• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:21:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:21:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 106
Total: 190
Vromofona Kathikia
jimalexoud
mixkats
asemas
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
alice
pipitsenko
mavrhs
tasos_ntv
ppoug
Nikos.Ts
lefterish
gmout
Billyskotsikas
cremidhs
apapagd
filkilkis
athizoi
drimagm
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
Captain
melisste22
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
giorgos_skl
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
abiki
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
kmargaritis
dem05
DimKaratzas
evtrents
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα γίνει η εξεταστική - Ιού(ν/λ)ιος 2020;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα γίνει η εξεταστική - Ιού(ν/λ)ιος 2020;  (Read 66148 times)
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα γίνει η εξεταστική ;
« Reply #180 on: May 11, 2020, 17:17:28 pm »

Quote from: mprizakias on May 11, 2020, 16:35:27 pm
γιατι και το ΕΜΠ αφηνει περιθωρια απλα για μην ακουσει το κραξιμο απο τωρα. Ενδεικτικα στην Αμερικη τα πανεπιστημια ξεκινησαν ηδη να ανακοινων οτι του χρονου θα γινει η χρονια θα γινει online.
Στα δικα μας δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να δωσουμε εξετασεις με φυσικη παρουσια μεχρι να βγει φαρμακευτικη αγωγη ή εμβολιο. Οσο γκρινια και κραξιμο και να πεσει κανενας καθηγητης δεν προκειται να ρισκαρει ζωες με εξετασεις απο κοντα (γιατι ακομα και αν δεν νοιαζεται ο ιδιος, αν γινει η στραβη αυτος θα τρεχει με καταγγελιες και κατηγοριες).
Οποτε το μονο που μπορουμε να πετυχουμε (και πρεπει να θελουμε να πετυχουμε) ειναι να γινουν σωστα online εξετασεις (οπου σωστα σημαινει οτι ΟΛΟΙ θα μπορεσουν να δωσουν  και με επαρκη ποσοστα περασμενων) και να δωθουν εργασιες με επαρκη deadlines οι οποιες θα μετρανε και το μεγαλυτερο μερος του βαθμου.

+1111111111
Quote from: ntinara on May 11, 2020, 16:45:29 pm
ε και τα σχολεία γιατί άνοιξαν αφού είναι τόσο επικίνδυνο;;; το πρόβλημα δεν είναι το να μπούμε σε αίθουσες, το πρόβλημα είναι ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει επιτηρητες καθώς και να χαλάσουν λεφτά για την απολύμανση και την καθαριότητα του πανεπιστημίου όλο το καλοκαίρι. και καλό είναι να μην συγκρινομαστε με την Αμερική που τους αφήνουν όλους να πεθάνουν επειδή είναι ανασφαλιστοι και που τα πανεπιστήμια διαφέρουν κατά πολύ
sent from mTHMMY  

Τα σχολεία είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Αρχικά, δεν περιλαμβάνει μαζική μετακίνηση πληθυσμού από όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Έπειτα, άνοιξαν (κακώς κατά τη γνώμη μου) για 10 περίπου μέρες, και επειδή ο μαθητής είναι κάτι διαφορετικό από τον φοιτητή, δεν μπορείς να τον αφήνεις απλά στο έλεός του.
Σήμερα η μαμά μου στην τάξη της είχε 5 παιδιά και ο μπαμπάς μου 6. (έχω γονείς εκπαιδευτικούς)

Καμία σχέση με τα 300+ άτομα που θα υπάρχουν αν δωθούν μαθήματα δια ζώσης.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτήν την επιλογή, και είναι για το καλό μας να το κάνουμε. Απλά, πρέπει να φροντίσουμε και εμείς οι ίδιοι η ηλεκτρονική εξέταση να γίνεται με αξιοκρατικό τρόπο

Και, εφόσον η Αμερική, που όπως λες αφήνει κόσμο να πεθάνει, προχωρά σε ένα μέτρο για τη διασφύλαξη του πληθυσμού, δεν θεωρείς ότι εμείς, που δεν αφήνουμε κόσμο να πεθαίνει, δεν πρέπει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, ή και καλύτερο;
ntinara
Θαμώνας

View Profile
« Reply #181 on: May 11, 2020, 17:37:05 pm »

είναι φανερό ότι το υπουργείο θέλει να ξεπλυθεί και να μην φάει κράξιμο τόσο για τα σχολεία όσο και για τα χαμένα εξάμηνα, γιατί ουσιαστικά χαμένα θα είναι τα εξάμηνα αν δεν κάνουμε εξεταστική. κι αντί να βρει μια λύση μας λέει κόψτε το λαιμό σας και κάντε εξεταστική... αφού τα μέτρα προστασίας είναι ξεκάθαρα και αντικειμενικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για την υλοποίηση μιας τέτοιας εξεταστικής. επιπλέον αν δεν σας αρέσει το παράδειγμα των σχολείων τσεκαρετε τι γίνεται στις δημόσιες υπηρεσίες.
sent from mTHMMY 
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #182 on: May 11, 2020, 17:55:33 pm »

Quote from: ntinara on May 11, 2020, 17:37:05 pm
είναι φανερό ότι το υπουργείο θέλει να ξεπλυθεί και να μην φάει κράξιμο τόσο για τα σχολεία όσο και για τα χαμένα εξάμηνα, γιατί ουσιαστικά χαμένα θα είναι τα εξάμηνα αν δεν κάνουμε εξεταστική. κι αντί να βρει μια λύση μας λέει κόψτε το λαιμό σας και κάντε εξεταστική... αφού τα μέτρα προστασίας είναι ξεκάθαρα και αντικειμενικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για την υλοποίηση μιας τέτοιας εξεταστικής. επιπλέον αν δεν σας αρέσει το παράδειγμα των σχολείων τσεκαρετε τι γίνεται στις δημόσιες υπηρεσίες.
sent from mTHMMY 

Τα μετρα προστασιας ειναι ξεκαθαρα, ουσιαστικα και ΔΕΝ επιτρεπουν την διενεργεια εξεταστικης. Ακομα και με μασκες και απολυμανσεις καθε μιση ωρα η κοσμοσυρροη απαγορευτεται δια ροπαλου.
Τωρα το να παιρνουμε αιθουσες απο αλλα τμηματα για να εχουμε αρκετα μεγαλες αποστασεις και να εχουμε 5 βαρδιες το μαθημα στην θεωρια καλο ειναι αλλα πρακτικα δεν γινεται για δυο λογους.
Δεν υπαρχουν αρκετα ατομα να επιτηρουν και τα αλλα τμηματα εχουν επισης αντιστοιχα προβληματα οποτε θα θελουν επισης εξτρα αιθουσες. Για να μην αναφερω οτι το μισο εργαστηριακο και διδακτικο προσωπικο δεν θα μπορει να επιτηρει ή αν δινει εξηγησεις καθως ειναι σε κρισιμες ομαδες λογω ηλικιας.

Τωρα για δημοσιες υπηρεσιες, ειναι ανοικτες μονο με ραντεβου νομιζω οποτε συνωστισμος δεν υπαρχει και δεν πηγαινουν ολοι εργαζομενοι. Σχολεια ανοιξαν για δυο λογους. Πρωτον οπως ανεφερε ο Thunderlord δεν υπαρχει μετακινηση πλυθησμου και δευτερον για οσους γονεις δεν μπορουν να κρατησουν τα παιδια σπιτι γιατι δουλευουν.
Το υπουργειο τα εχει κανει σκατα σε απειρα πραγματα αλλα η ηλεκτρονικη εξεταστικη δεν ειναι ενα απο αυτο. Ναι θελει οργανωση, ναι θα ειναι δυσκολα αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να δουλεψει.

Δυστυχως νομιζω οτι υπαρχουν ατομα που περισσοτερο νοιαζονται μην αντιγραψει κανεις και παρει μεγαλυτερο βαθμο απο αυτους παρα αν μπουν σε ρισκο ζωες ανθρωπων.
Γιατι για το να χαθει εξαμηνο νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι ειναι στο χερι μας ειναι να πιεσουμε τους καθηγητες να κανουν σωστες εξετασεις και να μην εχουμε μηδενικα ποσοστα περασμενων.

ClockWork
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #183 on: May 11, 2020, 18:16:31 pm »

Quote from: ntinara on May 11, 2020, 17:37:05 pm
sent from mTHMMY  

Δεν ειναι θέμα χρημάτων και δεν εχουν να κάνουν τα πάντα με την πολιτική, την κυβέρνηση, την εξουσία ή ότι άλλο. Το ζήτημα είναι πρακτικό. Μπορούμε να κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας ως ώριμοι ενήλικες που είναι στο Πανεπιστήμιο από επιλογή και όχι υποχρέωση, για να διασφαλίσουμε μία όσο πιο ομαλή διαδικασία? Αν ναι το κάνουμε. Και αν δεν μας νοιάζει το γενικό καλό, ας σκεφτούμε οτι μια στις εκατό από το πείσμα μας να γίνει δια ζώσης μπορεί να το μεταφέρουμε σε δικούς μας ανθρώπους.
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #184 on: May 11, 2020, 18:34:40 pm »

Quote from: mprizakias on May 11, 2020, 17:55:33 pm
Το υπουργειο τα εχει κανει σκατα σε απειρα πραγματα αλλα η ηλεκτρονικη εξεταστικη δεν ειναι ενα απο αυτο. Ναι ήθελε οργανωση, ναι θα ειναι δυσκολα αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να δουλεψει.

Corrected, γιατί με ενεστώτα τρέχουμε και δε φτάνουμε.
Επειδή και 'γω έχω γονέα εκπαιδευτικό, να παραθέσω ότι η πλατφόρμα για τις ασκήσεις του δημοτικού είναι από το 2005 και έκτοτε δεν έχει ξανασχοληθεί κανείς, παίζει ο μοναδικός που τη χρησιμοποίησε να ήταν αυτός που την έστησε και κανένας άλλος.

Quote from: ClockWork on May 11, 2020, 18:16:31 pm
Δεν ειναι θέμα χρημάτων και δεν εχουν να κάνουν τα πάντα με την πολιτική, την κυβέρνηση, την εξουσία ή ότι άλλο. Το ζήτημα είναι πρακτικό. Μπορούμε να κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας ως ώριμοι ενήλικες που είναι στο Πανεπιστήμιο από επιλογή και όχι υποχρέωση, για να διασφαλίσουμε μία όσο πιο ομαλή διαδικασία? Αν ναι το κάνουμε. Και αν δεν μας νοιάζει το γενικό καλό, ας σκεφτούμε οτι μια στις εκατό από το πείσμα μας να γίνει δια ζώσης μπορεί να το μεταφέρουμε σε δικούς μας ανθρώπους.

Προφανώς και είναι πρακτικό, αλλά χρειάζεται δουλειά, δεν είναι το frickin' Big Bang όπου ω του θαύματος απ'το μηδέν δουλεύει η ηλεκτρονική εξέταση σε όλα τα μαθήματα.

Και μην ξεχνάμε ότι με μια βδομάδα διορία απ'όταν έρθουν τα βιβλία δίνουμε.
Thank you kindly Ministry of Education, God Bless Us All

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #185 on: May 11, 2020, 18:36:18 pm »

παιδιά. Είναι ξεκάθαρο. Εξεταστική με φυσική παρουσία θα αργήσει. Στην καλύτερη περίπτωση του χρόνου τον χειμώνα. Εδώ συζητάμε τι θα γίνει τώρα.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #186 on: May 11, 2020, 18:40:51 pm »

Quote from: The Audacious AI on May 11, 2020, 18:36:18 pm
Εδώ συζητάμε τι θα γίνει τώρα.

Γιατί είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό? Η αποκατάσταση θέλει το χρόνο της. Θα μου πεις είναι ουτοπικό να ζουν όλοι επαρκώς χωρίς να δουλεύουν και να περιμένουν κλειδαμπαρωμένοι μέχρι να βγει εμβόλιο, άλλα είναι best case scenario για τις ανθρώπινες ζωές και worst case scenario για την οικονομία.
Τουλάχιστον ας βγουν και ας μας πουν "Ξέρετε, ούτε εμείς ξέρουμε για την εξεταστική, σόρρυ", αλλά μετά έχει να γίνει χαμός.
Με βιασύνη και επιπολαιότητα δεν θα προκύψει κάτι καλό, γνώμη μου.

ntinara
Θαμώνας

View Profile
« Reply #187 on: May 11, 2020, 18:45:11 pm »

κι η δικιά μας πλατφόρμα πέφτει μια φορά σε κάθε εξεταστική και δεν μπορεί να αντέξει την εξέταση των ηλεκτρολόγων σε 3 μαθήματα. φανταστείτε σε όλο το ΑΠΘ σε όλα τα μαθήματα
sent from mTHMMY 
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #188 on: May 11, 2020, 18:47:57 pm »

Quote from: ntinara on May 11, 2020, 18:45:11 pm
κι η δικιά μας πλατφόρμα πέφτει μια φορά σε κάθε εξεταστική και δεν μπορεί να αντέξει την εξέταση των ηλεκτρολόγων σε 3 μαθήματα. φανταστείτε σε όλο το ΑΠΘ σε όλα τα μαθήματα
sent from mTHMMY 

+++++++++++++++++
PTSD από εξέταση Αντικειμενοστρεφούς Προγραμματισμού πέρσι το καλοκαίρι

Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #189 on: May 11, 2020, 18:53:44 pm »

Μόνο εμένα με έχει κουρασει αυτό το ποιηματάκι με την αντιγραφή? Εχω δωσει τόσες εξετάσεις και με έχουν ελέγξει για πάσο 2 ΦΟΡΕΣ(και τις 2 η Σιαχαλου χαχαχα). Σε ολες τις εξετάσεις μπορούσα να αντιγραψω, δεν το έκανα ποτέ. Επίσης σε όλες ειδα ατομα να αντιγράφουν. Εχω δει ακομα και καθηγητές να δίνουν βοήθεια σε άτομα που ήξεραν και πηγαιναν για εκείνο το μαγικό δεκα που αποτι φαινεται είναι το πιο σημαντικό πραγμα στο κοσμο για πολλους στη σχολή μας.

Δεν θελω να είμαι προκατειλημμένος (που είμαι αν δεν το εχετε καταλαβει ήδη χαχαχα) αλλά εαν  τα γραπτά παραμείνουν τα ίδια ή γίνουν ακόμα δυσκολότερα, κατι που ακουσαμε σε ενα μαθημα, τοτε αντιγραφή προφανώς και θα υπάρξει. Ακόμα και εγω που δεν το έχω ξανακανει, εχω ήδη σκεφτει 1000 τροπους να περασω μαθηματα νυχτα.

Πιστευω υπαρχουν τρόποι να αποφευχθει εντελώς η αντιγραφή, θα χρειαστεί μια ''εργατια'' απο τους καθηγητές, αλλά αν τους νοιαζει οσο φαινεται οτι τους νοιαζει (ολοι ανεξαιρέτως για αυτό μας μιλάνε), θα πρεπει να προσαμόσουν τον τρόπο που εξετάζουν τα μαθήματα. Αν καταφερα εγω να σκεφτω εναν τροπο να μην υπαρξει αντιγραφή τότε ειμαι σιγουρος ότι οι καθηγητές μας μπορούν να σκεφτουν πολύ καλύτερους τρόπους διεξαγωγής των εξετάσεων

Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ:
Για να μην αντιγραψει καποιος υπο τετοιες συνθηκες πρεπει να μην του δωσεις τον χρονο να το κανει. Αντί να μας δωσουν 2 τεραστια θεματα που αν και καπου τα έχουμε ξαναδει δεν ειμαστε σίγουροι πως λύνονται πιστευω καλύτερα να κανεις γραπτό με 10 θεματα της μονάδας τα οποια θα καλύπτουν την ύλη και σιγουρα δεν θα υπαρχουν καπου λυμένα. Τώρα όσον αφορά την αντιγραφή μεταξύ ατόμων, θα παρεις τα 10 αυτα θεματα και θα αλλαξεις λιγο τα δεδομενα-ζητουμενα, θα ανακατεψεις λιγο τη σειρά και θα βγαλεις για παραδειγμα 5 ομαδες, χωρις να λες ποια ομαδα ειναι ποια, ουτε οτι υπαρχουν διαφορετικές ομαδες. Με αυτό το τρόπο όποιοι δεν θα αντιγραφαν θα γραψουν κανονικά, όσοι αντιγράψουν, κατα πασα πιθανότητα θα τους πιασεις αφου θα έχουν οτι νανε λυσεις και αυτοι που θα καταλαβουν ότι υπαρχουν περισσότερες ομαδες θα χασουν τον χρόνο τους να βρουν καποιον με την ιδια ομαδα με εκείνους με αποτελεσμα να κοπουν απο μόνοι τους.

Αυτό το σκεφτηκε ένας μετριος προς κακος φοιτητής μεσα σε 10 λεπτά ''σκέψης'', ειμαι βεβαιος πως υπαρχουν ακομη καλυτεροι τροποι εξέτασης, αρκεί να υπαρξει θεληση να βρεθουν και όχι απλα να μας τα πριζουν καθε μαθημα σαμπος και ειμαστε καποιοι που εβγαλαν το σχολείο με σκονάκια ή ότι δεν ξερουμε οτι γνωριζουμε ΟΛΟΙ τι γινεται τόσα χρονια σε συγκεκριμένες αίθουσες, με τα κινητα ή στις τουαλετες.

ΥΓ: Δεν ειμαι υπερ του να αλλαξουν τα θεματα, αλλά αφου αποτι φαινεται δεν υπαρχει εμπιστοσύνη, ας σταματήσουμε και καθηγητες αλλά και φοιτητές να ειμαστε προκατειλημμένοι(βαζω πρωτο τον εαυτό μου μεσα) και ας βρουμε μια λυση χωρις να ''εκνευριζουμε'' ο ενας τον αλλο μεχρι να ερθει η εξεταστική.

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #190 on: May 11, 2020, 18:55:02 pm »

Quote from: evrissid on May 11, 2020, 18:40:51 pm
Γιατί είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό? Η αποκατάσταση θέλει το χρόνο της. Θα μου πεις είναι ουτοπικό να ζουν όλοι επαρκώς χωρίς να δουλεύουν και να περιμένουν κλειδαμπαρωμένοι μέχρι να βγει εμβόλιο, άλλα είναι best case scenario για τις ανθρώπινες ζωές και worst case scenario για την οικονομία.
Τουλάχιστον ας βγουν και ας μας πουν "Ξέρετε, ούτε εμείς ξέρουμε για την εξεταστική, σόρρυ", αλλά μετά έχει να γίνει χαμός.
Με βιασύνη και επιπολαιότητα δεν θα προκύψει κάτι καλό, γνώμη μου.

Δεν κατάλαβα τι λες.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #191 on: May 11, 2020, 18:57:42 pm »

Quote from: Singularity on May 11, 2020, 18:53:44 pm
Μόνο εμένα με έχει κουρασει αυτό το ποιηματάκι με την αντιγραφή? Εχω δωσει τόσες εξετάσεις και με έχουν ελέγξει για πάσο 2 ΦΟΡΕΣ(και τις 2 η Σιαχαλου χαχαχα). Σε ολες τις εξετάσεις μπορούσα να αντιγραψω, δεν το έκανα ποτέ. Επίσης σε όλες ειδα ατομα να αντιγράφουν. Εχω δει ακομα και καθηγητές να δίνουν βοήθεια σε άτομα που ήξεραν και πηγαιναν για εκείνο το μαγικό δεκα που αποτι φαινεται είναι το πιο σημαντικό πραγμα στο κοσμο για πολλους στη σχολή μας.

Δεν θελω να είμαι προκατειλημμένος (που είμαι αν δεν το εχετε καταλαβει ήδη χαχαχα) αλλά εαν  τα γραπτά παραμείνουν τα ίδια ή γίνουν ακόμα δυσκολότερα, κατι που ακουσαμε σε ενα μαθημα, τοτε αντιγραφή προφανώς και θα υπάρξει. Ακόμα και εγω που δεν το έχω ξανακανει, εχω ήδη σκεφτει 1000 τροπους να περασω μαθηματα νυχτα.

Πιστευω υπαρχουν τρόποι να αποφευχθει εντελώς η αντιγραφή, θα χρειαστεί μια ''εργατια'' απο τους καθηγητές, αλλά αν τους νοιαζει οσο φαινεται οτι τους νοιαζει (ολοι ανεξαιρέτως για αυτό μας μιλάνε), θα πρεπει να προσαμόσουν τον τρόπο που εξετάζουν τα μαθήματα. Αν καταφερα εγω να σκεφτω εναν τροπο να μην υπαρξει αντιγραφή τότε ειμαι σιγουρος ότι οι καθηγητές μας μπορούν να σκεφτουν πολύ καλύτερους τρόπους διεξαγωγής των εξετάσεων

Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ:
Για να μην αντιγραψει καποιος υπο τετοιες συνθηκες πρεπει να μην του δωσεις τον χρονο να το κανει. Αντί να μας δωσουν 2 τεραστια θεματα που αν και καπου τα έχουμε ξαναδει δεν ειμαστε σίγουροι πως λύνονται πιστευω καλύτερα να κανεις γραπτό με 10 θεματα της μονάδας τα οποια θα καλύπτουν την ύλη και σιγουρα δεν θα υπαρχουν καπου λυμένα. Τώρα όσον αφορά την αντιγραφή μεταξύ ατόμων, θα παρεις τα 10 αυτα θεματα και θα αλλαξεις λιγο τα δεδομενα-ζητουμενα, θα ανακατεψεις λιγο τη σειρά και θα βγαλεις για παραδειγμα 5 ομαδες, χωρις να λες ποια ομαδα ειναι ποια, ουτε οτι υπαρχουν διαφορετικές ομαδες. Με αυτό το τρόπο όποιοι δεν θα αντιγραφαν θα γραψουν κανονικά, όσοι αντιγράψουν, κατα πασα πιθανότητα θα τους πιασεις αφου θα έχουν οτι νανε λυσεις και αυτοι που θα καταλαβουν ότι υπαρχουν περισσότερες ομαδες θα χασουν τον χρόνο τους να βρουν καποιον με την ιδια ομαδα με εκείνους με αποτελεσμα να κοπουν απο μόνοι τους.

Αυτό το σκεφτηκε ένας μετριος προς κακος φοιτητής μεσα σε 10 λεπτά ''σκέψης'', ειμαι βεβαιος πως υπαρχουν ακομη καλυτεροι τροποι εξέτασης, αρκεί να υπαρξει θεληση να βρεθουν και όχι απλα να μας τα πριζουν καθε μαθημα σαμπος και ειμαστε καποιοι που εβγαλαν το σχολείο με σκονάκια ή ότι δεν ξερουμε οτι γνωριζουμε ΟΛΟΙ τι γινεται τόσα χρονια σε συγκεκριμένες αίθουσες, με τα κινητα ή στις τουαλετες.

ΥΓ: Δεν ειμαι υπερ του να αλλαξουν τα θεματα, αλλά αφου αποτι φαινεται δεν υπαρχει εμπιστοσύνη, ας σταματήσουμε και καθηγητες αλλά και φοιτητές να ειμαστε προκατειλημμένοι(βαζω πρωτο τον εαυτό μου μεσα) και ας βρουμε μια λυση χωρις να ''εκνευριζουμε'' ο ενας τον αλλο μεχρι να ερθει η εξεταστική.

Δηλαδη στις ηλεκτρονικες δε θα ισχυει το "Τερμα αριστερη τουαλετα κατω απο τον καδο?????"    Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #192 on: May 11, 2020, 18:59:19 pm »

Quote from: ΦΑΚΟΡΙΖΟΣ on May 11, 2020, 18:57:42 pm
Δηλαδη στις ηλεκτρονικες δε θα ισχυει το "Τερμα αριστερη τουαλετα κατω απο τον καδο?????"    Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

ΟΥΤΕ Ο ΣΕΝΤΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΜΙΘ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #193 on: May 11, 2020, 19:01:10 pm »

Quote from: The Audacious AI on May 11, 2020, 18:55:02 pm
Δεν κατάλαβα τι λες.

tl;dr Γιατί βιαζόμαστε? Ποιος μας κυνηγάει? Πρώτη φορά μετά από καιρό αντιμετωπίσαμε τέτοια απειλή και τώρα που κάτσαμε δυό μήνες μέσα όλα κομπλέ?

τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #194 on: May 11, 2020, 19:01:56 pm »

Quote from: Singularity on May 11, 2020, 18:59:19 pm
ΟΥΤΕ Ο ΣΕΝΤΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΜΙΘ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καποια στοιχηματικη να παιξω οτι θα κοπουν οβερ μισοι φετος στην ηλεκτρονικη 2 υπαρχει ????? ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28 Go Up Print
Jump to: