• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 03:51:47 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 03:51:47 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 9
Guests: 91
Total: 100
Jkros
Mr Watson
Tasos Bot
zille
Nekt
Summand
engineer2030
Gagauss
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων  (Read 16783 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Πίνακες διαθεσιμότητας υπαλλήλων
« Reply #45 on: November 26, 2013, 23:18:19 pm »

Quote from: gabonstv on November 26, 2013, 23:12:42 pm
Quote from: Grecs on November 26, 2013, 23:05:06 pm
Ναι μωρε ολοι κατι απο αυτα κανουμε, απλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ΚΚΕ. Που κανει περισσοτερη αντιπολιτευση σε οσους αντιδρανε και δεν ειναι ΚΚΕ παρα στην κυβερνηση/καπιταλισμο. Το ΚΚΕ περιμενει απο 0 αντιδραση καποια μερα να γινουν πολυημερες απεργιες και ενοπλο ανταρτικο? Ή περιμενει να συμφωνησουν ολοι μαζι του προκειμενου να γινει κι εγω δεν ξερω τι? Το ΚΚΕ μου φαινεται πιο αντεπανασταση και απο την ΝΔ. Τουλαχιστον αυτη μας γαμαει τα πεταλα και μας φερνει στα ορια μας σαν κοινωνια ενω το ΚΚΕ το μονο που κανει ειναι να κανει αντιπολιτευση σε οποιον αντιδραει εκτος ΠΑΜΕ ΚΚΕ ΜΑΣ κλπ.  
Αυτά να πάς να τα πείς έξω από κανα εργοστάσιο και ρώτα τους να σου πουν ποιός είναι εκεί όταν κόβονται μισθοί και γίνονται απολύσεις και ποιοι περιμένουν τον Τσίπρα (και βάζουν και τον εργάτη να περιμένει τον Τσίπρα)
Generator post detected.
 Δεν αμφιβαλλω οτι κανει πραγματα το ΚΚΕ απλα ξενερωνω με το οτι βγαζει ολη του την χολη σε οποιον δεν αντιδραει κατω απο την σημαια του. Και αυτα στα λεω σαν φιλοΚΚΕΣ (ειτε το πιστευεις ειτε οχι) που ξενερωνει πιο πολυ με το πως χειριζεστε καποια θεματα παρα με τις αποτυχημενες απεργιες και καταλληψεις.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: November 26, 2013, 23:18:31 pm »

Quote from: gabonstv on November 26, 2013, 23:12:42 pm
Ναι μωρε ολοι κατι απο αυτα κανουμε, απλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ΚΚΕ. Που κανει περισσοτερη αντιπολιτευση σε οσους αντιδρανε και δεν ειναι ΚΚΕ παρα στην κυβερνηση/καπιταλισμο. Το ΚΚΕ περιμενει απο 0 αντιδραση καποια μερα να γινουν πολυημερες απεργιες και ενοπλο ανταρτικο? Ή περιμενει να συμφωνησουν ολοι μαζι του προκειμενου να γινει κι εγω δεν ξερω τι? Το ΚΚΕ μου φαινεται πιο αντεπανασταση και απο την ΝΔ. Τουλαχιστον αυτη μας γαμαει τα πεταλα και μας φερνει στα ορια μας σαν κοινωνια ενω το ΚΚΕ το μονο που κανει ειναι να κανει αντιπολιτευση σε οποιον αντιδραει εκτος ΠΑΜΕ ΚΚΕ ΜΑΣ κλπ.  
Αυτά να πάς να τα πείς έξω από κανα εργοστάσιο και ρώτα τους να σου πουν ποιός είναι εκεί όταν κόβονται μισθοί και γίνονται απολύσεις και ποιοι περιμένουν τον Τσίπρα (και βάζουν και τον εργάτη να περιμένει τον Τσίπρα)
Εντάξει, αυτό δεν είναι καν επιχείρημα, το ξέρεις ε?

YARRRRRRRRRRRRRR
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #47 on: November 26, 2013, 23:21:24 pm »

Quote from: Karaμazoβ on November 26, 2013, 22:57:03 pm
Quote from: Grecs on November 26, 2013, 22:46:12 pm
Δηλαδη πρεπει να πινουμε τα παντα αμασητα μεχρι να δεησει ο αιλυνουλεις να κανει επανασταση με το τιμημενο ΚΚΕ στο τιμονι?

Ναι. Το ποιος θα είναι ο τιμονιέρης ας μην το συζητήσουμε εδω.

Μεχρι να γίνει αυτό, οι επιλογές σου είναι (1) η εξορία/μετανάστευση, (2) η τρομοκρατία, (3) ναρκωτικά/αλκοολισμός, (4) να φωνάζεις σε αυτιά που δεν ακούνε, μέχρι να σπάσουν, (5) να γίνεις κοινωνικά ενεργός και να ελπίζεις.

Ναι μωρε ολοι κατι απο αυτα κανουμε, απλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ΚΚΕ. Που κανει περισσοτερη αντιπολιτευση σε οσους αντιδρανε και δεν ειναι ΚΚΕ παρα στην κυβερνηση/καπιταλισμο. Το ΚΚΕ περιμενει απο 0 αντιδραση καποια μερα να γινουν πολυημερες απεργιες και ενοπλο ανταρτικο? Ή περιμενει να συμφωνησουν ολοι μαζι του προκειμενου να γινει κι εγω δεν ξερω τι? Το ΚΚΕ μου φαινεται πιο αντεπανασταση και απο την ΝΔ. Τουλαχιστον αυτη μας γαμαει τα πεταλα και μας φερνει στα ορια μας σαν κοινωνια ενω το ΚΚΕ το μονο που κανει ειναι να κανει αντιπολιτευση σε οποιον αντιδραει.  

Το ΚΚΕ δεν θεωρεί οτι η επαναστατική αλλαγή θα γίνει αύριο σε μια μέρα, αλλα θεωρεί οτι το ρήγμα θα πραγματοποιηθεί: (1) "όταν ωριμάσουν οι υλικές συνθηκες" (2) θα έχει δημιουργηθεί ταξική συνείδηση μέσω της αλληλεγύης στα εργατικα σωματεία. Αυτή την αποψη άμα θέλεις την κριτικάρεις. Το ΚΚΕ κατα καιρούς παντως δεν τηρούσε τα παραπάνω και έμπαινε και αυτό στην λογική εξασφάλισης παραχωρήσεων απο το συστημα με διαρκεις κινητοποιήσεις. Και αυτήν την τακτική μπορούμε να την συζητήσουμε αν ηταν αποδοτική ή οχι διαχρονικά, παντως δημιούργησε εντυπώσεις οτι ο καπιταλισμός , αμα τον πιέσεις, θα σου κάνει παραχωρήσεις.

Εν προκειμένω τωρα, βρισκόμαστε στην ελληνική κοινωνία εν έτει 2013, εντος της μεγαλύτερης καπιταλιστικής κρίσης όλων των εποχών, και ρωτάμε, "ειναι το κίνημα αντάξιο των περιστάσεων;" Και το φοιτητικό μαζι (αν και δε θεωρώ πως οι φοιτητές εχουν να δώσουν πολλα στην κοινωνική αλλαγη, αλλα τελοσπαντων). Είναι δυνατότερο απο άλλες ευρωπαικές χώρες, αλλα γενικά δεν ειναι.

Το 2006 είχαμε γενικό αναβρασμό.Τί έφταιξε τώρα και δεν κουνιέται φύλλο;
Ας πούμε οτι εφταιξε το "σοκ και δέος" απο τα μέτρα. Ας πουμε οτι φταιει η αδημονια να βγει ο συριζα και να φτιάξει όλα. Ας πουμε οτι φταίει και το ίδιο το ΚΚΕ που δεν καθοδήγησε μεχρι τώρα το λαό/φοιτητες όπως έπρεπε.

Οι συνεχείς καταλήψεις και η κατασπαταληση δυνάμεων, δεν εφταιξαν καθόλου; Δεν απογοήτευσαν και δεν συντηρητικοποίησαν κανένα; Πες μου τί πιστευεις.

« Last Edit: November 26, 2013, 23:25:02 pm by Karaμazoβ » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #48 on: November 26, 2013, 23:48:05 pm »

Εγω ειμαι της αποψης οτι ο,τι γινεται ειναι καλο ακομα και οταν αποτυγχανει. Πολλοι απο μας ψηθηκαμε, προβληματιστηκαμε μεσα απο τις καταληψεις του 2006 (1ο ετος τοτε).  Τι σκατα ταξικη συνειδηση και λοιπα θα ειχα αν δεν ειχα παρει τα πρωτα ερεθισματα εκει περα, δεν ξερω.

Θεωρω οτι καποιος που εχει ζησει την πραγματικοτητα τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα αν συντηρητικοποιειται αντι να ριζοσπαστικοποιειται ειναι χαμενη υποθεση, αλλα ετσι σκεφτομαι εγω... Και τι να τον κανεις δλδ αυτον? Αν δεν εχει καταλαβει απλα πραγματα οτι 1+1=2.... δεν θα καταλαβει ποτε τιποτα. Για μενα μεσα στην ελληνικη πραγματικοτητα δεν τιθεται θεμα πολιτικης αποψης ειναι θεμα απλης λογικης οτι γινεται γενικευμενη κλοπη της περιουσιας της μεσαιας ταξης. Οι επαναστασεις δεν ειμαι σιγουρος αν γινονταν απο την πλειοψηφια αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ξεκινουσαν απο αυτη.... Και ενταξει με το επανασταση δεν εννοω οπλα μονο, γενικη ανυπακοη εννοω. Βεβαια ο κνιτης θα σου πει για το μετα, Ξερω γω τι θα γινει μετα? παντως ετσι οπως παμε δεν θα υπαρχει ιχνος οχι μετα αλλα ουτε πριν.

Παντως τονιζω οτι ετσι σκεφτομαι εγω και δεν μπορω να μπω στην ψυχοσυνθεση του καθενα και αν νομιζει το ΚΚΕ οτι μπορει να μπει στην ψυχοσυνθεση του μεσου Ελληνα μικροαστου και να την διαμορφωσει, καλη τυχη και καληνυχτα παω μεταναστης.  
« Last Edit: November 26, 2013, 23:54:37 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #49 on: November 27, 2013, 14:41:10 pm »

Quote from: Grecs on November 26, 2013, 23:48:05 pm
Εγω ειμαι της αποψης οτι ο,τι γινεται ειναι καλο ακομα και οταν αποτυγχανει. Πολλοι απο μας ψηθηκαμε, προβληματιστηκαμε μεσα απο τις καταληψεις του 2006 (1ο ετος τοτε).  Τι σκατα ταξικη συνειδηση και λοιπα θα ειχα αν δεν ειχα παρει τα πρωτα ερεθισματα εκει περα, δεν ξερω.

Θεωρω οτι καποιος που εχει ζησει την πραγματικοτητα τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα αν συντηρητικοποιειται αντι να ριζοσπαστικοποιειται ειναι χαμενη υποθεση, αλλα ετσι σκεφτομαι εγω... Και τι να τον κανεις δλδ αυτον? Αν δεν εχει καταλαβει απλα πραγματα οτι 1+1=2.... δεν θα καταλαβει ποτε τιποτα. Για μενα μεσα στην ελληνικη πραγματικοτητα δεν τιθεται θεμα πολιτικης αποψης ειναι θεμα απλης λογικης οτι γινεται γενικευμενη κλοπη της περιουσιας της μεσαιας ταξης. Οι επαναστασεις δεν ειμαι σιγουρος αν γινονταν απο την πλειοψηφια αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ξεκινουσαν απο αυτη.... Και ενταξει με το επανασταση δεν εννοω οπλα μονο, γενικη ανυπακοη εννοω. Βεβαια ο κνιτης θα σου πει για το μετα, Ξερω γω τι θα γινει μετα? παντως ετσι οπως παμε δεν θα υπαρχει ιχνος οχι μετα αλλα ουτε πριν.

Παντως τονιζω οτι ετσι σκεφτομαι εγω και δεν μπορω να μπω στην ψυχοσυνθεση του καθενα και αν νομιζει το ΚΚΕ οτι μπορει να μπει στην ψυχοσυνθεση του μεσου Ελληνα μικροαστου και να την διαμορφωσει, καλη τυχη και καληνυχτα παω μεταναστης.  

Δεν σε καταλαβαίνω, "ο,τι γινεται ειναι καλο ακομα και οταν αποτυγχανει"; Προφανώς δεν είναι θεμιτό ο,τιδήποτε γινεται στο όνομα της κονωνικής δικαιοσύνης. Όλα κρίνονται αναλογα με το πλαίσιο που γίνονται και τι σκοπό έχουν. Αλλιώς εύκολα γίνονται αποδεκτές και η τρομοκρατία και οι "Ρομπέν των Δασών" και οι χαζομάρες της διανόησης του '60 που έγλυφαν τους φοιτητές ως υποκείμενα επαναστατικής αλλαγής.

Οι αλλαγές γίνονται για να λυθούν προβλήματα μεσα σε ένα νεο πολιτικοοικονομικό πλαίσιο, όλα τα άλλα είναι για ξεκάβλωμα ή για να βολοδέρνουμε ιδεολογικά απο δω κι απο κει. Και αν κάτι φέρνει ή εχουμε δει εμπειρικα οτι φερνει, την απογοήτευση, την ανάθεση και την συντήρηση, πρέπει να αποφεύγεται.

Πάντα υπάρχει η λεγόμενη "πρωτοπορία", αλλα αν δεν έχεις την πλειοψηφία του  κόσμου μαζί σου, να αναγνωρίζουν την αριστερή ιδεολογία ως μοναδικό μεσο να τους λυσει τα βιοποριστικά προβλήματα (οχι να γίνουν κομμουνιστές, να έχεις την Ηγεμονία που έλεγε και ο άλλος), όχι, δεν πρόκειται να γίνει και να σταθεί τίποτα. Αν ο ελληνικός λαός δεν καταλαβαίνει οτι 1+1=2, πρέπει να τον κάνουμε, να τον βοηθήσουμε να καταλάβει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αυτό το λαό εχουμε. Άμα θέλει η μεσαία τάξη (να βαλω και τον εαυτό μου μέσα αμα θες) να γυρίσουμε στο 2000 της ηρωικής εποχής της πασοκάρας, οχι δεν γίνεται, πρεπει να το καταλάβουμε, και πρεπει να κριτικάρουμε και όποιον υπόσχεται επιστροφή σε εκείνες τις εποχές.

Πήγαινε μετανάστης. Στο Βελγιο και στη Γερμανία να δεις ποσο απολιτίκ και ιδεαλιστές είναι  πολιτικά .
« Last Edit: November 27, 2013, 14:49:59 pm by Karaμazoβ » Logged

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #50 on: November 27, 2013, 15:33:37 pm »

"ο,τι γινεται ειναι καλο ακομα και οταν αποτυγχανει." δεν ενοοω την τρομοκρατια. Εννοω για τα κινηματα πχ των αγανακτισμενων που το ΚΚΕ κατακεραυνωνε. Ποσοι αγανακτισμενοι μετα απο εκεινη την μερα εγιναν μετα ενεργοι πολιτες και συμμετεχουν σε διαφορα? Βεβαια θα μου πεις οτι μερικοι απο αυτους γινανε φασιστες ετσι λενε οι ΚΚΕΔΕΣ. Ε και? Οι αγανακτισμενοι φταιγανε? Οι αγανακτισμενοι ηταν απλα μια εκφραση αγανακτησης του απολιτικου Ελληνα που εψαχνε να δει ζαλισμενος τι γινεται κι εσυ το μονο που εκανες ηταν να τους κατηγορεις. Δεν μου φαινεται και πολυ παιδαγωγικο, παιδαγωγε του λαου. Εγω σου λεω οτι οι φασιστες θα γινοντουσαν φασιστες αργα ή γρηγορα αλλα δεν παυω να πιστευω οτι ηταν κατι θετικο το ολο κινημα και οτι οσοι ειχανε ενα 1kg μυαλο βγαλανε τα συμπερασματα τους εκεινες τις μερες και ψαχτηκανε παραπανω. Ευτυχως καποιοι αναρχικοι/κομμουνιστες κατεβηκανε εκεινες τις μερες και βαλανε ενα λιθαρακι.  

Καταλαβαινω οτι πρεπει να υπαρχει μια στρατηγικη αλλα νομιζω οτι οταν δεχεσαι πολεμο δεν πρεπει να ακολουθεις τις ιδιες τακτικες. Εννοω οτι υπαρχει και ο κοσμος που εχει απογοητευτει οχι απο τις αποτυχιες του παρελθοντος αλλα απο την ανικανοτητα να βγουμε εξω απο τα στενα ορια του πορεια 2-3 ωρες να μετρησουμε τον λαο μας, απεργιες μονοημερες αντε διημερες, καταλληψη να χαμε να λεγαμε. Θεωρω οτι αν κανουμε ενα βημα παραπερα θα κερδισουμε ακομα και μικροαστους λογω των συνθηκων. Σιγουρα θα χασουμε και μερικους λογω συντηριτικοποιησης αλλα παντου υπαρχει φυρα.

ΜΕρικες φορες μου προξενειται η εντυπωση οτι το φοιτητικο κινημα (για τους υπολοιπους δεν εχω εικονα) εχει πεσει στην λουπα ενος λαιφσταιλ και ενος στενου οριου δρασεων και δεν μπορει να ξεφυγει απο αυτο ενω οι συνθηκες εχουν αλλαξει δραματικα.
« Last Edit: November 27, 2013, 15:38:43 pm by Grecs » Logged

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: November 27, 2013, 18:58:40 pm »

Εγω να ρωτήσω κάτι θέλω.

Θα συμφωνήσω 100% με το καραμαζοφ άμα έιχαμε όμως αυτή τη δυνατότητα. Γιατί σοβαρά τώρα! Υπάρχει έστω και ένα κόμμα που μπορεί να οδηγήσει τον λαό όταν ωριμάσει στο να φέρει πολιτική αλλαγή? Αυτό είναι το ΚΚΕ?

Για μένα πιο κοντά είναι ο Σύριζα όσο ηλίθιο και αν ακούγεται αυτό και ακόμα πιο κοντά η Ανταρσύα παρά το ΚΚΕ. Δεν μου φταίει σαν κόμμα ( αν και μου φταίνε αρκετές υπερβολικά κολλημένες απόψεις που ειναι του προηγούμενου αιώνα), αλλά με φταίνε ο κόσμος που έχει.

Συγνώμη αλλά αν το 4% του ΚΚΕ διαθέτει τέτοιο μαλάκα κόσμο στην πλειοψηφία του και άλλα 4% να έρθουν δεν γίνεται τίποτα. Αυτό που λες καραμαζοφ φαντάζει πιο ουτοπικό απο την αναρχία γιατι δεν στηρίζεται σε ιδέες αλλά στους ανθρώπους που πετυχαίνουν τις ουτοπίες. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πετύχουν κάτι τέτοιο.
Το ΚΚΕ διαθέτει τραμπούκους, φασίστες, ηγεμονικούς χαρακτήρες, παρτάκηδες ( όπως και η γενική αντίληψη που επικρατεί απο την γραμμή. Η ίδια η γραμμή κάνει τους κνίτες παρτάκηδες και απορρίπτει οτιδήποτε έξω απο το κόμμα).
Κάποιος θα πει ότι γενικεύω αλλά δεν είναι γενίκευση. Γιατί η ίδια η ηγεσία του ΚΚΕ είναι βαθιά χωμένη στο σύστημα δυστυχώς. Είναι μπλεγμένη σε προσλήψεις, έχει κάνει εξαιρέσεις σε εφοπλιστές κλπ και γενικά έχει διεφθαρθεί με τον καιρό. Οπότε και πολλά μέλη του είναι και αυτά χωμένα στα σκατά. Δεν είναι χωμένη στον καπιταλισμό είναι χωμένη στην ανομία της αυθαιρεσίας :/

Θα μπορούσα να δώσω πολλά παραδείγματα, αλλά μετά θα γίνει ξεκατίνιασμα και τα κρατάω για τον εαυτό μου.

Οπότε καραμαζοφ αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Όταν βρεθεί καθαρό κόμμα που να στοχεύει σε αυτά που στοχεύει το ΚΚΕ το ξανασυζητάμε και θα το υποστηρίξω !

Υ.Γ. Πάρε παράδειγμα εδώ!
http://www.aragma.gr/arthro/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-going-through
« Last Edit: November 27, 2013, 19:07:34 pm by silvo » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #52 on: November 27, 2013, 19:17:31 pm »

τι να πω τωρα ρε Σιλβε, όταν αναπαράγεις τα συνηθισμένα προβοκατόρικα/παραπλανημένα σχόλια για το ΚΚΕ ενός τυχαίου άρθρου στο news247.gr... Nα γράψω κατεβατό για το ΚΚΕ σε τόπικ των διαθεσιμοτήτων, ενώ αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να την κάνουν οι κνίτες ; Αλλη φορά ή αμα γινει κανα σπλιτ...

Το ΚΚΕ είναι εικόνισμα στην Ελλαδα τελικά, σαν την Παναγιά της Τήνου...

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: November 27, 2013, 19:49:52 pm »

ποια συνηθισμένα ρε συ καραμαζόφ... Σε άλλη σχολή είμαστε! Βλέπω με τα μάτια μου. Δεν λέω ότι τα άλλα κόμματα έχουν σωστούς ανθρώπους. Δυστυχώς θεωρώ ότι η πλειοψηφία σε όλα τα κόμματα είναι σκατά!

Αλλά δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι όταν η πλειοψηφία των μελών είναι έτσι ότι μπορεί το ΚΚΕ ποτέ να πετύχει έναν τέτοιο στόχο. Αν τον πετύχει τότε πάλι κύκλος θα γίνει και πάλι σκατά θα είναι
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: November 28, 2013, 00:19:48 am »

Αιμιλία εσύ βλέπεις κάτι ιδεολογικό στο κόμματα? Μόνο και μόνο το γεγονός ότι είναι ανοικτά σε όλους το κάνει αυτό αδύνατο. Η δράση τους προκύπτει από έσχατη ανάγκη διαχείρισης και διεκδίκησης της μερίδας του λέοντος και όχι σαν επακόλουθο της προσωπικής τοποθέτησης του ατόμου πάνω στα σημαντικά ζητήματα που το αφορούν. Θέλω να πω ότι όταν κάποιοι δημιουργούν ένα σχηματισμό και έχουν κάποιες πεποιθήσεις που είναι η βάση του(δεν θα υπάρχουν για πάντα αυτές οι πεποιθήσεις, αλλά μόνο η πεποίθηση ότι είναι απαραίτητες για ένα στιβαρό και λειτουργικό σχηματισμό) δεν δέχονται άλλα άτομα στο σχηματισμό αν δεν πειστούν ότι είναι κατάλληλοι γι αυτόν. Ειδάλλως ο σχηματισμός θα έχανε τον χαρακτήρα του(που είναι η πίστη σε αυτό που πρεσβεύει μπλα μπλα). Όπως ακριβώς στην τέχνη(κινηματογράφος, λογοτεχνία, ζωγραφική) υπάρχουν κινήματα ιδεών γύρω από τα οποία οι καλλιτέχνες συνασπίζουν τις δυνάμεις τους, έτσι και στην πολιτική υπάρχουν κινήματα ιδεολογιών. Όταν όμως η κεντρική ιδέα είναι η αρπαχτή και η ζαβολιά, ο αγώνας είναι κυνήγι εντυπώσεων και δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεργαστείς με τον καθένα γιατί μόνο να κερδίσεις έχεις(δεν κινδυνεύει ο χαρακτήρας του κινήματος). Για να είμαι ακριβής και η τελευταία περίπτωση εντάσσεται στην γενικότερη, δηλαδή υπάρχει η πεποίθηση που ενώνει τα μέλη του τελευταίου σχηματισμού, και αυτή είναι η αρπαχτή, το γαμάμε και φεύγουμε. Έτσι, σύμφωνα με τα παραπάνω κάποιος που δεν ενδιαφέρεται να κάνει το μπάχαλό του και να φύγει κερδισμένος δεν μπορεί να ανήκει στον σχηματισμό αυτό. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό, δηλαδή μπορεί να μη είναι τόσο έντονο αυτό στην αρχή, αλλά έχουν μπει οι βάσεις και αμέσως εξηγώ. Πράγματι αν δεν συμπορευτεί με το "βοήθα με να σε βοηθώ" του σχηματισμού αυτού, δεν γίνεται δεκτός. Είναι πολύ στάνταρ τα πράγματα που καλείται να κάνει κάποιος όταν μπαίνει σε κάποιο κόμμα και εμένα μου θυμίζουν τα καψόνια στο στρατό. Συμμόρφωση. Είναι άρα δυνατόν η κάθε περίπτωση να είναι παρόμοια με τις άλλες? Δεν νομίζω. Είναι βλάκας ο άλλος να του λένε τι να κάνει? Όοοοχι. Ξέρει ότι γι αυτά που κάνει θα ανταμειφθεί. Πάνω σε αυτήν την μικρότητα μου φαίνεται στηρίζεται το κόμμα σήμερα στην Ελλάδα. Στο να κερδίζεις την θέση σου όχι με τον χαρακτήρα σου αλλά με την υπακοή σου. Πάλι καλά χαίρομαι να πω ότι μπορώ να σκεφτώ μερικές εξαιρέσεις.

Ήταν να στείλω την πρώτη σειρά μόνο αλλά πήρα φόρα!
« Last Edit: November 28, 2013, 00:26:03 am by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: November 28, 2013, 00:58:47 am »

παντως υπαρχει και το modify αν θες να σβησεις τα υπολοιπα που εγραψες.

Vive le son
D'l'explosion!
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: November 28, 2013, 19:22:47 pm »

Όχι τα πιστεύω αυτά, απλά δεν θέλω να προκαλέσω πολύ. Όλο εξυπνάδες ρε παιδί μου κάθισα και έβαλα τις σκέψεις μου σε σειρά και μου λες για το modify
« Last Edit: November 28, 2013, 19:27:46 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry

View Profile
« Reply #57 on: November 28, 2013, 20:13:25 pm »

Quote from: PanteGrv on November 28, 2013, 19:22:47 pm
Όχι τα πιστεύω αυτά, απλά δεν θέλω να προκαλέσω πολύ. Όλο εξυπνάδες ρε παιδί μου κάθισα και έβαλα τις σκέψεις μου σε σειρά και μου λες για το modify

Εσύ τώρα από την τεράστια εμπειρία σου σε οργανωμένα κινήματα, έχεις συμπεράνει ότι κανένας πολιτικός σχηματισμός δεν έχει ιδεολογική βάση και όλοι κινούνται στην λογική να βολέψουν τον κώλο τους, κι όσοι έχουν "αγνές" προθέσεις δεν επιβιώνουν γιατί αντιτίθενται στη γραμμή του όσα φάμε, το σημείο συνοχής δηλαδή του οποιοδήποτε πολιτικού σχηματισμού.
Συγχώρα με, αλλά καθόλου δικές σου δεν είναι οι παραπάνω σκέψεις,χρόνια αναμασιούνται και η γενική απαξίωση που επιφέρουν οδήγησε μεταξύ άλλων, στην απολιτικοποίηση και την απάθεια. Αυτό να δεις πόσο βολικό είναι, ιδιαίτερα στις υπάρχουσες συνθήκες.

It's called the American dream because you have to be asleep to believe it.
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: November 28, 2013, 22:18:20 pm »

Quote from: Karaμazoβ on November 26, 2013, 23:21:24 pm
Quote from: Karaμazoβ on November 26, 2013, 22:57:03 pm
Quote from: Grecs on November 26, 2013, 22:46:12 pm
Δηλαδη πρεπει να πινουμε τα παντα αμασητα μεχρι να δεησει ο αιλυνουλεις να κανει επανασταση με το τιμημενο ΚΚΕ στο τιμονι?

Ναι. Το ποιος θα είναι ο τιμονιέρης ας μην το συζητήσουμε εδω.

Μεχρι να γίνει αυτό, οι επιλογές σου είναι (1) η εξορία/μετανάστευση, (2) η τρομοκρατία, (3) ναρκωτικά/αλκοολισμός, (4) να φωνάζεις σε αυτιά που δεν ακούνε, μέχρι να σπάσουν, (5) να γίνεις κοινωνικά ενεργός και να ελπίζεις.

Ναι μωρε ολοι κατι απο αυτα κανουμε, απλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ΚΚΕ. Που κανει περισσοτερη αντιπολιτευση σε οσους αντιδρανε και δεν ειναι ΚΚΕ παρα στην κυβερνηση/καπιταλισμο. Το ΚΚΕ περιμενει απο 0 αντιδραση καποια μερα να γινουν πολυημερες απεργιες και ενοπλο ανταρτικο? Ή περιμενει να συμφωνησουν ολοι μαζι του προκειμενου να γινει κι εγω δεν ξερω τι? Το ΚΚΕ μου φαινεται πιο αντεπανασταση και απο την ΝΔ. Τουλαχιστον αυτη μας γαμαει τα πεταλα και μας φερνει στα ορια μας σαν κοινωνια ενω το ΚΚΕ το μονο που κανει ειναι να κανει αντιπολιτευση σε οποιον αντιδραει.  

Το ΚΚΕ δεν θεωρεί οτι η επαναστατική αλλαγή θα γίνει αύριο σε μια μέρα, αλλα θεωρεί οτι το ρήγμα θα πραγματοποιηθεί: (1) "όταν ωριμάσουν οι υλικές συνθηκες" (2) θα έχει δημιουργηθεί ταξική συνείδηση μέσω της αλληλεγύης στα εργατικα σωματεία. Αυτή την αποψη άμα θέλεις την κριτικάρεις. Το ΚΚΕ κατα καιρούς παντως δεν τηρούσε τα παραπάνω και έμπαινε και αυτό στην λογική εξασφάλισης παραχωρήσεων απο το συστημα με διαρκεις κινητοποιήσεις. Και αυτήν την τακτική μπορούμε να την συζητήσουμε αν ηταν αποδοτική ή οχι διαχρονικά, παντως δημιούργησε εντυπώσεις οτι ο καπιταλισμός , αμα τον πιέσεις, θα σου κάνει παραχωρήσεις.

Εν προκειμένω τωρα, βρισκόμαστε στην ελληνική κοινωνία εν έτει 2013, εντος της μεγαλύτερης καπιταλιστικής κρίσης όλων των εποχών, και ρωτάμε, "ειναι το κίνημα αντάξιο των περιστάσεων;" Και το φοιτητικό μαζι (αν και δε θεωρώ πως οι φοιτητές εχουν να δώσουν πολλα στην κοινωνική αλλαγη, αλλα τελοσπαντων). Είναι δυνατότερο απο άλλες ευρωπαικές χώρες, αλλα γενικά δεν ειναι.

Το 2006 είχαμε γενικό αναβρασμό.Τί έφταιξε τώρα και δεν κουνιέται φύλλο;
Ας πούμε οτι εφταιξε το "σοκ και δέος" απο τα μέτρα. Ας πουμε οτι φταιει η αδημονια να βγει ο συριζα και να φτιάξει όλα. Ας πουμε οτι φταίει και το ίδιο το ΚΚΕ που δεν καθοδήγησε μεχρι τώρα το λαό/φοιτητες όπως έπρεπε.

Οι συνεχείς καταλήψεις και η κατασπαταληση δυνάμεων, δεν εφταιξαν καθόλου; Δεν απογοήτευσαν και δεν συντηρητικοποίησαν κανένα; Πες μου τί πιστευεις.

αυτό το "δημιουργηθεί ταξική συνείδηση μέσω της αλληλεγύης στα εργατικα σωματεία" δυστυχώς ή ευτυχώς επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ενεργούς εμπλοκής στους αγώνες. Με επαναστατικά προγράμματα δεν γίνεται.

Το ΚΚΕ -σε φοιτητικό επίπεδο- επιλέγει πάντα να μένει εκτός αγώνων, με δύο στάνταρ προφάσεις (ίδιες τα τελευταία πόσα χρόνια). Είτε  οι προυποθέσεις δεν είναι ικανοποιητικές, είτε ο αγώνας δεν στοχεύει εκεί που πρέπει (έναν νόμο, μια κυβέρνηση κι όχι την ανατροπή των μονοπωλίων κλπ κλπ).
Αφού επιλέξει να κάτσει στην άκρη και να κουνάει συνεχώς το δάκτυλο σε όσους διεξάγουν τον αγώνα (δηλ, βρίζω εαακ), αυτοπαγιδεύεται στην πιο σιχαμένη θέση. Περιμένει ο αγώνας να ηττηθεί, για να βγει και να πει εγώ σας τα λεγα, τα εαακ άρχισαν έναν αγώνα χωρίς προυποθέσεις και τελικά απογοήτευσαν τους φοιτητές.

Το πρόβλημα είναι το ΚΚΕ κάνει αυτήν την κριτική ελαφρά την καρδία και μόνο για τους άλλους. Ενώ ακόμα και το ίδιο, σε χώρους εργασίας ξεκινάει (και καλά κάνει) αγώνες που πολλές φορές ηττώνται. Αυτό έλειπε δηλαδή, για να αρχίσει ένας αγώνας στο σήμερα να πρέπει να διαθέτει εκ των προτέρων πιστοποιητικά νίκης. Ο ίδιος ο Λένιν έχει δηλώσει ότι "αν ξέραμε εκ των προτέρων την έκβαση των πραγμάτων, δε θα ήμασταν επαναστάτες αλλά καιροσκόποι".

χαρακτηριστικό παράδειγμα. ο αγώνας των χαλυβουργών ήταν ένας ηρωικός αγώνας ορόσημο για όλη την τάξη, που ηττήθηκε μετά από 9 μήνες. Αν και στηρίχθηκε καθολικά από το κίνημα, στον αγώνα κυριαρχούσε το ΠΑΜΕ.
Σκεφτείτε να έβγαιναν τα εαακ και να έλεγαν "σκατά στο παμε" που έριξε την τάξη στην απογοήτευση επιλέγοντας να κάνει έναν καταδικασμένο αγώνα, "αυτοί είναι που απογοητεύουν" κλπ κλπ

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν κριτικάρεις εξ αποστάσεως τους αγώνες που γίνονται και τις δυνάμεις που τους διεξάγουν, αδιαφορώντας παράλληλα πλήρως για την έκβασή τους, δείχνεις οτι πιο πολύ σε νοιάζει το δυνάμωμα του κόμματος, παρά ο ίδιος ο αγώνας. Και κατ' εμέ το ΚΚΕ σε φοιτητικό επίπεδο, αυτό κάνει.
« Last Edit: November 29, 2013, 01:35:04 am by απλυτος » Logged

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
vidakiae
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #59 on: November 28, 2013, 23:09:21 pm »

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η γλώσσα, καταδεικνύουν οι ειδικοί, είναι ζωντανός οργανισμός. Σαν τέτοιος εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Για να αναπτυχθεί όμως σωστά χρειάζεται να έχει περιβάλλον πρόσφορο και θεράποντες ικανούς και ειλικρινείς. Αλλιώς οδηγεί σε στρεβλώσεις, διαστρεβλώσεις και τερατογενέσεις και καταντάει να ονομάζει διαθεσιμότητα την απόλυση  και κινητικότητα  τη διάλυση. Αυτή η γλωσσική ακροβασία της νεογλώσσας (new-speak) θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπιστεί σαν απλή αλλαγή ορισμού. Το πρόβλημά της, εν τούτοις, είναι εγγενές και αντικατοπτρίζει ευθέως τον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Θεωρώντας τους ανθρώπους σαν αναλώσιμα διαθέσιμα και την παιδεία σαν εξωνούμενο προϊόν. Με (αγοραίο) κέρδος, τι;

Στα ΑΕΙ, όπως και σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία, η εμμονή σε συνεχείς περικοπές προϋπολογισμού και μισθών, σε κούρεμα και σε συνεχή συσσώρευση φόρων και ευώνυμων εισφορών ακολουθείται τώρα και από τη μείωση του προσωπικού και πιθανόν από απολύσεις. Απολύσεις με μηδενικό έως ελάχιστο δημοσιονομικό όφελος αλλά σημαντικό κόστος στη διαβίωση και στην αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Απολύσεις που οδηγούν σε απονενοημένα διαβήματα και δημιουργούν διαπροσωπικά προβλήματα στρέφοντας τους συναδέλφους τον έναν εναντίον του άλλου. Απολύσεις που, σύμφωνα και με τη δήλωση του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχουν χαρακτήρα πολιτικό και ιδεολογικό. Απολύσεις ανορθολογικές και οριζόντιες, λες και θέλουν να προεικάσουν την τελική κατάληξη των στόχων τους.

Η πρακτική αυτή, εφαρμοζόμενη και στα ΑΕΙ, έχει σαν παράπλευρες απώλειες τα ίδια τα ιδρύματα, εμποδίζοντας το εκπαιδευτικό και ερευνητικό τους έργο και οδηγώντας κατ’ ευθείαν στην διάλυση των Πανεπιστημίων και της ίδιας της Παιδείας. Τουλάχιστον της δημόσιας, όπως την ξέρουμε και όσο επιβιώνει μέχρι σήμερα, δεχόμενη ένα ακόμη πλήγμα μετά τις διαδοχικές μειώσεις της χρηματοδότησής της και την ανορθολογική-πελατειακή αναδιάρθρωση του σχεδίου Αθηνά. Και αναρωτιέται κανείς ποιος τάχα θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει.

Και αυτά δεν προκύπτουν από απλές εκτιμήσεις ή πολιτικές αναλύσεις αλλά είναι άμεση απόρροια του περιεχόμενου και του τρόπου εφαρμογής των παραπάνω πρακτικών. Όταν – αν δούμε την πιο πρόσφατη και σίγουρα όχι τελευταία ομάδα εργαζομένων που αγγίζουν – οι πίνακες κατάταξης για την διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ δημιουργούνται με τρόπο οριζόντιο· όταν περιλαμβάνουν ειδικότητες που κατά τεκμήριο είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία των ιδρυμάτων· όταν ο καθορισμός του πλήθους των αποχωρούντων υπαλλήλων βρίσκεται σε ασυμφωνία ακόμη και με τα κριτήρια που βάζει το υπουργείο· όταν η οριστικοποίηση των τελικών πινάκων γίνεται χωρίς έλεγχο και παρ’ όλα τα λάθη και ελλείψεις που βεβαιωμένα περιέχουν – και άσχετα με το ποιος φταίει γι’ αυτό –· όταν η διόρθωσή τους επαφίεται στη διαδικασία των ατομικών ενστάσεων, ανατρέποντας έτσι κάθε επιχείρημα ότι η εφαρμοζόμενη διαδικασία μπορεί να διορθώσει τα όποια κακώς κείμενα· όταν, τέλος, δεν λαμβάνεται πουθενά υπ’ όψη η παράμετρος του ανθρώπινου παράγοντα.

Πρέπει, επίσης, να επισημανθεί ο οργανωμένος, στοχευμένος, για να χρησιμοποιήσουμε μια επιεική έκφραση, λόγος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αποκρύπτει τις δυσμενείς επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων μέτρων και αντιστρέφει την πραγματικότητα στην κατανομή των ουσιαστικών ευθυνών.

Για όλα αυτά, το ΤΗΜΜΥ, ένα μόλις μήνα μετά την έκδοση σχετικού ψηφίσματος όπου επεσήμανε τις επιπτώσεις της επιλεγείσας πολιτικής στα ΑΕΙ και με δεδομένο πλέον την δημοσίευση της διαπιστωτικής πράξης του υπουργείου, βρίσκεται μπροστά στην ανάγκη να επανέλθει και πάλι στο θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ και να καλέσει το υπουργείο να αναιρέσει τη διάλυση ανθρώπων, πανεπιστημίων και παιδείας ακυρώνοντας τις σχετικές ΚΥΑ και διατάξεις. Μια τέτοια πράξη από την πλευρά του υπουργείου θα αποτελέσει πράξη υπευθυνότητας και ανθρωπισμού και όχι εμμονή σε μια καταστροφική λογική.

Παράλληλα το Τμήμα εκφράζει τη συμπάθειά του σε όλους όσους υφίστανται τις συνέπειες της παραπάνω  πολιτικής. Δηλώνει τη διάθεσή του να επικουρήσει με όποιο τρόπο μπορεί στην προσπάθεια των θιγόμενων μελών του να την αντικρούσουν. Εκπέμπει, τέλος, σήμα κινδύνου προς τους φοιτητές και τις οικογένειές τους ζητώντας την εγρήγορση και τη συμπαράστασή τους.

ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: