• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:48:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:48:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 120
Total: 189
Maximos7
VeGGoS
Dimosthenis
Antreas17
atheofil
Bigie_Cheese
JiMan5
dimitris_diotis
kimxnas
Panagismark
Michalis Tsialis
kmargaritis
filon05
dim13
Toaoutplasedakitoubiseswa
alex_g
eirinistyl
Antonis Mak
jimalexoud
Chris515
geo66
Petran25
ioannisdamantis
Pepe The Frog
vasilis saitis
KOSTASITSKOS
Ros
sassi
dorapangeiou
eleftheria
DLHERRO
billaraspap7
DespoinaKarategou
iliaskou
dimitriskon
petralexiou
maestros
maria.r
immo
bit11
dsaragiotis
ggalamat
gianst
gmpatsol
tasakis
rafa98p
gogolhs
itsikou
Mari0s
dnikoa
Leou
esroussou
akonstb
koutsoure
Yamal
johncow
mikrosdia
fkagk
stelinas
Nicotre
vasiliki_m
Βασιλης
kgpapadop
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων  (Read 16819 times)
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων
« Reply #60 on: November 29, 2013, 21:59:03 pm »

Πολύ ωραίο κείμενο.
Sand θα σου απαντήσω. Μιλάω για την κατάσταση τώρα. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα πρόσεχες ότι μιλάω για κινήματα ιδεολογιών, που είναι τα κόμματα (στην υγιή τους κατάσταση). Δεν λέω ότι το κόμμα είναι εξ ορισμού προσανατολισμένο στην γραμμή του ότι φάμε. Αλλά όταν υπάρχει αυτή η νοοτροπία στον πολίτη αντανακλάται στο κόμμα και αντίστροφα.
Για το δεύτερο που λες μου φαίνεται πολύ λάσπη να μιλάς με αυτό το τρόπο αλλά μετά από λίγη σκέψη:
1) πραγματικά τη σημασία έχει αν είναι κάτι καινούριο ή όχι? Δεν διεκδικώ ντοκτορά στην πολιτική επιστήμη.  Πάντως όχι δεν έχω σχέση με αυτά τα παρακμιακά. Το να λες το κακό κακό δεν σημαίνει ότι βλέπεις κακό εκεί που δεν υπάρχει.
2) όταν η συλλογιστική που με οδηγεί στο συμπέρασμα είναι στο post μέσα και αναφέρομαι σε καταστάσεις που καθημερινά βιώνουμε είναι σαν να εθελοτυφλούμε. Να το πρόβλημα μπροστά μας τι σχέση έχει πως έχουν χρησιμοποιηθεί αυτές οι λέξεις από άλλους? Μήπως να τις σβήσουμε και από το λεξικό μην φέρουν κακή τύχη?
Αν βέβαια αυτά δεν μας λένε τίποτα και θέλουμε πρώτα να την πάθουμε και μετά να μάθουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα διδάσκουμε σε μερικά χρόνια disaster management στην Αμερική όπως ο Jeffrey. Δεν ξέρω αν αυτά σας φαίνονται κάπως σκληρά πείτε μου

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: November 29, 2013, 22:20:20 pm »

μα αν δεν ειναι μια γενικη κατασταση εγγεγραμμενη στο dna των κομματων,
τοτε ειναι παραδοξο οτι το ποστ σου αναφερεται με τοσο γενικους ορους.
αν δεν θες να πεις οτι τα κομματα ειναι γενικα πραγμα κακο, αλλα οτι τα
συγκεκριμενα κομματα που εχουμε σημερα εχουν αυτο η εκεινο το ελαττωμα,
θα ηταν ενδιαφερον να δειξεις πως αυτο το συμπερασμα μπορει να δικαιολογηθει
απο την πραγματικοτητα, αντι να προσπαθεις απο το πουθενα να εξαγεις τη γενικη
θεωρια λειτουργιας των πολιτικων οργανωσεων.

Vive le son
D'l'explosion!
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #62 on: November 30, 2013, 00:46:21 am »

Quote from: PanteGrv on November 29, 2013, 21:59:03 pm
Πολύ ωραίο κείμενο.
Sand θα σου απαντήσω. Μιλάω για την κατάσταση τώρα. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα πρόσεχες ότι μιλάω για κινήματα ιδεολογιών, που είναι τα κόμματα (στην υγιή τους κατάσταση). Δεν λέω ότι το κόμμα είναι εξ ορισμού προσανατολισμένο στην γραμμή του ότι φάμε. Αλλά όταν υπάρχει αυτή η νοοτροπία στον πολίτη αντανακλάται στο κόμμα και αντίστροφα.
Για το δεύτερο που λες μου φαίνεται πολύ λάσπη να μιλάς με αυτό το τρόπο αλλά μετά από λίγη σκέψη:
1) πραγματικά τη σημασία έχει αν είναι κάτι καινούριο ή όχι? Δεν διεκδικώ ντοκτορά στην πολιτική επιστήμη.  Πάντως όχι δεν έχω σχέση με αυτά τα παρακμιακά. Το να λες το κακό κακό δεν σημαίνει ότι βλέπεις κακό εκεί που δεν υπάρχει.
2) όταν η συλλογιστική που με οδηγεί στο συμπέρασμα είναι στο post μέσα και αναφέρομαι σε καταστάσεις που καθημερινά βιώνουμε είναι σαν να εθελοτυφλούμε. Να το πρόβλημα μπροστά μας τι σχέση έχει πως έχουν χρησιμοποιηθεί αυτές οι λέξεις από άλλους? Μήπως να τις σβήσουμε και από το λεξικό μην φέρουν κακή τύχη?
Αν βέβαια αυτά δεν μας λένε τίποτα και θέλουμε πρώτα να την πάθουμε και μετά να μάθουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα διδάσκουμε σε μερικά χρόνια disaster management στην Αμερική όπως ο Jeffrey. Δεν ξέρω αν αυτά σας φαίνονται κάπως σκληρά πείτε μου

Δε μου φαίνονται σκληρά όσα λες, απλά μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι λες. Γιατί αν συμμετείχες σε οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία, πέρα από το να εκφράζεις την περιρρέουσα αντίληψη για την πολιτική (=αφορισμός συλλήβδην των κομμάτων από τη μια, αλλά σαν καλοί κυρ Παντελήδες ψηφίζουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ότι άλλο εύπεπτο είναι της μόδας και τάζει πως θα μας σώσει, χωρίς να ξεκουνήσουμε εμείς προσωπικά, έχοντας βεβαίως βεβαίως και την αποψάρα μας για όλα-που σε τελική ανάλυση καθόλου δική μας δεν είναι), θα ήσουν σε θέση να ασκήσεις ουσιαστική κριτική και δε θα έγραφες όσα γράφεις.
Κι επειδή βαριέμαι να γράψω σεντόνι, σε προτρέπω απλά να μην έχεις στο μυαλό σου μόνο τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα αποπαίδια τους όταν σκέφτεσαι αυτά τα ζητήματα, δες τα λίγο πιο ταξικά.

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: November 30, 2013, 00:51:26 am »

Και ξαναλέω αναφέρομαι στην τρέχουσα πραγματικότητα. Θα μπορούσα να αντικαταστήσω το "τα κόμματα" με το "τα κόμματα σήμερα". Και νομίζω φαίνεται αυτό από το post αν κανείς δεν διαβάζει κάθε πρόταση χωριστά.
Quote from: PanteGrv on November 28, 2013, 00:19:48 am
Θέλω να πω ότι όταν κάποιοι δημιουργούν ένα σχηματισμό και έχουν κάποιες πεποιθήσεις που είναι η βάση του(δεν θα υπάρχουν για πάντα αυτές οι πεποιθήσεις, αλλά μόνο η πεποίθηση ότι είναι απαραίτητες για ένα στιβαρό και λειτουργικό σχηματισμό) δεν δέχονται άλλα άτομα στο σχηματισμό αν δεν πειστούν ότι είναι κατάλληλοι γι αυτόν. Ειδάλλως ο σχηματισμός θα έχανε τον χαρακτήρα του(που είναι η πίστη σε αυτό που πρεσβεύει μπλα μπλα). Όπως ακριβώς στην τέχνη(κινηματογράφος, λογοτεχνία, ζωγραφική) υπάρχουν κινήματα ιδεών γύρω από τα οποία οι καλλιτέχνες συνασπίζουν τις δυνάμεις τους, έτσι και στην πολιτική υπάρχουν κινήματα ιδεολογιών.
Εδώ είναι το καλό το κόμμα δίχως dna και βλακείες. Χαχα τώρα είμαι και Πασόκος χαχαχα. Μα το Πασόκ δεν τα έκανε όλα αυτά που λέω? Νομίζω πως τσάμπα γράφω παιδιά
Α και δεν σας πειράζει να χρησιμοποιήσω κανένα post στα σεμινάρια που έλεγα πριν έτσι? Χωρίς ονόματα βέβαια μην χαλάσουμε καριέρες :-P
« Last Edit: November 30, 2013, 00:56:13 am by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #64 on: November 30, 2013, 01:07:44 am »

Σε είπε κανένας Πασόκο;Τι τα κόμματα σήμερα και αύριο και χθες; Στον καπιταλισμό καθένας παίζει το ρόλο του. Εκτός αν πιστεύεις πως υπάρχει ή υπήρξε ποτέ ιδανικός καπιταλισμός με μια μορφή αστικής δημοκρατίας που τα διάφορα κόμματα έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο ιδεολογικό προσανατολισμό και τις αντίστοιχες αγνές προθέσεις, γι' αυτό υπάρχουν και διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα. Πως να βγάλουμε συνεννόηση αφού χρησιμοποιώ λέξεις όπως καπιταλισμός, αστική δημοκρατία, ταξικός και κόβω το κεφάλι μου ότι δεν ξέρεις καν τι σημαίνουν (αυτό το τελευταίο το συμπεραίνω από όσα γράφεις). Τώρα από αυτά που σου έγραψα, εσύ κατάλαβες ότι σε είπα Πασόκο. Καληνύχτα (και όχι δεν πάω για ύπνο).

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: November 30, 2013, 01:28:32 am »

Κάτσε να διαβάσω λίγο αλγόριθμους να στακάρω τα αστεράκια στον λογαριασμό μου να δούμε πως θα σου κοπεί η μαγκιά

P.D. Ouspensky
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #66 on: December 09, 2013, 01:12:03 am »

Εγώ πάντως θέλω να επαναφέρω στο προσκήνιο αυτές τις ιδέες:

Quote from: Karaμazoβ on November 27, 2013, 19:17:31 pm
τι να πω τωρα ρε Σιλβε, όταν αναπαράγεις τα συνηθισμένα προβοκατόρικα/παραπλανημένα σχόλια για το ΚΚΕ ενός τυχαίου άρθρου στο news247.gr... Nα γράψω κατεβατό για το ΚΚΕ σε τόπικ των διαθεσιμοτήτων, ενώ αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να την κάνουν οι κνίτες ; Αλλη φορά ή αμα γινει κανα σπλιτ...

Το ΚΚΕ είναι εικόνισμα στην Ελλαδα τελικά, σαν την Παναγιά της Τήνου...

Και να πω ότι είναι το τελευταίο καταφύγιο αυτού που (τουλάχιστον) εθελοτυφλεί μπροστά στην πραγματικότητα.

Πρώτον: Κανείς εκεί έξω δεν υποστηρίζει ότι το ΚΚΕ είναι η Παναγία της Τήνου, εκτός από το ίδιο το ΚΚΕ (και αυτούς που τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνονται το θέμα).
Συνεπώς όταν γίνεται κολοσιαία αναντιστοιχία ανάμεσα στις σκληρές θέσεις του κόμματος και τις ίδιες του τις πράξεις θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό (πρώτα πρώτα για τον ίδιο που το υποστηρίζει) να καταφεύγει στο υποβαθμιστικότατο επιχείρημα ότι "ντάξει δεν είπαμε ότι έχουμε και το αλάθητο".

Αν έτσι το αντιλαμβάνεται ο κόσμος που το υποστηρίζει τότε το υποβαθμίζει γιατί αφενός δίνει συγχωροχάρτι στο δάσος κοιτάζοντας το δέντρο και αφετέρου γιατί δεν αντιλαμβάνεται την ίδια τη σαπίλα του σημερινού ΚΚΕ. Ο silvo παρόλο που το θέτει με τον τρόπο που τον καταλαβαίνει, καταφέρνει να αντιληφθεί τη σαπίλα ενός κόμματος του οποίου η ηγεσία έχει εξαγοραστεί, επαναπαυόμενη στις κομματικές αντιμισθίες και άλλες δοσοληψίες.

Δεύτερον: Η ηγεσία του ΚΚΕ λειτουργεί τουλάχιστον ως συνεργός στα εγκλήματα που διατελούνται κατά του ελληνικού λαού.
Για του λόγου το αληθές προβληματιστείτε με αυτά που έχει να πεί ο Στέφανος Κασσιμάτης, συνταγματολόγος: http://www.youtube.com/watch?v=TGnUGNjuvoc

Κλείνοντας, αυτό το πόστ δεν έχει ως σκοπό ούτε να τα χώσει στο ΚΚΕ ούτε στους κκέδες ούτε να αποτελέσει hate-speech.
Αυτός που συντάσσεται με το σημερινό ΚΚΕ δε χρειάζεται επιχειρήματα και δεδομένα για να πεισθεί για αυτό που λέει αυτό το ποστ.
Θα συνεχίσει να το κάνει ανεξαρτήτως ερεθισμάτων από την πραγματική ζωή.

Εγώ το γράφω αυτό για κάποιους που δεν έχουν αγκυλώσεις, ώστε να αποτελέσει ένα ερέθισμα. Αν κάποιος είχε/έχει ελπίδα σε αυτό το ΚΚΕ ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί.
Κανείς δεν μπορεί να στηριχτεί στο σημερινό ΚΚΕ για να ελπίζει για κάτι για το μέλλον, τόσο για τη δική του τη ζωή όσο και για τον ελληνικό λαό και την κατάστασή του.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: December 09, 2013, 07:42:10 am »

Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην ίδια θέση με τον καραμαζόφ, να χρειάζεται κάθε φορά να υπερασπίζομαι κάτι στο οποίο δεν ανήκω επειδή θεωρητικά εργαζόμαστε για την ίδια υπόθεση. Όσες προσωπικές διαφωνίες και να έχω, δεν μετράνε το παραμικρό μπροστά στο πόσο πολύτιμο είναι σήμερα να διατηρηθεί ζωντανή αυτή η υπόθεση. Η κριτική για ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να αναπτυχθεί σε 2 χοντρικές κατηγορίες, είτε γύρω από κάποιες τακτικές επιλογές, είτε γύρω από τους γενικότερους στρατηγικούς στόχους. Αν κάποιος διαφωνεί με τις τακτικές επιλογές, και ενδιαφέρεται τόσο ώστε να μπει σε διαδικασία κριτικής, σημαίνει ότι α) γνωρίζει (πολύ σημαντικό) και β) συμφωνεί σε μια ελάχιστη βάση από τους στρατηγικούς στόχους. Το ουσιαστικό ερώτημα είναι ότι αν δεν υπάρχει αυτή η συμφωνία, τι νόημα έχει ακριβώς να συζητάμε για τις τακτικές επιλογές εκτός από το να συμπαρασηρθούν οι στρατηγικοί στόχοι? (ο ριζοσπάστης απολύει->το κκε δεν ειναι κομμουνιστικό). Ακόμα περισσότερο πως μπορούμε να μιλάμε για εμπεριστατωμένες απόψεις περί τακτικής, τη στιγμή που υπάρχει κοινωνικά μεθοδευμένη άγνοια για το ποιοί είναι ακριβώς αυτοί οι στόχοι. Τα άρθρα που βγαίνουν στη δημοσιότητα τι από τα 2 αφορούν συνήθως? Αναπτύσσεται πουθένα θεωρητικός λόγος που να αφορά τις πολιτικές θέσεις, ή αυτό που παίζει σε επανάληψη είναι το σίριαλ μπογιόπουλου? Αυτά για να αρχίζουμε λίγο να διαχωρίζουμε τα διαφορετικά είδη της πολιτικής αντιπαράθεσης και να αποκτήσουμε αντισώματα στη πολιτισμική λογική του "τέλους της ιστοριάς" και της εύρεσης της "βέλτιστης κοινωνικής διεύθυνσης", που εν μέσω σοβαρών τριγμών προσπαθεί να πείσει για την αλήθεια της και να εξαφανίσει κάθε ιστορική γνώση περί του αντιθέτου.

pay close attention
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: December 09, 2013, 11:24:01 am »

Όπα επειδή παρεξηγήθηκα σε αυτά που έγραψα! Δεν έκανα καμία κριτική στο ΚΚΕ ως κόμμα, αλλά στους ανθρώπους που αποτελούν το κόμμα και δυστυχώς κάθε κόμμα τουλάχιστον απο αυτά που ειναι εντός βουλής.

Θεωρώ ότι για να πετύχουν το πλάνο που έχει το ΚΚΕ πρέπει οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους να έχουν ήθος. Όμως βλέπω ακριβώς αντίθετα και ειδικά με το ΚΚΕ έντονα. Χωρίς ήθος δεν αλλάζεις καμία κοινωνία και κανένας κουμουνισμός δεν έρχεται, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θέλει το ΚΚΕ!
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #69 on: December 09, 2013, 21:11:33 pm »

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά,

1/ για να κάνει κάποιος κριτική στο ΚΚΕ πρέπει να συμφωνεί, έστω και σε ελάχιστη βάση, με τους στρατηγικούς στόχους? Μιλάμε σοβαρά?
Επιπρόσθετα και συν τοις άλλοις για να γίνω δεκτός σε μία αντιπαράθεση πρέπει να φέρω διαπιστευτήρια θεωρητικότητος?

2/ αυτοί οι στόχοι μήπως δεν είναι "γνωστοί στο ευρύ κοινό" γιατί δεν αφορούν σε αυτό το ευρύ κοινό?

Τα δύο παραπάνω βρίσκονται σε μία σφαίρα που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την πραγματικότητα και την πραγματική ζωή εκεί έξω αλλά αφορούν σε μία σέχτα ανθρώπων τω οποίων η αντίληψη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα σήμερα και συνεπώς δεν αφορά στη ζωή κανενός σήμερα. Στο θεωρητικό πεδίο ο καθένας μπορεί να βγεί μάγκας γιατί δε χρειάζεται να αποδείξει τίποτα στην πράξη.

Από θεωρητικές αναλύσεις έχουμε χορτάσει (εγώ τουλάχιστον). Το ίδιο και ο κόσμος εκεί έξω. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν αφορά στη ζωή του το τί λέγεται από αυτή την κλειστή σέχτα.

3/ υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιολογήσει κάποιος τα αδικαιολόγητα, και πρώτα πρώτα στον εαυτό του, βάσει ενός obscure masterplan για την κοινωνία για την οποία αυτός ξέρει καλύτερα από όλους εκεί έξω τους οποίους τους υποτιμά, έχοντας ζήσει μόνο στο θεωρητικό επίπεδο? Γιατί εμένα με πονάει που κάποιος θα αναγάγει στο θεωρητικό επίπεδο όλη την κουβέντα η οποία στην τελική δεν είναι εδρασμένη στο φανταστικό αλλά στην ελληνική πραγματικότητα του 2013.

και btw: και εσύ το υποβαθμίζεις με τον τρόπο σου το θέμα γιατί δεν αναφέρομαι καν στο θέμα με το μπογιόπουλο, το οποίο αποτέλεσε μία αφορμή,
αλλά για τη γενικότερη στάση ενός κόμματος που ευαγγελίζεται μία κοινωνική δικαιοσύνη και έναν κοινωνικό-οικονομικό παράδεισο του οποίου η πρακτική έρχεται σε ευθεία αντιδιαστολή με τα λόγια του.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #70 on: December 09, 2013, 22:53:23 pm »

1/ Νταξει οχι να συμφωνει αλλα να νιωθει λιγο τι παιζει και τι πρεσβευει το ΚΚΕ γιατι πεταγονται πολλα τουβλα. Δηλαδη δεν γινεται να ακουγονται τουβλα του τυπου, γιατι το ΚΚΕ δεν συνεργαζεται με τον Συριζα για να διωξουν τα μνημονια αφου ειναι αριστερο?

2/ και 3/ Καλα το επιπεδο που εχει το ευρυ κοινο ειναι γαμησε τα οπως και να το δουμε. Ο κοσμος θελει Πασοκαρα δε θελει κομμουνισμους και ιστοριες για κοκκινα αλογα γιατι πολυ απλα δε θελει να ζορισει το κολο του. Αυτο φαινεται και στο οτι δεν κανει την στοιχειωδη ερευνα να δει τι διαολο ψηφιζει και τι παιζει με τα κοινα μετα ομως ξερει να κραζει τους πολιτικους...  

Τωρα στα αλλα συμφωνω μαζι σου και αυτο εχει να κανει με το οτι το ΚΚΕ προωθει τους στρατιωτες παρα τα ατομα τα οποια εχουν να δωσουν πραγματα και εμπνεουν. Δεν ξερω γιατι παντως εχω ολο το δικαιωμα να μου φαινεται υποπτο αυτο.

Το ΚΚΕ κακα τα ψεματα ειναι το μονο σοβαρο κομμουνιστικο κομμα απο αποψη οργανωσης και υποβαθρου και ως τετοιο καθε κομμουνιστης το υπερασπιζεται ακομα και αν τον πικραινει. Με μια μικρη ελπιδα να γινει ανανεωση, να ξυπνησει και ο μικροαστος να πιεσει καταστασεις... Κατα την γνωμη μου ουτε στην δευτερα παρουσια.

ΥΓ καλα αυτο με τον Μπογιοπουλο ηταν τερμα τραγελαφικο ολοι μιλουσαν εκτος απο τον μπογιοπουλο ο οποιος στην τελικη βγηκε και ειπε να το βουλωσουν ολοι.
« Last Edit: December 09, 2013, 22:58:59 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #71 on: December 09, 2013, 23:04:49 pm »

Δε δέχομαι ότι ο κόσμος είναι για τον πέοντα σε καμία περίπτωση. Υπάρχει προφανώς και ο κατιμάς αλλά δε μπορούμε να τον ισοπεδώσουμε και να τον δούμε όλο ως τέτοιο. Όποιος βλέπει τι παίζει έξω, και δε μιλάω για το ίντερνετ, καταλαβαίνει ότι ο κόσμος (και πάλι όχι όλος προφανώς, αλλά μία κρίσιμη μάζα) αρχίζει να νιώθει και να καταλαβαίνει πέντε πράγματα παραπάνω από το χθες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι στατικός. Με την έννοια ότι το "πασοκ και ξερώ ψωμί και δε με νοιάζει τι παίζει" έχει αρχίσει να φθίνει στην κοινωνία, θεωρώντας πασόκ κάθε πρακτική του παρελθόντος.

Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #72 on: December 10, 2013, 12:15:31 pm »

Αδειούχοι οι απεργοί στα ΑΕΙ- Στα χαρτιά ούτε οι μισοί δεν απήργησαν

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/adeiouxoi_oi_apergoi_sta_aei-_sta_xartia_oute_oi_misoi_den_aphrghsan.2544056.html

κατι τετοια βλεπω και νευριαζω
απ την αρχη ημουν υπερ της απεργιας και τους υποστηριζα
οσο μπορουσα
αλλα τα βυσματα ειναι ο καρκινος του δημοσιου
απο κατι τετοια πιανεται η κοινωνια (και βρισκουν συνεπως και αφορμη οι υπουργοι)
και θελουν να βαλουν λουκετο στο δημοσιο Undecided Undecided

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: December 10, 2013, 12:31:27 pm »

κράτα και κάνα μικρό καλάθι!!
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: December 10, 2013, 12:42:44 pm »

Καλά το news24 έτσι όπως το πάει θα γίνει το νέο μέγκα.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/twra_thymhthhkan_thn_aithalomixlh_dinoyn_dwrean_reuma_stoys_paroxoys_koinwnikou_timologioy_tis_hmeres_ypervashs.2542203.html

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/proklhsh_erntogan_otan_emeis_leme_thrakh_ennooume_kai_th_thessalonikh.2544179.html

http://news247.gr/eidiseis/politiki/to_profil_toy_mesoy_syrizaioy_50arhs_pantremenos_me_meso_oikogeneiako_eisodhma_sta_1_950_eyrw.2542338.html

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/rwsia_plhrwmenos_dolofonos_sthn_porta_soy_me_ena_klik.2542314.html
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: