• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:45:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:45:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 87
Total: 159
kkotsopo
gkougeor
pavlos2003
akoil
1234
glavdakis
soph553
Pcsc
AgaG
0restis
Deviate
alexlemp
themis01
thathas12
ppapadoe
johnk
jojos
kpapama
Toaoutplasedakitoubiseswa
atampakc
apsathas
dleivadi
BossiTsif
Argiris
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
Σταυρος23
alexbaroutes
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διπλωματική (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)  (Read 8092 times)
Delaney
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)
« Reply #30 on: December 04, 2018, 17:40:04 pm »

Quote from: TrueForce on December 04, 2018, 17:28:43 pm
Δεν πιστεύεις ότι οι χαρακτηρισμοί σαν τον από πάνω "μη μας πρηζετε τα παπάρια, μη μιλατε, μη γραφετε, μην εκφερετε άποψη" είναι μεγαλύτερη ζημιά από την αποθάρρυνση διαφορετικών απόψεων;

Συμφωνω σε αυτο, ναι. Απλως προσπαθω να αποτρεψω επιθεσεις επι προσωπικου, κυριως επειδη δε θα βγει κανενα νοημα

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #31 on: December 04, 2018, 17:41:19 pm »

Μπορείτε να βριστείτε όσο θέλετε στον κάδο ανακύκλωσης πάντως.  Cool

Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #32 on: December 04, 2018, 17:45:20 pm »

this is why Tesla won't hire us!!!
sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #33 on: December 04, 2018, 17:47:00 pm »

Quote from: Delaney on December 04, 2018, 17:40:04 pm
Συμφωνω σε αυτο, ναι. Απλως προσπαθω να αποτρεψω επιθεσεις επι προσωπικου, κυριως επειδη δε θα βγει κανενα νοημα
I know, κάνεις τη δουλειά σου ως mod. No hard feelings. Wink

Quote from: Argirios on December 04, 2018, 17:41:19 pm
Μπορείτε να βριστείτε όσο θέλετε στον κάδο ανακύκλωσης πάντως.  Cool
Δεν είναι το point μου να βρίσω. Γιατί υποθέτεις ότι μου αρέσει να βρίζω; :Ρ

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #34 on: December 04, 2018, 17:50:14 pm »

Quote from: TrueForce on December 04, 2018, 17:47:00 pm
Δεν είναι το point μου να βρίσω. Γιατί υποθέτεις ότι μου αρέσει να βρίζω; :Ρ

ίσως, I don't know, maybe, ΓΙΑΤΊ ΒΡΊΖΕΙΣ?!?!?! χαχαχχαχα ότι καλύτερο αυτό το forum πραγματικά.

Καλά κάνεις και βρίζεις, βοηθάει πολύ πίστεψε με, αλλά πρόσεχε μην πέσεις και σε κατάληψη γιατί δεν σου αρέσει να το κάνεις...

sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Fantine
Veteran

View Profile
« Reply #35 on: December 05, 2018, 23:05:52 pm »

Quote from: Grecs on December 04, 2018, 12:07:01 pm
Λιγο πολυ σαν μηχανικοι σε αυτο το κοσμο θα ζησουμε τα σκατα αυτα θα τα φαμε ή τα τρωμε ολοι, ομως καλο ειναι να στεκομαστε κριτικα απεναντι τους. Η κριτικη μου στην αγγελια δεν ηταν για να κατηγορησω την τεσλα οπως εκανα τωρα μετα την πασα που περιμενα να πω την αληθεια. Το σχολιο μου ειχε να κανει με την θεοποιηση των εταιριων σε σημειο μια αγγελια για ιντερν να ειναι αξιο τοπικ εδω περα. Κατι για εμας τους παλιους αδιανοητο πριν μερικα χρονια... Προκειται για μια τρομερη αλλαγη στην κουλτουρα μας που φερανε τα χρονια του μνημονιου με την ζορι θεοποιηση της ιδιωτικης πρωτοβουλιας και του κεφαλαιου. Αυτο βεβαια εχει να κανει και με το κλιμα ζοφου, ανεργιας και ανασφαλειας που αυτοι εχουν προκαλεσει... Το πανεπιστημιο καποτε ηταν ενα μερος να βρεις τον εαυτο σου να πειραματιστεις και να βγεις μια ολοκληρωμενη προσωπικοτητα. Πλεον οι φοιτητες ειναι απλα ποντικια που τρεχουν απο το πρωτος ετος να διασφαλισουν περισσοτερα εχεγγυα για μια καριερα. Στην διαδικασια αυτη ταυτιζονται ολο και πιο πολυ με την λογικη του κεφαλαιου, μια αντικοινωνικη λογικη δυστυχως.  

Quote from: TrueForce on December 04, 2018, 16:06:35 pm
Θεωρώ πως το πανεπιστήμιο στη σύγχρονη εποχή είναι ένας χώρος που δε σου δίνει αποκλειστικά γνώση για ένα αντικείμενο και εφόδια για να βιοποριστείς. Άλλωστε, αυτά είναι δωρεάν στον ιστό του 21ου αιώνα. Όχι, θεωρώ κι εγώ το πανεπιστήμιο έναν χώρο που σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, φέρνοντάς σε σ' επαφή με όλον αυτόν τον κόσμο που περικυκλώνει και στελεχώνει την ακαδημαϊκή γνώση και κουλτούρα.[...]Φυσικά υπάρχουν βλάκες σαν εσένα που το μόνο που βλέπουν γύρω από όλο αυτό είναι οι ναρκέμποροι, όμως εγώ έχω μάθει πολλά από τον γύρω χώρο, δε νομίζω πως θα μπορούσα να είχα επαφή με την τέχνη και τη φιλοσοφία εάν δεν είχα σπουδάσει. Αυτά που έμαθα και έζησα στα χρόνια που σπούδαζα μου προσέφεραν πολλαπλάσια απ' όσα το πρόγραμμα σπουδών μιας σχολής του πολυτεχνείου.

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Το πανεπιστήμιο ήταν και είναι ένα μέρος για να γνωρίσεις διαφορετικούς ανθρώπους, να αποκτήσεις ερεθίσματα, να διερευνήσεις τα ενδιαφέροντά σου ακαδημαϊκά, καλλιτεχνικά ή φιλοσοφικά. Ότι παλιά έβγαιναν ολοκηρωμένες προσωπικότητες και τώρα βγαίνουμε αμόρφωτοι ιδιοτελείς υπηρέτες του κεφαλαίου νομίζω ότι είναι ένας ρομαντικός τρόπος να αναπολεί κανείς το ένδοξο παρελθόν. Δέχομαι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγαλύτερη επαγγελματική ανασφάλεια ανάμεσα στους φοιτητές. Για αυτό και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για πρακτικές ή άλλες διαδικασίες που προσφέρουν "εχέγγυα για μια καριερα". Αυτό που δεν έχω καταλάβει χρόνια τώρα είναι γιατί η ευρύτετρη καλλιέργειά μας ή οργάνωση μέσα από το σύλλογο θεωρείται από πολλούς ασυμβίβαστη με την προσπάθεια των φοιτητών να βρουν δουλειά τελειώνοντας τη σχολή. Υποθέτω για τους περισσότερους εδώ μέσα η δουλειά είναι αναγκαία. Αναγκαία είναι και η ανάπτυξη του εαυτού. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε την πρακτική μας, να πάμε σε συνάντηση της κινηματογραφικής ομάδας και το βράδυ να περάσουμε και από ένα πάρτυ στο φουαγιέ;

Επίσης, ας ακουστώ κι εγώ λίγο γραφική αλλά από την ανάποδη. Σας πιστεύω εσάς προσωπικά ότι στον ελέυεθρο χρόνο σας ως φοιτητές καλλιεργήσατε την προσωπικότητά σας. Ωστόσο, έχω ακούσει και από πολλούς να λένε πώς ως φοιτητές τα χόμπυ τους ήταν καφέδες και κρασιά και δεν είχαν κανένα άλλο ενδιαφέρον. Ίσως αποκτώντας τα εχέγγυα καριέρας να γνωρίσω και τον εαυτό μου, πού ξέρεις. Ίσως πάλι οι γνωστοί μου ήταν φιλελέ.

Quote from: TrueForce
Διαβάστε σαν μανιακοί, γράψτε σαν μανιακοί και μετά βάλτε το another one bites the dust να παίζει στο φουλ.

Just do it!
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #36 on: December 06, 2018, 00:07:46 am »

Επειδή κάνεις quote και σε μένα, και δεν ξέρω πόσα από αυτά πάνε στον grecs, σου απαντάω. Άποψη για το παρελθόν νομίζω δεν εξέφρασα στο post μου γιατί πολύ απλά δεν έχω. Συνεπώς υποθέτω πως τα σχετικά με την αναπόληση του παρελθόντος δεν πηγαίνουν σε μένα.

Για τον ρόλο του πανεπιστημίου στον βιοπορισμό, από που συμπέρανες πως θεωρούμε τον ρόλο αυτό ασυμβιβαστο με τη γενικότερη παιδεία και καλλιέργεια που μπορείς επιπρόσθετα να αποκτήσεις; Άλλωστε, εγώ προσωπικά μέσω της σχολής βιοπορίζομα. Όχι, νομίζω πως έχεις καταλάβει λάθος.
Δεν απαξιώνουμε τη σημασία του πανεπιστημίου ως μέσο για να βγάλεις ένα κομμάτι ψωμί, να το πω και λαϊκά (τρομάρα μου). Αντιστέκομαι όμως στον εκφυλισμό του σκοπού του πανεπιστημίου που θέλουν μερικοί να περάσουν, ότι δηλαδή είναι μόνο ένα μέσο για να βρεις δουλειά, μπαίνεις, μαθαίνεις ότι σου χρειάζεται για να μπεις στην παραγωγή και βγαίνεις για να βγάλεις λεφτά.

Για τα κρασιά που λες. Ποιος δεν έχει βγει να πιει και να ξερνάει αίμα στην ροτόντα και ποιος δεν έχει αράξει ανέμελα με καφε για ώρες χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα; Λίγο πολύ οι περισσότεροι, αν όχι όλοι. Άλλωστε οι καφέδες και τα φτηνά αλκόλια στην ελλάδα είναι από τους τοπ τρόπους κοινωνικοποίησης. Εγώ θα το πάω παραπέρα και θα πω πως έχω κάνει και γαμώ τις συζητήσεις κομμάτια στο πολυτεχνείο (κάποιες και με τον g, αλλά το drawback είναι πως δε θα θυμάται και πολλά:Ρ) και έχω παίξει μουσικάρες σε τζαμαρίσματα πίνοντας κανά τσιγάρο. Αν όμως κάποιος μου έλεγε πως το μόνο που έκανε στον ελεύθερό του χρόνου ως φοιτητής, ήταν να πίνει μπύρες και καφέδες και δεν είχε κανένα άλλο ενδιαφέρον, όπως λες, μάλλον θα τον θεωρούσα κάπως ρηχό να σου πω την αλήθεια. Αποφεύγω να κρίνω ανθρώπους, αλλά η πρώτη μου σκέψη αυτή θα ήταν...

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #37 on: December 06, 2018, 00:24:18 am »

Γενικα η αλλαγη αυτη του πανεπιστημιου εχει αρχισει να συντελειται πολυ πριν παω πανεπιστημιο εγω και ακομα δεν εχει συντελεστει στο 100%... παντως ο βαθμος της αλλαγης προ μνημονιων και μετα μνημονιων ειναι αρκετα μεγαλος. Τιποτα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. ΔΕΝ ηταν ΟΛΟΙ οι φοιτητες τοτε ετσι ουτε ΟΛΟΙ ειναι τωρα ετσι... Αλλα σιγουρα το γενικο κλιμα ειναι αυτο που περιγραφω. Και δεν ντρεπομαι να το πω, επειδη τα ψιλοεζησα και τα 2, μπορω να πω οτι προτιμω το παλιο κλιμα για πολλους λογους.

Καλα τα λες οτι πρεπει να ειμαστε μεσα σε ολα και να βγουμε απο δω μεσα με καποιες προοπτικες αλλα και σαν ολοκληρωμενες προσωπικοτητες αλλα δεν βλεπεις μια ταση απο τον περιγυρω σου να υπαρχει μια ολο και μεγαλυτερη πιεση για το πρωτο?? Και ξενες γλωσεες, και πρακτικες, και βαθμο πτυχιου, και να τελειωνουμε στην ωρα μας, και συμμετοχη σε φοιτητικες ομαδες και github hobby projects... αυτα εχουν αρχισει να γινονται prerequisite για να χεις πιθανοτητες να βρεις μια κακοπληρωμενη δουλεια. Αυτα καποτε ηταν πραγματα που τα ειχαν λιγοι "τοπ" φοιτητες. Οπως και να χει τα παραπανω δεν ειναι 100% μαθηση επιστημη και μηχανιλικι αλλα εχουν και καποιες συστημικες λειτουργιες που σε επηρεαζουν ιδεολογικα (σε φαση ετσι βγαινουν τα λεφτακια ετσι ειναι τα πραμματα ετσι εστειλε ο μασκ στο φεγγαρι το τεσλα ετσι κανουν ολοι οι επιτυχημενοι, τι να μας πουνε οι αποτυχημενοι ΕΑΑΚιτες), πολυ περισσοτερο αν δεν εχεις τον χρονο να προβληματιστεις σε πραγματα "εξω-πανεπιστημιακα".  

Επισης κατι που ακομα μερικοι χαλβαδες δεν λενε να καταλαβουν ειναι οτι δεν υπαρχουν καλες και κακες εταιριες, οπως δεν υπαρχουν καλα και κακα αφεντικα. Οι εταιριες και τα αφεντικα δουλευουν με εναν τροπο που εξυπηρετουν τα συμεφεροντα τους τα οποια ερχονται σε συγκρουση με τα δικα μου σαν εργαζομενου και της κοινωνιας ολοκληρης μιας και το μεγαλυτερο μερος της δεν απαρτιζεται απο μεγαλο-μετοχους και αφεντικα. Βεβαια καποιες εταιριες ειναι λιγο πιο αντιπαθητικες απο τις υπολοιπες γιατι εχουν καραγκιοζηδες CEO που πουλανε κενο πνευμα και γαματοσυνη... ακομα πιο αντιπαθητικες γινονται επειδη οι μλκιες αυτες των CEO εχουν και απηχηση

« Last Edit: December 06, 2018, 00:29:16 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #38 on: December 06, 2018, 00:46:05 am »

το μόνο αναγκαίο είναι να θυμόμαστε ότι είμαστε εργάτες
και να βλέπουμε την πραγματικότητα υπό το πρίσμα του δημιουργικού μετασχηματισμού της

προφανώς αν κάποιος πειστεί περισσότερο από το αφήγημα της καινοτομίας και της καριέρας δεν θα πάει στην κόλαση
σημαίνει απλά ότι είναι προσωπικότητα ουσιώδους τύπου 1ου γένους
που είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμίδα ανάπτυξης προσωπικοτήτων

αλλά στην περίοδο της ιστορίας που βρισκόμαστε είναι αναμενόμενο να επικρατούν αυτές οι προσωπικότητες
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #39 on: December 06, 2018, 11:37:38 am »

Θυμάμαι που έβλεπα παλια την Παπαρήγα να λεει οτι "δεν περιμενουμε να εξαθλιωθούν οι ανθρωποι για να πολιτικοποιηθουν, γιατι ενας εξαθλιωμένος εχει τοσο καταρρακωθεί που θα δυσκολευτει παρα πολυ για να το κανει".

Νομίζω πως αυτό βλέπουμε απο το 2008 και μετα. Ειδικά μετα τον ΣΥΡΙΖΑ και την αλητεία του.

megali mpougatsa

View Profile
« Reply #40 on: December 17, 2018, 22:48:44 pm »

https://jobs.ieee.org/jobs/content/Elon-Musk-Believes-That-World-Can-Change-with-an-8-2018-12-04

Να πάτε, να πάτε, καλά θα περάσετε  Grin
8ball
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #41 on: December 18, 2018, 06:14:40 am »

Θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν ιστορίες παλαιών εργαζομένων της εταιρείας στο LinkedIn (ψάχτε να τις βρείτε), όπου οι άνθρωποι εξηγούσαν από τα μέσα την πολιτική της εταιρείας να φτάνει τον εργαζόμενο στα όρια του και να λιώνει μυαλά ή με 2 λόγια γιατί δε πρέπει κανείς να δουλέψει εκεί. Δε ξέρω κατά πόσο το 80 hrs/week φαίνεται σε κάποιον διαχειρίσιμο μιας και προσωπικά έχω περάσει από εταιρεία με τέτοια ωράρια (και από ένα σημείο και μετά γίνεσαι τελείως άνιωθος-ζόμπι) αλλά αν κανείς έχει τέτοιους στόχους με την αποφοίτησή του, τότε gl και καλά να περάσει.
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: