• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:49:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:49:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 24
Guests: 96
Total: 120
Vgs
anastasis_sid
A-TheITGuy
gkatala
Roidos
mariaxalk
spoun
geoagour
Angelagfb
stefpapa21
natavhoo
elizabeth
Loudis1
mike1996
Yamal
xelefte00
Crainer
sapounas
asemas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > ΝΤΡΟΠΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Down Print
Author Topic: ΝΤΡΟΠΗ  (Read 13363 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 20652

μη νοιάζεσαι


View Profile
Re: Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #90 on: August 13, 2006, 06:20:45 am »

Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 05:02:20 am

Quote from: Turambar on August 13, 2006, 03:51:44 am
Αυτό που έχω να πω ότι η προπαγάνδα με τη μορφή της συζήτησης και την προσφορά απόψεων, είναι δεκτή και  αναμενόμενη στον χώρο που είμαστε. Αν δεν εκφράσουμε την άποψη μας τι σκατά κάνουμε εδώ;

Το να αποτελούμε όμως συστηματικοί σπάμμερ, χωρίς να προσφέρουμε ούτε μία αυτούσια δικιά μας άποψη, ή έστω να κάνουμε κουβέντα βρε αδερφέ, αυτό είναι τουλάχιστον ενοχλητικό.

Μιλάω για το μέλος abbis, ο οποίος εκφράζει την άποψη του ΚΚΕ μέσα από ανακοινώσεις του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, και δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη.
Το 90% των δημοσιεύσεων του είναι αυτού του περιεχομένου ή διαφημίσεις σουβλατζίδικων.


Δε με ενοχλεί το μέλος αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτε ιδιαίτερο στο φόρουμ η παρουσία του εδώ. Θα ήταν πιο λογικό να ανοίξει ένα τόπικ "Νέα του ΚΚΕ" και εκεί να ενημερώνονται όσοι ενδιαφέρονται.



Αυτο ειναι κατι που μπορουμε να συζητησουμε. Αν θελεις, ξεκινα ενα topic. (Γιατι συνεχιζουμε σ' αυτο το topic?)

Μπορω να σου δωσω μια γρηγορη απαντηση: Ο Abbis παραθετει κειμενα με τα οποια συμφωνει. Εφοσον τα παραθετει ασχολιαστα, προφανως ταυτιζεται απολυτα μαζι τους. Δεν νομιζω πως διαφερει πολυ απο το να γραψει τις ιδιες θεσεις αλλα με αλλη σειρα ή με διαφορετικα λογια... Και τα δικα μου κειμενα τις ιδιες θεσεις με του abbis φερουν, απλως εγω τα (ξανα)γραφω μονος μου. Και επισης, δεν θυμαμαι να δημοσιευσε ποτε κατι εκτος θεματος ο abbis. Επισης αλλα μελη του forum ανεβαζουν διαρκως αρθρα απο αλλες εφημεριδες. Αν και πολλες φορες τα προσπερνω, οχι μονο δεν με ενοχλουν αλλα χαιρομαι κιολας, γιατι σπανια ανοιγω ολο τον ημερησιο τυπο που δημοσιευεται στο ιντερνετ για να ψαξω, συνηθως περιοριζομαι σε 1-2 εφημεριδες (Ριζοσπαστη και καποια αλλη Grin) κι αυτο οχι συστηματικα...

Οσο για το topic που τον παρακινεις να ανοιξει, το εχει κανει! Εχει ανοιξει ενα topic για το φεστιβαλ της ΚΝΕ και δημοσιευει εκει τις προφεστιβαλικες δραστηριοτητες που αναπτυσσονται! Οπως εχουν ανοιχθει κι αλλα παρομοια topics...



Η παρέμβαση για το μέλος abbis, δεν είχε στόχο την εκδήλωση παραπόνων για αυτό, αλλά να δείξω τι θεωρώ εγώ γενικά ενοχλητική προπαγάνδα. Έχω εκδηλώσει συχνά πώς είναι τα όρια μου, και ο abbis δεν τα έχει πλησιάσει.







Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 05:02:20 am


Ο φασισμος δεν ειναι κατι στατικο. Ουτε η δημοκρατια. Ουτε στατικα ειναι, ουτε δεδομενα.
Ο φασισμος προχωρει ή υποχωρει, αναλογα με το ποσοι τον ακολουθουν.
Η δημοκρατια προχωρει ή υποχωρει, αναλογα με το ποσοι και πώς την υπερασπιζονται. Διπλα σ' αυτην και η ελευθερια.

Καθε βημα μπροστα για το φασισμο, ειναι ενα βημα υποχωρησης της δημοκρατιας.

Ο φασιστας θα τα βαλει μαζι σου, θα σε προσβαλει, θα σε συκοφαντησει, θα σε υβρισει, κι αν εχει τη δυναμη τελικα θα σε δολοφονησει ή θα σε υποταξει, απλα και μονο επειδη δεν εισαι ελληνας, ή επειδη δεν εισαι χριστιανος, ή επειδη δεν εισαι ξανθομαλλης-γαλανοματης, ή επειδη εισαι ομοφυλοφιλος, ή επειδη εισαι αναπηρος, ή επειδη ο παππους σου ηταν κομμουνιστης, ή επειδη ο λογος της περιφερειας του πεους σου προς το μηκος των μαλλιων σου ειναι μικροτερη απο 0,1 ή για οποιονδηποτε αλλο αρρωστημενο λογο μπορει να γεννησει το αδειο κεφαλι του.
Φασισμος σημαινει μισος.

Εμεις δεν κανουμε τιποτα τετοιο... Δεν μας ενοχλει ο Χαμπος, μας ενοχλουν οι αποψεις του, πολλες απο τις οποιες ειναι φασιστικες, προσβλητικες, συκοφαντικες, υβριστικες, και διακηρυσσουν το μισος!
Το αν πραγματικα τα πιστευει ή το κανει για να μας κοροϊδευει και να γελαει, ειναι αδιαφορο!

Το ιδιο ακριβως θεμα ξανασυζητησαμε οταν μιλουσαμε περι βιας... Το τι μπορει να κουβαλαει ο καθενας μεσα στο κεφαλι του, ειναι παντελως αδιαφορο. Αυτο που μετραει ειναι η πραξη του, το τι βγαινει προς τα εξω. Το τι μπορει να κρυβεις εσυ στα βαθη της σκεψης σου, δεν επηρεαζει κανεναν. Αυτο που επηρεαζει τους αλλους, ειναι αυτο που βγαζεις προς τα εξω. Αυτα τα δυο συνδεονται, αιτιο(σκεψη)-αποτελεσμα(πραξη).
Ο φασισμος δεν ειναι "αρρωστια", δεν ειναι "μικροβιο". Ειναι κινημα, ειναι τροπος αντιληψης, εχει καποια χαρακτηριστικα. Δεν χρειαζεται να πει καποιος "ειμαι φασιστας" για να τον αναγνωρισεις! (Οπως ειπε και η Cyberkat "δεν εχουν κερατα οι φασιστες!")




Νομίζω ότι η ερμηνεία που δίνεις για όσα έχει γράψει ο Χάμπος σε αυτό το φόρουμ είναι υπερβολικές.


Το πρόβλημα με τον Χάμπο είναι ότι έχει πάρα πολλές κλισέ απόψεις που τις εκφράζει τακτικά. Τέτοιες απόψεις τις ακούμε παντού γύρω μας και είναι όντως κρίμα αλλα μακριά απέχουν από την σοβαρότητα που τους δίνεται.


Θεωρώ ότι στο τόπικ με το τζαμί, ο Χάμπος είχε άδικο σε αρκετά, αλλά τα πάντα ερμηνεύτικαν μέσα από συγκεκριμένο πρίσμα. Όταν διόρθωσε την διατύπωση του μετά από παρατήρηση, κατηγορήθηκε ότι όλα τα κάνει για να πετάει τις σπόντες του και μετά να καλύπτετε.

Στο συγκεκριμένο τόπικ, ο Χάμπος λέει (γιατί κάπου το είδε προφανώς) ότι το Κοράνι καλεί τους Μουσουλμάνους να σφάξουν τους άπιστους. Κατά συνέπεια αυτού ο Μουσουλμάνος πρέπει να σκοτώσει για να είναι καλός μουσουλμάνος.
Τον κράζεται και λέει, ότι ναι, πρέπει να είναι φανατικός κάποιος για να ερμηνεύσει έτσι το Κοράνι, και τέλος σε σχετική ερώτηση ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σημασία αν είναι έλληνας ή άραβας ο μουσουλμάνος για το πώς θα ερμηνεύσει το Κοράνι.




Σε αυτήν την συζήτηση, εγώ βλέπω έναν χάμπο, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στα εύκολα κλισε και μέσα από την συζήτηση αναγκάζεται να παραδεχθεί (ακόμα και στον εαυτό του) ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ακραία όσο τα εξέφρασε στην αρχή, αλλά κάποιος πιο περίπλοκα. Έψαξε και βρήκε κάποια χωρία μάλιστα (με μία τρομακτική και τελείως επιφανειακή αναζήτηση στο Κοράνι) για να στηρίξει την άποψη του.

Εσείς βλέπετε ένα χάμπο που προσπαθεί να εκφράσει τις ρατσιστικές του απόψεις στα μουλωχτά και όταν τα βρίσκει σκούρα, υποχωρεί για να το παίξει διαλακτικός.

Κάποιος άλλος μπορεί να βλεπει έναν που λέει παπαριές για να γελάσει, και όταν βλέπει ότι το πράγμα χοντρένει, κάνει πίσω.



Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 05:02:20 am
Ο κομμουνισμος διακηρυσσει την αγαπη, την ισοτητα, τη συντροφικοτητα, την Ανθρωπια.
Ο φασισμος διακηρυσσει το μισος, τον πολεμο, την αλληλεξοντωση, την ανισοτητα, την εκμεταλλευση, το διαχωρισμο σε ανωτερους και κατωτερους.

αυτό το κομάτι με προβληματίζει λίγο, θα το αναλύσω όταν ξυπνήσω και είμαι διαθέσιμος (και διαυγης) και αφού τσεκάρω κάποια πράγματα...
γιατί μπορεί να πω και μαλακίες.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

συνέχεια άλλη στιγμή.
Logged

byeeee
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2322


View Profile
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #91 on: August 13, 2006, 07:35:07 am »

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω...

Άντε, ο Χάμπος είναι φασίστας (αν είναι). Από πού κι ως που αυτό είναι επικίνδυνο?
Μήπως τον διαβάσουν κάποιοι και φανατιστούν?

Δηλαδή αν γράφω εγώ για τον Βουδισμό είμαι επικίνδυνος μήπως και προσυλιτίσω κάποιον?

Όποια και να είναι η φιλοσοφία του άλλου, ότι και να λέει πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να λογοκρίνεται μόνο και μόνο για τις απόψεις του.

Αν αρχίσει και βρίζει ΟΚ. Αλλά όχι επειδή είναι φασίστας να πρέπει να του σβηστούν πόστς ή να διαγραφεί. ΑΥΤΟ είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλήσαμε. Αρχίζουμε να γινόμαστε κι εμείς φασίστες με αυτόν τον τρόπο.

Δόξα τω Θεώ μυαλό έχουμε για να του απαντήσουμε και οι αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Είναι σαν να λέμε να μήν έρχεται η ΔΑΠ στις συνελεύσεις γιατί δυναμιτίζει το κλίμα...Smiley
Logged
poly1
Guest
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #92 on: August 13, 2006, 11:42:11 am »

Quote from: aliakmwn on August 11, 2006, 12:32:25 pm
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ:

Επειδη το παιχνιδακι εχει αρχισει να γινεται κουραστικο, παρακαλω οποιος θεωρει πως δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι administrator/moderator, να απαντησει στο topic αυτο.
Μεχρι στιγμης υπερ της απομακρυνσης μου εχουν τεθει 3 ατομα (αν κανω λαθος παρακαλω να μου το επισημανετε):
Chabos, Nessa, και Ninja.

Δεν παρακολούθησα το τόπικ αλλά διαβάζοντας αυτό το πόστ θα ήθελα απλά να επισημάνω αγαπητέ αλιάκμων οτι κάνεις λάθος όσον αφορά την επιθυμία για απομακρυσή σου..

keep up with the good work Wink
Logged
aliakmwn
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #93 on: August 13, 2006, 12:02:55 pm »

Quote from: Turambar on August 13, 2006, 06:20:45 am
Θεωρώ ότι στο τόπικ με το τζαμί, ο Χάμπος είχε άδικο σε αρκετά, αλλά τα πάντα ερμηνεύτικαν μέσα από συγκεκριμένο πρίσμα. Όταν διόρθωσε την διατύπωση του μετά από παρατήρηση, κατηγορήθηκε ότι όλα τα κάνει για να πετάει τις σπόντες του και μετά να καλύπτετε.

Στο συγκεκριμένο τόπικ, ο Χάμπος λέει (γιατί κάπου το είδε προφανώς) ότι το Κοράνι καλεί τους Μουσουλμάνους να σφάξουν τους άπιστους. Κατά συνέπεια αυτού ο Μουσουλμάνος πρέπει να σκοτώσει για να είναι καλός μουσουλμάνος.
Τον κράζεται και λέει, ότι ναι, πρέπει να είναι φανατικός κάποιος για να ερμηνεύσει έτσι το Κοράνι, και τέλος σε σχετική ερώτηση ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σημασία αν είναι έλληνας ή άραβας ο μουσουλμάνος για το πώς θα ερμηνεύσει το Κοράνι.

Σε αυτήν την συζήτηση, εγώ βλέπω έναν χάμπο, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στα εύκολα κλισε και μέσα από την συζήτηση αναγκάζεται να παραδεχθεί (ακόμα και στον εαυτό του) ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ακραία όσο τα εξέφρασε στην αρχή, αλλά κάποιος πιο περίπλοκα. Έψαξε και βρήκε κάποια χωρία μάλιστα (με μία τρομακτική και τελείως επιφανειακή αναζήτηση στο Κοράνι) για να στηρίξει την άποψη του.

Εσείς βλέπετε ένα χάμπο που προσπαθεί να εκφράσει τις ρατσιστικές του απόψεις στα μουλωχτά και όταν τα βρίσκει σκούρα, υποχωρεί για να το παίξει διαλακτικός.

Κάποιος άλλος μπορεί να βλεπει έναν που λέει παπαριές για να γελάσει, και όταν βλέπει ότι το πράγμα χοντρένει, κάνει πίσω.

Δεν μπορω να σου στερησω το δικαιωμα να τα βλεπεις ολα τοσο αθωα και καλοπροαιρετα. Αυτη ειναι η ερμηνεια σου ομως... Η δικη μου ερμηνεια ειναι διαφορετικη, και συμφωνα μ' αυτην, δεν εχει να κανει ουτε με εγκλωβισμενους σε κλισε ουτε με τιποτα τετοιο, απλα ειδε πως δεν τον παιρνει και ετρεξε να το συμμαζεψει με οποιον τροπο μπορουσε, τετοιον ομως ωστε να προσπαθησει μεν να τα κουκουλωσει, αλλα χωρις να αναγνωρισει οτι εκανε αυτο που του προσαπτουμε.

Θα συνεχισω να το λεω: Πηγαινε και διαβασε το topic περι φασιστων... Διαβασε το κειμενακι του Χριστοφορου, διαβασε το δημοσιευμα του Ιου για τον Χαιντερ... Ειναι τραγικο το ποσο αυτα που περιγραφονται εκει μεσα εξελισσονται βημα προς βημα, κι εμεις ακομα φιλολογουμε.
Ειναι πολυ ωραια ιδιοτητα να ειμαστε καλοπροαιρετοι, αλλα να μην φτανουμε και τα ορια της αυτοκαταστροφης.

Quote from: Καμένος on August 13, 2006, 07:35:07 am
Άντε, ο Χάμπος είναι φασίστας (αν είναι). Από πού κι ως που αυτό είναι επικίνδυνο?
Μήπως τον διαβάσουν κάποιοι και φανατιστούν?

Ο φασισμος ειναι ενα κινημα. Καθισταται επικινδυνο μονο οταν ενδυναμωνεται. Η Cyberkat και ο damien με καλυψαν απολυτα σ' αυτο το θεμα...

Το ποσο επικινδυνο ειναι γενικα, μπορεις να το δεις στην ιστορια.
Το ποσο επικινδυνο ειναι αμεσα, εδω αναμεσα μας, δες το στο μπαχαλο που οδηγησε και τις 2 φορες που παρενεβη... Και μονος σου το ειπες: Κι εμεις οι δυο συγκεκριμενα εχουμε μαλωσει απειρες φορες (λογικο ειναι! εαν δεν υπαρξει συγκρουση πώς θα υπαρξει προοδος!) Δες τι καθομαστε και κανουμε 3 μερες τωρα...

Quote from: Καμένος on August 13, 2006, 07:35:07 am
Δηλαδή αν γράφω εγώ για τον Βουδισμό είμαι επικίνδυνος μήπως και προσυλιτίσω κάποιον?

Ναι, ετσι πως το θετεις πραγματι θα εισαι "επικινδυνος" - για το καθεστως του χριστιανισμου. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ομως και δεν προκειται να σου απαγορευτει σε καμια περιπτωση! (Νομιζω πως θα ηταν πολυ ενδιαφερον να συμμετειχε στις συζητησεις και καποιος αλλοθρησκος!)

Εαν ομως αρχισεις να γραφεις για το σατανισμο και να υπερασπιζεσαι τις ανθρωποθυσιες στο ονομα του Μεγαλου Αρχοντα του Σκοτους, τοτε προφανως δεν θα σου επιτραπει! Οχι επειδη "ο σατανας ειναι το κακο" αλλα επειδη μιλας για ανθρωποθυσιες!

Quote from: Καμένος on August 13, 2006, 07:35:07 am
Αν αρχίσει και βρίζει ΟΚ. Αλλά όχι επειδή είναι φασίστας να πρέπει να του σβηστούν πόστς ή να διαγραφεί. ΑΥΤΟ είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλήσαμε. Αρχίζουμε να γινόμαστε κι εμείς φασίστες με αυτόν τον τρόπο.

Ρε συ Μανο, τα εχουμε χιλιοαπαντησει αυτα!
Δεν διαγραφεται "επειδη ειναι φασιστας". Διαγραφεται επειδη βριζει, προσβαλει, σηκοφαντει, σπερνει το μισος! Ο τροπος με τον οποιο τα κανει αυτα, και το ιδεολογικο υποβαθρο που υπαρχει απο κατω, οδηγουν στο συμπερασμα πως προκειται για φασιστα.
Εαν ο φασισμος ηταν κατι αλλο, εαν π.χ. ο φασισμος ηταν ενα κινημα για τη σωτηρια της γαλαζιας πεταλουδας, προφανως και δεν θα διαγραφονταν καποιος επειδη ειναι φασιστας. Κι επιπλεον, εαν ο ρατσισμος δεν ονομαζονταν ρατσισμος αλλα π.χ. βαγμορτανισμός (ουαου, για δες λεξη που εφτιαξα! Grin) τοτε θα στρεφομασταν εναντιον των "βαγμορτανιστων"!

Αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του φασισμου: Το μισος, τα ψεματα, οι σηκοφαντιες, οι προσβολες, οι υβρεις, και οταν ερθει στην εξουσια οι μαζικες δολοφονιες!

Κανεις ενα λαθος: Εχεις την εντυπωση οτι θεωρουμε τον Χαμπο φασιστα, και γι' αυτο ονομαζουμε αυτα που λεει φασιστικα και τον διωχνουμε. ΟΧΙ! Ακριβως το αντιθετο! Διατυπωσε μια σειρα απο προσβλητικα, υβριστικα, ρατσιστικα σχολια, προς συγκεκριμενη κατευθυνση και με συγκεκριμενο ιδεολογικο υποβαθρο (που ποτε δεν εκρυψε) και αυτο εχει ως συνεπεια να χαρακτηριζεται φασιστας! Δεν ειναι ο χαρακτηρισμος που οδηγει στις αντιδρασεις μας, ειναι τα ιδια τα λογια!
Logged
aliakmwn
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #94 on: August 13, 2006, 12:04:42 pm »

@Ninja:
Sorry, αλλα θεωρησα πως με το μηνυμα σου αυτο:

Quote from: ninja bot on August 10, 2006, 20:13:17 pm
gia mena o chabos einai teleios xwris plaka kai symfwnw mazi tou

nomizw oti exei dikio

chabos NotWorthy

Συμφωνουσες μαζι του και στα περι απομακρυνσης μου... Sorry αν εβγαλα λαθος συμπερασμα (και ευχαριστω για την εμπιστοσυνη Wink )
Logged
poly1
Guest
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #95 on: August 13, 2006, 12:09:29 pm »

ναι ωραια το γεγονος οτι συμφωνω με τον χαμπο δε σημαινει οτι εχω κατι μαζι σου!  Smiley
Logged
aliakmwn
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #96 on: August 13, 2006, 12:10:33 pm »

Για δες το πρωτο μηνυμα του Χαμπου σ' αυτο το topic..............
Logged
poly1
Guest
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #97 on: August 13, 2006, 12:18:17 pm »

το ειδα και επιμενω οτι ο χαμπος εχει δικιο σε ενα βαθμο

ωστοσο εγω αναφερομουν στη φωτο και οχι στην ιδιοτητα σου ως αντμιν

νομιζω οτι το θεμα εληξε
Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 8236


I smoke my friends down to the filter


View Profile WWW
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #98 on: August 13, 2006, 12:20:19 pm »

Τα απαύγασμα του ξεκατινιάσματος!

Είμαι περήφανος γι αυτό το forum!

Grin Grin
Logged



Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental


Κακούργα ύπαρξις!
poly1
Guest
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #99 on: August 13, 2006, 12:20:56 pm »

me too Tongue
Logged
aliakmwn
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #100 on: August 13, 2006, 12:21:30 pm »

Quote from: Kenny on August 13, 2006, 12:20:19 pm
Τα απαύγασμα του ξεκατινιάσματος!

Είμαι περήφανος γι αυτό το forum!

Grin Grin

Καλα αυτο να λεγεται Grin

Το σπιτι του BigEngineer...
Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 8236


I smoke my friends down to the filter


View Profile WWW
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #101 on: August 13, 2006, 12:28:20 pm »

Πρέπει να μάθουμε να συζητάμε λίγο...Σουηδικά...γιατί εκτιθόμαστε και δεν λέει! Tongue

Βουρ για μαθήματα...Σουηδικών! Grin Grin

Τεσπα, θέλω να πω πως ας κοιτάμε τα πράγματα κατά το δυνατόν ήρεμα και αντικειμενικά, για όλα υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζεται να ξεκατινιαζόμαστε...
Logged



Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental


Κακούργα ύπαρξις!
Nessa
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #102 on: August 13, 2006, 13:38:35 pm »

Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 12:02:55 pm
Εαν ομως αρχισεις να γραφεις για το σατανισμο και να υπερασπιζεσαι τις ανθρωποθυσιες στο ονομα του Μεγαλου Αρχοντα του Σκοτους, τοτε προφανως δεν θα σου επιτραπει! Οχι επειδη "ο σατανας ειναι το κακο" αλλα επειδη μιλας για ανθρωποθυσιες!
Βασικά αυτό δε μπορώ να το καταλάβω... γιατί να μην προσπαθήσεις απλώς να μεταπείσεις τον άλλον; Δεν πρόκειται να αλλάξεις μυαλά σε κανέναν όσο τον αποπαίρνεις και τον λογοκρίνεις.
Logged
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1364


View Profile
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #103 on: August 13, 2006, 16:21:14 pm »

Η ουδετερότητα και η "αντικειμενικότητα" είναι έννοιες πολλές φορές ουτοπικές. Ο καθένας μας έχει τα φίλτρα του και μέσα από αυτά κρίνει τι τον ενοχλεί, τι βλάπτει την κοινότητα, τι αποτελεί λογοκρισία και που είναι τα όρια της ελεύθερης έκφρασης. Πολλούς μπορεί να μην τους ενοχλεί τόσο ο χαρακτηρισμός ολόκληρων λαών ως εν δυνάμει δολοφόνων, αλλά να αντιδράσουν έντοντα στην πρώτη βρισιά που θα περιλαμβάνει τη μάνα τους. Όχι δεν κατακρίνω. Στόχος μου είναι πάντα να προσπαθώ να καταλάβω, παρά να επικρίνω. Αναφέρω απλά ένα παράδειγμα.

Το επίθετο ρατσιστικός μπορεί να αποδοθεί σε πολλούς χαρακτηρισμούς. Κάποιους τους αποδεχόμαστε, άλλους όχι. Γιατί; Μα γιατί ερμηνεύουμε τα μηνύματα και το τι είναι πρέπον για την κοινότητα με βάση τα δικά μας προσωπικά φίλτρα και την ανάδραση που παίρνουμε από τα μέλη. Όταν βέβαια η ανάδραση αυτή είναι μηδενική είναι αρκετά λογικό να δρούμε όπως νομίζουμε.

Μέχρι τώρα υπήρξαμε ίσως υπερβολικά ελαστικοί. Και ήμουν και είμαι από τους κύριους "ελαστικούς" αντμιν. Μια ελαστικότητα όμως, που σε συνδυασμό με την αδράνεια πολλών μελών και την λογική του "έλα μωρέ  την πλάκα του κάνει με αυτόν θα ασχολούμαστε τώρα;" έχει οδηγήσει πολλές φορές σε αδιέξοδα και στη δημιουργία παρεξηγήσεων. Αυτός είναι για μένα ένας από τους κύριους ρόλους του Αλιάκμονα στην ΟΔ. Αποτελεί μια συγκρουσιακή δύναμη, που μέσα από τη σύγκουση και την υπερβολή πολλές φορές οδηγεί τα πράγματα στην εξέλιξη. Ως εκ τούτου τον θεωρώ παραπάνω από απαραίτητο.

Ήμουν και είμαι κατά της διαγραφής οποιουδήποτε ρατσιστικού μηνύματος, ακριβώς λόγω τ
;ης γενικότητας της έννοιας. Πολλοί στα λόγια μας και τα γραπτά μας εκφράζουμε ρατσιστικές απόψεις, αλλά δεν είναι όλες οι ρατσιστικές απόψεις εξίσου επικύνδινες. Ο αποκλεισμός κάθε ρατσιστικής άποψης, παρ όλο που στην ουσία δεν θα στερούσε τίποτα από έναν σοβαρό διάλογο, θα ακρωτηρίαζε και έναν λιγότερο σοβαρό διάλογο από τον οποίον μπορούν να προκύψουν ωραία συμπεράσματα.

Ωστόσο μέλη που συστηματικά και επανηλλειμένα εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις, ενισχύουν προκαταλήψεις, σπέρνουν έριδες και δημιουργούν προβλήματα δεν μπορούν να θεωρούνται από μένα καλοδεχούμενα και σαφώς και αντιμετοπίζονται με την μεροληπτική και προκατειλλημένη συμπεριφορά που τους αρμόζει. Ως εκ τούτου μηνύματα που εάν γράφονταν από άλλους μπορεί να μην διαγράφονταν ως οφφ τόπικ, παρ όλο που θα ήταν, μπορεί να διαγραφούν (βλ. να αποσταλούν στον Κάδο) όταν στέλνονται από συγκεκριμένα μέλη ακριβώς γιατί αναγνωρίζονται ως επανειλλημένα διαπιστωμένη πρακτική που δημιουργεί προβλήματα. Εάν προέρχεται από σκοπιμότητα ή βλακεία μου είναι σχεδόν αδιάφορο.Ας πάει λοιπόν στο καλό ο φίλος μας ο Χάμπος και ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να ξαναασχοληθούμε μαζί του, παρά μόνο όταν θα έχει πάρει πραγματικά απόφαση να μπει στην παρέα μας.

Κλείνοντας για μια ακόμα φορά: ΔΕΝ είμαστε ουδέτεροι, ΔΕΝ είμαστε αντικειμενικοί. Μοντεράρουμε το φόρουμ με βάση τις ευαισθησίες μας, τις εμπειρίες μας και το κλίμα της κοινότητας που προσπαθούμε να αφουγκραστούμε. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό, διατυπώστε τις αντιρρήσεις σας, αναφέρετε μηνύματα, στείλτε σχόλια, τα πμ γι αυτό τα έχουμε! Και όποιος γο
υστάρει εδώ είναι οι "καρέκλες" των moderator, ας έρθει να αναλάβει και να δούμε πως θα πάει. Και το λέω χωρίς καμία δόση ειρωνίας.
Logged


Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

                        Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

               να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1273


Live Free or Die...


View Profile
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #104 on: August 13, 2006, 17:10:03 pm »

Quote from: aliakmwn on August 13, 2006, 02:14:47 am
Η εξισωση της φασιστικης με την κομμουνιστικη προπαγανδα, αν μη τι αλλο φανερωνει αγνοια. Ειναι σαν να μου λες οτι ταυτιζεις το ΕΑΜ με τους ταγματασφαλιτες, ή οτι οι φοιτητες του Πολυτεχνειου αγωνιζονταν για το ιδιο πραγμα με αυτους που οδηγουσαν τα τανκς...

Ε,βέβαια...το ξέχασα...Μόνο ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε τα πάντα και έχετε τη γνώση και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.
Και εγώ απορώ τι σχέση έχει το ΕΑΜ και το ΕΛΛΑΣ με το σημερινό ΚΚΕ...Ή τι σχέση έχει το ΚΚΕ με τον Κομμουνισμό...Με τα αίσχη σας ρε αν ζούσε ο Μάρξ θα ήθελε να αλλάξει όνομα...Μόνο που λέτε τον Στάλιν πατέρα σας μου φτάνει....Σε λίγο θα μας πείτε ότι μόνο εσείς αντισταθήκατε στο πολυτεχνείο...Άντε να τα τινάξει ο Κάστρο μπας και το βουλώσετε λίγο(άλλος φασίστας και αυτός....ήταν τυχερός που δε ζει ο Τσε...).Και για να σε προλάβω αυτή τη στιγμή δεν κάνω αντικομμουνιστική προπαγάνδα(δεν έχω τπτ με τον κομμουνισμό) ,αλλά εκφράζω την άποψη μου για το σημερινό ΚΚΕ.Στα υπόλοιπα με κάλυψαν πλήρως ο Καμένος και ο Turambar.

Όσο για το αν θα πρέπει να παραμείνεις moderator???Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα για απομάκρυνση ,αρκεί να ηρεμήσεις λίγο και να μην είσαι τόσο ακραίος.Αυτά..

Υ.Σ:Συγνώμη για το έντονο ύφος . Smiley

Logged

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...