• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:27:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:27:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 76
Total: 136
ggalamat
bit11
tzortzis
Pastellaki
Saint_GR
anastas1a
idchatzi
chidi anagonye
micelethe
Juror8
msandr
dimitavram
vdelimpalta
Xontroulis
thanoswyd
ThanosKoutsoump
shamaelas
Arakapas
chrisg
mmikelo
sassi
dimitris kiziridis
Leftor
dnikoa
gsifnio
ZontanosThrylos
thomasdt
ellimoschou
kvas
athena_apo
aggelina
Giannis_Kako
giannisd
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
alexkont
mike1996
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
panagiot
airam
Maximos7
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
Roidos
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επιλογή Τομέα 2015
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιον τομέα θα επιλέξω;(αποκλειστικά για όσους επιλέγουν τώρα τομέα)  (Voting closed: March 21, 2015, 13:24:44 pm)
Ενεργειακό - 23 (28.8%)
Ηλεκτρονικής - 39 (48.8%)
Τηλεπ. - 18 (22.5%)
Total Voters: 79

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Επιλογή Τομέα 2015  (Read 23611 times)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: Επιλογή Τομέα 2015
« Reply #150 on: February 05, 2015, 22:16:14 pm »

Quote from: TrueForce on February 05, 2015, 22:15:20 pm
Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 22:14:15 pm
Ναι,είμαι γαμάτη..έχω κάνει ένα πολύ ωραίο συνδυασμό των τριών αυτών που ανέφερες.
η πρινσες και ο πρεζ κανουν λιγοτερο ηλιθια ποστ απο σενα
Offended Three People With One Post: Complete

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #151 on: February 05, 2015, 22:16:19 pm »

Yeah Right... Θα έλεγα :

ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ SDOK

Αλλά μάλλον αυτά έχουν ακουστεί τόσες φορές σε αυτό το forum που θα γινόμουν κουραστικός ...

Quote from: Dealan on October 13, 2016, 15:15:45 pm
ΣΑΕ 3 είναι μια πιο λεπτομερής προσέγγιση των θεμάτων που αντιμετώπιζαν τα ΣΑΕ 2 μαζί με κάποια καινούρια πράγματα, με ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης να είναι πολύ παρόμοιο βραχίονες. Το μάθημα της δουλγέρη είναι έτσι κι έτσι χωρίς να είναι απαίσιο ή εντυπωσιακό βραχίονες. Παρόλα αυτά έχει 3 αρκετά ενδιαφέρουσες εργασίες βραχίονες, και γενικά άμα σου αρέσει το αντικείμενο του αυτομάτου ελέγχου ο βραχίονας δεν νομίζω ότι το να το επιλέξεις θα είναι κακή επιλογή.
TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Sometimes you just need a rr.

View Profile
« Reply #152 on: February 05, 2015, 22:16:46 pm »

Quote from: TrueForce on February 05, 2015, 22:13:37 pm
Quote from: Jericho on February 05, 2015, 22:08:41 pm
Quote from: Firkraag on February 05, 2015, 21:58:33 pm
Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 21:47:10 pm
Μα είναι ωραίες οι ιστορίες που μας λέει και η χρησιμοποίηση του κουδουνακίου,όταν κάνουμε φασαρία!  love heart

Για να λέει ιστορίες δίπλα στο τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα καλός είναι..

Μόλις πρόσεξα το όνομα, το μίνιον στο άβαταρ και την υπογραφή "ΗΜΜΥ=θρησκεία". Οκ, κέρδισε το δικαίωμα να συμπαθεί τον σδοκ.
για μια φορα θα συμφωνηση μαζι σου.
πουλακι τσιου αν δεν εισαι τρολλ δεν ξερω τι να πω.... σε καθε περιπτωση, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.

Στο θέμα Σδοκ δεν τρολάρω,αλήθεια μου αρέσει σαν καθηγητής..εε στο θέμα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ,ελευθερία λόγου υπάρχει,οπότε είναι στην κρίση μου.
TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #153 on: February 05, 2015, 22:17:52 pm »

Quote from: Sf(x)dx on February 05, 2015, 22:16:19 pm
Yeah Right... Θα έλεγα :

Αλλά μάλλον αυτά έχουν ακουστεί τόσες φορές σε αυτό το forum που θα γινόμουν κουραστικός ...
Ακόμα και απο ASIC,γιατί σαν μάθημα κάτι λέει!
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #154 on: February 05, 2015, 22:18:38 pm »

Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 22:16:46 pm
Quote from: Jericho on February 05, 2015, 22:08:41 pm
Quote from: Firkraag on February 05, 2015, 21:58:33 pm
Μα είναι ωραίες οι ιστορίες που μας λέει και η χρησιμοποίηση του κουδουνακίου,όταν κάνουμε φασαρία!  love heart

Για να λέει ιστορίες δίπλα στο τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα καλός είναι..

Μόλις πρόσεξα το όνομα, το μίνιον στο άβαταρ και την υπογραφή "ΗΜΜΥ=θρησκεία". Οκ, κέρδισε το δικαίωμα να συμπαθεί τον σδοκ.
πουλακι τσιου αν δεν εισαι τρολλ δεν ξερω τι να πω.... σε καθε περιπτωση, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.

Στο θέμα Σδοκ δεν τρολάρω,αλήθεια μου αρέσει σαν καθηγητής..εε στο θέμα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ,ελευθερία λόγου υπάρχει,οπότε είναι στην κρίση μου.

Αν μπορείς εξήγησε μου τους λόγους που σου αρέσει σαν καθηγητής ... Keep it simple

ΣΑΕ 3 είναι μια πιο λεπτομερής προσέγγιση των θεμάτων που αντιμετώπιζαν τα ΣΑΕ 2 μαζί με κάποια καινούρια πράγματα, με ένα μεγάλο κομμάτι της ύλης να είναι πολύ παρόμοιο βραχίονες. Το μάθημα της δουλγέρη είναι έτσι κι έτσι χωρίς να είναι απαίσιο ή εντυπωσιακό βραχίονες. Παρόλα αυτά έχει 3 αρκετά ενδιαφέρουσες εργασίες βραχίονες, και γενικά άμα σου αρέσει το αντικείμενο του αυτομάτου ελέγχου ο βραχίονας δεν νομίζω ότι το να το επιλέξεις θα είναι κακή επιλογή.
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #155 on: February 05, 2015, 22:21:38 pm »

Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 22:17:52 pm
Quote from: Sf(x)dx on February 05, 2015, 22:16:19 pm
Yeah Right... Θα έλεγα :

Ακόμα και απο ASIC,γιατί σαν μάθημα κάτι λέει!

Ναί ακόμα και από ASIC ... Άνετα βασικά! Εκτός και εάν έχεις όρεξη να μεταφράσεις ένα manual 200+ σελίδων ενός FPGA ! Τότε οκ , πάω πάσο Tongue

TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #156 on: February 05, 2015, 22:23:48 pm »

Κάνει καλό/κατανοητό μάθημα
Είναι διασκεδαστικός,γιατί όσο να είναι θα σχολιάσεις με άλλους την ιστορία που είπε,οπότε θα γελάσεις ή ακόμα και στο αμφιθεάτρο αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς από τα γέλια.
Έτσι,γίνεται μεταδοτικός κατά κάποιο τρόπο,γιατί υπάρχει μια ενέργεια στο μάθημά του.
Πάντως,δεν είναι ύπνος ούτε σου έρχεται να κόψεις φλέβες σε σχέση μα κάποιους άλλους.
Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του..δηλ.βαθμούς,θα πει θα ανεβάσω κάτι στο ετημμυ και θα καθυστερήσει.
Αλλά,σε σχέση με τα θετικά που έχω δει εγώ και αφορούν δικιά μου άποψη είναι οκ.
TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #157 on: February 05, 2015, 22:28:10 pm »

Quote from: Sf(x)dx on February 05, 2015, 22:21:38 pm
Ναί ακόμα και από ASIC ... Άνετα βασικά! Εκτός και εάν έχεις όρεξη να μεταφράσεις ένα manual 200+ σελίδων ενός FPGA ! Τότε οκ , πάω πάσο Tongue
Εντάξει,δεν είμαι τόσο ανώμαλη.
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #158 on: February 05, 2015, 22:34:43 pm »

Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 22:23:48 pm
Είναι διασκεδαστικός,γιατί όσο να είναι θα σχολιάσεις με άλλους την ιστορία που είπε,οπότε θα γελάσεις ή ακόμα και στο αμφιθεάτρο αν δεν μπορέσεις να κρατηθείς από τα γέλια.
Έτσι,γίνεται μεταδοτικός κατά κάποιο τρόπο,γιατί υπάρχει μια ενέργεια στο μάθημά του.
Πάντως,δεν είναι ύπνος ούτε σου έρχεται να κόψεις φλέβες σε σχέση μα κάποιους άλλους.
Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του..δηλ.βαθμούς,θα πει θα ανεβάσω κάτι στο ετημμυ και θα καθυστερήσει.
Αλλά,σε σχέση με τα θετικά που έχω δει εγώ και αφορούν δικιά μου άποψη είναι οκ.

https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=214.msg1030759#msg1030759

Κι άλλα πολλά ποστ στο ίδιο τόπικ, που αναδεικνύουν τι διαμάντι της ακαδημαικης κοινότηταςείναι ο σδοκ
Sf(x)dx
Θαμώνας

View Profile
« Reply #159 on: February 05, 2015, 22:35:16 pm »

Καλά , πλάκα με κάνεις?!?!

Δεν θέλεις να σου λέει ανέκδοτα , μάθημα θες να κάνει ... Όσο για το οτι δεν είναι βαρετος , διαφώνω! Κάθε αρχή του εξαμήνου κάνει 5-6 μαθήματα εισαγωγή που λέει ότι να ναι ! Μετά , όταν μπεί πλέον στην κανονική ύλη , αφιερώνει πιο πολύ χρόνο στο να σου λέει ιστορίες , ή για άλλα μάθηματα , παρά να κάνει όντως μάθημα! Τελικά όταν αποφασίζει να κάνει μάθημα , κάνει μια ό,τι να ναι θεωρία ,και μετά αντί να σου κάνει ένα απλό παράδειγμα για να το νιώσεις , σου κάνει 3 μαθήματα παράδειγμα!!! Και τελικά είναι ο μόνος καθηγητής ψηφιακών κυκλωμάτων , που σε ένα τέτοιο μάθημα αντί να σου μάθει έναν σοβαρό τρόπο σκέψης για να μπορείς να σχεδιάσεις ένα κύκλωμα σαν άνθρωπος , κάνει πάντα ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ για λύση... " Ε να , εδ'ω έχουμε το κύκλωμα , αλλά θα πετάξω μέσα και έναν PIPO για να δουλεύει ... Ωχ , όμως πάλι δεν δουλεύει όπως θέλω , οπότε ας βάλω και ένα 555 και 3 διόδους... Α ναί παιδιά , δουλείει ... Είδατε , η εμπειρία του σχεδιαστή μετράει τελικά "

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ByIqZp47wv4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ByIqZp47wv4</a>

Jericho
Guest
« Reply #160 on: February 05, 2015, 22:36:32 pm »

Quote from: poulaki_tsiou on February 05, 2015, 22:14:15 pm
Ναι,είμαι γαμάτη..έχω κάνει ένα πολύ ωραίο συνδυασμό των τριών αυτών που ανέφερες.

Εν πάση περιπτώσει, αν αποφασίσεις να πας ενέργεια ακούγοντας αυτούς που λένε ότι είναι ο πιο εύκολος τομέας, σε διαβεβαιώ ότι θα βρεις και εκεί έναν πολύ ωραίο συνδιασμό τριών.

Αλήθεια, με συγκινείς. Έμαθα ότι με ψάχνεις κιόλας, θες να γίνουμε φιλαράκια ?
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #161 on: February 05, 2015, 22:39:12 pm »

πως οριζεις το καλο μαθημα ακριβως? γιατι προφανως εχουμε καποιο προβλημα ορισμου της εννοιας εδω.

επισης δεν ειναι κριτηριο για καλο καθηγητη το να ειναι διασκεδαστικος. Το οτι βαζει δυο θεματα και το ενα πιανει 7.5 μοναδες το θεωρεις καλη μεθοδο διδασκαλιας?

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #162 on: February 05, 2015, 22:41:38 pm »

ετσι θυμαμαι ηταν στην πρωτη δημοτικου

TechSupport
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #163 on: February 05, 2015, 22:51:04 pm »

Quote from: Mathematica on February 05, 2015, 22:39:12 pm

πως οριζεις το καλο μαθημα ακριβως? γιατι προφανως εχουμε καποιο προβλημα ορισμου της εννοιας εδω.

επισης δεν ειναι κριτηριο για καλο καθηγητη το να ειναι διασκεδαστικος. Το οτι βαζει δυο θεματα και το ενα πιανει 7.5 μοναδες το θεωρεις καλη μεθοδο διδασκαλιας?
Σε αυτό με τις μονάδες ούτε κι εγώ συμφωνώ..είναι κάπως..
Καλό μάθημα για μένα είναι αυτός που διδάσκει,να τα εξηγεί όλα κατανοητά,συνεπώς καλή θεωρία και παραδείγματα και μιας και είμαστε πολυτεχνείο,ιδιαίτερα τα παραδείγματα,να είναι μεταδοτικός,το οποίο σημαίνει πως μπορεί να πει καμία κουταμάρα που και που,επιβάλλεται άλλωστε γιατί όταν έχεις 6 ώρες συνεχόμενες μάθημα θες για 5 λεπτά να κάνεις ας το πω λίγο χαβαλέ,δεν μπορείς όλο μάθημα...είπα 5 λεπτά,όχι όλο το μάθημα όπως μπορεί να κάνουν κάποιοι και να μην διδάσκουν τίποτα,απλά να περνά η ώρα και τζάμπα να πληρώνονται από το κράτος.Επίσης,πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή με τον φοιτητή,να λύνει απορίες κατά τη διάρκεια του μαθήματος και μετά,στο διάλειμμα ή σε ώρες γραφείου και όχι να τον προσπερνά.
Quote from: Jericho on February 05, 2015, 22:36:32 pm

Και θα πάω ηλεκτρονική,το είχα αποφασίσει από μηχανογραφικό,γιατί με ενδιέφερε software/hardware και ελάχιστα ρομποτική,στην πορεία δεν άλλαξα γνώμη,οπότε ηλεκτρονική.
Mathematica
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #164 on: February 05, 2015, 22:54:13 pm »

o δοκουζιανης ειναι notorious για το οτι δεν ειναι στο γραφειο τις ωρες γραφειου του και για το οτι ξοδευει ολο το μαθημα για να λεει ιστοριες.

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16 Go Up Print
Jump to: