• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:13:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:13:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 92
Total: 139
lsim
chaniotism
alexfot
shamaelas
tzortzis
diamantis
thanos_voucharas
jimalexoud
mzacharop
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
Pcsc
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
george14
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?  (Read 40740 times)
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
Re: Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?
« Reply #45 on: August 12, 2006, 02:13:47 am »

Κagi σε οσα σχεδον λες,με "καλυβεις" που λεει και ενας γνωστος μου τειτζης.Το μελλον θα δειξει...
Megawatt
Guest
« Reply #46 on: August 12, 2006, 02:26:43 am »

Ρε σεις, υπάρχει καλύτερο επάγγελμα από αυτό που θα γίνουμε? Γιατί να παρατήσουμε την σχολή? Επειδή υπάρχουν 4-8 μαθήματα που μας δυσκολεύουν από την μια και από την άλλη είναι και ανούσια και δεν προσφέρουν τίποτε στην μελλοντική μας επαγγελματική σταδιοδρομία??

Στον κοινωνικό μου κύκλο υπάρχουν δικηγόροι, γιατροί, δάσκαλοι, αστυνόμοι (και ένας βουλκανιζατερμαν!- το φιλαράκι μου) και όλοι αυτοί με κοιτάνε με δέος (αν όχι και με σοκ) - ξέρω κρύο το αστείο- που πρόκειται να γίνω ΗΜ&ΜΥ. Άσχετο με το πόσα χρήματα θα πέρνουμε στο τέλος (αν και νομίζω το φιλαράκι μου ο λαστιχάς πέρνει τα περισσότερα από αυτούς μηνιαίως  Grin ), το κύρος που έχει το επάγγελμα μας ξεπερνάει κατα πολύ των υπολοίπων..  Roll Eyes
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Απ: Re: Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?
« Reply #47 on: August 12, 2006, 02:44:48 am »

Quote from: Megawatt (golden edition!) on August 12, 2006, 02:26:43 am

Στον κοινωνικό μου κύκλο υπάρχουν δικηγόροι, γιατροί, δάσκαλοι, αστυνόμοι (και ένας βουλκανιζατερμαν!- το φιλαράκι μου) και όλοι αυτοί με κοιτάνε με δέος (αν όχι και με σοκ) - ξέρω κρύο το αστείο- που πρόκειται να γίνω ΗΜ&ΜΥ.

Εγώ σε ποια κατηγορία ανηκώ;  Mήπως σε αυτούς που σε κοιτάνε με δέος  λόγω του ότι καποια στιγμή θα γίνεις και εσύ ΗΜΜΥ; Πλάκα κάνω...  Grin

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #48 on: August 12, 2006, 02:49:34 am »

Ποιο κυρος και μλκιες.Δλδ εσυ νοιαζεσαι να πουλας μουρη και μεχρι ποτε θα την πουλας γιατι πρεπει να αποδωσει και οικονομικα αυτο που σπουδασες καποτε.Εκτος αν εχεις ηδη Smiley λεφτακια.Τι να σου πω ωραια σκεφτεσαι Tongue.Για πες μερικες προοπτικες που εχει ο μεσος ηλεκτρολογος στην Ελλαδα.Οσοι ητανε καλοι απο αυτους που ξερω εγω εχουνε λιωσει στον προγραμματισμο.Μπλιαχ για μενα προσωπικα...Θυμαμαι οταν ητανε να μπω στη σχολη στο μαθημα του ΣΕΠ ελεγε οτι οι μηχανολογοι εχουνε ανεργια.Στην πιατσα ο μηχανολογος μετρα πιο πολυ απο ηλεκτρολογο(τεχνικες εταιριες).Και κατι ακομα ας μη γελιομαστε οι πιο πολλοι μεσα στη σχολη αυτη ειναι μεν ατομα ανω του μεσου ορου νοητικα αλλα κυριως βασιζονται σε μεγαλη προσπαθεια(γιατι αυξανεις την προσπαθεια σου οταν δε σου παει τοσο κατι) για να ανταπεξελθουν.Λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα το "εχουν" που λεμε το αντικειμενο για να προχωρησουν.Λιγοι τρελενονται με την γνωση.Οι πιο πολλοι ειναι παιδια που ελπιζανε σε κατι καλυτερο μπαινοντας σε αυτη τη σχολη ετσι εντελως ανωριμα και αοριστα...Και παλι ομως ολα αυτα τα λεω τωρα.Το μελλον θα δειξει...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχολή?
« Reply #49 on: August 12, 2006, 02:54:31 am »

Νομίζω οτι πάμε σε λάθος δρόμο.

Τι σχέση έχουν τα λεφτά και η αποκατάσταση. Αυτό είναι που καθηλώνει κάποιον στη μιζέρια. Οτι δουλειά και να κάνει κάποιος αν τη γουστάρει θα βγάλει και ΧΡΗΜΑ.
Επρεπε με μεγάλες ταμπέλες μέχρι τα 18 μας και κάθε μέρα στο σχολείο να μας έλεγαν. Κάνε αυτο που γουστάρεις.

Ετσι γίνεται και ο καθένας χαρούμενος και επιτυχημένος. Και η κοινωνία σα σύνολο πάει μπροστά.

Γιατί αν γουστάρεις αυτό που κάνεις πρώτα απ' όλα δε βλέπεις τη δουλειά σα ρουτίνα βαρετή που σε γεμίζει άγχος και στρέςς αλλα σαν ένα χόμπυ που σου αποφέρει και χρήματα για να ζήσεις. Ασε που αφου γουστάρεις είσαι και πιο παραγωγικός.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: August 12, 2006, 03:05:13 am »

Θα τρελαθουμε εδω μεσα.Ποσοι ανθρωποι στη ζωη τους κανουν επαγγελμα αυτο που τους αρεσει;Eυκολη απαντηση.ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.Γιατι;Γιατι πρωτα πρεπει να βρεις αυτο που σου αρεσει.Aλλα ακομα και αν το βρεις δε σημαινει οτι κανοντας το θα πετυχεις και οικονομικα.Δεν ειναι ταινιουλα με το Βασιλακη Καιλα η ζωη.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #51 on: August 12, 2006, 03:15:04 am »

Και αυτό είναι καλό;

Οι άνθρωποι είναι έτσι επειδή κολλάνε σε μαλακίες!

Η μάνα μου ήθελε να πάω γιατρός. Τι σημαίνει αυτό;

Ξέρω 1,000άδες οιυ πήγανε κάπου γιατι το ήθελε η μάνα τους. Αυτό τι σημαίνει; ΑΥτο να κάνουμε;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));

{
            }

{
                {
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: August 12, 2006, 03:16:54 am »

Larry για να ειναι κατι τοσο γενικευμενο σημαινει οτι η ειναι παραλογη η κοινωνια μας η οτι δεν τοσο απλα τα πραματα να πεις κανω αυτο που  μου αρεσει!
Megawatt
Guest
Re: Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να παρατήσετε τη σχ
« Reply #53 on: August 12, 2006, 03:25:18 am »

Quote from: marouli on August 12, 2006, 02:44:48 am
Quote from: Megawatt (golden edition!) on August 12, 2006, 02:26:43 am

Στον κοινωνικό μου κύκλο υπάρχουν δικηγόροι, γιατροί, δάσκαλοι, αστυνόμοι (και ένας βουλκανιζατερμαν!- το φιλαράκι μου) και όλοι αυτοί με κοιτάνε με δέος (αν όχι και με σοκ) - ξέρω κρύο το αστείο- που πρόκειται να γίνω ΗΜ&ΜΥ.

Εγώ σε ποια κατηγορία ανηκώ;  Mήπως σε αυτούς που σε κοιτάνε με δέος  λόγω του ότι καποια στιγμή θα γίνεις και εσύ ΗΜΜΥ; Πλάκα κάνω...  Grin
Μα κι εσύ θα γίνεις ΗΜΜΥ! Άρα είμαστε συνάδελφοι και σε κοιτάνε και σένα με δέος!  Wink

Quote from: dictator23 on August 12, 2006, 02:49:34 am
Ποιο κυρος και μλκιες.Δλδ εσυ νοιαζεσαι να πουλας μουρη και μεχρι ποτε θα την πουλας γιατι πρεπει να αποδωσει και οικονομικα αυτο που σπουδασες καποτε.Εκτος αν εχεις ηδη Smiley λεφτακια.Τι να σου πω ωραια σκεφτεσαι Tongue.Για πες μερικες προοπτικες που εχει ο μεσος ηλεκτρολογος στην Ελλαδα.
Όχι ρε, λεφτάκια δεν έχω! Και ούτε θέλω να πουλάω μούρη-πίστεψέ με!! Η μούρη πουλιέται από μόνη της με το που λέω σε ποιά σχολή σπουδάζω! Όλοι κάθονται προσοχή όταν ακούν το ποιηματάκι Ηλεκτρολογ.....& Μηχ....Η/Υ ! Και  με αντιμετωπίζουν λες και είμαι ο μέγας επιστήμονας! Ειδικά στο στρατό, ο διοικητής μου (Αντισχης) με έβλεπε σαν Einstein όταν με κοιτούσε να κρατάω το βιβλίο της Πυρηνικής Τεχνολογίας καθώς πήγαινα να του ζητήσω άδεια-και μου την έδινε φυσικά!
Όπως έγραψα παραπάνω, μπορεί λεφτά να μην βγάζουμε όπως οι γιατροί και οι δικηγόροι , αλλά στην συνείδηση του λαού το επάγγελμά μας έχει περισσότερη αίγλη-πώς να το κάνουμε?
Ο ηλεκτρολόγος σήμερα δεν κάθεται σε έναν υπολογιστή μπροστά-Δεν είναι αυτό το πράγμα ο μηχανικός! Ο ηλεκτρολόγος-και γενικά ο μη
χανικός-έχει να διευθύνει μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό την γρήγορη και λιγότερο δαπανηρή άποπαιράτωση ενός έργου και εκεί φαίνεται το πόσο μηχανικός είναι! Όσο για το "ηλεκτρολόγος" εμένα προσωπικά και μαρέσει και με εξιτάρει, όπως συμβαίνει και στην συνείδηση του απλού λαού-στο άκουσμα της φράσης ..& Υπολογιστών.
Οσοι ητανε καλοι απο αυτους που ξερω εγω εχουνε λιωσει στον προγραμματισμο.Μπλιαχ για μενα προσωπικα...Θυμαμαι οταν ητανε να μπω στη σχολη στο μαθημα του ΣΕΠ ελεγε οτι οι μηχανολογοι εχουνε ανεργια.Στην πιατσα ο μηχανολογος μετρα πιο πολυ απο ηλεκτρολογο(τεχνικες εταιριες).
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο ΟΑΕΔ, διαπιστώθηκε ότι το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού έχει το δεύτερο καλύτερο ποσοστό απορρόφησης, με πρώτο αυτό του προγραμματιστή! Ο μηχανολόγος έρχεται μετά!
Και όσο για την πιάτσα που λες, βγήκες να δουλέψεις έξω να δεις ποιός έχει πιο πολύ αίγλη? Ο ηλεκτρολόγος του σήμερα, με όλους αυτούς τους αυτοματισμούς στις βιομηχανίες, μετράει πιό πολύ από κάθε άλλον-πίστεψέ με-το χω ζήσει!
Και κατι ακομα ας μη γελιομαστε οι πιο πολλοι μεσα στη σχολη αυτη ειναι μεν ατομα ανω του μεσου ορου νοητικα αλλα κυριως βασιζονται σε μεγαλη προσπαθεια(γιατι αυξανεις την προσπαθεια σου οταν δε σου παει τοσο κατι) για να ανταπεξελθουν.Λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα το "εχουν" που λεμε το αντικειμενο για να προχωρησουν.Λιγοι τρελενονται με την γνωση.Οι πιο πολλοι ειναι παιδια που ελπιζανε σε κατι καλυτερο μπαινοντας σε αυτη τη σχολη ετσι εντελως ανωριμα και αοριστα...Και παλι ομως ολα αυτα τα λεω τωρα.Το μελλον θ
;α δειξει...
Καλά το πες. Ανώριμα! Αυτά τα άτομα ας πρόσεχαν όταν συμπλήρωναν το μηχανογραφικό τους! Ας μην έβαζαν καθόλου το ΗΜΜΥ!!!!! Τί περίμεναν να βρούν? Έχω μια φίλη μου κοπελιά που πέρασε νηπιαγωγός στην Αλεξπολη μετά από μένα και τελείωσε φέτος-πριν από μενα! Και με ρώτησε: Ακόμα σπουδάζεις? Ε, τί να πώ όταν αυτοί είχαν για μαθήματα κάποια που ονομάζονται "Λαικές ιστορίες Ι" και "Λαικές ιστορίες ΙΙ"-που δεν είναι τίποτε άλλο από απλά παραμύθια ???? Εμείς να έχουμε τα Πεδία Ι , ΙΙ κλπ και εκείνοι την Σταχτοπούτα και την Κοκκινοσκουφίτσα!! Ε, όποια/ος θέλει να διαβάζει αντί για Πεδία τους 7 νάνους, να σηκωθεί να φύγει!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Άει σιχτίρ (Ιωάννα δεν το λέω σεσένα-εννοείται)
Quote from: Larry Flint on August 12, 2006, 02:54:31 am
Γιατί αν γουστάρεις αυτό που κάνεις πρώτα απ' όλα δε βλέπεις τη δουλειά σα ρουτίνα βαρετή που σε γεμίζει άγχος και στρέςς αλλα σαν ένα χόμπυ που σου αποφέρει και χρήματα για να ζήσεις. Ασε που αφου γουστάρεις είσαι και πιο παραγωγικός.
Χερτζ πολύ καλά τα λες. Θυμάμαι τον Γιάννη Πλούταρχο που σε μια συνέντευξή του είπε ότι "εμείς οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί είμαστε ευλογημένοι, επειδή η δουλεία μας είναι και χόμπυ μας παράλληλα"
« Last Edit: August 12, 2006, 03:31:04 am by Megawatt (golden edition!) » Logged
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #54 on: August 12, 2006, 03:25:36 am »

Δεν είναι απλά σίγουρα. Το φταίξιμο είναι αλυσιδωτό. Απο τους καταπιεσμένους και κολλημένους γονείς στα παιδιά που και αυτά γίνονται έτσι. Δεν είναι ευκολο. Αλλα δε μπαίνει ένα μάθημα στο σχολείο να πεί "να κάνεις αυτο που σ' αρέσει" . Όλο μιλάμε για χρήματα κτλ...

Αυτό είναι η καταστροφή. Η δήθεν "επαγγελματική αποκατάσταση".

Επαγγαλματική αποκατάσταση δεν έχεις όταν ακολουθείς αυτο που έχει περισσότερες θέσεις.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.

Το αφεντικό δεν είναι μαλάκας. Ο καλός στη δουλειά του θα βρεί θέση και ας μην υπάρχει ούτε 1.

void DrawShadow()
        {

{
            }

{
                {
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #55 on: August 12, 2006, 03:29:01 am »

Και κάτι άλλο. Αμάν με τα καλούπια και τα πρότυπα.

Στερούν απο αυτόν που θέλει να γίνει αγρότης τη χαρά του.

Θέλει ο άνθρωπος να έχει ένα εξοχικό και να καλλιεργεί κάτι. Αυτή θα είναι η δουλειά του. Αυτή η ζωή του.

Πείτε μου ποιος σήμερα το βλέπει με καλό μάτι. Και πείτε μου γιατι να μην το βλέπει με καλό μάτι;

Όλοι πια chairman και πούρα. Αχ πόσο θέλω να εξαφανιστούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Έτσι να πεινάσουμε να γουστάρουμε όλοι και να φάμε την π@π@ρ@.

void DrawShadow()
        {

{
            }

{
                {
                }
                mesh.Draw();
            }

}
marouli
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #56 on: August 12, 2006, 11:19:51 am »

Quote from: kagi on August 12, 2006, 02:05:25 am

Το ηλεκτρολογείν δε μου αρέσει   Puke  .

Γεια σου kagi, γι' αυτό μου αρέσεις!

Kagi is my best friend  kissy
and I have another one.
I love them.
I love you all!!!  Wink

Kαι για να απαντήσω και γω στο ερώτημα:
Ναι ήθελα να την παρατήσω στο πρώτο έτος γιατί δεν είχα παρέα. Α ναι και γιατί επικρατούσε μπάχαλο. Μετά όμως (β εξάμηνο) γνώρισα τις friends μου και παρέμεινα. Το μπάχαλο παρολαυτα συνεχίστηκε αλλα εμένα δεν με νοιαζε πια...γιατί είχα καλές φίλες!  Cheesy
Λίγο χύμα λόγος, αλλα γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Είμαι λίγο χύμα τύπος! Να φανταστείτε δεν ήξερα τι τομέα να πάρω και έβαλα κλήρο!  Shocked Ακόμα έχω το "τυχερό χαρτάκι".
PS:Έχω πάει και σε άλλες σχολές, σαν επισκέπτρια, απλά για να παρακολουθήσω καποια μαθήματά τους. Σε μια (Παιδαγωγικό) διέπρεψα κιόλας. Ο καθηγητής ζήτησε ονοματεπώνυμο για να με σημειώσει..
Το συμπέρασμα που έβγαλα:
Οur is the best of all!   pinokio pinokio
(Αυτό δεν το πιστεύω και τόσο, απλά ήθελα να υποστηρίξω τη σχολή, τη λυπήθηκα να βομβαρδίζεται από τόσους.  :'(  :'( )

Ζήτω τα  Μαρούλια!!!
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #57 on: August 12, 2006, 13:05:47 pm »

Quote from: Megawatt (golden edition!) on August 12, 2006, 03:25:18 am
Όπως έγραψα παραπάνω, μπορεί λεφτά να μην βγάζουμε όπως οι γιατροί και οι δικηγόροι , αλλά στην συνείδηση του λαού το επάγγελμά μας έχει περισσότερη αίγλη-πώς να το κάνουμε?
Ο ηλεκτρολόγος σήμερα δεν κάθεται σε έναν υπολογιστή μπροστά-Δεν είναι αυτό το πράγμα ο μηχανικός! Ο ηλεκτρολόγος-και γενικά ο μηχανικός-έχει να διευθύνει μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό την γρήγορη και λιγότερο δαπανηρή άποπαιράτωση ενός έργου και εκεί φαίνεται το πόσο μηχανικός είναι! Όσο για το "ηλεκτρολόγος" εμένα προσωπικά και μαρέσει και με εξιτάρει, όπως συμβαίνει και στην συνείδηση του απλού λαού-στο άκουσμα της φράσης ..& Υπολογιστών.

Καλά με τους γιατρούς και τους δικηγόρους βρήκες το παράδειγμα για επαγγέλματα με υψηλές απολαβές....Με το τι είναι ηλεκτρολόγος το παραέκανες λίγο....Δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι ο μηχανικός δε θα γνωρίζει όλα τα πρακτικά θέματα με τα οποία ασχολούνται οι υφιστάμενοι του(λέμε τώρα)...Γιατί βλέπω πολλούς στο τμήμα να αδυνατούν στον πρακτικό τομέα και να επαναπαύονται στα μαθήματά τους....Η θέση δε θα έρθει ουρανοκατέβατη ....Και γενικότερα σταματήστε αυτήν την ανοησία περί μηχανικού και ότι είμαστε μηχανικοί ,γιατί στο τέλος θα το πιστέψουμε κιόλας. Smiley Smiley Smiley

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: August 12, 2006, 13:18:52 pm »

Megawatt αυτά που λες για την αίγλη στη συνείδηση του λαού μου κάνουν εντύπωση!
Γιατί αυτό που βλέπω είναι ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε προηγμένοι στην τεχνολογία και ως εκ τούτου οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι είναι μηχανικός! Ειδικά ΗΜΜΥ! Λες μηχανικός και νομίζουν αυτοκινήτων! Λες ηλεκτρολόγος και νομίζουν ότι αλλάζεις λάμπες! Λες υπολογιστών και νομίζουν ότι θα διορθώνεις pc!
A, ξέρεις πότε καταλαβαίνουν κάτι? Όταν τους λες ότι εσύ θα είσαι που θα βάζεις τις υπογραφές  Puke
Όσο για τους γιατρούς και τους δικηγόρους "όλη αυτή η ιστορία έχει καταντήσει πλέον αηδία". Αλλά τι περιμένεις απ' τους άσχετους?

It's alright
Megawatt
Guest
« Reply #59 on: August 12, 2006, 14:38:40 pm »

Quote from: dj soula on August 12, 2006, 13:18:52 pm
Megawatt αυτά που λες για την αίγλη στη συνείδηση του λαού μου κάνουν εντύπωση!
Γιατί αυτό που βλέπω είναι ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε προηγμένοι στην τεχνολογία και ως εκ τούτου οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι είναι μηχανικός! Ειδικά ΗΜΜΥ! Λες μηχανικός και νομίζουν αυτοκινήτων! Λες ηλεκτρολόγος και νομίζουν ότι αλλάζεις λάμπες! Λες υπολογιστών και νομίζουν ότι θα διορθώνεις
Καταρχήν να πώ ότι ο Μηχανικός δεν βρίσκεται εκεί που υπάρχει η τεχνολογία απαραίτητα! Ο Μηχανικός καλείται να βρίσκει όσο το γρηγορότερο λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και να ξέρει να αναθέτει τις διάφορες εργασίες στα κατάλληλα άτομα (ανάλογα με τις ικανότητές τους) ώστε να μεγαλώσει η παραγωγή.  8) Τέλος ο Μηχανικός είναι αυτός που δέχεται να αναλαμβάνει ευθύνες και γιαυτό βάζει στο τέλος και την υπογραφή του. (Άρα οι ευθυνόφοβοι να  αλλάξουν σχολή!!  Grin )
Πάντως στην Πτολεμαίδα -που είναι το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας- ξέρουν πολύ καλά τί είναι ο Ηλεκτρολόγος και ίσως γιαυτό με κοιτάνε με δέος!!! Στα άλλα μέρη της Ελλάδας , ίσως ηλεκτρολόγος να σημαίνει αλλαγή λάμπας και διόρθωση θερμοσίφωνα!  Grin
Quote from: jimi on August 12, 2006, 13:05:47 pm
Καλά με τους γιατρούς και τους δικηγόρους βρήκες το παράδειγμα για επαγγέλματα με υψηλές απολαβές....Με το τι είναι ηλεκτρολόγος το παραέκανες λίγο....Δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι ο μηχανικός δε θα γνωρίζει όλα τα πρακτικά θέματα με τα οποία ασχολούνται οι υφιστάμενοι του(λέμε τώρα)...Γιατί βλέπω πολλούς στο τμήμα να αδυνατούν στον πρακτικό τομέα και να επαναπαύονται στα μαθήματά τους....Η θέση δε θα έρθει ουρανοκατέβατη ....Και γενικότερα σταματήστε αυτήν την ανοησία περί μηχανικού και ότι είμαστε μηχανικοί ,γιατί στο τέλος θα το πιστέψουμε κιόλας. Smiley Smiley Smiley
Jimi πολύ σωστά μιλάς. Όμως να θυμάσαι ότι Μηχανικός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι! Και γιατί να μην το πιστέψουμε κιόλας-δεν κατάλαβα?  Huh Είτε το θέλεις είτε όχι σαν μηχανικό θα σε αντιμετωπίζουν όταν βγεις από δω!
Όσο για το μπολνταρισμένο μέρος, έτσι συμβαίνει. Εγώ θυμάμαι στην αρχή που δούλευα σε μια εταιρία (ως τειτζής φυσικά), έσκαβα με σφυρί και καλέμι και γέμιζα τουβλόσκονη απτην κορφή μέχρι τα νύχια, έσκαβα με γκασμά κανάλια για να περάσουν υπόγεια καλώδια σε βάθος 50εκ. σαν κατάδικος, μέχρι που μετά από 4-5 μήνες, δεν λερωνόμουν καθόλου αφού έπιανα μόνο σχέδια και μολύβια, αλλά είχα την ευθύνη της ανάθεσης συγκεκριμένης δουλειάς σε συγκεκριμένα άτομα και φυσικά την ευθύνη της επίβλεψης του έργου. Δεν θα ξεχάσω όταν πηγαίναμε σε διάφορα εργοστάσια για να φτιάξουμε τα ηλεκτρολογικά, μας κοιτούσαν τα άλλα συνεργεία σαν να βλέπουν τους "άντρες με τα μαύρα"  Shocked

'Οσο για το ότι πολλοί αδυνατούν στην σχολή μας στον πρακτικό τομέα και ασχολούνται μόνο με τα μαθήματά τους, δεν φταίνε αυτοί! Η σχολή μας δεν παράγει τειτζήδες! Μηχανικούς παράγει, ανθρώπους που πρέπει να είναι εύστροφοι και να μπορούν να αναλαμβάνουν ευθύνες. Την ευστροφία την καλλιεργεί η μαθηματική πλευρά των μαθημάτων, έτσι δικαιολογείται η πολύ μαθηματικούρα...  Roll Eyes
Quote from: marouli on August 12, 2006, 04:05:59 am
Eννοούσα σε ποια κατηγορία του κοινωνικού σου συνόλου ανήκω:γιατρός, δικηγόρος...πουθενά δεν διάβασα ΗΜΜΥ!Δεν τους κάνεις παρέα;
Πήγα να κάνω αστείο αλλα ήταν κρύο, ότι και καλά σε κοιτάνε με δεός γιατί τους φαίνεται παράξενο που θα γίνεις εσύ(ποιος εσύ,ακου να δεις) ΗΜΜΥ!
Αααααααααα. Τους ΗΜΜΥδες δεν τους κάνω παρέα! Τις ΗΜΜυδες κάνω! Μου αρέσει που έχετε αυτοπεποίθηση εσείς οι Ηλεκτρολόγες  Grin Grin Grin
Μπολνταρισμένο μέρος: Ωχχχχχ! Λες γιαυτό να με κοιτάνε παράξενα? Δηλαδή για χαζό με έχουν?  Cheesy Grin
Quote from: marouli on August 12, 2006, 04:05:59 am
Εγώ πάλι όταν έλεγα στο χωριό μου ότι πέρασα Ηλεκτρολόγος(βαριόμουν να το πω όλο) όλοι με κοιτούσαν με απορία και μερικοί μου είπαν κιόλας: Δεν πειράζει, όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία. Θα ξαναδώσεις ή άμα δεν θέλεις θα ξανακάνεις τα χαρτιά σου... Ντόινγκ!   Shocked
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!  Shocked Cheesy
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 Go Up Print
Jump to: