• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:07:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:07:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 116
Total: 164
Yamal
Leou
Stelios Leivas
Ioannakoliou
Tesla_1
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
JiMan5
jojos
Lmnop
Nikos_313
kimxnas
DimKaratzas
superkolios
Denisivo
ore525
tmpadasn
marwt
mmikelo
iliaspapam
mikebel
jimalexoud
kkon
malogeor
theofr
chrisbetas
LelisNiko
IBOURAS
aimgk
Anita
cheefler
Kyrisan
lasef
charalampos
idchatzi
pelopidt
mihanologos
mkostomanolaki
Petross
Pakapis5
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διπλωματική (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)  (Read 8053 times)
billbarrett
Θαμώνας

labor omnia vincit improbus

View Profile WWW
Re: Διπλωματική στα γραφεία έρευνας της Tesla στην Αθήνα (ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος)
« Reply #15 on: December 04, 2018, 15:29:59 pm »

Ρε μάγκες, δεν σας υποχρεώνει κανένας να δουλέψετε στην Tesla. Μην μας ζαλίζετε τα @@

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #16 on: December 04, 2018, 16:02:30 pm »

αυτός είναι ο ρόλος του φόρουμ, να γίνεται και κάνας σχολιασμός της κατάστασης πέρα από τους προφανείς συνειρμούς γαμαουα εταιρεία ήρθε στην μπανανία να αγοράσει μυαλά και και δουλειά, όποιος προλάβει έγινε. Τις ανακοινώσεις των εταιρειών σενιαρισμενες λουστραρισμενες δόξα την αγορά έχουμε πάμπολλους τρόπους να τις βλέπουμε.

τώρα μπακ του δε τοπικ
sent from mTHMMY  
« Last Edit: December 04, 2018, 16:04:39 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #17 on: December 04, 2018, 16:06:35 pm »

Quote from: billbarrett on December 04, 2018, 15:29:59 pm
Ρε μάγκες, δεν σας υποχρεώνει κανένας να δουλέψετε στην Tesla. Μην μας ζαλίζετε τα @@
Θα διαφωνήσω. Εγώ, μην έχοντας πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα (κι ούτε πρόκειται μάλλον), πιστεύω διατυπώθηκαν μερικές ωραίες απόψεις εδώ με αφορμή τον προβληματισμό κάποιων σχετικά με τη θέση σ' αυτήν την πολυεθνική, αυτόν τον προβληματισμό που τόσο σε ενοχλεί.
Θεωρώ πως το πανεπιστήμιο στη σύγχρονη εποχή είναι ένας χώρος που δε σου δίνει αποκλειστικά γνώση για ένα αντικείμενο και εφόδια για να βιοποριστείς. Άλλωστε, αυτά είναι δωρεάν στον ιστό του 21ου αιώνα. Όχι, θεωρώ κι εγώ το πανεπιστήμιο έναν χώρο που σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, φέρνοντάς σε σ' επαφή με όλον αυτόν τον κόσμο που περικυκλώνει και στελεχώνει την ακαδημαϊκή γνώση και κουλτούρα. Δε μιλάω φυσικά μόνο για άτομα που δουλεύουν στο πανεπιστήμιο, αλλά για φοιτητές και, ναι, ακόμα και άτομα που δεν σπουδάζουν καν πια ή δε σπούδασαν ποτέ. Φυσικά υπάρχουν βλάκες σαν εσένα που το μόνο που βλέπουν γύρω από όλο αυτό είναι οι ναρκέμποροι, όμως εγώ έχω μάθει πολλά από τον γύρω χώρο, δε νομίζω πως θα μπορούσα να είχα επαφή με την τέχνη και τη φιλοσοφία εάν δεν είχα σπουδάσει. Αυτά που έμαθα και έζησα στα χρόνια που σπούδαζα μου προσέφεραν πολλαπλάσια απ' όσα το πρόγραμμα σπουδών μιας σχολής του πολυτεχνείου.
Χαίρομαι που συνεχίζω να έχω κάποια επαφή στην καθημερινότητά μου με τα ακαδημαϊκά μέσω αυτού του forum. Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκομαι στον ευρύτερο "χώρο" του πανεπιστημίου, φυσικά όμως αυτό δεν μπορείς να το πετυχαίνεις τόσο συχνά. Ο λόγος που λυπάμαι κάποιον που δε σπούδασε είναι οι πολύ μικρότερες πιθανότητες που έχει στο να ανταλλάξει απόψεις με ανθρώπους που δε βρίσκονται στον (συχνά στενό, ακόμα και στις πολεις) κοινωνικό του κύκλο. Όχι οι γνώσεις που δε (?) θα αποκτήσει. Δε ζούμε στον μεσαίωνα.
Τώρα, για βλάκες σαν εσένα που θέλουν να φλομώνουν στόματα. Μη τα διαβάζεις ρε καθυστέρι.

edit: δεν είδα το ποστ σου αλντεμπαράν

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Delaney
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: December 04, 2018, 16:25:55 pm »

TrueForce, το οτι διαφωνείς και καλα κανεις, δε σημαινει οτι μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον που δεν ξερεις. Αν ειναι καθε φορα που διαφωνει καποιος εδω μεσα με καποιον αλλον να χρησιμοποιει εκφρασεις τυπου "βλακα" ή "καθυστερι", το φορουμ θα ειχε μετατραπει σε εμπολεμη ζωνη. Φιλικα..

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
billbarrett
Θαμώνας

labor omnia vincit improbus

View Profile WWW
« Reply #19 on: December 04, 2018, 16:28:43 pm »

Quote from: TrueForce on December 04, 2018, 16:06:35 pm
Θα διαφωνήσω. Εγώ, μην έχοντας πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα (κι ούτε πρόκειται μάλλον), πιστεύω διατυπώθηκαν μερικές ωραίες απόψεις εδώ με αφορμή τον προβληματισμό κάποιων σχετικά με τη θέση σ' αυτήν την πολυεθνική, αυτόν τον προβληματισμό που τόσο σε ενοχλεί.

Δεν με ενοχλούν οι προβληματισμοί που λες. Με ενοχλεί που οι "ωραιές απόψεις" που πιστεύεις ότι διατυπώθηκαν εδω πέρα είναι στην ουσία τα ίδια τετριμμένα πράγματα που διαβάζουμε καθε τρεις και λίγο στο φόρουμ. Μια γαμημένη ανακοίνωση για μια θέση πρακτικής είναι.

Θεωρώ πως το πανεπιστήμιο στη σύγχρονη εποχή είναι ένας χώρος που δε σου δίνει αποκλειστικά γνώση για ένα αντικείμενο και εφόδια για να βιοποριστείς. Άλλωστε, αυτά είναι δωρεάν στον ιστό του 21ου αιώνα. Όχι, θεωρώ κι εγώ το πανεπιστήμιο έναν χώρο που σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, φέρνοντάς σε σ' επαφή με όλον αυτόν τον κόσμο που περικυκλώνει και στελεχώνει την ακαδημαϊκή γνώση και κουλτούρα. Δε μιλάω φυσικά μόνο για άτομα που δουλεύουν στο πανεπιστήμιο, αλλά για φοιτητές και, ναι, ακόμα και άτομα που δεν σπουδάζουν καν πια ή δε σπούδασαν ποτέ. Φυσικά υπάρχουν βλάκες σαν εσένα που το μόνο που βλέπουν γύρω από όλο αυτό είναι οι ναρκέμποροι, όμως εγώ έχω μάθει πολλά από τον γύρω χώρο, δε νομίζω πως θα μπορούσα να είχα επαφή με την τέχνη και τη φιλοσοφία εάν δεν είχα σπουδάσει. Αυτά που έμαθα και έζησα στα χρόνια που σπούδαζα μου προσέφεραν πολλαπλάσια απ' όσα το πρόγραμμα σπουδών μιας σχολής του πολυτεχνείου.

Αυτά για τους ναρκέμπορους και "τους βλάκες σαν κι εσένα" τα βγάζεις από τον κώλο σου. Μην βιάζεσαι να βάλεις ταμπέλες σε κάποιον. Έχεις επαφή και με την φιλοσοφία, τρομάρα σου.

Τώρα, για βλάκες σαν εσένα που θέλουν να φλομώνουν στόματα. Μη τα διαβάζεις ρε καθυστέρι.
Δεν θέλω να φλομώσω στόματα, πως θα μπορούσα άραγε; Την αντίθεση μου σε αυτά που διάβασα δηλώνω.

I am so happy that I am alive, in one piece and short. I\\\'m in a world of shit... yes. But I am alive. And I am not afraid.
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #20 on: December 04, 2018, 16:36:57 pm »

θα συμφωνήσω με τον Grecs. Η Τέσλα είναι μια πολύ καλή εταιρία για να βλέπεις 5λεπτα βιντεάκια της στο YouTube αλλα ως εκεί.

Επίσης το πιο σημαντικό της υπόθεσης είναι αυτό που είχαμε ξανασυζητήσει όταν άνοιξε αυτό το branch στην Αθήνα στο αντίστοιχο τοπικ.

Ότι θέλετε γράψετε στο τημμυ και οπουδήποτε αλλού δεν έχει σημασία, οι συγκεκριμένες θέσεις δεν προορίζονταν ποτέ για εσάς, ειναι reserved για άτομα απο ΕΜΠ. Η Τέσλα πήγε στην Αθήνα γιατί 3 απο τους προϊσταμένους μηχανικούς της είναι Έλληνες του Μετσόβιου και οι 3. Δεν εχει soft spot ο Ελον για την Ελλάδα, θέλει να βρει άλλα άτομα σαν αυτούς τους 3 και έχει την οικονομική δυνατότητα να μην κοιτάξει δευτερόλεπτο στις αιτήσεις απο άτομα  άλλων ιδρυμάτων.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορεί κανένας απο ΑΠΘ να δουλέψει σε αυτή την εμετική εταιρεία.
sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: December 04, 2018, 16:37:16 pm »

Οσο περι αυτου που αναφερθηκε για το Πανεπιστημιο:

Quote from: Grecs on December 04, 2018, 12:07:01 pm
Το πανεπιστημιο καποτε ηταν ενα μερος να βρεις τον εαυτο σου να πειραματιστεις και να βγεις μια ολοκληρωμενη προσωπικοτητα. Πλεον οι φοιτητες ειναι απλα ποντικια που τρεχουν απο το πρωτος ετος να διασφαλισουν περισσοτερα εχεγγυα για μια καριερα. Στην διαδικασια αυτη ταυτιζονται ολο και πιο πολυ με την λογικη του κεφαλαιου, μια αντικοινωνικη λογικη δυστυχως.  

Πραγματικα νομιζω το 99% των φοιτητων δε θα εμπαινε στο Πανεπιστημιο, αν ηταν μονο για αυτο που λες. Κακα τα ψεματα, τοσο εγω οσο και η μεγαλη πλειοψηφια μπηκαμε στο Πανεπιστημιο για να παρουμε ενα γαμωχαρτο και να γινουμε παραγωγικα μελη της κοινωνιας ΜΕΤΑ, μεσα απο τη δουλεια μας (το πως το οριζει αυτο ο καθενας βεβαια ειναι υποκειμενικο). Τωρα, αν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δουλεψουμε σε "evil" εταιρειες, so be it.

Συμφωνω βεβαια για αυτο που αναφερθηκε για τα εργασιακα, τα οποια σε καποιες θεσεις σε μεγαλες εταιρειες (Τεσλα, Αμαζον, κλπ) ειναι πραγματι μεσαιωνας.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: December 04, 2018, 16:46:35 pm »

Quote from: Delaney on December 04, 2018, 16:25:55 pm
το φορουμ θα ειχε μετατραπει σε εμπολεμη ζωνη
Knuppel

Quote from: Frenzyx on December 04, 2018, 16:37:16 pm
τοσο εγω οσο και η μεγαλη πλειοψηφια μπηκαμε στο Πανεπιστημιο για να παρουμε ενα γαμωχαρτο και να γινουμε παραγωγικα μελη της κοινωνιας ΜΕΤΑ, μεσα απο τη δουλεια μας
μπρρρ
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #23 on: December 04, 2018, 16:49:13 pm »

Αυτό με τα βρισίδια... λες και θα σταματήσει να μιλάει ο άλλος επειδή τον έβρισες λες και είμαστε πιτσιρίκια, ή θα αλλάξει γνώμη. Απλά γαμιέται η συζήτηση.

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #24 on: December 04, 2018, 16:52:38 pm »

τα βρισίδια είναι καλύτερος τρόπος να αλλάξει γνώμη
συγκριτικά με κανέναν μήνα δουλειά στην καινοτομία και στα πρότζεκτ
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #25 on: December 04, 2018, 16:56:56 pm »

Ναι να αρχίσουμε άμα είναι όλοι να ρίχνουμε γαμοσταβρίδια και όποιος βρίσει περισσότερο θα έχει δίκιο για τις επιχειρήσεις.

TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #26 on: December 04, 2018, 17:08:17 pm »

Quote from: billbarrett on December 04, 2018, 16:28:43 pm
Δεν με ενοχλούν οι προβληματισμοί που λες. Με ενοχλεί που οι "ωραιές απόψεις" που πιστεύεις ότι διατυπώθηκαν εδω πέρα είναι στην ουσία τα ίδια τετριμμένα πράγματα που διαβάζουμε καθε τρεις και λίγο στο φόρουμ. Μια γαμημένη ανακοίνωση για μια θέση πρακτικής είναι.
Για κάποιον στενόμυαλο ναι, θα ήταν απλά μια θέση πρακτικής.

Αυτά για τους ναρκέμπορους και "τους βλάκες σαν κι εσένα" τα βγάζεις από τον κώλο σου. Μην βιάζεσαι να βάλεις ταμπέλες σε κάποιον. Έχεις επαφή και με την φιλοσοφία, τρομάρα σου.
Παντελής έλλειψη οποιασδήποτε μορφής επιχειρημάτων.

Δεν θέλω να φλομώσω στόματα, πως θα μπορούσα άραγε; Την αντίθεση μου σε αυτά που διάβασα δηλώνω.
Θέλεις να φλωμώσεις στόματα, υπονομεύοντας αυτά που έγραψαν οι προηγούμενοι. Είτε αυτό είτε (πολύ πιθανό) δεν είσαι αρκετά ευφής για να καταλάβεις ότι δεν ασχολείται κανείς με μια απλή θέση πρακτικής όσο με τ ότι αυτή (η θέση) και η εταιρία που τη βγάζει καταλήγει να "θεοποιείται" από κακομοίρηδες φιλόδοξους. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται και πολύ εξυπνάδα για τα το καταλάβει κάποιος αυτό. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Undecided

Quote from: Delaney on December 04, 2018, 16:25:55 pm
TrueForce, το οτι διαφωνείς και καλα κανεις, δε σημαινει οτι μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον που δεν ξερεις. Αν ειναι καθε φορα που διαφωνει καποιος εδω μεσα με καποιον αλλον να χρησιμοποιει εκφρασεις τυπου "βλακα" ή "καθυστερι", το φορουμ θα ειχε μετατραπει σε εμπολεμη ζωνη. Φιλικα..
Ίσως θα έπρεπε να ξαναρίξεις μια ματιά στο μήνυμα στ' οποίο απάντησα, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο ύφος του. Αυτό, που προσβάλει και με χυδαίο τρόπο υποτιμά τους, πολύ σοβαρούς θα έλεγα εγώ, προβληματισμούς που τέθηκαν επί τάπητος, θα έπρεζε να σε προβληματίζει κι εσένα κάπως περισσότερο απ' ότι τα λεγόμενά μου, που υποτιμώ με τη σειρά μου τη νοημοσύνη του. Χαίρομαι που λυπάστε έναν συνάνθρωπο στον οποίο ασκείται λεκτική βία, όμως δε χρειάζεται από την άλλη να είμαστε και τόσο μυγιάγγιχτοι. Βέβαια μπορεί να τον ξέρετε καλύτερα και να αισθάνεστε πως είναι για λύπηση. Λυπάμαι τότε. Sad

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
Delaney
Veteran

View Profile
« Reply #27 on: December 04, 2018, 17:17:04 pm »

Quote from: TrueForce on December 04, 2018, 17:08:17 pm
Ίσως θα έπρεπε να ξαναρίξεις μια ματιά στο μήνυμα στ' οποίο απάντησα, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο ύφος του. Αυτό, που προσβάλει και με χυδαίο τρόπο υποτιμά τους, πολύ σοβαρούς θα έλεγα εγώ, προβληματισμούς που τέθηκαν επί τάπητος, θα έπρεζε να σε προβληματίζει κι εσένα κάπως περισσότερο απ' ότι τα λεγόμενά μου, που υποτιμώ με τη σειρά μου τη νοημοσύνη του. Χαίρομαι που λυπάστε έναν συνάνθρωπο στον οποίο ασκείται λεκτική βία, όμως δε χρειάζεται από την άλλη να είμαστε και τόσο μυγιάγγιχτοι. Βέβαια μπορεί να τον ξέρετε καλύτερα και να αισθάνεστε πως είναι για λύπηση. Λυπάμαι τότε. Sad

Αυτο που γραφει ο billbarrett ειναι και δεν ειναι προσβλητικο οσον αφορα τα δικα μου ορια προσβολης, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να ειναι απαντηση σε παρεα για καποιου ειδους διαφωνια. Δεν λυπαμαι αυτον που χαρακτηριζεις οπως τον χαρακτηριζεις. Το μπαχαλο προσπαθω να αποτρεψω. Μπορεις να τον διαλυσεις γραπτως με επιχειρηματα και με χαρακτηρισμους που ειναι κοσμιοι. Δε με ενδιαφερει ουτε να χαιδευω αυτια, ουτε να σου πω πως να εκφραζεσαι. Αλλα τουλαχιστον ας μιλας και εσυ και αυτος οπως πρεπει

«Αν αποσυνθέσεις το thmmy, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν το shoutbox, 1 mod και το Καταραμενο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τo ξαναφτιάχνεις.»
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: December 04, 2018, 17:25:24 pm »

Σταματηστε τις προσωπικες επιθεσεις.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #29 on: December 04, 2018, 17:28:43 pm »

Quote from: Delaney on December 04, 2018, 17:17:04 pm
Αυτο που γραφει ο billbarrett ειναι και δεν ειναι προσβλητικο οσον αφορα τα δικα μου ορια προσβολης, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να ειναι απαντηση σε παρεα για καποιου ειδους διαφωνια. Δεν λυπαμαι αυτον που χαρακτηριζεις οπως τον χαρακτηριζεις. Το μπαχαλο προσπαθω να αποτρεψω. Μπορεις να τον διαλυσεις γραπτως με επιχειρηματα και με χαρακτηρισμους που ειναι κοσμιοι. Δε με ενδιαφερει ουτε να χαιδευω αυτια, ουτε να σου πω πως να εκφραζεσαι. Αλλα τουλαχιστον ας μιλας και εσυ και αυτος οπως πρεπει
Καταλαβαίνω ότι ως mod προσπαθείς να αποτρέψεις μπάχαλο και flame. Που σιγά το flame που θα κάνουμε με τον randomα, αλλά δεκτό.
Όμως δεν είμαστε παρέα με αυτόν. Και στο
Quote from: billbarrett on December 04, 2018, 15:29:59 pm
πιστεύω αξίζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί και χειρότεροι. Έγραψα τα επιχειρήματά μου, γιατι προσπαθώ να το κάνω πάντα αν δε βαριέμαι, αλλά έδωσα ακόμα μερικούς χαρακτηρισμούς που πιστεύω αξίζουν σε τέτοια άτομα, στη νοοτροπία τους και στις απαντήσεις τους. Θα μπορούσαν να δοθούν πολύ χειρότεροι, αλλά δεν το έκανα γιατί με ένοιαζε να βρίσω, άλλωστε θα επέλεγα πιο σκληρές λέξεις. Δεν είναι ότι δεν μπόρεσα να κρατηθώ, αντίθετα το έκανα συνειδητά γιατί το "βλάκας" πραγματικά θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη λέξη. Δεν πιστεύεις ότι οι χαρακτηρισμοί σαν τον από πάνω "μη μας πρηζετε τα παπάρια, μη μιλατε, μη γραφετε, μην εκφερετε άποψη" είναι μεγαλύτερη ζημιά από την αποθάρρυνση διαφορετικών απόψεων; Και οχι, δεν αποθαρρύνω άλλους από το να εκφέρουν τις δικές τους απόψεις. Απλά αντιδράω σε αυτές όταν ακούω μαλακίες.
« Last Edit: December 04, 2018, 17:35:28 pm by TrueForce » Logged

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: