• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 03:22:55 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 03:22:55 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 13
Guests: 85
Total: 98
mimaki
Joannapet
chaniotism
tank
DarkMagiK06
Nekt
armadilo10
Born_Confused
Yamal
Cersei Tsoulannister
stavr0s16
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Μόνο εγώ είμαι κατά;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 Go Down Print
Author Topic: Μόνο εγώ είμαι κατά;  (Read 18757 times)
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Μόνο εγώ είμαι κατά;
« Reply #90 on: June 11, 2006, 13:16:22 pm »

Αυτο ειναι το κειμενο που ελαβα απο εναν αποφοιτησαντα Μηχανολογο που μου ζητησε να δημοσιευσω τις θεσεις του.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ναι στους φοιτητές αντιγραφείς, στους φοιτητές σκονακατζίδες, στα φοιτητικά site που μοιράζουν έτοιμες εργασίες, στα φωτοτυπτεία που μοιράζουν λύσεις θεμάτων, στα ιδιωτικά φροντιστήρια για πανεπιστημιακά μαθήματα, στα υπολειτουργούντα εργαστήρια!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ

Ναι στους καθηγητές τσιράκια, στις συντεχνίες, στη διεξαγωγή μηδενικής έρευνας, στην πλήρη άγνοια της έννοιας "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ", στην παντελή έλλειψη ανταγωνισμού, στην απουσία των καθηγητών από τα μαθήματα.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ναι στο ένα σύγγραμα τυφλοσούρτη, στη μοναδική αλήθεια, στα κακογραμμένα και ημιτελή χειρόγραφα εγχειρίδια, στο "μέχρι ποια σελίδα έχουμε για τις εξετάσεις", στην καταπίεση της κριτικής σκέψης

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ναι στους φοιτητές απόντες, στους φοιτητές τουρίστες, στην ολοκλήρωση των σπουδών σε 20 έτη, στην παντελή συνοχή της εκπαίδευσης, στο περνάω όποιο μάθημα θέλω - όποτε το θέλω - άμα το θέλω, στις έξτρα εξεταστικές, στις κόντρα εξεταστικές, στις δηλάωσεις 500 μαθημάτων το εξάμηνο και ό,τι μας κάτσει

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΥΤΑΝΗ

Ναι στη συνέχιση της εκπροσώπησης μέσω πολιτικών κομμάτων, στις σχέσεις εξάρτησης, στις ρουφιανιές, στις υποσχέσεις, στα βολέμματα.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Κέμπριτζ, ΕΤΗ, γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε να φέρουμε πίσω τους επιστήμονες της διασποράς μας, γιατί εμείς δε θέλουμε να δώσουμε δουλειά σε ανθρώπους με διδακτορικά, γιατί εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε συνάλλαγμα και ανθρώπινο δυναμικό στην Αγγλία, στην Τσεχία, στη Ρουμανία, γιατί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με τη συνδρομή της ισχυρότατης ελληνικής βιομηχανίας θα οδηγήσουν την ισχυρή ελληνική έρευνα σε ατραπούς, γιατί εδώ είναι μπαλκάνια ρε φίλε - τ ι μας λες τώρα?

ΜΠΡΑΒΟ

Στα 18χρονα φυντάνια μας στα πανεπιστήμιά μας που μιλάνε επί παντός επιστητού, στους ινστρούκτουρες τους που τους έχουν πείσει ότι θα αρχίσει ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη γη τους, στους γονείς τους που δεν τα συμμαζεύουν να περάσουν κανένα μάθημα, στις επιτροπές καταλήψεων που συντεχνιακά θέτουν ό,τι θέμα τους κατέβει, και στα ΜΑΤ που είδαν πιτσιρικάδες και είπαν να βγάλουν τα σπασμένα. Μπράβο μας ως κοινωνία!
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #91 on: June 11, 2006, 13:28:43 pm »

Quote from: N3+Bu$+3R on June 11, 2006, 13:16:22 pm
Αυτο ειναι το κειμενο που ελαβα απο εναν αποφοιτησαντα Μηχανολογο που μου ζητησε να δημοσιευσω τις θεσεις του.

Ναι στους φοιτητές αντιγραφείς, στους φοιτητές σκονακατζίδες, στα φοιτητικά site που μοιράζουν έτοιμες εργασίες, στα φωτοτυπτεία που μοιράζουν λύσεις θεμάτων, στα ιδιωτικά φροντιστήρια για πανεπιστημιακά μαθήματα, στα υπολειτουργούντα εργαστήρια!

Ναι στους καθηγητές τσιράκια, στις συντεχνίες, στη διεξαγωγή μηδενικής έρευνας, στην πλήρη άγνοια της έννοιας "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ", στην παντελή έλλειψη ανταγωνισμού, στην απουσία των καθηγητών από τα μαθήματα.

Ναι στο ένα σύγγραμα τυφλοσούρτη, στη μοναδική αλήθεια, στα κακογραμμένα και ημιτελή χειρόγραφα εγχειρίδια, στο "μέχρι ποια σελίδα έχουμε για τις εξετάσεις", στην καταπίεση της κριτικής σκέψης

Ναι στους φοιτητές απόντες, στους φοιτητές τουρίστες, στην ολοκλήρωση των σπουδών σε 20 έτη, στην παντελή συνοχή της εκπαίδευσης, στο περνάω όποιο μάθημα θέλω - όποτε το θέλω - άμα το θέλω, στις έξτρα εξεταστικές, στις κόντρα εξεταστικές, στις δηλάωσεις 500 μαθημάτων το εξάμηνο και ό,τι μας κάτσει

Ναι στη συνέχιση της εκπροσώπησης μέσω πολιτικών κομμάτων, στις σχέσεις εξάρτησης, στις ρουφιανιές, στις υποσχέσεις, στα βολέμματα.

Γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Κέμπριτζ, ΕΤΗ, γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε να φέρουμε πίσω τους επιστήμονες της διασποράς μας, γιατί εμείς δε θέλουμε να δώσουμε δουλειά σε ανθρώπους με διδακτορικά, γιατί εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε συνάλλαγμα και ανθρώπινο δυναμικό στην Αγγλία, στην Τσεχία, στη Ρουμανία, γιατί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με τη συνδρομή της ισχυρότατης ελληνικής βιομηχανίας θα οδηγήσουν την ισχυρή ελληνική έρευνα σε ατραπούς, γιατί εδώ είναι μπαλκάνια ρε φίλε - τ ι μας λες τώρα?

ΜΠΡΑΒΟ

Στα 18χρονα φυντάνια μας στα πανεπιστήμιά μας που μιλάνε επί παντός επιστητού, στους ινστρούκτουρες τους που τους έχουν πείσει ότι θα αρχίσει ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη γη τους, στους γονείς τους που δεν τα συμμαζεύουν να περάσουν κανένα μάθημα, στις επιτροπές καταλήψεων που συντεχνιακά θέτουν ό,τι θέμα τους κατέβει, και στα ΜΑΤ που είδαν πιτσιρικάδες και είπαν να βγάλουν τα σπασμένα. Μπράβο μας ως κοινωνία!
Eγώ λέω απλώς: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ!!!

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #92 on: June 11, 2006, 13:41:03 pm »

Όπου κουότε στα λόγια του Νετμπάστερ, είναι η επιστολή ενός μηχανολόγου που έχει τελειώσει την σχολή του. Έχει λόγο καυστικό και πνεύμα οξύ. Προσέχτε μη σχίσετε κανένα καλσόν διαβάζοντας τα γιατί θα ξεγυμνώσει την αλήθεια που κρύβεται σε κάθε ψέμα.

Quote from: N3+Bu3R on June 11, 2006, 13:16:22 pm

Ο τίτλος με το σχόλιο δεν έχει καμία σχέση. Ή μάλλον όχι, η εντατικοποίηση θα εντείνει το πρόβλημα που παρουσιάζει τόσο "καυστικά" Puke

Αν πιστεύει ο τύπος (που δυστυχώς δεν είναι μέλος του φόρουμ για να απαντήσει) ότι εμείς παλεύουμε για ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ είναι βαθιά νυχτωμένος. Εμείς θέλουμε να διαλέγουμε σύγγραμμα, αλλά δε μπορούμε να τα πληρώνουμε. Αυτός που έχει τα λεφτά, και τώρα αγοράζει όσα συγγράμματα θέλει. Κανείς δεν τον εμπόδισε ποτέ.

Ναι στους φοιτητές απόντες, στους φοιτητές τουρίστες, στην ολοκλήρωση των σπουδών σε 20 έτη, στην παντελή συνοχή της εκπαίδευσης, στο περνάω όποιο μάθημα θέλω - όποτε το θέλω - άμα το θέλω, στις έξτρα εξεταστικές, στις κόντρα εξεταστικές, στι
62; δηλάωσεις 500 μαθημάτων το εξάμηνο και ό,τι μας κάτσει

Προφανώς ο άνθρωπος αυτός αντιλαμβάνεται την τριτοβάθμιαια εκπαίδευση ως junk food. Περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Ότι επειδή ένα πρόγραμμα σπουδών βολεύει κάποιους φοιτητές, οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Επειδή κάποιος πρέπει να δουλεύει ταυτόχρονα πρέπει να εργαστεί με παρόμοιους τρόπους με έναν τύπο που δεν κάνει τίποτε άλλο στην ζωή του. Δεν χρειάζεται να είσαι φτωχός ή ανασφάλιστος για να χρειάζεται να δουλεύεις παράλληλα. Puke
Και αν κοιτάει τον κατάκοιτο πατέρα του, τι θέλει και σπουδάζει ο κοπρίτης; ου να μου χαθεί ο τεμπέλης.

Επίσης, επειδή οι μεταπτυχιακοί είναι όλο και περισσότεροι ας.... ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ! ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ.
Η αφέλεια είναι τρομερή εκ μέρους του φίλου σου νετμπάστερ. Στόχος του όλου μέτρου είναι να ΜΗΝ συμμετέχουν οι φοιτητές στις εκλογές αυτές. Γιατί όπως λέει και το πλαίσιο, επειδή η αποχή μέλλον ΔΕΠ είναι φυσιολογική, ας εξασφαλίσουμε ότι οι φοιτητές δεν θα έχουν δύναμη.
ΚΟΝΞ Ο ΠΑΝΞ.

Γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Κέμπριτζ, ΕΤΗ, γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε να φέρουμε πίσω τους επιστήμονες της διασποράς μας, γιατί εμείς δε θέλουμε να δώσουμε δουλειά σε ανθρώπους με διδακτορικά, γιατί εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε συνάλλαγμα και ανθρώπινο δυναμικό στην Αγγλία, στην Τσεχία, στη Ρουμανία, γιατί τα ι&#
948;ιωτικά πανεπιστήμια με τη συνδρομή της ισχυρότατης ελληνικής βιομηχανίας θα οδηγήσουν την ισχυρή ελληνική έρευνα σε ατραπούς, γιατί εδώ είναι μπαλκάνια ρε φίλε - τ ι μας λες τώρα?

εδώ τουλάχιστον γελάσαμε με την ψυχή μας με τον φίλο σου Grin Grin Grin
το άλλο με τον Τοτό. Από που αποφοίτησε ο φίλος σου αλήθεια. Όταν θα του φάει την δουλειά κάποιος από ένα πολυτεχνείο επιπέδου ΙΕΕΚ Ξυνή και βγάλε, θα τα πούμε.
Θα παραθέσω την εξής ιστορία. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού (νοσοκόμες κτλ). Περνάν με το πτυχίο και με τον βαθμό του. Οι αποφοιτήσαντες από το δημόσιο πανεπιστήμιο περνάνε. Οι αποφοιτήσαντες από ΙΕΕΚ κάνουν προσφυγή, την κερδίζουν, θεωρείται ισότιμο το πτυχίο τους. Κατά μια παράξενη σύμπτωση όλοι αποφοιτήσαντες από εκεί είχαν ΑΡΙΣΤΑ, και πήραν τις θέσεις. Άντε γεια!

ΜΠΡΑΒΟ

μπράβο και στον φίλο σου, που ως νέος μεσσίας βλέπει την αλήθεια εκεί που όλοι βλέπουν σκοτάδι. Που ξυπνάει με την τρομερή πίστη ότι τα ξέρει όλα, και όλοι οι άλλοι είναι 18χρονα μυξιάρικα πορωμένα με μια επανάσταση ξεφτισμένη από τον χρόνο.

Κρίμα πάντως, να αγωνιζόμαστε και για τέτοιους ανθρώπους... κρίμα.

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Απ: Μόνο εγώ είμαι κατά;
« Reply #93 on: June 12, 2006, 01:13:47 am »

ΜΠΡΑΒΟ

Ακυρος

Ο νομος πλαισιο δεν προστατευει τιποτα απο αυτα που λες εσυ....
Βαριεμαι να γραψω συγκεκριμενα τωρα, ισως αυριο. Παντως ο Τουραμπαρ τα ειπε αρκετα καλα. Μονο ενα θα πω:
Συγκεκριμενα το ποσοστο συμμετοχης των φοιτηων μειωνεται. Παραμενει 80% μονο αν λολοι οι εγγεγραμενοι φοιτητες πανε να ψηφισουν, πραγαμα αδυνατο. Οσο μειωνεται η συμμετοχη, τοσο μειωνεται και το ποσοστο εκπροσωπησης. Το αντιθετο με τα μελη ΔΕΠ. Οσοι και αν ψηφισουν το ποσοστο μενει ιδιο. Λιγοτερες ψηφοι φοιτητων, μικροτερη εκπροσωπηση. Τελικα θα κατσω να γραψω

Δεν λεμε ενα καιμοναδικο συγγραμμα. Λεμε να διαλεγουμε δωρεαν οποιο συγγραμα θελουμε.

Τα σκονακια δεν καταπολεμουνται με το να τελειωνουμε πιο γρηγορα. Βασικα, δεν καταλαβαινω την οποιαδηποτε συνδεση αναμεσα στα δυο.

Οι αιωνιοι φοιτητες ειναι οι τελευταιοι που υποβιβαζουν τις σπουδες αμς. Τα σκονακια και οι αντιγραμμενες εργασιες πολυ περισσοτερο.

Οσον αφορα τα ιδιωτκα πανεπιστημια, μπορω να σου πω οσους λογους θες, για να υποστηριξω οτι θα ειναι χειροτερα τα πραγαματα. Επιγραμαμτικα θα πω μονο τα εξης:

-Το κρατος, βασει της αρχης της ανταγωνιστικοτητας, δεν μπορει να αναγκασει μια ιδιωτικη επιχειρηση σε μια συγκεκριμενη οικονομικη πολιτικη. Αρα, δεν μπορει να τις αναγκασει να δινουν λεφτα για υποτροφιες. Αρα θα δινονται λογικα απο το κρατος ή απο αλλες εταιριες με περιεργες συμφωνιες τις οποιες θα δεχεσαι για να μην πληρωσεις. Το κρατος υποστηριζει οτι θα ενδυναμωσει ταυτοχρονα τα δημοσια. Δεδομενου οτι δεν θα δωσει παραπανω λεφτα για το δημοσιο, αρα τα λεφτα που δινονται τωρα θα μοιραζονται για υποτροφιες ή κατι αντιστοιχο. Αρα τα συνολικα λεφτα για το δημοσιο θα ειανι λιγοτερα. Επομενως βασει αξιολογησης, το πανεπιστημιο λογω τς χειροτερης λειτουργιας του θα παιρνει ολο και λιγοτερα.

- Οπως ειπωθηκε, οι καθηγητες θα πηγαινουν κατα κανονα σε ιδιωτικα, που θα πληρωνουν περισσοτερα και θα μπορουν αν κανουν και περισσοτερες μαλαικιες.... Στην τελλικη στο δημοσιο θα μεινουν τρεις κι ο κουκος.

- Στα ιδιωτικα θα πηγαινουν σε μεγαλο ποσοστο τα παιδια που δεν περασαν σε δημοσιο, τουλαχιστον στην αρχη. Βασει της αξιολογησης, γιατι στην τελικη να σπουδασει το παιδι καποιου, το οποιο δεν μπορεσε να περασει σε δημοσιο, οπου ολοι κριθηκαν με βαση την αξια τους(δεν θεωρω το εισαγωγικο συστημα σωστο, αλλα ειναι ενα κριτηριο).

- Θα πλημμυρησουμε στα πανεπιστημιακα πτυχια. Εν μια νυκτι ο πνευματικος πλουτος της χωρας θα χτυπησει κοκκινο. Θα ειμαστε ολοι πανεπιστημονες.

- Χεστηκα αν θα διδασκει ενας τελειος καθηγητης σε πανεπιστημιο στο οποιο ουτε βολτα απο μεσα δεν θα μπορω να κανω. Χεστηκα για το οτι ειναι Ελληνας. Δεν χεστηκα για το οτι παρα το γεγονος οτι θα προβαλλουμε οτι ειανι Ελληνας και το τι επιστημοες βγαζουμε, αυτος θα ερχοταν μονο για τα λεφτα και για τιποτα αλλο. Δεν χεστηκα γιατι αυτος δεν καθησε να φτιαξει την κατασταση εδω(αν και τον καταλαβαινω απολυτα)

- Ισχυει και αυτο που ειπε ο Τουραμπαρ

Και στην τελικη αν ρωτησω κατι;;; ιδιωτικα με τον ενα η τον αλλο τροπο υπαρχουν και τωρα ειτε εντος ειτε εκτις. Γιατι οσοι τα υποστηριζετε δεν πηγατε εκει περα, να ειστε και τοσο σιγουροι για τις γνωσεις σας; Η οτι ειναι τζαμπα ειναι ωραιο; Ειδικα σε αυτη την ερωτηση θα ηθελα πολυ να μου απαντησει καποιος.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: June 12, 2006, 01:26:05 am »

Yπενθυμιζω:το παιδι, που δεν το ξερω προσωπικα, μου ζητησε να το δημοσιευσω...

Οι δικες μου αποψεις ειναι λιγο πολυ γνωστες και εχουν θαφτει αρκετα για να τις επαναλαμβανω και τωρα.. Grin Grin Cheesy Cheesy
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #95 on: June 12, 2006, 05:53:14 am »

θαφτεί;

ΟΚ, εντάξει, τώρα είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο λοιπόν.

Τοίχε... δέυρω έξω να σου πω δυο λογάκια....

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #96 on: June 12, 2006, 10:45:06 am »

Προφανως υπαρχουν οι αποψεις της καθε πλευραςν και ειναι δεκτες. Απλα σε οσα εγραψες ασχεατ με το ποιος ειναι ο πατερα του κειμενου απαντησα....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
JAE
Guest
« Reply #97 on: June 12, 2006, 11:35:34 am »

Γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Κέμπριτζ, ΕΤΗ,
γιατί εμείς δε χρειαζόμαστε να φέρουμε πίσω τους επιστήμονες της διασποράς μας, γιατί εμείς δε θέλουμε να δώσουμε δουλειά σε ανθρώπους με διδακτορικά, γιατί εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε συνάλλαγμα και ανθρώπινο δυναμικό στην Αγγλία, στην Τσεχία, στη Ρουμανία, γιατί τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με τη συνδρομή της ισχυρότατης ελληνικής βιομηχανίας θα οδηγήσουν την ισχυρή ελληνική έρευνα σε ατραπούς, γιατί εδώ είναι μπαλκάνια ρε φίλε - τ ι μας λες τώρα?

ΜΠΡΑΒΟ

Συμφωνω απολυτα εκτος απο την παραγραφο με τιτλο "ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ".

Παντως πρεπει να παραδεχτουν πολλοι την διαφορα νοοτροπιας φοιτητων και αποφοιτων.... Smiley
« Last Edit: June 12, 2006, 11:54:48 am by JAE » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #98 on: June 12, 2006, 16:00:05 pm »

Quote from: JAE on June 12, 2006, 11:35:34 am
Παντως πρεπει να παραδεχτουν πολλοι την διαφορα νοοτροπιας φοιτητων και αποφοιτων.... Smiley

Ένα ποστ, δεν λέει τίποτα για αυτό που λες ΤΖΑΕ.

Ήδη πολλοί απόφοιτοι έχουν μιλήσει εδώ. Και έχω μιλήσει και εγώ με πολλούς απόφοιτους για το θέμα. Δε μπορούμε όμως να ξέρουμε πραγματικά από σποραδικές απόψεις.

Η διαφορά νοοτροπίας έχει την πηγή της σε πολιτική διαφορετικότητα πιστεύω.

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #99 on: June 12, 2006, 19:21:26 pm »

Ας κάνω έναν ακόμη σχολιασμό, όπως βλέπω τα πράγματα.

Το σχόλιο του τύπου εδώ παρέχει το επιχείρημα του ότι τώρα που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά στο πανεπιστήμιο πέφτει το επίπεδο των σπουδών. Και συνδέεται με τα σχόλιά του περί "αιωνίων φοιτητών". Δηλαδή, το επιχείρημα είναι ότι η λύση για την αναβάθμιση των σπουδών είναι ο βούρδουλας του χρόνου.
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Αν υπάρχει κάτι που είναι υποβαθμισμένο, αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο διδασκόμαστε. Δεν αναφέρομαι σε καθηγητές, περισσότερο σε υλικοτεχνικά μέσα.
Κατά τα άλλα, το πτυχίο μας ως μηχανικοί είναι πολύ δυνατό. Αντάξιο επιπέδου μάστερ. (διαφωνεί κανείς? αν ναι ας πάει στην Αγγλία, για μια πιο ελαφριά έκδοση μηχανικού)

Το ότι τα παιδιά κάνουν πολλά χρόνια να τελειώσουν νομίζω ότι είναι θέμα βάσεων και διαδικασίας μαθήματος. Βάσεων στον τρόπο σκέψης και διαβάσματος (που έχει καταστραφεί από το Λύκειο και περιμένουμε στο πανεπιστήμιο να τον αναστήσουμε από τις τέφρες) και διαδικασίας απόκτησης γνώσεων κατά το μάθημα. Θέλω να πω: το ό τι πολλοί αποτυγχάνουν στις εξετάσεις οφείλεται στην αποτυχημένη λειτουργία του μαθήματος! Period!

Το θέμα με τους φοιτητές που λουφάρουν και δε διαβάζουν δεν έχει να κάνει με το πόσο υποβαθμίζονται οι σπουδές, εκτός αν μιλάμε για στατιστικά του τύπου "τι μέσο όρο έβγαλαν οι φοιτητές σε αυτό το πανεπιστήμιο" κλπ. Και νομίζω ότι τα στατιστικά τέτοιου τύπου είναι εντυπωσιοθηρικά (προσπαθώ να βρω την ελληνική αντίστοιχη της λέξης misleading Sad ) για να προσελκύσουν "πελάτες". Το μόνο θετικό για τον φοιτητή - αν το θεωρεί κανείς θετικό - στα στατιστικά με βαθμούς φοιτητών είναι το κλίμα ανταγωνιστικότητας.

Οπότε δεν καταλαβαίνω πώς ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ το ν+ν/2 θα κάνει τις σπουδές μας πιο ανεβασμένες. Θα τις κάνει εντατικές, αλλά θα ανεβάσει το επίπεδο? Εδώ απαντήστε, υποστηρικτές της εντατικοποίησης!

Ε, καλά, έχουμε πει ότι θέλουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ να κάνουμε την αξιολόγηση ή έστω να προτείνουμε πώς να την κάνουμε και όχι να έρχεται ο κάθε άσχετος βολεμένος από βολευτή κοιτώντας στατιστικά να καταδικάζει/επιδοκιμάζει δουλειά καθηγητών μονοδιάστατα. Τα στατιστικά (αμφίβολο πώς βγαίνουν, θα είναι μέσα σε κάθε μάθημα ο επιθεωρητής?) είναι μια πιθανολογία για την κατάσταση που βλέπουμε εμείς οι φοιτητές! Θέλουμε λοιπόν μια πιο δίκαιη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση εμείς οι φοιτητές. Και επιχειρήματα του τύπου "οι καθηγητές θα κάνουν χάρες και θα περνούν μαθήματα για να κερδίζουν ψήφους" είναι... ΑΚΥΡΑ. Σε μεγάλα πλήθη (βλέπε πεδία >500 άτομα στις εξετάσεις) πώς είναι δυνατό να γίνει αυτό? Σε μικρά πλήθη στις εξετάσεις από την άλλη, σημαίνει ότι έγινε σωστά η διδασκαλία οπότε και στατιστικά βγαίνει ok ο προφέσσορας. (το πόσο δύσκολα είναι τα θέματα είναι μια άλλη περίπτωση)

Και πάλι διακρίνω το στυλ του νόμου του ΕΣΥΠ εδώ. Χαρακτηριστικά, το επίσημο κείμενο έλεγε "[...]μια λύση θα ήταν η οργάνωση και λειτουργία σύγχρονων πανεπιστημιακών βιβλιοθηκών, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε φοιτητή σε πανεπιστημιακά συγγράμματα. Τούτο προϋποθέτει τη συνεχή οικονομική υποστήριξη των βιβλιοθηκών [...]".
ΕΛΕΟΣ! Δε θέλουμε λόγια του αέρα και θεωρίες, θέλουμε να σπουδάσουμε!! Φτάνει οι μπαρούφες, πρέπει να γίνουν ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και όχι "αν είχαμε ένα τεράστιο κτίριο για βιβλιοθήκη και αν τα τμήματά μας ήταν μικρά και αν..."!! Αυτοί οι τύποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα!! Ποια υποστήριξη της βιβλιοθήκης??? Εδώ η δικιά μας ήταν κλειστή τόσον καιρό και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΕ ΚΑΡΦΑΚΙ!! Και λένε μετά συνεχή οικονιμική στήριξη...

Το ένα δωρεάν σύγγραμα δεν είναι πάντως εντελώς αποτυχημένο. Βοήθησε στη προώθηση των τεχνικών βιβλίων (δλδ αυτά που διαβάζουμε στο πανεπιστήμιο) και δίνει ένα ενδεικτικό τμήμα ενός θέματος. Κανένα βιβλίο δεν είναι άχρηστο. Απλά υπάρχουν καλογραμμένα και κακογραμμένα βιβλία.

Πάντως κι εγώ θα το θελά αυτό, να έχουμε μια τέλεια βιβλιοθήκη με πολλά αντίτυπα. Το ονειρευόμουν πριν έρθω στο πανεπιστήμιο :'(.
Αλλά να πάρει η ευχή, πρέπει να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα ΠΡΩΤΑ, και ΜΕΤΑ να μας αφαιρέσουν το δωρεάν βιβλίο.
Αλλιώτικα, απλά η κυβέρνηση θέλει να αφαιρέσει κονδύλια από την εκπαίδευση.

Ανέλυσα το θέμα σε παραπάνω σχόλιο.
Σημείωση: δεν αναφέρει πάντως το κόστος των αιωνίων φοιτητών στο κράτος, μπράβο που δεν ανέφερε το ανύπαρκτο!
(500 μαθήματα το εξάμηνο? ε, ας μην υπερβάλλουμε τόσο, δεν είμαστε όλοι... Γεωπονία! Grin )

lol
Αυτό φανερώνει άγνοια. Ο turambar το έχει επισημάνει επανηλημμένα, το πώς αδικείται η φοιτητική συμμετοχή με τον αλγόριθμό τους. Ναι στην εξωπαραταξιακή συμμετοχή των φοιτητών στην εκλογή πρύτανη, όχι στον άδικο αλγόριθμο που μαστορέψανε οι "σοφοί".

Η ειρωνία είναι τέχνη, και μάλιστα για να γίνει καλή ειρωνία χρειάζεται άριστη γνώση της κατάστασης. Διαφορετικά, η ρόμπα ξεκουμπώνεται και καλύτερα η μούγκα για σένα φίλε, που πιάνεις την ειρωνία τόσο ελαφρά.

lol πάλι
Τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!!!!!
Φτάνει πια με τις φωτοβολίδες για εντυπωσιοθηρία!

Όποιος θέλει να το διασταυρώσει ας κοιτάξει την ιστορία των ΜΙΤ και δε συμμαζεύεται ή πιο απλά ας δει το εξής τόπικ:

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=4656.0

Και για πιο ουσιαστική κουβέντα, τι προτείνει ο τύπος? Να γίνουμε Αγγλία, Τσεχία, Ρουμανία? Δεν μπορούμε να μείνουμε Ελλάδα? Πρέπει να ευτελίσουμε το πτυχίο μας και να γίνουμε "φτηνοί μηχανικοί" όπως στην Αγγλία?
ΠΑΙΔΕΙΑ κυρίες και κύριοι, ΠΑΙΔΕΙΑ!
ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ!
Αντίλογο σε αυτό δεν είδα. (μάλιστα, έναν διπλωματούχο τον βολεύει μια μεγαλύτερη αγορά εργασίας=ιδωτικά πανεπιστήμια)

ΜΠΡΑΒΟ

Ψιλοκάφρικη η προβολή της προσωπικής εμπειρίας, γι'αυτό θα του πω:
Μπράβο και σε σένα που τα κατάλαβες πια και κάνεις ό τι μπορείς για να τα αλλάξεις! Sad

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #100 on: June 12, 2006, 21:54:01 pm »

ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΚΟΥΝΑΓΕ

ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑ

Παρά τις σημαντικότατες διαφωνίες επί των όσων λέει για τα πανεπιστημιακά μας πράγματα, θεωρούσα τον κ. Θάνο Βερέμη ως κόσμιο άνθρωπο. Μέχρι που, το περασμένο Σάββατο διάβασα κάποιες δηλώσεις του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Δεν με νοιάζουν καθόλου οι ιδεοληψίες του συγκεκριμένου προσώπου για το πανεπιστήμιο ούτε το γεγονός πως, με τις προτάσεις που υπέβαλε ως πρόεδρος του ΕΣΥΠ, έβαλε βάσιμα στον κάθε καλόπιστο άνθρωπο την υποψία ότι δεν έχει ιδέα για το τι ακριβώς είναι, πώς και υπό ποιες συνθήκες λειτουργεί και τι ακριβώς υπηρετεί αυτός ο δημόσιος θεσμός. Δικαίωμά του. Όμως, δικαίωμά του είναι, ως Πρόεδρος του ΕΣΥΠ, να διατυπώνει με τη δική του υπογραφή όποιες προτάσεις του υπαγορεύει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ξεπέρασε όμως ο εν λόγω κ. συνάδελφος τα όρια της κοσμιότητας και του πανεπιστημιακού επαγγελματισμού, δηλώνοντας τα εξής: ...] Το μόνο που επιζητούν αυτοί είναι να μην αλλάξει τίποτα απολύτως Βλέπουν το Πανεπιστήμιο ως εφαλτήριο των προσωπικών τους φιλοδοξιών, Γι’ αυτό και όσα λένε είναι εκ του πονηρού. Αν ήσασταν π.χ. ο κ. Απέκης [τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού ΑΕΙ εννοεί] τον οποίον μέχρι χθες δεν γνώριζε κανείς, θα εγκαταλείπατε; Αν βρείτε μέσα στους συνδικαλιστές κάποιον που έχει πραγματικό βάρος ως πανεπιστημιακός, θα ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτά που λέω».
Γνωρίζει άραγε ο κ. Βερέμης το ερευνητικό και συγγραφικό έργο, την πανεπιστημιακή διαδρομή και την πανεπιστημιακή δουλειά πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης του Λάζαρου Απέκη και των μελών της Ε.Γ, καί της Δ.Ε. της ΠΟΣΔΕΠ; Ή μήπως τους ταυτίζει με κάποιους πανεπιστημιακούς «πλήρους απασχόλησης», που δεν ασκούν το λειτούργημά τους παρά όταν και εφόσον τους το επιτρέπουν οι πολλαπλές, παράλληλες με τον τίτλο του πανεπιστημιακού, επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ή οι θητείες τους σε Συμβούλια, σε Γραμματείες, σε Διευθύνσεις, σε Υπουργεία κλπ; Δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει κανείς ότι η μόνη πρόταση που απαλείφθηκε από το τελικό πόρισμα του ΕΣΥΠ ήταν εκείνη η οποία αφορούσε στην πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των μελών ΔΕΠ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Σ’ όλους συμβαίνει να οργίζονται και ν’ αφήνουν τα λόγια να φεύγουν ανεξέλεγκτα από το έρκος των οδόντων. Ας ξαναδιαβάσει ψύχραιμα τις δηλώσεις του κι ας βρει το θάρρος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Κι ένα-δυο σχόλια επί λεπτομερειών. Υποστηρίζει, λοιπόν, ο κ. Βερέμης στην εν λόγω συνέντευξή του ότι οι αιχμές κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων συνιστούν «αρλούμπες». Και συνεχίζει: «Μακάρι να έρχονταν σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια στη χώρα. Αλλά δεν θα έρθουν, Απλώς θέλουμε να δοθεί η δυνατότητα να υπάρχουν, όπως σε όλον τον κόσμο. Οπότε, όλη αυτή η ταραχή με τα ιδιωτικά ΑΕΙ, που θα υποβαθμίσουν τάχα τα δημόσια, είναι παράλογη».
Δικαιούται ο κ. Βερέμης να είναι αδιάβαστος για το τι τρέχει στην Ευρώπη και σε «όλον τον κόσμο» με τα λεγόμενα «ιδιωτικά πανεπιστήμια». Δικαιούται να μην γνωρίζει και τα όσα έγραψε προσφάτως στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ο Γιώργος Σταθάκης για τα «μη κρατικά πανεπιστήμια» των Η.Π.Α. Να μην του θέσουμε, λοιπόν, ερωτήματα που απαιτούν διάβασμα και ενημέρωση, διότι ως πανεπιστημιακός «πλήρους απασχόλησης» δεν έχει χρόνο για να ανταποκριθεί στις σχετικές απαιτήσεις. Να δεχτούμε, δηλαδή, ότι τα πράγματα θα μπορούσε να είναι κι έτσι όπως τα λέει. Αν ήταν, όμως, τα πράγματα έτσι όπως τα λέει, τότε τι την θέλει η κυβέρνηση την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος; Για να υπάρχει μια δυνατότητα να έρθουν κάποτε, στο αόρατο μέλλον, τα «σοβαρά ιδιωτικά πανεπιστήμια» που ο ίδιος προεξοφλεί ότι δεν θα έρθουν; Για να την βάλουν τη συνταγματική αναθεώρηση στη συλλογή των πεπραγμένων τους; Για ένα σκέρτσο, για μια παραξενιά δηλαδή, η Κυβέρνηση βάζει φωτιά στα πανεπιστήμια;
Γνωρίζουμε τις φραντσάιζ επιχειρήσεις και τα Κολέγια που περιμένουν στη σειρά για να περάσουν από την αρμοδιότητα του Υπουργείου Εμπορίου σ’ εκείνην του Υπουργείου Παιδείας και να αναγνωριστούν, με τη βούλα του Συντάγματος, ως «Πανεπιστήμια». Τι σκέφτεται και τι λέει επ’ αυτών των γνωστών στους αναγνώστες των καθημερινών εφημερίδων ο κ. πρόεδρος του ΕΣΥΠ; Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Τιποτολογών όμως, παίρνει ρητά θέση υπέρ της ένταξης της παιδείας στις προβλέψεις της Γενικής Συμφωνίας για το Εμπόριο των Υπηρεσιών που υπογράφτηκε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, της γνωστής GATS, υπέρ των θέσεων της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Ο.Ο.Σ.Α. για τα ιδιωτικά και δημόσια ιδρύματα «μεταλυκειακής εκπαίδευσης». Όμως, ως εκ της θέσεώς του στη θέση του Προέδρου του ΕΣΥΠ, ο κ. Βερέμης, ακόμα και τιποτολογών, συντάσσεται ενεργά με τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διάλυση και την εκποίηση του ελληνικού δημοσίου και ακαδημαϊκού πανεπιστημίου. Διότι αυτό κελεύουν οι προφήτες. Δυστυχώς, ο κ. Βερέμης δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα χρησιμότερο από την εικόνα του «ακαδημαϊκού» εκπροσώπου μιας ιδεολογικά συγχυσμένης αστικής τάξης, οι πολιτικοί εκπρόσωποι της οποίας αύριο θα μας υποδείξουν να ψηφίσουμε Καραμανλή ή Παπανδρέου ή θα επιλέξουν ανάμεσα στην «Ευρώπη» και την «Αμερική» με κριτήριο τα αυριανά (όχι τα μεθαυριανά) τους κέρδη, το κατά πού φυσάει ο άνεμος ή το όνειρο που είδαν το περασμένο βράδυ.

alfavita

tu/e
JAE
Guest
« Reply #101 on: June 13, 2006, 01:32:00 am »

Quote from: Turambar on June 12, 2006, 16:00:05 pm
Quote from: JAE on June 12, 2006, 11:35:34 am

Ένα ποστ, δεν λέει τίποτα για αυτό που λες ΤΖΑΕ.

Ήδη πολλοί απόφοιτοι έχουν μιλήσει εδώ. Και έχω μιλήσει και εγώ με πολλούς απόφοιτους για το θέμα. Δε μπορούμε όμως να ξέρουμε πραγματικά από σποραδικές απόψεις.

Η διαφορά νοοτροπίας έχει την πηγή της σε πολιτική διαφορετικότητα πιστεύω.

Δεν ξερω εγω παντως που μιλαω με τα παιδια απο το διατμηματικο μεταπτυχιακο του ετους μου - πολλοι ειναι ανημερωτοι για το ολο θεμα και απλα βαδιζουν αναγκαστικα με τις αποφασεις του συλλογου χωρις να μπορουν να λαβουν μερος στις διαδικασιες. Στην ουσια νιωθουν οτι αλλοι παιρνουν τις αποφασεις και οτι ειναι αποκομμενοι.

Το πολιτικη διαφορετικοτητα δεν νομιζω οτι παιζει τοσο πολυ.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #102 on: June 13, 2006, 01:36:12 am »

θες να πεις ότι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάς, έχουν ιστορικό ανάμειξης στα κοινά, και στους αγώνες, και τώρα που τελείωσαν το χάσαν από μέσα τους;

byeeee
JAE
Guest
« Reply #103 on: June 13, 2006, 01:42:49 am »

Quote from: Turambar on June 13, 2006, 01:36:12 am
θες να πεις ότι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάς, έχουν ιστορικό ανάμειξης στα κοινά, και στους αγώνες, και τώρα που τελείωσαν το χάσαν από μέσα τους;

Οχι θελω να πω οτι απλα ειναι ανημερωτοι και δεν τους δινεται η ευκαιρια να ψηφησουν καπου.
Θελω να πω οτι εσυ ψηφιζεις ναι στην καταληψη και η αποφαση σου καθοριζει και τις τυχες αυτων των ανθρωπων χωρις να εχουν την δυνατοτητα να καταθεσουν και αυτοι την αποψη τους.
Ιστορικο αγωνων κτλ δεν νομιζω να χρειαζεσαι για να ενημερωθεις και να καταθεσεις τα πιστευω σου μεσω της ψηφου σου.Δεν νομιζω αυτοι που ψηφιζουν οτι και να ψηφιζουν στον συλλογο οτι ολοι εχουν ιστορικο αγωνων...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #104 on: June 13, 2006, 01:47:20 am »

μάλλον μιλάμε για άλλα πράγματα... εγώ συνεχίζω να αναρωτιέμαι από που συμπέρανες ότι υπάρχει διαφορά νοοτροπίας μεταξύ φοιτητών και απόφοιτων.

byeeee
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 Go Up Print
Jump to: