• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:47:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:47:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 97
Total: 162
gcheristanidhs
Apostolos adam
johnnypap
jimalexoud
chatzimich
Captain
KOSTASITSKOS
Nicotre
stathiskek
george polymeros
Denisivo
redwolf
thanoswyd
elizabeth
marilita
mitsos753905
mprova
marf10
faidonchatz
Pcsc
ioannidisg
θσερναμε
george14
chidi anagonye
George_RT
glavdakis
melisste22
elias_farhood
Nikos_313
mimi4426
gp6
Nefeli Nikita
st3.kt
Lefo
EliasLykas
georkala
dimitrisadamou
Soterd52
ariadnipm
Psychoktonos_
Emilios
alexter
Sotiris_atha
andripappa
sterxz
Jard
DimitrisL
Fotis Roukoutakis
tasos_ntv
stmanzaf
Potest
adamchatz
Sanaia
eed
asimeniacha
Stylianos_566
DioBadiavas
daphnenik
serafeim
vasilis saitis
atheofil
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15 Go Down Print
Author Topic: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών  (Read 22441 times)
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών
« Reply #150 on: May 09, 2014, 13:34:25 pm »

Quote from: RePlay on May 09, 2014, 13:15:25 pm
Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on May 09, 2014, 13:03:14 pm
μπραβο ξανα. συγχαρητηρια που συνεχιζεις να επιβεβαιωνεις αυτο που λεω, οτι στα πλαισια του συλλογου [ειπα εγω μονο μεσα απο παραταξη ποτε ρε κεφτεδα? ] δε θελεις να το συζηταμε.
γιατι το ντυνεις με μπαρμπουτσαλα; θα φανει καλυτερο ετσι νομιζεις;

ΥΓ: τραγικη ειναι η εικονα αυτων που θελουν ο συλλογος να βαλει φρενο στις διαθεσιμοτητες; για εξηγησε...
Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Στα πλαίσια συλλόγου==παράταξη.Είπα ότι δεν γουστάρω καμία έκφραση πολιτικής στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,γιατί δεν έχουν καμία σχέση.
Αν εσύ ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις κάτι,ασχολήσου εξωπανεπιστημιακά.Πες το σύλλογο,κόμμα,ένωση όπως γουστάρεις.ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ.ΠΩΣ αλλιώς να στο πούμε πιο απλά?

μια ερωτηση απλά, και αν θες απάντησέ μου (που δεν είμαι κακός αιμοσταγής εαακίτης)

Η πολιτική έξω από το πανεπιστήμιο γίνεται με διάφορους τρόπους. Από κόμματα και πολιτές νεολαίες, μέχρι συνδικάτα και συνελεύσεις στην γειτονιά.
Αν λοιπόν έχεις πρόβλημα στην δουλειά σου γιατί ο εργοδότης πχ δεν σε πληρώνει, ή γιατί αισθάνεσαι αδικημένος έχεις το συνδικάτο που εσύ και οι συνάδελφοι σου μιλάτε και αποφασίζετε τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε τα προβλήματά σας. Καθαρά πολιτική διαδικασία δηλαδή, γιατί το να οργανώσεις απεργία ενάντια στον εργοδότη που δεν σε πληρώνει είναι πολύ πολιτική δράση
Ομοίως και για τις συνελεύσεις γειτονιάς , που σε απασχολούν πολλές φορες πολτικά προβλήματα του επιπέδου τι είδους ανάπτυξη θέλω για την περιοχή (να κάνουμε πάρκα ή να γίνουμε νέα σίνδος?)

Άρα οι εργαζόμενοι έχουν ένα φορέα, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι στο χώρο εργασίας τους. Το ίδιο και οι κάτοικοι μιας περιοχής. Επίσης υπάρχουν και ενώσεις πολιτών με κοινές απόψεις (κόμματα) που ασκούν επιρροή μέσω των μελών τους στα συνδικάτα, στις συνελεύσεις κλπ. Άρα αν οι εργαζόμενοι ως εργαζόμενοι έχουν "πολιτική φωνή", οι κάτοικοι με την ιδιότητα του κατοίκου έχουν "πολιτική φωνή", δεν βρίσκεις λογικό να μην έχουν και οι φοιτητές?

Γιατί στο κάτω κάτω, κάθε 1-2-3-4 χρόνια εκλέγεις μια κυβέρνηση/ΔΣ κλπ, αλλά αυτοί δεν έχουν βασιλικές εξουσίες να αποφασίσουν και να διατάξουν σαν Ναπολέοντες. Κάποιος πρέπει να τους κριτικάρει και να τους πάει κόντρα όταν οι αποφάσεις είναι ενάντια στο κοινό αίσθημα. Γιατί σκέψου ότι αν το πανεπιστήμιο ήταν μια συνδικαλιστικά "νεκρή ζώνη", πως ακριβώς θα μπορούσες εσύ με τους συναδέλφους σου να ενωθείτε για να μην αφήσετε την σούλα να απολυθεί? Η θα το αφήσεις αυτό στα κόμματα? Και, ρεαλιστικά πες μου, αν το άφηνες αποκλειστικά στα κόμματα νόμιζες ότι θα καλυτέρευε ή θα χειροτέρευε η αναξιοκρατία και η κομματοκρατία? Τόσο καιρό που ΝΔΠΑΣΟΚ έκαναν απευθείας διορισμούς στις ΔΕΚΟ ως managers μπαίναν οι "άξιοι" ή οι κολλητοί του εκάστοτε υπουργού?

Γενικά δεν συμφωνώ με την λογική που παράθεσα απο πάνω (κλασικός φιλελευθερισμός) , αλλά επειδή νομίζω κάτι τέτοιο υποστηρίζεις λίγο-πολύ, είπα να αντιπαρατεθώ σε αυτό το επίπεδο

YARRRRRRRRRRRRRR
paul
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #151 on: May 09, 2014, 14:22:32 pm »

Αν καταλαβα καλα το κολλημα των ΦΟΙΜΗτων ειναι να μην "Χρωματιστουν" γιατι αν καταλαβα καλα δεν ειστε απεναντι σε καθε μορφη αγωνα εν γενει αλλα σε καθε μορφη αγωνα που γινεται κατω απο συγκεκριμενη πολιτικη.

Και σας ρωταω εγω...Πως θα αγωνιστεις αν δεν εχεις καποιο πολιτικο υποβαθρο?
Γιατι οταν θα αγωνιστεις εναντια στην πολιτικη που παει να εφαρμοσει η κυβερνηση, θα πρεπει να κανεις καποιες αντιπροτασεις ωστε να μην εισαι απλα ενα ΟΧΙ το οποιο  θα εμποδισει την εξελιξη.
Πως θα γινουν αυτες οι αντιπροτασεις?Αναρχα?Δεν θα πρεπει να εχουν εναν κοινο μπουσουλα?

Καπου εδω μπαινει ο λεγομενος "χρωματισμος" μαλλον και η λεγομενη μαχη του καλου με το κακο(το ξερω γινομαι υπερβολικος,θα φταινε οι πολλες ταινιες που βλεπω).
Δημοσιο πανεπιστημιο vs Ιδιωτικο πανεπιστημιο.Μεση λυση δεν υπαρχει.
Οι αριστερες παραταξεις τασονται υπερ του δημοσιου πανεπιστημιου και οι δεξιες υπερ του ιδιωτικου.Εσεις που θα ταχθειτε?

Η απουσια μεγαλυτερου καδου απο τον διαδρομο δεν ειναι το προβλημα.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος για να τον αδειασει.Δεν υπαρχει καποιος να τον αδειασει γιατι η κυβερνηση στοχευει στην διαλυση του δημοσιου πανεπιστημιου και στην επιβολη του ιδιωτικου.Ακομα πιστευτε οτι αυτα τα γεγονοτα ειναι επιστημονικη φαντασια?

Και γιατι να παλεψεις υπερ των συμβασιουχων αν θελεις ιδιωτικο πανεπιστημιο?
Τελικα ποιοι ειστε δηλαδη...Αυτο ειναι που ρωταμε ολοι εδω μεσα.Θελουμε να ξερουμε τι να περιμενουμε απο εσας.Οι κακες παραταξεις βεβαια τα εχουν ξεκαθαρισει ολα αυτα,απο την ιδρυση τους(επειδη δεν ανηκω σε παραταξη σε ξερω αν υπαρχει καποιο καταστατικο στο οποιο αυτα εχουν αναφερθει.)

Σημειωση:Οι συμβασιουχοι ειναι ενα απτο παραδειγμα που το χρησιμοποιησα για να μην μιλησω γενικα και θεωρησετε οτι αοριστολογω και αυτα που αναφερω δεν εχουν να κανουν με την σχολη
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #152 on: May 09, 2014, 14:30:30 pm »

Οποιος σπερνει σκατα θεριζει σκατοθυελες. Με τις υγειες μας.

Πως καταφερε η αστικη ταξη να γαμησει τον κοσμο με συγκεκριμενες πολιτικες και ρητορειες, να τις παρουσιασει εκ νεου σαν θεραπεια να γαμησει οτι ειχε μεινει ορθιο και το αποτελεσμα να ειναι σαρωση του πολιτικου σκηνικου και η αντικατασταση του με ενα νεο "φρεσκο" σκηνικο που καταδικαζει το παλιο αλλα χρησιμοποιει την ιδια ρητορεια(στην ουσια ιδια οχι ακουστικα) και γουσταρει τις ιδιες πολιτικες (μονο αμα ειναι νεοφιλελε ουαου και υπηρετουν το τριπτυχο σκατιλας καινοτομια επιχειρηματικοτητα και οτι αλλο φαντασμαγορικο κολανε απο διπλα για την νεα εποχη)? Το καλυτερο ειναι οτι το νεο σκηνικο νομιζει οτι κανει κατι πρωτοποριακο ενω στην ουσια κανει την ιδια βρωμοδουλεια των δαπιτων-κομματοσκυλων χωρις κομματικα ανταλαγματα (καλα μετα μπορει να παρουσιαστει κατι) τοσο σε επιπεδο πραξεων αλλα ακομα χειροτερα σε επιπεδο προπαγανδας τσιμπωντας οποιοδηποτε πολιτικα απαιδευτο γιγαντωντας το φαινομενο της σκατοθυελας. Βεβαια υπαρχουν και οι οχι τοσο αθωοι τυπου "Ποταμι" "Δημιουργια ξανα" κλπ που εχουν επιφορτιστει με το να επηρεαζουν τα παραπανω κοροιδα και αμα κατσει γιατι οχι να κανουν και κυβερνηση. Ρε παιδια εχω καταλαβει κατι λαθος ολα αυτα τα χρονια ή ειμαστε τοσο για το πουτσο?

Τα παραπανω δεν ειναι μονο για το ΦΟΙΜΗ ειναι γενικα για διαφορα που βλεπουνε τα μαατια μου να παρουσιαζονται ως ανανεωτικα και φρεσκος αερας ενω βρωμανε πτωματιλα μεγαλοεργολαβων εφοπλιστων κλπ. ειτε εκκουσια ειτε ακουσια.
« Last Edit: May 09, 2014, 15:01:36 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #153 on: May 09, 2014, 14:49:56 pm »

ναι είμαστε τόσο για τον πούτσο... Ούτε στην ισπανία, ούτε στην ιταλία, ούτε στην πορτογαλία, ούτε στην ιρλανδία φτάσανε εδώ που φτάσαμε! Μόνο στην ελλάδα! Απίστευτο ειλικρινά
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #154 on: May 09, 2014, 15:11:33 pm »

Quote from: Grecs on May 09, 2014, 14:30:30 pm

Πως καταφερε η αστικη ταξη να γαμησει τον κοσμο με συγκεκριμενες πολιτικες και ρητορειες, να τις παρουσιασει εκ νεου σαν θεραπεια να γαμησει οτι ειχε μεινει ορθιο και το αποτελεσμα να ειναι σαρωση του πολιτικου σκηνικου και η αντικατασταση του με ενα νεο "φρεσκο" σκηνικο που καταδικαζει το παλιο αλλα χρησιμοποιει την ιδια ρητορεια(στην ουσια ιδια οχι ακουστικα) και γουσταρει τις ιδιες πολιτικες (μονο αμα ειναι νεοφιλελε ουαου και υπηρετουν το τριπτυχο σκατιλας καινοτομια επιχειρηματικοτητα και οτι αλλο φαντασμαγορικο κολανε απο διπλα για την νεα εποχη)? Το καλυτερο ειναι οτι το νεο σκηνικο νομιζει οτι κανει κατι πρωτοποριακο ενω στην ουσια κανει την ιδια βρωμοδουλεια των δαπιτων-κομματοσκυλων χωρις κομματικα ανταλαγματα (καλα μετα μπορει να παρουσιαστει κατι) τοσο σε επιπεδο πραξεων αλλα ακομα χειροτερα σε επιπεδο προπαγανδας τσιμπωντας οποιοδηποτε πολιτικα απαιδευτο γιγαντωντας το φαινομενο της σκατοθυελας. Βεβαια υπαρχουν και οι οχι τοσο αθωοι τυπου "Ποταμι" "Δημιουργια ξανα" κλπ που εχουν επιφορτιστει με το να επηρεαζουν τα παραπανω κοροιδα και αμα κατσει γιατι οχι να κανουν και κυβερνηση. Ρε παιδια εχω καταλαβει κατι λαθος ολα αυτα τα χρονια ή ειμαστε τοσο για το πουτσο?

Τα παραπανω δεν ειναι μονο για το ΦΟΙΜΗ ειναι γενικα για διαφορα που βλεπουνε τα μαατια μου να παρουσιαζονται ως ανανεωτικα και φρεσκος αερας ενω βρωμανε πτωματιλα μεγαλοεργολαβων εφοπλιστων κλπ. ειτε εκκουσια ειτε ακουσια.

Είναι φυσικό ρε να γίνεται κάτι τέτοιο αφού το πολιτικό σκηνικό δεν πρόκειται να αλλάξει και ο ψηφοφόρος θέλει απλά εφαλτήριο. Όμως το ΦΟΙΜΗ που κολλάει? Συμφοιτητές σου είναι τα παιδιά και απ όσο ξέρω δεν είναι γιοι πολιτικών

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #155 on: May 09, 2014, 15:13:57 pm »

Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 15:11:33 pm
Quote from: Grecs on May 09, 2014, 14:30:30 pm

Είναι φυσικό ρε να γίνεται κάτι τέτοιο αφού το πολιτικό σκηνικό δεν πρόκειται να αλλάξει και ο ψηφοφόρος θέλει απλά εφαλτήριο. Όμως το ΦΟΙΜΗ που κολλάει? Συμφοιτητές σου είναι τα παιδιά και απ όσο ξέρω δεν είναι γιοι πολιτικών

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #156 on: May 09, 2014, 15:28:23 pm »

Quote from: Godhatesusall on May 09, 2014, 13:34:25 pm
Quote from: RePlay on May 09, 2014, 13:15:25 pm
Quote from: Αιμιλία η χνουδωτή χελώνα on May 09, 2014, 13:03:14 pm
μπραβο ξανα. συγχαρητηρια που συνεχιζεις να επιβεβαιωνεις αυτο που λεω, οτι στα πλαισια του συλλογου [ειπα εγω μονο μεσα απο παραταξη ποτε ρε κεφτεδα? ] δε θελεις να το συζηταμε.
γιατι το ντυνεις με μπαρμπουτσαλα; θα φανει καλυτερο ετσι νομιζεις;

ΥΓ: τραγικη ειναι η εικονα αυτων που θελουν ο συλλογος να βαλει φρενο στις διαθεσιμοτητες; για εξηγησε...
Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Στα πλαίσια συλλόγου==παράταξη.Είπα ότι δεν γουστάρω καμία έκφραση πολιτικής στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,γιατί δεν έχουν καμία σχέση.
Αν εσύ ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις κάτι,ασχολήσου εξωπανεπιστημιακά.Πες το σύλλογο,κόμμα,ένωση όπως γουστάρεις.ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ.ΠΩΣ αλλιώς να στο πούμε πιο απλά?

μια ερωτηση απλά, και αν θες απάντησέ μου (που δεν είμαι κακός αιμοσταγής εαακίτης)

Η πολιτική έξω από το πανεπιστήμιο γίνεται με διάφορους τρόπους. Από κόμματα και πολιτές νεολαίες, μέχρι συνδικάτα και συνελεύσεις στην γειτονιά.
Αν λοιπόν έχεις πρόβλημα στην δουλειά σου γιατί ο εργοδότης πχ δεν σε πληρώνει, ή γιατί αισθάνεσαι αδικημένος έχεις το συνδικάτο που εσύ και οι συνάδελφοι σου μιλάτε και αποφασίζετε τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε τα προβλήματά σας. Καθαρά πολιτική διαδικασία δηλαδή, γιατί το να οργανώσεις απεργία ενάντια στον εργοδότη που δεν σε πληρώνει είναι πολύ πολιτική δράση
Ομοίως και για τις συνελεύσεις γειτονιάς , που σε απασχολούν πολλές φορες πολτικά προβλήματα του επιπέδου τι είδους ανάπτυξη θέλω για την περιοχή (να κάνουμε πάρκα ή να γίνουμε νέα σίνδος?)

Άρα οι εργαζόμενοι έχουν ένα φορέα, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι στο χώρο εργασίας τους. Το ίδιο και οι κάτοικοι μιας περιοχής. Επίσης υπάρχουν και ενώσεις πολιτών με κοινές απόψεις (κόμματα) που ασκούν επιρροή μέσω των μελών τους στα συνδικάτα, στις συνελεύσεις κλπ. Άρα αν οι εργαζόμενοι ως εργαζόμενοι έχουν "πολιτική φωνή", οι κάτοικοι με την ιδιότητα του κατοίκου έχουν "πολιτική φωνή", δεν βρίσκεις λογικό να μην έχουν και οι φοιτητές?

Γιατί στο κάτω κάτω, κάθε 1-2-3-4 χρόνια εκλέγεις μια κυβέρνηση/ΔΣ κλπ, αλλά αυτοί δεν έχουν βασιλικές εξουσίες να αποφασίσουν και να διατάξουν σαν Ναπολέοντες. Κάποιος πρέπει να τους κριτικάρει και να τους πάει κόντρα όταν οι αποφάσεις είναι ενάντια στο κοινό αίσθημα. Γιατί σκέψου ότι αν το πανεπιστήμιο ήταν μια συνδικαλιστικά "νεκρή ζώνη", πως ακριβώς θα μπορούσες εσύ με τους συναδέλφους σου να ενωθείτε για να μην αφήσετε την σούλα να απολυθεί? Η θα το αφήσεις αυτό στα κόμματα? Και, ρεαλιστικά πες μου, αν το άφηνες αποκλειστικά στα κόμματα νόμιζες ότι θα καλυτέρευε ή θα χειροτέρευε η αναξιοκρατία και η κομματοκρατία? Τόσο καιρό που ΝΔΠΑΣΟΚ έκαναν απευθείας διορισμούς στις ΔΕΚΟ ως managers μπαίναν οι "άξιοι" ή οι κολλητοί του εκάστοτε υπουργού?

Γενικά δεν συμφωνώ με την λογική που παράθεσα απο πάνω (κλασικός φιλελευθερισμός) , αλλά επειδή νομίζω κάτι τέτοιο υποστηρίζεις λίγο-πολύ, είπα να αντιπαρατεθώ σε αυτό το επίπεδο
και αφου διαβασεις το κατεβατο του Godhatesusall εχω κι εγω μια ερωτηση. Γιατι να ασχοληθω εξωπανεπιστημιακα?
θελω να πω, ως τωρα ειπες οτι μας προτεινεις να ασχοληθουμε εξω απο το πανεπιστημιο και οτι το πανεπιστημιο δεν ειναι
χωρος γιαυτη τη δουλεια. πως ακριβως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα?

Vive le son
D'l'explosion!
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #157 on: May 09, 2014, 15:29:36 pm »

Quote from: Grecs on May 09, 2014, 15:13:57 pm
Πες μου γιατί τους θεωρείς τέτοιους? Γιατί επιλέγεις να τους συγκρίνεις με κάποιους σάπιους που διεκδικούν εξουσία? Η βία δεν έχει μπει τόσο στην πανεπιστημιακή ζωή όσο στην πολιτική.

Quote from: g on May 09, 2014, 13:22:37 pm
τι λες ? λες όντως αυτό που λες ?

Θες μήπως να πεις τι κατάλαβες και να μην δείχνεις με το δάκτυλο? Εγώ εννοώ ότι ούτε καλοί φασίστες είναι. Είναι φοβισμένοι εφετζήδες-αλλά-επικίνδυνοι τσαμπα-τραμπούκοι. Διαφωνείς ότι ένα σοβαρό φασιστικό κόμμα θα τους είχε για μπάτσες?

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #158 on: May 09, 2014, 15:36:09 pm »

Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 15:29:36 pm
Πες μου γιατί τους θεωρείς τέτοιους? Γιατί επιλέγεις να τους συγκρίνεις με κάποιους σάπιους που διεκδικούν εξουσία? Η βία δεν έχει μπει τόσο στην πανεπιστημιακή ζωή όσο στην πολιτική.
Ας το γραψω ξεκαθαρα. Η πολιτικη ειναι νεοφιλελευθερισμος και η ρητορεια ειναι ας κανουμε κατι "λειτουργικο"(σε πλαισια αγορας ε? αρα ξεκαθαρη ιδεολογια) χωρις αγκυλωση απο ιδεολογιες και αλλες τετοιες σαχλες. Αυτοι που τα υποστηριζουν ειναι ειτε χρησιμοι ηλιθιοι που κανουν πολυ καλη δουλεια εστω ακουσια, ειτε τυχοδιωκτες προπαγανδιστες με συμφεροντα που ψαρευουν τους πρωτους. Οι φοιμητες ειναι το 1ο για μενα, το 2ο το κανουν υπουλα κυβερνηση ΜΜΕ και μορφωματα τυπου Ποταμι και δημιουργια ξανα.
« Last Edit: May 09, 2014, 15:38:52 pm by Grecs » Logged

PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #159 on: May 09, 2014, 15:53:41 pm »

Quote from: Grecs on May 09, 2014, 15:36:09 pm
Ας το γραψω ξεκαθαρα. Η πολιτικη ειναι νεοφιλελευθερισμος και η ρητορεια ειναι ας κανουμε κατι "λειτουργικο"(σε πλαισια αγορας ε? αρα ξεκαθαρη ιδεολογια) χωρις αγκυλωση απο ιδεολογιες και αλλες τετοιες σαχλες. Αυτοι που τα υποστηριζουν ειναι ειτε χρησιμοι ηλιθιοι ειτε τυχοδιωκτες προπαγανδιστες με συμφεροντα που ψαρευουν τους πρωτους. Οι φοιμητες ειναι το 1ο για μενα, το 2ο το κανουν υπουλα κυβερνηση ΜΜΕ και μορφωματα τυπου Ποταμι και δημιουργια ξανα.

Ο νεοφιλευθερισμός έχει την φιλολογία και τους θεωρητικούς του αφού ήρθε να κοντράρει-εξελίξει άλλες οικονομικές θεωρίες. Για πιο λόγο γίνεται αυτή η υποβίβασή του θα εξηγείται σίγουρα πολιτικά και ιστορικά. Οι ΦΟΙΜΗ δεν είναι φιλελεύθεροι γιατί δεν δήλωσαν ποτέ ότι έχουν την γνώση, ούτε και την διάθεση να είναι φιλελεύθεροι. Επίσης, είναι αδύνατο να μην υπάρχει ιδεολογία σε ένα κίνημα. Και η λειτουργικότητα και ο περιορισμός στα θέματα της σχολής είναι ιδεολογία. Θα μου πεις ότι δεν έχει βάθος, άρα δεν είναι ιδεολογία. Εξαρτάται θα σου πω, από το τί θες να κάνεις. Για μένα, λέω, που θέλω ο πολιτικός λόγος να μεταβεί από την κοινωνία στον άνθρωπο κανείς δεν έχει ιδεολογία.

P.D. Ouspensky
sg31a
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: May 09, 2014, 16:00:50 pm »

γνώμη μου: ας κοιτάξουμε να βελτιώσουμε λίγο τις τραγικές (συμπερασμα από την προσέλευση του κόσμου) συνελεύσεις και μιλάμε πάλι του χρόνου για τις εκλογές... στο κάτω κάτω για μένα αυτες έχουν και το μεγαλύτερο νόημα... δεν γίνεται 2900 άνθρωποι στην σχολή να είναι μαλακες και 100 που πηγαίνουν να νομίζουν ότι όλα είναι τέλεια... και ας παραδεχτούμε όλοι τα λάθη μας. και οι σταρχιδιστες ότι πρέπει να ασχοληθούν για να βελτιωθεί κάτι στην σχολή και οι αριστεριζοντες ότι ίσως με τον τρόπο που γίνονται να είναι απωθητικες για τον πολύ κόσμο... και οι δαπιτες ας έρθουν και καμία φορά... δεν θα πάθουν κάτι να πουν την γνώμη τους σάπια η όχι εκπροσωπούν 100 άτομα και πρέπει να ακουστούν...
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #161 on: May 09, 2014, 16:18:26 pm »

Quote from: PanteGrv on May 09, 2014, 15:53:41 pm
Quote from: Grecs on May 09, 2014, 15:36:09 pm
Ας το γραψω ξεκαθαρα. Η πολιτικη ειναι νεοφιλελευθερισμος και η ρητορεια ειναι ας κανουμε κατι "λειτουργικο"(σε πλαισια αγορας ε? αρα ξεκαθαρη ιδεολογια) χωρις αγκυλωση απο ιδεολογιες και αλλες τετοιες σαχλες. Αυτοι που τα υποστηριζουν ειναι ειτε χρησιμοι ηλιθιοι ειτε τυχοδιωκτες προπαγανδιστες με συμφεροντα που ψαρευουν τους πρωτους. Οι φοιμητες ειναι το 1ο για μενα, το 2ο το κανουν υπουλα κυβερνηση ΜΜΕ και μορφωματα τυπου Ποταμι και δημιουργια ξανα.

Ο νεοφιλευθερισμός έχει την φιλολογία και τους θεωρητικούς του αφού ήρθε να κοντράρει-εξελίξει άλλες οικονομικές θεωρίες. Για πιο λόγο γίνεται αυτή η υποβίβασή του θα εξηγείται σίγουρα πολιτικά και ιστορικά. Οι ΦΟΙΜΗ δεν είναι φιλελεύθεροι γιατί δεν δήλωσαν ποτέ ότι έχουν την γνώση, ούτε και την διάθεση να είναι φιλελεύθεροι. Επίσης, είναι αδύνατο να μην υπάρχει ιδεολογία σε ένα κίνημα. Και η λειτουργικότητα και ο περιορισμός στα θέματα της σχολής είναι ιδεολογία. Θα μου πεις ότι δεν έχει βάθος, άρα δεν είναι ιδεολογία. Εξαρτάται θα σου πω, από το τί θες να κάνεις. Για μένα, λέω, που θέλω ο πολιτικός λόγος να μεταβεί από την κοινωνία στον άνθρωπο κανείς δεν έχει ιδεολογία.
Καλα το τι ειναι δεν θα περιμενουμε να το δηλωσσουν θα φανει απο την παρουσια τους ή την απουσια τους Παντως η εμμονη για διαχωρισμο σχολης και κοινωνιας (ως οικονομικης μοναδας αραγε? ως επιχειρηση με επενδυτες? γιατι απο την κοινωνια παιρνει τα φραγκα το πανεπιστημιο επι το πλειστων) ειναι υποπτη. Το ιδιο και η αγνοια (?) ή αποσιωπηση για θεματα πολιτικα που μας αφορρουν αμεσα ,και κανει και μερικα τους μπουλετ ακατορθωτα, οπως αυτα που σερβιρε η Αιμιλια. Το κακο με τους νεοφιλελευθερους ειναι οτι δεν ξερουν οτι ειναι τετοιοι ή οταν το ξερουν οι περισσοτεροι το κρυβουν. Πως αλλιως να χαρακτηρισεις καποιον που μετραει τα παντα με ορους αγορων και ισολογισμους κερδη και ζημιες? Θα δουμε αν θα αντιμετωπισουν ετσι την σχολη και οι ΦΟΙΜΙΤΕΣ
« Last Edit: May 09, 2014, 16:25:52 pm by Grecs » Logged

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: May 09, 2014, 16:30:01 pm »

εγώ ακόμα περιμένω να μου αποδείξει κάποιος γιατί πρέπει να είναι αποκομένη η πολιτική απο το πανεπιστήμιο
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #163 on: May 09, 2014, 16:38:25 pm »

Quote from: Grecs on May 09, 2014, 16:18:26 pm
Καλα το τι ειναι δεν θα περιμενουμε να το δηλωσσουν θα φανει απο την παρουσια τους ή την απουσια τους Παντως η εμμονη για διαχωρισμο σχολης και κοινωνιας (ως οικονομικης μοναδας αραγε? ως επιχειρηση με επενδυτες? γιατι απο την κοινωνια παιρνει τα φραγκα το πανεπιστημιο επι το πλειστων) ειναι υποπτη. Το ιδιο και η αγνοια (?) ή αποσιωπηση για θεματα πολιτικα που μας αφορρουν αμεσα ,και κανει και μερικα τους μπουλετ ακατορθωτα, οπως αυτα που σερβιρε η Αιμιλια. Το κακο με τους νεοφιλελευθερους ειναι οτι δεν ξερουν οτι ειναι τετοιοι ή οταν το ξερουν οι περισσοτεροι το κρυβουν. Πως αλλιως να χαρακτηρισεις καποιον που μετραει τα παντα με ορους αγορων και ισολογισμους κερδη και ζημιες? Θα δουμε αν θα αντιμετωπισουν ετσι την σχολη και οι ΦΟΙΜΙΤΕΣ

Ο τρόπος που μιλάς για τους φιλ. μου μοιάζει με τον τρόπο που μιλάνε στο Borat για τους Εβραίους! Μυστική και θανάσιμη απειλή με οικονομική δεινότητα!

Quote from: Meh on May 09, 2014, 16:30:01 pm

Εύγε!

P.D. Ouspensky
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #164 on: May 09, 2014, 16:42:29 pm »

Μαλλον οπως μιλαει ενας κομμουνιστης εβραιος και πουστης για τους Ναζι

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15 Go Up Print
Jump to: