• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:57:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:57:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 45
Guests: 98
Total: 143
mprova
mavropan
evax
Yamal
kpap17
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Athinaaz
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Arakapas
mixkats
dinoschalv
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 6o Εξάμηνο >  Υποχρεωτικά Μαθήματα > Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > [ΣΑΕ ΙΙ] Πτυχιακή Φεβρουάριος 2017 - Αίτημα Επανεξέτασης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: [ΣΑΕ ΙΙ] Πτυχιακή Φεβρουάριος 2017 - Αίτημα Επανεξέτασης  (Read 21559 times)
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
Re: [ΣΑΕ ΙΙ] Πτυχιακή Φεβρουάριος 2017
« Reply #30 on: February 16, 2017, 09:56:58 am »

Θέλω να γράψω κι εγώ την άποψή μου, και ας μην χρωστάω ΣΑΕ 2.

Ο Ροβιθάκης είναι απ τους ανθρώπους που πολύ κακώς ασχολούνται με την εκπαίδευση , γιατι είναι εντελώς ακατάλληλοι γι αυτό . Αν ήταν στο χέρι μου να τον μετέθετα από το Πανεπιστήμιο σε μια θέση στον ιδιωτικό τομέα, να πάει εκει να κανει τις μαγκές του, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη ! Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι μου, ας σταθούμε στο τι μπορει να γίνει.

Πάει μια επιτροπή με 2-3 φοιτητές , λέγοντας ότι εκπροσωπούν άλλους 50, στο Χασάπη. Του διατυπώνουν το αίτημα για επανάληψη της εξέτασης των ΣΑΕ 2 , με το επιχείρημα ότι τα θέματα ήταν αντιπαιδαγωγικά ή μη διδαγμένα (μη χρησιμοποιείτε τον όρο εκτός ύλης, γιατι γεννάει μεγάλη κουβέντα) Αντιπαιδαγωγικά είναι τα θέματα, όταν δεν κάνουν σωστή αξιολόγηση των φοιτητών. Κάποιους που είναι ανεπαρκής σε ένα μάθημα, πρεπει να πάρει 0-3 , κάποιος που ξέρει τα βασικά 4-6 και κάποιος που έχει την ύλη κτήμα του, μέχρι και τις λεπτομέρειες 7-10. Οταν κάποιος φοιτητής έχει αφιερώσει για ένα μάθημα πχ. 80 ώρες και γράφει άσσο, τότε τα θέματα ή ο τρόπος εξέτασης είναι μάλλον αντιπαιδαγωγικός. Οταν αυτό συμβαίνει σε 100 άτομα, τότε τα θέματα ήταν σίγουρα αντιπαιδαγωγικά . Απλή λογική

Ο Χασάπης θα κρατήσει μετριοπαθή και συγκρατημένη στάση, και θα πει ότι θα το συζητήσει με τον Ροβι. Μην περιμένετε κάτι άλλο. Μπορει να ζητήσει να δει και τα θέματα, γιατι είναι του τομέα του το μάθημα και μπορει να έχει άποψη. Εχω την εντύπωση ότι το έχει διδάξει και ο ιδιος , στο παρελθόν.

Κατά μεγάλη πιθανότητα, ο Ροβι δεν θα θελήσει να συνεχιστει το σούσουρο και θα δεχτει να επαναλάβει την εξέταση, ελπίζω με νορμάλ θέματα αυτή τη φορά . Να την κάνετε όμως την προσπάθεια τώρα, όχι αφου τα διορθώσει. Θα έχει περάσει το μισό θερινό εξάμηνο , οπότε θα σας πει ο Χασάπης "να, σε 2 μήνες θα το ξαναδώσετε, πού είναι το πρόβλημα" και το πουλί πέταξε.

Ενδέχεται να σας ζητήσει (ο Χασάπης) κάποιο χαρτι με υπογραφές φοιτητών που επιθυμούν να επαναληφθει η εξέταση. Αυτό είναι εύκολο, για επανάληψη εξέτασης Ροβιθάκη , βρίσκεις και τις πέτρες να σου υπογράψουν !

Επίσης ενδέχεται στην επαναληπτική εξέταση να μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι δώσαν και στη χθεσινή - αλλά αυτό νομίζω δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Ενδέχεται να "σωθει " και ο συνάδελφος που είπε ότι έχει μόνο ΣΑΕ 2 για πτυχίο, αν γινει αυτήν η προσπάθεια άμεσα.

Για εμένα, αυτό πρέπει να γίνει , και μόνο αυτό ενδέχεται να δουλέψει.

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: February 16, 2017, 12:29:30 pm »

Quote from: Μουργόλυκος on February 16, 2017, 04:39:01 am
2.Ο Ροβιθακης βαζει ΑΛΥΤΑ(οχι δυσκολα) θεματα σεπτεμβρη και πτυχιακες και "ευκολα" τον ιουνιο για να απογοητευεται ο κοσμος και να πηγαινει να παρακολουθει το μαθημα του μπας και το περασει. Φαινεται ετσι νιωθει καλυτερα για τον εαυτο του. Αυτο ειναι ο ορισμος του κομπλεξ. Οποιος/α το αρνειται αυτο να κοιταχτει. Δεν γινεται να εισαι φοιτητης και να υπερασπιζεσαι αυτο το πραγμα.

Ο Ροβιθάκης ΔΕΝ θέλει κόσμο στο μάθημα. Όπως είχε πει ένα παιδί, θα προτιμούσε να έχει 10-15 άτομα που γουστάρουν στο μάθημα και στροφάρουν και να κάνει τα δικά του όλο το χρόνο. Αλλά προφανώς κάπως πρέπει να προσαρμοστεί στον τόσο κόσμο που θέλει να το περάσει.

Επίσης μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τα θέματα του αντιπαιδαγωγικά, τον ίδιο σκατόψυχο και το στυλ του εκνευριστικό (έγιναν διάφορα την περσινή χρονιά...) αλλά δε μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος ότι δε κάνει μάθημα. Ασχολείται και με το παραπάνω και απαντάει στις όποιες απορίες (αν και δε φαίνεται να του αρέσουν που δεν είναι ψαγμένες). Αλλά μετά σε επόμενες εξεταστικες, απλά το χάος

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

geralt
Θαμώνας

View Profile
« Reply #32 on: February 16, 2017, 12:30:35 pm »

Quote from: Μουργόλυκος on February 16, 2017, 04:39:01 am
1. Γενικοτερα νταξει χαλαρωστε καποιοι εδω μεσα. Και οι μεν που πετανε εξυπναδες του στυλ "Ε νταξει εχει βαλει και πιο δυσκολα". Προφανως αυτο δε λεει κατι. Αλλα και οι δε που απειλουν με ξυλο και βρισιδια. Ενα μαθημα ειναι μην κανετε ετσι. Εξαιρεση ο φιλος που λεει οτι χρωστουσε αυτο για πτυχιο.

2.Ο Ροβιθακης βαζει ΑΛΥΤΑ(οχι δυσκολα) θεματα σεπτεμβρη και πτυχιακες και "ευκολα" τον ιουνιο για να απογοητευεται ο κοσμος και να πηγαινει να παρακολουθει το μαθημα του μπας και το περασει. Φαινεται ετσι νιωθει καλυτερα για τον εαυτο του. Αυτο ειναι ο ορισμος του κομπλεξ. Οποιος/α το αρνειται αυτο να κοιταχτει. Δεν γινεται να εισαι φοιτητης και να υπερασπιζεσαι αυτο το πραγμα.

3.Εγω πιστευω οτι οντως πρεπει να γινει μια συλλογικη παρεμβαση στον Ροβιθακη, η στον Χασαπη, η οπου αλλου χρειαζεται τελος παντων ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη. Ειναι αδιανοητο κατ' εμε να κρεμεται κοσμος απο το πως ξυπνησε ο μαν(βλεπε παλιοτερα ποστς). Για τους παλιοτερους με τον Καππο ετσι λυθηκε. Ειτε αρεσει ειτε οχι η ιστορια εχει δειξει οτι τετοια ζητηματα λυνονται με αυτο τον τροπο. Καλο ειναι λοιπον να μην μενουμε στα λογια. Εκτος και αν θελετε οντως να βγαλετε χολη απο τα πληκτρολογια (ειτε στον Ροβιθακη, ειτε μεταξυ σας) για να κοιμηθειτε ησυχοι το βραδυ.

Υ.Γ. Και γω εδινα σημερα και μετα απο 1.30 ωρα σπαζοκεφαλιασματος για το πως θα βρω καταλληλη αναδραση και Lyapunov το παρατησα και εδωσα λευκη κολλα οποτε καταλαβαινω τον εκνευρισμο μερικων. Καλο ειναι ομως αυτος να κατευθυνεται εκει που πρεπει και οχι στον/ην Condemned. Και ας λεει παπαριες

Well said
« Last Edit: February 16, 2017, 12:50:25 pm by geralt » Logged
geralt
Θαμώνας

View Profile
« Reply #33 on: February 16, 2017, 12:53:25 pm »

Quote from: The Web on February 16, 2017, 09:56:58 am
Θέλω να γράψω κι εγώ την άποψή μου, και ας μην χρωστάω ΣΑΕ 2.

Ο Ροβιθάκης είναι απ τους ανθρώπους που πολύ κακώς ασχολούνται με την εκπαίδευση , γιατι είναι εντελώς ακατάλληλοι γι αυτό . Αν ήταν στο χέρι μου να τον μετέθετα από το Πανεπιστήμιο σε μια θέση στον ιδιωτικό τομέα, να πάει εκει να κανει τις μαγκές του, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη ! Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι μου, ας σταθούμε στο τι μπορει να γίνει.

Πάει μια επιτροπή με 2-3 φοιτητές , λέγοντας ότι εκπροσωπούν άλλους 50, στο Χασάπη. Του διατυπώνουν το αίτημα για επανάληψη της εξέτασης των ΣΑΕ 2 , με το επιχείρημα ότι τα θέματα ήταν αντιπαιδαγωγικά ή μη διδαγμένα (μη χρησιμοποιείτε τον όρο εκτός ύλης, γιατι γεννάει μεγάλη κουβέντα) Αντιπαιδαγωγικά είναι τα θέματα, όταν δεν κάνουν σωστή αξιολόγηση των φοιτητών. Κάποιους που είναι ανεπαρκής σε ένα μάθημα, πρεπει να πάρει 0-3 , κάποιος που ξέρει τα βασικά 4-6 και κάποιος που έχει την ύλη κτήμα του, μέχρι και τις λεπτομέρειες 7-10. Οταν κάποιος φοιτητής έχει αφιερώσει για ένα μάθημα πχ. 80 ώρες και γράφει άσσο, τότε τα θέματα ή ο τρόπος εξέτασης είναι μάλλον αντιπαιδαγωγικός. Οταν αυτό συμβαίνει σε 100 άτομα, τότε τα θέματα ήταν σίγουρα αντιπαιδαγωγικά . Απλή λογική

Ο Χασάπης θα κρατήσει μετριοπαθή και συγκρατημένη στάση, και θα πει ότι θα το συζητήσει με τον Ροβι. Μην περιμένετε κάτι άλλο. Μπορει να ζητήσει να δει και τα θέματα, γιατι είναι του τομέα του το μάθημα και μπορει να έχει άποψη. Εχω την εντύπωση ότι το έχει διδάξει και ο ιδιος , στο παρελθόν.

Κατά μεγάλη πιθανότητα, ο Ροβι δεν θα θελήσει να συνεχιστει το σούσουρο και θα δεχτει να επαναλάβει την εξέταση, ελπίζω με νορμάλ θέματα αυτή τη φορά . Να την κάνετε όμως την προσπάθεια τώρα, όχι αφου τα διορθώσει. Θα έχει περάσει το μισό θερινό εξάμηνο , οπότε θα σας πει ο Χασάπης "να, σε 2 μήνες θα το ξαναδώσετε, πού είναι το πρόβλημα" και το πουλί πέταξε.

Ενδέχεται να σας ζητήσει (ο Χασάπης) κάποιο χαρτι με υπογραφές φοιτητών που επιθυμούν να επαναληφθει η εξέταση. Αυτό είναι εύκολο, για επανάληψη εξέτασης Ροβιθάκη , βρίσκεις και τις πέτρες να σου υπογράψουν !

Επίσης ενδέχεται στην επαναληπτική εξέταση να μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι δώσαν και στη χθεσινή - αλλά αυτό νομίζω δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Ενδέχεται να "σωθει " και ο συνάδελφος που είπε ότι έχει μόνο ΣΑΕ 2 για πτυχίο, αν γινει αυτήν η προσπάθεια άμεσα.

Για εμένα, αυτό πρέπει να γίνει , και μόνο αυτό ενδέχεται να δουλέψει.

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Κάποιοι άνθρωποι απλά πατάνε στην δική μας ανικανότητα να οργανωθουμε και να τους βάλουμε στην θέση τους μέσω πχ του προέδρου του τμήματος όπως περιγράφεις.
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: February 16, 2017, 13:08:27 pm »

Quote from: Escobar on February 16, 2017, 12:29:30 pm
Επίσης μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τα θέματα του αντιπαιδαγωγικά, τον ίδιο σκατόψυχο και το στυλ του εκνευριστικό (έγιναν διάφορα την περσινή χρονιά...) αλλά δε μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος ότι δε κάνει μάθημα. Ασχολείται και με το παραπάνω και απαντάει στις όποιες απορίες (αν και δε φαίνεται να του αρέσουν που δεν είναι ψαγμένες). Αλλά μετά σε επόμενες εξεταστικες, απλά το χάος

Συμφωνώ ότι το μάθημα του είναι οκ, το πρόβλημα είναι ότι το μάθημα έτσι όπως έχει γίνει δεν έχει καθόλου υλικό. Τι εννοώ; Εγώ που έδωσα το μάθημα για 3η φορά, τον Ιούνιο που θα το ξαναδώσω δεν έχω τι άλλο να διαβάσω, τις σημειώσεις του τις έχω διαβάσει, τις σημειώσεις του μαθήματος τις έχω διαβάσει, όλα τα παλιά θέματα τα έχω λύσει, όλα τα θέματα των προόδων επίσης. Το μάθημα δεν έχει βιβλίο, στην ώρα του μαθήματος κάνει αποκλειστικά και μόνο θεωρία με 4-5 ασκήσεις που είναι τα παλιά θέματα.

Επιπλέον υλικό ασκήσεων ΠΟΥΘΕΝΑ!

Μάγκας θα ήταν αν έβαζε δύσκολα θέματα δίνοντας μεγάλο υλικό ασκήσεων, αυτό που κάνει τώρα είναι ξεκάθαρο κομπλεξ!
« Last Edit: February 16, 2017, 13:25:34 pm by Kodi » Logged
geralt
Θαμώνας

View Profile
« Reply #35 on: February 16, 2017, 13:29:08 pm »

Παιδιά κανείς έχει λύσει τα θέματα;; Έχω περιέργεια να δω τι ήταν το σωστό. Στάνταρ θα είναι 2-3 σειρές λύση καμιά εξυπνάδα και θα ισχυριστεί και ο Ροβι πως ήταν πανεύκολα και εμείς δεν μπορέσαμε να λύσουμε ούτε αυτά.
elu
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: February 16, 2017, 13:33:59 pm »

Προσωπικά, πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι για επανεξέταση, όσο μαζικό και αν είναι το αίτημα, γιατί δεν θα βασίζεται σε "αποδείξεις". Ως επιχείρημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ποσοστό επι/απο-τυχίας, οπότε και θα είναι αργά για κάποια επανεξέταση.

Μία λύση είναι να ανεβάσει τις λύσεις και πιστεύω πρέπει να το απαιτήσουμε.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αίτημα στο τμήμα μέσω συλλόγου να δημοσιεύσει τις λύσεις των θεμάτων, ίσως και αυτών του Σεπτέμβρη.

Ένα πράγμα που φοβάμαι, ωστόσο, είναι μη νευριάσει και δεν ξαναδούμε βατά θέματα. :/
Ο τύπος, αν συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, είναι νομικά καλυμμένος.

Μπορεί κάποιος να περιγράψει τι διαδικασία "απομάκρυνσης" του Κάππου, γιατί εγώ δεν θυμάμαι και θα ήταν καλό να το έχουμε ως αναφορά;

"I mean, it's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules..."
ANDREAMK
Guest
« Reply #37 on: February 16, 2017, 13:41:10 pm »

Quote from: elu on February 16, 2017, 13:33:59 pm
Προσωπικά, πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι για επανεξέταση, όσο μαζικό και αν είναι το αίτημα, γιατί δεν θα βασίζεται σε "αποδείξεις". Ως επιχείρημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ποσοστό επι/απο-τυχίας, οπότε και θα είναι αργά για κάποια επανεξέταση.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αίτημα στο τμήμα μέσω συλλόγου να δημοσιεύσει τις λύσεις των θεμάτων, ίσως και αυτών του Σεπτέμβρη.

Ένα πράγμα που φοβάμαι, ωστόσο, είναι μη νευριάσει και δεν ξαναδούμε βατά θέματα. :/

Μπορεί κάποιος να περιγράψει τι διαδικασία "απομάκρυνσης" του Κάππου, γιατί εγώ δεν θυμάμαι και θα ήταν καλό να το έχουμε ως αναφορά;
ποιό είναι αυτό το ποσοστό?
geralt
Θαμώνας

View Profile
« Reply #38 on: February 16, 2017, 13:44:02 pm »

Quote from: elu on February 16, 2017, 13:33:59 pm

Τις λύσεις από τον ίδιο γιατί τις θες τόσο πολύ; Σε τι θα βοηθήσει; Σου λέω θα είναι κάτι πραγματικά γελοίο για τα δεδομένα του (αλλά όχι για τα δικά μας). Παίζει ελάχιστες σειρές και να ήθελε κάποιο "κολπάκι" του Ρόβι. Δεν παίζει πάντως να μην έχουν λύση, παίζει;
elu
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: February 16, 2017, 13:52:31 pm »

Quote from: geralt on February 16, 2017, 13:44:02 pm
Τις λύσεις από τον ίδιο γιατί τις θες τόσο πολύ; Σε τι θα βοηθήσει; Σου λέω θα είναι κάτι πραγματικά γελοίο για τα δεδομένα του (αλλά όχι για τα δικά μας). Παίζει ελάχιστες σειρές και να ήθελε κάποιο "κολπάκι" του Ρόβι. Δεν παίζει πάντως να μην έχουν λύση, παίζει;

Γιατί υπάρχουν άτομα που τις ζήτησαν (προσωπικά δεν καίγομαι) και το θεωρώ αρκετά λογικό να βλέπεις τις απαντήσεις σε τόσο δύσκολα θέματα που τόσα άτομα δεν μπόρεσαν να λύσουν. Και κάτι "γελοίο" να είναι, ας είναι. Θα το κρίνουμε εμείς.
Μέσω των θεμάτων ίιισως μπορείς να καταλάβεις τη φιλοσοφία τους και τις απαιτήσεις τους για τις επόμενες φορές. Είναι ίσως ένας τρόπος, γιατί στην ουσία μόνο με σημειώσεις και παλιά θέματα πάμε να γράψουμε.

+1 @Kodi για το επιπλέον υλικό. Ας προτείνει κάποιο βιβλίο με ασκήσεις.

"I mean, it's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules..."
4emonas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: February 16, 2017, 14:01:24 pm »

Quote from: elu on February 16, 2017, 13:52:31 pm
+1 @Kodi για το επιπλέον υλικό. Ας προτείνει κάποιο βιβλίο με ασκήσεις.

και εγώ συμφωνώ

mitsoschelsea
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #41 on: February 16, 2017, 14:05:08 pm »

Εγώ πάντως τον Σεπτέμβριο που είχα πάει για να δω το γραπτό μου, όταν μου είπε ότι αυτό είναι λάθος και κοιτούσε αλλού και τον ρώτησα "ωραία, ποιό είναι το σωστό", μου είπε κατά λέξη "δε θα σου πω ποιο είναι το σωστό, αλλά αυτό που έχεις κάνει είναι λάθος". Του λέω ωραία, να μη ξέρω το σωστό για την επόμενη φορά; Και απλά πήρα μια απάντηση του στυλ "εδώ έρχεστε για να δείτε τα λάθη σας και όχι να σας πω τα σωστά".

Οπότε μετά και τα χτεσινά, δε νομίζω πως θα συγκινηθεί και 50 άτομα να πάμε να ζητήσουμε κάτι.
geralt
Θαμώνας

View Profile
« Reply #42 on: February 16, 2017, 14:08:44 pm »

Quote from: mitsoschelsea on February 16, 2017, 14:05:08 pm
Εγώ πάντως τον Σεπτέμβριο που είχα πάει για να δω το γραπτό μου, όταν μου είπε ότι αυτό είναι λάθος και κοιτούσε αλλού και τον ρώτησα "ωραία, ποιό είναι το σωστό", μου είπε κατά λέξη "δε θα σου πω ποιο είναι το σωστό, αλλά αυτό που έχεις κάνει είναι λάθος". Του λέω ωραία, να μη ξέρω το σωστό για την επόμενη φορά; Και απλά πήρα μια απάντηση του στυλ "εδώ έρχεστε για να δείτε τα λάθη σας και όχι να σας πω τα σωστά".

Οπότε μετά και τα χτεσινά, δε νομίζω πως θα συγκινηθεί και 50 άτομα να πάμε να ζητήσουμε κάτι.

Μα δεν θα πάμε σε αυτόν, πάμε στον Χασάπη.
journeyman
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #43 on: February 16, 2017, 14:09:12 pm »

Παιδιά και για μένα ήταν τελευταίο μάθημα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Είμαστε αρκετοί για να κάνουμε κάτι;
iason1907
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

vive le sport!

View Profile
« Reply #44 on: February 16, 2017, 14:14:52 pm »

Quote from: journeyman on February 16, 2017, 14:09:12 pm
Παιδιά και για μένα ήταν τελευταίο μάθημα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Είμαστε αρκετοί για να κάνουμε κάτι;
νομιζω είμαστε κάμποσοι μόνο αυτοί που πάμε για πτυχίο  Tongue

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: