• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:06:10 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:06:10 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 25
Guests: 158
Total: 183
melisste22
ioannisdamantis
Tsomp
aafroditi
Joannapet
Anton Pozov
teosimeon
Kazi
thomasdt
elias_farhood
Theislander
mimaki
Bit4Thought
tasos gourd
PolarBear
mitsos753905
Sanaia
Yamal
despinat
tinidou
Lykaonia
el1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22235 times)
legacycell
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #120 on: May 09, 2014, 01:03:12 am »

Quote from: iliachry on May 09, 2014, 00:53:21 am
Quote from: legacycell on May 09, 2014, 00:48:08 am
Quote from: iliachry on May 09, 2014, 00:44:27 am
Quote from: paul on May 09, 2014, 00:35:29 am
http://archive.in.gr/Reviews/chapter.asp?lngReviewID=71892&lngChapterID=90153
http://www.look4studies.com/katataxeis-panepistimiwn.html

Για να τελειωνουμε με αυτο το παραμυθι για τις καταταξεις...
Αν τα ελληνικα πανεπιστημια δεν ηταν καλα και το επιπεδο μορφωσης ανεπαρκες τοτε δεν θα εβρισκαν δουλεια στο εξωτερικο ολοι οι Ελληνες πτυχιουχοι.Επισης το εργαστηριο Νανοτεχνολογιας του Φυσικου Τμηματος του ΑΠΘ ειναι το μοναδικο του ειδους του(και δεν ξερω και εγω τι αλλο πρωτοπορο μπορει να εχει το πανεπιστημιο μας).

Οποτε ας αφησουμε αυτην την καραμελιτσα που την πιπιλανε συνεχως κατι τυποι σαν τον Πρετεντερη και την Τρεμη

με το να μου δίνεις 2 παραδείγματα δεν σημαίνει ότι καθιστάς το επιχείρημα μου αβάσιμο!
Σίγουρα θα υπάρχουν οι διάνοιες που θα αναδειχθούν!

Θα τρελαθούμε με σας. Εσύ αγόρι μου θέλεις να διαγράφεσαι αν συνεχίζεις να χρωστάς μαθήματα μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη; Αν ναι τότε τα 3/4 της σχολής και μάλλον και συ μαζί θα είχαν πάρει πόδι από το πρώτο έτος. Αν όχι, τότε για ποιο λόγο το εμφανίζεις ως κάτι θετικό;

δεν το εμφάνισα σαν θετικό..το εμφάνισα σαν γεγονός!
ψάξτο και δες πόσοι διαγράφονται τελικά από τα πανεπιστήμια στα οποία εφαρμόζεται αυτό!το ποσοστό είναι πολύ μικρό!

Κοίτα γενικά καλό είναι να μιλάμε και να μην κλάνουμε. Από την μια εσύ ο ουδέτερος μου το εμφανίζεις ως ένα γεγονός τις διαγραφές. Αλλά στην αμέσως επόμενη σου πρόταση μου λες πόσοι λίγοι διαγράφονται. Άρα ο συλλογισμός είναι ότι τελικά το μέτρο (φόβιτρο) των διαγραφών κάνει καλό αφού εν τέλει λίγοι φοιτητές διαγράφονται και οι περισσότεροι περνάνε τα μαθήματά τους. Άρα γενικά μην το παίζεις φτερό στον άνεμο και απλά παρουσιαστής γεγονότων.  
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #121 on: May 09, 2014, 01:06:43 am »

Quote from: legacycell on May 09, 2014, 01:03:12 am

Αν τα ελληνικα πανεπιστημια δεν ηταν καλα και το επιπεδο μορφωσης ανεπαρκες τοτε δεν θα εβρισκαν δουλεια στο εξωτερικο ολοι οι Ελληνες πτυχιουχοι.Επισης το εργαστηριο Νανοτεχνολογιας του Φυσικου Τμηματος του ΑΠΘ ειναι το μοναδικο του ειδους του(και δεν ξερω και εγω τι αλλο πρωτοπορο μπορει να εχει το πανεπιστημιο μας).

Οποτε ας αφησουμε αυτην την καραμελιτσα που την πιπιλανε συνεχως κατι τυποι σαν τον Πρετεντερη και την Τρεμη

με το να μου δίνεις 2 παραδείγματα δεν σημαίνει ότι καθιστάς το επιχείρημα μου αβάσιμο!

Θα τρελαθούμε με σας. Εσύ αγόρι μου θέλεις να διαγράφεσαι αν συνεχίζεις να χρωστάς μαθήματα μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη; Αν ναι τότε τα 3/4 της σχολής και μάλλον και συ μαζί θα είχαν πάρει πόδι από το πρώτο έτος. Αν όχι, τότε για ποιο λόγο το εμφανίζεις ως κάτι θετικό;

ψάξτο και δες πόσοι διαγράφονται τελικά από τα πανεπιστήμια στα οποία εφαρμόζεται αυτό!το ποσοστό είναι πολύ μικρό!

Κοίτα γενικά καλό είναι να μιλάμε και να μην κλάνουμε. Από την μια εσύ ο ουδέτερος μου το εμφανίζεις ως ένα γεγονός τις διαγραφές. Αλλά στην αμέσως επόμενη σου πρόταση μου λες πόσοι λίγοι διαγράφονται. Άρα ο συλλογισμός είναι ότι τελικά το μέτρο (φόβιτρο) των διαγραφών κάνει καλό αφού εν τέλει λίγοι φοιτητές διαγράφονται και οι περισσότεροι περνάνε τα μαθήματά τους. Άρα γενικά μην το παίζεις φτερό στον άνεμο και απλά παρουσιαστής γεγονότων.  

το ότι το ποσοστό είναι πολύ μικρό το αναφέρω και αυτό σαν γεγονός..ψάχνω και σχετικό άρθρο για να παραθέσω!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #122 on: May 09, 2014, 01:14:50 am »

Quote from: iliachry on May 09, 2014, 01:06:43 am

το ότι το ποσοστό είναι πολύ μικρό το αναφέρω και αυτό σαν γεγονός..ψάχνω και σχετικό άρθρο για να παραθέσω!

meta apo 3ns googling gia undergrad spoudes

http://www.hesa.ac.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=2667&Itemid=161

ton xrono sto uk mpainoun peripou 1.8-1.9 ekatomyria foithtes
ptyxio pairnoun peripou 340-380 xiliades

xontrika 1 stous 5 apofoitei
cheers

P.S: Kai gia na eimaste ligo akriveis, eksartatai pws akrivws orizoun to higher education sto UK... Gt vlepw mono first year enrollments oti einai peripou 800k enw to synolo twn enrollments einai 1.8mil pou egrapsa. Kati ypoulo paizei stis metrhseis, alla akoma kai to 800k na krathsoume mono , peripou 1 stous 2.5 apofoitei en telei.
« Last Edit: May 09, 2014, 01:24:36 am by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
Cr0ne
Θαμώνας

View Profile
« Reply #123 on: May 09, 2014, 01:22:36 am »

9 σελίδες damn. Πολύ ζωντάνια ξαφνικά, χαίρομαι.
ori0ngel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #124 on: May 09, 2014, 01:25:23 am »

Quote from: iliachry on May 09, 2014, 00:26:49 am
ας κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου!
Ξες ότι σε πολλά(για να μην πω στα περισσότερα) πανεπιστήμια του εξωτερικού αν κάποιος δεν έχει περάσει όλα τα μαθήματα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου διαγράφεται από τη σχολή?
τι έχεις να πεις για αυτό?(tip: πολλά από αυτά τα πανεπιστήμια είναι υψηλότερα σε διεθνείς κατατάξεις πανεπιστημίων, αν τις λαμβάνεις καθόλου υπ'όψιν!)

Επίσης, συμφωνώ πως πολλοί κόβονται 3 και 4 φορές σε κάποιο μάθημα, όμως η λύση πιστεύω πως θα είναι να αλλάξει η μορφή του μαθήματος,της εξέτασης και να πάρουν πόδι αυτοί που δεν μπορούν να διδάξουν όπως πρέπει!!

Ας κανω τον δικηγορου του εαυτου μου.
Σοβαρα τωρα αυτο με τον Σεπτεμβρη; Θελεις ενα τετοιο πανεπιστημιο. Που θα πρεπει υποχρεωτικα να περνας 15 μαθηματα τον χρονο. Και αν ειναι αδυνατον; Αν εγω πχ πρεπει να δουλεψω μεσα στην χρονια για να ζησω και δεν αφιερωνω οσο χρονο πρεπει στις σπουδες μου τι πρεπει να γινει με εμενα; 8 ωρες δουλεια (που μακαρι να ηταν τοσες) 14 ωρες σχολη-διαβασμα και 2 ωρες υπνος; Προφανως δεν εχεις καταλαβει που βρισκομαστε. Γενικοτερα τα παρουσιαζεις ολα πολυ ουτοπικα και δεν ειναι καθολου. Οσο και να ανεβασεις το επιπεδο μαθηματων, αν δεν αφιερωσεις χρονο δικο σου δεν προκειται να προκοψεις σε αυτη την σχολη. Και για τον λογο που σου περιεγραψα παραπανω οσοι εχουν τετοια θεματα ειναι καταδικασμενοι αν οχι απο το 1ο σιγουρα απο το 2ο ετος.
Οσο για τις αξιολογησεις που ακουμε καθε χρονο στα κωλοκαναλα θα ηθελα πολυ να μαθω τα κριτηρια που χρησιμοποιουν.
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #125 on: May 09, 2014, 01:26:39 am »

@iliachry
Έχουν διαφορετικό σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις που ισχύει αυτό που λες, μπαίνουν σε όποια σχολή θέλουν με το απολυτήριο λυκείου κι έπειτα γίνεται η σφαγή των αμνών στο πρώτο έτος. Γνωστή μου στη Βιέννη άλλαξε 3 σχολές μέχρι να στεριώσει.

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #126 on: May 09, 2014, 01:28:36 am »

Quote from: Godhatesusall on May 09, 2014, 01:14:50 am
Quote from: iliachry on May 09, 2014, 01:06:43 am

meta apo 3ns googling gia undergrad spoudes

http://www.hesa.ac.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=2667&Itemid=161

ton xrono sto uk mpainoun peripou 1.8-1.9 ekatomyria foithtes
ptyxio pairnoun peripou 340-380 xiliades

xontrika 1 stous 5 apofoitei
cheers

P.S: Kai gia na eimaste ligo akriveis, eksartatai pws akrivws orizoun to higher education sto UK... Gt vlepw mono first year enrollments oti einai peripou 800k enw to synolo twn enrollments einai 1.8mil pou egrapsa. Kati ypoulo paizei stis metrhseis, alla akoma kai to 800k na krathsoume mono , peripou 1 stous 2.5 apofoitei en telei.

διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά η ανάλυση σου νομίζω δεν συνάδει με τα στοιχεία στους πίνακες..οι πίνακες αναφέρονται σε εγγραφές φοιτητών σε higher education courses.. εξήγησε μου πως έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #127 on: May 09, 2014, 01:30:11 am »

ama kaneis ligo scroll down leei kai posoi pairnoun ptyxio to xrono!

YARRRRRRRRRRRRRR
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: May 09, 2014, 01:50:55 am »

Quote from: iliachry on May 08, 2014, 22:21:18 pm
Quote from: Αλντεμπαράν on May 08, 2014, 21:51:01 pm
Quote from: iliachry on May 08, 2014, 21:33:21 pm
καλή η κριτική, αλλά οι βρισιές τύπου "άντε γαμηθείτε όλοι" που βοηθάνε κυρίες και κύριοι?

Στην γλώσσα μας υπάρχει το σημαίνον και το σημαινόμενο, όταν οι φοιτητές αρχίζουν να πληρώνουν από την τσέπη τους για την καθαριότητα και συ κολλάς στην μορφή του λόγου και όχι στην ουσία υπάρχει θέμα. Αυτό ως σχόλιο για όσους θέλουν κανονικοποιημένες απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα( πιστεύω καταλαβαίνετε την διαφορά από το βρισίδι ως αυτοσκοπό).

δεν απάντησες όμως στην ερώτηση μου...απάντα μου σε αυτό και θα συζητήσω μαζί σου ότι άλλο θες μετά ,που όντως -όπως λες- έχει ουσία!
'

βοηθάνε ότι την έχω κάνει κρίση τελευταία... Ξέρεις τι θα πει αυτό;

και επιπλέον ήταν ένας καλός τρόπος μπας ξεκουνηθείτε να γράψετε τίποτα και σκεφτείτε λίγο παραπάνω
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #129 on: May 09, 2014, 01:53:13 am »

Quote from: Godhatesusall on May 09, 2014, 01:30:11 am
ama kaneis ligo scroll down leei kai posoi pairnoun ptyxio to xrono!

άρα περίπου 1 στους 2 παίρνουν πτυχίο στην Αγγλία !
Στην Ελλάδα οι 2 στους 3 παίρνουν πτυχίο! (http://www.makthes.gr/news/opinions/118412/)

όπως βλέπουμε η κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλύτερη από την κατάσταση στην Αγγλία!
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #130 on: May 09, 2014, 02:13:10 am »

εχω μιαν υποψια οτι ο διαβολος
δε θα ειναι πολυ ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες σου.

Vive le son
D'l'explosion!
Μουργόλυκος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: May 09, 2014, 02:43:31 am »

Quote from: sg31a on May 08, 2014, 16:46:13 pm
στο κάτω κάτω όλοι οι άλλοι έχουν δοκιμάσει ως τώρα... ας δοκιμάσουν και αυτοί για έναν χρόνο να δούμε πως θα πάνε και βλέπουμε τα λάθη και τα σωστά τους...

Καπως ετσι ανεβηκε και η χρυση αυγη. Με τη λογικη: "Ολοι οι αλλοι αποτυχαν ας δοκιμασουν και αυτοι". Και οχι προφανως δεν παραλληλιζω χα με φοιμη. Απλως δινω αυτο το ακραιο παραδειγμα για να δειξω το ποσο καταστροφικη μπορει να αποβει η απολιτικ σταση σε οποιοδηποτε χωρο. Ειτε αυτος ειναι το πανεπιστημιο, ειτε ειναι η χωρα.

Quote from: PanteGrv on May 08, 2014, 18:47:17 pm
αυτά χαραμίζονται εδώ γράψε κανένα βιβλίο

Αμα σκασετε εσεις οι φοιμητες με τετοιο ειρωνικο υφακι και στις συνελευσεις θα τις μαζεψετε ασχημα.

Quote from: themis93 on May 08, 2014, 21:01:35 pm
Ναι όντως δεν συμμετέχω στις πορείες καθώς άποψη μου είναι ότι οι πορείες πρέπει να είναι συλλογικές από όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς κόκκινες ροζ ή όποιου άλλου χρώματος σημαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έιναι πο τεράστιες μάζες που συνέρρεαν για να διαμαρτυρηθούν στο σύνταγμα όταν ήταν να ψηφιστούν τα μνημόνια.

Αν καταλαβα καλα μιλας για τους αγανακτισμενους οπου ολοι οι Αιλλυναις μονο κατεβαιναν στο συνταγμα χωρις κοινες πολιτικες αφετηριες και ιδεολογιες αλλα μονο με την ταυτοτητα του Αιλλυνα μουτζωνοντας ντουβαρια. Φυσικα υπηρχαν πολλα ριζοσπαστικοπιημενα ατομα μεσα σε αυτο τον κοσμο οι οποιοι ομως χανονταν μεσα στην απολιτκ κουλτουρα της ολης φασης. Μαντεψε ποιο ναζιστικο μορφωμα κερδισε υπεραρκετη πολιτικη υπεραξια απο αυτη την αχρωματιστη πολιτικα κατασταση. Οι αγωνες δεν γινονται απο ολους ανεξαρτητως αφετηριας. Ειναι ταξικοι και αυτο σημαινει ταξη εναντιον ταξης. Οτιδηποτε πολιτικα αχρωματιστο η θα αποτυχει η θα δωσει πατημα σε φιδια να εκολλαφθουν απο το αυγο τους εκμεταλλευομενα την πολιτικη αδρανεια.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #132 on: May 09, 2014, 08:52:37 am »

Quote from: Μουργόλυκος on May 09, 2014, 02:43:31 am
Καπως ετσι ανεβηκε και η χρυση αυγη. Με τη λογικη: "Ολοι οι αλλοι αποτυχαν ας δοκιμασουν και αυτοι".

Νομίζω ότι παραζείς στον κόσμο σου. Δεν νομίζω ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους της ΧΑ την ψήφισαν για να βγει κυβέρνηση. Μιλάς για απολιτίκ και προσαρμόζεις τα άλλα σε αυτό που νομίζεις ότι κάνει ο απολιτίκ. Εσύ μπορεί να ψηφίζεις το κόμμα σου και συμμετέχεις στην παράταξή σου ενεργά και σταθερά.  Αυτό αρκεί για να χαρακτηριστείς πολιτικά ενεργός? Όταν λες κάτι τέτοιο για την ΧΑ σημαίνει ότι δεν σε απασχολεί πολύ, ξέρεις εκ των προτέρων τί θα πει φασιστικό κόμμα (γιαλαντζί και προσχηματικό το συγκεκριμένο αλλά τέλος πάντων). Όμως δεν ασχολείσαι καν με το γιατί ο Έλληνας τους ψηφίζει. Είναι δυνατόν απλά να το αποδίδεις στην απλοικότητα του άλλου και να ξεμπερδεύεις? Θα ήθελα να ήξερα αν εσύ και άλλοι θα τα γράφατε αυτά αν το φόρουμ ήταν πιο επίσημο..

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #133 on: May 09, 2014, 11:26:13 am »

Για όλους όσους τσούχτηκαν με τα αποτελέσματα των εκλογών καλή χώνεψη

« Last Edit: May 09, 2014, 11:28:25 am by RePlay » Logged
Mumm-ra ο παντοντινός
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #134 on: May 09, 2014, 11:49:03 am »

Quote from: Silvo the Beautiful on May 08, 2014, 15:38:21 pm
και τελοσπάντων να σας πω κάτι; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ

Προχθές αναγκαστήκαμε να δώσουμε λεφτά να πάρουμε καθαριστικά και σφουγγαρίστρες για να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ τον γαμημένο τον χώρο που εργαζόμαστε! Και τον χώρο που χρησιμοποιούν όλοι!
Αλλά όταν ήταν οι απεργίες των καθαριστριών κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίναν και τους φταίγαν πάλι οι παρατάξεις και οι αυτόνομοι που νοιαζόντουσαν ε; Κάνατε και εθελοντικό καθαρισμό τρομάρα σας. Γκρινιάζετε που είναι μέσα στα σκουπίδια οι χώροι ή τα συνηθήσατε κιόλας ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!
Και τώρα κάποιοι που είμασταν και υπέρ των απεργιών είμαστε και υποχρεωμένοι να φροντίζουμε και τους χώρους της σχολής σαν να ήταν δικιά μας δουλειά! Λες και δουλειά μας είναι το καθάρισμα και μάλιστα χωρίς πληρωμή, αλλά να βάζουμε και απο την τσέπη μας.

Για τις απεργίες των διοικητικών πάλι τουμπεκί.... Πάλι φταίνε οι αριστεροί, οι παρατάξεις, οι αυτόνομοι και οι αναρχικοί που συμμετείχαν... Ναι και τώρα για να πάρει κάποιος πτυχίο πρέπει να περιμένει πότε θα καταφέρουν να τους βάλουν να ορκιστούν, άνθρωποι που δεν είχαν επαφή με αυτή τη δουλειά. Δεν υπάρχει πρόσωπο να υπογράφει ότι είναι εντάξει με τα βιβλία ο κόσμος στη βιβλιοθήκη, δεν υπάρχει δυνατότητα να ανεβαίνουν οι διπλωματικές στο site δεν ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ... Απεργίες; Τίποτα ρε είναι για τους αργόσχολους... Σιγά τώρα λες και δεν μπορούμε να διαβάσουμε χωρίς γραμματίες και καθαρισμό....

Οπότε ποιον σεβασμό ρε γαμημένοι! Είστε ανίκανοι ρε να σκεφτείτε, ανίκανοι να δράσετε και ανίκανοι να νιώσετε γενικά! Είστε αποχαυνωμένοι τελείως ρε! Αλλά ξέρετε κάτι! Του χρόνου θα έχω πτυχίο στα χέρια μου. Θα σας βλέπω ειδικά τους μικρότερους που είναι στα αρχίδια σας να παλεύετε να κάνετε με το ζόρι και τα ήδη φτωχα εργαστήρια γιατί δεν θα έχουν προσωπικό και μηχανήματα...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!
Κάτι ΚΩΛΟΖΩΑ σαν ΕΣΕΝΑ είναι ο λόγος που βγήκε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΦΟΙΜΗ. Πάρτε το χαμπάρι.Ο κόσμος ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ βάλτο καλά μέσα στο μυαλό σου.Είστε 5-10-15 τυπάδες οι οποίοι νομίζουν ότι τα καλαμπαλίκια τους φτάνουν μέχρι το πάτωμα,ότι είναι επαναστάτες και οι υπόλοιποι πρόβατα και ότι γενικώς κάνουν λειτούργημα.Λοιπόν φάε τώρα την πραγματικότητα στην μάπα σου και ας μην σου αρέσει.

Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:48:37 pm
η ανενταχτίλα και η απολιτικ εκλογική συμμετοχή. Είναι βέβαιο (θα συμφωνήσουμε όλοι νομίζω) οτι η κυρίαρχη ιδεολογία επιχειρεί (και καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό) να σε κάνει παθητικό και άβουλο δέκτη των όσων συμβαίνουν. Η πλειοψηφία του κόσμου αδυνατεί να ξεφύγει από αυτό το κυρίαρχο ρεύμα. Οπότε προκύπτει μια πλειοψηφικότατη μάζα χωρίς πραγματικά βαθειά πολιτική σκέψη. Προσοχή, δε λέω οτι αυτοί οι άνθρωποι δε σκέφτονται ή είναι βλάκες ή δεν έχουν απόψεις, απλά δεν επιλέγουν [σε πολιτικό καθαρά επίπεδο] να ψαξουν απαντήσεις πέρα απ τη σχετική επιφάνεια.

Εκεί λοιπόν που μια πραγματικά ριζοσπαστική προσέγγιση επιχειρεί να παρέμβει σ αυτό το κυρίαρχο, να το κριτικάρει ως επιφανειακό, να επιχειρήσει να θέσει μεγαλύτερα ερωτήματα και τελος πάντων να κρούσει τον κώδωνα οτι δεν φτάνει μια πρώτη σκέψη, για να αλλάξουν τα πράγματα απαιτείται βαθύτατη και στιβαρή συνειδητοποίηση, τσουπ πετάγεται ένα ποτάμι, ένα φοιμη (και χιλια δυο έχουν προκύψει κατα καιρούς) και σου λένε "μάγκα μου είσαι απολιτικ, δε γουστάρεις τις πολλές κουβέντες κι ιδεολογίες;;;" Είσαι γαμάτος! Κι εμείς! Δεν μπλέκουμε ουτε κατα διάνοια με βαθείς προβληματισμούς και παπαριές. Απλά διεκδικούμε πέντε απλά αυτονόητα πράγματα.

δηλαδή αυτές οι αντιλήψεις ψαρεύουν απο την μεγαλύτερη εκλογικη δεξαμενή (των απολιτικ), λενε κατι ευπεπτο (οριακα αυτονοητο καμια φορα), δε ζητανε απο τον αλλο καμια δαπανη χρονου, σκεψης (μια ψηφος 10 λεπτα υποθεση ειναι) και κυρίως ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΛΙΤΙΚ, ισα ισα το επιβραβευουν κι ολας. γι αυτο εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα σ επιπεδο εκλογων. φυσικα για ολους τους παραπανω λογους, οσο ευκολα πεταγονται το ιδιο ευκολα εξαφανιζονται κιολας.

δε λεω οτι ειναι ο μοναδικος λογος που ολα αυτα τα μορφωματα βρισκουν απηχηση, ουτε οτι οι αριστερες παραταξεις δε φερουν καμια ευθυνη κλπ απλά θεωρω οτι το παραπανω ειναι αρκετα καιριο

Πετάχτηκε ένας βλάκας εδώ μέσα και πέταξε μια εξυπνάδα, "απολιτίκ".
ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚ? Τι πάει να πει απολιτίκ ρε? ΕΣΥ δηλαδή έχεις ιδεολογία,είσαι "πολιτίκ"? Μπολσεβίκος? Καπιταλιστής? Ή υποστηρίζεις καμιά αριστεροαναρχική θεωρία? Οι πιο πολλοί έχετε τρικυμία στον εγκέφαλο και είστε ένα συνοθύλευμα ιδεολογιών.Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας επαναστάτες της π*******ς!
Κρύψου πίσω από το δάχτυλο σου γιατί δεν σε ψήφισε ο κόσμος και φτιάξε όσες δικαιολογίες θες.Αν η πολιτική σου είχε απήχηση θα έβγαινες.Άρα είναι μάπα και εσείς μια από τα ίδια.
Ο κόσμος έδειξε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν γουστάρει τα καρκινώματα που λέγονται φοιτητικές παρατάξεις στο πανεπιστήμιο.Όπως πας στην λαική να ψωνίσεις,στον κουρέα να κουρευτείς έτσι και στο πανεπιστήμιο πας για κάποιο σκοπό,να μορφωθείς,και όχι για πολιτικές συζητήσεις καφενείου.ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ δεν έχετε εδώ μέσα.Όπως είπε και ένα παλικάρι παραπάνω,υπάρχουν πάρα πολλά κινήματα,εκδηλώσεις και φοιτητικές νεολαίες ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.Να ασχοληθεί ο καθένας με την πολιτική ΕΞΩ από το πανεπιστήμιο όσο γουστάρει.Έτσι ερμηνεύω εγώ και άλλοι εκατοντάδες συμφοιτητές μου το ΦΟΙΜΗ
« Last Edit: May 09, 2014, 12:07:13 pm by RePlay » Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Go Up Print
Jump to: