• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:29:20 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:29:20 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 109
Total: 128
Katarameno
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Giorgos2222
PANKRAV
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 6o Εξάμηνο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > [6ο Εξάμηνο] Γενικές Πληροφορίες για τα Μαθήματα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [6ο Εξάμηνο] Γενικές Πληροφορίες για τα Μαθήματα  (Read 7631 times)
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
[6ο Εξάμηνο] Γενικές Πληροφορίες για τα Μαθήματα
« on: September 14, 2021, 16:32:54 pm »

Topic που αφορά αποκλειστικά γενικές απόψεις/απορίες για τα μαθήματα του 6ου εξαμήνου.

Τα 3 υποχρεωτικά μαθήματα αυτού του εξαμήνου αποτελούν την συνέχεια των αντιστοίχων του 5ου εξαμήνου, δυστυχώς τα 2 από αυτά δεν είναι όμως ίδιας δυσκολιάς.
ΤΗΛΕΠ ΙΙ: Το μάθημα αυτό, έχει πολύ μεγαλύτερη (τεράστια) ύλη σε σχέση με τα Τηλεπ Ι, οι διαλέξεις του Καραγιαννίδη αξίζουν για παρακολούθηση γιατί λέει ενδιαφέροντα πράγματα, οι διαλέξεις των ασκήσεων αν το μάθημα γίνει και του χρόνου εξ αποστάσεως (εύχομαι να γίνει δια ζώσης) θα πω οτι δεν αξίζουν παρακολούθηση γιατί στην ουσία γίνεται ανάγνωση ή μια γρήγορη επεξήγηση λυμένων ασκήσεων σε διαφάνειες ή σε χειρόγραφα, οι οποίες είναι λυμένες μέσα στο βιβλίο του Καραγιαννίδη.  Προσωπικά για να καταλάβω τις ασκήσεις,  θα προτειμούσα το μάθημα να γίνοταν με γραφίδα. Με καλή ενασχόληση μέσα στο εξάμηνο, συμμετοχή στην πρόοδο (δεν ξέρω αν θα γίνει άλλη χρονιά) και επίλυση όλων των λυμένων ασκήσεων και τα πχ του βιβλίου του Καραγιαννίδη μπορείς να γράψεις πολύ καλό βαθμό. Το μάθημα έχει και μια εργασία έρευνας την οποία δεν έκανα, και δεν έχω γνώμη για αυτήν.  
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί το μάθημα αυτό είναι υποχρεωτικό στον κορμό.

ΣΑΕ ΙΙ: Άλλο ένα μάθημα που το αδελφάκι του στο προηγούμενο εξάμηνο ήταν σχετικά εύκολο. Σε αντίθεση με τα ΣΑΕ Ι, στα ΣΑΕ ΙΙ δεν υπάρχει διδακτορικός να σου λύνει ασκήσεις και απορίες και να κάνει ωραίες σημειώσεις. Ο Ροβιθάκης κάνει στο μάθημα κάνει θεωρία, πολλα μαθηματικά, και πολύ λίγα παραδείγματα τα οποιά και δεν είναι αρκετά για τις εξετάσεις. Οι διαλέξεις αυτήν την εποχή του covid ήταν βιντεοσκοπημένες (ασύγχρονη), και έλυνε απορίες μια φορά την εβδομάδα στο zoom. Στο  zoom για απορίες δεν μπήκα ποτέ. Τα βιντεάκια με τις διαλέξεις του τα είδα όλα, το καλύτερο που έχει να κάνει κάνεις σε αυτό το μάθημα είναι να διαβάσει από τις σημειώσεις του Καναβούρα, αυτές έχουν ότι ακριβώς κάνει ο Ρόβι στο μάθημα, και μετά να λύσει όσο το δυνατόν περισσότερα παλιά θέματα για εξάσκηση (ευτυχώς υπάρχουν όλα λυμένα στα downloads), γιατί το πρόβλημα του μαθήματος είναι ότι δεν γίνονται ασκήσεις που να σε ετοιμάζουν για τις εξετάσεις, και ούτε υπάρχει βιβλίο στον εύδοξο που να καλύπτει το μάθημα. Υπάρχουν και κάποιες σημειώσεις του Ρόβι για το μάθημα οι οποίες δεν μου άρεσαν. Στις εξετάσεις αν είσαι τυχερός και κάνει καμια σκούπα όπως τον περασμένο Ιούνη μπορείς να γράψεις καλό βαθμό, αν όμως βάλλει κουλά την έβαψες.  

ΣΗΕ ΙΙ: Το μάθημα αυτό συνεχίζει να είναι όπως και τα αδελφάκι του στο 5ο. Θεωρία  κάνει ο gpap, ασκήσεις κάνει ο Μηνάς. Οι διαλέξεις του Παπαγιάννη  μου άρεσαν, προτείνω να τις παρακολουθήσετε, έκανε και διάφορα polls κατά την διάρκεια του μαθήματος για να κάνει το μάθημα πιο διαδραστικό και το πέτυχε, μετά από κάθε poll γινόταν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα ενεργειακά θέματα και όχι μόνο (είπε ότι θα κάνει και του χρόνου polls). Το μάθημα των ασκήσεων εξ αποστάσεως ήταν αρκετά βαρετό για εμένα, οι ασκήσεις υπάρχουν λυμένες στα downloads, τις καταβάζεις, τις διαβάζεις, λύνεις και παλιά θέματα και πας και γράφεις. Λόγω των συνθηκών δεν έχω δώσει θεωρία, δεν ξέρω πως είναι η εξέταση της θεωρίας. Αν γίνει το εργαστήριο, σίγουρα να πάτε να το κάνετε.

Για τους αλγόριθμους που επέλεξα έχω πει την γνώμη σε άλλο τόπικ.
Για τις μηχανές Ι, θα πω την γνώμη μου άλλη φορά.

« Last Edit: July 20, 2022, 14:37:16 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

MajorTom
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

God's got a sick sense of humor.

View Profile
Re: [6ο Εξάμηνο] Γενικές Πληροφορίες για τα Μαθήματα
« Reply #1 on: February 15, 2022, 23:35:01 pm »

Ποια μαθήματα άξιζαν παρακολούθηση (από υποχρεωτικά, ΔΥΣ και ανάλυση αλγορίθμων);

Το πε παλιά κι ο μάγκας που δήλωσε Θεός
Χωρίς αγάπη όλους ο διάολος θα σας πάρει...
Rick Deckard
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Finished.

View Profile
« Reply #2 on: February 15, 2022, 23:51:26 pm »

ΔΥΣ - ΝΑΙ
Αλγόριθμοι - Sure why not αν και την παλεύεις και με self learn
Μηχανές - idk
Δίκτυα - Αν δεν σε ενοχλεί το στυλ του Μητράκου, κουλ
Τηλεπ ΙΙ - Ναι, αλλά περισσότερο μαθήματα ασκήσεων
ΣΑΕ ΙΙ - Είμαι Ρόβι enthusiast και ΣΑΕ junkie οπότε μάρεσε φουλ. Δεν κάνει ασκήσεις αλλα δες να καταλάβεις το κεφάλαιο με την Lyapunov τουλάχιστον
ΣΗΕ ΙΙ - Δεν έχω άποψη

No, four! Two, two, four! And noodles.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #3 on: February 16, 2022, 07:19:56 am »

Αλγόριθμοι ναι, σίγουρα να πηγαίνεις στα εργαστήρια (κάποτε ήταν προαιρετικά), η θεωρία μου είχε φανεί λίγο βαρετή στην αρχή, αλλά παρακολουθούσα ως το τέλος, προτείνω να πάς και εκεί.

ΣΗΕ ΙΙ Έχεις σχηματίσει άποψη από το αδελφάκι του στο 5ο εξάμηνο, η γνώμη μου είναι να πηγαίνεις σίγουρα στις διαλέξεις του Παπαγιάννη και ας είναι δευτέρα πρωί, στον μηνά και να μην πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αφού υπάρχουν λυμένες όλες οι ασκήσεις.

ΤΗΛΕΠ ΙΙ Και εδώ έχεις σχηματίσει άποψη από τα ΤΗΛΕΠ Ι, τα τηλεπ ιι είναι πιο δύσκολα γιατί έχουν πιο μεγάλη ύλη.
 Πέρσυ ο διδακτορικός που έκανε ασκήσεις δεν με βοήθησε καθόλου, γιατί έκανε μια γρήγορη ανάγνωση από pdf (είτε διαφάνειες είτε χειρόγραφα ) αντί να γράφει με γραφίδα ή στο χαρτί, δεν μου άρεσε γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω το τι κάνει και πως το κάνει. Προτείμισα να παρακολουθώ θεωρία και να ασχοληθώ μόνος μου με τις ασκήσεις, ίσως αυτό μου πήρε περισσότερο χρόνο, αλλά και η παρακολούθηση των ασκήσεων ήταν τζάμπα χρόνος έτσι όπως γινόταν. Φέτος μπορεί να αλλάξει όλο αυτό αφού θα είστε δια ζώσης.

ΔΥΣ Δεν ξέρω.

ΣΑΕ ΙΙ: Ο Ροβι δεν κάνει ασκήσεις στο μάθημα, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του μαθήματος. Αυτά που κάνει στο μάθημα, υπάρχουν στις σημειώσεις του Κανάβουρα ολόιδια, οπότε μπορεί να διαβάζεις και από εκεί, αλλά προτείνω την παρακολούθηση, υπάρχουν και κάτι βιντεάκια από τα μαθήματα του αν δεν θέλετε να πηγαίνετε εκεί (τα είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος γιατί στα σαε ιι γίνοταν ασύγχρονα η διδασκαλία τα 2 χρόνια του  covid), Το μάθημα θέλει να κατανοήσεις τις έννοιες του και να λύσεις πολλά πολλά παλιά θέματα για εξάσκηση αφού δεν κάνει ασκήσεις στο μάθημα (ευτυχώς υπάρχουν τα περισσότερα λυμένα). Ο τρόπος που βαθμολογεί είναι περίεργος, κόβει από παντού, προσοχή στα μαθηματικά σας, και να τα γράφεται όλα πολύ αναλυτικά.
Σίγουρα τα ΣΑΕ ΙΙ  είναι πιο ευκολα σε σχέση με τα πεδία
Αφού πήρα και ΣΑΕ ΙΙΙ, προτείνω να διαβάσετε από της σημειώσεις/ασκήσεις ΣΑΕ ΙΙΙ με Lyapunoν, (μου το είχε προτείνει και εμένα κάποιος αυτό πέρσυ αλλά δεν το έκανα, τελικά είχε δικίο  Smiley).
« Last Edit: February 16, 2024, 21:47:39 pm by Caterpillar » Logged

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: February 16, 2022, 14:08:58 pm »

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω σχετικά με τα ΣΗΕ 2. Αν κάτι είναι που πρέπει να παρακολουθείς τότε αυτό είναι οι ασκήσεις του Μηνά. Μπάινεις πιο γρήγορα στη φιλοσοφία και το νόημα και επίσης μπορεί να αναφέρει κάτι που ίσως το έχεις σαν απορία όταν αργότερα μελετάς τις σειρές. Προσωπικά προτείνω την ώρα της διάλεξης να έχεις ανοιχτές τις σειρές και να προσπαθείς να καταλάβεις τη διαδικασία. Όσον αφορά τη θεωρία, μπορείς να τα πας καλά και απλά διαβάζοντας τις μαζεμένες ερωτήσεις.

Quote from: Διάλεξις on October 16, 2021, 12:12:06 pm
Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #5 on: February 16, 2022, 14:34:39 pm »

Quote from: Fidelity on February 16, 2022, 14:08:58 pm
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω σχετικά με τα ΣΗΕ 2. Αν κάτι είναι που πρέπει να παρακολουθείς τότε αυτό είναι οι ασκήσεις του Μηνά. Μπάινεις πιο γρήγορα στη φιλοσοφία και το νόημα και επίσης μπορεί να αναφέρει κάτι που ίσως το έχεις σαν απορία όταν αργότερα μελετάς τις σειρές. Προσωπικά προτείνω την ώρα της διάλεξης να έχεις ανοιχτές τις σειρές και να προσπαθείς να καταλάβεις τη διαδικασία. Όσον αφορά τη θεωρία, μπορείς να τα πας καλά και απλά διαβάζοντας τις μαζεμένες ερωτήσεις.

Εγώ συμφωνώ με fidelity. Πάνε και ακολούθα το σκεπτικό. Στις εξετάσεις θα φανεί πολύ εύκολη όλη η ύλη.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
geraltofrivia
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #6 on: March 01, 2022, 15:34:10 pm »

Caterpillar περιμένουμε άποψη για μηχανές και κανένα tip πως αντιμετωπίζεται αν μπορείς.
dimitrsimou
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #7 on: March 01, 2022, 17:52:53 pm »

Quote from: geraltofrivia on March 01, 2022, 15:34:10 pm
Caterpillar περιμένουμε άποψη για μηχανές και κανένα tip πως αντιμετωπίζεται αν μπορείς.
Αν θες ενέργεια παίρνεις αναγκαστικά μηχανές Α. Γενικά ο μαδεμλής είναι απαράδεκτος. Συνήθως κάθε χρόνο βρίσκει καινούργιες ερωτήσεις θεωρίας οι οποίες δεν υπάρχουν ούτε στο βιβλίο που παίρνουμε και αν τύχει να βάλει παλιά θέματα τα διορθώνει με τέτοια αυστηρότητα που ακόμα και το 5 είναι ουτοπικό.Προσωπικα δεν πήρα ούτε Μηχανές β που θα τις συναντήσετε αργότερα στον τομέα ενέργειας και πολύ καλά έκανα γιατί και εκεί έπεσε πετσοκομα.

One piece
geraltofrivia
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #8 on: March 01, 2022, 18:37:30 pm »

Ναι κατάλαβα ευχαριστώ κιόλας.Ειμαι μεταξύ ηλεκτρονικής και ενέργειας (τηλεπ τα ψιλοσιχαινομαι) οπότε ναι οι μηχανές είναι αναγκαστικό.Αρα γενικά πως διαβάζεται; Απλά ελπίζεις για το καλύτερο; Sad
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #9 on: March 01, 2022, 19:15:27 pm »

Quote from: geraltofrivia on March 01, 2022, 18:37:30 pm
Ναι κατάλαβα ευχαριστώ κιόλας.Ειμαι μεταξύ ηλεκτρονικής και ενέργειας (τηλεπ τα ψιλοσιχαινομαι) οπότε ναι οι μηχανές είναι αναγκαστικό.Αρα γενικά πως διαβάζεται; Απλά ελπίζεις για το καλύτερο; Sad
κοίταξε να σου πω, το 10 δεν είναι ακατόρθωτο στις μηχανές ι με διδάσκοντα τον μαδεμλή, στις τελευταίες εξεταστικές υπήρχε και 10ρι,  οπότε υπάαρχει τρόπος να το πάρεις με σωστό διάβασμα.
Πάντως αν είσαι μεταξύ ηλεκτρονικής και ενέργειας, και εγώ έτσι ήμουν, τελικά πήρα τομέα ηλεκτρονικής, αλλά πήρα και μηχανές ιι, να σου πω την αλήθεια  το μετάνιωσα που πήρα μηχανές ι και ιι.
Μου αρέσει σίγουρα ο έλεγχος των μηχανών και οι διάφορες εφαρμογές μηχανών, αλλα όχι τα πεδία και τα τυλίγματα των μηχανών τα οποία εξετάζονται σε αυτά τα μαθήματα των μηχανών, δεν πιστέυω ποτέ να μου ζητήσει κανείς να του τυλίξω μηχανή, ούτε να του πω για τα πεδία της.  Οπότε αν ήμουν ξανά 6ο θα έπαιρνα σίγουρα ΔΥΣ, που το έχει ο Γιούλτσης αντί για μηχανές ι.
Γενικά θέλει αρκετή ενασχόληση για να γράψεις καλά, και ίσως όχι παρακολούθηση μαδεμλή, για μένα ήταν απλά χάσιμο χρόνου οι διακέξεις του, μόνο τις ασκήσεις έβλεπα από διαλέξεις, το όλο διάβασμα έγινε από το βιβλίο του τσαπμαν ούτε καν από τις διαφάνειες του.
« Last Edit: April 15, 2022, 12:21:47 pm by Caterpillar » Logged

geraltofrivia
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #10 on: March 01, 2022, 21:11:08 pm »

Ευχαριστώ πολύ για την άποψη.
Θα περιμένω και τα υπόλοιπα.
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: