• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:12:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:12:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 131
Total: 193
dimchin
Manifold
plapas
vagelismo
tzortzis
dtsiamis
aachmet
Raphael
andreassifo
stergiosb
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
nikos123321
eirinistyl
elenak
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
theofr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 245 Go Down Print
Author Topic: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!  (Read 374988 times)
AlessandroNesta1899
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Forza ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
« Reply #3105 on: August 27, 2010, 14:55:30 pm »

Επιτέλους μια φορά τυχεροί σε κλήρωση..
Βιγιαρεάλ, Κλαμπ Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ
κλάιν μάιν

Signature Signature Signature Signature Signature Signature
papajim
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3106 on: August 27, 2010, 14:59:12 pm »

Κωλοκλήρωση είναι
Λιβερπουλ και Ναπολι θέλαμε, να τους σκίσουμε τον πάτο

Συγκρίνοντας τους γρήγορους γύρους των Prost, Piquet κλπ με αυτόν του Senna ήταν σαν να βλέπεις φωτογραφίες και μετά έναν πίνακα του Michelangelo
PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #3107 on: August 27, 2010, 15:12:19 pm »

Aρκετα καλος ο ομιλος θα ελεγα για τον ΠΑΟΚ μας με Βιγιαρεαλ,Κλαμπ Μπριζ και Ντιναμο Ζαγκρεμπ.Ο καλος ΠΑΟΚ που ειδαμε σε ολα τα φετινα ευρωπαικα παιχνιδια μπορει να παρει την προκριση.Βεβαια ολα θα φανουν στο χορταρι.

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ,αυτος που τα τελευταια τρια χρονια εχει αγορασει 60000 διαρκειας,αυτος που εχει κανει αμετρητα sold out,αυτος που εχει κανει σε ολη την Ελλαδα εκδρομες,αυτος που συμμετεχει στις ΑΜΚ και ουσιαστικα αυτος διοικει την ομαδα του,αυτος που κανει παιχτες αλλων ομαδων η να τους φωτογραφιζουν η να τους φοβουνται.
ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΜΗ Σ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

AlessandroNesta1899
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #3108 on: August 27, 2010, 16:03:12 pm »

Quote from: The Stig on August 27, 2010, 14:34:22 pm
Καταρχήν συγχαρητήρια για την πρόκριση αν και προτιμούσα να πάτε CL για να δούμε καμιά μεγάλη ομάδα (Μίλαν, Ρεάλ) Live και να γελάσουμε με τις 5 άρες που θα τρώγατε.
Ευχαριστούμε και πάμε σιγά σιγά:
juve - άρης 5-0, ujipest-άρης 9-1, 5 από Chelsea, 4 από Saint Etienne, 5 από Ipswich, 4 από Lokeren, 5 από Roma και 6 από Bayern.
2006 και 2007 τα τελευταία ματς με Roma και Bayern, έτσι φρέσκα φρέσκα..
Εσύ προφανώς και θα αναφέρεσαι στο 5-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη χρονιά φυσικά που ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Arsenal και που ο άρης αλώνιζε τα χωράφια της β'.
Γι'αυτό φίλε αρούλη δεν είσαι σε θέση να πουλάς πνεύμα στην Ευρώπη. Καμιά ελληνική ομάδα, εκτός από τον Παναθηναικό, δεν μπορεί να πουλάει τρελίτσα για Ευρώπη.
Στο θέμα μας. Μεγάλη πρόκριση δε λέω αλλά όχι ότι καταφέρατε και κάτι. Ο λόγος που το πανηγυρίζετε είναι επειδή ήταν στην Πόλη και το συνδέετε με θέματα εθνικιστικού περιεχομένου και θρησκευτικού κάτι που δεν έχει καμία υπόσταση. Επίσης ένας ακόμα λόγος είναι ότι είχατε να δείτε ευρώπη από το 2004 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δικαιολογημένα κάνετε σαν τρελοί αφού και η Καρδίτσα να το πετύχαινε αυτό έτσι θα έκανε.
Τελικά μεγάλη πρόκριση ή δεν καταφέραμε και κάτι; ή και τα δυο μαζί;
Φυσικά και το πανηγυρίζουμε γιατί καταφέραμε να αποκλείσουμε μια ομάδα με 10πλάσιο μπάτζετ στην πόλη που ιδρυθήκαμε. Και πες μου εσύ ποιος Έλληνας, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει, δεν χάρηκε χθες έστω και λίγο που αποκλείσαμε τουρκική ομάδα. Αλλά εντάξει άρης είσαι, βγάλε κόμπλεξ! Από το 2006 έχω να βγω Ευρώπη, αλλα γιατί αυτό μειώνει τη σημασία της χθεσινής πρόκρισης ή το νόημα των πανηγυρισμών ακόμα δεν κατάλαβα. Κι ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας αν απέκλειε την Αούστρια Βιέννης και πήγαινε Ευρώπη θα πανηγύριζε με το ίδιο σκεπτικό.
Η μήπως σε πονάει τόσο πολύ που η μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επισκίασε αυτήν του άρη; Σε χάλασε τόσο πολύ που παίζεις δεύτερο θέμα;
Για να επανέλθω σε ότι αναφέρθηκε εδώ και μέρες να κάνω μερικά σχόλια. Πρόβλημα δεν έχω με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόβλημα έχω με τον κόσμο του. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και με φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μιλήσεις (όχι οπαδό) θα αναγνωρίσει πόσο κάφροι είστε οι οπαδοί. Όλη η Ελλάδα εσάς κοροιδεύει. Λέτε ότι και καλά "Ο ΠΑΟΚ μεγάλος, ιδέα και ΠΑΟΚ είσαι". Ποιο είναι το μεγαλείο σας ρε?? Να θυμίσω ότι ο Άρης έχει παραπάνω πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ και μεγαλύτερη ιστορία σε κάθε άθλημα από εσάς και ότι ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερη ιστορία και από τους δύο μαζί. Για αυτό μην μου μιλάτε για ιστορία όταν ανταγωνίζεστε τη Λάρισα και τα Γιάννενα σε αυτή. Όσον αφορά την ιδέα η ΑΕΚ είναι και μεταφέρει πολύ μεγαλύτερη ιδέα από εσάς. Το είπε ο Πατριάρχης κάτι που για εσάς ούτε το ανέφερε και αν δεν σας αρκεί αυτό διαβάστε και κάτι άλλο περα από "σπορ του βορρά". Τέλος για τα λεγόμενα τύπου "ΠΑΟΚ είσαι" δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργήματα του μυαλού σας.

Είστε κομπλεξικοί (όχι όλοι) σε τέτοιο βαθμό που η ομάδα σας χαντακώνεται από τη νοοτροπία σας. Είμαι σίγουρος ότι προτιμάτε να μην πάρετε πρωτάθλημα γιατί έτσι θα χάσετε την ευκαιρία σας να κράζετε το "κράτος των αθηνών" που τόσα χρόνια αυτό ευθύνεται για την μιζέρια σας. Μην υπερηφανεύεστε για τον λαό σας γιατί όλα είναι δημιούργημα της προπαγάνδας που ασκείτε στα μικρά παιδιά και του τραμπουκισμού σε οπαδούς άλλων ομάδων (σας άρεσε η Λαμία ΠΑΟΚια??). Ο κόσμος σας σταματάει στα Γρεβενά από δυτικά και στην Καβάλα από ανατολικά. Αλλού δεν περνάτε.
Τελικά και το τημμυ μικρογραφία της κοινωνίας.. Προκριθήκαμε και οι δύο στην Ευρώπη και αντί να μπεις στο topic της ομάδας σου, ασχολείσαι και πάλι με τον ΠΑΟΚ. Δεν βαριέσαι και κάθεσαι και μου γράφεις μια σελίδα για τον ΠΑΟΚ προσπάθωντας να μειώσεις το επίτευγμά του. Τελικά ποιος είναι κομπλεξικός;
Και ναι ιδρύθηκες 12 χρόνια πιο νωρίς, αν και προυπήρχα ως σωματείο. ε και;
Και μας θεωρείς κάφρους, τότε γιατί ασχολείσαι;
Επίσης θεωρείς ότι έχεις περισσότερα πρωταθλήματα. Και ότι έχεις μεγαλύτερη ιστορία στην ενόργανη και το μπάντμιντον.
Και δεν μπορείς να καταλάβεις το ιδανικό που λέγεται ΠΑΟΚ, γιατί ασχολείσαι και πάλι; Σου ζήτησε κανένας να κατανοήσεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους Παοκτσήδες;
Θα μιλήσει κι αριανός για προπαγάνδα. έλεος δηλαδή, πραγματικά εκτίθεσαι με αυτά που λες.. Εσύ που δεν διαβάζεις μόνο 'Αθλητικά Νέα'..
Έτσι για να πάρουν μια άποψη και οι αντικειμενικοί..
http://www.sport24.gr/newspapers/

Τέλος το πρωτάθλημα ξεκινάει, να θυμίσω ότι πέρσι ήταν το peak του ΠΑΟΚ οπότε μην περιμένετε κάτι πιο ψηλό και εμείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Παρακαλώ τον mod να μην σβήσει το ποστ γιατί είναι on topic λέω γεγονότα και δεν είναι προσβλητικό (απλά λέω ότι λένε όλοι πλην των οπαδών του ΠΑΟΚ).
Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση, φαίνεται παρακολουθείς στενά την πορεία του αφεντικού της πόλης και της Πόλης.
Άντε ασχολείσου με την ομάδα σου παλικαράκι μου

EDIT: Μόλις μου είπε ότι ΑΕΚ είναι το παλικάρι, οπότε το παραπάνω αφιερωμένο σε όλα τα αρειανά που ασχολούνται μαζί μας στα ραδιόφωνα από το πρωί.. Αλλά μιλάει τόσο σαν Αρειανός, που δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω.. Τεσπά, και πάλι αδερφέ ασχολείσου με τους ξυλοκόπους της Σκωτίας και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα πει ματς στην Πόλη, τότε τι ΑΕΚτσής είσαι; Το βράδυ θα σου γράψω και την απάντηση στο ΑΕΚ version, γιατί τώρα ζαλίστηκα.. :Ρ
« Last Edit: August 27, 2010, 16:45:50 pm by AlessandroNesta1899 » Logged

Signature Signature Signature Signature Signature Signature
lekouras
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #3109 on: August 27, 2010, 16:14:47 pm »

Καταρχήν συγχαρητήρια για την πρόκριση αν και προτιμούσα να πάτε CL για να δούμε καμιά μεγάλη ομάδα (Μίλαν, Ρεάλ) Live και να γελάσουμε με τις 5 άρες που θα τρώγατε.

Στο θέμα μας. Μεγάλη πρόκριση δε λέω αλλά όχι ότι καταφέρατε και κάτι. Ο λόγος που το πανηγυρίζετε είναι επειδή ήταν στην Πόλη και το συνδέετε με θέματα εθνικιστικού περιεχομένου και θρησκευτικού κάτι που δεν έχει καμία υπόσταση. Επίσης ένας ακόμα λόγος είναι ότι είχατε να δείτε ευρώπη από το 2004 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δικαιολογημένα κάνετε σαν τρελοί αφού και η Καρδίτσα να το πετύχαινε αυτό έτσι θα έκανε.

Για να επανέλθω σε ότι αναφέρθηκε εδώ και μέρες να κάνω μερικά σχόλια. Πρόβλημα δεν έχω με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόβλημα έχω με τον κόσμο του. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και με φίλαθλο του ΠΑΟΚ να μιλήσεις (όχι οπαδό) θα αναγνωρίσει πόσο κάφροι είστε οι οπαδοί. Όλη η Ελλάδα εσάς κοροιδεύει. Λέτε ότι και καλά "Ο ΠΑΟΚ μεγάλος, ιδέα και ΠΑΟΚ είσαι". Ποιο είναι το μεγαλείο σας ρε?? Να θυμίσω ότι ο Άρης έχει παραπάνω πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ και μεγαλύτερη ιστορία σε κάθε άθλημα από εσάς και ότι ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερη ιστορία και από τους δύο μαζί. Για αυτό μην μου μιλάτε για ιστορία όταν ανταγωνίζεστε τη Λάρισα και τα Γιάννενα σε αυτή. Όσον αφορά την ιδέα η ΑΕΚ είναι και μεταφέρει πολύ μεγαλύτερη ιδέα από εσάς. Το είπε ο Πατριάρχης κάτι που για εσάς ούτε το ανέφερε και αν δεν σας αρκεί αυτό διαβάστε και κάτι άλλο περα από "σπορ του βορρά". Τέλος για τα λεγόμενα τύπου "ΠΑΟΚ είσαι" δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργήματα του μυαλού σας.

Είστε κομπλεξικοί (όχι όλοι) σε τέτοιο βαθμό που η ομάδα σας χαντακώνεται από τη νοοτροπία σας. Είμαι σίγουρος ότι προτιμάτε να μην πάρετε πρωτάθλημα γιατί έτσι θα χάσετε την ευκαιρία σας να κράζετε το "κράτος των αθηνών" που τόσα χρόνια αυτό ευθύνεται για την μιζέρια σας. Μην υπερηφανεύεστε για τον λαό σας γιατί όλα είναι δημιούργημα της προπαγάνδας που ασκείτε στα μικρά παιδιά και του τραμπουκισμού σε οπαδούς άλλων ομάδων (σας άρεσε η Λαμία ΠΑΟΚια??). Ο κόσμος σας σταματάει στα Γρεβενά από δυτικά και στην Καβάλα από ανατολικά. Αλλού δεν περνάτε.

Τέλος το πρωτάθλημα ξεκινάει, να θυμίσω ότι πέρσι ήταν το peak του ΠΑΟΚ οπότε μην περιμένετε κάτι πιο ψηλό και εμείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Παρακαλώ τον mod να μην σβήσει το ποστ γιατί είναι on topic λέω γεγονότα και δεν είναι προσβλητικό (απλά λέω ότι λένε όλοι πλην των οπαδών του ΠΑΟΚ).

Θελω κιαλλο κομπλεξ τωρα!
Σε παρακαλω ποσταρε!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3110 on: August 27, 2010, 17:46:49 pm »

AEK ειναι ο Stig , τον Αρη βρίζουν οι αλλοι , χαχαχααχα Grin

chaos
Guest
« Reply #3111 on: August 27, 2010, 17:51:02 pm »

Sorry Stig!!! Τέτοιο κόμπλεξ μόνο κάτι σκουληκάκια βγάζουν!  Grin Grin Grin
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3112 on: August 27, 2010, 18:03:55 pm »

Quote from: chaos on August 27, 2010, 17:43:15 pm
@The Stig
Στ' @@ μου τον γράφω τον Αρούλη στ' @@ μου την κίτρινη φυλή εμείς ποτέ δεν πέσαμε ******* εκεί στη β' εθνική!!!
Άρη Εβραίε τον **** σου γουστάρω να τον ***** και να μη σταματάω!!!
...Όλο κι όλο στο Βόλο ένα μπαράζ μόνο με τον **** *****...!!!
Ρε πάρτε το χαμπάρι και αλλάξτε πόλη γιατί ασπρόμαυρη είναι όλη!!!

Forca ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!

υποστήριζαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης τον Αρη ?

oasis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

we're all part of the masterplan..

View Profile
« Reply #3113 on: August 27, 2010, 19:17:57 pm »

Stig αγορι μου.. λες οτι επρεπε να περασει ο ΜΠΑΟΓΚ τσου λου.. γιατι? για να δεις απο κοντα καμια μιλαν και ρεαλ..
δλδ εσυ ενας ρουλης το αφεντικο της πολης περιμενεις να πας στην τουμπα απο την οποια περνας καθε χρονο για να δεις ματς της προκοπης, ε? ο Αρης σου τι κανει?
κ επισης..μην περιμενεις τσου λου ρε συ.. κ το Γιουροπα εχει ματσαρες.. Ατλεντικο- Ατιτλεντικο πχ..
 Wink
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3114 on: August 27, 2010, 19:20:32 pm »

Quote from: oasis on August 27, 2010, 19:17:57 pm
Stig αγορι μου.. λες οτι επρεπε να περασει ο ΜΠΑΟΓΚ τσου λου.. γιατι? για να δεις απο κοντα καμια μιλαν και ρεαλ..
δλδ εσυ ενας ρουλης το αφεντικο της πολης περιμενεις να πας στην τουμπα απο την οποια περνας καθε χρονο για να δεις ματς της προκοπης, ε? ο Αρης σου τι κανει?
κ επισης..μην περιμενεις τσου λου ρε συ.. κ το Γιουροπα εχει ματσαρες.. Ατλεντικο- Ατιτλεντικο πχ..
 Wink
τι δεν καταλαβαινετε στο οτι ειναι αεκ?
oasis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

we're all part of the masterplan..

View Profile
« Reply #3115 on: August 27, 2010, 19:21:32 pm »

Quote from: panos13 on August 27, 2010, 19:20:32 pm
 Wink
εχει το κομπλεξ του αρειανου  Tongue
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3116 on: August 27, 2010, 20:19:56 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=pdKfO-rOey0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pdKfO-rOey0</a>

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #3117 on: August 27, 2010, 20:25:37 pm »

Quote from: panos13 on August 27, 2010, 19:20:32 pm
 Wink

Grin Grin

madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3118 on: August 27, 2010, 20:25:49 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=Lu2zl1I_SNs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Lu2zl1I_SNs</a>

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
adianohtos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

κουτσουρακι...!

View Profile
« Reply #3119 on: August 27, 2010, 21:37:38 pm »

Χαιρομαι που ασχολησε τοσο πολυ με τον ΠΑΟΚ που φαινεται απο το ποσο μεγαλο κειμενο εκατσες εγραψες για αυτον. Αντιθετως εγω εχω γραψει 2-3 γραμμες για Αρη, ενω για ΑΕΚ που λες οτι εισαι "δεν με νοιαζει καν ποια ειναι η εδρα της"..

Στην Ελλαδα της π..στιας κ του πουλημενου δεν μπορεις να λες οτι δεν υπηρχε τουλαχιστον κατεστημενο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εστω στο παρελθον. Βγαινουν δειλα καποιοι κ λενε για αυτα και εσυ φαινεται κλεινεις τα αυτια σου. Προβλημα σου. Για να μην μιλησουμε για τα λεφτα που εχουν χαρισει σε ολους με αθρα και αλλα κολπα..

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κομπλεξ με τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.. Φαινεται κατα την αποψη μερικων δεν τηρουμε το savoir vivre του γηπεδου που τηρουν ολοι οι υπολοιποι... Ισως θα πρεπει να κλεινουμε ραντεβου για ξυλο οπως ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ στη Αθηνα, ή να σκοτωσουμε καναν αντιπαλο οπαδο οπως εγινε. Αυτο μαλλον ειναι το προτυπο σου. Ισως να βαλουμε φωτια καναν ασπρομαυρο σκυλο οπως ο συμπολιτης.. Δεν ξερω προτεινε μας τι να κανουμε για να μη "μας κοροιδευει" ολη η χωρα (κατι που προφανως ειναι δημιουργημα σου λογω της αντιπαθειας σου προς τους οπαδους του ΠΑΟΚ)..

Οσο για το φετινο πρωταθλημα, το κοντραρουμε στα ισια, περιμενε και θα δεις. Εδω θα ειμαστε.. Δεν ξερω πως θα τα παμε αλλα θα ειμαστε πρωταγωνιστες και παλι οπως τα 2 τελευταια χρονια.
Οσο για τη μεγαλη ιστορια των αλλων ομαδων να τη χεσω. Εμεις με τοσο λιγα πρωταθληματα εχουμε περισσοτερους οπαδους και απο τη δικια σου μεγαλη ομαδα με βαση την τελευταια καταμετρηση..

Υ.Γ. Αντε γεια

ΠΑΟΚ -για να μην ξεχνιομαστε-
Pages: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 245 Go Up Print
Jump to: