• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 11:06:09 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 11:06:09 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426664
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 117
Total: 174
theodoradr
Petran25
pipitsenko
Nikos_313
Zoe06
BossiTsif
Vgs
AcDimitri
thathas12
gbes
mariaxalk
Σβέλτο Φτυάρι
Bel
rafa98p
Raphael
Mr Z
Bill g
airam
xorxe
dkoui
orestispail51
mgrivab
aachmet
χασλμαλικι
mimaki
lemonjuicy
Thalasotsanta
christina02
stefanos hios
dimopoul
stmanzaf
witchingHour
GPapas
ELEF
kkotsopo
Mr Watson
vas22
Kv
Pastellaki
asimomyti
johnmout
smoul
georkala
dseid
Kelly Tsimpouri
thomaitheodosiadou
kapas
jimalexoud
Ntinomanolo123
dionmant
dkoukn
Jordann
DarkMagiK06
anastasis_sid
nthanos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Εκπόνηση εργασιών σχολής με χρηματική αμοιβή
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Εκπόνηση εργασιών σχολής με χρηματική αμοιβή  (Read 7502 times)
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Εκπόνηση εργασιών σχολής με χρηματική αμοιβή
« Reply #15 on: April 09, 2016, 13:15:07 pm »

Γελάω με τα περί φροντιστηρίων για Ηλεκτρολόγους. Πάντε να δείτε τι γίνεται στην πιάτσα με Πολιτικούς Μηχ. Εργασίες,φροντιστήρια, διπλωματικές. Τα πάντα. Σε μας λόγω ίσως δυσκολίας κ ζήτησης δν υπάρχει ούτε το 1/100. Και όσο για την εκπόνηση εργασιών εγώ θεωρώ ότι ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει.  Όταν η σχολή είναι έτσι  άθλια δομημένη κ με τέτοια δυσκολία, αν νομίζει κάποιος ότι διευκολύνει την ζωή του ας το κάνει!
Και απαγορεύοντας το εδώ απλά ο κόσμος θα βρει άλλο τρόπο. Στην τελική θα γράφει "ζητάω βοήθεια με εργασία" κ στο τέλος κερνάω 70 "λουκουμάδες".  Δεν θα τον αποτρέψετε όπως κ να χει άρα μου φαίνεται λίγο υποκριτικό  Cool
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #16 on: April 09, 2016, 13:19:49 pm »

Τι γίνεται στην πιάτσα με Πολ. Μηχανικούς;

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #17 on: April 09, 2016, 13:26:26 pm »

Quote from: c0ndemn3d on April 09, 2016, 13:19:49 pm
Τι γίνεται στην πιάτσα με Πολ. Μηχανικούς;
Εργασίες minimum 100ευρω, άπειρα ιδιαίτερα κ φροντιστήρια τουλάχιστον στα μισά+ μαθήματα. Με μια απλή αναζήτηση θα δεις πόσα θα βρεις!
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
« Reply #18 on: April 09, 2016, 13:30:19 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on April 09, 2016, 13:15:07 pm
Και απαγορεύοντας το εδώ απλά ο κόσμος θα βρει άλλο τρόπο. Στην τελική θα γράφει "ζητάω βοήθεια με εργασία" κ στο τέλος κερνάω 70 "λουκουμάδες".  Δεν θα τον αποτρέψετε όπως κ να χει άρα μου φαίνεται λίγο υποκριτικό  Cool

Αυτήν την λογική του "δεν μπορείς να τους σταματήσεις άρα είναι υποκριτικό το να προσπαθείς" δεν την καταλαβαίνω.

Όποιος θέλει να αγοράσει/πουλήσει εργασίες θα συνεχίσει να το κάνει. Αλλά τουλάχιστον ας μην τον διευκολύνουμε σαν κοινότητα.
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: April 09, 2016, 13:34:10 pm »

Quote from: Dealan on April 09, 2016, 13:30:19 pm

Όποιος θέλει να αγοράσει/πουλήσει εργασίες θα συνεχίσει να το κάνει. Αλλά τουλάχιστον ας μην τον διευκολύνουμε σαν κοινότητα.
Γιατί ρε άνθρωπέ μου, το ψωμί σου τρώει...? Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σας
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #20 on: April 09, 2016, 13:42:05 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on April 09, 2016, 13:34:10 pm
Γιατί ρε άνθρωπέ μου, το ψωμί σου τρώει...? Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σας

εσενα σου τρωνε το ψωμι με το να θελουν να το σταματησουν ή σταματουν κατι που σε βολευει; Το οτι κατι δεν επιρεαζει τα κεκτημενα σου δεν σημαινει πως δεν μπορεις να εχεις αποψη για αυτο και να διαφωνεις ηθικα με καποιες πρακτικες. Αμα θελετε αγοραπωλησια εργασιων και υπηρεσιων υπαρχει και το facebook με τα γκρουπ του, αλλα εκει επωνημα δεν νομιζω κανεις να θελει να βαλει τετοια αγγελια.

Ειστε πολυ τυχεροι σαν σχολη για το φορουμ της φοιτητικης σας κοινοτητας. Μην προσπαθειτε να σταματησετε καθε προσπαθεια της οδ/ος να το διαφυλαξει. Ειναι ολοι ατομα που ενδιαφερονται και εχουν προσφερει πολυ στην κοινοτητα και εντελως αφιλοκερδως (σε αντιθεση με οποιον καρπωνεται τις εργασιες για λεφτα)

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #21 on: April 09, 2016, 13:45:41 pm »

Εγώ είμαι υπέρ πάντως. Άμα θέλει κάποιος να πάρει έτοιμη εργασία με ανταμοιβή, ε θα πάει σε κάποια επιχείρηση και θα το κάνει. Τουλάχιστον εδώ μπορεί να δώσει τα λεφτά σε κάποιον φοιτητή που τα χρειάζεται (και πιστεύω θα γίνει και καλύτερη δουλειά και θα είναι και μικρότερο το κόστος).

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #22 on: April 09, 2016, 13:50:47 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on April 09, 2016, 13:34:10 pm

Η λογική μου είναι να ότι δεν πρέπει η ίδια η κοινότητα μας να ενθαρύννει το "όποιος έχει 50ευρα να σκάει αγοράζει εργασίες και περνάει τα μαθήματα και όποιος δεν έχει τρώει πούτσο".

Έχει που έχει η σχολή τόσα προβλήματα, μην βάζουμε παραπάνω οι ίδιοι οι φοιτητές.
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: April 09, 2016, 13:54:01 pm »

Quote from: Mathematica on April 09, 2016, 13:42:05 pm
εσενα σου τρωνε το ψωμι με το να θελουν να το σταματησουν ή σταματουν κατι που σε βολευει; Το οτι κατι δεν επιρεαζει τα κεκτημενα σου δεν σημαινει πως δεν μπορεις να εχεις αποψη για αυτο και να διαφωνεις ηθικα με καποιες πρακτικες.

Άρα πρόκειται περί "ηθικής"  Cool Εγώ λοιπόν για παράδειγμα δουλεύω και δν γουστάρω να μάθω ποτέ πχ Μίκρο. Τι σε πειράζει δηλαδή να αγοράσω από κάποιον συμφοιτητή μου τις εργασίες? Τίποτα. Απλά εδώ μέσα πολλοί έχουν κάψει τόσα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα με την σχολή που σκοτώνουν την ώρα τους διαφωνώντας σε οτιδήποτε,απλά κουβέντα να γίνεται σε ένα φόρουμ σχολής.
Ξαναγυρνώντας λοιπόν στο παράδειγμα μου, εμένα αυτό θα μου επιτρέψει να βγάλω την σχολή, και χωρίς να χρειάζεται να αρρωστήσω με τα μίκρο γιατί ενδεχομένως ξέρω ότι δεν θα τα δω ποτέ ξανά στην ζωή μου. Και πληρώνω με λεφτά που τα έχω βγάλει ΕΓΩ. Θύμησε μου εσένα πάλι πως σε βλάπτει αυτό ακριβώς?

Quote from: Mathematica on April 09, 2016, 13:42:05 pm
Ειστε πολυ τυχεροι σαν σχολη για το φορουμ της φοιτητικης σας κοινοτητας. Μην προσπαθειτε να σταματησετε καθε προσπαθεια της οδ/ος να το διαφυλαξει. Ειναι ολοι ατομα που ενδιαφερονται και εχουν προσφερει πολυ στην κοινοτητα και εντελως αφιλοκερδως (σε αντιθεση με οποιον καρπωνεται τις εργασιες για λεφτα)

Σιγά μην το μαγαρίσουμε κιόλας. bang_head bang_head bang_head bang_head Βεβαίως και υπάρχει αλληλεγγύη και βοήθεια. Δεν το αρνήθηκε ποτέ κανένας αυτό!
Άλλο όμως είναι 1-2 hints και άλλο ολόκληρη εργασία.
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #24 on: April 09, 2016, 13:57:36 pm »

Quote from: Dealan on April 09, 2016, 13:50:47 pm
Η λογική μου είναι να ότι δεν πρέπει η ίδια η κοινότητα μας να ενθαρύννει το "όποιος έχει 50ευρα να σκάει αγοράζει εργασίες και περνάει τα μαθήματα και όποιος δεν έχει τρώει πούτσο".

Έχει που έχει η σχολή τόσα προβλήματα, μην βάζουμε παραπάνω οι ίδιοι οι φοιτητές.

Οκ το καταλαβαίνω, απλά διάβασε αν θες το ποστ μου πιο πάνω,το γραψα προτού ποστάρεις και εμφανίστηκε μετά...

Quote from: c0ndemn3d on April 09, 2016, 13:45:41 pm
Εγώ είμαι υπέρ πάντως. Άμα θέλει κάποιος να πάρει έτοιμη εργασία με ανταμοιβή, ε θα πάει σε κάποια επιχείρηση και θα το κάνει. Τουλάχιστον εδώ μπορεί να δώσει τα λεφτά σε κάποιον φοιτητή που τα χρειάζεται (και πιστεύω θα γίνει και καλύτερη δουλειά και θα είναι και μικρότερο το κόστος).

My thoughts exactly. Γιατί έτσι δεν θα γίνει και επιχείρηση από τρίτους όπως λέει ο Dealan και δεν θα ξεφτυλιστεί η κατάσταση!
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #25 on: April 09, 2016, 14:14:40 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on April 09, 2016, 13:54:01 pm
Άρα πρόκειται περί "ηθικής"  Cool Εγώ λοιπόν για παράδειγμα δουλεύω και δν γουστάρω να μάθω ποτέ πχ Μίκρο. Τι σε πειράζει δηλαδή να αγοράσω από κάποιον συμφοιτητή μου τις εργασίες? Τίποτα. Απλά εδώ μέσα πολλοί έχουν κάψει τόσα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα με την σχολή που σκοτώνουν την ώρα τους διαφωνώντας σε οτιδήποτε,απλά κουβέντα να γίνεται σε ένα φόρουμ σχολής.
Ξαναγυρνώντας λοιπόν στο παράδειγμα μου, εμένα αυτό θα μου επιτρέψει να βγάλω την σχολή, και χωρίς να χρειάζεται να αρρωστήσω με τα μίκρο γιατί ενδεχομένως ξέρω ότι δεν θα τα δω ποτέ ξανά στην ζωή μου. Και πληρώνω με λεφτά που τα έχω βγάλει ΕΓΩ. Θύμησε μου εσένα πάλι πως σε βλάπτει αυτό ακριβώς?

Σιγά μην το μαγαρίσουμε κιόλας. bang_head bang_head bang_head bang_head Βεβαίως και υπάρχει αλληλεγγύη και βοήθεια. Δεν το αρνήθηκε ποτέ κανένας αυτό!
Άλλο όμως είναι 1-2 hints και άλλο ολόκληρη εργασία.

τα μικρο ειναι υποχρεωτικο μαθημα, δεν σε ρωτησε κανεις αν εχεις διαθεση να τα μαθεις ή οχι. Οσο ειναι υποχρεωτικο μαθημα θα τα δωσεις οπως ολοι οι αλλοι, αφου ετσι προβλεπεται απ το προγραμμα σπουδων. Αν πιστευεις πως πρεπει να μεταβληθει το προγραμμα σπουδων τοτε αυτο ειναι αλλη συζητηση. Συμφωνω με τον Dealan στο οτι μετα ευνοειται οποιος εχει να πληρωσει για τις εργασιες ενω κανει την κατασταση πολυ πιο ανιση για τους φοιτητες που δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα ή που, ακομα και αν την εχουν, θελουν να μαθουν καποια πραγματα και να δουλεψουν μονοι τους. Για μενα η αγοραπωλησια εργασιων και τα φοιτητικα φροντιστηρια και ιδιαιτερα ειναι εξαιρετικα κακη πρακτικη αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Πειραζει να τις αγοραζεις απο αλλον γιατι χανεται ο χαρακτηρας μαθησης του πανεπιστημιου και το κανουμε μπακαλικο κατ'εμε, αλλα πραγματικα δεν θελω να εκφραστω στο πληρες φασμα της αποψης μου.

Υπαρχει αλληλεγγυη και βοηθεια απο την οποια καποιοι μονο παιρνουν και δεν προσφερουν απ'οτι φαινεται.

Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: April 09, 2016, 14:19:21 pm »

Quote from: Mathematica on April 09, 2016, 14:14:40 pm
τα μικρο ειναι υποχρεωτικο μαθημα, δεν σε ρωτησε κανεις αν εχεις διαθεση να τα μαθεις ή οχι. Οσο ειναι υποχρεωτικο μαθημα θα τα δωσεις οπως ολοι οι αλλοι, αφου ετσι προβλεπεται απ το προγραμμα σπουδων. Αν πιστευεις πως πρεπει να μεταβληθει το προγραμμα σπουδων τοτε αυτο ειναι αλλη συζητηση. Συμφωνω με τον Dealan στο οτι μετα ευνοειται οποιος εχει να πληρωσει για τις εργασιες ενω κανει την κατασταση πολυ πιο ανιση για τους φοιτητες που δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα ή που, ακομα και αν την εχουν, θελουν να μαθουν καποια πραγματα και να δουλεψουν μονοι τους. Για μενα η αγοραπωλησια εργασιων και τα φοιτητικα φροντιστηρια και ιδιαιτερα ειναι εξαιρετικα κακη πρακτικη αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. Πειραζει να τις αγοραζεις απο αλλον γιατι χανεται ο χαρακτηρας μαθησης του πανεπιστημιου και το κανουμε μπακαλικο κατ'εμε, αλλα πραγματικα δεν θελω να εκφραστω στο πληρες φασμα της αποψης μου.

Υπαρχει αλληλεγγυη και βοηθεια απο την οποια καποιοι μονο παιρνουν και δεν προσφερουν απ'οτι φαινεται.

Παίζει να μαι ο 1000οστός που στο λέει, αλλά δεν είσαι καν στην σχολή,δεν ξέρεις τι παίζει,κράτα την άποψή σου για την παρτάρα σου. Και σε περίπτωση που δεν το πιασες, το "πολλοί έχουν κάψει ΈΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ τόσα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα με την σχολή που σκοτώνουν την ώρα τους διαφωνώντας σε οτιδήποτε,απλά κουβέντα να γίνεται σε ένα φόρουμ σχολής" πήγαινε για σένα  Cool
Καλή συνέχεια, στο φορουμ της σχολής σου  Wink
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #27 on: April 09, 2016, 14:20:38 pm »

Quote from: Mumm-ra ο παντοντινός on April 09, 2016, 14:19:21 pm
Παίζει να μαι ο 1000οστός που στο λέει, αλλά δεν είσαι καν στην σχολή,δεν ξέρεις τι παίζει,κράτα την άποψη για την παρτάρα σου. Και σε περίπτωση που δεν το πιασες, το "πολλοί έχουν κάψει ΈΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ τόσα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα με την σχολή που σκοτώνουν την ώρα τους διαφωνώντας σε οτιδήποτε,απλά κουβέντα να γίνεται σε ένα φόρουμ σχολής" πήγαινε για σένα  Cool
Καλή συνέχεια, στο φορουμ της σχολής σου  Wink

μου το εχουν πει αρκετες φορες, αλλα ολες ειχαν ενα κοινο, ηταν παντα οταν ξεμεναν απο αλλα επιχειρηματα. κανε τη διαφορα αμα θές  Tongue

nohponex
Administrator

View Profile WWW
« Reply #28 on: April 09, 2016, 14:33:37 pm »

Quote from: Mathematica on April 09, 2016, 14:20:38 pm
μου το εχουν πει αρκετες φορες, αλλα ολες ειχαν ενα κοινο, ηταν παντα οταν ξεμεναν απο αλλα επιχειρηματα. κανε τη διαφορα αμα θές  Tongue

Και εγω στο λεω πει πολλες φορες αυτο αλλα ειναι απο τις λιγες που δεν θα στο πω Cheesy
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #29 on: April 09, 2016, 14:42:43 pm »

Quote from: nohponex on April 09, 2016, 14:33:37 pm
Και εγω στο λεω πει πολλες φορες αυτο αλλα ειναι απο τις λιγες που δεν θα στο πω Cheesy

heart

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: