• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:35:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:35:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 33
Guests: 97
Total: 130
Nikos_313
rafa98p
hacky
ioathemar
Dimos Bachlas
GeorgeGk
vajulin
tzortzis
Le ece
jimalexoud
Alex Kosmas
gpapailio
Nmparkas
Roidos
Retroman07
papoutsas
Fenia04
pelopidt
nthanos
κοτζακ
dkonst
antontsiorvas
Denisivo
Giannis_Kako
gntitsios
gpr000
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ποιος ο χειρότερος του τμήματος;;(2014 Version)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Για πείτε
Δημάκης
Ρόθος
Πάγκαλος
Καδάρα
Κεχαγιάς
Θεοχάρης
Ζάχαρης
Ρέκανος
Χατζηλεοντιάδης
Αντωνόπουλος

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Ποιος ο χειρότερος του τμήματος;;(2014 Version)  (Read 17579 times)
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
Re: Ποιος ο χειρότερος του τμήματος;;(2014 Version)
« Reply #45 on: April 18, 2014, 14:36:10 pm »

Quote from: The Batman on April 18, 2014, 12:04:54 pm
Quote from: tiger on April 18, 2014, 00:36:08 am
ολοι σκατα ειναι. απλα ξεχνατε τον Δημακη μαλον, ειδα στο poll εχει μονο λιγες ψηφους. Το ατομο ειναι γλειωδες ,σε συμπεριφορα, ιδεες κ εμφανιση επισης. νομιζει οτι υπεργαματος κ πανω απο ολους σε ολα τα θεματα, ακομη κ στο σεξ ( βρεθηκε καποτε καποια τυφλη να του κατσει μαλον κ το παιζει μαγκας, ενω φυσικα ολοι οι αλλοι ειδικα οι φοιτητες ειναι για τα μπαζα κ φλωροι).
ειναι πραγματικα αποριας αξιο πως αυτοι οι φλωροι που εχουμε για καθηγητες, που αντι να διασκεδαζουν στα νιατα τους το μονο που εκαναν ειναι να σαπιζουν πανω απο βιβλια για να κανουν διδακτορικα κ να βγαζουν 9 κ 10, πως θελουν να πλασαριστουν ως cool τυπακια στα νιατα τους κ αλανια .   ο τυπος ειναι για λυπηση κ ειναι απο τους ενα δυο σ ολη την σχολη που δεν μπορει καν να συνεννοηθει να βγαλει κοινα θεματα για ενα μαθημα της πλακας. δηλαδη ολοι αλλοι που το κανουν τι ειναι?
Φίλε tiger αυτοί οι κύριοι που σάπιζαν πάνω από τα βιβλία είναι ο λόγος που υπάρχει και η σχολή, οπότε δείξε λίγο σεβασμό στην επιστήμη και στον κόπο που έχουν καταβάλει.

Στα χρόνια τους έκαναν ελάχιστοι διδακτορικό κι όσοι έκαναν πήγαιναν για καθηγητές. Και γιατί δεν έκαναν πολλοί; Γιατί έπρεπε να δουλέψουν, τότε δε τάιζαν οι γονείς τα παιδιά τους μέχρι τα 30.
Όσα κόμπλεξ μάζεψαν από το να είναι ορντινάτσες καθηγητών για μια δεκαετία μέχρι να πάρουν καμιά θέση δε χρειάζεται να τα βγάζουν πάνω μας. Σιγά να μην είναι  Sheldon Cooper φάση που ζουν για την επιστήμη, κι αν κάποιοι είναι, αυτοί μετρώνται στα δάχτυλα.
Εσένα δε σε προβληματίζει που σπουδάζεις σε Πολυτεχνική σχολή που βγάζει μηχανικούς και πολλοί καθηγητές δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους;
« Last Edit: April 18, 2014, 14:42:48 pm by Sand » Logged

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
Fcoriolis
Guest
« Reply #46 on: April 18, 2014, 14:56:41 pm »

Quote from: Sand on April 18, 2014, 14:36:10 pm
Όσα κόμπλεξ μάζεψαν από το να είναι ορντινάτσες καθηγητών για μια δεκαετία μέχρι να πάρουν καμιά θέση δε χρειάζεται να τα βγάζουν πάνω μας. Σιγά να μην είναι  Sheldon Cooper φάση που ζουν για την επιστήμη, κι αν κάποιοι είναι, αυτοί μετρώνται στα δάχτυλα.
Εσένα δε σε προβληματίζει που σπουδάζεις σε Πολυτεχνική σχολή που βγάζει μηχανικούς και πολλοί καθηγητές δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους;
Για το πρώτο καθηγητής γίνεσαι για την επιστήμη και όχι για τα λεφτά, άλλωστε υπάρχουν και άλλες πολλές δουλείες με περισσότερα λεφτά από αυτές των καθηγητών. Αν δεις το βιογραφικό των παραπάνω κυρίων θα δεις άπειρες εργασίες δημοσιεύσεις και χίλια δύο ακόμη, συνεπώς να ζούνε για την επιστήμη και για την πρόοδο της. Αυτό βέβαια δεν καθορίζει το πόσο καλοί καθηγητές είναι. Αυτό προκύπτει από τον ίδιο το φοιτητή, και από τον τρόπο που προτιμάει να παρακολουθεί το μάθημα. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να κάνω μάθημα με την κυρία Καδή για λόγους που εξήγησα παραπάνω. Άλλος δεν μπορεί να κάνει με τον κύριο Ρόθο για δικούς του λόγους. Τώρα βέβαια το να θεωρούμε και έναν καθηγητή κακό επειδή μια φορά έβαλε δύσκολα θέματα νομίζω είναι βλακεία, όπως και το θεωρούμε έναν καθηγητή καλό επειδή βάζει εύκολα θέματα.
Για το δεύτερο τώρα, όλοι οι καθηγητές έχουν δουλέψει πάρα πολλές ώρες στη ζωή τους. Είτε στην έρευνα τους, είτε στο διδακτορικό τους είτε στην τάξη. Επειδή δεν έρχεται ο κύριος Πάγκαλος πχ στο μάθημα του δομημένου προγραμματισμού δεν σημαίνει ότι είναι τεμπέλης και αράζει στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Προφανώς ασχολείται με την έρευνα του και το αντικείμενο του.

Επίσης άσχετο με την απάντηση. Θέλω να ακούσω γιατί θεωρείτε, όσοι θεωρείτε, τον Κεχαγιά κακό καθηγητή, γιατί και πολύ καλές παραδόσεις κάνει, και σημειώσεις έχει (με ασκήσεις και από όλα) και εργασίες δίνει, και τα θέματα που βάζει είναι προσιτά. Επίσης είναι δεκτικός σε απορίες αν πας στο γραφείο του ή και μέσα στην τάξη.
Exomag
Veteran
Διεστραμμένος

unfortunate...

View Profile
« Reply #47 on: April 18, 2014, 14:59:26 pm »

Quote from: The Batman on April 18, 2014, 14:56:41 pm
Επίσης άσχετο με την απάντηση. Θέλω να ακούσω γιατί θεωρείτε, όσοι θεωρείτε, τον Κεχαγιά κακό καθηγητή, γιατί και πολύ καλές παραδόσεις κάνει, και σημειώσεις έχει (με ασκήσεις και από όλα) και εργασίες δίνει, και τα θέματα που βάζει είναι προσιτά. Επίσης είναι δεκτικός σε απορίες αν πας στο γραφείο του ή και μέσα στην τάξη.

+1

Και εμένα ο Κεχαγιάς μου φάνηκε πολύ καθώς πρέπει καθηγητής, και νομίζω φαινόταν πως αγαπούσε (borderline την έβρισκε με Tongue) το αντικείμενο του.

c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #48 on: April 18, 2014, 15:01:08 pm »

Για το δεύτερο τώρα, όλοι οι καθηγητές έχουν δουλέψει πάρα πολλές ώρες στη ζωή τους. Είτε στην έρευνα τους, είτε στο διδακτορικό τους είτε στην τάξη. Επειδή δεν έρχεται ο κύριος Πάγκαλος πχ στο μάθημα του δομημένου προγραμματισμού δεν σημαίνει ότι είναι τεμπέλης και αράζει στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Προφανώς ασχολείται με την έρευνα του και το αντικείμενο του.

gooby pls

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: April 18, 2014, 15:36:03 pm »

Πάντως όσον αφορά τον Ρέκανο, μπορεί να είναι ασταθής στην διάθεσή του και δεικτικός όταν δεν έχει τα κέφια του αλλά είναι ο μοναδικός που έχω δει μέχρι στιγμής να κάνει ποιοτικό μάθημα(και ο Κάππος έκανε με την διαφορά ότι το έκανε από συνήθειο και όχι τόσο επειδή γούσταρε, έτσι φαινόταν). Θέλω να πω ότι και διαβασμένος να πας στον Ρέκανο θα πάρεις πράματα(και όχι γενικά αλλά επί του αντικειμένου). Σίγουρα στο ταπεραμέντο του και στα θέματα που έβαλε οφείλεται η κατάταξή του γιατί κατά τα άλλα είναι κορυφαίος καθηγητής στην αίθουσα.

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #50 on: April 18, 2014, 15:41:08 pm »

Ο Ρέκανος είναι μπουρί ρε, μάς έκανε πιθανότητες στο στοχαστικό και πορωνόταν να πούμε και έβλεπες πόσο πορωμένος ήταν και άρχιζες να πορώνεσαι και 'συ. Σπάνιο ταλέντο.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #51 on: April 18, 2014, 15:49:43 pm »

Quote from: PanteGrv on April 18, 2014, 15:36:03 pm
Πάντως όσον αφορά τον Ρέκανο, μπορεί να είναι ασταθής στην διάθεσή του και δεικτικός όταν δεν έχει τα κέφια του αλλά είναι ο μοναδικός που έχω δει μέχρι στιγμής να κάνει ποιοτικό μάθημα(και ο Κάππος έκανε με την διαφορά ότι το έκανε από συνήθειο και όχι τόσο επειδή γούσταρε, έτσι φαινόταν). Θέλω να πω ότι και διαβασμένος να πας στον Ρέκανο θα πάρεις πράματα(και όχι γενικά αλλά επί του αντικειμένου). Σίγουρα στο ταπεραμέντο του και στα θέματα που έβαλε οφείλεται η κατάταξή του γιατί κατά τα άλλα είναι κορυφαίος καθηγητής στην αίθουσα.

Δεν ξέρω αν άλλαξε καθόλου το μάθημα του ο ρέκανος,αλλά από το στοχαστικό και την ψες έμαθα ελάχιστα από αυτόν,σε σημείο που σταμάτησα να πηγαίνω στις
παραδόσεις.Συμπεριφέρονταν πολύ περισσότερο σαν μαθηματικός,παρά σαν μηχανικός (θυμίζει κάππο,δεν τον προλάβατε ευτυχώς/δυστυχώς).Στο μεγαλύτερο μέρος του μαθήματος έχανε χρόνο βάζοντας μας να βγάλουμε ανούσιες αποδείξεις τύπων/θεωρημάτων (συμπτωματικά την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και άλλα άτομα που είχαν ρέκανο σε αυτά τα μαθήματα).Οπώς λέει και ο condemned,πορώνεται με το αντίκειμενο,αλλά αυτό δεν τον κάνει καλό καθηγητή.
« Last Edit: April 18, 2014, 16:13:21 pm by Pοwerslave » Logged

A pirate i was meant to be.
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: April 18, 2014, 15:52:20 pm »

Ωραίο generic επιχείρημα σύμφωνα με το οποίο κανείς καθηγητής δεν είναι δυνατό να είναι τεμπέλης.
Για τα καραγκιοζιλίκια του Πάγκαλου τα έχουμε γράψει σε άλλο (https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=58076.0)  τόπικ.
Είναι το λιγότερο αστείο να λες "Προφανώς ασχολείται με την έρευνα του και το αντικείμενο του και γι αυτό δεν έρχεται στο μάθημα".
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #53 on: April 18, 2014, 16:02:00 pm »

Το τι παπας παιζει στα πανεπιστημια ειναι απιστευτο. Τι να πουμε, για καθηγητες που το παιζουν γαματοι εκμεταλευομενοι τους διδακτορικους? Διδακτορικοι και προπτυχιακοι που δεν εχουν ιδεα και πουλανε παπα δεξια και αριστερα? κα. Ενα σιχαμα γενικα. Δεν ειναι αποριας αξιο πως οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι απαραδεκτοι. Μου φαινεται δυσκολο καποιο σωστο ατομο να αντεξει αυτη την κατασταση (ακομα και οι καλοι καθηγητες εχουν βγαλει κουσουρια).

Μην ψαρωνετε με τον καθενα.  

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #54 on: April 18, 2014, 16:12:33 pm »

Quote from: Grecs on April 18, 2014, 16:02:00 pm
Το τι παπας παιζει στα πανεπιστημια ειναι απιστευτο. Τι να πουμε, για καθηγητες που το παιζουν γαματοι εκμεταλευομενοι τους διδακτορικους? Διδακτορικοι και προπτυχιακοι που δεν εχουν ιδεα και πουλανε παπα δεξια και αριστερα? κα. Ενα σιχαμα γενικα. Δεν ειναι αποριας αξιο πως οι περισσοτεροι καθηγητες ειναι απαραδεκτοι. Μου φαινεται δυσκολο καποιο σωστο ατομο να αντεξει αυτη την κατασταση (ακομα και οι καλοι καθηγητες εχουν βγαλει κουσουρια).

+1 το έθεσες πολύ ωραία.

May the Force be with me!
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: April 18, 2014, 16:26:37 pm »

Αρκετές έως πολλές οι λάθος επιλογές που έχετε βάλει poll
boone
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: April 18, 2014, 16:40:07 pm »

Quote from: christinette on April 18, 2014, 16:12:33 pm
Quote from: Grecs on April 18, 2014, 16:02:00 pm

+1 το έθεσες πολύ ωραία.

Συμφωνώ. Επιπλέον, καθηγητής δε γίνεσαι μόνο για την επιστήμη(?), αλλά γιατί, προφανώς, θέλεις να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, μεταφέροντας επιτυχώς και καλοτρόπως την γνώση σου. Οι επιστήμονες που θυσιάζονται στο βωμό της επιστήμης, δε νομίζω να τρελαίνονται να γίνουν καθηγητές. Οι περισσότεροι το κάνουν για το χρήμα. Η Καδή πχ, μου αρέσει στο μάθημα, αλλά ξέρω ότι θα χώθηκε με βύσμα για το χρήμα. Όπως και πολλοί από αυτούς.
Το γεγονός ότι δε θέλουν πολλοί να δημιουργήσουν την οποιαδήποτε άλλη σχέση με τους φοιτητές πέραν της ''διδάσκω, απαντώ σε 2-3 ερωτήσεις και την κανά", είναι φανερό σημάδι ότι it's all about the money. Δεν εννοώ με τίποτα σχέσεις φιλικές κλπ. Επαγγελματικές πάντα, αλλά με μια προσωπική νότα, όταν χρειαστεί. Για παράδειγμα, στις αρχές των σπουδών μου, 2ο-3ο έτος, έκανα δήλωση κανονικά, την είδα, την ξαναείδα στο μέσο του εξαμήνου και μετά από την εξεταστική με πληροφορούσαν καθηγητές ότι δε μπορούσαν να βάλουν το βαθμό γιατί δεν ήμουν στη λίστα. Έτρεξα στη γραμματεία και μου είπε η Σούλα ότι έγινε μαλακία με το σύστημα και η δήλωση πέταξε. Έπρεπε να τρέξω σε όλους να τους πω να κρατήσουν το βαθμό. Ο Κορτέσης, με το που του ξεκίνησα να του εξηγώ μου απαντά "Κι εμένα ΤΙ με νοιάζει;" και με ανάγκασε να ξαναδώσω. Και διάφορα άλλα χουνέρια.
Η γνώση δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι αν κάτσουν να διαβάσουν, θα καταλάβουν. Άλλα παίζουν ρόλο.

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #57 on: April 18, 2014, 19:30:41 pm »

Διάβασα άπειρες μαλακίες.... Ο μόνος αληθινά κακός καθηγητής είναι ο Πάγκαλος! Μετά άλλοι είναι απλά μέτριοι και γίνονται καλοί ή κακοί ανάλογα με τα γούστα του καθενός!

Ο κύριος που αναφέρει και ο Γκρούντσο, ΔΕΝ κάνει έρευνα, ΔΕΝ κάνει μάθημα, ΔΕΝ προσφέρει διοικητικά ή οργανωτικά στο πανεπιστημίο. Είναι σε κάποιες θέσεις έξω απο το πανεπιστήμιο και πληρώνεται από ότι φαίνεται απο αυτές. Κάνει 2 μισά μαθήματα και αυτά με το ζόρι! Δεν είναι σοτ γραφείο του σχεδόν ποτέ! Αποφεύγει να έχει επαφή με τους φοιτητές και μάλλον με οτίδηποτε αφορά το πανεπιστήμιο.

Ότι και να πείτε μετά για τους άλλους είναι υπερβολές! Μέχρι και οι φυσικοί είναι άγιοι μπροστά του! Επίσης αν θέλετε ακόμα χειρότερους καθηγητές απο τον κύριο πάτε στα ΤΕΙ να δείτε ξεφτιλισμένους ανθρώπους. Να αξίζεται για 10 και να σας κόβουν γιατί τους πήραν τη θέση απο τα ΙΕΚ που είχαν και χάσαν το διπλό μισθό! Εκεί να δείτε ξεφτιλίκια!
AckermanMik
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Όμορφη μικρή κουκλίτσα

View Profile
« Reply #58 on: April 19, 2014, 17:42:19 pm »

Quote from: PanteGrv on April 17, 2014, 22:31:14 pm
Είναι ο λόγος που έγινε το ψήφισμα  Cheesy

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Τόσο κομπλεξικός δεν είμαι.

Επί του θέματος, και για τον Ρέκανο, πιστεύω ότι δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από αυτά που γράφει ο Πανάς συν τη σύγχυση που σου προκαλεί από τις απανοτές ειρωνείες του. Ούτε την πόρωση του την βλέπω, μιας και τις πιθανότητες τις κάνει απο αγγαρεία.

Η δική μου ψήφος πήγε στο Δημάκη, τον οποίο τον έχετε αφήσει για κάποιο λόγο εκτός. Η επιστημονική του κατάρτιση υπό συζήτηση, χρειάζεται 4 ώρες θεωρίας στο στοχαστικό εκ των οποίων οι 2 είναι επαναλαμβανόμενες ιστορίες.

Quote from: opcode on September 26, 2015, 16:01:50 pm
Μια χαρά βγαίνουν όλα ... αν έχεις όρεξη για διάβασμα φυσικά. Ααα και Ευφυή Συστήματα Ρομπότ μην ξεχάσεις. Σπανίως βλέπεις τα δύο σμαράγδια της σχολής να διδάσκουν μαζί ένα μάθημα αυτομάτου ελέγχου. Είναι σαν να σου διδάσκει αρχιτεκτονική υπολογιστών ο Turing με τον Von Neumann.  Cheesy
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: April 19, 2014, 18:20:18 pm »

Quote from: Psofia Psira on April 19, 2014, 17:42:19 pm
Quote from: PanteGrv on April 17, 2014, 22:31:14 pm
Είναι ο λόγος που έγινε το ψήφισμα  Cheesy

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Τόσο κομπλεξικός δεν είμαι.

Επί του θέματος, και για τον Ρέκανο, πιστεύω ότι δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από αυτά που γράφει ο Πανάς συν τη σύγχυση που σου προκαλεί από τις απανοτές ειρωνείες του. Ούτε την πόρωση του την βλέπω, μιας και τις πιθανότητες τις κάνει απο αγγαρεία.

Η δική μου ψήφος πήγε στο Δημάκη, τον οποίο τον έχετε αφήσει για κάποιο λόγο εκτός. Η επιστημονική του κατάρτιση υπό συζήτηση, χρειάζεται 4 ώρες θεωρίας στο στοχαστικό εκ των οποίων οι 2 είναι επαναλαμβανόμενες ιστορίες.

Προφανώς δεν ξέρω ρε για πλάκα το πα..
Ναι φλέρταρε και ο Δημάκης με την ψήφο(πόσο μάλλον όταν έχει και πιο σημαντικά μαθήματα από τον Ρόθο) αλλά είπα να του δώσω μία ευκαιρία, μιας και αν τον ψήφιζα θα επηρεαζόμουν και από την άποψη που έχω γι αυτόν ως "λίσταρχο¨στην electroauth(κάκιστη). Αλλά και του χρόνου εδώ θα μαστε, ίσως πάρει ψήφο το 2015!  Tongue

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: