓ τώρα τελευταία στο τημμυ παρατηρώ στον εαυτό μου ότι κάθομαι και υπερασπίζομαι διάφορους ενώ στην πραγματικότητα διαφωνώ. Πχ με την ΠΚΣ ή την Αντίσταση με χωρίζει άβυσσος πολιτικά και έχω μαλώσει ουκ ολίγες φορές. Αλλά ξέρεις τι γίνεται? Μου βγαίνει η αίσθηση ότι η ''κόντρα'' που τραβιέται δεν είναι γειωμένη και είναι λίγο απολίτικη κατά πάντων και γενική. Δεν είναι συγκεκριμένη. Βγαίνει μια φάση: ''οσοι ασχολούνται με πολιτική μαμιουνται και είναι υποκριτές/χρησιμοθηρικοί/τραμπουκοι/γνωστοι-αγνωστοι/αεργοι κλπ,κλπ'' ή ''οι ΓΣ είναι γτπ και ολοι σκατάδες, δεν έχουν νόημα κλπ κλπ'' ή ''οι παρατάξεις/σχηματα γουατεβερ κάνουν μόνο κακό, μακρυά ,κλπ'' Οπότε μου βγαίνει πηγαία να αντιπαρατεθώ ακόμα και αν εκ παραδρομής ''υπερασπίζομαι'' και λογικές ή παρατάξεις που διαφωνώ. Και αυτό είναι κριτική σε πολλούς (και σε σένα σε έναν βαθμό) για τον τρόπο και το ύφος που έχουν.  Βγες και πες αυτό που λέει ή έκανε ο τάδε σχηματισμός είναι λακαμία γιαυτό και γιαυτόν τον λόγο. Αυτή η γενική φάση ''όλοι σκατά, σε όλα σκατά , μην ασχολείστε, μονο φοιτητιλικι'' ε εμένα μου κάθεται φουλ άσχημα.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #26 on: April 04, 2023, 16:34:27 pm »

Quote from: Katsavidi on April 04, 2023, 16:15:24 pm

Το ζήτημα είναι να βρούμε το γιατί συμβαίνει αυτό και πως αλλάζει

Διάβασε το προηγούμενο σεντονάκι μου για το τι φταίει και τι να κάνουμε για να αλλάξει.
« Last Edit: April 04, 2023, 19:09:53 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #27 on: April 04, 2023, 16:47:38 pm »

Ρε συ audacious θα με τρελάνεις. Ναι προφανώς κάποιοι μήνες εχουν spikes. Tι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπα? Για την γενική εικόνα λέω...Λίγοτερα new posts αργα και σταθερά όσο περνάνε τα χρόνια. (αν γίνονται και από λιγότερα άτομα όπως λες τόσο το χειρότερο). Πως δεν έχει σχέση αυτό με την κινητικότητα? Τα screenshot που έστειλες (ασχετα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μικρά χρονικά διαστήματα) δειχνουν μια γενική κλίση προς τα κάτω. Ναι προφανώς τα new posts / topics των μαθημάτων και εξεταστικής/δηλωσεων,κλπ θα γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία και θα κάνουν spikes. Και ναι θα είναι πανω κάτω ένας σταθερός αριθμός ανά τα χρόνια. Ας πούμε 300. Ε αυτά τα 300 θα υπάρχουν πάντα γιατί ευτυχώς τα κάνει η ΟΔ/ΟΣ και οι mods κατα βάση. Αν όμως πέρα από αυτά κάποτε γινόντουσαν άλλα  2000 έξτρα(για άλλα ζητήματα) και τώρα γίνονται άλλα 100 ξερω γω, ε αυτό κάτι μας λέει.

μάλλον κατάλαβα ανάποδα αυτό που ήθελες να πεις

ρε συ. Αλλα στατιστικά κοιτάμε? Σε αυτό που μου έστειλες ο Μάρτιος 23 είχε 2575 και ο Ιούνιος 21 είχε 2901 new posts. Δηλαδή 426 παραπάνω ο Ιούνιος...

Αυτό λέω. Ότι ο προήγουμενος μήνας ήταν ο καλύτερος μήνας από τον Ιούνιο 2021. Με άλλα λόγια όλοι οι μήνες από τότε μέχρι σήμερα είχαν λιγότερα ποστς. Τον μήνα που απαγορεύθηκαν οι ανακοινώσεις των παρατάξεων από τις ανακοινώσεις.

ΠΟΙΟΣ κατέβασε αφίσα του τημμυ.

Κατέβηκαν οι αφίσες στον διάδρομο και στις σκάλες. Εκεί βάζει αφίσες η ΚΝΕ αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω αν τις κατέβασαν αυτοί. Αυτό ξέρω. Για αυτό δεν σου απάντησα. Σε άλλο τοπικ η ΚΝΕ αρνείται πως τις κατέβασε. Ε δεν θα κάνω τον detective

ΠΟΙΟΣ πήγε να σπάσει τον σερβερ.
Δεν γνωρίζω ακριβώς. Βασικά θα σου πω τι ξέρω. Έχουμε σαν ΟΔ/ΟΣ κάποιες οδηγίες για τους νέους mods. Εεεε εκεί λέει να μην λέμε που είναι ο server γιατί κάποια παράταξη πήγε να τον σπάσει. Κάποτε. Δεν λέει το ποια. Θα το βρει ο caterpillar ο Nikos313 και ο Mr. Watson που είναι διαβασμένοι για τα ιστορικά του foroum (αν υπάρχει καταγεγραμμένο). Για να το λένε οι παλιοί κάτι θα ξέρουν. Κάτι θα συνέβει.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #28 on: April 04, 2023, 17:34:54 pm »

Quote from: The Audacious AI on April 04, 2023, 16:47:38 pm

Δεν γνωρίζω ακριβώς. Βασικά θα σου πω τι ξέρω. Έχουμε σαν ΟΔ/ΟΣ κάποιες οδηγίες για τους νέους mods. Εεεε εκεί λέει να μην λέμε που είναι ο server γιατί κάποια παράταξη πήγε να τον σπάσει. Κάποτε. Δεν λέει το ποια. Θα το βρει ο caterpillar ο Nikos313 και ο Mr. Watson που είναι διαβασμένοι για τα ιστορικά του foroum (αν υπάρχει καταγεγραμμένο). Για να το λένε οι παλιοί κάτι θα ξέρουν. Κάτι θα συνέβει.
Υπάρχει καταγεγραμένο σίγουρα, όταν το ξαναβρω (εχει πολύ καιρό που το διάβασα, και δεν μπορώ να το ξαναβρω τοσο ευκολα γτ δεν θυμαμαι ακριβή ημερομηνία που έγινε) θα το πω όπως ακριβως έγινε.
« Last Edit: April 04, 2023, 17:44:41 pm by Caterpillar » Logged

Κaraflodaimonas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: April 04, 2023, 19:46:36 pm »

Quote from: Katsavidi on April 03, 2023, 23:47:32 pm
Επειδή ήμουν εκεί, περιμένω να μου απαντήσεις. Τους ακούμπησε κάνεις; Έκανε έστω και ένας μια κίνηση εναντίον τους; Άσε το τι ακούστηκε από εξυπνάδες ή επιθετικές ατάκες. Και λέω ότι δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ η φράση θα σας σκοτώσουμε ή θα σας βρούμε έξω. Αλλά ακούστηκαν διάφορα. Αλλά αυτά ποτέ... Δεν βγάζει καν νόημα το θα σας βρούμε έξω. Εκεί ήτανε, τι να βρούνε...Δεν μαλωνανε στο ίντερνετ.

Πάμε τώρα για το αρχέτυπο του "τραμπούκου" αριστερού 30χρονου εξωσχολικού που έχεις στο μυαλό σου. Πρώτον το ότι δεν βλέπεις εσύ κάποιον στη σχολή δε λέει κάτι. Από το να είστε διαφορετικά έτη μέχρι το να μην παρακολουθεί μαθήματα για διάφορους λόγους. Τεσπά επειδή έπεσες στην περίπτωση:

1) είμαι 25+
2) είμαι φοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός
3) λόγω δουλειάς όλα τα χρόνια της σχολής δύσκολα έως καθόλου μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα . Άρα μάλλον δεν με έχεις δει.
4) πηγαίνω σε όσες περισσότερες ΓΣ μπορώ. Αφενός γιατί βολεύουν οι ώρες αρκετές φορές και αφετέρου γιατί γίνονται 4-5 τον χρόνο. Στις τρεις μπορώ να πάω. Αντιθετα αν πάω σε τρεις (που μπορώ) από τις 20 παρακολουθήσεις ενός μαθηματος έκανα μια τρύπα στο νερό.
5)χρωστάω λιγότερα από 10 μαθήματα για πτυχιο.
6) δεν είμαι μέλος κόμματος,ούτε παρατάξης με αναφορά σε κάποιο κομμα.
7) θεωρώ το ιδιο σημαντικά (ίσως και περισσότερο) ζητήματα όπως νέοι νόμοι, ακρίβεια, Τέμπη, κλπ από ότι αν πχ ένα μάθημα έχει καλό τρόπο διεξαγωγής ή καλή εργαστηριακή άσκηση.

Και σε ρωτάω. Δικαιούμαι να ομιλώ και να συμμετέχω στα κοινά; Δικαιούμαι να μαλώνω με δαπιτες αν κάνουν χοντράδες. Ή είμαι άμα τη εμφανίσει εξωσχολικος τραμπούκος επαγγελματίας συμμετέχοντας ΓΣ, κομματικο σκυλί με μόνο μου χόμπι την συνέλευση. Και όλα αυτά επειδή μπορεί να μην είμαι αναγνωρίσιμος από τις διαλέξεις Κ2 του χ ψ 4οετη καραφλοδαιμονα; Μετά τα 25 πρέπει να παρατάμε τη σχολή επειδή δε τη βγάλαμε στην ώρα μας για χίλιους δυο λόγους (οικονομικούς, υγείας, κοινωνικούς,ψυχολογικούς ή ότι έχει ο καθένας). Η μήπως πρέπει να κρυφτούμε σε καμία σπηλιά μήπως μας δεις και επιβεβαιώσουμε εξ όψεως την αντίληψη που απέκτησες μέσω κάποιου αφηγήματος. Να ξέρω. Να πάω να πεθάνω επειδή είμαι φοιτητής και 25+ ή αρκεί απλά να μην πολυεμφανιζομαι και να μην πολύμιλαω για κάτι πέρα από το πώς θα περάσω ένα μάθημα;

ΥΓ παιδιά αυτός ο β πληθυντικός '" αν θέλετε κόσμο στις ΓΣ" και "έτσι είστε αφού" δεν τον κατάλαβα ποτέ. Δεν υπάρχει ούτε κάποιος υπεύθυνος για την ΓΣ και οι υπόλοιποι είστε πελάτες που επειδή το προϊόν είναι σκάρτο δεν το αγοράζετε ούτε σας χρωστάει κάνεις κάτι. Ούτε και επειδή εσάς δεν σας αρέσει κάτι αναγκαστικά πρέπει και οι άλλοι να είναι το αρχέτυπο του τέρατος επειδή βολευει καλύτερα το σκεπτικό σας. Ο σύλλογος είναι το σωματείο των φοιτητών. Όσο υποχρέωση ευθύνη και δικαίωμα των παρατάξεων είναι να είναι στη ΓΣ είναι και δικό σας. Ούτε κεπ είναι ο φσ ούτε μκο... Και η θεματολογία του μπαίνει και από τους παρόντες. Δεν είναι μουσικό σχήμα να κάνει παραγγελιες ο καθένας τι θα πει. Άμα δεν γουστάρετε πηγαίνετε να το αλλάξετε. Αν δεν σας ενδιαφέρει να το αλλάξετε ή δεν σας αφορά η όλη φάση δεν νιώθω την γκρίνια. Κανείς δεν σας χρωστάει την δική σας προσωπική ιδανική συνθήκη. Ή ελάτε στην ΓΣ να συμμετέχετε και να προσπαθήσετε να βάλετε τους όρους που θέλετε ή φτάνει η γκρίνια. Αλλά σας έχω μια δυσάρεστη αλήθεια. Δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Αν η πλειοψηφία θέλει κάτι άλλο καμία φορά γίνεται αυτό το άλλο. Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλά που γίνονται ή ακούγονται κατά καιρούς. Αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου το κέντρο του κόσμου. Μπορεί να διαφωνώ με το πώς βλέπουν οι κνιτες πχ τη ΓΣ. Θα διαφωνήσω μαλώσω αντιπαρατεθω μαζί τους. Αλλά σε τελική ανάλυση δεν θα πω αααα δεν έγινε το δικό μου δεν ξαναπαταω αν "χάσω"... Αν το κάνω αυτό μάλλον δε με ένοιαζε και τόσο εξαρχής. Η ανάγκη ανέκαθεν στον κόσμο υπερνικουσε την βολή. Μάλλον δεν το έχετε τόσο ανάγκη ή τελωσπαντων δεν πιστεύετε ότι μέσω των φσ θα κερδίσετε κάτι για τη ζωή σας. Οκ κατανοητό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να ψάχνετε γραφικές οντότητες για να αυτοεπιβεβαιωνεστε.

Δεν αντιλέγω στο ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα από την εξέταση ενός μαθήματος. Θα σου δώσω και πάλι ένα νέο παράδειγμα. Την περίοδο που είχε αρχίσει ο πόλεμος Ρωσσίας-Ουκρανίας, είχαν γίνει 2-3 γενικές συνελεύσεις με βασικό θέμα τον πόλεμο. Φυσικά και ο πόλεμος είναι ενα σημαντικό ζήτημα. Ωστόσο το να το συζητήσεις σαν φοιτητής στην ΓΣ δεν έχει απολύτως κανένα αποτέλεσμα, γιατί δεν θα αλλάξεις τίποτα. Μπορείς να βγεις με την παρέα σου και να το συζητήσεις.

Εύχομαι τα χρωστούμενα μαθήματα σου να είναι λόγω δουλείας και όχι λόγω του ότι δεν περνάς επίτηδες τα μαθήματα να έρχεσαι στις ΓΣ, γιατί είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει και αυτό. Φυσικά και έχεις δικαιώματα να εκφέρεις γνώμη, φυσικά και έχεις δικαίωμα να συμμετέχεις στα κοινά. Απλά πολλές φορές το θέμα των ΓΣ ξεφεύγει πάρα πολύ και δεν έχει κανένα νόημα.

Θα ήθελα να σχολιάσω και κάτι άλλο, το οποίο δεν αφορά εσένα. Βλέπω να γράφετε πολλές φορές για εργατικά σωματεία και συνδικαλισμούς κτλ κτλ κτλ. Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσετε να φέρετε εταριές στον χώρο του πανεπιστημίου, μέσω γνωριμιών των καθηγητών, μέσω πρώην φοιτητών κτλ ( Όπως οργανώθηκε η εκδρομή στην ΕΛΕΜΚΟ) και να μην μπαίνετε εμπόδιο σε αυτές, όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Αφήστε λοιπόν τις τακτικές του προηγούμενου αιώνα....

ΥΓ: Το ότι θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι νοιάζονται για το καλό της σχολής, ενώ το μόνο που κάνουν σε αυτή είναι η αφισοκόλληση ασχολίαστο!
« Last Edit: April 04, 2023, 19:48:50 pm by Κaraflodaimonas » Logged
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: