• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:20:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:20:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 117
Total: 151
Yamal
ArchieHadCells
ValKar
vagelismo
ilias123
dimitris585
μιλτοςμ
Christina_R
Stathiss
zgeorgitz
charbel
myrtosa
christina02
anon
kokkinosgior
bougatsa
george14
iliaspapam
Mavromati
ore525
Anatolim
mavropan
tols1
Kyritsisss
astepoul
gogolhs
Fraser
parvanitid
maestros
jim_sklab
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Μόνο εγώ είμαι κατά;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Down Print
Author Topic: Μόνο εγώ είμαι κατά;  (Read 18793 times)
civilos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Μόνο εγώ είμαι κατά;
« Reply #75 on: June 08, 2006, 16:45:03 pm »

Συμφωνώ με όσα λες για τα πανεπιστήμια με ιδιωτικά κριτήρια τα πλεονεκτήματα που έχουν σε σύγκριση με το Δημόσιο Πανεπιστήμιο.
Έχω ωστόσο κάποιες ενστάσεις για την περιγραφή του δευτέρου, όσο και για το εννοούμενο συμπέρασμα, την ανάγκη δηλαδή παύσης του συμβιβασμού και στροφής προς την πρώτη, πιο ευέλικτη λύση.
Όσον αφορά το Δημόσιο Πανεπιστήμιο, η κατάσταση που περιγράφεις είναι σωστή, όπως σωστές είναι και σε ένα (μεγάλο) βαθμό οι αιτίες που παραθέτεις. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι δημόσιοι οργανισμοί σε άλλες χώρες μπορούν να ανταγωνιστούν επι ίσοις όροις αντίστοιχους ιδιωτικούς. Είναι δηλαδή ζήτημα οργάνωσης και νοοτροπίας, τα οποία δύο καταλήγουν στο εξής απλό: είναι ζήτημα νομοθεσίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση στρέφεται η αξιολόγηση και προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Ακόμα και αν η προτεινόμενη λύση δεν είναι σωστή ή έστω η ιδανική, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το Δημόσιο Πανεπιστήμιο μπορεί να αλλάξει τις δομές του και να αναβαθμισθεί ουσιαστικά, εξαλείφωντας ή τουλάχιστον μειώνοντας το χάσμα που παρουσίασες.
Τώρα για το συμβιβασμό, από τη στιγμή που η κοινωνία μας είναι ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι (εγώ θεωρώ ότι είναι) μία κοινωνία ανοικτή και δημοκρατική, το κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει κατα το δυνατόν ίσες ευκαιρίες στους πολίτες του. Καταργώντας τελείως το Δημόσιο (και Δωρεάν) Πανεπιστήμιο αυτομάτως καταργείς αυτήν την πολιτική και φιλοσοφία των (κατα το δυνατόν ξαναλέω) ίσων ευκαιριών και οδηγείσαι σε μία πιο κλειστή κοινωνία.
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: June 08, 2006, 16:51:42 pm »

Οταν μιλαω για συμβοβασμο μιλαω για 1,2 βαθμια εκπαιδευση και μονο. Και ο συμβιβασμος αυτος ηθελημενα ή αθελητα ηδη γινεται..
Για την τριτοβαθμια μιλαω στην αρχη.(2)
« Last Edit: June 08, 2006, 16:57:57 pm by N3+Bu$+3R » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #77 on: June 08, 2006, 16:56:55 pm »

Quote from: megapixel on June 08, 2006, 11:50:10 am
Quote from: nad on June 07, 2006, 13:51:00 pm
Quote from: Exposed Bone on June 07, 2006, 13:26:06 pm
[Και στην τελικη δεν ειναι αναγκη να πληρωνει ως ιδιωτικη αλλα μια πραγματικα ενδικτικη τιμη.  Εγω ακομη και 10?/μηνα απο καθε φοιτητη πιστευω οτι θα βοηθησει πραγματικα το πανεπιστημιο και δεν θα λειψουν απο κανεναν

Καλά, και τότε τους φόρους γιατί τους πληρώνουμε; Δεν τους πληρώνουμε για να έχουμε καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία κτλ; Όχι 9%, όχι 19% όχι τρέχα γύρευε. Όλα αυτά τα λεφτά που πάνε αν όχι στην εξασφάλιση κάποιων βασικών παροχών για τον πολίτη; αν είναι να πληρώνουμε κι άλλα χρήματα για τον έναν ή τον άλλο λόγο, να το κλείσουμε το μαγαζί-κράτος(ό,τι απέμεινε δλδ)και να τα κάνουμε όλα μα όλα ιδιωτικά.
Από ότι ξέρω το 20% παει στη παιδεία και γύρω στο 3% στην αμυνα, απο τον προυπολογισμό.

Τουλάχιστον αμα δεν ξέρεις κάτι μην μιλάς.

Αριθμητικά ακριβώς δεν είμαι απολύτως σίγουρος αλλά η Ελλάδα ξοδεύει πάνω απο το 10% του ΑΕΠ για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και έρχεται πρώτη παγκοσμίως στην αγορά συμβατικών όπλων ενώ αφιερώνει κάτι παραπάνω από 5% του ΑΕΠ στην παιδεία...(με μια επιφύλαξη οι αριθμοί)...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #78 on: June 08, 2006, 17:11:01 pm »

5% είχε υποσχεθεί ο καραμανλής. Σήμερα δίνεται γύρω στο 3,7%

byeeee
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: June 08, 2006, 17:17:24 pm »

3,58%
civilos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #80 on: June 08, 2006, 17:22:40 pm »

Για το ζήτημα της χρηματοδότησης μην τρώγεστε, γιατί χρησιμοποιείτε άλλες πηγές και άλλους δείκτες, οπότε αποκλείεται να συμφωνήσεται. Τα στρατιωτικά έξοδα εξαρτώνται από διάφορα λογιστικά τρικ, από αυτά που απολαύσαμε στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, που επηρεάζουν το που και πως θα καταγραφούν. Άρα, ενώ μπορεί όντως στην πραγματικότητα οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς να υπερβαίνουν το 10% του ΑΕΠ, στον τρέχοντα προϋπολογισμό τα κονδύλια που θα ανατεθούν στο υπουργείο ΕΑ αποτελούν το 0,5% των συνολικών δαπανών σε υπουργεία, ενώ για το ΥΠΕΠΘ φτάνουν το 9,5%. Του χρόνου αν για παράδειγμα έχουμε παράδοση οπλικών συστημάτων και καταγραφούν οι δαπάνες για αυτά στον προϋπολογισμό έτους, το ποσοστό για το ΕΑ μπορεί να εκτιναχθεί.

Το μόνο σημαντικό από τις παραπάνω φλυαρίες είναι ότι δεν αξίζει να αναλωνόμαστε σε μεταξύ μας αντιπαραθέσεις για το αν η παιδεία παίρνει παραπάνω από όλους τομείς. Αυτό που βιώνουμε όλοι μας και μπορούμε με βεβαιότητα να το πούμε είναι ότι όσα και αν παίρνει αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετά και θα πρέπει να αυξηθούν!

N3+Bu$+3R, κατάλαβα (πιστεύω) τι θέλεις να πεις. Εγώ αναφερόμενος στη 3βάθμια θέλω να πω είναι ότι η λύση δεν είναι η κατάργηση του Δημοσίου Πανεπιστημίου και η στροφή στον νέο τύπο που παρουσιάζεις, αλλά η συνέχιση της συμβιβαστικής κατάστασης, η οποία θα διασφαλίσει από τη μια τις ίσες ευκαιρίες σε εκπαίδευση και παιδεία, ενώ θα επιτρέψει και την ύπαρξη της πιο ευέλικτης εκπαίδευσης.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #81 on: June 08, 2006, 17:29:49 pm »

Quote from: civilos on June 08, 2006, 17:22:40 pm
με βεβαιότητα να το πούμε είναι ότι όσα και αν παίρνει αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετά και θα πρέπει να αυξηθούν!

Oσα και να δώσουν αν δεν αξιοποιηθουν... Θα τα σπαταλαμε εμεις οι ιδιοι πρώτα απο όλα. Οταν πάω πολυτεχνειο καθε μερα και ωλεπω να αλλαζουν τζαμια να ξεβαφουν του τοιχους απο τα συνθήματα να αρπάζουν τπτ οι καθηγητες κλπ κλπ κλπ. Μετά ποιος μας φταίει? Αν τα  σκορπαμε σαν τις κότες και το 100% δε θα μας φτάνει.... (Ειδικα οατν μπαινω στο Πολυτεχνειο ειναι λες και μπαίνω σε κανα εγκαταλελειμενο τσαντιρι...τι να πω δηλαδη)

civilos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #82 on: June 08, 2006, 17:41:55 pm »

Μαζί σου στο ότι πρέπει και εμείς οι ίδοι να αποκτείσουμε συνείδηση και να μην βιάζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Δεν ευθύνονται όμως οι φοιτητές για την έλλειψη εργαστηρίων και αιθουσών, για τα ιδρύματα που κινδύνευσαν ή κινδυνεύουν να κλείσουν και για όλα τα άλλα προβλήματα που προκαλεί η υποχρηματοδότηση.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Μόνο εγώ είμαι κατά;
« Reply #83 on: June 08, 2006, 17:44:08 pm »

Quote from: megapixel on June 08, 2006, 17:29:49 pm
Oσα και να δώσουν αν δεν αξιοποιηθουν... Θα τα σπαταλαμε εμεις οι ιδιοι πρώτα απο όλα. Οταν πάω πολυτεχνειο καθε μερα και ωλεπω να αλλαζουν τζαμια να ξεβαφουν του τοιχους απο τα συνθήματα να αρπάζουν τπτ οι καθηγητες κλπ κλπ κλπ. Μετά ποιος μας φταίει? Αν τα  σκορπαμε σαν τις κότες και το 100% δε θα μας φτάνει.... (Ειδικα οατν μπαινω στο Πολυτεχνειο ειναι λες και μπαίνω σε κανα εγκαταλελειμενο τσαντιρι...τι να πω δηλαδη)

Eίσαι υπερβολικός.... δε νομίζω ότι τα έξοδα του Πανεπιστημίου είναι όλα κι όλα τα τζάμια που κακώς σπάνε...
Ούτε μπορείς να μιλάς για καθηγητές που τα παίρνουν χωρίς να έχεις αποδείξεις. Αν έχεις, κάνε μια επώνυμη καταγγελία.
Το Πολυτεχνείο είναι από τις πιο χλιδάτες σχολές που έχω πάει στη Θεσσαλονίκη, για ΕΜΠ δε μιλάμε... εκεί να δεις τσαντίρι.
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #84 on: June 08, 2006, 17:45:48 pm »

Quote from: civilos on June 08, 2006, 17:41:55 pm
Μαζί σου στο ότι πρέπει και εμείς οι ίδοι να αποκτείσουμε συνείδηση και να μην βιάζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Δεν ευθύνονται όμως οι φοιτητές για την έλλειψη εργαστηρίων και αιθουσών, για τα ιδρύματα που κινδύνευσαν ή κινδυνεύουν να κλείσουν και για όλα τα άλλα προβλήματα που προκαλεί η υποχρηματοδότηση.
Τα λεφτα για τα τζαμια και τις μπογιές (και για καθε τζάμι και μπογια) θα μπορουσαν να πηγαιναν αλλου. Οπως πολύ σωστα είπες, στα εργαστήρια. Ετσί θα χρειαζοταν παλι επιπλέον χρήματα αλλα όχι τοσα πολλα.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #85 on: June 08, 2006, 17:51:03 pm »

Quote from: megapixel on June 08, 2006, 17:45:48 pm
Τα λεφτα για τα τζαμια και τις μπογιές (και για καθε τζάμι και μπογια) θα μπορουσαν να πηγαιναν αλλου. Οπως πολύ σωστα είπες, στα εργαστήρια. Ετσί θα χρειαζοταν παλι επιπλέον χρήματα αλλα όχι τοσα πολλα.

Ε, καλά τώρα. Λες ότι με τα λεφτά για τις μπογιές θα είχαμε παραπάνω υπολογιστές (ή καν πολύμετρα)?

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #86 on: June 08, 2006, 17:55:07 pm »

Quote from: 4Dcube on June 08, 2006, 17:51:03 pm
Quote from: megapixel on June 08, 2006, 17:45:48 pm

Ε, καλά τώρα. Λες ότι με τα λεφτά για τις μπογιές θα είχαμε παραπάνω υπολογιστές (ή καν πολύμετρα)?
Εγώ μηλισα για αυτά που βλέπω καθημερινά. Γιατι υπαρχουν σίγουρα σοβαρότερα.Ένα τζαμι απο κει, μια καθαριστρια που θα πληρωσουμε για να ξεβάψει, εναν εργάτη για να κολλησει τα καγκελα... λιγα λιγα μαζευονται. Αλλα είναι αυτή λογική ?αφου δεν εχουν αξία και δεν προκειται να μας δωσουν λεφτα δεν πειραζει αν σπασουμε και τιποτα... Πρωτα από ολα ειναι δειγμα απολιτιστων να υποβαθμίζουν το χώρο στον οποίο εργαζονται.

civilos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #87 on: June 08, 2006, 18:00:07 pm »

Σκέψου πόσοι άνθρωποι θα έμεναν άνεργοι εξαιτίας μας, τζαμάδες, μπογιατζήδες, καθαρίστριες και πάει λέγοντας.  Undecided
Σοβαρά τώρα, megapixel, έχεις δίκιο ως ένα βαθμό. Και με το να αρνούμαστε την κατάσταση δεν πετυχαίνουμε τίποτα, είναι άλλο ένα κακό που πρέπει να αλλάξει. Το Πολυτεχνείο, ακόμα και αν είναι από τις πιο χλιδάτες σχολές της πόλης, παραμένει ως χώρος αρκετά κακομεταχειρισμένος και υποβαθμισμένος. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν ωστόσο από την αλλαγή συμπεριφοράς δεν αρκούν δε καμία περίπτωση για να καλύψουν τις ανάγκες, ούτε είναι τόσα που να επηρεάσουν σημαντικά τη χρηματοδότησα, δηλαδή να χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα χρήματα. Φυσικά θα μπορέσουν να διατεθούν για τη βελτιώση της κατάστασης. Το σημαντικότερο πάντως είναι αυτό ακριβώς που παρατήρησες, ότι τελικά το ζήτημα είναι ζήτημα πολιτιστικού επιπέδου.
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #88 on: June 08, 2006, 22:44:44 pm »

Quote from: civilos on June 08, 2006, 16:45:03 pm
. Καταργώντας τελείως το Δημόσιο (και Δωρεάν) Πανεπιστήμιο αυτομάτως καταργείς αυτήν την πολιτική και φιλοσοφία των (κατα το δυνατόν ξαναλέω) ίσων ευκαιριών και οδηγείσαι σε μία πιο κλειστή κοινωνία.

Συμφωνώ, το δημόσιο πανεπιστήμιο πρέπει να διατηρηθεί, όμως τα χρειαζόμαστε και τα ιδιωτικά σ' αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε για τους λόγους που προαναφέρθηκαν. Εγώ δεν πιστεύω ότι το ένα γεγονός αποκλείει το άλλο, αντίθετα μπορούν κάλλιστα να συμβαδίζουν όπως συμβαίνει και σε άλλους τομείς της κοινωνίας. Πάρτε για παράδειγμα το σύστημα υγείας. Υπάρχουν ιδιωτικές κλινικές με τέλειες εγκαταστάσεις, αλλά παρόλο που γκρινιάζουμε για την κατάσταση των νοσοκομείων(δικ'αως), όταν είναι να γίνει μια δύσκολη επέμβαση, οι περισσότεροι απευθύνονται σε αυτά, εκεί υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις πιο έτοιμο προσωπικό. Έτσι να γίνει και στα πανεπιστήμια.Το δημόσιο πανεπιστήμιο να μη χάσει το χαρακτήρα του και να γίνει και καλυτερο, αλλά να έχει κι από δίπλα τα "ιδιωτικά" - δε πιστεύω ότι αυτό θα ανοίξει περισσότερο τη ψαλίδα των κοινωνικών τάξεων- ίσα ίσα θα αλαφρύνει πολλές οικογένειες που τα στάζουν πολύ περισσότερο για να στείλουν τα παιδιά τους στην Αγγλία.

Και κάτι ενδιαφέρον που άκουσα αυτές τις μέρες ( δεν είμαι σίγουρη ότι αληθεύει γιατί δεν το διάβασα εγώ προσωπικά) είναι ότι η Χίλαρι Κλίντον πρότεινε να γίνει και ένα κεντρικό σύστημα Δημόσιας Υγείας στην Αμερική, κι όλοι  εκεί πέρα ξεσηκώθηκαν, κακώς κατά τη γνώμη μου. Όπως η Αμερική που έχει φτάσει στο ένα άκρο του άκρατου καπιταλισμού και της μη κοινωνικής ευαισθησίας χρειάζεται το δημόσιο τομέα, έτσι κι εμείς που είμαστε στο άλλο άκρο της στασιμότητας χρειαζόμαστε τον ιδιωτικό  Smiley

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Μόνο εγώ είμαι κατά;
« Reply #89 on: June 09, 2006, 00:06:05 am »

πίστεψε με-αν παρακολυοθουσες τις συζητησεις θα το καταλαβαινες κι ολας-η ελλαδα δνε ειναι ετοιμη για ιδιωτες.τουλάχιστον όχι ακόμα.

tu/e
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Go Up Print
Jump to: