• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:47:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:47:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 120
Total: 177
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
lasef
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Summand
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Maximos7
KZerenidis
fivosfivos1
thathas12
AA RE LEWN
Kwst@ss_
dimitrisadamou
Giopan
angelos
asantor
jojos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 4ο Εξάμηνο > 4ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο II (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, tzortzis) > [Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Συζήτηση για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2015
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: [Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Συζήτηση για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2015  (Read 3625 times)
journeyman
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
[Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 2015
« Reply #15 on: October 18, 2015, 18:09:17 pm »

Το περιστατικό με το παιδί από άλλη πόλη είναι αληθινό, ήμουν μπροστά. Όσο για τις αντιγραφές δεν ξέρω αν όντως υπήρχαν. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι κατηγορήθηκαν παιδιά χωρίς να έχουν αντιγράψει.
Elade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: October 18, 2015, 18:13:53 pm »

Όσον αφορά την ειρωνία του κ. Αντωνόπουλου συγκεκριμένα είναι ψιλοκοινό μυστικό απ όσους φοιτητές είτε τον έχουνε παρακολουθήσει σε μάθημα είτε τόλμησαν να ζητήσουν να δουν γραπτό τους. Προφανώς δεν περιμένω να κάνεις μια τέτοια παραδοχή εδώ πέρα Καραμάνο απλά το αναφέρω
απλυτος

View Profile
« Reply #17 on: October 18, 2015, 18:17:02 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 18, 2015, 18:03:11 pm

Θα σου έλεγα παντως να μην εχεις παντα τόση εμπιστοσύνη στις μαρτυρίες και στις αφηγήσεις καποιων συμφοιτητών σου. Οι καθηγητές δεν ειναι απαραίτητα a priori αντιπαλοι και εχθροι ωστε να λένε παντα ψέμματα ή να μην εχεις καποιο τακτικο συμφέρον να αποδεχτείς οτι μπορει να εχουν και δίκιο. Και το λεω γιατι ήμουν παρών σε καποια περιστατικά "διαπληκτισμών" και ειδα και ακουσα με τα αυτια μου τι γινόταν. Αλλα αυτα θα τα πουμε μεταξύ μας κατ'ιδίαν, γιατι δεν ξερω συγκεκριμενα για ποιους μιλας.

Για το γραπτό τώρα. Παντα, όσο μπορούμε, κανονίζουμε private συναντήσεις για να δουν το γραπτό τους οταν δεν μπορουν για διαφορους λογους. Τωρα στο Πεδίο Ι εγινε καποιες φορες γι αυτο και εκπλήσσομαι. Αυτό το περιστατικό δε το εχω υποψιν μου που λες, πραγματικα. Παντως να ξερεις και κατι άλλο: οταν κανονίζονται οι "ωρες γραπτών", κανονίζονται ετσι ώστε να είναι και ολοι οι διορθωτές παρόντες. Καποιοι διορθωτές λοιπον, μπορεί και να μην μπορούν να σου δειξουν το γραπτό αλλη ώρα γιατι δε θα είναι στο πανεπιστημιο, γιατι δουλεύουν τα πρωινα καπου εξω για να βγαλουν κανα φραγκο. Αρα σκεψου το ενδεχομενο ο Χ διορθωτης να δουλευει και να μην μπορει να παρει αδεια για να σου δειξει το θεμα του και πως το διορθωσε, επομενως δε θα μπορεσεις να το δεις απο τον ιδιον.

Το γραπτο πρεπει να ζητας να το βλεπεις, αλλα οταν δεν ερχεσαι την ωρα των γραπτων, πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους.
οι καθηγητες γενικα σιγουρα δεν ειναι εκ θεσεως εχθροι. εκτος απο συγκεκριμενους μεγαλοκαθηγηταδες που κανουν μπιζνες στο πανεπιστημιο. για τους υπολοιπους δεν υπαρχει κανενας λογος να αντιμετωπιζονται εχθρικα, εκτος αν έχουν ακατνοητα κομπλεξ που βγαζουν στους φοιτητες (τα χουμε δει κι αυτα επανειλημμένα ). Τα είδαμε μάλιστα και σε περσινό τμήμα όπου σύσσωμοι οι καθηγητές έβγαζαν κόμπλεξ απέναντι σε λογικά επιχειρήματα. Ας μην πάμε εκεί την κουβέντα γιατι υπάρχουν πολλά.

επειδή οι κριτικές σε διαπληκτισμούς είναι πάντα υποκειμενικές, όντως είναι παρορμητικό να πείθεσαι κατ' ευθείαν. Στην τελικη κάθε φοιτητης έχει το κομπλεξ του με καποιον καθηγητη και τουμπαλιν. Οταν ομως ακους 2-3++ αφηγησεις απο διαφορετικά άτομα, τότε μάλλον κάτι όντως δεν πάει καλά. Αυτο συμβαίνει στην τωρινή περίπτωση για τον Καταρτζή (+ τον Αντωνοπουλο). και γι΄αυτό κοινοποίησα. Έχουν συμβεί κάποιες χοντράδες.

για το δεύτερο. μιλάω για άτομο που ήρθε κανονικά στην ώρα του. απλά λόγω πολλών ατόμων που περίμεναν έμεινε τελευταίος και ισως (αυτο δεν το ξέρω) είχε λήξει το σχετικό δύωρο(ή όσο είναι) των γραπτών. Καταλαβαίνω αυτό που λες, γι αυτο ειπα και στο προηγουμενο ποστ οτι αν υπάρχει πολυς κόσμος πρέπει να κανονίζεται από πριν κι άλλη ώρα. Εν πάσει περιπτώσει το διαδικαστικο ειναι στα χερια των καθηγητων και διδακτορικών, το ζήτημα ειναι οτι δεν γίνεται κάποιος συμφοιτητης που ήρθε κανονικα να δει το γραπτο του να μην το καταφερνει.
« Last Edit: October 18, 2015, 18:23:00 pm by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #18 on: October 18, 2015, 18:19:02 pm »

Στο Πεδιο ΙΙ ηταν; Στο Πεδίο Ι βαλαμε και 2η ημερα και δειξαμε σε 2-3 private. Πως ξεφυγε αυτός;
Για το Πεδίο ΙΙ ελαβα μολις ενα mail για να δει καποιος το γραπτο του εξω απο την ημερομηνια. Δε λεω να τα στελνετε σε μενα, δεν απανταω, με τη μια fwd στους διδασκοντες τα κανω, αλλα δεν αντιληφτηκα κατι.

Οι αντιγραφες υπηρχαν, σε αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον, γιατι ειχε και αλλου. Υπάρχει σαφές pattern, και φαινεται πως αυτός που αντιγραφει δεν καταλαβαινει κιολας τι αντιγραφει γιατι φροντιζει να κανει copy-paste ο,τι βλεπει. Ήδη ενας ομολογησε πως εδειχνε και εδωσε και αυτον που αντεγραψε, αλλα πραγματικα μην το παμε εκει.

ΥΓ εγω εχω υποψιν μου δυο περιπτώσεις που με εκνευρισαν απιστευτα αλλα κρατησα την ψυχραιμία μου. Καλως ή κακώς. Ε ο Κανταρτζης δεν συγκρατήθηκε. Γι αυτό αναρωτιεμαι για ποιους μιλας, αλλα οταν σε πετυχω θα στα πω.
« Last Edit: October 18, 2015, 18:24:15 pm by Karaμazoβ » Logged

απλυτος

View Profile
« Reply #19 on: October 18, 2015, 18:31:51 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 18, 2015, 18:19:02 pm
Στο Πεδιο ΙΙ ηταν; Στο Πεδίο Ι βαλαμε και 2η ημερα και δειξαμε σε 2-3 private. Πως ξεφυγε αυτός;
Για το Πεδίο ΙΙ ελαβα μολις ενα mail για να δει καποιος το γραπτο του εξω απο την ημερομηνια. Δε λεω να τα στελνετε σε μενα, δεν απανταω, με τη μια fwd στους διδασκοντες τα κανω, αλλα δεν αντιληφτηκα κατι.

Οι αντιγραφες υπηρχαν, σε αυτα που ειδα εγω τουλαχιστον, γιατι ειχε και αλλου. Υπάρχει σαφές pattern, και φαινεται πως αυτός που αντιγραφει δεν καταλαβαινει κιολας τι αντιγραφει γιατι φροντιζει να κανει copy-paste ο,τι βλεπει. Ήδη ενας ομολογησε πως εδειχνε και εδωσε και αυτον που αντεγραψε, αλλα πραγματικα μην το παμε εκει.

ΥΓ εγω εχω υποψιν μου δυο περιπτώσεις που με εκνευρισαν απιστευτα αλλα κρατησα την ψυχραιμία μου. Καλως ή κακώς. Ε ο Κανταρτζης δεν συγκρατήθηκε. Γι αυτό αναρωτιεμαι για ποιους μιλας, αλλα οταν σε πετυχω θα στα πω.

οκ, απο κοντα.

για τον Καταρτζη εχουν ακουστει συμπεριφορες καθικιου απο αρκετα διαφορετικα στοματα. επειδη δεν πιστευω στις συνομοσιες κατι δεν παει καλα.

δε ζηταω προφανως να εκφερεις δημοσια αποψη.

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #20 on: October 18, 2015, 18:38:26 pm »

Βριζεις καποιον δημόσια ξεροντας οτι ουτε θα απαντήσει ουτε και θα τοποθετηθεί. Άτομο που ούτε καν το ξερεις ή δεν εχεις ψαξει πως κινειται στο πανεπιστημιο και στις συνεργασίες του. Μονο και μόνο απο τις διαδόσεις ατόμων που μιλανε αρνητικά γι αυτόν. Γι αυτους που μιλάνε θετικα; Παιζει εκει συνομωσία;

Βριζεις σε δημοσια συζητηση με εμενα, ατομο που ξερεις οτι συνεργαζομαι μαζι του επιστημονικα και επαγγελματικα 5+ χρόνια και το βλεπω καθε μερα και περιμένεις πραγματικα "να μην παρω θεση";;; Η ουδετερότητα φιλε μου και το no comment, ειναι θεση.
« Last Edit: October 18, 2015, 18:41:14 pm by Karaμazoβ » Logged

απλυτος

View Profile
« Reply #21 on: October 18, 2015, 19:13:41 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 18, 2015, 18:38:26 pm
Βριζεις καποιον δημόσια ξεροντας οτι ουτε θα απαντήσει ουτε και θα τοποθετηθεί. Άτομο που ούτε καν το ξερεις ή δεν εχεις ψαξει πως κινειται στο πανεπιστημιο και στις συνεργασίες του. Μονο και μόνο απο τις διαδόσεις ατόμων που μιλανε αρνητικά γι αυτόν. Γι αυτους που μιλάνε θετικα; Παιζει εκει συνομωσία;

Βριζεις σε δημοσια συζητηση με εμενα, ατομο που ξερεις οτι συνεργαζομαι μαζι του επιστημονικα και επαγγελματικα 5+ χρόνια και το βλεπω καθε μερα και περιμένεις πραγματικα "να μην παρω θεση";;; Η ουδετερότητα φιλε μου και το no comment, ειναι θεση.

υποστηριξέ τον, αν τον εκτιμάς και τον θεωρείς σωστό και πάρε θέση αν νοιώθεις την ανάγκη.

δικαίωμα μου να τον κρίνω με βάση ακριβείς και πολυπληθείς περιγραφές από άτομα που εμπιστεύομαι απόλυτα.

δεν καταλαβαίνω τι ζητάς; να μην λέω αυτό που πιστεύω επειδή είσαι παρών και είστε συνεργάτες ή επειδή δεν έχει λογαριασμό; είναι ανήθικο αυτό που κάνω δλδ;

το "δεν περιμένω απάντηση" το είπα για να μην θεωρήσεις οτι σου πετάω το μπαλάκι ή οτι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε μια δημόσια συζήτηση, που δε σε αφορά άμεσα (εφόσον εξήγησα οτι το σχόλιο μου δεν αναφέρεται σε διδακτορικούς).
« Last Edit: October 18, 2015, 19:18:23 pm by απλυτος » Logged

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #22 on: October 18, 2015, 19:34:12 pm »

Εφοσον είπες ο,τι είπες, θεση θα παρω εκ των πραγματων, πεις δεν πεις "δεν περιμενω απαντηση". Αντικειμενικο ειναι, η ουδετερότητα ειναι θεση. Αν το πες για τα formalities, παντα ειναι εκτιμητέα σε μια συζητηση, αλλα παραμενουν formalities.

Αναρωτιέμαι τωρα ποια ειναι τα ατομα που "εμπιστευεσαι απολυτα", που κανουν "ακριβείς περιγραφες" οι οποίες μαλιστα ειναι και "πολυπληθεις". Αναρωτιέμαι γιατι εχω την απολύτως αντιθετη αποψη, ειδικα οταν τον συγκρίνω με κατι αλλους. Ειμαι στο ΤΗΜΜΥ απο το 2004 και εχω δει πολλα. Και εχω υπαρξει και φοιτητης και επικουρων στη διδασκαλια.

Και να τον υποστηρίξω βεβαια τον Κανταρτζη, μαλλον θα ειναι σα να μιλάω στον αερα: η μεγαλη πλειοψηφία δεν εχει ιδεα τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες στους ορόφους, ποιοι δουλευουν σα τα σκυλια στο Τμημα και ποιοι απλα εισπραττουν το μισθο του δημοσίου, ποιοι επομίζονται τα βαρη και ποιοι λουφάρουν, ποιοι αναλαμβανουν μεχρι και δουλειες τεχνιτη και ποιοι γραφουν ουσιαστικά το πανεπιστήμιο στα @@ τους περιοριζόμενοι σε μεγαλοστομίες, ποιοι εχουν τους διδακτορικούς σαν συνεργάτες και ποιοι τους εχουν σαν υποζυγια. Η πλειψηφία δεν εχει ιδεα τι βοηθεια εχει γινει επαγγελματικα και ηθικα σε φοιτητες και αποφοιτους. Θα στα πω και αυτα, κατ ιδιαν, γιατι αυτα ειναι που δε λεγονται.

Αρα, εφοσον το θελουν, φταιει ο Κανταρτζης για τα ποσοστα του Πεδίου, και ειναι και δυνάστης απο πάνω. Ποιος ειμαι εγω που θα τους το χαλασω.
« Last Edit: October 18, 2015, 19:37:36 pm by Karaμazoβ » Logged

απλυτος

View Profile
« Reply #23 on: October 18, 2015, 19:46:00 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 18, 2015, 19:34:12 pm
Εφοσον είπες ο,τι είπες, θεση θα παρω εκ των πραγματων, πεις δεν πεις "δεν περιμενω απαντηση". Αντικειμενικο ειναι, η ουδετερότητα ειναι θεση. Αν το πες για τα formalities, παντα ειναι εκτιμητέα σε μια συζητηση, αλλα παραμενουν formalities.

Αναρωτιέμαι τωρα ποια ειναι τα ατομα που "εμπιστευεσαι απολυτα", που κανουν "ακριβείς περιγραφες" οι οποίες μαλιστα ειναι και "πολυπληθεις". Αναρωτιέμαι γιατι εχω την απολύτως αντιθετη αποψη, ειδικα οταν τον συγκρίνω με κατι αλλους. Ειμαι στο ΤΗΜΜΥ απο το 2004 και εχω δει πολλα. Και εχω υπαρξει και φοιτητης και επικουρων στη διδασκαλια.

Και να τον υποστηρίξω βεβαια τον Κανταρτζη, μαλλον θα ειναι σα να μιλάω στον αερα: η μεγαλη πλειοψηφία δεν εχει ιδεα τι γινεται πισω απο κλειστες πορτες στους ορόφους, ποιοι δουλευουν σα τα σκυλια στο Τμημα και ποιοι απλα εισπραττουν το μισθο του δημοσίου, ποιοι επομίζονται τα βαρη και ποιοι λουφάρουν, ποιοι αναλαμβανουν μεχρι και δουλειες τεχνιτη και ποιοι γραφουν ουσιαστικά το πανεπιστήμιο στα @@ τους περιοριζόμενοι σε μεγαλοστομίες, ποιοι εχουν τους διδακτορικούς σαν συνεργάτες και ποιοι τους εχουν σαν υποζυγια. Η πλειψηφία δεν εχει ιδεα τι βοηθεια εχει γινει επαγγελματικα και ηθικα σε φοιτητες και αποφοιτους. Θα στα πω και αυτα, κατ ιδιαν, γιατι αυτα ειναι που δε λεγονται.

Αρα, εφοσον το θελουν, φταιει ο Κανταρτζης για τα ποσοστα του Πεδίου, και ειναι και δυνάστης απο πάνω. Ποιος ειμαι εγω που θα τους το χαλασω.

ωραια. να αναδιπλωθω κι εγω λίγο γιατι μπορει να γενικευω χωρις λογο και σ ενα βαθμο να βγαινω offside.

παρορμητικό να τον χαρακτηρισω καθικι γιατι οπως περιγραφεις υπάρχει κι ενα παγοβουνο κατω απο τη θαλασσα για το οποιο εχουμε πληρη αγνοια εμεις οι προπτυχιακοι. μπορει σε πραγματα τα οποια αγνοω ο Καταρτζης να ειναι ενταξει, εξυπηρετικος, δουλευταρας.

αυτο δεν αναιρεί την απαράδεκτη σταση του απεναντι σε καποιους φοιτητες, να μην το γενικευσω μπορει παλι απεναντι σε αλλους να ηταν ξηγας ή τα περιστατικά να εγιναν σε μια μερα που δεν ηταν στις καλες του ή οτιδηποτε. Δεκτο. Αυτο ομως δεν τον δικαιολογει. ουτε ειμαστε διατεθειμενοι εμεις οι προπτυχιακοι ν ανεχομαστε τις χοντραδες καθε καθηγητη επειδή αποφάσισε οτι δεν είναι στις καλές του. γιατι ξαναλεω υπαρχουν συγκεκριμενα πολυ κατακριτεα σκηνικά.
« Last Edit: October 18, 2015, 19:49:27 pm by απλυτος » Logged

Give_Life_Back
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Συζήτηση για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2015
« Reply #24 on: October 19, 2015, 13:23:03 pm »

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια πράγματα,όπως αναφέρθηκε παραπάνω πρέπει να λέγονται κατ' ιδίαν και μόνο πίσω από κλειστές πόρτες και face2face. Γενικά εμένα μου ξυνίζει όταν λες ότι δεν μπορείς να τα πεις εδώ. Σκαλώνω όταν μου λένε ότι κάτι δεν μπορεί να λεχθεί δημόσια ( άμεσα συμπερένω πως κάτι δεν γίνεται σωστά, το ξέρεις ότι δεν γίνετε σωστά αλλά το ευρύ κοινό δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί δεν γίνεται σωστα ) και να το ακούσω και εγώ που δεν σε ξέρω προσωπικά.

"Wubba lubba dub-dub!"
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: