• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:13:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:13:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 106
Total: 161
kstavroulis
Tesla_1
mixkats
tasos gourd
m.renia
KZerenidis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
Nikos_313
george14
georgino
cpapast
despoina15
Petran25
spoun
xarabalios
chrisg
DarkMagiK06
Yamal
Leou
Stelios Leivas
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
JiMan5
jojos
Lmnop
kimxnas
DimKaratzas
superkolios
Denisivo
ore525
tmpadasn
marwt
mmikelo
iliaspapam
mikebel
jimalexoud
kkon
malogeor
theofr
chrisbetas
LelisNiko
IBOURAS
aimgk
Anita
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 7ο Εξάμηνο > Τεχνικές Βελτιστοποίησης (Moderators: geo66, Elliot Alderson, sassi) > [Τεχνικές Βελτιστοποίησης] Να επιλέξω το μάθημα ;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: [Τεχνικές Βελτιστοποίησης] Να επιλέξω το μάθημα ;  (Read 18025 times)
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
Re: [Τεχνικές Βελτιστοποίησης] Να επιλέξω το μάθημα ;
« Reply #15 on: February 20, 2018, 02:30:01 am »

Quote from: pesto80 on February 20, 2018, 01:23:34 am
σε σχεση με την αναλυση αλγοριθμων και οσον αφορα διδασκοντες-διδασκαλια αλλα και οσον αφορα περιεχομενο του καθε μαθηματος, τι εχουμε να πουμε;
ροβιθάκης πάρα πολύ καλός, ο μεταπτυχιακός έρχεται και σου αντιγράφει από το τετράδιο τις ασκήσεις που πρέπει να σου δείξει. Ίσως αν είσαι τυχερός δεχθείς και καμιά καλή βοήθεια για την εργασία στο Matlab. Το περιεχόμενο μαθηματικοποιημένο αλλά ωραίο και τα κάνεις σχεδόν όλα από το βιβλίο του.
Στην ανάλυση το πρώτο κομμάτι είναι μαθηματική εξήγηση για λούπες και τι βαθμού είναι (πχ Ο(n), O(n2logn)) και σου δίνει λυμένες τις ασκήσεις αλλά σου δείχνει και κάποιες ένας μεταπτυχιακός. 2ο κομμάτι θα σου μάθει μια λογική που δεν έχεις ξαναδεί μάλλον και το κάνει μόνος του ο Συμεωνίδης που κάνει καλό μάθημα κατ εμέ αλλά αν τον έχεις δει και σε άλλο μάθημα μπορείς να βγάλεις και μόνος άποψη.
« Last Edit: October 08, 2020, 14:26:28 pm by Γαρδένια » Logged

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #16 on: July 04, 2018, 13:36:43 pm »

Ας ξεκινησουμε απο αυτο το μαθημα :Ρ

Φετος, εγινε ενα μπερδεμα με τον καθηγητη και την διδασκαλια του μαθηματος και ετσι χαθηκε κανα 2 βδομαδες απο μαθηματα {εν τελει το εκανε το μαθημα ο Ροβιθακης}, αυτο ειχε ως αποτελεσμα οι εργασιες να ειναι κατα μια, λιγοτερες απο περυσι.
Οπως λενε κι οι προηγουμενοι το μαθημα εχει πολυ Matlab και η αληθεια ειναι, οτι δεν θα εχετε σχεδον καθολου βοηθεια στις εργασιες απο τον Κατσουκη, ο οποιος θα σας δινει μονο μερικες απαντησεις του τυπου " Ναι, καντο ετσι " ή "αυτο δεν χρειαζεται να το βαλεις στην αναφορα σου", ωστοσο μπορεις να βοηθηθεις απο τα αλλα ατομα που το πηραν Wink. Επισης, για τις ασκησεις του μαθηματος γινονται πολυ λαθος και απλα αντιγραφονται στον πινακα, δεν σε βαζει στην διαδικασια να σκεφτεις.Τελος, οι εργασιες δεν εχουν τοσο δυσκολο κωδικα {οταν αρχισεις να γραφεις λιγο καλυτερα στο matlab}, αλλα θα φας πολλη ωρα στις αναφορες, που εν τελει κρινουν κι το bonus σου και δεν εχεις καμια οδηγια στο τι να γραφεις μεσα και μπορει να υπαρχουν μερες που θα ασχολεισαι μονο με τις Τεχνικες και θα παραμελησεις αλλα μαθηματα. :Ρ.
Το μαθημα θεωριας του ροβιθακη αναλωνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στα μαθηματικα, αλλα οι εργασιες για αυτο ειναι για να τα δεις κι ολα αυτα πρακτικα.
Το project, που ανακοινωνεται σχετικα νωρις αλλα και παλι κοντα στην εξεταστικη θα σου φαει αρκετη ωρα αλλα ειναι ωραιο concept και αν θες να το δεις κι βασει του βαθμου δινει επιπροσθετο bonus, απλα θες χρονο για να γινει.
Τελος, η εξεταση του μαθηματος φετος ηταν -σχετικα με αλλες χρονιες- πιο χαλαρες.

tl;dr... Αν εχεις παρεα για το μαθημα και πολλη υπομονη στο να παιδευσαι στο matlab παρτο και μην ακους που σου λενε "ειναι δυσκολο, εχει πολλες εργασιες,...κλπ". Αν μπορεις να εχεις κι λιγο multitasking, ετσι ωστε οι εργασιες του μαθηματος να γινονται παραλληλα/ταυτοχρονα με κατι αλλο τοτε εισαι μια χαρα απο αποψη χρονου, ακομα κι για το project. (Οτ)αν βγαλεις το project τοτε κι ο υψηλος βαθμος στο μαθημα εξασφαλιστηκε.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
kanou_tom
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: July 09, 2018, 15:51:02 pm »

Θεωρώ πως όλη η ουσία του μαθήματος είναι οι εργασίες κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Είναι σημαντικές διότι σε βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείς και ουσιαστικά να αντιληφθείς και τα βασικά σημεία του μαθήματος. Ταυτόχρονα, οι προσθετικές μονάδες που σου δίνουν (2.5 από τις εργασίες + 2.5 από το τελικό project) θεωρώ πως είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στην τελική εξέταση, η οποία είναι απρόβλεπτη λόγω Ροβιθάκη.

Στις διαλέξεις του μαθήματος αναλώνεσαι κυρίως σε μαθηματικά και αποδείξεις θεωρημάτων τα οποία είναι αρκετά βαρετά αλλά σημαντικά αν θες να ασχοληθείς με τις εργασίες. Επίσης, όπως ήδη αναφέρθηκε υπάρχει ελάχιστη βοήθεια στις εργασίες από τους διδάσκοντες και ουσιαστικά όλη η δουλειά(τόσο για να μάθεις το matlab όσο και για να γράψεις τους αλγορίθμους) γίνεται αποκλειστικά απο εσένα.

Αν κάποιος εχει διάθεση να ασχοληθεί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου με τις εργασίες και το matlab, θα του συνιστούσα να το πάρει καθώς εξασφαλίζει κατά ενα σημαντικό ποσοστό την επιτυχία στο μάθημα.

Edit: Στα αρνητικά πως το project συνέπεσε με την περίοδο της εξεταστικής με αποτέλεσμα προσωπικά να μην βρω χρόνο να ασχοληθώ, αν και το θέμα του ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
« Last Edit: July 09, 2018, 15:53:09 pm by kanou_tom » Logged
Arcade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: July 11, 2020, 11:39:57 am »

Η επιλογή των θεμάτων και η διόρθωσή τους γίνεται από τον ίδιο τον Ροβιθάκη ή από τον μεταπτυχιακό του; Αν ισχύει το πρώτο πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά Tongue

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #19 on: July 12, 2020, 01:42:47 am »

Οι επιλογές θεμάτων από το καθηγητή και η διόρθωση της εξέτασης, η διόρθωση των εργασιών από το διδακτορικό. Το μάθημα αξίζει πολύ, όπως μπορείς να διαβάσεις και από προηγούμενα post

το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Arcade

View Profile
« Reply #20 on: July 12, 2020, 11:21:23 am »

Quote from: Γαρδένια on July 12, 2020, 01:42:47 am
Οι επιλογές θεμάτων από το καθηγητή και η διόρθωση της εξέτασης, η διόρθωση των εργασιών από το διδακτορικό. Το μάθημα αξίζει πολύ, όπως μπορείς να διαβάσεις και από προηγούμενα post

Τέλεια, ευχαριστώ

“We rip out so much of ourselves to be cured of things faster than we should, that we go bankrupt by the age of thirty and have less to offer each time we start with someone new. But to make yourself feel nothing, so as not to feel anything - what a waste!”
― André Aciman
mermaid
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: October 08, 2020, 12:56:50 pm »

Το μάθημα σε σχέση με την προσομοίωση είναι πιο εύκολο, πιο δύσκολο ή ίδιας δυσκολίας; Είχα πάρει προσομοίωση και είδα ότι είναι ίδιο στυλ τα δύο μαθήματα.
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: October 08, 2020, 14:27:54 pm »

Quote from: mermaid on October 08, 2020, 12:56:50 pm
Το μάθημα σε σχέση με την προσομοίωση είναι πιο εύκολο, πιο δύσκολο ή ίδιας δυσκολίας; Είχα πάρει προσομοίωση και είδα ότι είναι ίδιο στυλ τα δύο μαθήματα.
Ίδιας δυσκολίας θα έλεγα, ίσως και λίγο πιο εύκολο γιατί δεν καταπιάνεται με "ζόρικες" έννοιες.

xristosp59
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: October 13, 2020, 01:05:24 am »

πιστευετε βγαινει το μαθημα/η εργασια αν ταυτοχρονα εχω και εργασιες στα: σαε3, παραλληλα(την οποια σκοπευω να λιωσω) και λειτουργικα?
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #24 on: October 13, 2020, 03:51:29 am »

Quote from: xristosp59 on October 13, 2020, 01:05:24 am
πιστευετε βγαινει το μαθημα/η εργασια αν ταυτοχρονα εχω και εργασιες στα: σαε3, παραλληλα(την οποια σκοπευω να λιωσω) και λειτουργικα?
νομίζω πως καλό θα ήταν να πας 2-2, τα παράλληλα από μόνα τους και τα άλλα 3 επίσης βγαίνουν. Το θέμα δεν είναι αυτό το μάθημα που έχει μαζί με τα λειτουργικά ίσως τις πιο εύκολες από τα 4 που είπες αλλα΄τα παράλληλα που δεν θα σου αφήσουν χρόνο για τα άλλα, όποια και αν είναι αυτά.

Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #25 on: October 13, 2020, 23:06:14 pm »

Παιδιά θέλω να με βοηθήσετε με κάτι.

Έχω καταλήξει μάλλον στο ότι θα πάρω τηλεπ, οπότε έχω κλείσει με τα τρία υποχρεωτικά και ψάχνω τι θα επιλέξω.

Έχω κατασταλάξει στα δύο και χρειάζομαι ένα ακόμα. Είμαι ανάμεσα στις Τεχνικές και στα Παράλληλα. Τεχνικές σκέφτομαι γιατί μου αρέσουν γενικά τα μαθηματικοποιημένα μαθήματα και θεωρώ είναι πολύ χρήσιμο.

Παράλληλα σκέφτομαι γιατί θέλω να κρατήσω μια καλή σχέση με προγραμματισμό και έχω ακούσει πως στο μάθημα μαθαίνεις πολλά. Δεν θέλω να βγω από τη σχολή και η μόνη σχέση μου με τον προγραμματισμό να είναι το matlab.

To να πάρω και τα δύο νομίζω δεν βγαίνει, αλλά τι προτείνετε να διαλέξω;
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: October 13, 2020, 23:10:24 pm »

Ρώτα τον leukosaraphs! περί αυτού, το έχω συζητήσει αρκετά μαζί του κι ας μη με απασχολεί άμεσα
Ναι είμαι ψυχάκιας που ψάχνεται ενώ δεν έχει βγάλει καν το 3ο έτος, τι?

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
A Caster
Θαμώνας

View Profile
« Reply #27 on: October 14, 2020, 03:52:27 am »

Quote from: Thunderlord on October 13, 2020, 23:06:14 pm
Παιδιά θέλω να με βοηθήσετε με κάτι.

Έχω καταλήξει μάλλον στο ότι θα πάρω τηλεπ, οπότε έχω κλείσει με τα τρία υποχρεωτικά και ψάχνω τι θα επιλέξω.

Έχω κατασταλάξει στα δύο και χρειάζομαι ένα ακόμα. Είμαι ανάμεσα στις Τεχνικές και στα Παράλληλα. Τεχνικές σκέφτομαι γιατί μου αρέσουν γενικά τα μαθηματικοποιημένα μαθήματα και θεωρώ είναι πολύ χρήσιμο.

Παράλληλα σκέφτομαι γιατί θέλω να κρατήσω μια καλή σχέση με προγραμματισμό και έχω ακούσει πως στο μάθημα μαθαίνεις πολλά. Δεν θέλω να βγω από τη σχολή και η μόνη σχέση μου με τον προγραμματισμό να είναι το matlab.

To να πάρω και τα δύο νομίζω δεν βγαίνει, αλλά τι προτείνετε να διαλέξω;

Προσωπικα ειχα παρει και τα 2 το ιδιο εξαμηνο. Είναι τα δυο πιο worth μαθήματα της σχολής που μαθαινεις κάποια σημαντικά πράγματα και σου μένουν πραγματικά.

Ξεκάθαρα προτείνω να τα πάρεις και τα δύο.  Εκτός αν χρωστάς πολλά, μπορείς να κάνεις τις 3 πρώτες εργασίες παράλληλα, όλες τις εργασίες Μοντελοποίηση και να δώσεις και 2-3 εύκολα μαθήματα ακόμα αυτήν την εξεταστική, και μετά τον Σεπτέμβρη να δώσεις την τελευταία εργασία και ότι άλλο έμεινε από αυτό το εξάμηνο.

For reference, προσωπικά νομίζω πέρασα σύνολο 4 χωρίς τα παράλληλα εκείνη την εξεταστική, και με ακριβώς ίδια ενασχόληση το επόμενο εξάμηνο πέρασα 8 ή 9 μαθήματα :Ρ

Αν πρέπει όντως να επιλέξεις ενα απο τα δύο τότε:

- Αν σε ενδιαφέρει Machine Learning / Control / Math τότε Μοντελοποίηση
 - Αν σε ενδιαφέρει Programming / Accelerated Computing / (Parallel) Algorithms / Machine learning ( πάλι Tongue ) και κυρίως Deep Learning τότε Παράλληλα.

EDIT:
Έκανα πατάτα, νόμιζα λέγατε για μοντελοποίηση επειδή στο ΠΠΣ αυτό ήταν το ίδιο εξάμηνο με παράλληλα.
ΑΛΛΑ ακριβώς τα ίδια (περίπου) ισχύουν για τεχνικές.
« Last Edit: October 14, 2020, 18:10:51 pm by Enter+Prnt+R » Logged
A Caster
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: October 14, 2020, 04:00:18 am »

Quote from: Γαρδένια on October 08, 2020, 14:27:54 pm
Ίδιας δυσκολίας θα έλεγα, ίσως και λίγο πιο εύκολο γιατί δεν καταπιάνεται με "ζόρικες" έννοιες.

Εχεις point οτι ειναι ευκολοτερο στην κατανοηση, αλλα τα παραλληλα χρειαζονται πολυ παραπανω χρονο (ισως 2-3x) σε σχέση με μοντελοποίηση (ειδικά αν εχεις νιωσει λιγο ΣΑΕ2).

Κάπου στην 2η-3η εργασία μοντελοποίηση και μετά, που αρχίζεις να νιώθεις καλά, μπορεί να βγαίνει η εργασία σε 2-3 μέρες.

Επισης το οτι ειναι σε matlab διευκολυνει πολυ με την εννοια οτι δεν θα φας 3 μερες να ψαχνεις γιατι κανει Segmentation Fault η εργασία σου (θα συμβει) ...
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #29 on: October 14, 2020, 09:17:58 am »

Quote from: Enter+Prnt+R on October 14, 2020, 03:52:27 am
Προσωπικα ειχα παρει και τα 2 το ιδιο εξαμηνο. Είναι τα δυο πιο worth μαθήματα της σχολής που μαθαινεις κάποια σημαντικά πράγματα και σου μένουν πραγματικά.

Ξεκάθαρα προτείνω να τα πάρεις και τα δύο.  Εκτός αν χρωστάς πολλά, μπορείς να κάνεις τις 3 πρώτες εργασίες παράλληλα, όλες τις εργασίες Μοντελοποίηση και να δώσεις και 2-3 εύκολα μαθήματα ακόμα αυτήν την εξεταστική, και μετά τον Σεπτέμβρη να δώσεις την τελευταία εργασία και ότι άλλο έμεινε από αυτό το εξάμηνο.

For reference, προσωπικά νομίζω πέρασα σύνολο 4 χωρίς τα παράλληλα εκείνη την εξεταστική, και με ακριβώς ίδια ενασχόληση το επόμενο εξάμηνο πέρασα 8 ή 9 μαθήματα :Ρ

Αν πρέπει όντως να επιλέξεις ενα απο τα δύο τότε:

- Αν σε ενδιαφέρει Machine Learning / Control / Math τότε Μοντελοποίηση
 - Αν σε ενδιαφέρει Programming / Accelerated Computing / (Parallel) Algorithms / Machine learning ( πάλι Tongue ) και κυρίως Deep Learning τότε Παράλληλα.

Αρχικά ευχαριστώ για το σεντόνι.

Αν είδες, θα πάω μάλλον Τηλεπ, οπότε τα 3 μαθήματά μου είναι ΨΕΣ, Τηλεπ 3 και Κεραίες που δεν τα λες εύκολα, ειδικά τα πρώτα δύο. Για αυτό λέω πως δεν νομίζω να με παίρνει και για τα δύο.

Επίσης στις Τεχνικές θα δούμε Machine Learning????
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: