• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:15:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:15:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 112
Total: 181
nikitask
sterlouk
Nicotre
lina_zs
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
hacky
Panagismark
sofaki
ArsenD
mmikelo
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
Petross
moutdimi
dimitrisblioumis
jimalexoud
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
nmpampal
Haralampos
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
freskoulhs
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Παρασκευη 11.10 στις 14:00 | Πρώτη ανοιχτή συνέλευση ΑΠΗΜ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Παρασκευη 11.10 στις 14:00 | Πρώτη ανοιχτή συνέλευση ΑΠΗΜ  (Read 5067 times)
Delaney
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Παρασκευη 11.10 στις 14:00 | Πρώτη ανοιχτή συνέλευση ΑΠΗΜ
« Reply #30 on: October 10, 2019, 02:28:35 am »

Quote from: pasxalis on October 10, 2019, 02:01:54 am
Οι τοξικολογικές φιλε βγήκαν καθαρές μόνο για την συγκεκριμένη μέρα .Ψαξου λίγο . Γενικά έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.Αλλα εγώ σου λέω ότι έχεις δικαιο και δεν ήταν χρήστης,αλλάζει κάτι στην συμπεριφορά του ?   Μην ξεχάσουμε να πούμε  στα κανάλια πριν βγάλουν το δελτίο  να ρωτάνε  εσένα και τα φιλαράκια σου αν έχουν την έγκριση σας,μην βγάλουν και τίποτα που δεν σας βολεύει .

Ναι αλλαζει. Υπονοησες οτι λογω επηρειας ουσιων, εγινε ο,τι εγινε, το οποιο ειναι ψεμα. Επισης οποιος κανει χρηση ναρκωτικων ουσιων, κλεβει κιολας; Δηλαδη με λιγο MDMA την Δευτερα, μπαινεις την Παρασκευη σε κοσμηματοπωλειο και κλεβεις και κατι ρε αδερφε; Οπα ρε μεγαλε με τις γενικευσεις. Γελαει ο κοσμος.

Δεν βρεθηκε στο μαγαζι μισο ιχνος αποπειρας διαρρηξης, δεν βρεθηκαν αποτυπωματα του ουτε στο μαχαιρι που του φορτωσαν, ουτε στην περιουσια του κοσμηματοπωλειου, αλλα ο pasxalis τα ξερει ολα, που δεν ηταν εκει ομως ειδε και ενα βιντεακι. Κοψε τη Σια αδερφε, προτού να ειναι αργά.

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
pasxalis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #31 on: October 10, 2019, 02:33:24 am »

Φίλε δεν είπα ποτέ μα ποτέ ότι την ώρα της διάρρηξης ήταν υπό την επήρεια ουσιών .Αλλά προφανώς αν γενικά ήταν χρήστης ( που αυτό εννοούσα από την αρχή )δεν μπήκε για να θαυμάσει το εσωτερικό του μαγαζιού( ενώ έλειπαν οι ιδιοκτητες) αλλά για να κλέψει .Μην εθελοτυφλεις και πιστεύεις ότι σε συμφέρει .Το να λες ότι δεν υπηρχουν σημάδια διάρρηξης και άρα δεν μπήκε για να κλέψει είναι τουλάχιστον ανόητο .
« Last Edit: October 10, 2019, 02:37:13 am by pasxalis » Logged
Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #32 on: October 10, 2019, 02:39:13 am »

Υπονοησες οτι ηταν υπο την επηρεια ουσιων και δε δινω και δεκαρα που προσπαθεις να το γυρισεις τωρα.

Συμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, βρεθηκαν αποτυπωματα του Ζακ στην εξωπορτα του κοσμηματοπωλειου και οχι εντος του κοσμηματοπωλειου. Οκει, εισαι αρκετα ασχετος και αοριστολογεις.

Λινκ δε σου δινω, ηρθε η ωρα να σταματησεις να τα παιρνεις ολα μασημενα απο την Ελληνικη τηλεοραση.

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
pasxalis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: October 10, 2019, 02:41:34 am »

Αν όπως λες δεν είχε κάνει χρήση ,αυτό σημαίνει πως είχε απόλυτη επίγνωση των πράξεών του. Αυτό έγινε ξεκάθαρο από το ότι μόλις του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πήρε ένα κομμάτι γυαλί και άρχισε να τρέχει . Αν εσύ βρισκεις σε όλο αυτό λογική άποψη σου αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλλεις και να ειρωνευεσαι τις απόψεις των άλλων . Δεν χρειάζεται να δεις Σκάι και οποιοδήποτε κανάλι για να σχηματίσεις μια άποψη
pasxalis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: October 10, 2019, 02:43:51 am »

Ναι ρε φίλε ,δίκαιο έχεις.Ειμαστε όλοι πρόβατα του συστήματος .Ο Ζακ ήταν ένας ευηποληπτος νομοταγής πολίτης που απλά πήγε να θαυμάσει τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού . Καλό βράδυ !!
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #35 on: October 10, 2019, 02:45:28 am »

Quote from: pasxalis on October 10, 2019, 02:33:24 am
Φίλε δεν είπα ποτέ μα ποτέ ότι την ώρα της διάρρηξης ήταν υπό την επήρεια ουσιών .Αλλά προφανώς αν γενικά ήταν χρήστης ( που αυτό εννοούσα από την αρχή )δεν μπήκε για να θαυμάσει το εσωτερικό του μαγαζιού( ενώ έλειπαν οι ιδιοκτητες) αλλά για να κλέψει .Μην εθελοτυφλεις και πιστεύεις ότι σε συμφέρει .Το να λες ότι δεν υπηρχουν σημάδια διάρρηξης και άρα δεν μπήκε για να κλέψει είναι τουλάχιστον ανόητο .
Από που συμπέρανες εσύ ότι κάθε χρήστης ουσιών ειναι και κλέφτης,  και σου είναι και προφανες κιολας,  λες και ήσουνα και  εσύ χρήστης και ξέρεις τι παίζει.
Νομιζω δεν έχεις γνωρίσει ποτέ χρήστες ναρκωτικών και απλά βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου ή αναπαράγεις αυτά που λένε τα ΜΜΕ.
« Last Edit: October 10, 2019, 03:02:37 am by Argirios » Logged

Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #36 on: October 10, 2019, 02:46:02 am »

Τιποτα δε λεω εγω. Ο,τι γραφω ειναι γεγονος και προεκυψε απο ερευνες της Ελληνικης Αστυνομιας.

Εσενα αν σε εδερναν μεχρι θανατου και εβρισκες λιγη δυναμη να σηκωθεις ορθιος, ας αραζες να τα πεις με τους δολοφονους σου. Εγω παλι θα ετρεχα να σωθω. Μην εκτιθεσαι περαιτερω για ενα θεμα που δεν ξερεις απολυτως τιποτα.

Δεν θα χρησιμοποιεις τους νομους και τη δικαιοσυνη μονο οπου σε συμφερει. Αν ο Ζακ ζουσε σημερα, δεν θα μπορουσαν να τον κατηγορησουν για απολυτως τιποτα. Αρα ως τωρα, τον εχεις πει ναρκομανη χωρις να εχεις ιδεα για το παραμικρο, τον ειπες κλεφτη, ενω δε βρεθηκε ουτε μισο αποτυπωμα του στο μαγαζι (με βαση την Ελληνικη Αστυνομια) και γενικως παπαρολογεις. Και δεν εχεις καν ιδεα ολης της υποθεσης. Εισαι τυχερος που το Καταραμενο βρισκεται σε ερωτικο ραντεβουδακι.
« Last Edit: October 10, 2019, 02:50:35 am by Delaney » Logged

Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #37 on: October 10, 2019, 02:55:23 am »

Quote from: Delaney on October 10, 2019, 02:46:02 am
Εισαι τυχερος που το Καταραμενο βρισκεται σε ερωτικο ραντεβουδακι.
Grin

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #38 on: October 10, 2019, 02:57:20 am »

Καταρχάς παιδιά, υπάρχει topic για την δολοφονία του Ζακ. Κατά δεύτερον, κανείς δεν θα σχολιάσει το γεγονός ότι ο τυπάς μας λέει ότι μπήκε μέσα με σκοπό να κλέψει επειδή το είδε σε ένα βίντεο, την στιγμή που το βίντεο τον δείχνουν ότι τρέχει και να μπαίνει τυχαία κάπου? μήπως έτρεχε να ξεφύγει από κάποιους (λέω εγώ τώρα?), μήπως υπάρχουν βίντεο από άλλο σημείο που του την είχαν στημένη? Επίσης, από πότε η κλοπή (που δεν γινόταν καν κλοπή) δίνει σε κάποιον το δικαίωμα να σκοτώσεις τον άλλον?  Δεν ξέρω αν βλέπεις ΣΚΑΙ όπως λένε οι παραπάνω, ή αν έβλεπες κάποιο άλλο κανάλι φανερά επηρεασμένο από κάποια κινήματα, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και τις 2 πλευρές για να μπορέσουμε να καταλάβουμε καλύτερα ποια είναι η σάπια και ποια είναι η αλήθεια.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Pet
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: October 10, 2019, 10:27:12 am »

Quote from: Katarameno on October 10, 2019, 00:19:22 am
E, και αφού "θα μπορούσες", άρα μπορούσες αν ήθελες, γιατί δε το έκανες??

Δεν το έκανα γιατί αντίδρασα προφανός λάθος. Έκανα λάθος. Πόσες φορές πρέπει να το πω;;

Quote from: Katarameno on October 10, 2019, 00:19:22 am
Δηλαδή πρέπει να σε κράζουμε κάθε φορά για να (όπως λες τώρα και μόνος σου) μη μιλάς / γράφεις υποτιμητικά / υπεροπτικά /  ειρωνικά σε κάποιον ή για κάποιον που δε γνωρίζεις (πχ Ζακ Κωστόπουλο που τον έβγαλες κλέφτη και πρεζόνι επειδή έτσι άκουσες στα έγκριτα ελληνικά ΜΜΕ?) ?
Πως το κόβεις?

Για τον Ζακ:Μπορείς να μου δείξεις που ακριβώς λέω ότι ο Ζακ είναι κλέφτης και πρεζόνι;;
Για τα ΜΜΕ: Δεν παρακωλουθώ ΜΜΕ για το Ζακ έμαθα απ το φορουμ και είπα μια γνωμη θέλοντας να αναφερθώ καπου αλλού που το έκανα στη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα.

Εσύ γιατι δικαιούσαι να μου μιλάς επιθετικά λέγοντάς μου να μη μιλώ επιθετικά, μου κάνεις κύριγμα λέγοντάς μου να μη σου κάνω κύριγμα, μου μιλάς υποτιμητικά / υπεροπτικά /  ειρωνικά σε κάποιον ή για κάποιον που δε γνωρίζεις (πχ Pet).
Μου λες ότι βλεπω ΜΜΕ, είπα πρεζάκι το Ζακ και έχεις γενικα μια εικόνα για μενα δικιά σου.

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #40 on: October 10, 2019, 11:03:46 am »

Quote from: Pet on October 10, 2019, 10:27:12 am
Δεν το έκανα γιατί αντίδρασα προφανός λάθος. Έκανα λάθος. Πόσες φορές πρέπει να το πω;;

Για τον Ζακ:Μπορείς να μου δείξεις που ακριβώς λέω ότι ο Ζακ είναι κλέφτης και πρεζόνι;;
Για τα ΜΜΕ: Δεν παρακωλουθώ ΜΜΕ για το Ζακ έμαθα απ το φορουμ και είπα μια γνωμη θέλοντας να αναφερθώ καπου αλλού που το έκανα στη συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα.

Εσύ γιατι δικαιούσαι να μου μιλάς επιθετικά λέγοντάς μου να μη μιλώ επιθετικά, μου κάνεις κύριγμα λέγοντάς μου να μη σου κάνω κύριγμα, μου μιλάς υποτιμητικά / υπεροπτικά /  ειρωνικά σε κάποιον ή για κάποιον που δε γνωρίζεις (πχ Pet).
Μου λες ότι βλεπω ΜΜΕ, είπα πρεζάκι το Ζακ και έχεις γενικα μια εικόνα για μενα δικιά σου.

"Μου λες ότι βλεπω ΜΜΕ, είπα πρεζάκι το Ζακ και έχεις γενικα μια εικόνα για μενα δικιά σου."
Αν δεν έβλεπες τηλεόραση δε θα πίστευες οτι είναι πρεζάκι και κλέφτης. Αν έβλεπες μόνο το βίντεο και όχι τον τίτλο που βάζουν - την ερμηνεία που βάζουν τα ΜΜΕ στο βίντεο τότε δε θα έλεγες οτι έκανε ληστεία.
Είσαι τόσο χειραγωγούμενος που άλλα βλέπεις και άλλα (σου λένε) να πιστέψεις οτι βλέπεις. Πλέον τα ΜΜΕ απευθύνονται σε τόσο ηλίθους σα και του λόγου σου που ακόμα και όταν υπάρχει βίντεο καταφέρνουν να τους υπαγορεύσουν τι να σκεφτούν. Απορώ πως πέρασες σε αυτή τη σχολή.

Γιατί σε κράζω? Γιατί γράφεις αυτά που γράφεις.
Πες οτι είναι "Instant karma" που είχε πει κάποιος στο τόπικ για τη δολοφονία εκ προμελέτης από φασίστες και χρυσαυγίτες ενός δηλωμένου ομοφυλόφιλου, ακτιβιστή και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα.
Πες οτι είμαι ο "κακός" της παρέας εγώ και δε χαρίζω κάστανα.

Τι ? "να μου δείξεις που ακριβώς λέω ότι ο Ζακ είναι κλέφτης και πρεζόνι;;"
Μας δουλεύεις ρε συ?

Quote from: Pet on September 22, 2018, 18:44:05 pm
Εντάξει δεν ξέρουμε αν είναι εγκληματίας η όχι αλλά δείξε και λίγη επιείκεια σ'αυτούς που δέχτηκαν την ληστεία. Αν τον σκότωσαν όντως δεν μπορεί να το έκαναν εν βρασμό ψυχής;
Στην τελική γιατί είσαι υπέρ του τοξικοεξαρτημένου και εναντίον στους άλλους;
Αν το έκαναν εν βρασμό ψυχής τώρα δεν θα έχουν τύψεις και ενοχές;
Ξέρεις πως νοιώθουν αραγε οι ανθρωποι τώρα;;

Εξήγησε λίγο τι σημαίνει άτομο της διπλανής πόρτας;;
Και τέλος εδώ πέρα αυτά τι είναι ;; Τι θες να δείξεις;
Οτι όποιος είναι ομοφυλόφυλος, οροθετικός και drug queen είναι ενα σημαντικό πρόσωπο;

Όταν υπερασπίζεσαι τους δολοφόνους του λέγοντας αυτά τα κλαψιάρικα "αχου μωρέ τι κρίμα που θα νιώθουν τύψεις" (οι δολοφόνοι του, θα νιώθουν τύψεις, ενώ ο ένας εξ αυτών συνέχιζε να τον βρίζει στο Twitter επί μέρες μέχρι που μαθεύτηκε οτι ήταν ο ένας δράστης οπότε και έκλεισε το λογαριασμό του) έλεγες δλδ ότι ακριβώς και ο Μπογδάνος για τον Ρουπακιά ενώ βρίζεις το θύμα όπως ακριβώς και ο Μπογδάνος μιλούσε υποτιμητικά για τη μητέρα του Φύσσα, την Μάγδα, τότε το οτι δε σε λέω κάθε μέρα τελειωμένο φασιστάκι είναι επειδή δε περίμενα να πεις οτι επιμένεις σε αυτά που είχες πει τότε για τον Ζαχαρία.

Ξέρεις θα "χαρούν" πάρα πολύ τα 2 αδέρφια του Ζαχαρία αν μάθουν οτι εδώ κάποιος Pet τον βρίζει ακόμα.
Μη τους βλέπεις έτσι μικρούς στη φωτογραφία. Μεγάλωσαν.
« Last Edit: October 10, 2019, 11:56:32 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #41 on: October 10, 2019, 13:06:19 pm »

Quote from: pasxalis on October 10, 2019, 02:27:30 am
Πρώτον έχεις ιδέα τι θα πει μαυραγορίτης ρε φίλε ? Επειδή αγοράζει χρυσό είναι μαυραγορίτης ? Googlare μια την λέξη να δεις τι σημαίνει .Δευτερον τι σχέση έχει η αλληλεγγύη με την δικαιοσύνη ? Δεν "το παίζουμε " αλληλέγγυοι όπως λες αλλά λειτουργούμε βάση το τι είναι σωστό .Προφανώς και δεν επικοροτω  την βιαιότητα που εδειξαν στο Ζακ αλλά εν μέρει τους καταλαβαίνω. Προστάτευαν την περιουσία τους.
Quote from: pasxalis on October 10, 2019, 02:28:18 am
Τρίτον τι σεση έχουν όλα αυτά με την σίτηση και την στέγαση ? Εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι ειμαστε υπέρ του να υπάρχει έλεγχος στην λέσχη ( ίσως τα κριτήρια να πρέπει να γίνουν πιο ελαστικά ) έτσι ώστε να μπαίνουν αποδεδειγμένα άτομα του ΑΠΘ. Με αυτόν τον τρόπο και θα μειωθούν οι τεράστιες ουρές αλλά θα γίνει εξοικονόμηση φαγητού και πόρων της λέσχης.

Ας αφήσουμε για λίγο το αν ο ζακ ήταν πρεζάκι,κλεφτης ή όχι. Έστω και για χάριν της κουβέντας να πουμε πως ήταν(που οι ενδείξεις λενε το αντίθετο αλλα οκ).Το ότι ήταν εμφανώς αδύναμος φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι. Ακόμα και έτσι. ''Καταλαβαινεις'' τους μαγαζατορες λες. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που ''καταλαβαίνεις'' το γιατί κάποιοι μπορούν να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ έναν ΑΔΥΝΑΜΟ άνθρωπο για μερικά ευρώ. Βέβαια εικάζω πως σε αλλες περιπτώσεις βίας καταδικάζεις και μιλάς για τσογλάνια. Όπως σε μια απεργία ας πούμε. Ή αν κάποιον τον απολύουν ή αν κάποιος κοπανήσει κανα φασίστα. Τότε δεν τους ''καταλαβαινεις'' τότε είναι ''μπαχαλάκηδες''...

Και παρακάτω ξαναδείχνεις την μεγαλοψυχία σου λέγοντας πως θες να κόψεις το φαγητό από κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη από τη λέσχη. ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ. Και ακόμα και αυτό το αρνείσαι για ''εξοικονόμηση φαγητού'' της λέσχης. Από ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Εκτός αν πιστεύεις ότι κάποιος εκτος απθ έρχεται στη λέσχη γιατί βαριέται να μαγειρέψει ας πούμε ή γιατί μαζεύει λεφτά για μερσέντα.

Με λίγα λόγια είσαι μίζερος,αψυχος και οριακα, κοινωνικα εξαγριωμενα ατομιστης. Γνώμη μου έτσι? Δημοκρατία έχουμε που θα λεγες και συ. Όλοι τις γνώμες μας λέμε και ας είναι προσβλητικές και ας είναι σκατόψυχες. Ελπίζω να μην θύμωσες που η δική μου είναι αρνητική για το ατομό σου.

ΥΓ έχω παρατηρήσει ότι όλοι εσείς που ξεστομίζετε σταρχιδιστικές για τους γύρω σας αντιλήψεις έχετε μια ψευδαίσθηση ότι είστε οι μονοι απόλυτα λογικοί. Σκάτα είστε. Δεν είναι λογικό να αρνείσαι φαγητό από καποιον που το έχει ανάγκη. Δεν είναι λογικό να πιστεύεις ότι ειναι κατανοητο το πως καποιος δολοφονει έναν αδύναμο ανθρωπο που μπορεί με το ζόρι να σταθεί στα πόδια του. Σκατόψυχο είναι.

ΥΓ είμαι 100% σίγουρος πως αν κάποιος κοντινός του Φυσσα σκότωνε τον ρουπακια ή αν ο Ρωμανός σκότωνε τον κορκονέα τώρα θα μας έλεγες για το ότι δεν είναι σωστό και ότι και αυτό βία έιναι και ότι και αυτοί έχουν οικογένειες και μανούλες.που τους κλαίνε και θα καταδίκαζες. Δεν είσαι λογικός ούτε ουδέτερος. Έχεις πάρει θέση. Αλλά δεν έχεις το θάρρος να πεις ναι να πα να γαμηθείτε όσοι δε γουστάρω ζήτω αυτοί που γουστάρω. Και έχεις πείσει τον εαυτό σου και προσπαθείς να πεισεις και μας ότι παίρνεις ίσες αποστάσεις και δεν μεροληπτείς.
tartoufos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #42 on: October 10, 2019, 16:26:43 pm »

Quote from: Katsavidi on October 10, 2019, 13:06:19 pm
Ας αφήσουμε για λίγο το αν ο ζακ ήταν πρεζάκι,κλεφτης ή όχι. Έστω και για χάριν της κουβέντας να πουμε πως ήταν(που οι ενδείξεις λενε το αντίθετο αλλα οκ).Το ότι ήταν εμφανώς αδύναμος φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι. Ακόμα και έτσι. ''Καταλαβαινεις'' τους μαγαζατορες λες. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που ''καταλαβαίνεις'' το γιατί κάποιοι μπορούν να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ έναν ΑΔΥΝΑΜΟ άνθρωπο για μερικά ευρώ. Βέβαια εικάζω πως σε αλλες περιπτώσεις βίας καταδικάζεις...

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη ζωή αξίζει λιγότερο από τα λεφτά. Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη. Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποιος μπει στο σπίτι σου, δεν ξέρεις τι έχει σκοπό να κάνει. Μερικές φορές δεν ξέρεις και αν είναι οπλισμένος… δεν μπορείς να ανοίξεις μια συζήτηση του τύπου «κύριε διαρρήκτα, ήρθατε απλώς για να με κλέψετε, για να μας βιάσετε ή υπάρχει περίπτωση και να μας σκοτώσετε αν δεν βρείτε κάτι ; » . Και νομίζω η κοινή λογική λέει ότι ο Χ διαρρήκτης είναι πολύ πιθανότερο να είναι αυτός που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και μπορεί να σκοτώσει π.χ. για 100 ευρώ από ότι ο Ψ νοικοκύρης.
Με το εμπορικό κατάστημα που είναι η περίπτωση που συζητάτε, τα πράγματα είναι λιγότερο επικίνδυνα γενικα για τον Ζ ιδιοκτήτη ή υπάλληλο του καταστήματος , χωρίς κάτι τέτοιο να είναι απόλυτο. Σκέψου π.χ. να δουλεύεις σε ένα βενζινάδικο νύχτα και να μπουκάρουν 2 άτομα για να σου πάρουν τις εισπράξεις – μπορείς να πεις με το χέρι στην καρδιά ότι δεν κινδυνεύει η ζωή σου ; Εκτός του ψυχολογικού σοκ, που μπορεί να περάσουν ακόμη και χρόνια για να σου φύγει.
Όλα αυτά είναι μια γενική ανάλυση από τι κινδυνεύει κανείς και δεν αφορούν την περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου. Αφορούν το γενικό ψευτοδίλημμα που ανακύπτει όταν υπάρξει θύμα σε μία κλοπή , αν τα λεφτά αξίζουν πιο πολύ από την ανθρώπινη ζωή , ενώ δεν είναι αυτό το δίλημμα, γιατι δεν είναι τα χρήματα ο μοναδικός κίνδυνος που διατρέχει ένα θύμα ληστείας. Επίσης όσοι εγείρουν το ψευτοδίλημμα αγνοούν προκλητικά το γεγονός ότι αν υπάρξει θύμα, κατά 95% αυτό είναι ο ιδιοκτήτης , ο πολίτης , όπως θες ονόμασε τον ή κάποιος από την οικογένειά του, και σε ένα μικρό ποσοστό είναι ο ιδιος ο ληστής ή κάποιος από τους ληστές.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #43 on: October 10, 2019, 16:31:27 pm »

Quote from: Spiral on October 09, 2019, 18:26:52 pm
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=kBiS4qTsjCg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kBiS4qTsjCg</a>
καταρχας, βιντεο του milo δε συνιστα επιχειρημα. προκειται για εναν τυπο που στις ΗΠΑ σταματανε με μπαχαλα τα event του ωστε να μη μιλησει χυνοντας το ρατσιστικο του δηλητηριο.
ειναι κοκκινο πανι οχι για κομμουνιστες/αναρχικους αλλα για οποιονδηποτε αντιλαμβανεται στοιχειωδη δημοκρατικα δικαιωματα. γιαυτο κι εχει φαει ban απο fb/twitter και κλαιγεται. τωρα το πως βρισκεται στην ελλαδα ενας μούσκαρος σαν εσενα να τον αναπαραγει, ειναι αποριας αξιο. παγκοσμια μερα ψυχικης υγειας σημερα, πανε να κοιταχτεις λιγο.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #44 on: October 13, 2019, 06:27:41 am »

Quote from: tartoufos on October 10, 2019, 16:26:43 pm

// Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η ανθρώπινη ζωή αξίζει λιγότερο από τα λεφτά. Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη.
■ Κι όμως και εδώ μέσα βρέθηκαν μερικοί να λένε ούτε λίγο ούτε πολύ το κλασσικό "καλά του κάνανε".

// Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποιος μπει στο σπίτι σου, δεν ξέρεις τι έχει σκοπό να κάνει.
Μερικές φορές δεν ξέρεις και αν είναι οπλισμένος… δεν μπορείς να ανοίξεις μια συζήτηση του τύπου «κύριε διαρρήκτα, ήρθατε απλώς για να με κλέψετε, για να μας βιάσετε ή υπάρχει περίπτωση και να μας σκοτώσετε αν δεν βρείτε κάτι ; » . Και νομίζω η κοινή λογική λέει ότι ο Χ διαρρήκτης είναι πολύ πιθανότερο να είναι αυτός που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και μπορεί να σκοτώσει π.χ. για 100 ευρώ από ότι ο Ψ νοικοκύρης.

■ 'Αντε πάλι : Είδες τα βίντεο και έβγαλες το συμπέρασμα οτι πήγε να κλέψει ή ήταν οπλισμένος ή να βιάσει?
Πόσο κολλημένα μυαλά είστε ρε σεις? Σοβαρά τώρα? Μιλάμε για ένα λυντσάρισμα και εσύ ως επιχείρημα αναφέρεις ένα άσχετο υποθετικό σενάριο
όπου κάποιος κακός και μοχθηρός διαρρήκτης μπαίνει σπίτι σου οπλισμένος ?
Και φτάνεις στο σημείο να πεις οτι αυτοί είναι που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.
Άρα σύμφωνα με όσα μας λες, ο δολοφονημένος ήταν που δε σεβόταν την ανθρώπινη ζωή, οι δολοφόνοι του ήταν αυτοί που σεβόταν την ανθρώπινη ζωή. Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε.
Δηλαδή δε μπορείτε καν να σκεφτείτε το εξής απλό: Η λογική αντίδραση ενός μαγαζάτορα αν δει κάποιον και τον περάσει για ληστή είναι να τον τρομάξει να τον διώξει από το μαγαζί του για να μη κλέψει ή και ίσως να τον κυνηγήσει αν έχει κλέψει κάτι ή για να τον πιάσει με τα κλοπιμαία.
Ναι αλλά δεν εδώ δεν έχουμε καν ληστεία - ούτε καν απόπειρα ληστείας. Η ίδια η Ελληνική Αστυνομία εξέτασε το χώρο για αποτυπώματα και είπε οτι δεν βρέθηκαν τα αποτυπώματά του στο "μαγαζί".
Άρα γιατί ο μαγαζάτορας και ο άλλος δίπλα του κλωτσούσαν και έσπασαν μόνοι τους τις βιτρίνες του μαγαζιού του?
Έχεις δει πολλές φορές κάποιος να σπάει το ίδιο το μαγαζί του? Η βολική εξήγηση θα είναι πάλι οτι έτσι πήγαν να τον περιορίσουν μέσα στο χώρο. Σωστά?
Και η πέτρα που πέταξε μέσα από τη βιτρίνα και τον βρήκε στο κεφάλι? Και αυτή δεν συνέβαλλε στο θάνατό του? Πέτρα στο κεφάλι?

Εδώ έχουμε το θύμα που παραπαίει ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο (γιατί είναι σα ζαλισμένος? αναρωτήθηκες ποτέ? η βολική σου εξήγηση είναι οτι ήταν μαστουρωμένος) και αδυνατεί να κρατήσει έναν πυροσβεστήρα (για εσένα η βολική εξήγηση είναι πάλι το μα τζάνκι ήταν πως να τον σηκώσει). Δεν σκέφτηκες καν δλδ οτι είδαμε μόνο κάποια δευτερόλεπτα του όλου σκηνικού.
Από την πρώτη στιγμή μια φίλη του όμως έλεγε οτι παραδίπλα άρχισε χοντρός καυγάς και έφευγαν τραπέζια σε κεφάλια.
Στο βίντεο έξω από του Βενέτη φαίνεται οτι από πολύ πιο νωρίς κάποιοι (και ιδίως αυτός με το κίτρινο μπλουζάκι) τον ενοχλούσαν - τον έσπρωχναν - πάντως σίγουρα δεν τον άφηναν να πάει όπου θέλει.
Άρα ήταν μια επίθεση εναντίον του από αρκετά άτομα (τουλάχιστον 3 φαίνονται στα βίντεο + όσοι αστυνομικοί του δωσαν τη χαριστική βολή πατώντας τον με τα γόνατα κάτω ώστε να μη μπορεί να αναπνεύσει δήθεν για να τον ακινητοποιήσουν. "Τέλειο".
Μετά βρήκαν ένα μαχαίρι και είπαν οτι το κρατούσε. Ψέμα. Ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί κρατούσε. Και αυτό για να αμυνθεί στις κλωτσιές που συνέχισε να δέχεται ακόμα και πεσμένος κάτω, ακόμα και από τον νοσοκόμο του ΕΚΑΒ.

Τι δεν είδαμε σε όλο το βίντεο: Μια μπουνιά.
Είδαμε μόνο κλωτσιές.

Γιατί κλωτσιές? Μα για να μην τον ακουμπήσουν με γυμνά χέρια...
Γιατί να μην τον ακουμπήσουν?
Γιατί φοβόταν μην κολλήσουν τον HIV.
Άρα ήξεραν οτι ήταν οροθετικός.
Ήξεραν πολύ καλά ποιος είναι.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίθεση εναντίον του.
Τους ενοχλούσε πολύ αυτό που ήταν:
Ομοφυλόφιλος, drag queen και αντιφασίστας.

■■■Μετά τη δολοφονία Φύσσα (ο "κομμουνιστής" του τρίπτυχου) και του Λουκμάν (ο "τούρκος" του τρίπτυχου) από την Χρυσή Αυγή,
ήρθε και η δολοφονία του Ζακ/της Zackie (ο "πούστης" του τρίπτυχου)

Ποιο τρίπτυχο? Μα το "Ότι θέλει να γίνει το παιδί μου, εκτός από Τούρκος πούστης και κομμουνιστής" φυσικά
Πως λένε "Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια"?

// Με το εμπορικό κατάστημα που είναι η περίπτωση που συζητάτε, τα πράγματα είναι λιγότερο επικίνδυνα γενικα για τον Ζ ιδιοκτήτη ή υπάλληλο του καταστήματος , χωρίς κάτι τέτοιο να είναι απόλυτο. Σκέψου π.χ. να δουλεύεις σε ένα βενζινάδικο νύχτα και να μπουκάρουν 2 άτομα για να σου πάρουν τις εισπράξεις – μπορείς να πεις με το χέρι στην καρδιά ότι δεν κινδυνεύει η ζωή σου ; Εκτός του ψυχολογικού σοκ, που μπορεί να περάσουν ακόμη και χρόνια για να σου φύγει.

■ Ακόμα και οι ίδιες οι εταιρίες καυσίμων έχουν δώσει σαφείς οδηγίες στους υπαλλήλους τους σε τέτοια περίπτωση να μην προβάλλουν καμία αντίσταση και να δώσουν τα λεφτά που υπάρχουν στο ταμείο.
Φυσικά και το έχουν όχι από ανθρωπιά αλλά επειδή ξέρουν οτι η ζημιά στη φήμη τους αν γίνει κάποια ληστεία και σκοτωθεί ο υπάλληλος θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την οικονομική μόνο ζημιά μιας ληστείας. Επίσης στις τιμές τους συμπεριλαμβάνεται και η χασούρα που έχουν από τέτοιες ληστείες. Άρα το παράδειγμά σου είναι εντελώς άστοχο - άκυρο - δεν ισχύει. Εκτός του ψυχολογικού σοκ.

// Όλα αυτά είναι μια γενική ανάλυση από τι κινδυνεύει κανείς και δεν αφορούν την περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου. Αφορούν το γενικό ψευτοδίλημμα που ανακύπτει όταν υπάρξει θύμα σε μία κλοπή , αν τα λεφτά αξίζουν πιο πολύ από την ανθρώπινη ζωή , ενώ δεν είναι αυτό το δίλημμα, γιατι δεν είναι τα χρήματα ο μοναδικός κίνδυνος που διατρέχει ένα θύμα ληστείας. Επίσης όσοι εγείρουν το ψευτοδίλημμα αγνοούν προκλητικά το γεγονός ότι αν υπάρξει θύμα, κατά 95% αυτό είναι ο ιδιοκτήτης , ο πολίτης , όπως θες ονόμασε τον ή κάποιος από την οικογένειά του, και σε ένα μικρό ποσοστό είναι ο ιδιος ο ληστής ή κάποιος από τους ληστές.
■ Έχεις στατιστικά στοιχεία από κάπου που να αποδεικνύουν οτι το 95% των περιπτώσεων που υπάρχει νεκρός από ληστεία είναι ο ιδιοκτήτης και μόλις 5% ο/οι ληστές? Ή απλά έτσι το υποθέτεις το ποσοστό?

■■Από την (ανεξήγητη λογικά) επιμονή στα όρια εμμονής και μόνο επιλεγμένων μελών εδώ μέσα και αμέτρητων εκεί έξω, που έτρεξαν να υπερασπιστούν τον "καλό μαγαζάτορα" τον "καλό νοικοκύρη" από τις πρώτες ώρες, κατασυκοφαντώντας το θύμα και παρουσιάζοντας ως θύμα τους δολοφόνους του Ζακ,

από το οτι η Αστυνομία αρνήθηκε να εκτελέσει παραγγελία Εισαγγελέα για την υπόθεση και ουσιαστικά εξαφάνισε τα όποια αποδεικτικά στοιχεία θα έβγαιναν στο φως από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων,

από το οτι ο Θάνος Πλεύρης ανέλαβε την υπεράσπιση των αστυνομικών που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση, και

από τις δημόσιες αντιδράσεις όλου του γνωστού συρφετού,

όχι απλά αποδεικνύεται οτι η Χρυσή Αυγή είναι πίσω από τη δολοφονία του, αλλά και οτι όπως και στην περίπτωση του Φύσσα ήταν πάλι παρόντες σε δολοφονία αστυνομικοί και όχι μόνο δεν προστάτευσαν την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια του πολίτη αλλά σιγοντάρανε και συμμετείχαν στην δολοφονία.
« Last Edit: October 13, 2019, 06:37:15 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: