• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:15:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:15:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426684
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 85
Total: 156
hevidis3524
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
george14
Nekt
mmikelo
Alikhts
JoHn!
witchingHour
gpapailio
Adreas Seg
AcDimitri
τσακαλι
athizoi
Yamal
Alex Kosmas
Geoth
Fotis
tinidou
dorapangeiou
andrpats
Juror8
DarkMagiK06
Emilios
Leou
jimalexoud
gsifnio
menelaras
Mr Watson
George15
elias_farhood
Fotis Roukoutakis
George_RT
Thalasotsanta
kvas
programmer2004
Giannis Masterio
Dimos Bachlas
VagsS
mimaki
ggalamat
Agnotobouri
Markella
chrisg
agis3
Vasilikikr
antrikos
thunder
alexter
Lmnop
paristetos
kouf
Apaugasma
giorgosm05
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 6o Εξάμηνο >  Υποχρεωτικά Μαθήματα > Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ > Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου II - Παλιά Θέματα (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > [ΣΑΕ II] Θέματα 2020
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: [ΣΑΕ II] Θέματα 2020  (Read 8914 times)
Condoriano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The will of D.

View Profile
Re: [ΣΑΕ II] Θέματα 2020
« Reply #15 on: July 04, 2020, 20:10:56 pm »

Παιδιά προσπάθησα να λύσω το θέμα 3 Φεβρουαρίου, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος, πιστεύεται ότι είναι σωστό; Προσπάθησα να επιλέξω τη Lyapunov με τέτοιον τρόπο ώστε να αναιρέσω τυχόν αβεβαιότητες ως προς το πρόσημο της (δηλαδή τον παράγοντα χ1*χ2)

edit: Νομίζω βασικά ότι η lyapunov μηδενίζεται για οποιδήποτε (α,0) άρα ήθελε και LaSalle για την ασυμπτωτική ευστάθεια. Αυτό που γράφω ότι η lyapunov μηδενίζεται για χ1=χ2=0 είναι λάθος, μηδενίζεται για (α,0) δηλαδή για χ2 = 0 και για οποιοδήποτε χ1
« Last Edit: July 04, 2020, 20:15:25 pm by thodkatz » Logged
Arcade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: July 05, 2020, 04:44:50 am »

Quote from: L on July 04, 2020, 14:20:55 pm
Άποψή μου σχετικά με το Φ20 Θ2α:

Το ότι η Lyapunov είναι πάνω και εκτός του κύκλου σημαίνει ότι ξεκινώντας από τα σημεία που βρίσκονται εκεί θα καταλήξουμε στην ευστάθεια. Άρα η μοναδική πληροφορία που παίρνουμε από το ότι το σημείο μας είναι πάνω στον κύκλο είναι ότι η τροχιά θα καταλήξει στην ευστάθεια.

Οι κατευθύνσεις που μπορεί να γίνει αυτό είναι οι 2 και 3, οι οποίες είναι αυτές που σχηματίζουν αμβλεία γωνία με την παράγωγο της V (βλ. και σημειώσεις Ρόβι) και οδηγούν τα μελλοντικά x σε ισοβαρείς που έχουν c μικρότερο της δοθείσας και βρίσκονται εντός της. Το ότι η 2 δεν πάει κατευθείαν προς το κέντρο δε μας πειράζει, γιατί η τροχιά μπορεί να είναι σπειροειδής.

Πώς βρίσκεις τη γωνία του dV/dX ; Και επίσης στις σημιεώσεις του γράφει ότι "Αν V'(x)<0 τότε το χ θα συγκλίνει οπωσδήποτε στο 0". Αρά τελικά μήπως μόνο το 3 είναι σωστό;

Πώς το σκέφτομαι εγώ: Αφού η v' είναι αρνητική όταν είμαι πάνω ή εκτός του κύκλου τότε σίγουρα θέλω να κατευθυνθώ μέσα στον κύκλο, άρα σίγουρα το x' θα δείχνει κάπου μέσα στον κύκλο, άρα απορρίπτονται κατευθείαν τα βελάκια 1 και 2.

Όσον αφορά την ισοβαρή καμπύλη, αν βγω εκτός της τότε σίγουρα πάω κάπου με μεγαλύτερο V(x) το οποίο δεν είναι δυνατόν από τη στιγμή που V'(x)<0. Άρα απορρίπτεται το 4.

Επομένως το μόνο που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις, δηλαδή να είναι και μέσα στον κύκλο αλλά και να πηγαίνει εσωτερικότερα της καμπύλης είναι το 3. Άρα είναι το μόνο πιθανό.
« Last Edit: July 05, 2020, 07:09:23 am by Arcade » Logged

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
25thOfMarch

View Profile
« Reply #17 on: July 05, 2020, 12:19:21 pm »

Quote from: Arcade on July 05, 2020, 04:44:50 am
Πώς βρίσκεις τη γωνία του dV/dX ; Και επίσης στις σημιεώσεις του γράφει ότι "Αν V'(x)<0 τότε το χ θα συγκλίνει οπωσδήποτε στο 0". Αρά τελικά μήπως μόνο το 3 είναι σωστό;

Πώς το σκέφτομαι εγώ: Αφού η v' είναι αρνητική όταν είμαι πάνω ή εκτός του κύκλου τότε σίγουρα θέλω να κατευθυνθώ μέσα στον κύκλο, άρα σίγουρα το x' θα δείχνει κάπου μέσα στον κύκλο, άρα απορρίπτονται κατευθείαν τα βελάκια 1 και 2.

Όσον αφορά την ισοβαρή καμπύλη, αν βγω εκτός της τότε σίγουρα πάω κάπου με μεγαλύτερο V(x) το οποίο δεν είναι δυνατόν από τη στιγμή που V'(x)<0. Άρα απορρίπτεται το 4.

Επομένως το μόνο που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις, δηλαδή να είναι και μέσα στον κύκλο αλλά και να πηγαίνει εσωτερικότερα της καμπύλης είναι το 3. Άρα είναι το μόνο πιθανό.

Νομίζω ότι συμφωνώ με την αρχική άποψη . Όταν μπαίνει σε καμπύλη μικρότερη από την αρχική τότε είσαι κομπλέ (σύμφωνα με την γεωμετρική ερμηνεία) . Οπότε τα 2,3 είναι σωστά.

~Ρε κάνε άκρη ρε~
-Θεούλης Οδηγός-
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #18 on: July 05, 2020, 12:22:54 pm »

Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτό, νομίζω μόνο το 3 είναι
Mavioux
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

git gud

View Profile
« Reply #19 on: July 05, 2020, 13:52:09 pm »

Την πρώτη φορά που το κοίταξα, σκέφτηκα κι εγώ ότι προφανώς απορρίπονται τα βελάκια 1 και 2 γιατί σκέφτηκα οτι θα πάει προς μικρότερο c, άρα και η 3 και η 4 με πιο πιθανή ίσως την 3. Ωστόσο με βάλατε σε σκέψεις και τώρα νομίζω ότι είμαι περισσοτερο σίγουρος για την 2. Σκέφτηκα ουσιαστικά η πληροφορία ότι V'(x) < 0 ισχύει μόνο για τα σημεία που είναι εντός και πάνω στον κύκλο. Οπότε αφού ξεκινάμε από ένα σημείο πάνω στον κύκλο, έστω ότι πάμε προς την  κατεύθυνση 3. Τότε θα βρισκόμαστε στο εσωτερικό του κύκλου για το οποίο πλέον δεν ισχύει από τα δεδομένα ότι V'(x) < 0, άρα μετά από λίγο δεν θα έχουμε ιδέα τι θα κάνει το σημείο αν πάει προς την κατεύθυνση 3. Σωστό αυτό ή το σκέφτομαι τελείως λάθος;

Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, γιατι ουσιαστικά το τι κάνει μετά την κατεύθυνση 3 ίσως δεν μας απασχολεί και πολύ, απλώς δεν κατάλαβα γιατί απορρίπτετε την κατεύθυνση 2 και θεωρείτε ότι πρέπει να πάει προς μικρότερα c μόνο στο εσωτερικό του κύκλου. Αντίθετα εγώ άρχισα να πιστεύω πλέον ως πιο σίγουρη την κατεύθυνση 2 ( Tongue ), μιας και αν πάει προς την 2 ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να κινείται προς όλο και μικρότερα c (μέχρι να φτασει σε κάποιο σημείο ισορροπίας, όποιο κι αν είναι αυτο).

Condoriano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The will of D.

View Profile
« Reply #20 on: July 05, 2020, 13:59:14 pm »

Quote from: Mavioux on July 05, 2020, 13:52:09 pm

Την πρώτη φορά που το κοίταξα, σκέφτηκα κι εγώ ότι προφανώς απορρίπονται τα βελάκια 1 και 2 γιατί σκέφτηκα οτι θα πάει προς μικρότερο c, άρα και η 3 και η 4 με πιο πιθανή ίσως την 3. Ωστόσο με βάλατε σε σκέψεις και τώρα νομίζω ότι είμαι περισσοτερο σίγουρος για την 2. Σκέφτηκα ουσιαστικά η πληροφορία ότι V'(x) < 0 ισχύει μόνο για τα σημεία που είναι εντός και πάνω στον κύκλο. Οπότε αφού ξεκινάμε από ένα σημείο πάνω στον κύκλο, έστω ότι πάμε προς την  κατεύθυνση 3. Τότε θα βρισκόμαστε στο εσωτερικό του κύκλου για το οποίο πλέον δεν ισχύει από τα δεδομένα ότι V'(x) < 0, άρα μετά από λίγο δεν θα έχουμε ιδέα τι θα κάνει το σημείο αν πάει προς την κατεύθυνση 3. Σωστό αυτό ή το σκέφτομαι τελείως λάθος;

Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, γιατι ουσιαστικά το τι κάνει μετά την κατεύθυνση 3 ίσως δεν μας απασχολεί και πολύ, απλώς δεν κατάλαβα γιατί απορρίπτετε την κατεύθυνση 2 και θεωρείτε ότι πρέπει να πάει προς μικρότερα c μόνο στο εσωτερικό του κύκλου. Αντίθετα εγώ άρχισα να πιστεύω πλέον ως πιο σίγουρη την κατεύθυνση 2 ( Tongue ), μιας και αν πάει προς την 2 ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να κινείται προς όλο και μικρότερα c (μέχρι να φτασει σε κάποιο σημείο ισορροπίας, όποιο κι αν είναι αυτο).

Νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο μεθεπόμενο βήμα. Δηλαδή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι βρίσκομαι πάνω στον κύκλο και η παράγωγος είναι αρνητική, συνεπώς χρησιμοποιείς μόνο αυτό το δεδομένο για το επόμενο βήμα. Για το μεθεπόμενο, όντως εξαρτάται αν θα είσαι μέσα στον κύκλο ή έξω απο αυτόν (αλλά και πάλι δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στον κύκλο, δεν μας δίνει δεδομένα). Ίσως βέβαια θα μπορούσες να το σχολιάσεις. Επίσης στις διαφάνειες του μαθήματος σελίδα 86, στην γεωμετρική ερμηνεία αναφέρεται ότι αρνητική παράγωγος κατευθύνει τις λύσεις σε εσωτερικές ισοβαρείς καμπύλες, το οποίο στη συνέχεια σημαίνει σύγκλιση στο μηδέν.
« Last Edit: July 05, 2020, 14:06:59 pm by thodkatz » Logged
Mavioux
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

git gud

View Profile
« Reply #21 on: July 05, 2020, 14:05:00 pm »

Quote from: thodkatz on July 05, 2020, 13:59:14 pm
Νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο μεθεπόμενο βήμα. Δηλαδή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι βρίσκομαι πάνω στον κύκλο και η παράγωγος είναι αρνητική, συνεπώς χρησιμοποιείς μόνο αυτό το δεδομένο για το επόμενο βήμα. Για το μεθεπόμενο, όντως εξαρτάται αν θα είσαι μέσα στον κύκλο ή έξω απο αυτόν αλλά δεν σε ενδιαφέρει (νομίζω). Ίσως βέβαια θα μπορούσες να το σχολιάσεις. Επίσης στις διαφάνειες του μαθήματος σελίδα 86, στην γεωμετρική ερμηνεία αναφέρεται ότι αρνητική παράγωγος κατευθύνει τις λύσεις σε εσωτερικές ισοβαρείς καμπύλες, το οποίο στη συνέχεια σημαίνει σύγκλιση στο μηδέν.

Συμφωνώ με αυτό, ότι δεν μας νοιάζει καθόλου τι θα γίνει μετά, απλώς το έγραψα έτσι για να δείξω το λόγο που δεν συμφωνώ ότι πρέπει να απορρίψουμε την 2, κάθε άλλο μάλιστα. Εγώ δηλαδή πιστεύω ότι είναι πιθανές και η 2 και η 3.
Condoriano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The will of D.

View Profile
« Reply #22 on: July 05, 2020, 14:09:29 pm »

Quote from: Mavioux on July 05, 2020, 14:05:00 pm
Συμφωνώ με αυτό, ότι δεν μας νοιάζει καθόλου τι θα γίνει μετά, απλώς το έγραψα έτσι για να δείξω το λόγο που δεν συμφωνώ ότι πρέπει να απορρίψουμε την 2, κάθε άλλο μάλιστα. Εγώ δηλαδή πιστεύω ότι είναι πιθανές και η 2 και η 3.

Οκευ περφεκτο, θα συμφωνήσω και εγώ να κρατήσουμε και το 2
« Last Edit: July 05, 2020, 14:29:33 pm by thodkatz » Logged
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #23 on: July 05, 2020, 14:14:12 pm »

Μην σας μπερδέψω γιατί έχω και κάνει ΣΑΕ 2 πριν μερικά χρόνια αλλά το V_dot ορίζεται ως V_dot = dV/dx*x_dot, άρα το γεγονός πως V_dot < 0, σημαίνει πως η γωνία μεταξύ dV_dx και x_dot πρέπει να είναι αμβλεία (Εσωτερικό γινόμενο μικρότερο του 0).

Επίσης, ξέρετε ότι το dV/dx είναι κάθετο στο V(x), άρα σωστές απαντήσεις είναι η 2,3 που δείχνουν προς το εσωτερικό.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Arcade

View Profile
« Reply #24 on: July 05, 2020, 19:39:30 pm »

Λοιπόν μετά από συζήτηση με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ υποψήφιο διδάκτορα που έχει τρέλα με σαε, καταλήξαμε στα εξής:

Δεν πρέπει να μπερδεύουμε το πρόσημο της παραγώγου της λιαπουνόβ με τις ισοβαρείς καμπύλες ενέργειας. Ο κύκλος δεν είναι ισοβαρής καμπύλη, απλώς έχουμε την πληροφορία πως οποιοδήποτε σημείο πάνω στον κύκλο θέλει να μεταβεί σε μικρότερη ενεργειακή στάθμη. Άρα τα 1 και 4 απορρίπτονται καθώς πηγαίνουν σε V(x)>c, άτοπο, αφού εμείς θέλουμε να μειωθεί. Άρα τα 2 και 3 είναι σωστά γιατί οδηγούν στο εσωτερικό της καμπύλης όπου και έχουμε μικρότερη ενέργεια, όπως φαίνεται και στο σχήμα που επισυνάπτω. Το 2 θα έχει καμπυλωτή τροχιά γενικά.

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
gtsoump
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #25 on: July 07, 2020, 15:23:12 pm »

Για το θεμα 1 ερωτημα (ε) πως θα το αιτιολογουσατε οτι βελτιωνει την ευρωστια?
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #26 on: July 07, 2020, 16:12:43 pm »

Quote from: gtsoump on July 07, 2020, 15:23:12 pm
Για το θεμα 1 ερωτημα (ε) πως θα το αιτιολογουσατε οτι βελτιωνει την ευρωστια?

Μπορείς να πεις δύο πράγματα:

1) Αν είναι πολύ αριστέρα οι ιδιοτιμές το σύστημα φτάνει γρήγορα στην τελική του τιμή και συνεπώς επηρεάζεται λιγότερο από τις διαταραχές

2) Αν δεις και από σελίδα 69 από σημειώσεις Καναβούρα, οι διαταραχές είναι αντιστρόφως αναλόγες του κ1. Όσο στέλνεις πιο αριστερά τις ιδιοτιμές, και από την σχέση που λογικά έχεις βρει στο δ, τόσο μεγαλώνει το κ1 οπότε μειώνονται και οι διαταραχές.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν διαταραχές απλά το  πόσο θα επηρεάζουν είναι το θέμα
Kkiller_97
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #27 on: July 08, 2020, 14:33:29 pm »

Έχουμε το θέμα 1γ?
« Last Edit: July 08, 2020, 14:54:13 pm by Kkiller_97 » Logged
Talaipa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #28 on: September 08, 2020, 21:51:50 pm »

καλησπέρα, στις λύσεις του Ιουλη 2020 απο downloads, κουίζ, δευτερη ερώτηση.. με ποια λογική επιλέγονται τα α και β?
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: September 08, 2020, 23:02:35 pm »

Quote from: nikolis on September 08, 2020, 21:51:50 pm
καλησπέρα, στις λύσεις του Ιουλη 2020 απο downloads, κουίζ, δευτερη ερώτηση.. με ποια λογική επιλέγονται τα α και β?

Αν δε κανω λαθος είναι διοτί εχουν αντιστροφο πινακα για καθε χ1,χ2,χ3. Για να εχεις αντιστροφο πινακα θες η οριζοσα να ειναι παντα διαφορη του 0 για καθε χ1,χ2,χ3.

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: