• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:09:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:09:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 98
Total: 178
acapulco
George15
DimKaratzas
georgepana9
PurpleWitch
Nefeli Nikita
BCosT
NickSpan
angelos
kstavroulis
melisste22
vasilis saitis
Carot1456
Captain
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 4ο Εξάμηνο > Ηλεκτρονική ΙΙ (Moderators: chatzikys, tzortzis, Nekt) > [Ηλεκτρονική ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 2020
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Down Print
Author Topic: [Ηλεκτρονική ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 2020  (Read 26448 times)
Just Me
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Ηλεκτρονική ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 2020
« Reply #30 on: June 03, 2020, 22:25:33 pm »

Quote from: el mariachi on June 03, 2020, 18:30:44 pm
πρωτα να ζητατε αλλαγες στον τροπο διδασκαλιας και μετα στις εξετασεις. για παραδειγμα κυκλωματα 2 που εδινα φετος, το μαθημα των ασκησεων ηταν εξαιρετικο. πολλες φορες αναρωτηθηκα γτ να μην υπαρχει κατι τετοιο και στις ηλεκτρονικες. ο ανθρωπος μας εκανε ολα οσα ειναι απαραιτητα και τα συνδυαζε και με τα κυκλωματα 1. περασα το μαθημα και με βαθμο και ενιωθα οτι οντως εμαθα 5 πραγματακια χρησιμα. στην ηλεκτρονικη κατι τετοιο δεν βλεπω δυστυχως. αν δεν σε βοηθανε και οι συνθηκες να μαθεις 5 πραγματα σωστα, τοτε θα στραφεις και στην παπαγαλια. γτ στην τελικη, να περασεις το μαθημα θες

υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη οσοι δεν δινετε

Πιστεύω ότι η σχολή θα άλλαζε δραματικά αν μάζευε ο Ζάχαρης αρκετούς καθηγητές και τους έκανε ένα μάθημα σε όποιο αντικείμενο θέλουν, ακόμη και στο μάθημα τους.
jaime
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #31 on: June 03, 2020, 23:59:14 pm »

Quote from: Just Me on June 03, 2020, 22:25:33 pm
Πιστεύω ότι η σχολή θα άλλαζε δραματικά αν μάζευε ο Ζάχαρης αρκετούς καθηγητές και τους έκανε ένα μάθημα σε όποιο αντικείμενο θέλουν, ακόμη και στο μάθημα τους.

+1
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #32 on: June 04, 2020, 00:32:54 am »

Quote from: Just Me on June 03, 2020, 22:25:33 pm

φιλε ειλικρινα, εχω να το λεω.. τρομερος καθηγητης, με γνωσεις, ολα τακτοποιημενα στο κεφαλι του, με μεταδοτικοτητα, κανει και το χιουμορ του μεσα στο μαθημα. και τα θεματα στο τελος δεν ξεφευγουν απο αυτα που κανει. θα μαθεις αυτα τα 5 πραγματα που θα σου κανει και θα σε εξετασει πανω σε αυτα. οκ, θα βαλει και μια πονηρια μεσα στις ασκησεις, αλλα θα φυγεις απο το μαθημα του και θα ξερεις κυκλωματα. παιζει να μην εχασα ουτε ενα μαθημα του το προηγουμενο εξαμηνο. οτι απορια και να ειχα, μου την εξηγησε. τον σταματαγα στο δρομο και δεν μου αρνηθηκε ποτε απαντηση. να πεις ξες ρε παιδι μου τωρα δεν μπορω ελα καποια αλλη στιγμη. μπραβο στον ανθρωπο
Just Me

View Profile
« Reply #33 on: June 04, 2020, 01:26:10 am »

Quote from: el mariachi on June 04, 2020, 00:32:54 am
φιλε ειλικρινα, εχω να το λεω.. τρομερος καθηγητης, με γνωσεις, ολα τακτοποιημενα στο κεφαλι του, με μεταδοτικοτητα, κανει και το χιουμορ του μεσα στο μαθημα. και τα θεματα στο τελος δεν ξεφευγουν απο αυτα που κανει. θα μαθεις αυτα τα 5 πραγματα που θα σου κανει και θα σε εξετασει πανω σε αυτα. οκ, θα βαλει και μια πονηρια μεσα στις ασκησεις, αλλα θα φυγεις απο το μαθημα του και θα ξερεις κυκλωματα. παιζει να μην εχασα ουτε ενα μαθημα του το προηγουμενο εξαμηνο. οτι απορια και να ειχα, μου την εξηγησε. τον σταματαγα στο δρομο και δεν μου αρνηθηκε ποτε απαντηση. να πεις ξες ρε παιδι μου τωρα δεν μπορω ελα καποια αλλη στιγμη. μπραβο στον ανθρωπο

Εγώ είμαι τρίτο έτος και τον έχω τοποθετήσει στο TOP 3 μέχρι στιγμής.
Οι άλλοι είναι ο Ατρέας που κάνουν μαζί Λογισμό ΙΙ και ο Γιούλτσης από Πεδίο Ι.
Η συγκρότηση στη σκέψη και στο λόγο, η μαθησιακή και συναισθηματική (ειδικά για τους πρώτους 2) ενσυναίσθηση (να ξέρει τι ξέρω και να μην κάνει άλματα που δυσκολεύομαι ή αδυνατώ να καλύψω γνωστικά με τις υπάρχουσες γνώσεις), οι κατανοητές, ταξινομημένες, ευδιάκριτες σημειώσεις στον πίνακα, ο εύστροφος χειρισμός του κατάμεστου ακροατηρίου, χωρίς να το παρακαλάει μάταια να ησυχάσει, τα ευχάριστα διαλείμματα και τα ξηγημένα θέματα (το Πεδίο ξεφεύγει εκ φύσεως) είναι η συνταγή της επιτυχίας.
« Last Edit: September 23, 2021, 03:19:22 am by Just Me » Logged
DDT
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: June 04, 2020, 02:02:39 am »

Προσέχετε λίγο ορισμένοι τι εύχεστε...

Η Ηλεκτρονική ΙΙ είναι βαρύ μάθημα με μεγάλη ύλη. Θέλει κατά τη γνώμη μου πολύ δουλειά για να πεις ότι το κατέχεις. Αν διδάσκονταν σε στυλ όπως τα Κυκλώματα ΙΙ, έστω με το υψηλού επιπέδου μαθημα του Ζάχαρη, πιθανόν θα γινόταν αρκετά έως πολύ δύσκολο μάθημα, σίγουρα δυσκολότερο από τα κυκλώματα. Το τυπολόγιο και τα προβλήματα όπου οι τύποι βρίσκουν άμεση εφαρμογή σε σώζουν. Αλλιώς, το να εξαγάγεις τους τύπους μόνος σου κατά περίπτωση συχνά είναι τεράστιο μανίκι, και εμπλέκει πολύ καλή γνώση κυκλωμάτων, πολλές και υπέρ του δέοντος πράξεις συν καλή γνώση και εφαρμογή όποιας άλλης παπαριάς προκύψει, όπως ισοδύναμα Μίλλερ, AC ισοδύναμα και άλλα τέτοια. Τώρα αυτό μπορεί να μη χαλάει ορισμένους αλλά η πλειοψηφία σίγουρα θα είχε διαφορετική άποψη. Το γεγονός ότι ανακυκλώνονται τα θέματα μπορεί να φαίνεται ανιαρό και μη ποιοτικό σε ορισμένους αλλά πραγματικά στη σχολη ορισμένες φορές τα περιθώρια στενεύουν σοβαρά και τέτοιες ανάσες είναι ευπρόσδεκτες, ειδικά σε μαθητές μεγαλύτερων ετών. Έτσι κι αλλιώς όποιος πραγματικά αγαπάει το αντικείμενο μπορεί να εντρυφήσει με την άνεσή του και να γίνει αστεράτος. Θα γράψει και το δεκάρι του και θα δε θα 'χει να παραπονιέται. Για την πλειοψηφία οι ηλεκτρονικές είναι διαδικαστικά μαθήματα τα οποία όπως και άλλα πρέπει να περαστούν. Η διδασκαλία είναι πράγματι ελλιπής αλλά προσωπικά σαν φοιτητή αυτο δε με χαλάει εφόσον η εξέταση είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη δια της πλαγίας οδού. Νομίζω ότι οι περισσότεροι φοιτητές αν απαντήσουν ειλικρινά θα δώσουν παρόμοια γνώμη.

Το ότι γενικά η σχολή πάσχει στο τομέα της διδασκαλίας ισχύει και νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι μηχανικοί έχουν το ασυμβίβαστο της εφαρμογής της γνώσης τους με τη μετάδοση αυτής. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθεί αυτό είναι να επιδιώξουν οι φοιτητές που το έχουν έντονο παράπονο να ενταχθούν στο διδακτικό προσωπικό στο μέλλον, προσπαθώντας να αποφύγουν τα λάθη των καθηγητών τους.
« Last Edit: June 04, 2020, 02:05:16 am by DDT » Logged
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #35 on: June 04, 2020, 08:42:29 am »

Quote from: DDT on June 04, 2020, 02:02:39 am
Προσέχετε λίγο ορισμένοι τι εύχεστε...

Η Ηλεκτρονική ΙΙ είναι βαρύ μάθημα με μεγάλη ύλη. Θέλει κατά τη γνώμη μου πολύ δουλειά για να πεις ότι το κατέχεις. Αν διδάσκονταν σε στυλ όπως τα Κυκλώματα ΙΙ, έστω με το υψηλού επιπέδου μαθημα του Ζάχαρη, πιθανόν θα γινόταν αρκετά έως πολύ δύσκολο μάθημα, σίγουρα δυσκολότερο από τα κυκλώματα. Το τυπολόγιο και τα προβλήματα όπου οι τύποι βρίσκουν άμεση εφαρμογή σε σώζουν. Αλλιώς, το να εξαγάγεις τους τύπους μόνος σου κατά περίπτωση συχνά είναι τεράστιο μανίκι, και εμπλέκει πολύ καλή γνώση κυκλωμάτων, πολλές και υπέρ του δέοντος πράξεις συν καλή γνώση και εφαρμογή όποιας άλλης παπαριάς προκύψει, όπως ισοδύναμα Μίλλερ, AC ισοδύναμα και άλλα τέτοια. Τώρα αυτό μπορεί να μη χαλάει ορισμένους αλλά η πλειοψηφία σίγουρα θα είχε διαφορετική άποψη. Το γεγονός ότι ανακυκλώνονται τα θέματα μπορεί να φαίνεται ανιαρό και μη ποιοτικό σε ορισμένους αλλά πραγματικά στη σχολη ορισμένες φορές τα περιθώρια στενεύουν σοβαρά και τέτοιες ανάσες είναι ευπρόσδεκτες, ειδικά σε μαθητές μεγαλύτερων ετών. Έτσι κι αλλιώς όποιος πραγματικά αγαπάει το αντικείμενο μπορεί να εντρυφήσει με την άνεσή του και να γίνει αστεράτος. Θα γράψει και το δεκάρι του και θα δε θα 'χει να παραπονιέται. Για την πλειοψηφία οι ηλεκτρονικές είναι διαδικαστικά μαθήματα τα οποία όπως και άλλα πρέπει να περαστούν. Η διδασκαλία είναι πράγματι ελλιπής αλλά προσωπικά σαν φοιτητή αυτο δε με χαλάει εφόσον η εξέταση είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη δια της πλαγίας οδού. Νομίζω ότι οι περισσότεροι φοιτητές αν απαντήσουν ειλικρινά θα δώσουν παρόμοια γνώμη.

Το ότι γενικά η σχολή πάσχει στο τομέα της διδασκαλίας ισχύει και νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι μηχανικοί έχουν το ασυμβίβαστο της εφαρμογής της γνώσης τους με τη μετάδοση αυτής. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθεί αυτό είναι να επιδιώξουν οι φοιτητές που το έχουν έντονο παράπονο να ενταχθούν στο διδακτικό προσωπικό στο μέλλον, προσπαθώντας να αποφύγουν τα λάθη των καθηγητών τους.

μα και στα κ2 πεφτουν θεματα στο στυλ παλιοτερων ετων, αλλα γινεται και μαθημα που σου επιτρεπει να κατανοησεις καποια πραγματακια. το οτι οι ηλεκτρονικες ειναι δυσκολα μαθηματα ειναι σαφες. η διαφορα ειναι οτι στην μια περιπτωση θα σου μεινει κατι. στην αλλη περιπτωση οχι τοσο

προφανως οι ανθρωποι στις ηλεκτρονικες ξερουν οτι το μαθημα ειναι δυσκολο και κατεμε καλα κανουν και ανακυκλωνουν θεματα. να βοηθησουν θελουν. απλα σε συνδυασμο με λιιιιγο καλυτερο μαθημα θα μας εμεναν καποια βασικα στο μυαλο περι ηλεκτρονικης. θα περναγαμε και το μαθημα και ολα καλα

αλιμονο αν πρεπει να ζηταμε να αλλαζει ενας τροπος εξετασης που μας επιτρεπει να φυγει ενα δυσκολο μαθημα και οχι ο τροπος διδασκαλιας προκειμενου να μαθουμε. στην τελικη, οποιος θελει να ασχοληθει παραπανω στην πορεια γτ τον ενδιαφερει, θα ασχοληθει

σκοπος δεν ειναι σε μια σχολη οπου καθε μα καθε μαθημα, αν θελουν να σε ζορισουν στο τελος, μπορουν να το κανουν, να ξερεις τα παντα γυρω απο το μαθημα που εξεταζεσαι. σκοπος ειναι να αποκτησεις βασικες γνωσεις, να τελειωσεις τη σχολη και απο κει και περα να βρεις την κατευθυνση που θες να ακολουθησεις. αλλα πρεπει να τελειωσεις τη σχολη. δηλαδη αν σε καθε μαθημα η εξεταστικη ειναι καθε φορα διαφορετικη και δεν υπαρχει μια νορμα, ολα τα μαθηματα θα γινουν πολυ πολυ ζορικα και δεν τελειωνουμε ουτε σε 20 χρονια

γενικα ναι. καλο ειναι να μην ευχομαστε πραγματακια που μπορει στην πορεια να μετανιωσουμε
Black Velvet
Θαμώνας

Existence precedes essence

View Profile
« Reply #36 on: June 04, 2020, 09:10:37 am »

Είπε ότι θα εξετάζουν διδακτορικοί (ίσως και η Καδή δεν θυμάμαι), αλλά θα είναι και αυτός σε όλες τις εξετάσεις. Τώρα για το έλεος...  Cheesy

All your life you were only waiting for this moment to be free
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #37 on: June 04, 2020, 17:35:19 pm »

Την Τρίτη 9/6, ώρες 12:00-14:00 θα γίνει συζήτηση ερωτήσεων με την κ. Χρ. Καδή σχετικά με την επίλυση ασκήσεων στον σύνδεσμο:

https://vconf.auth.gr/b/chr-dcr-jdu

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

estavrian
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #38 on: June 07, 2020, 10:38:36 am »

Στο υλικό του μαθήματος έχει αναρτηθεί αρχείο με ενδεικτικές ερωτήσεις θεωρίας για τις προφορικές εξετάσεις Ιουνίου 2020 που θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης.
Χατζόπουλος.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #39 on: June 07, 2020, 11:57:37 am »

Η συμμετοχή στις εξετάσεις προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή της διαδικασίας όπως περιγράφεται στο αρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα σχετικά εργαστήρια και τις εργασίες.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: June 08, 2020, 09:55:37 am »

Κανένας ευσυνείδητος έχει βρει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θεωρίας;;;

Να τις μαζέψουμε σε ένα pdf για καλύτερη οργάνωση και διάβασμα.

Βοηθήστε τους συμφοιτητές σας όποιοι τις έχετε.

Quote from: Διάλεξις on October 16, 2021, 12:12:06 pm
Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
estavrian
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #41 on: June 09, 2020, 17:56:16 pm »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούνται οι φοιτητές/τριες που το επιθυμούν, να δηλώσουν στον σύνδεσμο "Δήλωση συμμετοχής" συμμετοχή στις προφορικές εξετάσεις του μαθήματος για την εξεταστική περίοδο ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 το αργότερο μέχρι την Κυριακή 14/6 στις 20:00. Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 23/6 και θα διαρκέσουν 3-4 μέρες ανάλογα με το πλήθος των συμμετεχόντων. Θα ανακοινωθεί ονομαστικό πρόγραμμα για όλους τους συμμετέχοντες. Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η εκπλήρωση των υποχρεώσεων με εργαστήριο και εργασία.
Just Me

View Profile
« Reply #42 on: June 09, 2020, 23:13:58 pm »

Η Καδή, πριν την καραντίνα, είχε κάνει καθόλου ασκήσεις;
Αν ναι, τις έχει κάποιος;
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: June 09, 2020, 23:34:24 pm »

Λοιπόν έκατσα και απάντησα τις Ενδεικτικές Ερωτήσεις που ανέβασε ο Χατζό, με όσο καλύτερο τρόπο μπορούσα. Το βιβλίο είναι χαοτικό, οι διαφάνειες του μαθήματος ελλιπείς και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις ερωτήσεις αυτές εκτός από ελαχίστων περιπτώσεων. Πολλές ερωτήσεις δεν έχουν προφανής απαντήσεις στο βιβλίο (λες και τις έβγαζε από το μυαλό του).

Τα λέω αυτά για να με βοηθήσετε αν τυχόν έχετε ενστάσεις, ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες και πληρέστερες οι απαντήσεις γιατί λάθη θα χουν γίνει.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε απορία, άλλωστε τόσες φορές που έχω ξεφυλλίσει το βιβλίο τις τελευταίες 2 μέρες που τις απαντούσα, παίζει να τα διάβασα περισσότερο και από τον Χατζό.

Quote from: Διάλεξις on October 16, 2021, 12:12:06 pm
Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #44 on: June 10, 2020, 15:18:01 pm »

Quote from: Ithacas on June 09, 2020, 23:34:24 pm
Λοιπόν έκατσα και απάντησα τις Ενδεικτικές Ερωτήσεις που ανέβασε ο Χατζό, με όσο καλύτερο τρόπο μπορούσα.

Είσαι παικταράς ρε φίλε
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Up Print
Jump to: