• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:57:26 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:57:26 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 92
Total: 113
Sotirisbikos
Giannisss
vaggos
AcDimitri
Tolizz
Kv
gpapailio
NET2GRID
Le ece
JoHn!
Denisivo
sherlock
tsaliki
mike1996
A-TheITGuy
Saint_GR
vaggelisx
kathrin_p
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Tα άφυλα παιδιά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Tα άφυλα παιδιά  (Read 5825 times)
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
Re: Tα άφυλα παιδιά
« Reply #15 on: October 23, 2012, 03:07:06 am »

Quote from: Viktor on October 23, 2012, 02:47:08 am
Quote from: g on October 23, 2012, 02:39:57 am
Ε θα μπορούσες αναμφίβολα να βρείς αντικειμενικά καλύτερα άρθρο περί του θέματος ... και το "συναισθηματικά φορτισμένο" στην συγκεκριμένη περίπτωση εκράζει πολύ λιγότερα απ'όσα πραγματικά είναι αυτό το άρθρο....δηλαδή ο τύπος απλά θα μπορούσε να πάει στο μπαρ να πιεί τίποτα και να το βγάλει απο μέσα του ...να εκφράσει το πόσο ταράχτηκε και τι ακριβώς φοβάται .... δεν μπορώ να φανταστώ άλλη λειτουργία του συγκεκριμένου άρθρου.

εδιτ : Viktor το άρθρο δεν φαίνεται να τονίζει το φαινόμενο απο αυτήν την σκοπιά ,η οποία κατά την γνώμη μου τουλάχιστον έχει κάποια βάση ...

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ φυσιολογικό άνθρωπο που να βλέπει αυτα τα πράγματα και να μην ταράζεται. Εσένα δεν σε ταράζουν;

Είμαι σίγουρος ότι έχεις δεί και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πιο ακραίες εικόνες και μάλιστα πάνω σε θέματα που είναι πολύ πιο εύκολο να αναλύσεις στοιχειωδώς και να καταλήξεις σε μια έστω πρόχειρη μέθοδο αντιμετώπισης .Επίσης είμαι σίγουρος ότι κατανοείς πως αυτό το φαινόμενο δεν περιγράφει ούτε κατα διάνοια τον ευρωπαικό κόσμο (πόσο μάλλον την πλειοψηφία του κόσμου) αυτήν την στιγμή και είναι όντως ακραίο για να εκφράζεται με τέτοια ανησυχία....Τι προτείνεις εσύ ??

Εμένα ναι, με ταράζει αρκετά αλλά μάλλον για άλλους λόγους, αλλά γενικά ταράζομαι και εύκολα ... δεν βλέπω και σπλατερ σκέψου.Επίσης έχω ένα θέμα με το "φυσιολογικός" ...δύσκολα υφίσταται πλέον αυτό ως κάτι σταθερό.

@social waste

οχι δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα του άρθρου .... το θέμα ειναι κατα 90% προσωπικό του αρθρογράφου.(αλλά γενικά όντως το θέμα είναι εκεί ...απλά κάπως σκάλωσα σχετικά με το πως μπορεί να "εξηγεί" η σιμόν ντε μπ ενα φαινόμενο στην σουηδία του 2012 που απότι κατάλαβα δεν ενσωματώνει καμία άλλη διεκδίκηση ασπούμε )

Το θέμα του viktor μάλλον είναι το τι μπορεί να κοστίσει ψυχολογικά σε κάποιο παιδάκι (πάνω στην περίοδο της μετάβασης προς μια ασππούμε κανονικότητα και θεσμοθέτηση και αποδοχή ) μια τέτοια κατάσταση  και αν τελικά το σύνολο είναι αρνητικό η θετικό ... και αν μπορεί κάτι τέτοιο να υπάρξει σε μια κοινωνία στην οποία πολύ πιο σημαντικά ζητήματα ακόμα είναι στην συζήτηση και διαμόρφωση....εξου και το ο τρόπος που εκφράζεται σαν να του συμβαίνει του ίδιου κάτι τέτοιο .
« Last Edit: October 23, 2012, 03:19:38 am by g » Logged

Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #16 on: October 23, 2012, 03:13:10 am »

Quote from: Social_waste on October 23, 2012, 03:03:23 am
Quote from: Viktor on October 23, 2012, 02:45:16 am
δες το αγοράκι στη φωτογραφία.
το αγορακι στη φωτογραφια ειναι ντυμενο πεταλουδα*. οι πεταλουδες βεβαια δεν ειναι
δεσμευτικα θηλυκες. δεν ειναι η φυση που σε κανει να σχετιζεις τα κοριτσακια με τις πεταλουδες
και τα αγορακια με τα ξυλινα σπαθια (η τα xbox ξερω γω).

αν θες να δεις ενα καλυτερο παραδειγμα ανοιξε το λινκ. εκει θα δεις ενα αγορακι ντυμενο spiderman
να σπρωχνει ενα καροτσακι. αλλα γιατι το καροτσακι πρεπει να μας σοκαρει? γιατι μονο τα κοριτσακια
πρεπει να παιζουν τις μαμαδες αλλα τα αγορακια ποτε τους μπαμπαδες? και αν εγω βαλω τα δικα
μου παιδια να παιζουν τους μπαμπαδες εσυ θες να μου στειλεις τους μπατσους?

*(εδω μπορεις να πεις νεραιδα. αλλα παλι το γιατι το grace ειναι αποκλειστικα γυναικειο
   χαρακτηριστικο ειναι βεβαια ζητημα κοινωνιας παρα φυσης)

Το είδα το link όπως επίσης διάβασα και το ανόητο άρθρο του Παπανικολάου. Είναι άλλο πράγμα, να λέμε ότι στο όνομα του προοδευτισμού δείχνουμε ανοχή σε αποκλίνουσες ερωτικές προτιμήσεις, και άλλο να τις καλλιεργούμε στα παιδιά από μικρή ηλικία.

Εσύ αν κάνεις ποτέ αγόρακι, ντύσε το σαν Barbie και βγες βόλτα. Ευτυχώς σε αυτή τη χώρα, παρ' όλα τα δεινά που την κατατρέχουν, δεν θα χρειαστεί να φονάξω τους μπάτσους, θα έρθουν από μόνοι τους να σε μαζέψουν.
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #17 on: October 23, 2012, 03:19:35 am »

@g

Έχεις δίκιο ότι όσα συμβαίνουν στις σκανδιναβικές χώρες, σίγουρα δεν είναι καθρέπτης για την υπόλοιπη Ευρώπη. Καλό είναι όμως να τα έχουμε υπόψη, όταν μας φέρνουν τις εν λόγω χώρες ως παράδειγμα προς μίμηση.
Social_waste

View Profile
« Reply #18 on: October 23, 2012, 03:39:24 am »

Quote from: g on October 23, 2012, 03:07:06 am
([...]ενα φαινόμενο στην σουηδία του 2012 που απότι κατάλαβα δεν ενσωματώνει καμία άλλη διεκδίκηση ασπούμε )
σε αυτο δε διαφωνω ρε, και αν θες ολα αυτα τα parenting techniques μου φαινονται πιπες γενικα
(αν και αυτο ενδεχεται να οφειλεται στην αγνοια μου). αλλα αυτο δε σημαινει οτι η οποια διαφωνια
μπορει να βασιζεται σε κενολογιες του τυπου α ου δεν ειναι φυσικο, αισθανομαι αβολα οταν το βλεπω.

http://www.youtube.com/watch?v=ecVfz6h1Ot4

« Last Edit: October 23, 2012, 03:41:31 am by Social_waste » Logged

Vive le son
D'l'explosion!
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #19 on: October 23, 2012, 04:01:18 am »

Quote from: Social_waste on October 23, 2012, 03:39:24 am
Quote from: g on October 23, 2012, 03:07:06 am
([...]ενα φαινόμενο στην σουηδία του 2012 που απότι κατάλαβα δεν ενσωματώνει καμία άλλη διεκδίκηση ασπούμε )
σε αυτο δε διαφωνω ρε, και αν θες ολα αυτα τα parenting techniques μου φαινονται πιπες γενικα
(αν και αυτο ενδεχεται να οφειλεται στην αγνοια μου). αλλα αυτο δε σημαινει οτι η οποια διαφωνια
μπορει να βασιζεται σε κενολογιες του τυπου α ου δεν ειναι φυσικο, αισθανομαι αβολα οταν το βλεπω.

http://www.youtube.com/watch?v=ecVfz6h1Ot4

Κοίτα εμένα πάντως με εκνευρίζει και ο spiderman και τα ροζ καροτσάκια (κλασικός σε αυτό) , ισως με έναν τρόπο και γω αισθάνομαι άβολα ....πάντως οκ συμφωνούμε γενικά .Απλά θεώρησα ότι πιο ουσιώδες ήταν να μετακινηθεί το θέμα στην ψυχολογία ασπούμε του τύπου που έγραψε το άρθρο και γενικά στον τέτοιου τύπου λόγο .Ελπίζω να το σξηγήσω καλύτερα μετά απο λίγο ύπνο....

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #20 on: October 23, 2012, 19:53:50 pm »

Το πρώτο ποστ εξακολουθεί να είναι αηδιαστικό όπως είπε ο g αλλά το αφήνω λόγω... occam's razor (λιγότερες δυνατές επεμβάσεις) μιας που καθυστέρησα κιόλα αφού κάνατε ωραία συζήτηση.

τι μας λες ρε μεγάλε
θα πεις

πόσταρα κυρίως για επίστηση προσοχής των νέων μοντ

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #21 on: October 23, 2012, 21:31:33 pm »

Quote from: Viktor on October 23, 2012, 03:13:10 am
Είναι άλλο πράγμα, να λέμε ότι στο όνομα του προοδευτισμού δείχνουμε ανοχή σε αποκλίνουσες ερωτικές προτιμήσεις,...

Ανοχή δείχνουμε απέναντι σε σένα και στις ομοφοβικές σου εμμονές.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #22 on: October 23, 2012, 21:56:52 pm »

Η ταινία είναι must.

Don't get strung out by the way that I look,
Don't judge a book by its cover
I'm not much of a man by the light of day,
But by night I'm one hell of a lover

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=lwUjJXxoGy4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lwUjJXxoGy4</a>

Ποιός με κατασκοπεύει;
rspappas
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: October 23, 2012, 22:06:37 pm »

Quote from: Viktor on October 23, 2012, 03:13:10 am
ανοχή σε αποκλίνουσες ερωτικές προτιμήσεις,...

γαματο!!!

το τοπικ εχει τρελες προοπτικες για τρολλage

http://en.wikipedia.org/wiki/Lopadotemachoselachogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphioparaomelitokatakechymenokichlepikossyphophattoperisteralektryonoptekephalliokigklopeleiolagoiosiraiobaphetraganopterygon

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #24 on: October 23, 2012, 22:11:53 pm »

Άλλο να δείχνεις ανοχή στις ερωτικές προτιμήσεις και άλλο να είσαι ομοφοβικός

Δε πρόκειται να κάνω κάτι αν το παιδί μου στα 18 του αποφασίσει να είναι ομοφυλόφιλος. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα του δίνω κίνητρο να γίνει από τα 10 του! Μη τρελαθούμε κιόλας! Αν θέλει να γίνει θα γίνει εκ του φυσικού του. Εως τότε έχω υποχρέωση να του δίνω ετεροφυλοφιλικές τάσεις, όπως άλλωστε το επιβάλλει και η φύση (και μην ακούσω χαζομάρες ότι πηδιούνται τα αρσενικά σκυλιά μεταξύ τους, και αλλα πραγματα κάνουν)

Είπαμε να το παίξουμε προοδευτικοί και ανοικτόμυαλοι, αλλά αυτό καταντάει μαλακία.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #25 on: October 23, 2012, 22:20:55 pm »

Quote from: AgentCain on October 23, 2012, 22:11:53 pm
Άλλο να δείχνεις ανοχή στις ερωτικές προτιμήσεις και άλλο να είσαι ομοφοβικός

Είπαμε να το παίξουμε προοδευτικοί και ανοικτόμυαλοι, αλλά αυτό καταντάει μαλακία.

Δε τίθεται θέμα ανοχής, τίθεται θέμα δικαιωμάτων που είτε τα σέβεσαι είτε πας στη Γκάνα να λιθοβολείς κόσμο γιατί δε ζεί τη ζωή του όπως τη ζεις εσύ. Το παίζεται και επ'ουδενί δεν είστε.

Ποιός με κατασκοπεύει;
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: October 23, 2012, 22:27:52 pm »

Ο σεβασμός υπονοεί ότι αποδέχεσαι κάτι και το επικροτείς, αναγνωρίζοντας την αξία του και μάλιστα προσπαθώντας να το αναπαράγεις.
Η ανοχή επιβάλλει αποδοχή αλλά δε σημαίνει ότι το επικροτείς κιόλας. Είναι δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει στη ζωή του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το επικροτήσω με τα δικά μου στάνταρ. Ίσα ίσα, όπου ζητήσουν τη γνώμη μου θα πω ότι είναι λάθος. Αλλά μέχρι εκεί, δε χρειάζεται να λιθοβολήσουμε κανεναν.

Αν ο άλλος δε μπορεί να κρατηθεί στη γνώμη και προβαίνει σε βίαιες λεκτικές ή άλλες ενέργειες, αλλού είναι το πρόβλημα. Χρειάζεται ψυχοθεραπεία και έλεγχο νεύρων.

Είναι σωστό να καταπιέζω τον εαυτό μου, επιβάλλοντάς του να λέει ψέματα του στυλ "Ναι και γω έτσι θα κανα";
Όχι δε θα κανα έτσι και είμαι περίφανος γιαυτό γιατί είναι προσωπική μου επιλογή και σε όποιον αρέσει. Όπως και αυτός κάνει τις επιλογές του έτσι και εγώ τις δικές μου. Γιατί να μπλεκόμαστε;

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #27 on: October 23, 2012, 22:36:46 pm »

Ανοχή σημαίνει "χάρη του κάνουμε". Δικαίωμα σημαίνει "σιγά μη μας ρωτήσει κιόλας". Για να καταλαβαινόμαστε.

Ποιός με κατασκοπεύει;
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: October 23, 2012, 23:22:23 pm »

Δε καταλαβα πως συγκρούονται αυτά τα 2
Ναι χάρη του κάνω. Και γενικά χάρη κάνω σε πολλά πράγματα που είναι αντίθετα με τη λογική μου και γενικά με τη λογική του κάθε ένα.
Απλώς θα συνεχίσω να του κάνω τη χάρη όσο δεν ενοχλεί εμένα ή τους ανθρώπους που αγαπώ.

Δε πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει άλλη σχέση εκτός από την ανοχή. Ένα 95% ανέχεται ενα 5%. Τωρα ποιο ποσοστό είναι ποιο, εξαρτάται από την εποχή και τη κοινωνία.

Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #29 on: October 23, 2012, 23:31:03 pm »

Όταν στο 95% δεν του πέφτει λόγος τί κάνει το 5% μια χαρά μπορεί να υπάρξει.

Ποιός με κατασκοπεύει;
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: