• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:39:16 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:39:16 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 16
Guests: 115
Total: 131
parvanitid
Akis Papanikolaou
dorapangeiou
Reidemption
Giorgos2222
pdiamantis
george14
Katarameno
Vgs
tasos potsakis
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια  (Read 28956 times)
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #120 on: September 24, 2018, 23:48:04 pm »

Quote from: Frenzyx on September 24, 2018, 23:39:55 pm
Όχι σχετικό με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιας και ο Ζακ δε φάνηκε να ηταν τοσο κίνδυνος, αλλά θέλω να απαντήσω πιο γενικά σε αυτό που λες.

Δηλαδή, εφόσον λες η αξία της ανθρωπινης ζωης είναι πανω απο ολα, αν καποιος μπει με πιστολι μεσα στο σπιτι μου, απειλησει εμενα και την οικογενεια μου, και μου διαρρηξει πχ χρηματοκιβωτιο με χιλιαδες ευρω μεσα, εγω θα πρεπει να τον αφησω να το πραξει, ακομα και αν εχω τη δυνατοτητα να τον σταματησω? Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, εννοειται πως θα τον πυροβολουσα πρωτος, ακομα και αν ειχε αποτελεσμα το θανατο του.

Μπορει στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου να εχουν μια αδικη κοινωνια σε πολλα πραγματα, αλλα εχουν απολυτο δικιο σε ενα πραγμα: Stand your Ground
Κανενας δεν εχει δικαιωμα να απειλει τον αλλο μεσα στο σπιτι του...

Γενικά αν σε νοιάζουν οι ζωές της οικογένειάς σου καλό θα ήταν να μην αρχίσετε shootout με τον ληστή μέσα στο σπίτι σου. Άρα ναι, να τον αφήσεις.  Tongue
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #121 on: September 24, 2018, 23:49:04 pm »

Quote from: Karaμazoβ on September 24, 2018, 23:46:22 pm
Άιντε παλι... που κολλαει η εισβολή καποιου αγνωστου που σε απειλεί μεσα στο σπιτι σου με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικο;;

Μα πως ειναι δυνατόν απο την αρχη της ιστορίας να επικαλούνται ασχετα φανταστικα σενάρια με αυτό που έγινε, για να υπερασπιστούν τον κοσμηματοπώλη. Δεν πιανει , ειναι ρητορικό σφαλμα.
Το ανέφερα πως είναι εντελώς άσχετο αυτο που λεω με το περιστατικο. Εφοσον ομως εχει ηδη φαει derail η κουβεντα, ειμαι περιεργος να δω την αποψη του xaotikos στο εν λογω θεμα.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #122 on: September 24, 2018, 23:51:09 pm »

Quote from: Frenzyx on September 24, 2018, 23:49:04 pm
Το ανέφερα πως είναι εντελώς άσχετο αυτο που λεω με το περιστατικο. Εφοσον ομως εχει ηδη φαει derail η κουβεντα, ειμαι περιεργος να δω την αποψη του xaotikos στο εν λογω θεμα.

γιατι? για να καταληξεις "κοιταξτε ποιοι υποστηριζουν τον Κωστοπουλο, αυτοι που θα δεχονταν να μπαινουν στα σπιτια μας οι εγκληματίες και να μενουμε παθητικοι??" Απο χιλιόμετρα φαίνεται.

Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #123 on: September 24, 2018, 23:59:03 pm »

Όχι σχετικό με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιας και ο Ζακ δε φάνηκε να ηταν τοσο κίνδυνος, αλλά θέλω να απαντήσω πιο γενικά σε αυτό που λες.

Δηλαδή, εφόσον λες η αξία της ανθρωπινης ζωης είναι πανω απο ολα, αν καποιος μπει με πιστολι μεσα στο σπιτι μου, απειλησει εμενα και την οικογενεια μου, και μου διαρρηξει πχ χρηματοκιβωτιο με χιλιαδες ευρω μεσα, εγω θα πρεπει να τον αφησω να το πραξει, ακομα και αν εχω τη δυνατοτητα να τον σταματησω? Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, εννοειται πως θα τον πυροβολουσα πρωτος, ακομα και αν ειχε αποτελεσμα το θανατο του.

Μπορει στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου να εχουν μια αδικη κοινωνια σε πολλα πραγματα, αλλα εχουν απολυτο δικιο σε ενα πραγμα: Stand your Ground

Είχες κάνει και ένα ποστ λίγες σελίδες πίσω και μου θυμίζουν και τα δύο μία κουβέντα που είχε γίνει μεταξύ ενός φίλου μου και ενός γνωστού μου στο λύκειο.

Η συζήτηση είχε να κάνει πάλι με την αυτοδικία. Ο φίλος μου υποστήριζε ότι είναι κατά της βίας και δεν θα σκότωνε ποτέ. Ο άλλος έλεγε παρόμοιες βλακείες με εσένα. Σε μία δόση ρωτάει "Καλά, δηλαδή αν έμπαινε ο άλλος στο σπίτι σου και σου σκότωνε τον πατέρα και μετά βίαζε τη μάνα και την αδερφή σου δε θα έκανες τίποτα; Δε θα τον έψαχνες μετά να τον σκοτώσεις;". Οπότε ο φίλος μου, αγανακτισμένος με την ηλιθιότητα, του είπε ναι... Αργότερα ο γνωστός έγινε φιλικός προς τη ΧΑ και προφανώς χαθήκαμε, δε ξέρω αν το προχώρησε.

Αν υπάρχει κάποιο moral στην ιστορία, είναι ότι τέτοια "επιχειρήματα" είναι το πολύ λυκειακά στο χαρακτήρα/επίπεδο και θα έπρεπε να τα είχες απολέσει.
« Last Edit: September 25, 2018, 00:02:03 am by Apostolof » Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #124 on: September 25, 2018, 00:12:48 am »

Παίδες ξαναλεω, δεν εχει καμια σχεση ή συνδεση με το Ζακ αυτο που ρωταω. Κουβεντα κανουμε. Απλα σταθηκα σε κατι συγκεκριμενο που ειπε ο χαοτικος.

Αν δε θελετε να βγουμε εκτος θεματος, μπορειτε και να μην απαντησετε καθολου.
joal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #125 on: September 25, 2018, 00:33:18 am »

Quote from: Frenzyx on September 25, 2018, 00:12:48 am
Παίδες ξαναλεω, δεν εχει καμια σχεση ή συνδεση με το Ζακ αυτο που ρωταω. Κουβεντα κανουμε. Απλα σταθηκα σε κατι συγκεκριμενο που ειπε ο χαοτικος.

Αν δε θελετε να βγουμε εκτος θεματος, μπορειτε και να μην απαντησετε καθολου.
Αν πιστεύεις πως θα είσαι ποτέ σε θέση να έχεις τόσες "πολλές χιλιάδες €" σε χρηματοκιβώτιο ΣΟΥ στο σπίτι ΣΟΥ και θα κοιμάσαι αγκαλιά με όπλο ΣΟΥ αλλα και με την οικογένεια ΣΟΥ.... Εγώ πάντως σε έκλεβα, για να μην σου πω πως σε πυροβολούσα κ όλας.
Σοβαρά τώρα, εάν δεν μπορείς να αντιληφθείς οτι το μέρος με το οποίο τάσσεσαι είναι ξεκάθαρα αυτό μιας υψηλής τάξης, υπέρ μόνο της ιδιοκτησίας, κάαααατι παίζει μαζί σου.
Αν το πας έτσι, τότε πχ με τον Μπόμπολα τι θα εκανες? Με κάποιον που ανήκει στις υψηλές τάξεις και φοροδιαφεύγει ΤΙ θα έκανες?

::
trelonoobaki
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: September 25, 2018, 00:53:05 am »

αν το σπιτι του ειναι το κρησφυγετο στο σεργουντ και τα λεφτα τα εχει παρει απο τον βασιλιά ιουαννη;;

"Ουγκ ουγκ να φανεί το γκάνι"
-Katarameno 10/2020, σατισρίζοντας τραπ(?) τραγούδια

"Το CoViD είναι γτπ τελείως είναι μια δικτατορία που επωφελεί τους μίζερους και τους επιδοματίες"
-Διεθνούς Κύρους Διάνοια.

-Ναι μεν λυπόμαστε, μεν δεν εμείς πήραμε την νίκη.
-πρρρ κιτςς
lhmma_Jordan
Θαμώνας

View Profile
« Reply #127 on: September 25, 2018, 01:02:57 am »

Ναι αν φοβασαι για την ζωη σου ή της οικογενειας σου λογικο και επομενο να προσπαθησεις να σκοτωσεις τον κλεφτη. Ασχετα για το αν υπαρχουν κοινωνικοι λογοι (και αν θελετε ας συζητηθει σε αλλο τοπικ) που οδηγουν ανθρωπους στα ναρκωτικα ή στην κλοπή εκεί δεν εχεις επιλογη. Εντελως αχρειαστο το χρηματοκιβωτιο στο παραδειγμα σου τοτε γιατι μιλας για ανθρωπινες ζωες vs ανθρωπινες ζωες, ενω το χρηματοκιβωτιο το κανει χρημα vs ανθρωπινες ζωες.

Τωρα για την αλλη μερια του ατλαντικου. Το stand your ground δεν ειναι καθολου αυτο που αναφερεις. Σημαινει οτι δεν εχεις υποχρεωση να οπισθοχωρησεις απο μια κατασταση που μπορει να οδηγησει στο θανατο, ακομα και αν μπορεις.

Ακομα χειροτεροι ειναι οι λεγομενοι castle laws (πιο σχετικοι με το θεμα). Τρεχει π.χ ο κλεφτης ενω τον εχεις δει και δεν αποτελει απειλη? Συμφωνα με αυτους τους νομους οσο βρισκεται στην περιουσια σου μπορεις να τον πυροβολησεις. Και οχι, τουλαχιστον προσωπικα δεν πιστευω οτι εχεις αυτο το δικαιωμα

Επισης, περιμενω και εγω να ανακαλεσεις/υπερασπιστεις την εξισωση της κλοπης απο κοσμηματοπωλειο με την διαρρηξη στο σπιτι σου ενω εισαι μεσα εσυ/ η οικογενεια σου
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #128 on: September 25, 2018, 01:12:05 am »

Quote from: lhmma_Jordan on September 25, 2018, 01:02:57 am
Ναι αν φοβασαι για την ζωη σου ή της οικογενειας σου λογικο και επομενο να προσπαθησεις να σκοτωσεις τον κλεφτη. Ασχετα για το αν υπαρχουν κοινωνικοι λογοι (και αν θελετε ας συζητηθει σε αλλο τοπικ) που οδηγουν ανθρωπους στα ναρκωτικα ή στην κλοπή εκεί δεν εχεις επιλογη. Εντελως αχρειαστο το χρηματοκιβωτιο στο παραδειγμα σου τοτε γιατι μιλας για ανθρωπινες ζωες vs ανθρωπινες ζωες, ενω το χρηματοκιβωτιο το κανει χρημα vs ανθρωπινες ζωες.

Τωρα για την αλλη μερια του ατλαντικου. Το stand your ground δεν ειναι καθολου αυτο που αναφερεις. Σημαινει οτι δεν εχεις υποχρεωση να οπισθοχωρησεις απο μια κατασταση που μπορει να οδηγησει στο θανατο, ακομα και αν μπορεις.

Ακομα χειροτεροι ειναι οι λεγομενοι castle laws (πιο σχετικοι με το θεμα). Τρεχει π.χ ο κλεφτης ενω τον εχεις δει και δεν αποτελει απειλη? Συμφωνα με αυτους τους νομους οσο βρισκεται στην περιουσια σου μπορεις να τον πυροβολησεις. Και οχι, τουλαχιστον προσωπικα δεν πιστευω οτι εχεις αυτο το δικαιωμα

Επισης, περιμενω και εγω να ανακαλεσεις/υπερασπιστεις την εξισωση της κλοπης απο κοσμηματοπωλειο με την διαρρηξη στο σπιτι σου ενω εισαι μεσα εσυ/ η οικογενεια σου
Το χρηματοκιβωτιο δεν αντιπροσωπευει χρημα, το χρηματoκιβωτιο (ή το αμάξι, τα κοσμηματα, κλπ) αντιπροσωπευει μοχθο, ιδρωτα και θυσιες για να αποκτησεις γενικα ο,τι υλικο αγαθο εχεις. Οποτε ειναι ουσιαστικα αυτα που προανεφερα vs ανθρωπινες ζωες. Και το να σου στερησει καποιος ολη τη δουλεια που εριξες για να αποκτησεις κατι σε μια στιγμη,χωρις κανενα δικαιωμα, ειναι εξαιρετικα αδικο...

Στο τελευταιο που λες, εννοειται πως δεν ειναι το ιδιο η εν λογω κλοπη με την διαρρηξη ενος σπιτιου, δεν θυμαμαι να τα εξισωσα καπου. Οπως θα ξαναπω, εμεινα απλα στη συγκεκριμενη φραση του xaotikos. Δεν προσπαθω να το συνδεσω με το περιστατικο, ισως να ειναι και εντελως offtopic αυτο που λεω.
lhmma_Jordan
Θαμώνας

View Profile
« Reply #129 on: September 25, 2018, 01:15:02 am »

Απλα επειδη το ανεφερες αρκετες φορες λεγοντας οτι προσπαθεις να μπεις στην θεση του με αυτο το παραδειγμα. Αρκετα μακρια θεωρω απο αυτο που συνεβη
lhmma_Jordan
Θαμώνας

View Profile
« Reply #130 on: September 25, 2018, 01:18:45 am »

Quote from: Frenzyx on September 25, 2018, 01:12:05 am
Το χρηματοκιβωτιο δεν αντιπροσωπευει χρημα, το χρηματoκιβωτιο (ή το αμάξι, τα κοσμηματα, κλπ) αντιπροσωπευει μοχθο, ιδρωτα και θυσιες για να αποκτησεις γενικα ο,τι υλικο αγαθο εχεις. Οποτε ειναι ουσιαστικα αυτα που προανεφερα vs ανθρωπινες ζωες. Και το να σου στερησει καποιος ολη τη δουλεια που εριξες για να αποκτησεις κατι σε μια στιγμη,χωρις κανενα δικαιωμα, ειναι εξαιρετικα αδικο...

Στο τελευταιο που λες, εννοειται πως δεν ειναι το ιδιο η εν λογω κλοπη με την διαρρηξη ενος σπιτιου, δεν θυμαμαι να τα εξισωσα καπου. Οπως θα ξαναπω, εμεινα απλα στη συγκεκριμενη φραση του xaotikos. Δεν προσπαθω να το συνδεσω με το περιστατικο, ισως να ειναι και εντελως offtopic αυτο που λεω.

Οχι εκτος αν θεωρεις οτι οποιος παραβιαζει τα δικαιωματα σου χανει ολα τα δικα του. Πιστευω οτι το δικαιωμα στη ζωη ακομα και του κλεφτη ερχεται πρωτο απο το δικαιωμα στην περιουσια.
Singularity
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #131 on: September 25, 2018, 01:20:17 am »

Αντε παιδιά λίγο γρήγορα, άκουσα ότι αν φτάσετε να τσακώνεστε για 10 σελίδες στο τοπικ  πριν τις 3 το πρωί σήμερα θα αναστηθεί ο Ζακ και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!!! Παμε ρε παιδιά ΠΑΜΕ!!!

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
lhmma_Jordan
Θαμώνας

View Profile
« Reply #132 on: September 25, 2018, 01:21:35 am »

Quote from: Singularity on September 25, 2018, 01:20:17 am
Αντε παιδιά λίγο γρήγορα, άκουσα ότι αν φτάσετε να τσακώνεστε για 10 σελίδες στο τοπικ  πριν τις 3 το πρωί σήμερα θα αναστηθεί ο Ζακ και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!!! Παμε ρε παιδιά ΠΑΜΕ!!!

Δεν μπορεις να πεις παντως ειναι βελτιωση απτο σπαμ λαος vs ΟΔ/ΟΣ  η το ποιος θα κανει το επομενο ποστ Grin
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Απ: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #133 on: September 25, 2018, 01:27:27 am »

Quote from: Singularity on September 25, 2018, 01:20:17 am
Αντε παιδιά λίγο γρήγορα, άκουσα ότι αν φτάσετε να τσακώνεστε για 10 σελίδες στο τοπικ  πριν τις 3 το πρωί σήμερα θα αναστηθεί ο Ζακ και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!!! Παμε ρε παιδιά ΠΑΜΕ!!!

Μα το Δια τι διαβαζουμε, γαμω το κερατο

Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #134 on: September 25, 2018, 01:30:19 am »

Quote from: lhmma_Jordan on September 25, 2018, 01:21:35 am
Δεν μπορεις να πεις παντως ειναι βελτιωση απτο σπαμ λαος vs ΟΔ/ΟΣ  η το ποιος θα κανει το επομενο ποστ Grin
Χαχαχαχα σε αυτο θα συμφωνησω Grin
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Go Up Print
Jump to: