• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:50:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:50:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 128
Total: 182
Nikos_313
mmikelo
trelogauros7
Dimosthenis
geo66
Bill g
theodorevic
dimitris_diotis
zille
apapathe
serafeim
Antreas17
george14
Tesla_1
dseid
Mr Watson
JoHn!
stefpapa21
coyg
giorgosss03
ONETWIN
Nianaro
vaggelisx
gcheristanidhs
jimalexoud
Soterd52
nchatzo
Domnious
dkoukn
prizas
Panagismark
Saint_GR
Steliosgkougkou
mkakale
Tonis Mpalonis
xarisvougiou
abcdefg
Pepe The Frog
DLHERRO
mgrivab
petralexiou
mrodi
anastasis_sid
kkotsopo
aggelikit
gmpatsol
eplysia
iliaskou
anthi kotsani
Cersei Tsoulannister
amprozos
Thanasiscon1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επικοινωνία με τον Kοσμήτορα!! (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Διαμαρτυρία για την Βιομηχανική Πληροφορική
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Διαμαρτυρία για την Βιομηχανική Πληροφορική  (Read 12059 times)
pantelykos
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
Διαμαρτυρία για την Βιομηχανική Πληροφορική
« on: September 21, 2006, 18:31:00 pm »

Σήμερα το πρωί εξεταστήκαμε (περίπου δεκαπέντε άτομα) στο εργαστήριο της Βιομηχανικής Πληροφορικής. Το τραγελαφικό της κατάστασης σε συνδυασμό με το ότι μου λείπουν τρία μαθήματα για το πτυχίο, με κάνει να πνίγομαι και να θέλω να απευθυνθώ σε κάποιον. Αυτά που θα περιγράψω στην συνέχεια μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι στην εξέταση.
     Καταρχήν, εξεταστήκαμε σε ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει τόσα πολλά σφάλματα το οποίο καταλήγει να είναι άχρηστο και όχι απλώς δύσχρηστο. Κατα δεύτερον το εργαστήριο στο οποίο εξεταστήκαμε είναι σε άθλια κατάσταση, με υπολογιστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα (από απλούς ιούς εώς πλήρη ανικανότητα να λειτουργήσουν)!!! Τα προβλήματα αυτά ήταν σε τέτοιο βαθμό που εγώ και κάποιοι άλλοι, έπρεπε να περιμένουμε τους υπόλοιπους συναδέρφους να τελειώσουν για να κάτσουμε σε έναν υπολογιστή που δεν αντιμετώπιζε τόσα πολλά προβλήματα ώστε να καταφέρουμε να συμπληρώσουμε τις ασκήσεις όπως-όπως.
     Τέλος, το πιο εξοργιστικό από όλα, είναι η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπιστήκαμε. Ο κ. Χασάπης έλαμψε δια της επιδεικτικής απουσίας του από την εξέταση και η διαδακτορικός του κ Μαρία Κουρκούλη απλώς χαμογελούσε συγκαταβατικά (ή ειρωνικά ... όπως θέλετε πάρτε το), κάθε φορά που προέκυπτε πρόβλημα. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο πρόεδρο, εάν μπορεί να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, η οποία σημειώνω πως είναι μόνιμη. Τα ίδια ακριβώς είχανε συμβεί και στην χειμερινή εξεταστική του μαθήματος. Αντε εγώ, το έχασα μάλλον το εξάμηνο (εκτός και αν ο θεός κ. Χασάπης δεήσει να κοιτάξει λίγο προς τα κάτω και είναι επιεικής λόγω της λέξης ΠΤΥΧΙΟ), τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθούν οι υπόλοιποι. Σημειώστε παρακαλώ πως η βαθμολογία του εργαστηρίου ισοδυναμεί με το 40% του μαθήματος.

Με εκτίμηση,
Νατσιάβας Παντελής

ΥΓ Νιώθω πως θα έπρεπε να ντρέπομαι για την λέξη ΠΤΥΧΙΟ στην κόλα μου, αλλά νιώθω πως περισσότερο θα πρέπει να ντρέπεται ο Χασάπης για αυτήν την κατάσταση.
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Διαμαρτυρία για την Βιομηχανική Πληροφορική
« Reply #1 on: September 21, 2006, 19:13:27 pm »

Μπορώ να επιβεβαιώσω κι εγώ το όσα γράφει ο Παντελής πιο πάνω. Η όλη εξέταση ήταν ένα φιάσκο. Οι υπολογιστές έκαναν από μόνοι τους restart, τα προγράμματα είχαν άπειρα λάθη. Συγκεκριμένα σε ένα πρόγραμμα δε μπορούσαμε να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές μας και να το τρέξουμε γιατί όπως ήταν αυτονόητο(σε ποιον;)δεν είχαμε άδεια να κάνουμε αλλαγές στα αρχεία. Αυτό δεν το γνώριζε ο κύριος Χασάπης; Αλλιώς ποιο το νόημα να μας ζητήσει να τρέξουμε το πρόγραμμα;
 Εξίσου απαράδεκτο ήταν το γεγονός της απουσίας του κ.Χασάπη. Τα θέματα είχαν ασάφειες, ή μπορεί εμείς μέσα στον πανικό μας να τα βλέπαμε γεμάτα ασάφειες. Όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν πολύ πιο εύκολα αν ο κ.Χασάπης ήταν εκεί.
 Η κυρία Κουρκούλη δεν ξέρω αν μας ειρωνευόταν ή όχι, αλλά σίγουρη είναι άσχετη με την εξέταση του εργαστηρίου. Φιλοτιμήθηκε βέβαια να μας χαρίσει λίγο χρόνο(αυτό έλειπε)αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Έχασες 5 λεπτά με το restart, θα σου δώσω 5 λεπτά παραπάνω και τελείωσε η υπόθεση. Αν δε μπορούμε να εξασφαλίσουμε (σχετικά)ιδανικές συνθήκες στην εξέταση, η εξέταση δε μπορεί να έχει επιτυχία.
 Τέλος καταλήγουμε στο ερώτημα, "ποιο το νόημα του να εξετάζεις ένα εργαστήριο;" Θεωρείται το εργαστήριο όφελος μόνο και μόνο επειδή πραγματοποιήθηκε; Ή πρέπει να πετύχουμε και κάποιους στόχους για να θεωρηθεί επιτυχημένο. Ναι, όλοι θέλουμε παραπάνω εργαστήρια, αλλά θέλουμε αυτά να γίνονται αξιοπρεπώς, αλλιώς καλύτερα να μη γίνονται.
 Θα μπορούσε ο κ.Χασάπης να ορίσει μία υποχρεωτική εργασία έτσι ώστε όλοι να εξοικειωθούμε με το πρόγραμμα. Ας ήταν όσο δύσκολη ήθελε, αλλά θα γινόταν σε ανθρώπινες συνθήκες.
 Ελπίζουμε από τα παράπονά μας να γεννηθεί κάποιος προβληματισμός έτσι ώστε τα κωμικοτραγικά της σημερινής ημέρας να μην επαναληφθούν.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
dirtybit
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #2 on: September 21, 2006, 22:43:38 pm »

Θα συμφωνησω και εγω οτι η σημερινη εξεταση ηταν μια φαρσοκωμωδια.Εμενα καθε φορα που κουνιοταν ο μπροστινος μου εσβηνε η οθονη.Ημουνα τυχερος που καταλαβα νωρις τι εφταιγε και δεν αντιμετωπισα καταστασεις οπως ενος παιδιου που στη μεση της εξετασης ,του πεταχτηκε ενα μυνημα οτι ο υπολογιστης θα επανεκκινησει σε δυο λεπτα.Οι μισοι εξεταζομενοι αρχισαν να γραφουν ενα τεταρτο αργοτερα απο τους αλλους μισους με συνολικη διαρκεια εξετασης μιση ωρα.Σε ενα ερωτημα μας ζητηθηκε να κανουμε καποιες αλλαγες σε ενα αρχειο, να  ξανατρεξουμε το προγραμμα και να αναφερουμε τα καινουρια αποτελεσματα αλλα τι εκπληξη δεν ηταν δυνατη η αλλαγη των αρχειων.Ειναι απαραδεκτο αυτη η φαρσοκωμωδια να αντιπροσωπευει το 40% του βαθμου.Η εικονα της εξετασης βεβαια αντικατοπτριζει την εικονα ολου του μαθηματος
« Last Edit: September 21, 2006, 22:48:50 pm by dirtybit » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #3 on: September 22, 2006, 00:10:03 am »

Το μάθημα έχει πολλά να προσφέρει ως αντικείμενο. Δυστυχώς το εργαστήριο είναι μεγάλη αποτυχία (ενώ παραδόσεις δε μπόρεσα να παρακολουθήσω), που ωφείλεται στους άθλιους υπολογιστές που υπάρχουν εκεί. Ακόμα και έτσι όμως θα μπορούσαν κάποια πράγματα να προβλεφθούν, όπως να μη μπαίνουν θέματα που ξυπνάν τα bug των προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τους παραπάνω.

byeeee
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
Απ: Διαμαρτυρία για την Βιομηχανική Πληροφορική
« Reply #4 on: September 22, 2006, 00:32:31 am »

Πραγματικά τραγική η κατάσταση που περιγράφετε.... Η αλήθεια είναι ότι οι υπολογιστές αυτοί είναι τραγικοί και καθόλου συντηρημένοι μέσα στους ιούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό:

Quote from: dirtybit on September 21, 2006, 22:43:38 pm
Ημουνα τυχερος που καταλαβα νωρις τι εφταιγε και δεν αντιμετωπισα καταστασεις οπως ενος παιδιου που στη μεση της εξετασης ,του πεταχτηκε ενα μυνημα οτι ο υπολογιστης θα επανεκκινησει σε δυο λεπτα.

που από ότι μου ακούγεται είναι ιός blaster...... Ιός 2 χρόνων που πλέον έχει εξαλειφθεί και ελάχιστοι υπολογιστές είναι πλέον μολυσμένοι με αυτόν…..

Βέβαια αυτό είναι πρόβλημα που προκύπτει από υποδομές. Ευτυχώς με τη παραλαβή από αυτό το ακαδημαϊκό έτος του νέου κτηρίου και τη νέα νησίδα αυτό θα λυθεί.

Δυστυχώς τα τραγικά είναι άλλα:

Quote from: dirtybit on September 21, 2006, 22:43:38 pm
Σε ενα ερωτημα μας ζητηθηκε να κανουμε καποιες αλλαγες σε ενα αρχειο, να  ξανατρεξουμε το προγραμμα και να αναφερουμε τα καινουρια αποτελεσματα αλλα τι εκπληξη δεν ηταν δυνατη η αλλαγη των αρχειων.Ειναι απαραδεκτο αυτη η φαρσοκωμωδια να αντιπροσωπευει το 40% του βαθμου.Η εικονα της εξετασης βεβαια αντικατοπτριζει την εικονα ολου του μαθηματος

Θα περίμενε κανείς κάποιος που σχεδιάζει κάποια εργαστηριακή άσκηση να την έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά ώστε να δει αν είναι υλοποιήσιμη..... Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέτε είναι απαράδεκτο. Προτείνω διαμαρτυρία στο κ Χασάπη. Αν γίνει οργανωμένα υπάρχει περίπτωση να επιτύχετε κάποια επανεξέταση.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ .-

View Profile
« Reply #5 on: September 22, 2006, 17:08:26 pm »

Έδινα κ εγώ εργαστήριο χτες το πρωί,καθόμουν στον ηυ πρώτη σειρά προς τα παράθυρα ο οποίος έκανε 2 φορές restart,καθυστερούσε λέγοντας μου πως πρέπει να βρω άδεια γιατί τα συγκεκριμένα windows δεν είναι αυθεντικά(!) κ επιπλέον αναγκάστηκε να ρθει τεχνικός για να με ξαναβάλει μέσα επειδή τελικά έπρεπε να μπεις με κωδικούς administrator!Παρ όλ αυτά η Κουρκουλή απίτησε να της δώσω το γραπτό χωρίς αρκετό επιπλεόν έξτρα χρόνο.Πιστεύω πως ένας λόγος για την ανοργανωσιά είναι πως είναι η 2 φόρά που το εργαστήριο εξετάζεται έτσι.Και επιπλέον οι παρουσιάσεις που γίνονται για τα προγράμματα στο μάθημα δεν αντικατοπτρίζουν την εξέταση και η ταχύτητα των ηυ,όπως και όλη η κατάσταση του εργαστηρίου είναι απελπιστική.Για όλα αυτά πιστεύω πως πρέπει  να απαιτήσουμε επανεξέταση μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου ίσως σε κάποια άλλη νησίδα όπου θα φορτωθούν τα προγράμματα( εξάλλου δεν ήμασταν και πάρα πολλά άτομα.)
Ας οργανωθούμε όσοι συμφωνούμε προς αυτή την κατεύθυνση.Να κινητοποιηθούμε πριν ακόμα βγουν κ τα αποτελέσματα.
Περιμένω γνώμες.......

Κάπου ανάμεσά τους με... αναγνώρισα...
pantelykos
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
« Reply #6 on: September 22, 2006, 17:26:53 pm »

Θεωρώ περιττό να πω ότι συμφωνώ για την προσπάθεια επανεξέτασης του εργαστηριού, αν και δεν ξέρουμε ακόμη ποιος κόπηκε και ποιος όχι. Όπως και νά 'χει, προτείνω την Τετάρτη να το συζητήσουμε και με τον ίδιο τον Χασάπη (αν φυσικά μας κάνει την τιμή να εμφανιστεί στην εξέταση...). Αν δεν δούμε αποτελέσματα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να απευθυνθούμε και προσωπικά στον πρόεδρο Μάργαρη, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν πάντως διαφωνείτε και θέλετε να κινηθούμε νωρίτερα από την Τετάρτη 27/9 οπότε και εξεταζόμαστε, εγώ δεν έχω πρόβλημα και θα συμμετέχω, ανεξαρτήτως αν πέρασα ή όχι.

Παντελής
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #7 on: September 22, 2006, 20:54:36 pm »

Το παρακάτω μαιλ εστάλη στη λίστα Electroauth από τον Πρόεδρο του τμήματος:

Οι σχετικές καταγγελίες στο forum είναι σημαντικές. Παρακαλώ να κατατεθεί
επίσημα ένα ενυπόγραφο έγγραφο, όπως αυτό του Νατσιάβα, υπογεγραμμένο από
όλους.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Νικόλαος Μάργαρης
Καθηγητής 
pantelykos
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
« Reply #8 on: September 23, 2006, 12:10:59 pm »

Παιδιά, αναλαμβάνω εγώ να συντάξω το έγγραφο και θα το ανεβάσω απόψε σε αυτό εδώ το thread, προκειμένου να το εγκρίνετε. Επειδή μέχρι αύριο το βράδυ θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης, προτείνω να βρεθούμε κάποια στιγμή την Δευτέρα προκειμένου να το υπογράψουμε όλοι. Δεσμεύομαι την Δευτέρα να είμαι όλη μέρα στην κεντρική βιβλιοθήκη προκειμένου να μπορεί να με βρει ο οποιοσδήποτε (είμαι αυτός ο άσχημος με το μούσι, το καρό πουκάμισα και την μεγάλη μύτη... ). Μπορώ να γράψω και το κινητό μου στο site (δεν ξέρω αν είναι δόκιμο) προκειμένου να βρεθούμε πιο εύκολα ή αλλιώς να ορίσουμε ένα ραντεβού. Περιμένω προτάσεις για συνάντηση και περαιτέρω κινήσεις. Το ότι ενδιαφέρθηκε ο Μάργαρης, εμένα μου δίνει πολλές ελπίδες.

Παντελής
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: September 23, 2006, 12:44:53 pm »

Καλύτερα να ανταλλάξουμε κινητά με πμ όσοι ενδιαφερόμαστε να υπογράψουμε την επιστολή.
 Τη Δευτέρα το πρωι θα είμαι ένα από τα άτομα που θα ανοίξουν τη βιβλιοθήκη μας. Μπορούμε να μαζευτούμε εκεί για να κανονίσουμε λεπτομέρειες.

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη

Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: September 23, 2006, 14:20:20 pm »

Και μετά να πιάσουμε και τα του Πετρίδη στα Νευρωνικά δίκτυα. Όλα να τα αναμορφώσουμε στη σχολή!

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Sanctifier
Guest
« Reply #11 on: September 23, 2006, 14:49:46 pm »

Aυτο το εργαστηριο που ειναι ; Κατω απο τη βιβλιοθηκη του τμηματος ; 

Off-topic  Αρε kalogian ηθελες και διπλωματικη με cluster...  Grin
pantelykos
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
« Reply #12 on: September 23, 2006, 16:46:06 pm »

Παιδιά επισυνάπτω ένα πρώτο κείμενο για να δώσουμε στον Μάργαρη. Επειδή είμαι Κατερίνη όπου δυστυχώς δεν έχω DSL (με την PSTN ούτε μια διαμαρτυρία δεν μπορείς να οργανώσεις...- κάτω οι ταξικοί φραγμοί της PSTN!! Cheesy!) , δεν μου είναι εύκολο να ανεβοκατεβάζω κείμενα. Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται για το θέμα, να βρεθούμε την Δευτέρα το πρωί στην βιβλιοθήκη μας προκειμένου να δούμε το κείμενο, να το υπογράψουμε και να το παραδώσουμε πάραυτα στον πρόεδρο. Να προτείνω την Δευτέρα, 12.00 συνάντηση στην βιβλιοθήκη του τμήματος;;;

Παντελής
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #13 on: September 23, 2006, 17:19:37 pm »

Eίναι στην πτέρυγα των πολιτικών μηχανικών στον 3ο όροφο.

Είμαι και εγώ μέσα να υπογράψω, αλλά δε μπορώ να είμαι νωρίτερα από την Τετάρτη κάτω στην σχολή Sad

byeeee
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: September 24, 2006, 11:56:47 am »

Το διάβασα το κείμενο Παντελή και έχω να κάνω ένα- δυο(ηλίθιες και σπαστικές)παρατηρήσεις.
1) Καταρχήν, στην ακαταλληλότητα του εργαστηρίου για την εξέταση καθώς οι υπολογιστές που βρίσκονται σε αυτό είναι σε άθλια κατάσταση και η τεχνική υποστήριξη είναι προφανώς ελλιπέστατη.
 Είναι λίγο μπερδεμένη η σύνταξη. Μήπως αντί για στην ακαταλληλότητα να πούμε η ακαταλληλότητα ; Εκτός αν δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
 Και κάτι πιο ουσιαστικό. Αναφέρεις τα προβλήματα στο DCS. Δεν είχατε ανάλογο πρόβλημα και στο isagraf; Νομίζω ότι ούτε εκεί μπορούσες να αποθηκεύσεις. Σου έβγαζε ένα error, δε θυμάμαι τι ακριβώς, επειδή δεν είχαμε άδεια να κάνουμε αλλαγές στο πρόγραμμα. Όταν το είπα στη Μαρία είπε να φαντστούμε τι θα έβγαζε αν το τρέχαμε... bang_head
 Αυτά τα λίγα είχα να πω.

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη