• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 20:48:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 20:48:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Λαμπτήρας
[Today at 17:15:42]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 14:53:38]

[Ψηφιακή Επεξεργασία Εικό...
by Juror8
[Today at 14:44:29]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by george14
[Today at 13:37:55]

[Θεωρία Δικτύων] Γενικές ...
by okan
[Today at 13:11:33]

Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by Nikos_313
[Today at 01:20:16]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Nikos_313
[Today at 00:34:33]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by nmpampal
[June 21, 2025, 22:20:50 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by georgiosz
[June 21, 2025, 21:25:09 pm]

[Ηλεκτρομαγνητική Συμβατό...
by georgiosz
[June 21, 2025, 18:28:07 pm]

[Φυσική] Γενικές απορίες,...
by Nikos_313
[June 21, 2025, 13:52:50 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426803
Total Topics: 31712
Online Today: 228
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 127
Total: 196
Saint_GR
marilita
bit11
fpapat
Xontroulis
chris123
vasilis saitis
fafafa
ntoulker
mpizos
grepanis
andripappa
dsaragiotis
ganasto
kutsukellis
pxanthob
stelisama
Tsomp
Smaragda
Steward
NickSpan
LowGround
prizas
Aris★
Fovidis
chrisvobi
kpapama
simos
gk1234
BlackClara
mrPink
stmanzaf
chriskazakos
Mihalist
Κaraflodaimonas
chrisbetas
itsikou
Konstantina Karamani
ArchieHadCells
ALeXLe
TheBadSalesman
Apaugasma
prigians
Pcsc
manos_diakakis
Mr Z
gprok
Nicotre
Jard
sunagrida
ඞ
Captain
fatseas
apol
freedom
programmer2004
christina02
micelethe
apanagop
dimitrisadamou
Yamal
pordozoumis
statiris
mimaki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Koκκινο Topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 159 Go Down Print
Author Topic: Koκκινο Topic  (Read 189238 times)
galletti
Guest
Re: Koκκινο Topic
« Reply #1305 on: May 26, 2009, 21:34:25 pm »

κοιτα καλος και ο τσιλντρες αλλα δε ζουμε στην εποχη του Γκαλη που εβαζε 40 ποντους σε καθε ματς
απλως δαπανηθηκαν ασκοπα πολλα λεφτα .......
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #1306 on: May 26, 2009, 21:55:27 pm »

Τι να σου πω φίλε, καλός και άγιος είναι, αλλά παίκτης που κοστίζει τόσα λεφτά να'χει σουτ χειρότερο κι από μένα, δεν κάνει για την Ευρώπη. Κακώς έφυγε από το NBA.

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Mendoza
Guest
« Reply #1307 on: May 26, 2009, 22:20:06 pm »

Quote from: CyberCaesar on May 26, 2009, 20:24:51 pm
αποτι θυμαμαι οταν μπηκε ο σχορτσιανιτης κερδισε 2 φαουλ απο τον πεκοβιτς σε συνεχομενες φασεις κ αμεσως μετα τον εβγαλε. γτ δεν τον κρατησε λιγο ακομα και να δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα στον παναθηναικο? ουτως η αλλως τπτ αλλο δεν του εβγαινε.
Ο σχορτσανιτης κερδιζε φαουλ κ παναθηναικος εβαζε τριποντα σ εκεινο το σημειο,αφού δεν μπορούσε να  ακολουθησει στις  βοηθειες..
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #1308 on: May 26, 2009, 23:24:52 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on May 26, 2009, 14:33:28 pm
ξέχασες να γράψεις για τα λουλούδια που ανθίζουν και τα πουλιά που τιτιβίζουν..

(και γενικά για ολόκληρη τη φύση που ανθεί για μας,
γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς...)

galletti
Guest
« Reply #1309 on: May 27, 2009, 21:32:44 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on May 26, 2009, 00:04:30 am
κλείσαμε μενδρινό..για πείτε καμία άποψη..λογικά αλλαγή θα ναι στον Αρη(γκαρσία,βιτόλο+μεταγραφή)
τι κανατε?????????????? Grin Grin Grin Grin

αυτη τη σιγουρια να μην ειχατε......
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #1310 on: May 28, 2009, 00:46:36 am »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on May 26, 2009, 00:04:30 am
κλείσαμε μενδρινό..για πείτε καμία άποψη..λογικά αλλαγή θα ναι στον Αρη(γκαρσία,βιτόλο+μεταγραφή)

Off-topic

http://www.sport24.gr/html/ent/929/ent.294929.asp

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Αλλά εν πάσει περιπτώσει για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου, βασικός θα έπαιζε αν ερχόταν στον Αρη, γιατί ο Βιτόλο οδευει προς Τούμπα μεριά.....
Mendoza
Guest
« Reply #1311 on: May 28, 2009, 00:58:25 am »

Οκ μας παίρνουν βιτόλο και μενδρινό,,, εμείςωστόσο κάναμε τις πρώτες μας κινησεις με  τις απίστευτες ανανεώσεις πρίττα, κουλουχερη ,βαγκέλι...

μόλις μάθατε τον πρώτο υποψήφιο για Β φέτος..1997...2003...2009
κάθε 6 χρόνια λοιπόν!
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #1312 on: May 28, 2009, 01:20:30 am »

Ποιος Μενδρινος ρε? χαρισμα τους, καλο μας κανουν...Εχουμε καρκινους δε θελουμε κ αλλους. Ησυχασα... Tongue

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
galletti
Guest
« Reply #1313 on: May 28, 2009, 23:33:47 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on May 28, 2009, 00:58:25 am
μόλις μάθατε τον πρώτο υποψήφιο για Β φέτος..1997...2003...2009
κάθε 6 χρόνια λοιπόν!
2005 μαλλον
galletti
Guest
« Reply #1314 on: May 31, 2009, 18:51:45 pm »

κλεινει του bobo

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=39758
galletti
Guest
« Reply #1315 on: June 01, 2009, 15:44:44 pm »

Το αντιο ενος μεγαλου παικτη......

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

"Θέλω να ξεκινήσω και να αναφερθώ από τη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα και πρώτα θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που με βοηθήσαν και με στήριξαν στη πορεία που είχα. Ηταν 11 Δεκεμβρίου, όταν ήρθα στον Πανηλειακό και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κ. Σταυρόπουλο που με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ

Στον Πανηλειακό η ομάδα ήταν μια παρέα ποδοσφαιριστών που είμαστε ακόμα μαζί και κάνουμε ακόμα παρέα και θέλω να τους ευχαριστήσω και εκείνους. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Επαιξα ένα χρόνο στην Α` Εθνική με τον Πανηλειακό. Το 1996 ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή μου και καταλήξαμε εδώ που φτάσαμε. Μετά από 13 χρόνια μπόρεσα να κατακτήσω 12 πρωταθλήματα", είπε στον πρόλογο του ο "Τζόλε"

Ειδικότερα, για τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες του και τους τίτλους που κατέκτησε, είπε: "Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Εφτασε η ολοκλήρωση μιας αξέχαστης πορείας. Πέρασα ωραίες στιγμές και σίγουρα θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους, μπορεί να ξεχάσω και κάποιους άλλους.

Οφείλω πάρα πολλά στον κ. Κόκκαλη, με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά τον Κούλη Καραταϊδη, τον Βασίλη Καραπιάλη και τον Αλέκο Αλεξανδρή, οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα να φτάσει εδώ που έφτασε. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά νομίζω ότι έκανε τον κύκλο της η καριέρα μου"

Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις κάτι που αγαπάς πάρα πολύ και το βλέπες σαν χόμπι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με στήριξε και ήταν κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο κόσμος και πόσο κοντά της είναι. Αν ξέχασα κάποιον, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και όσους είχαμε συνεργαστεί. Τώρα, αρχίζει μια καινούργια σελίδα για μένα, αυτή των διακοπών και μετά βλέπουμε…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την εταιρία μου (NIΚΕ) που είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία αλλά και για το υλικό που μου έδινε. Ήταν πολύ σημαντικό το υλικό που μου έδινε"

Για το αν του έλειψε κάτι στην 13χρονη πορεία του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: "Δεν νομίζω να μου έλειψε κάτι όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι μου έλειψε κάτι, ίσως αυτό να ήταν μόνο η πορεία στην Ευρώπη. Είχαμε κάποιες στιγμές ατυχίας. Η ομάδα είχε δυνατότητες να καταφέρει κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές σε μια καριέρα. Ήταν ιδιαίτερα σημαντικός ο πρώτος μου χρόνος στον Ολυμπιακό, επειδή η ομάδα πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια".

Για τον ίδιο και την πορεία του στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Ξεκινήσαμε απ το Καραϊσκάκη, πήγαμε στο ΟΑΚΑ, μετά στη Ριζούπολη και μετά γυρίσαμε ξανά στο νέο Καραϊσκάκη. Ήταν μια αξέχαστη πορεία και από το κάθε γήπεδο έχω ξεχωριστές αναμνήσεις.

Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια για να με θεωρούν τον μεγαλύτερο παίκτη της ομάδας. Ισως να είναι οι τίτλοι, όμως έχουν υπάρξει και άλλοι αρκετά σημαντικοί παίκτες για την ιστορία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι το να συνδυάζονται οι ατομικές επιτυχιες με εκείνες της ομάδας. Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία ό,τι καταφέρνεις. Αν η ομάδα δεν παίρνει τίτλους, αλλα εσύ ήσουν καλός, τότε δεν έχει πολλή μεγάλη αξία. Το ζήτημα είναι να παίρνει η ομάδα τίτλους και αυτό καταφέραμε με τον Ολυμπιακό.

Θεώρησα ότι έκανα τον κύκλο μου. Ό,τι είχα να δώσω το έδωσα και μετά από αρκετές ώρες σκέψης κατάλαβα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Βέβαια είναι δύσκολη η απόφαση και σίγουρα θα μου λείψουν κάποια πράγματα, αλλά κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η ώρα. Και ο πρόεδρος και η διοίκηση γενικώς κατάλαβαν ότι ήμουν συνειδητοποιημένος με την απόφαση μου και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να την αλλάξω. Όλα αυτά τα χρόνια, όποια απόφαση και αν πήρα. Δεν μετάνιωσα ποτέ ούτε για μια στιγμή. Δεν υπήρχε λόγος να ζητήσουν κάτι διαφορετικό, επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξω απόφαση.

Σε ερώτηση για το εάν είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, απάντησε: "Μα είμαι στο... εξωτερικό, είμαι σέρβος", είπε στην αρχή χαριτολογώντας και συμπλήρωσε: "Υπήρξαν προτάσεις από τις Λάτσιο, Γιουβέντους, Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν. Τον τέταρτο χρόνο μου στην ομάδα, ήρθε πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε με φώναξε ο πρόεδρος και μου είπε: 'Ακόμη κι αν σε ζητήσουν όλες οι ομάδες, εγώ εσένα δεν σε δίνω'. Ετσι, από την στιγμή που ήμουν κι εγώ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, παρέμεινα".

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε πως "όπως ξέρετε, ο πρόεδρος σας είπε ότι είχαμε μια πρώτη επαφή για την αποχώρηση μου και μια γενική συζήτηση. Χρειάζομαι κάποιο χρόνο για να αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον.

Δεν συζητήσαμε για πόστα και νομίζω ότι στα τέλη Αυγούστου μπορούμε να τα ξαναπούμε και να έχουμε μια απόφαση. Δεν υπάρχει κάποιο πόστο που να μου έχει προταθεί και όλα είναι ανοιχτά. Για εμένα ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα προτεραιότητα. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσω και θα τον στηρίζω πάντα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τώρα τι θα συμβεί στο μέλλον και όλα είναι ανοιχτά Το μεγαλύτερο βραβείο για έναν ποδοσφαιριστή είναι η αναγνώριση του κόσμου. Μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού είχαμε πολλές επιτυχίες".

Ως το μεγαλύτερο βραβείο της καριέρας του χαρακτήρισε την αναγνώριση του κόσμου ο Τζόρτβεβιτς. "Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αναγνώριση του κόσμου. Είναι ότι πιο σημαντικό, ζήσαμε πολλές ωραίες στιγμές, πολλές επιτυχίες με τον κόσμο και είναι το μεγαλύτερο δώρο για έναν ποδοσφαιριστή"

Οταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε αυτούς που αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, τόνισε: "Οταν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή, οι υπόλοιποι προσπαθούν να μειώσουν την αξία του. Οταν αποκτάς 12 στα 13 πρωταθλήματα είναι λογικό να ακούγονται διάφορα. Οποιος και να ήταν στη θέση μας το ίδιο θα γινόταν. Οταν δεν κατακτάς τίτλους, πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται κάθε χρόνο και αν το καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό, τότε θα γίνει καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για αυτούς που καλούνται να καλύψουν το κενό του, υποστήριξε: "Δεν νομίζω ότι θα λέιψω πολύ από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν διάδοχοι. Υπάρχουν δύο παίκτες που αγωνίζονται στην θέση μου και είναι αξιόλογοι. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Λέτο αλλά ο Σοϊλέδης έχει όλες τις προοπτικές ώστε να αναδειχθεί. Ανάλογα βέβαια και με το σύστημα του προπονητή. Στα αποδυτήρια πάντως μένουν κάποια παιδιά με εμειρίες μεγάλες. Ο Νικοπολίδης, ο Πάντος, ο Στολτίδης ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες".

Για τους  φίλους που απέκτησε στο ποδόσφαιρο, είπε ο Τζόλε: "Απέκτησα πολλούς και χαίρομαι πολύ για αυτό. Με τους συμπαίκτες μου από τον Πανηλειακό διατηρώ με όλους επαφές, ενώ από τον Ολυμπιακό μιλάω σχεδόν με όλους. Με τον Νικοπολίδη όμως μας δένει μία ιδιαίτερη σχέση. Μοιραζόμαστε άλλωστε το ίδιο δωμάτιο τα τελευταία πέντε χρόνια. Χαίρομαι που ήρθε στον Ολυμπιακό, γιατί βρήκε τον εαυτό του. Του ταιριάζει ο Ολυμπιακός, ενώ δεν τον αντιπροσώπευε η προηγούμενη ομάδα του".

Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός, δήλωσε: "Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Εχει νέο προπονητή, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και είναι  ίσως η πρώτη φορά σε αυτά τα 13 χρόνια που υπάρχουν στην ομάδα τόσο νέα και ταλαντούχα παιδιά. Κάποιοι πήραν από φέτος μία γεύση αλλά ελπίζω να πάρουν ευκαιρίες και στην συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουμε στον ομίλους του Champions League".

Ερωτηθείς για την καλύτερη 11άδα και τον καλύτερο προπονητή του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, είπε: "Δύσκολο να πω. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει τόσο καλοί παίκτες που είναι αρκετοί για 3-4 πολύ καλές 11αδες. Με τους προπονητές μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μεγάλη στήριξη είχα τα πρώτα χρόνια από τον Μπάγεβιτς. Τον Βαλβέρδε τον θεωρώ πολύ  καλό προπονητή, όπως και τον Σόλιντ αλλά και τον Λεμονή, με τον οποίο κάναμε πράγματα που δεν είχαμε καταφέρει με άλλους προπονητές".

Αναφερόμενος στην πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Σίγουρα υπήρχαν και δύσκολες στιγμές. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ ήταν οι αποδοκιμασίες που ακούσαμε την χρονιά που έφυγε ο Ριβάλντο και ενώ είχαμε κατακτήσει τον τίτλο. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι ή αν είπα κάτι που πείραξε τους φιλάθλους. Σε 13 χρόνια όμως θα σε χειροκροτήσουν και θα σε αποδοκιμάσουν. Τις δύσκολες στιγμές τις ξεπεράσαμε με τους συμπαίκτες μου".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τον Τιμούρ Κετσπάγια: "Για όλους  υπάρχουν αντιδράσεις. Από τον Γενάρη είχα πει την γνώμη μου για τον Βαλβέρδε. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πολύ και έγιναν σίριαλ. Επιθυμία μας ήταν να μείνει αλλά δεν τα βρήκαν με την διοίκηση και το γιατί το ξέρει ο ίδιος και ο πρόεδρος. Ο Κετσπάγια είναι νέος στον χώρο αλλά γνώρισε μεγάλες επιτυχίες με την Ανόρθωση. Το πιο σημαντικό ήταν ότι έβγαλε το 200% από τους παίκτες και οδήγησε την ομάδα παραπάνω από εκεί που μπορούσε. Ελπίζω το ίδιο να κάνει και στον Ολυμπιακό".

Σε ευχαριστουμε Τζολε
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #1316 on: June 01, 2009, 15:50:02 pm »

NotWorthy Kiss

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1317 on: June 01, 2009, 16:04:32 pm »

TZ-OΛΕ ΤΖ-ΟΛΕ
ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΛΕ

και το κανονικό θα το ακούσεις την Κυριακή
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #1318 on: June 01, 2009, 16:18:47 pm »

παιχτούρα μεγάλη... τεράστιος παίχτης,...

και κάποιοι δν τον ηθελαν πακέτο με τον γιαννακόπουλο....

www.twitter.com/apostolos1986
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1319 on: June 01, 2009, 16:21:00 pm »

για εμένα η θλίψη ειναι διπλή, Πανηλειακός γαρ
Τζόλε βάλε στο χόρτο μας φωτιάαααα
Pages: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 159 Go Up Print
Jump to: