• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 05:05:55 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 05:05:55 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
ΤΣΕΜΔΕ vs ΤΕΒΕ
by Nikos_313
[Today at 00:38:58]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 22:35:15 pm]

ESA x SpaceDot - Satellit...
by SpaceDot
[May 10, 2025, 21:43:48 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 10, 2025, 19:19:05 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 10, 2025, 16:38:41 pm]

Ποια είναι η σχέση σας με...
by tzortzis
[May 10, 2025, 14:16:00 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by George_RT
[May 10, 2025, 14:02:02 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[May 10, 2025, 13:58:55 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 12:27:33 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:13:27 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:00:45 am]

[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:59:15 am]

[Τεχνικές Βελτιστοποίησης...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:53:02 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]

[Η/Μ Πεδίο ΙΙ] Γενικές απ...
by Nikos_313
[May 06, 2025, 21:22:47 pm]

Χρόνια πολλά AI και Nikos...
by Mr Watson
[May 06, 2025, 17:28:07 pm]

Ποιον δίσκο ακούσατε πάνω...
by Katarameno
[May 06, 2025, 17:15:01 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426145
Total Topics: 31683
Online Today: 161
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 0
Guests: 95
Total: 95
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικά Νέα - 'Aρθρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Μεταγραφές-Μπάσκετ 2006
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Μεταγραφές-Μπάσκετ 2006  (Read 21420 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Απ: Μεταγραφές-Μπάσκετ 2006
« Reply #15 on: June 27, 2006, 13:57:16 pm »

Η Βαλένθια... περιμένει τον Ντικούδη

Μπορεί ο Δήμος Ντικούδης να ξεκαθάρισε ότι οι φιλοδοξίες του δεν... χωρούν πλεόν στην Βαλένθια, ωστόσο, ο γενικός διεθυντής της ομάδας, Τζόνι Ρότζερς, τόνισε κατά την παρουσίαση του Ντέγιαν Μιλόσεβιτς -ο οποίος αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του διεθνή μας φόργουορντ- ότι: "Ο Ντικούδης χωράει στην Βαλένθια"!

Ο Δήμος Ντικούδης, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αποτελεί μήλο της Εριδος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχει και αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό και δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Παμέσα, για τον λόγο ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Ευρωλίγκα. Η ισπανική ομάδας, πάντως, φέρεται διατεθημένη να τον δεχθεί πίσω, αν και φροντίζει στο μεσοδιάστημα να ενισχύει την δύναμή της μέσα στην ρακέτα.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η απόκτηση του Σέρβου φόργουορντ, Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς. "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Βαλένθια. Για εμένα δεν αποτελεί πρόβλημα το ότι η ομάδα δεν παίζει στην Ευρώπη, γιατί ξέρω ότι υπάρχει προοπτική και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Δεν ήρθα εδώ για να γίνω MVP του ισπανικού πρωταθλήματος. Τα στατιστικά δεν τα παρακολουθώ ποτέ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνει η ομάδα και τίποτε άλλο...".

ΠΗΓΗ:www.sportime.gr

www.twitter.com/apostolos1986
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #16 on: June 27, 2006, 16:27:41 pm »

"Να φτάσουμε στην κορυφή"

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι από την Τρίτη ο Γιάννης Μπουρούσης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Ο 23χρονος διεθνής σέντερ υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο (3+1), που για τα τρία πρώτα έτη θα του αποφέρει κοντά στα 1.2 εκ. ευρώ.

Λίγη ώρα μετά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε στο επίσημο site της ομάδας. "Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα στα μυαλό μου. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορώ τη φανέλα του Ολυμπιακού και ακόμα πιο χαρούμενος για την αντιμετώπιση που είχα από τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας. Από την πρώτη στιγμή, τόσο η διοίκηση, όσο και ο κόουτς Σφαιρόπουλος μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του.

Συνεχίζοντας δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι πολύ μεγάλο και όλοι θέλουν να συμμετέχουν σʼ αυτή την προσπάθεια. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκα με τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Είναι απλοί και χαμογελαστοί άνθρωποι, αλλά με πολύ μεγάλα σχέδια. Δεν μπορούσα να τους πω όχι".

Ενώ ακολούθως πρόσθεσε: "Όλη τη χρονιά τα παιδιά μου περιέγραφαν την προσπάθεια που γίνεται και η αλήθεια είναι ότι κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Έρχομαι στον Ολυμπιακό έχοντας στο μυαλό μου δυο πράγματα. Να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να φτάσει στους στόχους της και εγώ να κάνω όλες τις θυσίες που θα χρειαστούν για να γίνω καλύτερος παίκτης.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει τους στόχους του, αλλά για τον Ολυμπιακό το πολύ κοντά δεν είναι αρκετό. Φέτος θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ακόμα πιο πολύ για να φτάσουμε στην κορυφή".

Αναφερόμενος στην Ένωση ο Γιάννης Μπουρούσης είπε: "Η ΑΕΚ με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Μεγάλωσα σʼ αυτή την ομάδα τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όσους με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου. Έφτασε όμως η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας και νομίζω ότι όλοι θα καταλάβουν και θα σεβαστούν την απόφασή μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της και οι φίλοι της ομάδας να χαρούν και πάλι".

ΠΗΓΗ:www.sport24.gr

arkas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #17 on: June 27, 2006, 17:32:00 pm »

Μετα λυπης μου ανακοινωνω οτι ο Στακ εκλεισε και ανακοινωθηκε απο τον Ολυμπιακο για 2 χρονια.

σχετικο λινκ:  http://www.olympiacos.org/

O ΑΡΗΣ δεν κολλαει σε παικτες, δεν κολλησε σε πολυ μεγαλυτερους απο τον Στακ.Ο συγκεκριμενος ειχε την τιμη να ειναι ο πρωτος ξενος αρχηγος του ΑΡΗ αλλα οπως σε ολους τους ξενους μετρησε και παλι το χρημα.

Vamos ARIS-Euroleague!!  Smiley
« Last Edit: June 27, 2006, 17:37:48 pm by arkas » Logged

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #18 on: June 27, 2006, 18:00:51 pm »

Ανακοινώθηκαν Μπουρούσης-Στακ
[...]

Και... Στακ

Όπως αναμενόταν μετά τον Γιάννη Μπουρούση ανακοινώθηκε κι ο Ράιαν Στακ, ο οποίος προηγουμένως είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Αρη. Αντίθετα υπέγραψε διετές συμβόλαιο έναντι 1.250.000 ευρώ.

"Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Στον Aρη έζησα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Πολλά ήταν τα πράγματα που με έκαναν να δεχτώ τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού. Το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και με πολύ ταλέντο. Η διοίκηση έχει μεγάλα σχέδια, ενώ θα βρεθώ και πάλι παρέα με τον Σόφο. Είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης και το να παίζω δίπλα του είναι πραγματική
απόλαυση.

Είχε μεγάλη πρόοδο φέτος, αλλά ακόμα έχει πάρα πολλά πράγματα να δείξει. Ελπίζω μαζί με τον Σόφο και τα άλλα παιδιά να έχουμε τη σωστή χημεία που θα φέρει τους τίτλους στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε φέτος στον τελικό του πρωταθλήματος και έφτασε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ. Του χρόνου ο στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και γιʼ αυτό έρχομαι στον Ολυμπιακό. Για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα".

"Με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Για να κατακτήσουμε τίτλους θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά. Να προβλέψουμε την κάθε λεπτομέρεια και να είμαστε μια γροθιά" συμπλήρωσε ο Στακ ή... Στικ, όπως ονομάζεται μετα την έκδοση σκοπιανικού διαβατηρίου.

"Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αρη για την αγάπη που μου χάρισε και όλους όσους είναι στην ομάδα για τα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που ζήσαμε" συνέχισε ο ξανθομάλλης πάουερ-φόργουορντ, που αναφερόμενος στους οπαδούς του Ολυμπιακού δήλωσε: "Είναι άγριοι και τρελοί με την ομάδα τους. Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο ΣΕΦ και να ακούσω τις φωνές τους".

Who is Who

ΟΝΟΜΑ: Ράιαν Στικ

ΥΨΟΣ: 2.12

ΗΜ. ΓΕΝ.: 24/07/1975

ΘΕΣΗ: Φόργουορντ

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: SCU, Κλίβελαντ Καβαλίερες (1998-00), Γκιχόν (2000-01), Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (2001-02), Αρης (2002-06).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Κυπελλούχος Champions Cup το 2003. Κυπελλούχος Ελλάδος το 2004. Διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM.

Τα Στατιστικά του...

2005-06

Ελληνικό Πρωτάθλημα: 12,4π., 104/131 (79%) Β., 121/214 (57%) 2π., 29/67 (43%) 3π., 174 (4,9ρ.), 1ασ., 0,7κλ., 1,1τ. Σε 35 αγώνες.

ULEB Cup: 13π., 51/60 (85%) Β., 56/103 (54%) 2π., 15/29 (50%) 3π., 91 (5,7ρ.), 0,5ασ., 0,8κλ., 1,2τ. Σε 16 αγώνες.

2004-05

Ελληνικό Πρωτάθλημα: 9,7π. 64/82 (78%) Β., 98/158 (62%) 2π., 7/27 (26%) 3π., 152 (5,2ρ.), 0,3ασ., 0,6κλ., 0,8τ. Σε 29 αγώνες.

ULEB Cup: 9,9π., 28/38 (74%) Β., 38/63 (60%) 2π., 5/11 (45%) 3π., 64 (5,3ρ.), 0,9ασ., 1κλ., 1,1τ. Σε 12 αγώνες.

2003-04

Ελληνικό Πρωτάθλημα: 9,4π., 56/77 (73%) Β., 81/132 (61%) 2π., 15/42 (35%) 3π., 170 (6,1ρ.), 1,2ασ., 0,5κλ., 1,1τ. Σε 28 αγώνες.

2002-03

Ελληνικό Πρωτάθλημα: 8,4π., 42/59 (71%) Β., 82/162 (50%) 2π., 13/43 (30%) 3π., 211 (7,3ρ.), 1,2ασ., 0,7κλ., 1,7τ. Σε 29 αγώνες.

Σχόλιο:Πολλά μου φαίνονται τα 1.250.000 για δύο χρόνια στο Στακ....

arkas

...

View Profile
« Reply #19 on: June 27, 2006, 22:01:48 pm »

Και ξανα...

Quote from: arkas on June 27, 2006, 17:32:00 pm
O ΑΡΗΣ δεν κολλαει σε παικτες, δεν κολλησε σε πολυ μεγαλυτερους απο τον Στακ.Ο συγκεκριμενος ειχε την τιμη να ειναι ο πρωτος ξενος αρχηγος του ΑΡΗ αλλα οπως σε ολους τους ξενους μετρησε και παλι το χρημα.

Vamos ARIS-Euroleague!!  Smiley

Mendoza
Guest
« Reply #20 on: June 27, 2006, 22:33:24 pm »

Στο καλό κύριε Στικ!Ευκαιρία να αποκτήσουμε φέτος inside game χωρίς αυτόν,και επιτέλους να κερδίσουμε το βάζελο!!!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #21 on: June 28, 2006, 00:19:07 am »

Α1 Ολύμπια Λάρισας
Απέκτησε τον νεαρό Μάρκου

Αν κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή (πιθανόν την Τετάρτη να λυθεί η συνεργασία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή), η Ολύμπια προχώρησε σε μια επένδυση για το μέλλον.

Ο λόγος για τον 17χρονο πρώην παίκτη της ΑΕ Τρικάλων Δημήτρη Μάρκου απέκτησε η Ολύμπια, εντάσσοντας τον στο ρόστερ της εφηβικής της ομάδας.

Ο νεαρός είναι γεννημένος το 1989 και έχει ύψος 2 μέτρα. Στην παρούσα φάση θα αγωνιστεί με ομάδα επιλέκτων εφήβων από τη χώρα μας που θα αντιμετωπίσει αντίστοιχες ομάδες της ομογένειας στις Η.Π.Α. Αμέσως μετά θα ενταχθεί στο δυναμικό της καινούρια του ομάδας.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #22 on: June 28, 2006, 00:20:03 am »

Α1 Μακεδονικός

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο

Οι μέρες περνάνε, το τέλος του Ιούνη πλησιάζει με αυτό να γίνεται πράξη την Παρασκευή και στον Μακεδονικό δεν κινείται στην κυριολεξία φύλλο, και όσο ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας Κώστας Μεσάικος δεν το παίρνει απόφαση να δραστηριοποιηθεί πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Την ίδια ώρα όμως η υπομονή των παικτών εξαντλείται με τις προσφυγές των Συμεωνίδη και Καράμπουλα να είναι προ των πυλών.

100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ!. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στην betandwin.com σήμερα και κερδίστε 100% Bonus μέχρι και ?100 στην πρώτη σας κατάθεση.: Η μεγαλύτερη προσφορά στοιχήματος στην Ευρώπη!
Αν λοιπόν γίνουν πράξη, την Παρασκευή ή διαφορετικά την Δευτέρα, οι δύο θα πάρουν την σκυτάλη από τους Καραποστόλου και Μπρέισι, χωρίς να αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες από όλους τους υπόλοιπους. Όσο για τον Γιώργο Καλαφατάκη όπως έχει ξεκαθαρίσει αναμένεται να περιμένει τον Μεσάικο μέχρι την Παρασκευή, το πολύ μέχρι και το Σαββατοκύριακο όπως είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει από τα μέσα του μήνα.

Στην περίπτωση λοιπόν που δεν υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους δύο ή πολύ περισσότερο το απευθείας ραντεβού στην Θεσσαλονίκη τότε ο "Καλάφας" όσο και αν ήθελε να συνεχίσει το περσινό του έργο αναμένεται να αναζητήσει άλλη ομάδα για του χρόνου. Το ποια θα είναι αυτή μπορεί να παραμένει άγνωστο ωστόσο το όνομά του παίζει για τρεις πάγκους.

Για το Μαρούσι, είχε υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από τον διευθύνων σύμβουλο Παναγιώτη Αλεξανδρή την περασμένη Πέμπτη. Για την ΑΕΛ-ΓΣΛ είχε υπάρξει συνάντηση πριν από ένα δεκαήμερο αλλά και για αυτόν της Ολύμπια Λάρισας στην περίπτωση που υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή όπως αυτή φημολογείται τις τελευταίες μέρες παρά το ότι ο "Tίγρης" είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους "πορτοκαλί" μέχρι το 2012.

Όσο για το σχόλιο του Καλαφατάκη αναφορικά με τον Μακεδονικό;

"Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο και παρακολουθώ τις εξελίξεις από τις εφημερίδες. Θα περιμένω όπως είπα μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα πρέπει να κοιτάξω κι εγώ το μέλλον μου και να δω που θα δουλεύω του χρόνου".

Τέλος κι όσον αφορά το πώς μπορεί να προκύψει το ραντεβού του "Καλάφα" με τον Μεσάικο στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Εξαιτίας της παρουσίας του Έλληνα τεχνικού το Σαββατοκύριακο για το σεμινάριο προπονητών.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #23 on: June 28, 2006, 00:21:19 am »

Α1 Αρης
Κοντά με Πάντιους

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΚΑΕ Aρης με τον Νικολάι Πάντιους σχετικά με το θέμα παραμονής του στην ομάδα. Συγκεκριμένα στην τελευταία επαφή που υπήρξε με τον εκπρόσωπο του διεθνή Ρώσου γκάρντ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να δοθεί - όπως όλα δείχνουν - αίσιο τέλος στο συγκεκριμένο θέμα.

Ένας παίκτης επίσης που βρίσκεται στη λίστα του προπονητή της ομάδας, Αντρέα Ματσόν για να παραμείνει και τη νέα χρονιά είναι ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς. Ο ομογενής φόργουορντ άλλωστε επιθυμεί και αυτός την παραμονή του, ενώ ένα στοιχείο που μέτρησε για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι έχει εμπειρία Euroleague με την Aλμπα Βερολίνου.

Κατά τα άλλα, αύριο πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Θανάσης Τζεβελέκης και το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Δαμιανίδης για να δώσουν το παρών στο προγραμματισμένο για την Πέμπτη Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ενώ μετά θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση, όπου μεταξύ των άλλων θα εκλεγεί το νέο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια που θα επικυρώσουν την συμφωνία και για τη νέα χρονιά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η μέχρι τώρα άλλωστε καθυστέρηση της υπογραφής οφείλεται στα συνεχή ταξίδια του προέδρου της εν λόγω τράπεζας στο εξωτερικό, εξαιτίας της εισόδου της στο χρηματιστήριο.

Όσον αφορά τον Ράιαν Στακ και την αρνητική του απάντηση που ακολούθησε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για συμβόλαιο δύο ετών η ΚΑΕ Aρης τόνισε σε δική της ανακοίνωσή πως: "Αναγνωρίζοντας την προσφορά του 31χρονου φόργουορντ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, αποφάσισε να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας όπως είναι γνωστό δύο χρόνων, με απολαβές συνολικού ύψους 1.000.000 ευρώ (450.000+550.000).

Πρόκειται βεβαίως για την καλύτερη προσφορά που έχει κάνει σε καλαθοσφαιριστή τα τελευταία οκτώ χρόνια τουλάχιστον, αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική, όπως διεμήνυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του στην Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε..Από την πλευρά της, η Διοίκηση έκανε το χρέος της απέναντι στον παίκτη και του εύχεται καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Ο Aρης ως μεγάλος σύλλογος που είναι δεν στέκεται σε πρόσωπα και φυσικά θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Στακ από κάποιον καλύτερο σε αγωνιστικό επίπεδο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος θα αγαπηθεί με τη σειρά του από τον κόσμο της ομάδας".

Τέλος η διοίκηση της ΚΑΕ Aρης κινείται με πολύ προσοχή στον μεταγραφικό τομέα, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με εγνωσμένης αξίας παίκτες που θα συνθέσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για τις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα χρονιά. Τόσο στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο όσο και στην πρόκληση της Euroleague.

Πρώτη απώλεια

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπήκε η απόκτηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου. Παράλληλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δείχνουν να ανησυχούν για το φλερτ του Πανελληνίου με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Όσο τέλος για τον Κέβιν Φλέτσερ και με δεδομένο ότι ο Ματσόν επιθυμεί ο παρτενέρ του Μάικ Ουίλκινσον στην θέση των ξένων να είναι πλέι μέικερ μόνο αν δεν μπορέσει τελικά να εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο τότε και μόνο ενδέχεται να εξεταστεί η περίπτωση κάποιου άλλου παίκτη ρακέτας. Ανάμεσα σε αυτούς δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και ο Βάσκο Εφθίμοφ που έχει εμπειρία Euroleague και μάλιστα με δύο διαφορετικές ομάδες. Την Φορτιτούντο και την Ολύμπια Λουμπλιάνας.

Διπλή εκπροσώπηση

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Aρης, Θανάσης Τζεβελέκης και το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Δαμιανίδης, θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη γενική συνέλευση των συλλόγων που θα μετέχουν στην Euroleague της επόμενης περιόδου, η οποία όπως είναι γνωστό θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη στις 7 Ιουλίου.Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ η αυλαία της διοργάνωσης πρόκειται να ανοίξει στις 25-26 Οκτωβρίου αφού θα έχει προηγηθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας. Επίσης η ημερομηνία που θα γίνει στην Αθήνα η κλήρωση για τη φάση των ομίλων αποφασίστηκε για τις 14-15 Σεπτεμβρίου, αντί για τις 18-19 του ίδιου μήνα που είχε οριστεί αρχικά.

Ο Ματσόν στο Τρεβίζο

Εν τω μεταξύ σήμερα ο Αντρέα Ματσόν που συνεχίζει να παραμένει στην Ιταλία με την οικογένειά του αναμένεται να μεταβεί στο Τρεβίζο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά το καθιερωμένο καμπ που διεξάγεται εκεί κάθε καλοκαίρι. Το φετινό είναι να ξεκινήσει αύριο με την συμμετοχή 100 αθλητών από ολόκληρο τον πλανήτη και θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα διεξαχθεί στην πόλη έδρα της ομάδας που κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα το πρωτάθλημα της χώρας. Της Μπενετόν Τρεβίζο του δικού μας Νίκου Ζήση.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #24 on: June 28, 2006, 00:29:22 am »

Δίδυμο με Διαμαντόπουλο-Πάντιους θέλει ο Ματσόν

Ο Ράιαν Στακ αποφάσισε να μην παραμείνει στη Θεσσαλονίκη (κατηφορίζοντας στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό), ωστόσο στον Άρη δεν πρόκειται να τα... βάψουν μαύρα. Ναι μεν ήθελαν την παραμονή του Αμερικανού στην ομάδα, ωστόσο θεωρούν πως έκαναν το καλύτερο δυνατό για τον κρατήσουν. Προκειμένου δε να διατηρήσουν "ζεστό" τον κόσμο και να ικανοποιήσουν παράλληλα τις εισηγήσεις του Αντρέα Ματσόν ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων ετοιμάζονται για τη... ρελάνς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ανανέωση του συμβολαίου του Νικολάι Πάντιους. Την Τρίτη (27/06) υπήρξε νέα επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Ρώσου φόργουορντ, στον οποίο μάλιστα κατατέθηκε νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση. Με βάσει τα ισχύοντα δεδομένα, όταν οι δύο πλευρές τα πουν και πάλι, θα επέλθει συμφωνία έτσι ώστε και τη νέα -τουλάχιστον- περίοδο ο Πάντιους να είναι παίκτης του Άρη. Ήταν, άλλωστε, από τις βασικές μονάδες της περσινής επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα όμως με τις προσπάθειες ανανέωσης του συμβολαίου του Ρώσου, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο εξωτερικό, σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους "κίτρινους". Μία ομάδα που ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες του. Μάλιστα την Τετάρτη (28/06) αναμένεται να υπάρξει ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί μήπως το... μόνιμο πια φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών εξελιχθεί σε σχέση. 

ΠΗΓΗ:www.contra.gr

Mendoza
Guest
« Reply #25 on: June 28, 2006, 00:31:49 am »

ΩΩΩΩΩΩΩΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάει η άμυνα μας!
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #26 on: June 28, 2006, 02:54:44 am »

οταν σας τα ελεγα εγω για στακ με βγαζατε τρελο κπ αρειανοι εδω μεσα.ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!
το contra.gr ειναι το πιο εγκυρο site.
arkas

...

View Profile
« Reply #27 on: June 28, 2006, 08:49:12 am »

Quote from: sakaflias7 on June 28, 2006, 02:54:44 am
οταν σας τα ελεγα εγω για στακ με βγαζατε τρελο κπ αρειανοι εδω μεσα.ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!
το contra.gr ειναι το πιο εγκυρο site.

Ο Στακ ειχε υπογραψει προσυμφωνο με τον Ολυμπιακο απο το Φεβρουαριο,το πιστευετε??Απο τα μεσα της περιοδου!!Τελικα οντως δεν πρεπει να θεοποιουμε κανεναν...

Κι αν ακομα δεν το ξεραμε αυτο,η δηλωση του Καζλαουσκας καπου στα μεσα Μαρτιου οτι "ο Ολυμπιακος εχει κλεισει ο,τι καλυτερο κυκλοφορει απο ξενο στην Ελλαδα για τη νεα χρονια" τα λεει ολα.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #28 on: June 28, 2006, 19:33:31 pm »

Ηappy end με Γιάκα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η θετική απάντηση του Γιάκα Λάκοβιτς, στην βελτιωμένη πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός. Όταν εξασφαλιστεί η συμφωνία με τον Σλοβένο, το "τριφύλλι" θα κινηθεί δυναμικά για τον ψηλό.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ακόμα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς (που επέστρεψε στην Αθήνα για να είναι από κοντά στις εξελίξεις), δεν έχει καταλήξει ακόμα. Ο Δήμος Ντικούδης, συνεχίζει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες απόκτησης, αλλά τις τελευταίες μέρες, έχουν εμφανιστεί και νέοι στόχοι στο προσκήνιο.

Πρόκειται για τον Σέρβο άσο της Μπενετόν Τρεβίζο, Πέταρ Πόποβιτς, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, στο πρώτο μισό της περιόδου. Ακόμα δύο ονόματα που ακούγονται, είναι αυτά του Λιθουανού, Ρομπέρτας Γιαβτόκας, της Λιέτουβος Ρίτας τον οποίο θέλουν και οι Σαν Αντόνιο Σπερς και του Κροάτη Νίσα Πρκάτσιν της Έφες Πίλσεν.

Τέλος, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και για τον Μάριο Κούσιν. Ο Κροάτης άσος των Ορλάντο Μάτζικ, φάνηκε αρχικά ότι είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #29 on: June 28, 2006, 19:34:41 pm »

"Βλέπει" ΝΒΑ ο Παπαλουκάς
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μπορεί να υπέγραψε νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά από την άλλη δεν κλείνει την πόρτα στο ΝΒΑ. Για αυτό κι ο ατζέντης του τον πρότεινε σε ομάδες από τους κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Κι όχι σε όποιες όποιες, αλλά στην πρωταθλήτρια!

Ο λόγος για τους Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι θα εξετάσουν την περίπτωση του πρωταθλητή Ευρώπης (με την Εθνική και την ΤΣΣΚΑ), που ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αλλωστε έχει και σχετικό όρο στο συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο δύο Έλληνες έχουν αγωνιστεί στο ΝΒΑ: ο Ευθύμης Ρεντζιάς κι ο Αντώνης Φώτσης.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 16 Go Up Print
Jump to: