• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:08:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:08:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 114
Total: 179
jim_sklab
sigklitiki
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
george14
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
ioannisfa
Denisivo
Ioannakoliou
agapi
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
lapin
DK06
Nikos_313
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
Nefeli Nikita
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
Fotis
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
dimitrisblioumis
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΓΣ συλλόγου φοιτητών ΗΛ/ΜΗΧ 27.09.2011
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23 Go Down Print
Author Topic: ΓΣ συλλόγου φοιτητών ΗΛ/ΜΗΧ 27.09.2011  (Read 42739 times)
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
Re: ΓΣ συλλόγου φοιτητών ΗΛ/ΜΗΧ 27.09.2011
« Reply #195 on: September 28, 2011, 14:55:36 pm »

Quote from: ValmadiaN on September 28, 2011, 14:06:49 pm
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να θέλει κάποιος ανοιχτή τη σχολή του είναι τόσο κακό.

Γι αυτό δεν μπήκαμε στο πανεπιστήμιο;Για να μορφωθούμε!!!
Το πανεπιστήμιο δε δημιουργήθηκε για να πολιτικοποιεί τους φοιτητές...εκτός κι αν κάνω τόσο μεγάλο λάθος...
Δημιουργήθηκε για να μορφώνει τους φοιτητές!

Δε λέω ότι τα πράγματα στην παιδεία και στην Ελλάδα γενικότερα είναι μια χαρά.
Αλλά γιατί πρέπει να αγωνιστούν-αντιδράσουν-πολεμήσουν (όπως θέλετε πείτε το ) οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ;
Οι ΝΕΟΙ δεν είναι αυτοί που πρέπει να αντιδράσουν;

Γιατί το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή;Αυτός είναι ο ρόλος του;Ή μήπως ρόλος του
είναι να δώσει στους φοιτητές τα εφόδια για να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν;

Συμφωνώ πως χρειάζεται να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Για ευκολότερη πρόσβαση στην εργασία , για καλύτερες συνθήκες εργασίας , για καλύτερη παιδεία και καλύτερα
πανεπιστήμια!
Αλλά είναι δυνατόν να παλεύεις για καλύτερα πανεπιστήμια , με κλειστά πανεπιστήμια...

Δηλαδή ή μου δίνεις την πίτα ολόκληρη , ή πετάω την μισή που μου έδωσες...;

Συγγνώμη κιόλας αν λέω βλακείες , απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα...
μια χαρα τα βλεπεις αλλα σε λιγο θα καταλαβεις οτι μπηκες στο  εργοστασιο παραγωγης αριστεριστων....

Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #196 on: September 28, 2011, 15:00:22 pm »

Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 14:48:28 pm
Εσυ δεν εκτιμας την εκπαιδευση και την ιδια σου τη ζωη που τις αφηνεις να διαλυονται χωρις να κανεις τιποτα, και μαλιστα με τραγικες δικαιολογιες: δε συμφωνω με την καταληψη, τον αγωνα τον κανονιζει ο τσιπρας και μονο αυτος θα κερδισει απο αυτον και αλλα καραγκιοζιλικια. Ή ξυπνα και κανε κατι πριν φτασουμε στην απολυτη καταστροφη ή παραδεξου οτι εισαι ενας παρτακιας και μονο και δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα το τομαρι σου (που κι αυτο λαθος θα ειναι γιατι και συ θα τον πιεις). Αν διαλεξεις το δευτερο, τουλαχιστον σταματα να κανεις ψευτοκριτικη (στο ονομα του συνολου) στα παιδια που διεκδικουν κατι. Αφου χεσμενο το εχεις το συνολο ετσι κι αλλιως.
Κοίτα όποιος θέλει να αγωνιστεί αγωνίζεται. Αν δεν κάνω λάθος και με τη δική μου χαμένη εκπαίδευση το κάνουν. Δεν θυσιάζουν μόνο το δικό τους μέλλον.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λες. Άσε τους άλλους να αγωνιστούν, και με δικές σου θυσίες και βούλωσε το? Αν αγωνίζονταν όπως λές , χωρίς τη δικές μου θυσίες, δεν θα είχα κανένα δικαίωμα κριτικής, ή τουλάχιστον βάσιμο.Εξ ορισμού όμως αφου δεν το κάνουν αυτό νομίζω πως δικαιούμαι να κάνω την (ψευτο οπως λες) κριτική μου.
Παραβλέπω τα φασιστικά δωσμένα διλήματα που βάζεις , και ρωτώ. Γιατί να κάνω όσα λές? Να παραδεχτω όσα λές, επειδή σε βολεύει?
Επειδή τέλιωσαν τα επιχειρήματα και αρχισες την προσωπική επιθεση?

Κοίτα αν δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις σε όσα σου γράφω δεν έχω κανα κόλλημα να ασχολούμαι μαζί σου.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #197 on: September 28, 2011, 15:10:02 pm »

Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 14:08:36 pm
Quote from: Link-gr on September 28, 2011, 14:00:52 pm
Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 13:58:34 pm
Quote from: Link-gr on September 28, 2011, 13:54:22 pm
Quote from: Karaμazoβ on September 28, 2011, 13:52:02 pm
οι τυψεις και η πρόκληση ντροπής αραγε είναι αποτελεσματικα μεσα για να εξαναγκαστεί καποιος να κλεισει τη σχολη?
Έτσι φαιίνεται, ειδικά όταν τελιώνουν τα επιχειρήματα.

Καλα, πληρωσε τωρα ολα τα χαρατσια και φαε τις περικοπες στη μαπα χωρις ιχνος αντιδρασης, και του χρονου που δε θα μπορει να σου δινουν ουτε ενα ευρω οι δικοι σου τα ξαναλεμε για το δικαιο του αγωνα και τι οδηγει τους φοιτητες σε αυτον.
δεν διαφωνώ για το άδικο των περικοπών,χαρατσιών και όλα τα σχετικα(αυτό έλειπε). Η κατάληψη δεν θεωρώ πως λύνει τίποτα απόλα αυτά.

Το δικαιο του αγωνα το αναγνωριζεις;

Η φράση "το δίκαιο του αγώνα" είναι 100% συναίσθημα. Ναι το αναγνωρίζω, μετά βαϊων και κλάδων. Όταν όμως μου ζητείται να θυσιάσω κάτι εκ των πραγμάτων σημαντικό, θα πρέπει ο άλλος να μου παρουσιάσει ένα σχέδιο. Αυτό λέγεται λογική ανάλυση των πιθανοτήτων "τι κερδίζω - τι χάνω".
Και μην κάνετε τους χαζούς ότι δεν παίζεται εκεί το παιχνίδι. Η χθεσινή ΓΣ ήταν η πιο χλιαρή από όσες έχω δεί μέχρι τώρα. Και η επόμενη θα είναι ακόμα χλιαρότερη. Από τους 330 "υπερ κατάληψης" την προηγούμενη φορά, ανάθεμά με αν πήγαν στην πορεία οι 30. Αυτούς τους θέλετε στ' αλήθεια μαζί σας, "ώριμους" και "συνειδητοποιημένους"? Δε μπορώ να βρώ έναν λόγο να ψηφίσεις κατάληψη και να μην πάς ΟΥΤΕ στην πορεία. Αυτό λέγεται "ανάθεση αγώνα". Καινούρια φρούτα.

Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #198 on: September 28, 2011, 15:11:53 pm »

Quote from: Link-gr on September 28, 2011, 15:00:22 pm
Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 14:48:28 pm
Εσυ δεν εκτιμας την εκπαιδευση και την ιδια σου τη ζωη που τις αφηνεις να διαλυονται χωρις να κανεις τιποτα, και μαλιστα με τραγικες δικαιολογιες: δε συμφωνω με την καταληψη, τον αγωνα τον κανονιζει ο τσιπρας και μονο αυτος θα κερδισει απο αυτον και αλλα καραγκιοζιλικια. Ή ξυπνα και κανε κατι πριν φτασουμε στην απολυτη καταστροφη ή παραδεξου οτι εισαι ενας παρτακιας και μονο και δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο παρα το τομαρι σου (που κι αυτο λαθος θα ειναι γιατι και συ θα τον πιεις). Αν διαλεξεις το δευτερο, τουλαχιστον σταματα να κανεις ψευτοκριτικη (στο ονομα του συνολου) στα παιδια που διεκδικουν κατι. Αφου χεσμενο το εχεις το συνολο ετσι κι αλλιως.
Κοίτα όποιος θέλει να αγωνιστεί αγωνίζεται. Αν δεν κάνω λάθος και με τη δική μου χαμένη εκπαίδευση το κάνουν. Δεν θυσιάζουν μόνο το δικό τους μέλλον.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου λες. Άσε τους άλλους να αγωνιστούν, και με δικές σου θυσίες και βούλωσε το? Αν αγωνίζονταν όπως λές , χωρίς τη δικές μου θυσίες, δεν θα είχα κανένα δικαίωμα κριτικής, ή τουλάχιστον βάσιμο.Εξ ορισμού όμως αφου δεν το κάνουν αυτό νομίζω πως δικαιούμαι να κάνω την (ψευτο οπως λες) κριτική μου.
Παραβλέπω τα φασιστικά δωσμένα διλήματα που βάζεις , και ρωτώ. Γιατί να κάνω όσα λές? Να παραδεχτω όσα λές, επειδή σε βολεύει?
Επειδή τέλιωσαν τα επιχειρήματα και αρχισες την προσωπική επιθεση?

Κοίτα αν δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις σε όσα σου γράφω δεν έχω κανα κόλλημα να ασχολούμαι μαζί σου.

Το μελλον σου δεν το θυσιαζουν οσοι αγωνιζονται. Το θυσιαζουν τα μετρα που σου επιβαλλονται. ΞΥΠΝΑ!!!!

http://foithtikokinhma.blogspot.com
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #199 on: September 28, 2011, 15:14:31 pm »

ακριβώς επειδή η συγκυρία είναι τρομερα δύσκολη, ο αλλος μπαίνει στο δυσκολο δίλλημα ή να κανει αγώνες διαρκείας ή να δοκιμασει την τύχη του ως εργαζόμενος αποκλειστικά, και όχι ως φοιτητής. Και στη μία και στην αλλη περίπτωση, ο καθένας κοιτάει την παρτη του (στο σημείο αυτό συμφωνω με τη θεση του Νιτσε, οτι επικλιση στην ηθική γίνεται όχημα για να κατευθύνει τον κόσμο).

Μπροστά σε αυτό το δύσκολο δίλλημα, καποιος επιλέγει να παρει το πτυχίο του τωρα, ωστε αν γίνουν τα πραγματα πιο δύσκολα οικονομικά, να μην είναι τουλάχιστον ακόμα φοιτητής. Και όταν υποκύπτει σε αυτό το αγχωτικό για μερικούς δίλλημα, αποκαλείται "παρτακιας".

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #200 on: September 28, 2011, 15:14:57 pm »

Quote from: ACE on September 28, 2011, 11:19:06 am
aris_silvo
Ζητας απο τους αντικαταληψιες να στηριξουν την καταληψη? Πολλοι απο τους οποιους ειναι και υπερ του νομου?? Η και κατα να ειναι, σιγουρα ειναι κατα της καταληψης...

Να ξεκινησω λιγο απο αυτο. Αυτο που ουσιαστικα ειπα ειναι: αυτοι που διαφωνουν με τον νομο και βλεπαν οτι εχουμε καταληψη να χρησιμοποιησουν αυτο το οπλο που διαθεταμε εκεινη τι στιγμη και να ενισχυσουν αφου ηθελε αυτο η πλειοψηφια. Και αυτο ασχετα με το αν προτειναν κατι αλλο στην επομενη συνελευση! Αφου η τοτε κατασταση ηταν ετσι δεν ειχαν κατι να χασουνε παρα μονο να κερδισουν.

Φυσικα δεν εννοω να στηριζαν αυτοι που ηταν υπερ προς θεου.

Quote from: Link-gr on September 28, 2011, 11:53:32 am
Τότε μάλλον διαφωνούμε στο ποια είναι η ικανοποιητική συμμετοχή. Το είχα συζητήσει πριν εβδομάδες αυτό με μέλος του φορουμ που έλεγε πως έμεινε μαλάκας (δικά του λόγια) με τη συμμετοχή επειδή πήγαν 60 άτομα στο συντονιστικό. Θα σου απαντήσω όπως και σε εκέινον, ότι με βάση αυτους που στήριξαν την κατάληψη και το μέγεθος του συλλόγου οι αριθμοί που ανέφερε ήταν προσβλήτικα λίγοι. Τι τελευταίες εβδομάδες είναι ακομα λιγότεροι μάλιστα.

Τώρα για τις άλλες δράσεις.
Εδώ πάμε στην αρχη της ιστορίας, στο έγινε καμια συζήτηση για το νόμο ?  Οχι. Εμείς ξεκινήσαμε τις καταλήψεις απο τα τέλη αυγούστου, πριν καν επιστρέψουν όλοι οι φοιτητες στη Θεσσαλονίκη. Μπαμ κατάληψη.
Είναι σα να λέμε ας συζητήσουμε, και βγάζεις το πιστόλι, σημαδευεις τον άλλο και του λες , ωραία πρότεινε μου εναλλακτικές δρασεις. Είναι προφανές πως πρώτο μέλημα του(μου) είναι να φύγει το πιστόλι(κατάληψη) . Όταν έχεις φέρει τους άλλους σε αυτη τη θέση είναι αναμενόμενο ο άλλος να βάλλει πρώτο θέμα την κατάληψη, και αν περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό είναι μάλλον ιδιαίτερα ανόητος. Το οτι μετα αρχίζουν και λένε , το δίπολο κατάληψη ή όχι είναι ψευτοδίλημα μόνο σαν κοροιδία μπορεί να εκληφθει.

Θέλω να πω πως δεν έγινε καμία συζήτηση πριν, τίποτα. Συμφωνοι η Διαματοπούλου πήγε να τον περασει τον νόμη στη ζουλα. Αλλα αυτό είναι δικαιολογία.
Πήραμε τις κομματικές γραμμές του κκε και του τσίπρα και τις βάλλαμε στις συνελευσεις . Είναι να απορείς μετα πως έχει εκφυλιστεί η γσ? Μάλιστα όολα αυτα τα διανθίσαμε με ανακρίβειες, ψέματα και παπαριες(π.χ ψήφισε κατάληψη γιατί βαζουν δίδακτρα) και πήραμε το δρόμο της κατάληψης. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά το μόνο ανεξάρτητο πλαίσιο που κατέβηκε και οι φοιτητές που το ψήφισαν τσουβαλιάστηκαν ώς φυτά, παρτάκηδες και προσκυνημένοι γιατι έτσι βόλευε.
Και όλα αυτά απο τους ίδιους που χρόνια τώρα λένε στον κόσμο να συμμετέχουν στη συνέλευση, να πουν εκεί την άποψη τους και όχι στα φορα, στη αμεσοδημοκρατική αυτή διαδικασία. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Δες λίγο αυτά που λέει ο Issle παραπάνω περι άμεσης κινητοποίησης μόλις ακουστεί οτι θα κατέβει ανεξαρτητο πλαίσιο.Έχει δίκιο.

Μπορώ να προτείνω δράσεις αλλά όλες προυποθέτουν διάλογο , πρώτα μεταξύ μας και πάνω στο νόμο.
Σήμερα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε , όπως τα καταφέραμε είναι να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε, ιδιαιτερα αφού το θέμα κατάληψη συνολικά λήγει σιγά σιγά.
Εκτός και αν θέλουμε να χάσουμε κανα εξάμηνο για να στηρίξουμε τα συμφέροντα του Μυλόπουλου, που τόσο ωραία αφού δημιουργησε κλίμα, έβγαλε την ουρά του απέξω.

Μαλλον η αληθεια στα νουμερα ειναι καπου στη μεση ετσι οπως τα βαζουμε. Οποτε ας μου επιστρεψεις οτι η συμμετοχη τουλαχιστον στο συντονιστικο και εντος καταληψης δεν ειναι ουτε κακη ουτε καλη. Ας πουμε μετρια

Διαφωνω με το πως θετεις την συζητηση. Η Γ.Σ βαζει ακριβως αυτο το πλαισιο. Την συζητηση. Ναι ηταν βιαστικο να γινει καταληψη απο την πρωτη βδομαδα και επρεπε να ερθει πρωτα κοσμος σε αυτο θα συμφωνισω. Αλλα απο την δευτερη βδομαδα που ηταν και 700 ατομα στην συνελευση νομιζω οτι ενημερωθηκαν πολλοι!
Καταλαβαινω οτι η Γ.Σ αρκετες φορες χανει το νοημα της συζητησης. Αλλα παλι ειναι στο χερι μας να μην χανετε αυτο το νοημα και να εκφραζομαστε και να μιλαμε ολοι στο βημα για να συζητησουμε και τον νομο και τις δρασεις πιο σφαιρικα. Στο χερι μας ειναι να προστατευουμε το μπαχαλεμα που γινεται απο συγκεκριμενα ατομα.

Ναι υπαρχουν φυσικα και κομματικες γραμμες οπως ειπες απο ΚΚΕ και Ανταρσυα και ΣΥΡΙΖΑ ισως και απο αλλες ομαδες αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Σκοπος ειναι να προσπαθησεις για κατι καλυτερο απο αυτα που προσφερουν οι κομματικες γραμμες. Δεν μπορω να πω οτι ειναι ανακριβιες ολα αυτα που υποθηκαν. Μερικα ειναι υπερβολικα αλλα οχι ανακριβιες. Επισης οι χαρακτηρισμοι ειναι γελοιοι που βαλαν και θα συμφωνησω οτι αυτες οι επιθεσεις στα ατομα που δεν ψηφιζαν καταληψη ηταν αστοχες

Πραγματικα ακομα και εδω στο φορουμ θα χαιρομουν να δω τις δρασεις που εχεις να προτεινεις. Εγω το κανω παντως και εδω και ας μην θεωρειτε και το καταλληλο μεσο

Κατι τελευταιο τωρα. Για μερικους που ειπαν οτι αν δεν βγει πασοκ θα βγει ΝΔ και ανακυκλωση. Αυτα παιδια δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα τελειωσαν. Αν βγουνε θα βγουνε μαζι αλλιως δεν βγαινουμε. Μονο με κυβερνηση συνεργασιας προκειτε να ξαναβγουν στην κυβερνηση αυτοι. Εκτος κι αν δεν παει να ψηφισει το 60% του κοσμου ή κατεβασουν και αλλο τα ποσοστα με τα οποια μπορει να εκλεγει ενα κομμα. Πχ να το πανε στο 20% που χρειαζονται κιολας.
« Last Edit: September 28, 2011, 15:17:49 pm by aris_silvo » Logged
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #201 on: September 28, 2011, 15:15:09 pm »

Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 15:11:53 pm
Το μελλον σου δεν το θυσιαζουν οσοι αγωνιζονται. Το θυσιαζουν τα μετρα που σου επιβαλλονται. ΞΥΠΝΑ!!!!
Ε πες μου ρε οτι είσαι τρολ που κάθομαι και χάνω το χρόνο μου. Οκ, εσυ οτι πεις.

« Last Edit: September 28, 2011, 15:48:01 pm by Tempus Fugit » Logged
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #202 on: September 28, 2011, 15:24:12 pm »

Quote from: Link-gr on September 28, 2011, 15:15:09 pm
Ε πες μου ρε οτι είσαι τρολ που κάθομαι και χάνω το χρόνο μου. Οκ, εσυ οτι πεις.

Δυστυχως για σενα δεν ειμαι. Λεγομαι Παυσανιας Κακαρινος. Μπηκα στη σχολη το 02 και τελειωσα το Μαρτιο του 10.
Τωρα που αποδειχθηκε οτι δε χανεις το χρονο σου, θα μου απαντησεις σε κατι;
« Last Edit: September 28, 2011, 15:48:23 pm by Tempus Fugit » Logged

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #203 on: September 28, 2011, 15:26:42 pm »

Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 15:24:12 pm
Δυστυχως για σενα δεν ειμαι. Λεγομαι Παυσανιας Κακαρινος. Μπηκα στη σχολη το 02 και τελειωσα το Μαρτιο του 10.

για αρχή τώρα που μάθαμε ότι τελείωσες έχουμε το στοιχείο ότι κάνουμε διάλογο με έναν που μιλάει για θυσίες και "εξεταστικούλες" εκ του ασφαλούς
« Last Edit: September 28, 2011, 15:48:39 pm by Tempus Fugit » Logged
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #204 on: September 28, 2011, 15:28:19 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 18:46:37 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #205 on: September 28, 2011, 15:30:51 pm »

Quote from: Karaμazoβ on September 28, 2011, 15:14:31 pm
ακριβώς επειδή η συγκυρία είναι τρομερα δύσκολη, ο αλλος μπαίνει στο δυσκολο δίλλημα ή να κανει αγώνες διαρκείας ή να δοκιμασει την τύχη του ως εργαζόμενος αποκλειστικά, και όχι ως φοιτητής. Και στη μία και στην αλλη περίπτωση, ο καθένας κοιτάει την παρτη του (στο σημείο αυτό συμφωνω με τη θεση του Νιτσε, οτι επικλιση στην ηθική γίνεται όχημα για να κατευθύνει τον κόσμο).

Μπροστά σε αυτό το δύσκολο δίλλημα, καποιος επιλέγει να παρει το πτυχίο του τωρα, ωστε αν γίνουν τα πραγματα πιο δύσκολα οικονομικά, να μην είναι τουλάχιστον ακόμα φοιτητής. Και όταν υποκύπτει σε αυτό το αγχωτικό για μερικούς δίλλημα, αποκαλείται "παρτακιας".

Κανεις μεγαλο λαθος. Οταν διαλεγεις τον αγωνα, παλευεις και για σενα αλλα και για το συνολο, γιατι η νικη ή η ηττα τους αφορα ΟΛΟΥΣ. Στην αλλη περιπτωση κοιτας μονο τον εαυτο σου, δηλαδη... εισαι παρτακιας. Αυτος ειναι ο ορισμος. Τι να κανουμε τωρα;

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #206 on: September 28, 2011, 15:32:49 pm »

Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 15:30:51 pm
Quote from: Karaμazoβ on September 28, 2011, 15:14:31 pm

Κανεις μεγαλο λαθος. Οταν διαλεγεις τον αγωνα, παλευεις και για σενα αλλα και για το συνολο, γιατι η νικη ή η ηττα τους αφορα ΟΛΟΥΣ. Στην αλλη περιπτωση κοιτας μονο τον εαυτο σου, δηλαδη... εισαι παρτακιας. Αυτος ειναι ο ορισμος. Τι να κανουμε τωρα;

Σε όλες τις περιπτώσεις κοιτας την παρτη σου, εστω και μακροπρόθεσμα. Απλα όταν οργανωνεσαι συλλογικά, το κανεις γιατι δεν μπορείς να τα βαλεις με τους ισχυρότερους μόνος σου.

Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #207 on: September 28, 2011, 15:33:40 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 28, 2011, 15:28:19 pm
Quote from: Paf1984 on September 28, 2011, 15:24:12 pm

χαχ παίζει να έχουμε κάνει ένα εργαστήριο μετρήσεις μαζί Tongue

Μπααααα. Εκαναν και τα τρολ εργαστηριο; Tongue

Δε θυμαμαι σε ποιο αλλα σιγουρα εχουμε κανει εργαστηριο μαζι.

Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #208 on: September 28, 2011, 15:38:53 pm »

Quote from: Karaμazoβ on September 28, 2011, 15:32:49 pm
Σε όλες τις περιπτώσεις κοιτας την παρτη σου, εστω και μακροπρόθεσμα. Απλα όταν οργανωνεσαι συλλογικά, το κανεις γιατι δεν μπορείς να τα βαλεις με τους ισχυρότερους μόνος σου.

Δεν ειναι θεμα χρονικου οριζοντα. Ειναι θεμα του πως πιστευεις οτι θα κερδισεις κατι. Αγωνιζομενος με αλλους ωστε να επωφεληθουν ολοι απο τη νικη ή μονος σου και δεν παει να πνιγει ο διπλανος σου.
« Last Edit: September 28, 2011, 15:48:59 pm by Tempus Fugit » Logged

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #209 on: September 28, 2011, 15:39:26 pm »

Quote from: ACE on September 28, 2011, 11:23:00 am
Επισης, να κανω μια παρατηρηση για την ιστορια:

Το 80% των ΕΑΑΚ ειναι μηχανολογοι.
Τα περισσοτερα "φυτα" που κατεβαινουν ειναι μηχανολογοι.

Μπερδευτηκα...
Τι μπερδεύτηκες; Όλες τις μαλακίες εσείς τις κάνετε. Είναι ξεκάθαρο.  Tongue

Του δε ποιντ:
Πρέπει να κάνουμε μια λίστα με 2 στήλες, να καθίσουμε να γράψουμε όλα τα επιχειρήματα των μεν και τον δε (δεν ειναι δα και τοσα πολλα) να τα βλεπουμε οτι εχουν ειπωθει, να μην καθομαστε να τα ξαναγραφουμε. -_-
Βαρεθηκα να βλεπω καθε φορα να πεταγεται κι απο ενας καινουργιος και να λεει ακριβως το ιδιο πραγμα που εχουν πει 5 πριν απο αυτον κι ενας να του τα αντικρουει με ακριβως τον ιδιο τροπο που εκαναν στους προηγουμενους 5.

Έχουμε μπει σε ατέρμονο loop ομαδικώς.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 23 Go Up Print
Jump to: