• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:36:39 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:36:39 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 108
Total: 158
miltan8
acolak
Mikekmp
Giorgos2222
DemetriosL
Giannis Masterio
Saint_GR
tasos gourd
superkolios
m.renia
dkonst
alex_samaras_
EiriniGeo
vagk
aalmpanb
babis.o.sougias
Maximos7
Deviate
sigklitiki
arisap
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
Βασιλης
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
anon
akoil
satsok
VaiosG
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Born_Confused
ELEF
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Tα άφυλα παιδιά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: Tα άφυλα παιδιά  (Read 5774 times)
Marco
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Tα άφυλα παιδιά
« on: October 22, 2012, 12:57:04 pm »

Tὰ ἄφυλα παιδιά

Διάβασα αὐτὲς τὶς ἡμέρες - τυχαῖα καὶ σκόρπια - τὶς ἐκπαιδευτικὲς πολιτικὲς στοὺς παιδικοὺς σταθμοὺς - καὶ τὰ δημοτικὰ σχολεῖα τῆς Ἀμερικῆς - σὲ ὅ,τι ἀφορᾷ στὸν καθορισμὸ τοῦ φύλου. Μία κόλασι κυριολεκτικά.
Τὰ ἀμερικανικὰ πανεπιστήμια – παράγουνε χιλιάδες κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, συμβούλους ἐκπαίδευσης κλπ - ἀπὸ τὰ τμήματα ΛεσβιΟμοφυλόΕπαμφοτεΤραβεστὶ σχολῶν - οἱ ὁποῖοι ἀναλαμβάνουνε θέσεις στὰ ἀμερικανικὰ σχολικὰ προγράμματα.
Οἱ γονεῖς - πολλοὶ γονεῖς - εὑρισκόμενοι σὲ πανικὸ - προσπαθοῦνε ὅπως μποροῦνε νὰ σώσουνε τὰ παιδιά τους. Στ᾿ ἀλήθεια εἶναι σὰν νὰ διαβάζῃ κανείς - τὴν Ἀποκάλυψη τοῦ Ἰωάννη. Ὄχι μόνο ἔχουνε κατορθώσει νὰ περάσουνε - τὰ μαθήματα ἀπαγόρευσης τοῦ φύλου - ἀκόμα καὶ στὸ μάθημα τῆς ἀριθμητικῆς ἢ τῆς γεωγραφίας - ἀλλὰ πλέον καὶ τὸ ἐμπόριο - ποὺ ἀμέσως ἁρπάζει τὶς νέες καταστάσεις - διαφημίζει τὰ παιδικὰ ροῦχα - σὰν ροῦχα «gender neutral» - κάτι ἐντελῶς διαφορετικὸ ἀπὸ τὰ γιούνισεξ τοῦ παρελθόντος.

Γονεῖς ποὺ κρύβουνε τὸ φύλο τοῦ παιδιοῦ τους - ἀπὸ τοὺς γείτονες, τοὺς φίλους, ἀπὸ τὰ ἴδια τὰ παιδιὰ - μέχρι αὐτὰ νὰ γίνουνε 5 χρονῶν καὶ «νὰ ἀποφασίσουνε μόνα τους» - ἂν θέλουνε νὰ εἶναι ἀγόρια - ἢ ὁμοφυλόφιλα ἀγόρια - ἢ λεσβίες - τὰ 5 χρονα κακόμοιρα βασανισμένα παιδάκια - ἀπὸ τὴν δαιμονικὴ ὑστερία τῶν ἀνωμάλων γονιῶν τους.

(«Couple raise "genderless" baby so it can choose its own sex later in life», The Indian Express, 25-5-2011)

«A Canadian couple has sparked controversy by deciding to keep the sex of their 4-month-old baby a secret as part of an attempt to raise a "genderless child". Kathy Witterick, 38, and David Stocker, 39, are raising their third child, Storm, to be free of societal norms regarding gender, reports the Mirror. They want Storm to decide for itself whether it is going to be a boy or a girl.
»A couple who have spent five years keeping their child's sex a secret have finally revealed it's a boy. Beck Laxton, 46, and partner Kieran Cooper, 44, decided to hide it from all but their closest relatives and raise him as "gender neutral". According to them, gender neutral was the way to go, if they wanted to allow their child's true personality to emerge. Laxton is of the opinion that gender stereotyping is fundamentally stupid, and she wanted to avoid it all together. In fact she goes as far as to say that early gender stereotyping can be harmful. "Gender affects what children wear and what they can play with, and that shapes the kind of person they become", she says.»

Οἱ Σουηδοὶ εἰσαγάγανε φέτος στὰ λεξικά τους μία νέα - οὐδετέρου γένους ἀντωνυμία - ὥστε νὰ μὴν ξεχωρίζῃ τὸ φύλο. Στὴν διαδικτυακὴ ἔκδοση τῆς Ἐθνικῆς Ἐγκυκλοπαίδειας τῆς Σουηδίας - μετὰ ἀπὸ μάχες - δημιούργησαν τὴν λέξη hen - ποὺ δὲν προσδιορίζει τὸ φύλο. Στὰ Σουηδικὰ han = αὐτὸς καὶ hon = αὐτή. Ηen - ἀντὶ ὀνόματος, χωρὶς φύλο. Στὰ σχολεῖα οἱ δάσκαλοι δὲν κάνουνε ἀναφορὰ στὸ φύλο - τοὺς ζητᾶνε π.χ. νὰ ἀποφεύγουνε ἐκφράσεις ὅπως «καλημέρα ἀγόρια καὶ κορίτσια». Ἀκόμα καὶ οἱ λέξεις πατέρας καὶ μητέρα - ἔχουνε μπεῖ στὸ στόχαστρο - καὶ προσπαθοῦνε καὶ αὐτὲς νὰ τὶς ἀντικαταστήσουνε μὲ λέξεις - ἄφυλες καὶ οὐδέτερες.
Διαβάστε ἐδῶ - γιὰ τὸ σχολεῖο πού ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ - γιατὶ τὸ παιχνίδι τῶν παιδιῶν - ὅπως λένε - ἀναπαράγει τὰ στερεότυπα τοῦ φύλου - τὰ ἀγόρια γίνονται ἀγόρια ξανὰ - καὶ τὰ κορίτσια κορίτσια - κι αὐτὸ ἀπαγορεύεται !

(«Sweden's new gender-neutral pronoun: hen - A country tries to banish gender», Slate, 11-4-2012)

«Ironically, in the effort to free Swedish children from so-called normative behavior, gender-neutral proponents are also subjecting them to a whole set of new rules and new norms as certain forms of play become taboo, language becomes regulated, and children's interactions and attitudes are closely observed by teachers. One Swedish school got rid of its toy cars because boys "gender-coded" them and ascribed the cars higher status than other toys. Another preschool removed "free playtime" from its schedule because, as a pedagogue at the school put it, when children play freely "stereotypical gender patterns are born and cemented. In free play there is hierarchy, exclusion, and the seed to bullying." And so every detail of children's interactions gets micromanaged by concerned adults, who end up problematizing minute aspects of children's lives, from how they form friendships to what games they play and what songs they sing.
»The Swedish school system has wholeheartedly, and probably too quickly and eagerly, embraced this new agenda. Last fall, 200 teachers attended a major government-sponsored conference discussing how to avoid "traditional gender patterns" in schools. At Egalia, one model Stockholm preschool, everything from the decoration to the books and toys are carefully selected to promote a gender-equal perspective and to avoid traditional presentations of gender and parenting roles. The teachers try to expose the pupils to as few "gendered expressions" as possible. At Christmastime, the Egalia staff rewrote a traditional song as "hen bakes cakes all day long." When pupils play house, they are encouraged to include "mommy, daddy, child" in their imaginary families, as well as "daddy, daddy, child"; "mommy, mommy, child"; "daddy, daddy, sister, aunty, child"; or any other modern combination.»

Kατάλογοι ὀνομάτων μὴ προσδιοριστικῶν τοῦ φύλου - (ὀνόματα ἀνδρόγυνα) - γιὰ νὰ δώσετε στὸ παιδί σας. Ἡ Σουηδία ἔχει διὰ νόμου 170 τέτοια ὀνόματα. Ἀγόρια ποὺ τὰ λένε Λίζα - εἶναι νὰ τρελλαθῇς μὲ τὰ δαιμονικὰ ὑστερικὰ καμώματα τοῦ δυτικοῦ ἐκφυλισμοῦ.

«Activists are lobbying for parents to be able to choose any name for their children (there are currently just 170 legally recognized unisex names in Sweden). The idea is that names should not be at all tied to gender, so it would be acceptable for parents to, say, name a girl Jack or a boy Lisa.»

(«It's a boy! Couple reveal sex of their 'gender neutral' kid after five years», The Sun, 21-1-2012)

Ἐδῶ ἕνα σύγχρονο gender neutral παιδάκι.

Η συνέχεια εδώ
vag
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Tα άφυλα παιδιά
« Reply #1 on: October 22, 2012, 13:20:39 pm »

Όχι δεν φταίει η μαμά μου
ούτε όπως λένε οι γιατροί
και όπως θέλει να πιστεύει ο μπαμπάς μου
μια ορμονική διαταραχή

Όχι δεν φταίει η ομορφιά μου
κι οι τρόποι μου οι κουνιστοί
ούτε κι ο παιδικός μου φίλος ο Γιωργάκης
που χαϊδευόμαστε μικροί

Μοναχογιός μικρoμεσαίων
με καθωσπρέπει ανατροφή
όμως με δείχναν και γέλαγαν στο σχολείο
και με φωνάζαν αδερφή

Γιατί δεν πήρα το ρολάκι
που μου πασάραν οι πολλοί
να παίζω το γαλάζιο αγοράκι
με την βαρβάτη την ψωλή

Έχω ένα τσίρκο στην καρδιά μου
με πήρε μπάλα η αλλαγή
έβαλα σιλικόνη στα βυζιά μου
κι έφτιαξα ψεύτικο μουνί

Καταναλώνομαι τις νύχτες
με την δικιά τους συνταγή
εγώ πουλάω τα όνειρά μου στους ξενύχτες
κι αυτοί γαμάνε μια πληγή

Ξενοδοχείο η αγκαλιά μου
για καμικάζι εραστές
κι έχει φρικάρει η σπιτονοικοκυρά μου
μ' εμένα και τους εμπρηστές

Έχω ένα πόνο στην κοιλιά μου
τη νιώθω να εγκυμονεί
θ' απλώσω στην ταράτσα τ' άντερά μου
με μανταλάκια χιαστί
και θα κρεμάσω τα ερμαφρόδιτα μωρά μου
η πρώτη μάνα τραβεστί.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #2 on: October 22, 2012, 13:24:05 pm »

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/336533-den-yparxei-penalti-ston-sisoko

«Δεν υπάρχει πέναλτι στον Σισοκό»
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #3 on: October 22, 2012, 14:16:28 pm »

Το άρθρο που ανέβασες alex-pv είναι ρατσιστικό. Είναι ενοχλητικό τέτοιο περιεχόμενο στο φόρουμ.
Θα σταλεί στον κάδο.
Για ποιο λόγο το ανέβασες;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Marco
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: October 23, 2012, 02:18:16 am »

Έχεις δίκιο αν με το ρατσιστικό εννοείς συναισθηματικά φορτισμένο. Την πρόθεση του  συγγραφέα δεν τη γνωρίζω για να τον κατηγορήσω πως γράφει με εμπάθεια προς τα αναφερθέντα πρόσωπα. Αν πάντως θεωρείς ρατσισμό την άποψη του (το κείμενο είναι copy-paste) για τους ομοφυλόφιλους  τότε μάλλον χρησιμοποιείς λάθος ορολογία. Η λέξη ρατσισμός όπως χρησιμοποιείται σήμερα δεν έχει καθορισμένο νόημα αλλά εξαρτάται από τις απόψεις του καθενός, συνεπώς πιστεύω πως πρέπει να μείνουμε στην κλασσική της σημασία, αυτή των φυλετικών διακρίσεων.

Να σου πω το σκέφτηκα πάντως να αναφερθώ στο θέμα κάνοντας χρήση αποκλειστικά των πηγών που παραθέτει ή να διασκευάσω το κείμενο ώστε να έχει ουδέτερο χαρακτήρα αλλά θα έχανα πολύ χρόνο.

Τώρα αφού σχολίασα την πρώτη πρόταση της ανάρτησής σου θα απαντήσω στην ερώτηση.

Οι λόγοι που το ανέβασα:
Σε ένα topic που λέγεται Κοινωνία: Για ό,τι μας προβληματίζει σχετικά με την κοινωνία... ανέβασα ένα κείμενο για ένα θέμα που με προβλημάτισε προφανώς….

Ο δυτικός πολιτισμός καθώς και η παιδεία των σκανδιναβικών χωρών συχνά παρουσιάζονται ως πρότυπα για την χώρα μας άρα σκέφτηκα πως οι παραπάνω πληροφορίες θα βοηθήσουν κάποιον να δει πιο σφαιρικά το θέμα και να ενημερωθεί για ένα μέρος αυτής της κουλτούρας που είναι άγνωστο στην Ελλάδα(εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά διάβασα τον όρο gender neutral). Η ανάρτηση έχει σαφώς σκοπό αρχικά την ενημέρωση.
Επίσης ήθελα να διαβάσω άλλες γνώμες και αντεπιχειρήματα(συνήθης λόγος για να ξεκινάς ένα topic).Επειδή συμφωνώ όμως και με τα γραφόμενα περί εκφυλισμού της κοινωνίας και αντιπαιδαγωγικών πρακτικών ίσως αντιμετώπισα λίγο επιπόλαια το θέμα των κανονισμών του forum(δεν τους έχω διαβάσει).

Τέλος ήθελα να θίξω γενικότερα την λογική του «ας τον να διαλέξει μόνος του» και της μη άσκησης επιρροής από το κοντινό περιβάλλον στη διαμόρφωση του χαρακτήρα. Συνειρμικά μου θύμισε το όλο κείμενο ένα σχόλιο αναγνώστη σε αμερικάνικη σελίδα- που πραγματεύεται θέματα προπαγάνδας- … έλεγε πως οι Αθηναίοι υποχρεώνονταν να παρακολουθούν θέατρο γιατί ήταν μια μορφή καθεστωτικής προπαγάνδας και πως λειτουργούσε αρνητικά στην ελεύθερη βούληση. Το παραλλήλιζε με την τηλεόραση δηλαδή.

Συμπληρωματικά: Όποιος διαβάσει προσεκτικά και με μετριοπάθεια  το κείμενο θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα πως η επικράτηση αυτού του παραλογισμού θα έχει καταστροφικές συνέπειες στη νέα γενιά.

Στειλ’ το στον κάδο αν θες.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: October 23, 2012, 02:29:44 am »

On ne naît pas femme: on le devient.

Vive le son
D'l'explosion!
Social_waste

View Profile
« Reply #6 on: October 23, 2012, 02:31:27 am »

http://enthemata.wordpress.com/2012/10/21/papanikolaoy-3/

Vive le son
D'l'explosion!
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #7 on: October 23, 2012, 02:36:33 am »

Το άρθρο δεν είναι ρατσιστικό, είναι φρικαλέο. Αυτό που περιγράφεται είναι στεγνή κακοποίηση παιδιών. Απορώ ποιος τους επιτρέπει να πράττουν τέτοιες κτηνοδίες εις βάρος μικρών παιδιών χωρίς να επεμβαίνει ο νόμος.
Social_waste

View Profile
« Reply #8 on: October 23, 2012, 02:39:43 am »

ο νομος δεν επεμβαινει οταν δινεις στο παιδι σου για πρωινο πατατακια.
η οταν του προτεινεις για ψυχαγωια την τηλεοραση.

γιατι θελεις να επεμβει εδω?

Vive le son
D'l'explosion!
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #9 on: October 23, 2012, 02:39:57 am »

Ε θα μπορούσες αναμφίβολα να βρείς αντικειμενικά καλύτερα άρθρο περί του θέματος ... και το "συναισθηματικά φορτισμένο" στην συγκεκριμένη περίπτωση εκράζει πολύ λιγότερα απ'όσα πραγματικά είναι αυτό το άρθρο....δηλαδή ο τύπος απλά θα μπορούσε να πάει στο μπαρ να πιεί τίποτα και να το βγάλει απο μέσα του ...να εκφράσει το πόσο ταράχτηκε και τι ακριβώς φοβάται .... δεν μπορώ να φανταστώ άλλη λειτουργία του συγκεκριμένου άρθρου.

εδιτ : Viktor το άρθρο δεν φαίνεται να τονίζει το φαινόμενο απο αυτήν την σκοπιά ,η οποία κατά την γνώμη μου τουλάχιστον έχει κάποια βάση ...

εδιτ2 : Βασικά ρε ο τύπος είναι απαράδεκτος .Μόνο και μόνο η χρήση -συνδυασμός των συγκεκριμένων εικόνων και λέξεων τώρα που τις ξαναβλέπω μου προκαλεί αιδία.Μου βγάζει μια τάση σαδισμού η έκφραση του ....
« Last Edit: October 23, 2012, 02:47:11 am by g » Logged

Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #10 on: October 23, 2012, 02:45:16 am »

Quote from: Social_waste on October 23, 2012, 02:39:43 am
ο νομος δεν επεμβαινει οταν δινεις στο παιδι σου για πρωινο πατατακια.
η οταν του προτεινεις για ψυχαγωια την τηλεοραση.

γιατι θελεις να επεμβει εδω?

Το να καταπιέζεις τις φυσικές καταβολές ενός παιδίου όπως αυτές πηγάζουν από το φύλο του, είναι κακοποίηση. Και κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντάω, δες το αγοράκι στη φωτογραφία.
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #11 on: October 23, 2012, 02:47:08 am »

Quote from: g on October 23, 2012, 02:39:57 am
Ε θα μπορούσες αναμφίβολα να βρείς αντικειμενικά καλύτερα άρθρο περί του θέματος ... και το "συναισθηματικά φορτισμένο" στην συγκεκριμένη περίπτωση εκράζει πολύ λιγότερα απ'όσα πραγματικά είναι αυτό το άρθρο....δηλαδή ο τύπος απλά θα μπορούσε να πάει στο μπαρ να πιεί τίποτα και να το βγάλει απο μέσα του ...να εκφράσει το πόσο ταράχτηκε και τι ακριβώς φοβάται .... δεν μπορώ να φανταστώ άλλη λειτουργία του συγκεκριμένου άρθρου.

εδιτ : Viktor το άρθρο δεν φαίνεται να τονίζει το φαινόμενο απο αυτήν την σκοπιά ,η οποία κατά την γνώμη μου τουλάχιστον έχει κάποια βάση ...

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ φυσιολογικό άνθρωπο που να βλέπει αυτα τα πράγματα και να μην ταράζεται. Εσένα δεν σε ταράζουν;
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #12 on: October 23, 2012, 02:56:08 am »

Quote from: Social_waste on October 23, 2012, 02:29:44 am
On ne naît pas femme: on le devient.

Νομίζω αυτό είναι απο λίγο ως τελείως άσχετο και προβοκατόρικο με έναν τρόπο  Smiley

Social_waste

View Profile
« Reply #13 on: October 23, 2012, 02:59:29 am »

το θεωρω αρκετα σχετικο. η αναγωγη του φυλου(και γενικα της συμπεριφορας)
στη βιολογια ειναι το κυριως θεμα αυτου του αρθρου, αλλα και της απαντησης του
Viktor.

Vive le son
D'l'explosion!
Social_waste

View Profile
« Reply #14 on: October 23, 2012, 03:03:23 am »

Quote from: Viktor on October 23, 2012, 02:45:16 am
δες το αγοράκι στη φωτογραφία.
το αγορακι στη φωτογραφια ειναι ντυμενο πεταλουδα*. οι πεταλουδες βεβαια δεν ειναι
δεσμευτικα θηλυκες. δεν ειναι η φυση που σε κανει να σχετιζεις τα κοριτσακια με τις πεταλουδες
και τα αγορακια με τα ξυλινα σπαθια (η τα xbox ξερω γω).

αν θες να δεις ενα καλυτερο παραδειγμα ανοιξε το λινκ. εκει θα δεις ενα αγορακι ντυμενο spiderman
να σπρωχνει ενα καροτσακι. αλλα γιατι το καροτσακι πρεπει να μας σοκαρει? γιατι μονο τα κοριτσακια
πρεπει να παιζουν τις μαμαδες αλλα τα αγορακια ποτε τους μπαμπαδες? και αν εγω βαλω τα δικα
μου παιδια να παιζουν τους μπαμπαδες εσυ θες να μου στειλεις τους μπατσους?

*(εδω μπορεις να πεις νεραιδα. αλλα παλι το γιατι το grace ειναι αποκλειστικα γυναικειο
   χαρακτηριστικο ειναι βεβαια ζητημα κοινωνιας παρα φυσης)
« Last Edit: October 23, 2012, 03:05:36 am by Social_waste » Logged

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: