• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:24:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:24:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 101
Total: 164
Aris★
sofaki
xristodoulou
George_RT
sterlouk
almpandr
egiannoula
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papaloui
jim_sklab
Smaragda
nmpampal
eleftheria
mmikelo
Petross
meni
Nikoletta
hacky
fkagk
Petran25
nikitask
Kv
lina_zs
Nicotre
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
Panagismark
ArsenD
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
moutdimi
dimitrisblioumis
jimalexoud
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
Haralampos
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Καταγγελίες για το Forum ΗΜΜΥ Ξάνθης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Καταγγελίες για το Forum ΗΜΜΥ Ξάνθης  (Read 15076 times)
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
Καταγγελίες για το Forum ΗΜΜΥ Ξάνθης
« Reply #15 on: December 30, 2016, 18:52:36 pm »

Quote from: Μπιγκόνια on December 30, 2016, 18:48:56 pm
λίγο άσχετο με την συζήτηση του πάντα γλυκόλογου elade με τον Kiroi_Senko, έχω να πω ότι μίλησα σήμερα με άτομο ΗΜΜΥ Ξάνθης και μου είπε ότι στο forum τους δεν υπάρχει κινητικότητα και επίσης δεν ανεβάζουν και σημειώσεις ή θέματα στα περισσότερα, μια καλή εξαίρεση αποτελεί ο Παπαμάρκος έμαθα. Αυτά, μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή σας άμα θέλετε.

απο φιλο που ειχε περασει Ξανθη και εγω αυτα ξερω λιγο πολυ. Τωρα για φασιστικο moderation και αδικια προς ιδρυτικα κατα τα λεγομενα μελη του φορουμ δεν ακουσα κατι.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #16 on: December 30, 2016, 19:02:42 pm »

ούτε εγώ αλλά λένε ότι δεν ασχολείται και κανείς για να γνωρίζει

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: December 30, 2016, 19:08:58 pm »

Και είναι και δύσκολο να γνωρίζει κάποιος που δεν φιμωθηκέ προσωπικά διότι όσα ποστ δεν αρέσουν στους μοντς εκεί διαγράφονται ολοκληρωτικά. Το φόρουμ νεκρώσε λόγω της κακοδιαχείρισης, παρότι όταν ξεκίνησε είχε πολύ κόσμο. Οσό για το δικό σας φόρουμ θα πρέπει να κάτσω παραπάνω για να έχω ολοκληρώμενη άποψη, αλλά από ότι βλέπω και ζώη έχει και ελευθεροκοινωνία.  Smiley
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #18 on: December 30, 2016, 20:06:38 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on December 30, 2016, 00:05:13 am
Σε αυτό το φόρουμ είμαι καινούργιος. Αλλά έγραφα πολλά χρόνια στο φόρουμ της Ξάνθης, βοηθώντας μάλιστα στη δημιουργία του, και μετέπειτα στο Αθηναικό.
Από ΔΠΘ κι εσύ δηλαδή? Τι λες τώρα... Για πες καννά νέο. Ο Δόβηρος υπάρχει ακόμα?  Cheesy Grin

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: December 30, 2016, 20:19:13 pm »

Έχει μερικά χρόνακια από όταν αποφοίτησα αλλά δεν τον γνωρίζω το κύριο. Κατά τα άλλα πρόσφατα που την επισκέφτηκα ίδια είναι (λατρεμένο baiseraki και ταμάμ)  Grin
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #20 on: December 30, 2016, 21:01:46 pm »

Το thmmy.gr είναι τόσο υπερτέλειο που σκεφτόμαστε να το εξάγουμε,

να ας πούμε στην περίπτωση της Ξάνθης θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα θυγατρικό board μαθημάτων για να μπαίνετε να γράφετε εσείς οι από Ξάνθη, φάση εργολαβία να το πάρουμε...

(το τόπικ είναι σοβαρό, μάλλον πρέπει να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω)

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: January 07, 2017, 20:46:05 pm »

Καλή Χρονιά σε όλους!!

Μη το γελάς καθόλου, μακάρι να είχαμε ένα παρόμοιο φόρουμ. Γενικά δεν ήμουν πότε για πολύ καιρό διαχειριστής ώστε να γνώριζω τις δυσκολίες του έργου, αλλά έχω καταλήξει στο ότι το να είσαι διαχειριστής είναι εύκολη δουλειά (πλην όμως χρονοβόρα) για τα σωστά άτομα και άπιαστη για κάποια άλλα. Δεν νομίζω ότι είναι και rocket science αλλά θέλει πολύ υπομονή, ανοιχτό μυαλό και ακομπλεξάριστα άτομα. Αν κουβάλας χ, ψ απωθήμενα και τα βγάζεις μέσω του moderating τότε γαμ*** σε τα.
« Last Edit: January 07, 2017, 20:54:41 pm by Kiroi_Senko » Logged
hmmyDuth
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #22 on: January 21, 2017, 19:40:34 pm »

Καλησπέρα σας,
Γράφω πρώτη φορά στο forum σας και δυστυχώς το πρώτο μου ποστ τυγχάνει να πρέπει να γίνει για "λάθος" αφορμή. Ενημερώθηκα χθες για τις "κατηγορίες" του χρήστη "Kiroi_Senko" σε αυτό το forum.
Είμαι ένας από τους συντονιστές στο forum της Ξάνθης και απλά θέλω να απαντήσω σε αυτού του είδους την "κριτική" που με εμπάθεια κάνει ο συγκεκριμένος χρήστης. Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες
συνθήκες δε θα το έκανα, αλλά σε όποιο forum και να μπω τον βλέπω να διαδίδει κατηγορίες, οι οποίες και δεν έχουν βάση και δυσφημούν μια προσπάθεια χρόνων.

Το συγκεκριμένο χρήστη τον ξέρω προσωπικά με ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου κλπ. Έχει προσωπική εμπάθεια με τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας για λόγους εντελώς άσχετους
με τη λειρουργία του forum. Δε θέλω να προχωρήσω στους λόγους γιατί δε θέλω να τον εκθέσω περισσότερο.

Ο συγκεκριμένος χρήστης ισχυρίστηκε ψευδώς ότι βοήθησε στη δημιουργία του forum. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση βέβαια και αναρωτιέμαι πώς δε ντρέπεται να τα λέει αυτά.
Κανείς στην υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα δεν τον ξέρει και δεν τον έχει γνωρίσει από κοντά. Το μόνο που έχει κάνει είναι πολλαπλούς λογαριασμούς για να κατηγορήσει τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας.

Υπάρχουν καταγεγραμμένα pm's στα οποία μας κατηγορεί με υβριστικά σχόλια και συκοφαντίες για "σχέσεις με τους καθηγητές" καθώς και δημόσια post που επίσης μας λασπολογεί. Ενώ μείναμε για πάρα πολύ καιρό ανενεργοί και δεχόμασταν τις "κριτικές" του, ο συγκεκριμένος χρήστης επέμενε να τραβάει το σχοινί όλο και περισσότερο και με κατηγορίες που έφευγαν από τα όρια της κριτικής και μας έθιγαν ως άτομα πλέον. Αυτά με μερικούς φίλους του άρχισε να τα διαδίδει και εκτός forum δημιουργώντας ένα πολύ κακό κλίμα για τον ιστόχωρό μας γενικότερα.

Όταν λοιπόν του ζητήθηκε να τεκμηριώσει αυτές τις βαριές κατηγορίες και κάποιοι σκέφτονταν να κινηθούν και νομικά, άρχισε να στέλνει προσωπικά μηνύματα με ιδιαίτερα απολογητικό ύφος. Όλα αυτά υπάρχουν μέχρι και σήμερα.  Ο συγκεκριμένος χρήστης έμεινε ανενεργός για ένα διάστημα και μετά επανήλθε με άλλο λογαριασμό και με το ίδιο τροπάριο. Έχοντας ήδη κάνει -πάλι- τεράστια υπομονή για αρκετό διάστημα προχωρήσαμε στη διαγραφή του και του δηλώσαμε ότι είναι ανεπιθύμητος στον ιστόχωρό μας. Από τότε έχει κάνει πολλούς λογαριασμούς και προσπαθεί να βρει τρύπα για να λασπολογήσει. Όταν είδε ότι δεν τα καταφέρνει άρχισε να γυρνάει στο διάφορα forum και να μας κατηγορεί. Ένα παράδειγμα είναι και το forum της Αθήνας στο οποίο, όπως και εδώ, έκανε εγγραφή πάλι για να μας κάνει κακεντρεχή κριτική και να μας δυσφημήσει. Δε μας ενδιαφέρει η δυσφήμηση. Άλλωστε δεν κερδίζουμε κάτι (αντίθετα βάζουμε από την τσέπη μας) από αυτό εκτός από την ηθική ικανοποίηση ότι δουλέψαμε και δώσαμε κάτι στους φοιτητές της Ξάνθης τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν.

Στην περίπτωση της Αθήνας είπα "ας κάνει ό,τι θέλει" και δεν απάντησα. Όμως εδώ είδα ότι άρχισαν να επηρεάζονται κάποια μέλη από την κριτική του και είπα απλά να θέσω και τη δική μου μεριά.
Δε σας ζητάω να μου δώσετε εμένα δίκιο. Απλά θα ήθελα να υπάρχει και η άλλη άποψη. Γιατί έχουμε ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο "κύριο" και δεν του αξίζει. Απλά είναι κάποιος κοντά στα 30
που δεν ξέρει και δεν έχει τι να κάνει.

ΥΓ1: Όσα αναφέρει περί καθηγητών και ελευθερίας του λόγου προφανώς και δεν ισχύουν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική στον οποιοδήποτε αρκεί να το κάνει χωρίς υβριστικά σχόλια. Είναι βασικός
κανόνας σε κάθε σοβαρό forum σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν γίνεται για την προστασία των καθηγητών αλλά του κάθε μέλους του forum ξεχωριστά. Και η πλάκα είναι ότι δεν εφαρμόστηκε ποτέ για τη στήριξη
κανενός καθηγητή. Οι μόνοι που έχουν μπαναριστεί από το forum μας στα τόσα χρόνια λειτουργίας του είναι 20 λογαριασμοί από τους οποίους οι 18 είναι κλώνοι του kiroi_senko και φίλων του.

ΥΓ2: Το ότι έγραψε σε εσάς εδώ το έμαθα από τον ίδιο γιατί μπήκε στο forum μας πάλι με καινούριο λογαριασμό αυτές τις ημέρες και κοινοποίησε δημόσια τη συγκεκριμένη συνομιλία εδώ πέρα (κάνοντας ότι
δεν είναι αυτός). Το κακό είναι ότι αν και ηλεκτρολόγος μηχανικός δεν ξέρει τα βασικά για το πώς να καλύψει τα "ίχνη" που τον προδίδουν. Μάλλον ήθελε να πει εμμέσως "κοιτάξτε τι σας έκανα". Ως αντιδημοκρατικοί τον ξαναμπανάραμε.

ΥΓ3: Σχετικά με την "κινητικότητα" του forum όντως είναι πιο πεσμένη από παλαιότερες χρονιές. Σε αυτό έπαιξαν κατά κύριο λόγο τα social media που έκαναν την ανταλλαγή πληροφοριών λίγο πιο
εύκολη. Ίσως και δεν το "διαφημίσαμε" και εμείς περισσότερο για να το μάθουν περισσότεροι φοιτητές εκείνη τη χρονική στιγμή που τα social media έπαιρναν τα πάνω τους. Παρόλα αυτά όταν το έχουν ανάγκη οι φοιτητές σε περιόδους εξεταστικής κλπ χρησιμοποιείται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Επειδή δε μου αρέσει να κατηγορώ στον αέρα όπως ο συγκεκριμένος
"κύριος" θα παραθέσω ένα στατιστικό της προηγούμενης εξεταστικής Σεπτεμβρίου. Είχαμε περίπου 600 sessions ημερησίως (η πλειοψηφία των οποίων περιέχει download από την ενότητα των αρχείων). Εφόσον οι φοιτητές θέλουν να το χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο χαρά μας να το κρατάμε και να προσφέρουμε έτσι.

Ας γίνουν και άλλα 30 φόρουμ στην Ξάνθη. Είχαν γίνει μερικές ενέργειες από άλλα παιδιά και άνοιξαν νέα forum αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε η προσπάθειά τους και σταμάτησαν τη λειτουργία τους. Δεν διεκδικούμε τα πρωτεία. Αν προσφέρουμε και εμείς ένα λιθαράκι ακόμα στην πληροφόρηση από το fb, από άλλο forum κλπ χαρά μας είναι. Τους συμφοιτητές μας βοηθάμε. Κανένας ποτέ δε φίμωσε κανέναν στις συζητήσεις, ούτε κανένας άλλος μας εξέφρασε παράπονα για το moderation. Ούτε είμαστε αστυνομικοί ή έχουμε προσωπικά με κανέναν συμφοιτητή μας για τον "φιμώνουμε" και δεν είχαμε καμμιά δοσοληψία/σχέση με καθηγητές κλπ. Όλοι οι χρήστες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

ΥΓ4: Το πιο πιθανό είναι να βρει κάτι να απαντήσει σε όλα αυτά. Να πετάξει ακόμα λίγη λάσπη. Δε θα του κάνω τη χάρη να συνεχίσω και να γίνουμε "Τατιάνα" εδώ μέσα (ίσως αρκετά γίναμε ήδη). Δεν πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει κιόλας και σας κουράζουμε χωρίς λόγο. Ας πει ό,τι νομίζει αυτός. Απλά ήθελα να υπάρχει και η άλλη άποψη.

Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία!
Καλή συνέχεια στην εξεταστική και στις σπουδές σας.
« Last Edit: January 21, 2017, 20:14:15 pm by hmmyDuth » Logged
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #23 on: January 21, 2017, 21:38:45 pm »

Quote from: Argirios on January 21, 2017, 21:33:49 pm
Γιατί δε βγάζετε δημόσια το ΑΕΜ και ονοματεπώνυμο του συναδέλφου? Η θα βρείτε τρόπο να λύσετε το πρόβλημά σας ή θα σας δουλεύει, δε χρειάζονται πολλά λόγια.  Cool

Ο σκοπός του ανθρώπου ήταν απλά να θέσει και μια αντίθετη άποψη, ώστε να υπάρχει άποψη και από τις δύο πλευρές. Το να βγάλει δημόσια ΑΕΜ/ονοματεπώνυμο δεν εξυπηρετεί σε κάτι ως προς αυτό imo.

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: January 22, 2017, 00:07:14 am »

Χαιρετώ,

Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να απαντήσω χωρίς να φάω ban, βρήκαν άλλο τρόπο να με/μας εκφοβίσουν αλλά δεν πιάνει. Γιατί και τα ονόματα μας να βγάλουν δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Δείχνει όμως τη δημοκρατικότητα τους. Δεν φαντάζεστε τι ωραίο που είναι και ευχαριστώ για την ελευθεροκοινωνία εδώ τα μέλοι της ΔΟ.
Τα όσα ειπώθηκαν είναι τόσο αναληθή που δεν έχει νόημα να απαντήσω και δεν θα μακρυγορήσω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Το πόσο νεκρό είναι το φόρουμ της Ξανθής μπορείτε και να το δείτε μόνοι σας και το επιβεβαίωσαν όσοι ρώτησαν παιδιά από την Ξάνθη. Σας λέω το πιο απλό, κάντε ένα poll (αρκεί να μην ονομάζεται 'αν θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στη κριτική καθηγητών' γιατί θα διαγραφεί...) και δείτε πόσοι θα συμμετάσχουν.
Και αυτό δεν έγινε γιατί μια παρέα μόνο, όπως η δική μου, είχε προβλήματα με το τρόπο διαχείρισης αλλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας αποδοκίμασε τις μεθοδούς τους, μια μικρή γεύση εκ των οποίων είδατε και εδώ.

Ευχαριστώ και πάλι για το δημόσιο βήμα, δεν είναι τόσο αυτονόητη η ελευθέρια του λόγου όσο νομίζετε.
« Last Edit: January 22, 2017, 03:16:33 am by Kiroi_Senko » Logged
pilonas
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
Re: Καταγγελίες για το Forum ΗΜΜΥ Ξάνθης
« Reply #25 on: January 22, 2017, 03:51:12 am »

Ρε συ Tolstoi,

Την κριτική που σου γίνεται ως χρήστης του εκεί forum την ονομάζεις "τρολάρισμα και ψεύδη";

Για την ιστορία μια χαρά forum υπάρχει, απλά έχει κανόνες που εσύ ποτέ δεν ήθελες να ακολουθήσεις...

Χαιρετώ,
pilonas
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #26 on: January 22, 2017, 17:27:33 pm »

χαίρετε, χαίρετε

Quote from: Kiroi_Senko on January 22, 2017, 14:39:38 pm
προσωπικές επιθέσεις γιατί είναι ψευδείς και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.
Μήπως και αυτά που γράφεις εσύ είναι ψεύδη; Δηλαδή δεν παίζει να γράφεις ό,τι θες και να ξεκινάς προσωπικές επιθέσεις;

Quote from: Kiroi_Senko on January 22, 2017, 14:39:38 pm
Την οποία την βλέπουμε και αλλού στην καθημερινότητα μας ή στις φοιτητικές συνελεύσεις..

Εμείς στο DUTH πάντως τις έχουμε καταργήσει τις συνελεύσεις, δεν ξέρω αν στο έχει ο πει ο πρόεδρος...
Βέβαια, 3.5 χρόνια πέρασαν από τότε που τελείωσες λογικό είναι να έχεις μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις

Χαιρετώ

ΥΓ: αν θέλει ο κόσμος ας ψάξει έναν χρήστη με τρία γράμματα (είναι και όνομα γνωστής εταιρείας με καραμέλες και έδρα την κεντρική Ευρώπη) και τα post του. Εκείνος ήταν πραγματικός trollas...
ΥΓ(2): μιας και είσαι Βουδαπέστη Tolstoi, πάνε και καμιά βόλτα προς πρώην Ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για Μόσχα.
vasilis94
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: January 22, 2017, 18:39:26 pm »

Το topic κλειδώνεται προσωρινά για να καθαριστεί. Παρακαλώ αποφύγετε μελλοντικά προσωπικές επιθέσεις.

Εκ της ΟΔ/ΟΣ
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #28 on: January 23, 2017, 02:05:14 am »

Quote from: Αλντεμπαράν on December 30, 2016, 21:01:46 pm
Το thmmy.gr είναι τόσο υπερτέλειο που σκεφτόμαστε να το εξάγουμε,

να ας πούμε στην περίπτωση της Ξάνθης θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα θυγατρικό board μαθημάτων για να μπαίνετε να γράφετε εσείς οι από Ξάνθη, φάση εργολαβία να το πάρουμε...

(το τόπικ είναι σοβαρό, μάλλον πρέπει να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω)

Grin Grin Σταμάτα βρε εργολάβε  Grin Grin

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: January 26, 2017, 12:07:02 pm »

Ντάξει 3 λογαριασμούς και σπάνε πλάκα με θέματα που δεν μας αφορούν καν απλά για να σκοτώσουν την ώρα τους.

EAJ , JAE και ACE. Άνετα θα πίστευα ότι είναι και το ίδιο πρόσωπο και όχι 2-3 φίλοι
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: