• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:48:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:48:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 118
Total: 173
lasef
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Σταυρος23
RAFI
Evripidis
ඞ
chaniotism
Summand
Fotis
manwlakhs
kourkou
Tsomp
andreaspaper
fopapadopoulos
nikos123321
3rdDegreeBurn
giorgostss
George_RT
geo66
ntina
asimomyti
stelinas
sunagrida
HlektrikhPatata
despoina15
ΡΙΤΟΣΧΑ
charbel
m.renia
Vromofona Kathikia
bit11
Gagauss
Saint_GR
meliou
tasos gourd
stefpapa21
alexlemp
engineer2030
Maximos7
KZerenidis
fivosfivos1
thathas12
AA RE LEWN
Kwst@ss_
dimitrisadamou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Εξωτερικά Νέα & Διακρατικές Σχέσεις (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 58 Go Down Print
Author Topic: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία  (Read 100017 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Re: Τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία
« Reply #435 on: February 25, 2008, 00:07:04 am »

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

ixic_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #436 on: February 25, 2008, 00:24:10 am »

όσο κι αν προσπαθώ...δεν μπορώ τελικά να μην απαντήσω...σκάω...λοιπόν...

"Απλώς τα ιστορικά θέματα είναι τόσο περίπλοκα που η λογική χρειάζεται και θετικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να διασταυρωθούν.Για αυτό όπως σου είπα και σε ένα πμ έχω ένα σκαλί πιό πάνω τα αρχαία κείμενα,σαν τεκμήρια."

μα ρε νικόλα...η λογική για να δράσει στηρίζεται πάνω σε πηγές και ευρήματα (θετικά στοιχεία που λές)...με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα; και τι είναι δύσκολο να διασταυρώσεις...αν ο ηρόδοτος είπε το τάδε; αν σου φαίνεται δύσκολο θα σου πω πως δε είναι καθόλου...βάλε το reference στο google και βρες το πρωτότυπο...

και τέλος πάντων...ποια είναι αυτά τα αρχαία κείμενα που πιλατεύεις ...και δεν μας τα παρουσιάζεις; ποια είναι αυτά στα οποία βασίζεσαι; παρουσιάσε τα...αλλιώς μην παίρνεις μέρος στη συζήτηση (κι αυτό δεν είναι απαίτηση...είναι γνώμη)

"Είναι γνώμες όλα αυτά που γράφονται. Ή, καλύτερα, εκτιμήσεις. Δεν μου αρέσει που παρουσιάζονται (και τα παρουσιάζεις και εσύ) σαν αδιάψευστα γεγονότα. (το οτιδήποτε δηλαδή, όχι μόνο αυτά που παραθέτεις)."

ένα ιστορικό κείμενο...είτε είναι στην larousse είτε στον κύρηκα της λαμίας...είναι προσωπική γνώμη του γραφόντος...και η ιστορία που έχεις σχηματισμένη στο μυαλό σου είναι προσωπική αυτών που την έγραψαν...εκτός αν έχεις μελετήσει προσωπικά όλες τις αρχαίες πηγές...και έχεις προσωπική άποψη επί του θέματος...αν το χεις κάνει...και τις μισές να χεις διαβάσει...κι ένα βιβλίο...πάλι δεκτό...παρουσίασε την άποψη σου ....αλλά κάν το!

δεν παρουσιάζω τίποτα ως την παγκόσμια αλήθεια...
παρουσιάζω επιχειρήματα, βασισμένα σε τεκμήρια, και με λογική σειρά και τάξη προσπαθώ να καταλήξω κάπου...

αυτά τα στοιχεία που έχω μέχρι τώρα...με κάνουν να πιστεύω ότι τα γεγονότα ήταν έτσι...

αν πιστεύεις πως έχω λάθος...και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος...υπέδειξε μου τα κομμάτια που η συλλογιστική μου κινείται με λάθος τρόπο...ή τα κομμάτα στα οποία τα τεκμήρια μου δεν είναι αληθινά...ή τεκμήρια τα οποία έχω αγνοήσει... αλλά καν το!

ε πιο απλά δεν μπορώ να το πω...
και τώρα όντως κι εγώ κουράστηκα πολύ...
υπόσχομαι να αγνοήσω ο,τιδηποτε αλλο εκτός θέματος

ixic_
« Last Edit: February 25, 2008, 00:29:53 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #437 on: February 25, 2008, 09:23:21 am »

Ρε συ Χριστόφορε, το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Δεν είπα ότι έχω ολοκληρωμένη άποψη.  Το κομμάτι που λες για τον Ηρόδοτο, όντως, είναι κάτι που μου δίνει κάποια βάση σε αυτά που γράφονται μετά. Μάλλον δεν έπρεπε να λάβω μέρος στην συζήτηση.

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
SarumaN
Guest
« Reply #438 on: February 25, 2008, 11:39:31 am »

Σήμερα το πρωι που εβλεπα Παπαδακη στον ΑΝΤ1 είχε συζήτηση για το Σκοπιανικό ζήτημα, όπου ειπωθηκε οτι αυτος που χρηματοδοτουσε τα κεντρα προπαγανδας των Σκοπιων απ' το 1990 ακομα, δεν ηταν αλλος απ'τον George Soros, το γνωστο κ***παιδο δηλαδη που συμφωνα με πληροφοριες ειναι αυτος που χρηματοδοτουσε τους επαναστατες(επαναστατες εναντιον του κεφαλαιου απ'το οποιο πληρωνονται) του αναρχισμου  link1 link2(αυτους που καινε την Ελληνικη σημαια ντε)
Μετα απο συντομη ερευνα που εκανα για τον κυριο,συμωνα με το αρθρο εδω, φαινεται οτι χρηματοδοτει την ΜΚΟ του International Helsinki Federation μια οργανωση που εχει καταγγειλει επανειλημμενα την χωρα μας για δηθεν παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων της "Μακεδονικης" και "Τουρκικης" μειονοτητας που υποτιθεται οτι εχουμε. Περα απ' αυτο, και με βαση την ιδια πηγη, ο Soros φερεται να χρηματοδοτει και ενωσεις δημοσιογραφων (αυτους που σχηματιζουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο την κοινη γνωμη δηλαδη) οπως η Ενωση Δημοσιογραφων της ΠΓΔΜ ΑΛΛΑ και πιο σημαντικο και ενωσεων που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα οπως το ΕΛΙΑΜΕΠ στο οποιο συμφωνα με το αρθρο ανηκει ο Αλεξης Παπαχελας, ο οποιος προσπαθει να μας πεισει οτι η μετονομασια της FYROM σε Μακεδονια δεν ειναι σημαντικο ζητημα

ps1:Χριστοφορε, βλεπω εχεις ξεσκιστει εδω περα να μας πεισεις οτι οι αρχαιοι Μακεδονες δεν ηταν Ελληνες, ο χρονος που διαθετεις για να κανεις αυτες σου τις ερευνες και να γραψεις αναλυτικα τις αποψεις σου, δεν πρεπει να ειναι και λιγος. Ελπιζω απλως να διαθετεις πολυ ελευθερο χρονο και να μην ισχυει κατι αλλο Suspicious
ps2:Αν οι αρχαιοι Μακεδονες δεν ηταν Ελληνες τοτε γιατι ο Φιλιππος και ο Μεγας Αλεξανδρος εκαναν μεγαλους αγωνες για να ενωσουν ολες τις Ελληνικες πολεις-κρατη σε μια συμμαχια, ενω δεν ασχοληθηκε καθολου με το ενδεχομενο δημιουργιας συμμαχιας με τις φυλλες που ζουσαν βορεια στην περιοχη της σημερινης ΠΓΔΜ ή Βουλγαριας; Για παραδειγμα οταν ο Φιλιππος πεθανε ο Μεγας Αλεξανδρος χτυπησε τους Ιλλυριους (λαος που κατοικουσε στην σημερινη Αλβανια) και τους Τριβαλλους(λαος που κατοικουσε στην σημερινη περιοχη των Σκοπιων). Γιατι δεν τους εξαναγκασε να ενταχθουν στην συμμαχια οπως εκανε με τις Ελληνικες πολεις κρατη; Μηπως γιατι η συμμαχια αποτελουνταν αποκλειστικα απο Ελληνες;
ps3:Xristofore,Aliakmwn και Nessa θα ηθελα την γνωμη σας για τον Καλτσεφ Τζημα και την ΣΝΟΦ. Ετσι για πεφτουν οι μασκες
« Last Edit: February 25, 2008, 11:55:33 am by SarumaN » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #439 on: February 25, 2008, 11:57:48 am »

Quote from: Mikros_Nikolas on February 25, 2008, 09:23:21 am
Μάλλον δεν έπρεπε να λάβω μέρος στην συζήτηση.

off- topic

(γενικά, όχι προς εσένα συγκεκριμένα)

Πολύ καλά έκανες και έλαβες μέρος στη συζήτηση. Κανένας μας δεν κατέχει πιά και τις υπερβολικές γνώσεις. Το καλό είναι να συζητάνε και να μιλάνε περισσότερα άτομα, και όχι οι κλασσικοί 5-10 μόνο.
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #440 on: February 25, 2008, 14:08:33 pm »

Quote from: Mikros_Nikolas on February 25, 2008, 09:23:21 am
Ρε συ Χριστόφορε, το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Δεν είπα ότι έχω ολοκληρωμένη άποψη.  Το κομμάτι που λες για τον Ηρόδοτο, όντως, είναι κάτι που μου δίνει κάποια βάση σε αυτά που γράφονται μετά. Μάλλον δεν έπρεπε να λάβω μέρος στην συζήτηση.

Μη νομίζεις ότι επειδή ο Χριστόφορος έχει βάλει στόχο να κάνει μονοπώλιο στο συγκεκριμένο τόπικ, αυτό σημαίνει ότι κατέχει και την απόλυτη αλήθεια. Είναι και άλλοι που έχουν άποψη διαφορετική από τη δική του και την έχουν πει επανειλημμένως, με επιχειρήματα και πηγές, αλλά κάποια στιγμή βαριούνται. Μια αναζήτηση σε προηγούμενες σελίδες θα σε πείσει.

Quote from: SarumaN on February 25, 2008, 11:39:31 am
ps1:Χριστοφορε, βλεπω εχεις ξεσκιστει εδω περα να μας πεισεις οτι οι αρχαιοι Μακεδονες δεν ηταν Ελληνες, ο χρονος που διαθετεις για να κανεις αυτες σου τις ερευνες και να γραψεις αναλυτικα τις αποψεις σου, δεν πρεπει να ειναι και λιγος. Ελπιζω απλως να διαθετεις πολυ ελευθερο χρονο και να μην ισχυει κατι αλλο Suspicious

Αυτό πραγματικά είναι και δική μου απορία. Αν και δε θέλω να είμαι καχύποπτος, I can't help it but wonder...

Πρέπει να φύγω, αλλά θα επανέλθω!

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #441 on: February 25, 2008, 16:19:41 pm »

ps1:Χριστοφορε, βλεπω εχεις ξεσκιστει εδω περα να μας πεισεις οτι οι αρχαιοι Μακεδονες δεν ηταν Ελληνες, ο χρονος που διαθετεις για να κανεις αυτες σου τις ερευνες και να γραψεις αναλυτικα τις αποψεις σου, δεν πρεπει να ειναι και λιγος. Ελπιζω απλως να διαθετεις πολυ ελευθερο χρονο και να μην ισχυει κατι αλλο

έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο, πραγματικά δεν έχω τι να κάνω όλη μέρα εδώ που είμαι, και το φόρουμ θα την πληρώσει γι αυτό Wink (όσοι ξέρουν που είμαι και τι κάνω καταλαβαίνουν)...και έχω όρεξη να ψάχνω πολύ ...για να διαμορφώσω τις απόψεις μου σε ορισμένα θέματα...ελπίζω να μην είναι ψόγος αυτό...

τέλος έχω μια άποψη και την υποστηρίζω, παραθέτω επιχειρήματα, βγάζω συμπεράσματα, θέλοντας να κάνω διάλογο...αναμένω κάτι ανάλογο...αν κάποιος βέβαια θέλει να απαντήσει σε αυτά που αναφέρω ...δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για το πως γινέται μια συζήτηση αλλά δεν πειράζει...

Quote from: Mikros_Nikolas on Today at 08:23:21
Μάλλον δεν έπρεπε να λάβω μέρος στην συζήτηση.

off- topic

(γενικά, όχι προς εσένα συγκεκριμένα)

Πολύ καλά έκανες και έλαβες μέρος στη συζήτηση. Κανένας μας δεν κατέχει πιά και τις υπερβολικές γνώσεις. Το καλό είναι να συζητάνε και να μιλάνε περισσότερα άτομα, και όχι οι κλασσικοί 5-10 μόνο.

μακάρι να έπαιρναν πολλά άτομα μέρος στη συζήτηση...
αλλά μη χαϊδεύουμε αυτιά...
ο τρόπος που πήρε μέρος στη συζήτηση δεν ήταν εποικοδομητικός...(γνώμη μου και την εξέφρασα)
μακάρι να συνεισφέρει με άρθρα της επικαιρότητας...μακάρι να παίρνει μέρος αντιπαραθέτοντας...μακάρι πολλά...κι αυτός και πολλοί άλλοι...

αλλά αυτό που έκανε ήταν ότι πέταξε κάτι κι έφυγε...
ε και δεν πέρασε απαρατήρητο...

Μη νομίζεις ότι επειδή ο Χριστόφορος έχει βάλει στόχο να κάνει μονοπώλιο στο συγκεκριμένο τόπικ, αυτό σημαίνει ότι κατέχει και την απόλυτη αλήθεια. Είναι και άλλοι που έχουν άποψη διαφορετική από τη δική του και την έχουν πει επανειλημμένως, με επιχειρήματα και πηγές, αλλά κάποια στιγμή βαριούνται. Μια αναζήτηση σε προηγούμενες σελίδες θα σε πείσεi

συγνώμη αγαπητέ marauber...συγνώμη που ένα θέμα με ενδιαφέρει κι ασχολούμαι με αυτό...πως μπορεί να κάνει κάποιος μονοπώλιο σε μια συζήτηση δεν μπορώ να το κατάλαβω....εκτός αν σου απαγόρευσα να απαντήσεις ,,,ή να ποστάρεις κάτι δικό σου σχετικό με το θέμα αγνοώντας με... εν τέλει εκτός από τις τρείς προηγούμενες ημέρες που κάθισα και ασχολήθηκα πολύ....δες πότε έγραψα τελευταία φορά...

τώρα ...το αν έχω κίνητρα γι αυτά που γράφω..τ αφήνω ασχολίαστω...

α...κι όσο για τον καλτσέφ... (αλήθεια ποιος είναι ο τύπος;)
μετά το videaki στο youtube για τον τρίτο βαλκανικό πόλεμο...
είναι θεός!
(έπεσαν οι μασκες;)

ixic_/den mporo na katalavo giati kathomai kai asxoloumai...alla ti na kano...eimai euthiktos o atimos...kai den mporo...

ps.: gnomi mou tha itan na ginei mia skoupa me oles tis offtopikies...kai na pane kado

ps.2: ki an krino apo auta poy grafei o saruman as poyme (na mas peisei oti oi makedones den einai ellines)...mallon den diavase kai poli ti egrafa...giati ego anaferomoun stin glossa...mporoun kallista na einai elliniko filo kai na eixan teleios diaforetiki glossa...kai elaxistes epafes me tous ellines...(auto pou leo einai oti mekritirio tin glossa den mporoume na tous katataksoume..gia pollous logos...alla kai pali...oute auton itan to point mou...para mia ereuna pano stin glossa ton arxaion makedonon)

vevaia prosopika den pisteuo oti itan elliniko filo...alla den sxoliazo auto...

afou loipon den me diavazeis...min asxoleisai kiolas mazi mou....den se ipoxreonei kaneis....

o kathenas kanei to kommati tou...ki opoios thelei asxoleitai me ta kommatia tou allounou
« Last Edit: February 25, 2008, 16:45:40 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #442 on: February 25, 2008, 16:37:02 pm »

Δεν το πιστεύω ότι του απάντησες... πρέπει να έχεις πήξει! Βγες και καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις Tongue

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #443 on: February 25, 2008, 16:41:32 pm »

ase nessa...allo na sou leo....ki allo na to zeis...

kses...mexri tora katigorousame merikous oti exoun zoi mono mesa apo to forum...

tora eimai enas apo autous! Cheesy
kai xairomai!

ixic_

βαθειά...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #444 on: February 25, 2008, 16:44:18 pm »

Εγώ πάντως ευχαριστώ το Χριστόφορο για την έρευνα και την παράθεση ιστορικών πηγών τις οποίες θα μελετήσω με καθαρό κεφάλι και όταν βγάλω συμπεράσματα θα επανέλθω.  Smiley
DhP
Guest
« Reply #445 on: February 25, 2008, 17:58:26 pm »

1) Διαβάζουμε Ηρόδοτο. Μακεδόνες --> ελληνικό φύλο

2) Όλοι οι βασιλείς του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου (και πριν τον 3ο π.Χ. αιώνα) είχαν ονόματα με ελληνική ετυμολογία. Το ίδιο το όνομα Μακεδονία έχει ελληνική ετυμολογία. Αυτό λεει πολλά.

3) Πριν τις ανασκαφές του Ανδρόνικου λέγανε ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις για ελληνικές επιγραφές στην Μακεδονία. Οι καπηλευτές της ιστορίας ήλπιζαν ότι δεν θα βρεθεί κάτι. Το ίδιο κάνουν και τώρα και θα κάνουν και πάντα.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #446 on: February 25, 2008, 18:54:05 pm »

Quote from: DhP on February 25, 2008, 17:58:26 pm
2) Όλοι οι βασιλείς του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου (και πριν τον 3ο π.Χ. αιώνα) είχαν ονόματα με ελληνική ετυμολογία. Το ίδιο το όνομα Μακεδονία έχει ελληνική ετυμολογία. Αυτό λεει πολλά.

Σου έχουνε ήδη απαντήσει σ'αυτό.

Quote from: DhP on February 25, 2008, 17:58:26 pm
3) Πριν τις ανασκαφές του Ανδρόνικου λέγανε ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις για ελληνικές επιγραφές στην Μακεδονία. Οι καπηλευτές της ιστορίας ήλπιζαν ότι δεν θα βρεθεί κάτι. Το ίδιο κάνουν και τώρα και θα κάνουν και πάντα.

Όπως επίσης και για τις επιγραφές.

Έλεος, διαβάζετε και λίγο τα προηγούμενα να μη γίνεστε ρεζίλι.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
DhP
Guest
« Reply #447 on: February 25, 2008, 18:59:31 pm »

Έχουμε και πραγματικές ασχολίες... Δεν χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας διαβάζοντας σαχλαμάρες...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #448 on: February 25, 2008, 19:02:17 pm »

εφόσον είναι τόσο χαζές οι ασχολίες....μην ασχολείσαι...βρε dhp... αστους αργόσχολους να ασχοληθούν...που μπορούν να διαθέσουν τον πολύτιμο τους χρόνο σε αυτά τα χαζά θέματα...

απλά πράγματα.....
« Last Edit: February 25, 2008, 19:04:20 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
DhP
Guest
« Reply #449 on: February 25, 2008, 19:05:24 pm »

Αν και δεν ήθελε επεξήγηση, δεν θεωρώ το θέμα αυτό χαζό... Το αντίθετο μάλιστα..
Άλλα θεωρώ χαζά..
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 58 Go Up Print
Jump to: