• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:44:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:44:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 112
Total: 175
stavrospk
giorgos_skl
genethalsss74
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
Rizotto
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
savvastzan
DimKaratzas
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
tsintsi
skoloni
mitsos753905
Billyskotsikas
giatieimaiedw
DLHERRO
kkotsopo
Billy K
slivarda
superkolios
Mikekmp
harischris
karadimitras
Solon
Gianbou
Marihouan820
Don Corleone
konssidiro
pdiamantis
Ntinomanolo123
ThanosKoutsoump
agkentzi
Papadopoulosthanos
dimant
george14
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17 Go Down Print
Author Topic: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  (Read 23650 times)
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #60 on: August 24, 2006, 10:05:51 am »

Quote from: Turambar on August 24, 2006, 00:16:59 am
Quote from: Ολύμπιος on August 24, 2006, 00:09:15 am

Quote from: Turambar on August 23, 2006, 23:58:56 pm
Ένας έλληνας δεν επιλέγεται αντί του μετανάστη γιατί?
Δεν υπάρχουν Έλληνες για να επιλεγούν!Από επαρχία είμαι (Ημαθία) που είναι φουλ στους μεταναστες και ξέρω τι γίνεται!Μην γράφεται ότι να 'ναι!Άμα δεν γνωρίζεται για το θέμα ρωτήστε μην υποδεικνύετε!

Μα αυτό το θεωρούσα δεδομένο. Έλεγες πιο πανω, ότι δεν υπάρχουν δουλειές οπότε τι να τους κάνουμε τους μετανάστες.

Τώρα λες δεν υπάρχουν έλληνες.

Άρα να δοξολογάμε που έχουμε για γείτονες ημιδιαλυμένα οικονομικά κράτη και έρχονται οι μετανάστες αλλιώς ούτε τη μισή γη δεν θα καλλιεργούσαμε.

Άνα μπράβο. Τώρα τα λες σωστά.

Το '99 στις Ευροεκλογές ένα μήνα πριν τις εκλογές αμόλησαν τους μπάτσους και έμασαν όλους τους παράνομους που ήταν κάπου το 80% των μεταναστών!Ήταν και καλοκαίρι!Ιούνιο ήταν οι εκλογές!
Παρόλα αυτά δεν έμεινε ακαλλιέργητη γη!Απλά αναγκάστηκαν να δουλέψουν οι Έλληνες και τα κατάφεραν μια χαρά!Και πριν έρθουν οι μετανάστες πάλι μόνοι τους τα έκαναν οι Έλληνες!
Παρόλα αυτά πράγματι υπήρξε μία μεταστροφή σε πιο παραγωγικές δουλειές λόγω μεταναστών αλλά όχι στο βαθμό που παρουσιάστηκε αλλά στο 20% των μεταναστών περίπου!
Αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς καμία βάση δεν έχουν νόημα!
« Last Edit: August 24, 2006, 10:15:13 am by Ολύμπιος » Logged

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #61 on: August 24, 2006, 10:12:37 am »

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 10:02:39 am
Quote from: Ολύμπιος on August 24, 2006, 09:50:05 am
Μα καλά επικοινωνείς?
Κοπέλα μου αν δεν υπήρχαν οι μετανάστες θα πήγαινες να ψωνίσεις και θα έβλεπες τις διπλάσιες τιμές από αυτές που είναι τώρα, ειδικά στα μανάβικα!
Όχι, δε θα ήταν διπλάσιες οι τιμές... ο κάθε επιχειρηματίας κοιτάει να κερδίσει όπως μπορεί, από τον αγοραστή και από την εκμετάλλευση των εργατών. Το να πιστεύεις ότι η αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση ορισμένων εργατών από τους εργοδότες θα κάνει τους τελευταίους να κατεβάσουν τις τιμές δεν έχει λογική βάση. Αυτός θα βγάζει περισσότερα από την εκμετάλλευση του εργάτη. Ε, και; Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει ικανοποιημένος και θα σου κάνει τη χάρη να σου δίνει τα προϊόντα του μισοτιμής; Οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση και με τον ανταγωνισμό. Όσο τον παίρνει, θα τις ανεβάζει.

Quote from: Ολύμπιος on August 24, 2006, 09:50:05 am
Άμα δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα τότε με τον πόλεμο στο Ιράκ και την πετραιλα'ι'κή κρίση (αν θυμάμαι καλά μέσα σε τρία χρόνια η βενζίνα από 50 δρχ πήγε 200δρχ) που επακολούθησε με αποτέλεσμα το γνωστο πληθωρισμό το 90-93, τότε σχεδόν όλες οι "σοβαρες"επιχειρήσεις(οι παραγωγικές) αυτές που έδιναν αξία στο ελληνικό νόμισμα θα είχαν φύγει στις δίπλα χώρες και αν δεν φεύγαν θα κλείνανε αφού θα μπαίναν μέσα!Ήρθαν οι εργάτες τότε όμως και ήταν ισοδυναμη λύση!
Σιγά που ήρθαν οι εταιρίες και μας σώσανε! Εγώ τι κέρδος έχω από αυτό; Που και να είχα κέρδος, και πάλι δε θα ανεχόμουνα να δουλεύει δίπλα μου ο άλλος σκλάβος για να περνάω εγώ καλά.

Γη καλεί πλανήτη Άρη! Με λαμβάνεις? Όβερ!
Τι νομίζεις είναι οι άλλοι? φιλανθρωπικά ιδρύματα να δουλεύουν και να σου προσφέρουν κοψοχρονιά χωρίς λόγο?!Έχεις παράγει ποτέ κάτι και να το πουλήσεις να δεις πως δουλεύει το σύστημα?Αμφιβάλλω από  όλα αυτά που γράφεις

Φυσικά και οι εταιρείες σε σώσανε γιατί νομίζεις η Γερμανία είναι πιο πλούσια χώρα από μας?
Εδώ κλείνουν και τώρα και φεύγουνε και υπάρχουν προβλήματα!

Που και να είχα κέρδος, και πάλι δε θα ανεχόμουνα να δουλεύει δίπλα μου ο άλλος σκλάβος για να περνάω εγώ καλά.

Από τότε που μπήκαν οι μετανάστες αυτό γίνεται!
Δεν το κατάλαβες ακόμα? Huh
« Last Edit: August 24, 2006, 10:20:29 am by Ολύμπιος » Logged

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
levedis
Guest
« Reply #62 on: August 24, 2006, 10:14:03 am »

Καλά όλοι είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης ε???Εκπλήσσομαι!!!.Το θέμα είναι να φυλάγονται καλύτερα τα σύνορα.Τι έιναι η Ελλάδα δηλαδή?Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε?Ξέφραγο αμπέλι να είμαστε?Και την αύξηση της εγκληματικότητας που την βάζετε?Μόνο στο πανεπιστήμιο να ρωτήσετε θα δείτε πόσοι φοιτητές έχουν πέσει θύματα ληστείας από αλλοδαπούς(πόσο μάλλον έξω από το πανεπιστήμιο...).Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι πρέπει να νομιμοποιούνται κατευθείαν οι μετανάστες.Συμφωνώ ότι υπάρχει εκμετάλλευση από εργοδότες κι ότι οι μετανάστες κάνουν δουλειές που δεν θέλουν να κάνουν οι Έλληνες(οι τελευταίοι προτιμούν δουλειές γραφείου).Θα θέσω και 1 ερώτημα προς όλους...Ας πούμε ότι σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνεται πόλεμος...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ??ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ??Αυτήν που την έχουν κατακλύσει αλλοδαποί??(Σκεφτείτε κ την υπογεννητικότητα....)Και ένα τελευταίο:
Μία χώρα είναι ισχυρή όταν έχει ισχυρή οικονομία ή αρκετό νέο κόσμο(ή και τα 2).Με γερόντια δεν μπορείς να πολεμήσεις κανέναν...Τρανό παράδειγμα οι Παλαιστίνιοι...Μπορεί να μην έχουν κράτος ή εξοπλισμό σαν τους Ισραηλινούς αλλά έχουν έμψυχο δυναμικό(δηλαή νεολαία).Αυτό τους εξασφλίζει ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν!
Sanctifier
Guest
« Reply #63 on: August 24, 2006, 10:54:07 am »

Quote from: levedis on August 24, 2006, 10:14:03 am
Και την αύξηση της εγκληματικότητας που την βάζετε?
Μόνο στο πανεπιστήμιο να ρωτήσετε θα δείτε πόσοι φοιτητές έχουν πέσει θύματα ληστείας από αλλοδαπούς(πόσο μάλλον έξω από το πανεπιστήμιο...).

Ας παρει η ΕΛ.ΑΣ. περισσοτερο κοσμο να πεσει κι ανεργια.
Εγκληματικοτητα ειχαμε εχουμε και θα εχουμε οσο υπαρχει φτωχια και εξαθλιωση.Μην τα ριχνουμε ολα στους αλλοδαπους δεν συναδει αυτο που λες και με τις στατιστικες.

Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι πρέπει να νομιμοποιούνται κατευθείαν οι μετανάστες.

Συμφωνω με αυτο που λες.
H εισροη τους πρεπει να ειναι ελεγχομενη αρχικα απο τα κρατη καταγωγης τους.Διαφθορα και χρηματισμοι δεν επιτρεπουν κατι τετοιο.Και κανενας εδω δεν μπορει να ελεγχει αν καποιος ειναι εγκληματιας στην χωρα του.

Συμφωνώ ότι υπάρχει εκμετάλλευση από εργοδότες κι ότι οι μετανάστες κάνουν δουλειές που δεν θέλουν να κάνουν οι Έλληνες(οι τελευταίοι προτιμούν δουλειές γραφείου).

H πλειοψηφια των νεοελληνων εχει τρελα ονειρα γενικώς (βολεμα και porsche στην παραλιακη).

Θα θέσω και 1 ερώτημα προς όλους...Ας πούμε ότι σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνεται πόλεμος...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?

Μην φοβασαι θα αναγκαστουν και οποιος δεν πιασει οπλο εκτελειται με συνοπτικες διαδικασιες.
Εννοω αυτους που απεκτησαν την ελληνικη ιθαγενεια.
Οι υπολοιποι θα κλειστουν στα προξενια και τις πρεσβιες τους.
Και θα ξαναγινουν μεταναστες για ακομα μια φορα.

ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?

Αν δεν πολεμησει ισχυει και για τον Ελληνα το παραπανω.
Θα παει να πολεμησει για την πατριδα που εχει ακουσει στις ιστοριες απο παπουδες και γιαγιαδες (προσφυγες).

Αυτήν που την έχουν κατακλύσει αλλοδαποί??(Σκεφτείτε κ την υπογεννητικότητα....)

Ναι γι'αυτην.Πατριδα δεν ειναι μονο ο λαος και η συσταση του.Ειναι ιδεα.
Κανε και συ τεσσερα παιδια.Μπορεις.

Και ένα τελευταίο:
Μία χώρα είναι ισχυρή όταν έχει ισχυρή οικονομία ή αρκετό νέο κόσμο(ή και τα 2).Με γερόντια δεν μπορείς να πολεμήσεις κανέναν...Τρανό παράδειγμα οι Παλαιστίνιοι...Μπορεί να μην έχουν κράτος ή εξοπλισμό σαν τους Ισραηλινούς αλλά έχουν έμψυχο δυναμικό(δηλαή νεολαία).Αυτό τους εξασφλίζει ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν!

Δεν προκειται να γινει πολεμος εδω οποτε μην το σκεφτεσαι.
Η Ελλας ειναι προορισμενη να ζησει και θα ζησει!
Ισως οχι οπως την φανταζομασταν καποιοι.
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Re: Απ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #64 on: August 24, 2006, 10:54:41 am »

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 08:48:25 am
Quote from: NetBuster on August 24, 2006, 02:48:02 am
Υπαρχει η Βενεζουελα, η Κουβα, σε λιγο η Βολιβια και η ΕΣΣΔ...Βεβαια, και η Β.Κορεα...Ελα τωρα βρε Νεσσα.  Απαντηση ειναι αυτο?
Αυτά τα κράτη δεν έχουν/είχαν σοσιαλισμό.

Προφανώς ούτε και η Αλβανία του Χότζα...

Οποτε μιλαμε για το μαγικο νησι Sociala καπου στο Β.Πολο.

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 09:07:37 am
Quote from: NetBuster on August 24, 2006, 04:12:53 am
1.Στο βαθος που την εχω μελετησει εχω αναπτυξει τις ενστασεις μου. Ξερεις κατι? Οι φιλελευθερες ιδεες ειναι πιο παλιες, πανε 500 χρονια πισω.
Στεκουν ομως με τη βοηθεια οικονομολογων μεχρι σημερα. Η Μαρξιστικη θεωρια πραγματι εβρισκε εφαρμογη στην Πρωτη Βιομηχανικη Επανασταση το εχουν παραδεχθει ακομα και οι μεγαλυτεροι οικονομολογοι του κεφαλαιοκρατικου. Τωρα ομως βρισκομαστε στην Τριτη...Ειμαστε πολυ πολυ μακρια..Αλλα μην ξεχναμε οτι ο ιδιος ο Ενγκελς παραδεχθηκε οτι αυτα που εγραφε περι αιτιοκρατικης πτωσης της κεφαλαιοκρατιας συμφωνα με τη θεωρια που αναπτυχθηκε δεν ισχυουν πια ξεπεραστηκαν..Δε νομιχω να υπαρχει μεγαλυτερη επιβεβαιωση μετα φυσικα την καταρρευση του Υπαρκτου Σοσιαλισμου.
Η κατάρρευση της ΕΣΣΔ δεν ήρθε σαν έκπληξη. Οι μαρξιστές πριν ακόμα και από το 1917 ήξεραν ότι δε μπορεί να επιβιώσει σοσιαλισμός στη Ρωσία. Ο ίδιος ο Λένιν έλεγε ότι αν δε γινόταν σοσιαλιστική επανάσταση στη Γερμανία θα χανόταν η επανάσταση και στη Ρωσία. Άρα δε διαψεύστηκε η μαρξιστική θεωρία, ίσα ίσα που επιβεβαιώθηκε.

Η μαρξιστική θεωρία ισχύει όσο έχουμε καπιταλισμό. Αν αλλάξει το σύστημα, τότε θα ξεπεραστεί.
Πιαστηκες απο την τελευταια αποστροφη μου και μου ειπες παλι, οτι πετυχαινε δεν πετυχαινε η επαναστ&#
945;ση παλι δικιο θα ειχες...

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 09:07:37 am
Quote from: NetBuster on August 24, 2006, 04:12:53 am
2.Εξακολουθεις να κοιτας ευθεια μπροστα σου στη μισθωτη εργασια.Ρε γμτ αυτο λεω τοση ωρα.Δεν μιλαμε για ονειρα δημοσιουπαλλισμου αλλα για καινοτομια, επιχειρειν, φαντασια και δημιουργικοτητα. Αυτα που ελεγα περι MS, Google, Yahoo, Apple...Ολοι αυτοι ξεκινησαν χωρις πτυχια ΗΜΜΥ, Computer Science και μας εδωσαν αυτα που σημερα ειναι τα τοπ προιοντα - υπηρεσιες στιν πλανητη(η 3η επνασταση που λεγαμε)...Ολα απο ενα μικρο γκαραζ στο σπιτι τους....Αλλοι μπροστα στο πισι τους οπως εμεις τωρα γινανε microsoft millionaires επειδη ειχαν μια καλη ιδεα και ορεξη να φτιαξουν μια μαγκια.Συγκρινε το με τη δυστυχια ενος ΔΥ που εξυπηρετει καθε μερα για τα ιδια πραγματα
Μα αυτοί έχουν άλλους να δουλεύουν γι'αυτούς! Τ όνειρό σου να γίνεις πλούσιος με αυτόν τον τρόπο πατάει πάντα πάνω στην εργασία άλλων! Γι'αυτό και δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι επιχειρηματίες. Τη δουλειά ποιος θα την κάνει;

Μπορείς να ξεφύγεις λίγο από την καπιταλιστική λογική; Δε χρειάζεται να κατέχεις κεφάλαιο για να πραγματοποιήσεις μια καλή ιδέα. Πηγαίνεις σε ένα εργατικό συμβούλιο, καταθέτεις την ιδέα σου, αν έχει ενδιαφέρον την εφαρμόζετε, και η κοινότητα θα σας πληρώσει όλους για τον κόπο σας. Οι ανάγκες όλων θα εκπληρωθούν αυτόματα χωρίς να εξαρτάστε από τους νόμους της αγοράς.

Ποια εκμεταλλευση του κοπου των αλλων Νεσσα? Μονοι τους τις εφτιαξαν τις επιχειρησεις τους. Και οταν προσελαβαν υπαλληλους τους ζητησαν να προτεινουν συνεχως καινοτομιες. Εχεις διαβασει ποτε για την οργανωση της Google? Στην τελικη τι μου λες, οτι αυτοι οι τυποι δεν ειχαν ιδεα απο το αντικειμενο τους και απλα εβαλαν λεφτα και καποιους αλλους να δ
;ουλευουν σαν τα σκυλια?

Οσο για το εαν το εργατικο συμβουλιο που θα αποτελειται απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα τι εχω στο κεφαλι μου..Για πες μου θα συμφωνουν ολοι με την ιδεα μου? Κι αν αρνηθει το συμβουλιο να την πραγματωσει? Θα χαθει? Ειδικα για το inet θα μου το επετρεπε και η νομοθεσια να φτιαξω μια μηχανη αναζητησης για τη γνωση... Cheesy

Quote from: Sanctifier on August 24, 2006, 10:54:07 am
[...]

+1
« Last Edit: August 24, 2006, 10:57:45 am by NetBuster » Logged
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Απ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #65 on: August 24, 2006, 11:10:10 am »

Κατ αρχην ολοι αυτοι που επιτιθενται εδω κι εκει δεν ειναι απαραιτητα λαθρομεταναστες. Ισως και να ειναι απλα οικονομικοι μεταναστες. Ισως και Ελληνες πολιτες. Η συμπεριφορα τους αυτη(που και εγω εχω δοκιμασει) οφειλεται καθαρα στην ελλειψη παιδειας και ενδιαφεροντος απο πλευρας κρατους(γκετοποιηση). Και σκυλο αμα εχεις και τον βαρας, δεν του δινεις να φαει κτλ κτλ θα σε δαγκωσει.

Στελιο, κανεις ενα λαθος για την δομη των κοινωνιων. Η οργανωση για να υπαρχει δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν τα συνορα. Και στην αρχαια Ελλαδα υπηρχε μια χαρα οργανωση, χωρις να υπαρχουν ομως συνορα οπως τωρα. Αναρχια δεν ειναι απαραιτητα αυτο που υπονοεις, λεγοντας οτι θα ζουμε σαν τους βαρβαρους. Αντιθετα προυποθεται πολυ λιγοτερα ενστικτα βαρβαροτητας και περισσοτερη συνειδητοτητα. Κατα τα αλλα, νομιζω οτι ειναι απλα αστοχο το να νομιζεις οτι θα βγουν Αλβανοπακιστανοελληνες.
1) Ειναι δυσκολο αυτο, ιδιως σε επιπεδο ενος εθνους που εχει αρκετα καλη συνοχη, σαφως καλυτερη οικονομικη κατασταση και κοινωνικα υπαρχει αν οχι ρατσισμος, παντως οχι ανεκτικοτητα. Εδω 400 χρονια ειμασταν κατω απο Τουρκους και τωρα υποστηριζουμε οτι ειμαστε "καθαροι", να φοβομαστε τον Πακιστανο που δεν μιλαει καλα καλα ελληνικα οτι θα αλλοτριωσει την κοινωνια μας ειναι λιγο παραλογο.
2) Το να βγει ενας Αλβανοπακιστανοελληνας σημαινει οτι καποιος Αλβανος ηθελε να ειναι με εναν Πακιστανο που εχει ελληνικη καταγωγη(λεμε τωρα). Με ποιο δικαιωμα μπορεις εσυ να πεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να κανουν μια τετοια σχεση. Αυτο ειναι απλα ρατσισμος. Εθνη υπαρχουν και αναμιξεις παντα υπηρχαν.

Αλλωστε, αν το σκεφτεις εθνος τι σημαινει. Μια απομονωμενη ομαδα που ανεπτυξε ενα συνολο εξωτερικων και εσωτερικων χαρακτηριστικων. Ομως δεν φυτρωσαν. Οι ανθρωποι εχουν κοινη προελευση. Και η εννοια εθνος ειναι πλεον στασιμη. Δεν "παραγονται" πλεον εθνη, γιατι πολυ δυσκολα την σημερινη εποχη μπορει να ειναι καποιος απομονωμενος. Παλιοτερα τα Ουραλια π.χ. εμποδιζαν βορειοασιατικες φυλες να συναντηθουν με νοτιοευρωπαικες. Ε, πλεον αυτες οι δυσκολιες δεν υπαρχουν. Και απο την στιγμη που δεν γινεται να μεινεις απομονωμενος αναγκαστικα θα υπαρξουν και αναμιξεις και ανταλλαγες. Δεν σου λεω οτι δεν πρεπει να τηρουμε τις παραδοσεις μας, αλλα αναγκαστικα η κοινωνια εξελισσεται.

Leventis, καλυτερα να σκεφτομαστε πως δεν θα πολεμησουμε, παρα πως θα καταφερουμε να πολεμησουμε ανα εχουμε πολεμο. Και δεν ειμαστε υπερ της λαθρομεταναστευσης, ειμαστε υπερ του ανθρωπισμου. Λαθρομεταναστευση υπαρχει, απλα για να μπορουν καποιοι να σερνουν πιο ευκολα απο την μυτη μια ομαδα ανθρωπων. Αν εσυ ζουσες σε μια χωρα που οτι καθαρο νερο ειχε ειναι απο το καζανακι της χεστρας των δημοσιων ουρητηριων, θα σου ελεγα τι θα εκανες. Τωρα που η Ελλαδα εχει παρει τα λεφτακια των δικων της μεταναστων, αλλα και των αλλων Ευρωπαιων, κουνιεται και πουλαει μαγκιες. Τωρα που ειναι απο πανω.....

Τα παντα σχεδον κρινονται απο τους ανθρωπους. Οποιο συστημα και να εχεις, αν δεν εχει τους καταλληλους ανθρωπους, ειναι καταδικασμενο να αποτυχει. Και ο καπιταλισμος και ο κομμουνισμος εχουν αποτυχει οπου πηγε να εφαρμοστει κατι που να πλησιαζε σε αυτα που ελεγε η θεωρεια. Απλα ο κομμουνισμος απετυχε διπλα μας, ενω ο καπιταλισμος αποτυγχανει σε αποστασεις ηπειρων(αφρικη, λατ. Αμερικη, νοτιοανατολικες χωρες κτλ) οπου οι ανθρωποι δεν εχουν νερο να πιουν. Το θεμα ειναι τι ειναι πιο ηθικα αποδεκτο και με ποιο συστημα εξασφαλιζεται καλυτερα η ανεση της πλειοψηφιας του συνολου.

Παντως, οσον αφορα τα δανεια, καλυτερα να μην λεμε οτι θελουμε. Ολοι ειναι καταχρεωμενοι σε δανεια, προφανως και λογω της δικης τους βλακειας, αλλα το γεγονος ειναι οτι η επιτυχια δεν ειναι επαγομενο της σκληρης δουλειας. Ειναι και θεμα τυχης. Και το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει πολλες φορες δευτερη ευκαιρια. Παρα μιζερια. Σιγουρα οποιος δουλεψει σκληρα εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχει. Αλλα θα ηταν καλυετρο να δουλευαμε ολοι σκληρα για ολους και οχι μονο για τον εαυτο μας. Ολοι γνωριζουμε οτι: ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #66 on: August 24, 2006, 13:07:19 pm »

Παιδιά μην το κουράζετε πολύ.

Η μετανάστευση είναι καλό πράγμα. (Το λάθρο- δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Αυτό όμως προϋποθέτει αλλαγές σε πολλά επίπεδα.)

Γιατί είναι καλή; Επειδή για να βελτιωθεί γονιδιακά-γενετικά το είδος των ανθρώπων, πρέπει να αναμιχθούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο (κινέζοι με λατίνους, αφρικανοί με ευρωπαίους, όλοι με όλους...). Σύμφωνα με τη θεωρία της εξέλιξης, τα κράματα αυτά μπορεί να δημιουργήσουν ανθρώπους που θα συνδυάζουν τα θετικά χαρακτηριστηκά περισσοτέρων από μία φυλών. Και στην πορεία του χρόνου θα επικρατήσουν τα επιτυχημένα κράματα με φυσική επιλογή.  Tongue Έτσι σε 2000 χρόνια, αν υπάρχουν άνθρωποι θα είναι καλύτεροι (και σε γονιδιακό επίπεδο)!  Cheesy

Είμαι εντελώς off-topic. Είναι καθαρά χιουμοριστικό το παραπάνω ποστ αν και πιστεύω ότι είναι σωστό.

Καλημέρα σας.  Smiley

Υ.Γ.: Είμαι περίεργος να ακούσω σοβαρά πως θα χαρακτηριστώ για τα παραπάνω λεγόμενά μου...
Nessa
Guest
Απ: Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #67 on: August 24, 2006, 14:13:44 pm »

Quote from: Ολύμπιος on August 24, 2006, 10:12:37 am
Γη καλεί πλανήτη Άρη! Με λαμβάνεις? Όβερ!
Τι νομίζεις είναι οι άλλοι? φιλανθρωπικά ιδρύματα να δουλεύουν και να σου προσφέρουν κοψοχρονιά χωρίς λόγο?!Έχεις παράγει ποτέ κάτι και να το πουλήσεις να δεις πως δουλεύει το σύστημα?Αμφιβάλλω από  όλα αυτά που γράφεις
Πού κολλάνε όλα αυτά που λες; Είπα εγώ ότι οι εταιρίες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα; Το ακριβώς αντίθετο υποστηρίζω!

Φυσικά και οι εταιρείες σε σώσανε γιατί νομίζεις η Γερμανία είναι πιο πλούσια χώρα από μας?
Εδώ κλείνουν και τώρα και φεύγουνε και υπάρχουν προβλήματα!
ΧΕΣΤΗΚΑ αν η Γερμανία είναι πιο πλούσια χώρα από την Ελλάδα. Εγώ θέλω να βελτιώνεται η θέση των εργαζόμενων, όπου και αν βρίσκονται. Οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα!

Από τότε που μπήκαν οι μετανάστες αυτό γίνεται!
Δεν το κατάλαβες ακόμα? Huh
Αλλά δεν είναι σωστό και θέλουμε να σταματήσει να γίνεται. Αυτό λέμε τόσην ώρα.
Zarathoustra
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: August 24, 2006, 14:14:02 pm »

Quote from: Turambar
όσο για τις τράπεζες και τα καρτέλ τους...

live your myth in capitalism...

Από ότι φαίνεται οι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα ζουν αυτόν ακριβώς τον μύθο.Και μάλλον τους αρέσει κιόλας!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_668049_03/08/2006_193016
Καλύτεροι πελάτες των τραπεζών, δουλεύουν και αποταμιεύουν
Tου Λεωνιδα Στεργιου

Ηρθαν ρακένδυτοι αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Πρόκειται για τους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι σήμερα έχουν αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία και έχουν ενταχθεί στον παραγωγικό ιστό, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις από διαθέσιμα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, η συμβολή των οικονομικών μεταναστών στο ελληνικό ΑΕΠ ανέρχεται σε περίπου 1% με 1,5%.
Η συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη συνίσταται κυρίως μέσω της ενίσχυσης της παραγωγικότητας σε διάφορους κλάδους και τομείς της οικονομίας (πρωτογενείς, κατασκευές κ.λπ.), αλλά και μέσω της κατανάλωσης.

Διαβίωση

Από στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές τράπεζες, το 100% των οικονομικών μεταναστών έχει τηλεόραση, πάνω από το 80% έχει τηλέφωνο (και κινητό) και άνω του 20% έχει αυτοκίνητο.
Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουν εισέλθει στη στεγαστική και καταναλωτική πίστη για αγορά κατοικιών και οικιακού εξοπλισμού.
Ετσι, σε συνδυασμό με την υψηλή αποταμίευση που τους χαρακτηρίζει, έχουν αναδειχθεί ως οι καλύτεροι πελάτες των ελληνικών τραπεζών, με ετήσιο εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ

Καταθέσεις

Από τα στοιχεία του πελατολογίου τους προκύπτει ότι η μέση κατάθεση των οικονομικών μεταναστών ανέρχεται σε 10.000-12.000 ευρώ, έναντι 8.000 ευρώ που είναι η αντίστοιχη των Ελλήνων. H μέση κατάθεση ταμιευτηρίου ενός Ελληνα είναι γύρω στα 8.000 ευρώ (το 70% των καταθέσεων κυμαίνεται μεταξύ 2.500 και 30.000 ευρώ, ενώ περίπου τέσσερα εκατομμύρια καταθέτες έχουν υπόλοιπο λιγότερο από 3.000 ευρώ).
Οι συνολικές καταθέσεις τους ξεπερνούν τα 5 δισ. ευρώ και με εμβάσματα μόνο προς Aλβανία γύρω τα 500 εκατ. ευρώ.
Διατηρούν περισσότερους από 500.000 καταθετικούς λογαριασμούς και είναι χρήστες των ΑΤΜ. Από αυτούς, 150.000 λογαριασμοί άνοιξαν προκειμένου να διευκολυνθούν στις διαδικασίες και να πάρουν πράσινη κάρτα κατά την πρώτη περίοδο.
Δύο είναι οι βασικές τραπεζικές εργασίες που χρησιμοποιούν: Την κατάθεση και τα εμβάσματα για τη μεταφορά κεφαλαίων στην πατρίδα τους. Το τελευταίο διάστημα τα εμβάσματα έχουν μειωθεί, καθώς προτιμούν να διατηρούν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.
Nessa
Guest
Απ: Re: Απ: Re: Απ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #69 on: August 24, 2006, 14:29:03 pm »

Quote from: NetBuster on August 24, 2006, 10:54:41 am
Οποτε μιλαμε για το μαγικο νησι Sociala καπου στο Β.Πολο.
Όχι, μιλάμε για μια κοινωνία που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά που την πλησίασε η επανάσταση του '17.

Πιαστηκες απο την τελευταια αποστροφη μου και μου ειπες παλι, οτι πετυχαινε δεν πετυχαινε η επανασταση παλι δικιο θα ειχες...
Μα αφού έτσι είναι. Δε διαψεύστηκε η μαρξιστική θεωρία. Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν είχε την παράλογη προσδοκία η Ρωσία, η τελευταία τρύπα του ζουρνά, να καταφέρει να φτιάξει σοσιαλισμό.

Ποια εκμεταλλευση του κοπου των αλλων Νεσσα? Μονοι τους τις εφτιαξαν τις επιχειρησεις τους. Και οταν προσελαβαν υπαλληλους τους ζητησαν να προτεινουν συνεχως καινοτομιες. Εχεις διαβασει ποτε για την οργανωση της Google? Στην τελικη τι μου λες, οτι αυτοι οι τυποι δεν ειχαν ιδεα απο το αντικειμενο τους και απλα εβαλαν λεφτα και καποιους αλλους να δουλευουν σαν τα σκυλια?
Δουλεύουν και αυτοί, αλλά εκμεταλλεύονται και τους άλλους. Έχεις μια επιχείρηση, μπορεί να δουλεύεις εσύ, δουλεύουν όμως και οι υπάλληλοι και τη δουλειά των υπαλλήλων την καρπώνεσαι εσύ... αυτή είναι η αδικία.

Οσο για το εαν το εργατικο συμβουλιο που θα αποτελειται απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα τι εχω στο κεφαλι μου..
Μα δε θα πας σε άσχετους! Θα είναι μορφωμένοι άνθρωποι σχετικοί με το αντικείμενο.
Για πες μου θα συμφωνουν ολοι με την ιδεα μου?
Θα προσπαθήσεις να πείσεις την πλειοψηφία.
Κι αν αρνηθει το συμβουλιο να την πραγματωσει? Θα χαθει?
Ναι, αλλά να σου το πω λίγο ανάποδα: Πες ότι έχεις μια ιδέα που είναι για τα μπάζα και βρίσκεσαι στον καπιταλισμό. Επειδή είσαι λεφτάς ξοδεύεις όσους πόρους θέλεις και τελικά βγάζεις μια μαλακία. Δεν έχεις κάνει κακό στην ανθρωπότητα ξοδεύοντας πολύτιμα υλικά/χρόνο/κλπ;

Ειδικα για το inet θα μου το επετρεπε και η νομοθεσια να φτιαξω μια μηχανη αναζητησης για τη γνωση... Cheesy
Ε; Huh
Nessa
Guest
« Reply #70 on: August 24, 2006, 14:32:38 pm »

Ζαρατούστρα τα στοιχεία που δίνεις προφανώς αναφέρονται σε "νόμιμους" μετανάστες και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνουν τον Αλβανό οικοδόμο, που δεν έχει καταθέσεις στην τράπεζα...
Nessa
Guest
« Reply #71 on: August 24, 2006, 14:34:59 pm »

Juan έτσι όπως το λες είναι σα να έχουμε υποχρέωση να πηδηχτούμε όλοι με όλους Grin

Δε μπορείς να ελέγξεις τον πόθο και τον έρωτα 8)
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #72 on: August 24, 2006, 14:41:11 pm »

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 14:13:44 pm
Πού κολλάνε όλα αυτά που λες; Είπα εγώ ότι οι εταιρίες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα; Το ακριβώς αντίθετο υποστηρίζω!

Κολλάνε σε αυτές τις ασυναρτησίες!

Όχι, δε θα ήταν διπλάσιες οι τιμές... ο κάθε επιχειρηματίας κοιτάει να κερδίσει όπως μπορεί, από τον αγοραστή και από την εκμετάλλευση των εργατών. Το να πιστεύεις ότι η αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση ορισμένων εργατών από τους εργοδότες θα κάνει τους τελευταίους να κατεβάσουν τις τιμές δεν έχει λογική βάση. Αυτός θα βγάζει περισσότερα από την εκμετάλλευση του εργάτη. Ε, και; Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει ικανοποιημένος και θα σου κάνει τη χάρη να σου δίνει τα προϊόντα του μισοτιμής; Οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τη ζήτηση και με τον ανταγωνισμό. Όσο τον παίρνει, θα τις ανεβάζει.

Αφού δεν ξέρεις πως δουλεύει το πράγμα μην γράφεις ότι να 'ναι!
Ελεος

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 14:13:44 pm
ΧΕΣΤΗΚΑ αν η Γερμανία είναι πιο πλούσια χώρα από την Ελλάδα. Εγώ θέλω να βελτιώνεται η θέση των εργαζόμενων, όπου και αν βρίσκονται. Οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα!

Με τέτοια μυαλά πάμε κατά διαόλου!
Όλοι στο ίδιο σκάφος είμαστε!
Αν η κατάσταση του κράτους χειροτερεύει χειροτερεύει και η δικιά μας θέση!
Ξανα!Έλεος!

Που και να είχα κέρδος, και πάλι δε θα ανεχόμουνα να δουλεύει δίπλα μου ο άλλος σκλάβος για να περνάω εγώ καλά.
Αλλά δεν είναι σωστό και θέλουμε να σταματήσει να γίνεται. Αυτό λέμε τόσην ώρα.

Έχεις κι εσύ κέρδος!Ξύπνα!Ως καταναλωτής από το φθηνότερο κόστος παραγωγής!
Ημαρτον!Τα έχουμε ακούσει όλα εδώ!

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Nessa
Guest
Απ: Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #73 on: August 24, 2006, 14:43:55 pm »

Καλά όλοι είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης ε???Εκπλήσσομαι!!!.Το θέμα είναι να φυλάγονται καλύτερα τα σύνορα.Τι έιναι η Ελλάδα δηλαδή?Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε?Ξέφραγο αμπέλι να είμαστε?Και την αύξηση της εγκληματικότητας που την βάζετε?Μόνο στο πανεπιστήμιο να ρωτήσετε θα δείτε πόσοι φοιτητές έχουν πέσει θύματα ληστείας από αλλοδαπούς(πόσο μάλλον έξω από το πανεπιστήμιο...).
Στατιστικά η εγκληματικότητα είναι πολλαπλάσια στους Έλληνες. Κι άμα δε θέλεις να είμαστε "ξέφραγο αμπέλι", ας νομιμοποιηθούν όλοι να τελειώνουμε.

Θα θέσω και 1 ερώτημα προς όλους...Ας πούμε ότι σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνεται πόλεμος...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ??ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ??
Να μην πάει να πολεμήσει. Δεν υπάρχει λόγος.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Απ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #74 on: August 24, 2006, 14:44:19 pm »

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 14:34:59 pm
Juan έτσι όπως το λες είναι σα να έχουμε υποχρέωση να πηδηχτούμε όλοι με όλους Grin

Δε μπορείς να ελέγξεις τον πόθο και τον έρωτα 8)

Δεν μίλησα για καμία υποχρέωση. Είπα ότι είναι θετικό για το ανθρώπινο είδος. Η απάντησή σου είναι κάπως χιουμοριστική γι'αυτό τη δέχομαι...  Wink

Υ.Γ.: Γιατί φωνάζετε ρε παιδιά; Τόσο δύσκολο είναι να μιλάμε ήρεμα; Μην μου πει κανείς ότι φωνάζει γιατί δεν ακούν αυτά που γράφει. Δεν έχω δει  κανέναν στις τόσες συζητήσεις να κάνει μισό βήμα πίσω στις απόψεις του όταν είναι εξόφθαλμο ότι έχει άδικο.
« Last Edit: August 24, 2006, 14:46:58 pm by Juan » Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17 Go Up Print
Jump to: