• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:41:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:41:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 158
Total: 220
gianst
fpapat
lapin
MarakiT
tasos potsakis
Ariadni
Χρήστος Κίτσος
user182
Sofiana
Athinaaz
telhs
anastas1a
evangeliaap
christina02
makis1941
dem05
tzortzis
GeorgeChri
artemissamaras_
spoun
Sanaia
gianniss
bsp
kokkinosgior
evitzv
ellimoschou
gstom
kstavroulis
AggelosZ
Papalamprous humor
Nicotre
Nikospneumatikos
natavhoo
jimalexoud
akpapako
Alex Kosmas
PAPARI69
soti
acolak
kpapama
airam
aachmet
JiMan5
xanthosp
akiousia
Thanasiscon1
pavlaras
Antreas17
ValKar
kchristoua
kkotsopo
VagT
kraxtopoulos
Νικη
PetrosCc
noimaginationforthis
Sotiris_atha
ggalamat
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] Go Down Print
Author Topic: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  (Read 23752 times)
Νessa
Guest
Απ: Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #240 on: September 15, 2006, 23:23:25 pm »

Quote from: Ολύμπιος on September 15, 2006, 22:38:02 pm
Ο πρώτος που θα πιαστεί να πάει 6 μήνες, ο δεύτερος 1 χρόνο, ο τρίτος 2 χρόνια και ούτω καθεξής!
Idiot
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #241 on: September 15, 2006, 23:25:55 pm »

Quote from: Νessa on September 15, 2006, 23:21:40 pm
Ναι, δεν πήγαν καθόόόόόλου λαθρομετανάστες στη Γερμανία... Roll Eyes τους δε νόμιμους τους παίρνανε με κάτι συμβόλαια που τους εκμεταλλεύονταν άγρια... δεν το επικροτώ αυτό...

Οι δικοί μου πήγαν Γερμανία μετανάστες και κάτι ξέρω περισσότερα από σένα!
Αν δεις όλο το τόπικ έχεις δεν ξέρω κι εγώ πόσες αερολογίες!

Quote from: Νessa on September 15, 2006, 23:21:40 pm
Ξαναδιάβασε τι γράφω και θα καταλάβεις τι λέω (αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... δε νομίζω να καταλάβεις).

Πάλι εσύ δεν καταλαβαίνεις όπως και στο θέμα με τη βουλίτσα! Grin

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Νessa
Guest
« Reply #242 on: September 15, 2006, 23:31:11 pm »

Quote from: Ολύμπιος on September 15, 2006, 23:25:55 pm
Ωραία, για πες μου λοιπόν εσύ, τους φέρθηκαν δίκαια στη Γερμανία; Ή όπως φέρονται οι περισσότεροι Έλληνες (ως εργοδότες, αλλά και γενικότερα) στους Αλβανούς;

Για τη Γερμανία και τον πλούτο: Μπερδεύεις τη βιομηχανοποίηση με τον καπιταλισμό. Η Γερμανία είναι πιο πλούσια επειδή έχει βιομηχανία, όχι επειδή έχει μεγάλες εταιρίες. Κατάλαβες τώρα;
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #243 on: September 15, 2006, 23:44:57 pm »

Quote from: Νessa on September 15, 2006, 23:31:11 pm
Quote from: Ολύμπιος on September 15, 2006, 23:25:55 pm
Ωραία, για πες μου λοιπόν εσύ, τους φέρθηκαν δίκαια στη Γερμανία; Ή όπως φέρονται οι περισσότεροι Έλληνες (ως εργοδότες, αλλά και γενικότερα) στους Αλβανούς;

Φυσικά και δίκαια!
Γιατί νομίζεις ότι ακόμα μένουν εκεί Έλληνες?
Και είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς!
Για τους Αλβανούς σε είιπα για ολόκληρες περιοχές Ημαθία, Πτολεμα'ί'δα ότι παίρνουν οι περισσότεροι μετανάστες περισσότερα από αυτά που γράφουν οι συμβάσεις και ουσιαστικά παίρνουν πλέον τα ίδια με τους Έλληνες ανειδίκευτους εργάτες!
Και εσύ μιλάς για εκμετάλευση με επιχείρημα κάποιον, κάπου, κάποιοι, κάτι του έκαναν και μου παρουσιάζεις σαν εγγύηση το λόγο του χωρίς κανένα χαρτί!
Υπάρχουν νόμοι!Αν εσύ ψάχνεις κάποιον να κατηγορήσεις... συνέχισε να ψάχνεις...

Quote from: Νessa on September 15, 2006, 23:31:11 pm
Για τη Γερμανία και τον πλούτο: Μπερδεύεις τη βιομηχανοποίηση με τον καπιταλισμό. Η Γερμανία είναι πιο πλούσια επειδή έχει βιομηχανία, όχι επειδή έχει μεγάλες εταιρίες. Κατάλαβες τώρα;

Εννοείς κάτι αυτοκινητοβιομηχανίες, τη siemens και κάτι άλλες εταιρείες έ?
Ναι και αυτές εταιρείες είναι και πολύ μεγάλες μάλιστα!

Δεν ξαναμιλάω μαζί σου γιατί αισθάνομαι ότι χάνω το χρόνο μου, αφού το μόνο που κάνω είναι να επαναλαμβάνομαι διαρκώς, γιατί δεν θες να καταλάβεις

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Νessa
Guest
« Reply #244 on: September 16, 2006, 10:56:55 am »

Quote from: Ολύμπιος on September 15, 2006, 23:44:57 pm
Φυσικά και δίκαια!
Γιατί νομίζεις ότι ακόμα μένουν εκεί Έλληνες?
Και είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς!
Καλά, τώρα έχει περάσει πολύς καιρός... εγώ ξέρω ότι όταν πήγαν οι Έλληνες εκεί τους είχαν όπως έχουμε εδώ τους Αλβανούς, σα να ήταν κατώτερα όντα ένα πράγμα.
Για τους Αλβανούς σε είιπα για ολόκληρες περιοχές Ημαθία, Πτολεμα'ί'δα ότι παίρνουν οι περισσότεροι μετανάστες περισσότερα από αυτά που γράφουν οι συμβάσεις και ουσιαστικά παίρνουν πλέον τα ίδια με τους Έλληνες ανειδίκευτους εργάτες!
Ναι, μπορεί. Συνήθως όμως δεν έχουν ασφάλιση και δεν πληρώνονται τις υπερωρίες.
Και εσύ μιλάς για εκμετάλευση με επιχείρημα κάποιον, κάπου, κάποιοι, κάτι του έκαναν και μου παρουσιάζεις σαν εγγύηση το λόγο του χωρίς κανένα χαρτί!
Ο άνθρωπος δε λέει ψέματα. Αν εσύ βλέπεις απάτες εκεί που δεν υπάρχουν, τι να πω... μόνο το επίθετο "κουτοπόνηρος" μου έρχεται στο μυαλό.
Δεν ψάχνω, κατηγορώ τους εργοδότες για την αυθαιρεσία τους. Όσο για τους περιβόητους νόμους, αυτοί αδυνατούν να προστατέψουν τους εργαζόμενους. Ακόμα και αν δικαιωθούν από τα δικαστήρια, οι εργοδότες πάλι μπορούν να αρνηθούν να πληρώσουν. Οι εργαζόμενοι της Πλάνετ είναι δύο χρόνια απλήρωτοι, παρά την απόφαση που εκκρεμεί σε βάρος των ιδιοκτητών του σταθμού.

Και; Δεν είναι απαραίτητες οι εταιρίες για να έχουμε βιομηχανία!
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #245 on: September 16, 2006, 11:22:41 am »

Quote from: Νessa on September 16, 2006, 10:56:55 am
Ναι, μπορεί. Συνήθως όμως δεν έχουν ασφάλιση και δεν πληρώνονται τις υπερωρίες.

Τι γράφεις τώρα?
Επικοινωνείς?
Φυσικά και είναι ασφαλισμένοι αφού σχεδόν όλοι έρχονται με συμβάσεις!
Άλλοι είναι στον ΟΓΑ άλλοι στο ΙΚΑ και πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να είναι ασφαλισμένοι γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν εκεί αλλά να τα παίρνουν στο χέρι και ας είναι κάτι  λιγότερα για να το δεχτεί και ο εργοδότης!Το κάνουν αυτό γιατί θέλουν να βγάλουν  όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να τα παν στη χώρα τους!
Πολλοί μετανάστες μου το έχουν πει αυτό!
Και για τις υπερωρίες σε πληροφορώ ότι πέραν ότι τις πληρώνονται κανονικά (γιατί σε αντίθετη περίπτωση
 πέφτει πρόστιμο) στα εργοστάσια, για τις άλλες δουλειές αρκετές φορές δεν συμπληρώνουν καν 8ωρο αλλά 6ωρο και πληρώνονται το 8ωρο!

Ο άνθρωπος δε λέει ψέματα. Αν εσύ βλέπεις απάτες εκεί που δεν υπάρχουν, τι να πω... μόνο το επίθετο "κουτοπόνηρος" μου έρχεται στο μυαλό.

Το μεγαλείο της αφέλειας!

Έχω να σου πω κάτι τέτοιες ιστορίες εγώ ! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Δεν ψάχνω, κατηγορώ τους εργοδότες για την αυθαιρεσία τους. Όσο για τους περιβόητους νόμους, αυτοί αδυνατούν να προστατέψουν τους εργαζόμενους. Ακόμα και αν δικαιωθούν από τα δικαστήρια, οι εργοδότες πάλι μπορούν να αρνηθούν να πληρώσουν. Οι εργαζόμενοι της Πλάνετ είναι δύο χρόνια απλήρωτοι, παρά την απόφαση που εκκρεμεί σε βάρος των ιδιοκτητών του σταθμού.

Ο σταθμός που λες λειτουργεί τώρα?
Επιπλέον τι εταιρεία ήταν?

Και; Δεν είναι απαραίτητες οι εταιρίες για να έχουμε βιομηχανία!

Για άλλη μία φορά ξεφτίλισες τη συζήτηση!

Να είναι κρατικές?

Αν ο κόσμος δούλευε με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ τον όρο δουλειά θα πεθαίναμε από την πείνα!
Και θα ήμασταν τριτοκοσμική χώρα!

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Νessa
Guest
« Reply #246 on: September 16, 2006, 11:35:31 am »

Quote from: Ολύμπιος on September 16, 2006, 11:22:41 am
Τι γράφεις τώρα?
Επικοινωνείς?
Όχι οι "παράνομοι". που είναι περισσότεροι.
Άλλοι είναι στον ΟΓΑ άλλοι στο ΙΚΑ και πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να είναι ασφαλισμένοι γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν εκεί αλλά να τα παίρνουν στο χέρι και ας είναι κάτι  λιγότερα για να το δεχτεί και ο εργοδότης!Το κάνουν αυτό γιατί θέλουν να βγάλουν  όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να τα παν στη χώρα τους!
Κανονικά η ασφάλιση βαραίνει τον εργοδότη, όχι τον εργαζόμενο.
Και για τις υπερωρίες σε πληροφορώ ότι πέραν ότι τις πληρώνονται κανονικά (γιατί σε αντίθετη περίπτωση
 πέφτει πρόστιμο) στα εργοστάσια, για τις άλλες δουλειές αρκετές φορές δεν συμπληρώνουν καν 8ωρο αλλά 6ωρο και πληρώνονται το 8ωρο!
Δεν ξέρω πού γίνονται αυτά, εγώ άλλα ξέρω...

Έχω να σου πω κάτι τέτοιες ιστορίες εγώ ! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Το μεγαλείο της κουτοπονηριάς!

Όχι. Τυπικά όμως οι εργαζόμενοι δεν έχουν απολυθεί.
Ραδιοφωνικός σταθμός (ντααααα που λέει και ο Turambar).

Να είναι κρατικές?

Αν ο κόσμος δούλευε με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ τον όρο δουλειά θα πεθαίναμε από την πείνα!
Ναι, να είναι κρατικές. Και κάποιες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει η τεχνολογία ώστε να δουλεύει ο καθένας μας για δύο λεπτά την ημέρα και να μην πεινάει κανένας (φυσικά αν θέλουμε να έχουμε και τις ανέσεις μας θα πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο).
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #247 on: September 16, 2006, 11:42:25 am »

Quote from: Νessa on September 16, 2006, 11:35:31 am
Τι γράφεις τώρα?
Επικοινωνείς?
Όχι οι "παράνομοι". που είναι περισσότεροι.
Κανονικά η ασφάλιση βαραίνει τον εργοδότη, όχι τον εργαζόμενο.
Δεν ξέρω πού γίνονται αυτά, εγώ άλλα ξέρω...

Το μεγαλείο της κουτοπονηριάς!

Όχι. Τυπικά όμως οι εργαζόμενοι δεν έχουν απολυθεί.
Ραδιοφωνικός σταθμός (ντααααα που λέει και ο Turambar).

Να είναι κρατικές?

Ναι, να είναι κρατικές. Και κάποιες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει η τεχνολογία ώστε να δουλεύει ο καθένας μας για δύο λεπτά την ημέρα και να μην πεινάει κανένας (φυσικά αν θέλουμε να έχουμε και τις ανέσεις μας θα πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο).

Στην κοσμάρα σου είσαι πάλι!
Καλύτερα είναι να κοιτάω το ταβάνι χωρίς να κάνω τίποτα άλλο παρά να συζητάω μαζί σου!

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #248 on: September 19, 2006, 21:27:41 pm »

Για την ερώτησή σου Ολύμπιε, η απάντησή μου είναι: οι εργαζόμενοι μετανάστες πρέπει να έχουν ίσα εργασιακά δικαιώματα με τους Έλληνες και όχι να λειτουργούν ως φτηνό εργατικό δυναμικό. Γενικώς δεν αποδέχομαι ότι το φαινόμενο του φτηνού εργατικού δυναμικού είναι συμβατό με μια ανθηρή οικονομία, ακριβώς διότι για μένα πραγματική οικονομική ανάπτυξη δεν σημαίνει μόνο ευημερία κάποιων οικονομικών δεικτών, αλλά ευημερία των εργαζομένων (δηλ. καλοί μισθοί, ωράριο που να επιτρέπει την ύπαρξη ελευθερου χρόνου κ.α.). Αυτή είναι η απάντησή μου σε όσους βρίσκουν στο φτηνό εργατικό δυναμικό (διευρυμένο ωράριο εργασίας, μειωμένοι μισθοί), την λύση για την καλύτερη ανάπτυξη της οικονομίας μας.

Για το ότι φεύγουν εργοστάσια από την Ελλάδα δεν φταίει μόνο η έλλειψη φτηνού εργατικού δυναμικού. Είναι πολύ εύκολο για τον κ. Γκαργκάνα και για τον πρόεδρο του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ να ρίχνουν τις ευθύνες στους εργαζόμενους και να τους ζητάνε να κάνουν και άλλες θυσίες. Είναι πολύ εύκολο, γιατί έτσι αφήνουν στο απυρόβλητο τις δικές τους ευθύνες. Μήπως ένας από τους λόγους που οι βιομηχανίες κλείνουν είναι γιατί οι βιομήχανοι για πολλά χρόνια παίρνανε τις επιδοτήσεις από το κράτος και αντί να κάνουν καινοτόμες επενδύσεις ώστε να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τις επιχειρήσεις από Κίνα στον τομέα της καινοτομίας, κατασπαταλούσανε τις επιδοτήσεις σε ένα σωρό άχρηστους και χωρίς μέλλον τομείς???? Γιατί τις επιχειρήσεις της Κίνας, αν θες να τις ανταγωνιστείς, μόνο στον τομέα της καινοτομίας μπορείς να το κάνεις. Στον τομέα του φτηνού εργατικού δυναμικού σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τις ανταγωνιστείς, εκτός και αν όλοι γίνουμε τόσο φτωχοί που στο τέλος θα μείνουμε μόνο με το σώβρακο.

Για τους βιομήχανους βέβαια, η έλλειψη καινοτόμων επενδύσεων δεν ήταν πρόβλημα. Γιατί όπως και να χει μπορούν να πάνε στην Βουλγαρία και εκμεταλλευόμενοι τα φτηνά εργατικά χέρια να συνεχίσουν εκεί να λειτουργούν την επιχείρησή τους και να βγάζουν κέρδος. Γιατί να τους νοιάζει αν το κέρδος θα το βγάλουν επενδύοντας στο φτηνό εργατικό δυναμικό ή επενδύοντας στην καινοτομία? Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι απλά να βγάζουν κέρδος.

Για μια κυβέρνηση όμως, που την νοιάζει να μειώσει την ανεργία, νομίζω είναι αυτονόητη η υποχρέωσή της να τραβήξει το αυτάκι στους βιομήχανους και επιτέλους να τους αποδοθούν οι ευθύνες που τους αναλογούν.

Άντε γιατί σαν καραμέλα έχει γίνει το "Για την κακή πορεία της οικονομίας φταίνε οι εργαζόμενοι" ή "μακάρι να έρχονται εδώ μετανάστες και να δουλευουν σαν φτηνο εργατικο δυναμικο για να κρατησουμε τις επιχειρησεις μας να μην φυγουν".

Οικονομολόγε Ολύμπιε τι άποψη έχεις για όλα τα παραπάνω?

Α! Και κάτι ακόμα:
Quote from: Ολύμπιος on September 15, 2006, 21:19:45 pm

Εσύ ηλεκτροσόκ βλέπεις σε αυτούς τους ανθρώπους μία ευκαιρία να ενισχύσεις το κίνημα για το σοσιαλισμό και ουσιαστικά την ανατροπή του καπιταλισμού που φαίνεται να επικρατεί και διαρκώς ενισχύεται!

Εσύ όμως δεν ξέρω κατα πόσο έχεις μιλήσεις με αυτούς τους ανθρώπους για να ξες τις απόψεις τους και την αποψη που έχουν περί σοσιαλισμού (Αλβανία-Βουλγαρία) και το πόσο προτιμούν μία κατάσταση στην οποία μπορούν να αρπάξουν την τύχη στα χέρια τους!

Και ύστερα είναι να μην σε λέω προκατειλημένο... Βρες μου 1, μόνο 1 ποστ μου στο τοπικ όπου λέω ότι στους μετανάστες βλέπω μια ευκαιρία για να ενισχυθεί το κίνημα για τον σοσιαλισμό κτλ. κτλ. ... Αν βρεις, σου απονέμω βραβείο όσκαρ με σήμα τον μετανάστη και ένα σφυροδρέπανο δίπλα του  Grin  Grin

Αλήθεια, για πες τι άλλα ξέρεις για μένα, γιατί μπορεί να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου που ακόμα δεν έχω γνωρίσει  Roll Eyes  Grin  Grin  Tongue
« Last Edit: September 22, 2006, 03:24:11 am by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #249 on: October 29, 2006, 03:07:28 am »

Από εδώ

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=9264.msg155185#msg155185

Quote from: Ολύμπιος on October 28, 2006, 12:10:16 pm

Αν κάποιος περνάει από το ειδικό στο γενικό χωρίς να έχει εξετάσει όλες τις ειδικές περιπτώσεις τότε να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του! 8)

και γράφει η Νέσσα

Quote from: Νessa on October 28, 2006, 13:00:55 pm
Για μια φορά συμφώνησες μαζί μου...

και έρχεσαι και μιλάς για την αδικία προς τους μετανάστες με αποδεικτικό στοιχείο ότι κάποιον, κάπου, κάποιοι, κάτι του κάναν! Και που να γίνεται είναι παράνομο

Τη στιγμή που εγώ σε ανέφερα ολόκληρες περιοχές που δεν υπάρχει βασικά διαφορά ανάμεσα σε Έλληνες και μετανάστες!

Βλέπω διαφορά στη θεωρία και στην πράξη... 8)

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #250 on: October 29, 2006, 04:19:14 am »

Νεσα, Τάσο γιατί ασχολείστε με τον φασιστάκο;

Τόσο ελεύθερο χρόνο έχετε;!

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
Νessa
Guest
« Reply #251 on: October 29, 2006, 14:16:58 pm »

Έλα ντε... βασικά είναι το δίλημμα, από τη μια να μην του δώσεις αξία, από την άλλη λες έχει γούστο να πείσει κανέναν με αυτά που λέει Roll Eyes
Quote from: Ολύμπιος on October 29, 2006, 03:07:28 am

Από εδώ

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=9264.msg155185#msg155185

Quote from: Ολύμπιος on October 28, 2006, 12:10:16 pm

Αν κάποιος περνάει από το ειδικό στο γενικό χωρίς να έχει εξετάσει όλες τις ειδικές περιπτώσεις τότε να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του! 8)

και γράφει η Νέσσα

Quote from: Νessa on October 28, 2006, 13:00:55 pm
Για μια φορά συμφώνησες μαζί μου...

και έρχεσαι και μιλάς για την αδικία προς τους μετανάστες με αποδεικτικό στοιχείο ότι κάποιον, κάπου, κάποιοι, κάτι του κάναν! Και που να γίνεται είναι παράνομο

Τη στιγμή που εγώ σε ανέφερα ολόκληρες περιοχές που δεν υπάρχει βασικά διαφορά ανάμεσα σε Έλληνες και μετανάστες!

Βλέπω διαφορά στη θεωρία και στην πράξη... 8)
1) Δεν είπα πουθενά ότι όλοι ανεξαιρέτως οι μετανάστες καταπιέζονται.
2) Το ότι είναι παράνομο τι σχέση έχει με το θέμα; Εξάλλου και "νόμιμα" καταπιέζονται με όλα αυτά που πρέπει να πληρώνουν στο κράτος για να τους αφήνει να μένουν (ένα μέρος του μισθού τους πάει στο κράτος έτσι κι αλλιώς - βγάζει πολλά κρατώντας τους μετανάστες σε καθεστώς ημιπαρανομίας).
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #252 on: October 29, 2006, 14:19:30 pm »

Μιλούσες για τη πλειοψηφία όμως και αυτό εννοώ!

Να κάτσω να ψάχνω τώρα τα ποστ σου?

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #253 on: November 01, 2006, 01:35:23 am »

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_556208_25/10/2006_202715
Νessa
Guest
« Reply #254 on: November 01, 2006, 16:25:11 pm »

Quote from: Ολύμπιος on October 29, 2006, 14:19:30 pm

Μιλούσες για τη πλειοψηφία όμως και αυτό εννοώ!

Να κάτσω να ψάχνω τώρα τα ποστ σου?
Το συμπέρασμα για την πλειοψηφία δεν το έβγαλα εξετάζοντας μία μόνο περίπτωση Roll Eyes
Pages: 1 ... 15 16 [17] Go Up Print
Jump to: