• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 04:50:16 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 04:50:16 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426705
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 124
Total: 135
Jimlam
chris_krkls
picklebeanburger
Lykaonia
DarkMagiK06
BCosT
stavr0s16
Ponan
PANKRAV
nasos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22296 times)
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #75 on: May 08, 2014, 21:48:37 pm »

η ανενταχτίλα και η απολιτικ εκλογική συμμετοχή. Είναι βέβαιο (θα συμφωνήσουμε όλοι νομίζω) οτι η κυρίαρχη ιδεολογία επιχειρεί (και καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό) να σε κάνει παθητικό και άβουλο δέκτη των όσων συμβαίνουν. Η πλειοψηφία του κόσμου αδυνατεί να ξεφύγει από αυτό το κυρίαρχο ρεύμα. Οπότε προκύπτει μια πλειοψηφικότατη μάζα χωρίς πραγματικά βαθειά πολιτική σκέψη. Προσοχή, δε λέω οτι αυτοί οι άνθρωποι δε σκέφτονται ή είναι βλάκες ή δεν έχουν απόψεις, απλά δεν επιλέγουν [σε πολιτικό καθαρά επίπεδο] να ψαξουν απαντήσεις πέρα απ τη σχετική επιφάνεια.

Εκεί λοιπόν που μια πραγματικά ριζοσπαστική προσέγγιση επιχειρεί να παρέμβει σ αυτό το κυρίαρχο, να το κριτικάρει ως επιφανειακό, να επιχειρήσει να θέσει μεγαλύτερα ερωτήματα και τελος πάντων να κρούσει τον κώδωνα οτι δεν φτάνει μια πρώτη σκέψη, για να αλλάξουν τα πράγματα απαιτείται βαθύτατη και στιβαρή συνειδητοποίηση, τσουπ πετάγεται ένα ποτάμι, ένα φοιμη (και χιλια δυο έχουν προκύψει κατα καιρούς) και σου λένε "μάγκα μου είσαι απολιτικ, δε γουστάρεις τις πολλές κουβέντες κι ιδεολογίες;;;" Είσαι γαμάτος! Κι εμείς! Δεν μπλέκουμε ουτε κατα διάνοια με βαθείς προβληματισμούς και παπαριές. Απλά διεκδικούμε πέντε απλά αυτονόητα πράγματα.

δηλαδή αυτές οι αντιλήψεις ψαρεύουν απο την μεγαλύτερη εκλογικη δεξαμενή (των απολιτικ), λενε κατι ευπεπτο (οριακα αυτονοητο καμια φορα), δε ζητανε απο τον αλλο καμια δαπανη χρονου, σκεψης (μια ψηφος 10 λεπτα υποθεση ειναι) και κυρίως ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΛΙΤΙΚ, ισα ισα το επιβραβευουν κι ολας. γι αυτο εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα σ επιπεδο εκλογων. φυσικα για ολους τους παραπανω λογους, οσο ευκολα πεταγονται το ιδιο ευκολα εξαφανιζονται κιολας.

δε λεω οτι ειναι ο μοναδικος λογος που ολα αυτα τα μορφωματα βρισκουν απηχηση, ουτε οτι οι αριστερες παραταξεις δε φερουν καμια ευθυνη κλπ απλά θεωρω οτι το παραπανω ειναι αρκετα καιριο

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #76 on: May 08, 2014, 21:51:01 pm »

Quote from: iliachry on May 08, 2014, 21:33:21 pm
καλή η κριτική, αλλά οι βρισιές τύπου "άντε γαμηθείτε όλοι" που βοηθάνε κυρίες και κύριοι?

Στην γλώσσα μας υπάρχει το σημαίνον και το σημαινόμενο, όταν οι φοιτητές αρχίζουν να πληρώνουν από την τσέπη τους για την καθαριότητα και συ κολλάς στην μορφή του λόγου και όχι στην ουσία υπάρχει θέμα. Αυτό ως σχόλιο για όσους θέλουν κανονικοποιημένες απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα( πιστεύω καταλαβαίνετε την διαφορά από το βρισίδι ως αυτοσκοπό).
« Last Edit: May 08, 2014, 21:53:40 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
απλυτος

View Profile
« Reply #77 on: May 08, 2014, 21:54:38 pm »

Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 21:48:13 pm
Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:30:45 pm
Quote from: vasilis94 on May 08, 2014, 21:24:01 pm
Κάθομαι και διαβάζω άπειρα ποστ για την απουσία πολιτικού πλαισίου στους ΦΟΙΜΗ. Όχι τα προβλήματα είναι πολιτικά, όχι οι 190 που ψήφισαν είναι 15χρονα και πρέπει να διαβάσουν κανά βιβλίο, μέχρι και ότι έχουν κλεισμένες δουλειές με τους καθηγητές τους άκουσαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι του σχήματος.

Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια (οκ, τα τελευταία 2 είμαι στη σχολή αλλά αναφερθείτε γενικά) τι κατάφερε ο σύλλογος μας σε ό,τι αφορά κάποια γενικότερη πολιτική απόφαση της Ελλάδας (ή και πέρα από αυτήν). Καλή η συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία για παράδειγμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν ως σύλλογος. Ούτε μπορούμε να αλλάξουμε πχ. τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωπαική Ένωση μέσα από το σύλλογο ηλεκτρολόγων - μηχανολόγων. Και στο κάτω - κάτω δεν είναι και δουλειά του. Να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές να επηρρεάσουμε τα πράματα όσο αυτό είναι δυνατόν. Τι να τα κάνω τα πλαίσια που καταδικάζουν τις οικονομικές πολιτικές; Θα τα στείλω στο Σαμαρά και θα τον πιάσουν τα κλάματα; Ως πολίτης θα προσπαθήσω, όντως, να σταματήσω αυτές τις πολιτικές, αλλά όχι στο σύλλογο της σχολής μου.

Εκεί, εγώ τουλάχιστον, βρίσκω λογικό να προσπαθήσω να βελτιώσω την κατάσταση των υποδομών, τα μαθήματα, τα βιβλία, τις διαδικασίες που μας αφορούν άμεσα. Ποιος θα συζητήσει για αυτά, αν όχι ο σύλλογος μας; Και ναι, μπορούν να διεκδικηθούν περισσότερα χρήματα από το γενικότερο budget του πανεπιστημίου ας πούμε για το πολυτεχνείο, ή περισσότερα χρήματα για το απθ γενικότερα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, ας προσπαθήσει τουλάχιστον κάποιος με ό,τι έχει.

Κλείνοντας 3 παρατηρήσεις:
1) Πριν με κράξετε για ηττοπάθεια και πείτε ότι μόνο με αγώνα το φοιτητικό κίνημα θα ανατρέψει τα πάντα, περιμένω απάντηση σ αυτό που είπα και πιο πάνω. Οι παραδοσιακές αριστερές δυνάμεις τι κατάφεραν; Αυτές δεν έπαιρναν τις έδρες και τις συνελεύσεις; Μήπως δε πέρασε ο νόμος για τη διαθεσιμότητα ή μήπως πλούτισε το πανεπιστήμιο μετά από τις παρεμβάσεις μας συλλόγου και παρατάξεων;
2) Πολύ κριτική πέφτει 5 σελίδες τώρα. Μερικές φορές και η αυτοκριτική κάνει καλό. Και για αυτό μου άρεσε και το αποτέλεσμα, όχι μόνο για το καινούριο που αναδείχτηκε, αλλά και γιατί και οι υπόλοιποι μπορούν να σκεφτούν τι δε πήγε καλά και γιατί δεν έχουν τόσο απήχηση (σε ποσοστό) πλέον. Ίσως οι αφίσες, τα φυλλάδια και οι ενημερώσεις δεν είναι το παν τελικά.
3) Περιμένω από τα παιδιά του ΦΟΙΜΗ και στις συνελεύσεις να είναι και να διεκδικούν πράγματα, προβάλλοντας παράλληλα τον αγώνα τους. Είναι μια ευκαιρία και για μαζικότερες συνελεύσεις και για ουσιαστικότερες διεκδικήσεις.

η απόφαση του συλλόγου για συμμετοχη σε απεργία στο πλευρό κάποιων άδικα απολυμένων ανθρώπων που πετιούνται στο δρόμο έχει νόημα να συζητιέται ή είμαι εκτός θέματος; (δε μιλάω ειρωνικά)

η τρελή αντίφαση σε τέτοιες αντιλήψεις είναι οτι απο τη μια θ ακούσεις το "εγώ θα συμμετείχα αρκεί να το διεκδικούσαμε όλοι μαζί ενωμένοι, όχι ο καθένας απ το συμφέρον" κι απ την αλλη θα σου πουν "τι συζητάμε τωρα για τους εργαζόμενους, για τη σχολή θα κανουμε τίποτα;"

Άποψη μου είναι ότι αφορά το σύλλογο μόνο όταν οι απολυμένοι άνθρωποι σχετίζονται με τη σχολή και η απόλυση τους επηρρεάζει την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου. Δε το θεωρώ εγωιστικό αυτό. Υπάρχουν πολιτικές νεολαίες, υπάρχουν αντίστοιχοι σύλλογοι των εργαζομένων εκεί, υπάρχουν βουλευτικές εκλογές, υπάρχουν γενικότερα συλλαλητήρια, οπού μπορώ να εκφράσω την αντίθεση μου. Και με τα παραπάνω μέσα μπορώ να επιτύχω και καλύτερα αποτελέσματα ίσως.

Ως άνθρωπος εννοείται ότι το ίδιο άσχημα αισθάνομαι για κάθε απολυμένο και αναγνωρίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και οι πατεράδες μας απολυμένοι θα ναι σε λίγο (αν δεν είναι ήδη..) και εμείς άνεργοι. Αλλά, γενικά θεωρώ ότι πέρα από τη διαμαρτυρία, οφείλω να προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα με ό,τι έχω. Απόψεις του στυλ, δε βοηθάω στον περιορισμό των σκουπιδιών με όποιο μέσο διαθέτω, επειδή δεν έχουμε τόσους καθαριστές όσους παλιά, τις βρίσκω παράλογες.

φιλε μου χωρις παρεξηγηση βρωμας συντεχνιλα.

οταν θα μας διαγραψουν και θα διαδηλωνουμε (απο σεπτεμβρη δλδ μη νομιζουμε οτι λεμε για υποθετικα σεναρια) μετα θα λεμε "για την υπολοιπη κοινωνια που δεν καταλαβαινει και κοιμαται τον υπνο του δικαιου"

vasilis94
Veteran

View Profile
« Reply #78 on: May 08, 2014, 22:06:22 pm »

Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:48:37 pm
η ανενταχτίλα και η απολιτικ εκλογική συμμετοχή. Είναι βέβαιο (θα συμφωνήσουμε όλοι νομίζω) οτι η κυρίαρχη ιδεολογία επιχειρεί (και καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό) να σε κάνει παθητικό και άβουλο δέκτη των όσων συμβαίνουν. Η πλειοψηφία του κόσμου αδυνατεί να ξεφύγει από αυτό το κυρίαρχο ρεύμα. Οπότε προκύπτει μια πλειοψηφικότατη μάζα χωρίς πραγματικά βαθειά πολιτική σκέψη. Προσοχή, δε λέω οτι αυτοί οι άνθρωποι δε σκέφτονται ή είναι βλάκες ή δεν έχουν απόψεις, απλά δεν επιλέγουν [σε πολιτικό καθαρά επίπεδο] να ψαξουν απαντήσεις πέρα απ τη σχετική επιφάνεια.

Εκεί λοιπόν που μια πραγματικά ριζοσπαστική προσέγγιση επιχειρεί να παρέμβει σ αυτό το κυρίαρχο, να το κριτικάρει ως επιφανειακό, να επιχειρήσει να θέσει μεγαλύτερα ερωτήματα και τελος πάντων να κρούσει τον κώδωνα οτι δεν φτάνει μια πρώτη σκέψη, για να αλλάξουν τα πράγματα απαιτείται βαθύτατη και στιβαρή συνειδητοποίηση, τσουπ πετάγεται ένα ποτάμι, ένα φοιμη (και χιλια δυο έχουν προκύψει κατα καιρούς) και σου λένε "μάγκα μου είσαι απολιτικ, δε γουστάρεις τις πολλές κουβέντες κι ιδεολογίες;;;" Είσαι γαμάτος! Κι εμείς! Δεν μπλέκουμε ουτε κατα διάνοια με βαθείς προβληματισμούς και παπαριές. Απλά διεκδικούμε πέντε απλά αυτονόητα πράγματα.

δηλαδή αυτές οι αντιλήψεις ψαρεύουν απο την μεγαλύτερη εκλογικη δεξαμενή (των απολιτικ), λενε κατι ευπεπτο (οριακα αυτονοητο καμια φορα), δε ζητανε απο τον αλλο καμια δαπανη χρονου, σκεψης (μια ψηφος 10 λεπτα υποθεση ειναι) και κυρίως ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΠΟΛΙΤΙΚ, ισα ισα το επιβραβευουν κι ολας. γι αυτο εχουν ενα μεγαλο πλεονεκτημα σ επιπεδο εκλογων. φυσικα για ολους τους παραπανω λογους, οσο ευκολα πεταγονται το ιδιο ευκολα εξαφανιζονται κιολας.

δε λεω οτι ειναι ο μοναδικος λογος που ολα αυτα τα μορφωματα βρισκουν απηχηση, ουτε οτι οι αριστερες παραταξεις δε φερουν καμια ευθυνη κλπ απλά θεωρω οτι το παραπανω ειναι αρκετα καιριο

Αυτά τα αυτονόητα που λες, εσείς σε ποιο βαθμό τα διεκδικείτε; Πχ. Οι υπολογιστές στη βεργίνα σε ενοχλητικό ποσοστό δε δουλεύουν, είναι τόσο δύσκολο να γίνει κάτι για αυτό; Γιατί αν τα διεκδικείτε, δε τα προβάλετε σωστά. Δε ξέρω πως τα βλέπετε τα πράματα αλλά η πλειοψηφία των συμφοιτητών-φίλων μου σας βλέπει σαν κάποιους που ασχολούνται με την πολιτική, έχουν σύνδεση με πολιτικά ρεύματα και παρατάξεις έξω από το πανεπιστήμιο και περισσότερο νοιάζονται για το πως θα ανεβάσουν τα ποσοστά τους, παρά για τα προβλήματα του τμήματος.

Για την γρήγορη εξαφάνιση του ΦΟΙΜΗ ελπίζω να έχεις άδικο, όπως κάποιος είχε άδικο και για την αποτυχημένη συνταγή του εγχειρήματος στο αντίστοιχο τόπικ. Αυτό είναι και το στοίχημα, να υπάρξει κάτι καινούριο, όχι το τίποτα.

Και ξαναρωτάω τι έχει καταφέρει ο σύλλογος τα τελευταία 5 χρόνια (μετά από άπειρες συνελεύσεις όπου πρωτοστατούσαν πολιτικά θέματα) σε πολιτικό επίπεδο; (δε σας ακυρώνω, μπορεί απλώς να μη γνωρίζω.. όπως είπα προβάλλεται το έργο σας να ξέρουμε. Συγκεκριμένα! )
NiNja
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

The king, the king's to blame

View Profile
« Reply #79 on: May 08, 2014, 22:09:17 pm »

Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:54:38 pm

Άποψη μου είναι ότι αφορά το σύλλογο μόνο όταν οι απολυμένοι άνθρωποι σχετίζονται με τη σχολή και η απόλυση τους επηρρεάζει την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου. Δε το θεωρώ εγωιστικό αυτό. Υπάρχουν πολιτικές νεολαίες, υπάρχουν αντίστοιχοι σύλλογοι των εργαζομένων εκεί, υπάρχουν βουλευτικές εκλογές, υπάρχουν γενικότερα συλλαλητήρια, οπού μπορώ να εκφράσω την αντίθεση μου. Και με τα παραπάνω μέσα μπορώ να επιτύχω και καλύτερα αποτελέσματα ίσως.

Ως άνθρωπος εννοείται ότι το ίδιο άσχημα αισθάνομαι για κάθε απολυμένο και αναγνωρίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι και οι πατεράδες μας απολυμένοι θα ναι σε λίγο (αν δεν είναι ήδη..) και εμείς άνεργοι. Αλλά, γενικά θεωρώ ότι πέρα από τη διαμαρτυρία, οφείλω να προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα με ό,τι έχω. Απόψεις του στυλ, δε βοηθάω στον περιορισμό των σκουπιδιών με όποιο μέσο διαθέτω, επειδή δεν έχουμε τόσους καθαριστές όσους παλιά, τις βρίσκω παράλογες.

οταν θα μας διαγραψουν και θα διαδηλωνουμε (απο σεπτεμβρη δλδ μη νομιζουμε οτι λεμε για υποθετικα σεναρια) μετα θα λεμε "για την υπολοιπη κοινωνια που δεν καταλαβαινει και κοιμαται τον υπνο του δικαιου"

κάτι ξέχασες, ότι ο βασιλης ενδιαφέρεται μόνο για την παρτυ του  και τα πραγματα που τον αφορουν αμεσα, οπως ειπε, οποτε με την ιδια λογικη μη χρησιμοποιεις τον πληθυντικο "διαγραψουν" και "διαδηλωνουμε". Αυτος 2 ετος ειναι, δεν θα διαγραψουν αυτον, τους αλλους θα διαγραψουν, στα @@ του

You are dead. This is hell.
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #80 on: May 08, 2014, 22:18:03 pm »

Κάθομαι και διαβάζω άπειρα ποστ για την απουσία πολιτικού πλαισίου στους ΦΟΙΜΗ. Όχι τα προβλήματα είναι πολιτικά, όχι οι 190 που ψήφισαν είναι 15χρονα και πρέπει να διαβάσουν κανά βιβλίο, μέχρι και ότι έχουν κλεισμένες δουλειές με τους καθηγητές τους άκουσαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι του σχήματος.

Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια (οκ, τα τελευταία 2 είμαι στη σχολή αλλά αναφερθείτε γενικά) τι κατάφερε ο σύλλογος μας σε ό,τι αφορά κάποια γενικότερη πολιτική απόφαση της Ελλάδας (ή και πέρα από αυτήν). Καλή η συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία για παράδειγμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν ως σύλλογος. Ούτε μπορούμε να αλλάξουμε πχ. τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωπαική Ένωση μέσα από το σύλλογο ηλεκτρολόγων - μηχανολόγων. Και στο κάτω - κάτω δεν είναι και δουλειά του. Να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές να επηρρεάσουμε τα πράματα όσο αυτό είναι δυνατόν. Τι να τα κάνω τα πλαίσια που καταδικάζουν τις οικονομικές πολιτικές; Θα τα στείλω στο Σαμαρά και θα τον πιάσουν τα κλάματα; Ως πολίτης θα προσπαθήσω, όντως, να σταματήσω αυτές τις πολιτικές, αλλά όχι στο σύλλογο της σχολής μου.

Εκεί, εγώ τουλάχιστον, βρίσκω λογικό να προσπαθήσω να βελτιώσω την κατάσταση των υποδομών, τα μαθήματα, τα βιβλία, τις διαδικασίες που μας αφορούν άμεσα. Ποιος θα συζητήσει για αυτά, αν όχι ο σύλλογος μας; Και ναι, μπορούν να διεκδικηθούν περισσότερα χρήματα από το γενικότερο budget του πανεπιστημίου ας πούμε για το πολυτεχνείο, ή περισσότερα χρήματα για το απθ γενικότερα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, ας προσπαθήσει τουλάχιστον κάποιος με ό,τι έχει.

1) Πριν με κράξετε για ηττοπάθεια και πείτε ότι μόνο με αγώνα το φοιτητικό κίνημα θα ανατρέψει τα πάντα, περιμένω απάντηση σ αυτό που είπα και πιο πάνω. Οι παραδοσιακές αριστερές δυνάμεις τι κατάφεραν; Αυτές δεν έπαιρναν τις έδρες και τις συνελεύσεις; Μήπως δε πέρασε ο νόμος για τη διαθεσιμότητα ή μήπως πλούτισε το πανεπιστήμιο μετά από τις παρεμβάσεις μας συλλόγου και παρατάξεων;
2) Πολύ κριτική πέφτει 5 σελίδες τώρα. Μερικές φορές και η αυτοκριτική κάνει καλό. Και για αυτό μου άρεσε και το αποτέλεσμα, όχι μόνο για το καινούριο που αναδείχτηκε, αλλά και γιατί και οι υπόλοιποι μπορούν να σκεφτούν τι δε πήγε καλά και γιατί δεν έχουν τόσο απήχηση (σε ποσοστό) πλέον. Ίσως οι αφίσες, τα φυλλάδια και οι ενημερώσεις δεν είναι το παν τελικά.
3) Περιμένω από τα παιδιά του ΦΟΙΜΗ και στις συνελεύσεις να είναι και να διεκδικούν πράγματα, προβάλλοντας παράλληλα τον αγώνα τους. Είναι μια ευκαιρία και για μαζικότερες συνελεύσεις και για ουσιαστικότερες διεκδικήσεις.

η απόφαση του συλλόγου για συμμετοχη σε απεργία στο πλευρό κάποιων άδικα απολυμένων ανθρώπων που πετιούνται στο δρόμο έχει νόημα να συζητιέται ή είμαι εκτός θέματος; (δε μιλάω ειρωνικά)

η τρελή αντίφαση σε τέτοιες αντιλήψεις είναι οτι απο τη μια θ ακούσεις το "εγώ θα συμμετείχα αρκεί να το διεκδικούσαμε όλοι μαζί ενωμένοι, όχι ο καθένας απ το συμφέρον" κι απ την αλλη θα σου πουν "τι συζητάμε τωρα για τους εργαζόμενους, για τη σχολή θα κανουμε τίποτα;"

Άσε μας ρε άπλυτε... βρωμας συντεχνίλα λέει...  Όταν τελειώνουν  τα επιχειρήματα ανοίγουμε το κουτί με τις μαλακιες.

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
Ragnar Lothbrok
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Hail King Ragnar!

View Profile
« Reply #81 on: May 08, 2014, 22:18:53 pm »

+100000

It gladdens me to know that Odin prepares for a feast.Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for
my sons to join me, and when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!

Ragnar's last speech
iliachry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #82 on: May 08, 2014, 22:21:18 pm »

Quote from: Αλντεμπαράν on May 08, 2014, 21:51:01 pm
Quote from: iliachry on May 08, 2014, 21:33:21 pm
καλή η κριτική, αλλά οι βρισιές τύπου "άντε γαμηθείτε όλοι" που βοηθάνε κυρίες και κύριοι?

Στην γλώσσα μας υπάρχει το σημαίνον και το σημαινόμενο, όταν οι φοιτητές αρχίζουν να πληρώνουν από την τσέπη τους για την καθαριότητα και συ κολλάς στην μορφή του λόγου και όχι στην ουσία υπάρχει θέμα. Αυτό ως σχόλιο για όσους θέλουν κανονικοποιημένες απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα( πιστεύω καταλαβαίνετε την διαφορά από το βρισίδι ως αυτοσκοπό).

δεν απάντησες όμως στην ερώτηση μου...απάντα μου σε αυτό και θα συζητήσω μαζί σου ότι άλλο θες μετά ,που όντως -όπως λες- έχει ουσία!
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #83 on: May 08, 2014, 22:21:30 pm »

Κάθομαι και διαβάζω άπειρα ποστ [...] μέχρι και ότι έχουν κλεισμένες δουλειές με τους καθηγητές τους άκουσαν ψηφοφόροι και υποψήφιοι του σχήματος.
μα αυτο ειναι αληθεια, συμβαινει ηδη.

Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια (οκ, τα τελευταία 2 είμαι στη σχολή αλλά αναφερθείτε γενικά) τι κατάφερε ο σύλλογος μας σε ό,τι αφορά κάποια γενικότερη πολιτική απόφαση της Ελλάδας (ή και πέρα από αυτήν).
καταρχας δεν εχω καταλαβει αν ρωτας για κατι που αφορα ολοκληρη την Ελλαδα και το πετυχε μονος του ο συλλογος φοιτητων ηλ/μηχ.
αν ρωτας κατι τετοιο, τοτε εισαι τουλαχιστον αφελης.
αν δε ρωτας αυτο, αλλα ρωτας σε τι συνεβαλλε ο συλλογος,
τοτε σου λεω οτι συνεβαλλε στο να μην αναθεωρηθει το συνταγμα της ελλαδος επι Καραμανλη.

Ούτε μπορούμε να αλλάξουμε πχ. τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρωπαική Ένωση μέσα από το σύλλογο ηλεκτρολόγων - μηχανολόγων. Και στο κάτω - κάτω δεν είναι και δουλειά του. Να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές να επηρρεάσουμε τα πράματα όσο αυτό είναι δυνατόν.
τα ιδια ελεγαν και επιφανεις τυποι της "ανοιχτης σχολης" το 2011

παραθετω αποσπασμα απο ανακοινωση που ειχαμε συνταξει ως Συντονιστικη Επιτροπη Καταληψης του Συλλογου Φοιτητων Ηλ/Μηχ τοτε,
που πιανει μια αναλογη τοποθετηση, που ελεγε οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για τον ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ νομο-πλαισιο, επειδη ειμαστε φοιτητες
και η αποψη μας εχει συγκεκριμενο ειδικο βαρος στην κοινωνια.

[...]Αποκορύφωμα της στάσης αυτής ήταν η θέση του τελευταίου ομιλητή στην προηγούμενη ΓΣ,
ότι αφού 250 βουλευτές ψήφισαν το νόμο της Διαμαντοπούλου, εμείς καλούμαστε να τον σεβαστούμε
και άμα διαφωνούμε να τους καταψηφίσουμε στο τέλος της 4ετίας. Για εμάς, η αντίληψη της δημοκρατίας
των ΓΣ θα πρέπει να είναι ακριβώς η αντίθετη. Η ΓΣ είμαστε όλοι εμείς που συζητάμε, διαφωνούμε,
συμφωνούμε και τελικά αποφασίζουμε για συλλογικές δράσεις στη βάση της υπεράσπισης των δικαιωμάτων
μας. Υπό την έννοια αυτή, ο καθένας είναι όχι μόνο ελεύθερος αλλά και υπόχρεος να διαμορφώνει και να
εκφράζει τις απόψεις του, όταν θίγονται δικαιώματα όχι μόνο “δικά μας”, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας,
όπως αυτό της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Άρα, διακύβευμα δεν είναι το πως θα καταλήξουμε στις επόμενες
εκλογές να μην ψηφίσουμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, αλλά το πως θα επωμιστούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν στο τώρα.
Στο κάτω-κάτω, είναι επικίνδυνες οι αντιλήψεις που θεωρούν ότι η πολιτική είναι η δουλειά των 300 που είναι
κλειδαμπαρωμένοι στο κοινοβούλιο. Για μας, πολιτική μπορούν να κάνουν οι εκατοντάδες φοιτητικοί σύλλογοι
που κινητοποιούνται όλο αυτό το διάστημα, όπως και κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται από τη βάρβαρη
πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ

Η ίδια λογική της ανάθεσης της πολιτικής στους “ειδικούς” και της δημοκρατίας της “4ετίας” απαξιώνει
πλήρως τις συλλογικές διαδικασίες και αυτό αποτυπώθηκε στις φετινές συνελεύσεις και κυρίως στην τελευταία.
Η ντεμέκ τοποθέτηση ουδετερότητας απέναντι στο νόμο-πλαίσιο και η άποψη ότι οι φοιτητές δε μπορούν να
εκφράζουν αυτοτελώς τη θέση τους στα τεκταινόμενα, έρχεται σε κραυγαλέα αντίφαση με την επίκληση στο
διάλογο και το βάθεμα της συζήτησης μεταξύ των φοιτητών.
[...]

Ως πολίτης θα προσπαθήσω, όντως, να σταματήσω αυτές τις πολιτικές, αλλά όχι στο σύλλογο της σχολής μου.
αυτο μεταφραζεται αποκλειστικα σε ψηφο σε βουλευτικες και ευρωεκλογες?

ο συλλογος φοιτητων εχει αντιδρασει στην περικοπη συγγραμματων και το 2008 με τη λιστα συγγραμματων και το 2011 με το νομο-πλαισιο και τωρα που οι οργανισμοι-εσωτερικοι κανονισμοι, που προκειται να ψηφιστουν, μειωνουν ακομη περισσοτερο τις παροχες συγγραμματων.

αν εξαιρεσεις τη φετινη καταληψη στο λογοτυπο οπου τυπωθηκαν παραπανω απο 55.000 σελιδες δωρεαν,
μαλλον δεν εχει υπαρξει καποια αλλη υλικη νικη πανω σε αυτο το ζητημα.
το θεμα ειναι, περα απο ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΣΣΠ, ΑΡΕΝ και το παλιο casus belli, ποιοι αλλοι θιξαν αυτο το θεμα στις συνελευσεις;
και να σου πω και κατι????? φετος στην καταληψη στο λογοτυπο μια χαρα ηρθαν φοιτητες της σχολης να τυπωσουν δωρεαν τις σημειωσεις τους,
αλλα το σκεπτικο της κινητοποιησης δεν ηταν αυτο, να βολεψουμε την κωλαρα μας!
[μπορεις να το διαβασεις εδω http://1.bp.blogspot.com/-XNTlB-e2goU/UysExYcAxwI/AAAAAAAABS4/7g63Eu08axY/s1600/1912034_1431421597101578_1455860295_o.jpg ]
τους περιμενω να καψουμε μαζι ολο το ΑΠΘ σε λιγο καιρο που θα πανε να περασουν οι οργανισμοι-εσωτερικοι κανονισμοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ για τις περικοπες στα συγγραμματα.

επισης, ρωτα τους παλιους για την κινητοποιηση του συλλογου το 2010 που υπηρχε πιθανοτητα να απολυθει η συμβασιουχος που δουλευε στη βιβλιοθηκη. και τοτε μαλιστα η ΠΚΣ το ειχε τρεξει το θεμα πολυ σοβαρα και δεν ειπε κανενας "ΜΑΜΑ!!! ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ. ΔΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ".
φετος που πηρε μπουλο, κανενας ΑΠΛΟΣ φοιτητης απο αυτους που ειναι καθε μερα βιβλιοθηκη δε βγηκε να μιλησει στη ΓΣ γιαυτο.

ακομη το 2012 που κατασχεθηκαν οι πιστωσεις του ΤΣΜΕΔΕ στο πολυτεχνειο του ΑΠΘ, δλδ 11 εκατομμυρια ευρω, [ https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=49838.0 ]
μια χαρα πηρε θεση εναντια σε αυτο ο συλλογος φοιτητων ηλ-μηχ.
βεβαια οι φοιτητες δε σηκωσαν την κωλαρα τους να κανουν κατι γιαυτο και μειναμε στις νομικες κινησεις των προεδρων και τα λοιπα.

Αλλα κι οταν λεγαμε ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ απο το ΑΠΘ,
γιατι ειναι μια κοροιδια στα μουτρα μας που απλα ρουφαει χρηματα
απο τον προϋπολογισμο για τους εργολαβους και οχι για το ΑΠΘ και τις αναγκες του,
καποιοι μας βριζαν και ασχολιοταν μονο με το οτι ειχαν πηξει στα σκατα και στα σκουπιδια
και ηταν πολυ δυσκολο να γινει σοβαρη κουβεντα πανω στο ζητημα των εργολαβιων.
Οταν καποιος βλεπει μονο το δεντρο και δε θελει να δει το δασος, τοτε ας λουστει τα σκατα
κι ας βριζει οσους αγωνιστηκαν αλλα δε καταφεραν να φερουν χρηματα!
Ή ακομη χειροτερα ας πληρωσει απο μονος του για να τα καθαρισει.

Τωρα πες μου τα συμπερασματα που βγαζεις απο τα γεγονοτα που σου παρεθεσα.

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
απλυτος

View Profile
« Reply #84 on: May 08, 2014, 22:32:06 pm »

Quote from: vashmmy on May 08, 2014, 22:18:03 pm

Άσε μας ρε άπλυτε... βρωμας συντεχνίλα λέει...  Όταν τελειώνουν  τα επιχειρήματα ανοίγουμε το κουτί με τις μαλακιες.

το παιδι είπε οτι "οσο και να με στεναχωρει, δε θα κανω απολυτοε τιποτα οποιος και να απολυθει, αν αυτος δεν ειναι του πανεπιστημιου" και σου φανηκε υπερβολικο που του πα βρωμας συντεχνιλα;;

τομαρι επρεπε να τον πω κανονικα, αλλα δεν ηθελα να το σηκωσω γιατι παρ οτι μου ανεβαζε το αιμα στο κεφαλι ήταν οντως πολυ ευγενικος στον τροπο που εγραφε..

εσυ συμμετεχεις στους φοιμη; να ξερουμε ανοικτα τι αντιληψεις φερουν τα ατομα που το αποτελουν

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #85 on: May 08, 2014, 22:34:29 pm »

κι επισης, για ψαξε ρωτα πως φτιαχτηκε το εργαστηριο του Σχεδιου καπου το 2007 νομιζω;
πως σταματησαν οι φοιτητες να αγοραζουν με χρηματα τους ραπιδογραφους καπου το 2008;
πως δοθηκαν λεφτα απο το τμημα για να αγοραστουν σχεδιαστικα υλικα [τωρα πια δε θυμαμαι καν ποια ηταν αυτα, ξερω γω διαβητες χαρακες μαλακιες τετοιες ] για το εργαστηριο του Σχεδιου καπου το 2010;
πως κερδηθηκε η διπλη εξεταστικη μετα τις καταληψεις του 2011;
πως σταματησε το ανελεητο γαμησι απο τα θεματα του Καππου στο Λογισμο ΙΙ οταν τον κλειδωσαμε μεσα στην αιθουσα???
πως αντισταθηκαμε περυσι και φετος στα κλειδωματα στο πολυτεχνειο? [ εκτος αν εχεις την αποψη που εχουν μερικοι υποστηρικτες του ΦΟΙΜΗ, οτι πρεπει να κλειδωνονται οι σχολες ]

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: May 08, 2014, 22:35:06 pm »

Quote from: απλυτος on May 08, 2014, 21:48:37 pm
Δεν μπλέκουμε ουτε κατα διάνοια με βαθείς προβληματισμούς και παπαριές.

Το ζήτημα της πολιτικής παιδείας είναι μεγάλο. Το κενό αυτό στο σύστημα εκπαίδευσης κάλυπταν και τώρα θέλουν αλλά δεν μπορούν να καλύπτουν οι φοιτητικές παρατάξεις. Οι καιροί έχουν αλλάξει είναι αλήθεια, αλλά μας μιλάς για ριζοσπαστισμούς και ιδέες όταν το κόμμα σου μένει στάσιμο στον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτά τα πράγματα. Αυτό το λέω και γιατί πολλές φορές φαίνεται από την στάση ατόμων στα κόμματα μία ροπή προς τον μέντορα..

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #87 on: May 08, 2014, 22:39:39 pm »

επισης την ανοιξη του 2011 που οι εργαζομενοι της λεσχης καναν καταληψη, για ρωτα τους συμφοιτητες σου γιατι τη βλεπαν κλειστη και φευγαν, αντι να μιλησουν με τους εργαζομενους; ποσοι απο αυτους ξεραν τι παιζοταν;
μαλακια ηταν που, απο το φθινοπωρο του 2011 μεχρι το φθινοπωρο του 2012, οι συλλογοι φοιτητων του ΑΠΘ και ο συλλογος των καθηγητων του ΑΠΘ που τα βαλαν ακομα και με εισαγγελεις και κουβαλησαν δικαστηριο στην πλατη τους, για να καθυστερησει 1 χρονο η εκλογη συμβουλιου ιδρυματος στο ΑΠΘ? [ εκτος αν θεωρεις οτι επρεπε να ειχε γινει οσο το δυνατον γρηγοροτερα η εκλογη του, αρα λες τα ιδια με το υπουργειο ]

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #88 on: May 08, 2014, 22:40:57 pm »

ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕ ΚΑ(ΤΑΦΕΡ)ΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #89 on: May 08, 2014, 22:47:15 pm »

καλα, για το οτι λογω της διαθεσιμοτητας απολυθηκε ο υδραυλικος του πολυτεχνειου και για ενα διαστημα φετος οι τουαλετες [τουλαχιστον των ανδρων] θυμιζαν Βενετια απο τα πολλα νερα, ουτε κουβεντα.
αφου ο υδραυλικος ηταν του πολυτεχνειου και οχι της σχολης!

ενω το οτι η θερμανση στο ΑΠΘ φετος δουλεψε με τεχνικους οι οποιοι, οπως μεχρι προτινος, θα επρεπε να δουλευουν στη θερμανση της λεσχης
και δεν ηταν οι καταλληλοι για τη θερμανση του ΑΠΘ, βαζοντας σε αμεσο κινδυνο ανθρωπινες ζωες,
ας μη συζητησουμε.
αφου κι αυτο δεν αφορα τη σχολη αλλα το ΑΠΘ γενικα.

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Up Print
Jump to: