• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:15:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:15:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 107
Total: 174
HlektrikhPatata
nikol michalou
Billyskotsikas
Yamal
pkoko
andripappa
georkala
kimxnas
Νικηφόρος Πατσιούρας
Saint_GR
xarisagraf
tzortzis
sotirispo2
Nikos.Ts
florianm
TitiTs
asemas
George_RT
kchristoua
Stathisxd
dimitire
Christop
xanthosp
swthrhs
chaniotism
skoloni
dtkyriak
dorapangeiou
ONETWIN
gmout
vpoug
Captain
akoil
Thanasiscon1
Haralampos
Bit4Thought
apapagd
mmikelo
Panagismark
arisap
Don
user182
mous25
gianst
giannisdomu
antontsiorvas
kouf
DimGeo
lina_zs
sotkara
Pavloska
vevi
Themistoklis
asimomyti
kgakisb
tols1
thanstat21
ellimoschou
d0xa
thanosk
airam
EvP
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 Go Down Print
Author Topic: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9  (Read 31349 times)
gillan
Guest
Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο " ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" στη ΓΣ 20/9
« Reply #210 on: September 20, 2011, 11:22:15 am »

Quote from: pandora on September 20, 2011, 11:14:50 am
Quote from: gillan on September 20, 2011, 11:01:34 am
Και αληθεια ρε παιδια. Ειναι πολυ λογικο να θελει καποιος να παρει γρηγορα πτυχιο για ολους τους λογους του κοσμου. Αυτο το καταλαβαινω και αμα το υποστηριξει καποιος ανοιχτα δεν θα του απαντησω τιποτα.

έλα τώρα  Tongue
be honest  Cheesy

Δεν καταλαβα την ειρωνια. Πολλοι αργησαμε λιγο παραπανω, αλλα πλεον το μετανιωσαμε και εν τελει οσοι δεν θελουν να αργησουν ειναι δικαιωμα τους. Εγω τον Φλεβαρη ηταν να παρω πουλοθς απο εδω μεσα, τωρα προφανως θα αργησω λιγο ακομα. Και τι να λεει; Μηπως και να τελειωνα το Φλεβαρη θα εβρισκα δουλεια;;
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #211 on: September 20, 2011, 11:30:02 am »

Quote from: gillan on September 20, 2011, 11:22:15 am
Και αληθεια ρε παιδια. Ειναι πολυ λογικο να θελει καποιος να παρει γρηγορα πτυχιο για ολους τους λογους του κοσμου. Αυτο το καταλαβαινω και αμα το υποστηριξει καποιος ανοιχτα δεν θα του απαντησω τιποτα.

έλα τώρα  Tongue
be honest  Cheesy

Δεν καταλαβα την ειρωνια. Πολλοι αργησαμε λιγο παραπανω, αλλα πλεον το μετανιωσαμε και εν τελει οσοι δεν θελουν να αργησουν ειναι δικαιωμα τους. Εγω τον Φλεβαρη ηταν να παρω πουλοθς απο εδω μεσα, τωρα προφανως θα αργησω λιγο ακομα. Και τι να λεει; Μηπως και να τελειωνα το Φλεβαρη θα εβρισκα δουλεια;;

Δεν είναι ειρωνία. Είναι επίκληση στην ειλικρίνειά σας.
Κι εμένα δε μου αρέσουν ορισμένα πλαίσια με τον τρόπο που είναι γραμμένα. Αλλά ό,τι και να κάναν οι "ανεξάρτητοι" θα τους τη λέγατε με κάποιο τρόπο.
Αν είναι απολιτικ, τους βρίζετε επειδή είναι απολιτίκ. Αν είναι πολιτικοποιημενοι, λέτε ότι το κάνουν για το "δήθεν" και στην ουσία τους νοιάζει μόνο ο απαυτός τους.
Αποφασίστε.
Όσο για το "αν θα έβρισκα δουλειά" μπορεί να πήγαινα στο εξωτερικό για να βρώ  Wink Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Το αλλο είναι "κι εσύ συνάδελφε τι προτείνεις".
Εγώ θα ρθώ να σε ρωτήσω το εξής :
Τί χρονικό "ορίζοντα" έχει αυτή η κατάληψη? Το 2006 είχαμε τον χρονικό ορίζοντα του να εμποδίσουμε το νόμο να περάσει μέσα στο καλοκαίρι. Το 2007 είχαμε μπροστά μας το μπλοκάρισμα της Συνταγματικής αναθεώρησης στην αρχή, και έπειτα την ψήφιση του νόμου στις 8 Μαρτίου.
Τώρα ειλικρινά, τι έχουμε να περιμένουμε σαν "στόχο"?
Είμαστε στο όπου πάει κι ό,τι γίνει?
Επίσης είσαι ευχαριστημένος από τη "μαζικότητα" τόσο των πορειών όσο και της κατάληψης?
Ως πότε πιστεύεις πρέπει να είμαστε κλειστά για να αποκτήσουμε "μαζικότητα"? Όταν υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα μπορούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον? Επίσης, με βρισίδι και ειρωνίες υπάρχει περίπτωση να έρθουν πιο κοντά οι αντίπαλες πλευρές?

Αυτά σαν ερωτήματα, όχι προς εσενα προσωπικά. γενικά.
Και με καμία διάθεση ειρωνίας ή επιθετικότητας  Wink
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #212 on: September 20, 2011, 11:40:01 am »

Quote from: Mr K on September 20, 2011, 11:10:57 am
Quote from: Paf1984 on September 19, 2011, 23:49:15 pm
Πληρως ενημερωμενος δεν ειμαι γιατι απλα αυτο δε γινεται απο εναν και μονο ανθρωπο. Ειμαι ομως πολυ καλα ενημερωμενος και απο οτι φαινεται ασυγκριτα περισσοτερο απο σενα.

Πρωτον:
Ποτε ειπα οτι απαιτω 2000 ευρω μισθο;;;;;;
Τη δυσκολια του να βρεις δουλεια την ξερω καλυτερα απο σενα, μιας και εναμιση χρονο μετα το πτυχιο ακομα ψαχνω. Το θεμα ομως ειναι οτι εγω παλευω για κατι με προοπτικη για την κοινωνια. Εσυ οταν ερθεις στην κατασταση μου τι θα κανεις που θα σου κοπουν οι γελοιες λογικες περι θεικου ηλεκτρολογου που επικρατουν στη σχολη; Θα εισαι τοσο υποταγμενος που θα συμβιβαστεις με την αιωνια ανεργια η την αιωνια υπερεκμεταλλευση;
Μπραβο αγορι μου που ζητας απολυσεις απο το δημοσιο. Τα παιδια σου να τα πας σε ενα σχολειο χωρις καθηγητες και αμα αρρωστησεις να γινεις καλα μονος σου. Και να πληρωσεις χοντρα και για τα δυο. Κοβουν απο εδω και απο εκει, θα απολυσουν κι αυτους τους "τεμπεληδες", θα συνεχισουν να κοβουν και να παιρνουν και να απολυουν... Εσυ τι εχεις να κερδισεις απο ολα αυτα;;;

Δευτερον:
Αν εσυ δε θες να μπεις στο δημοσιο δικαιωμα σου. Πλεον μονο βολεμα δεν ειναι, ασε που δε μπαινει και κανενας.
Χωρις να με ξερεις λες οτι ειμαι βολεψακιας και γλειφτης κατουρημενων ποδιων. Ουτε στο σχολειο ουτε στη σχολη ουτε στο στρατο ουτε πουθενα δεν κινηθηκα με τετοιο τροπο. Οποτε τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω γιατι αρμοζουν περισσοτερο με το δικο σου τροπο σκεψης.

Τριτον:
Δυστυχως δεν ειναι καταληψη μου γιατι δεν ειμαι στη σχολη. Ευτυχως ομως οταν ημουν εζησα και γω κινημα καταληψεων που καταφερε να μην αναθεωρηθει το αρθρο 16 και εσυ σπουδαζεις ακομα χωρις διδακτρα.
Για το ριζοσπαστη το αφηνω ασχολιαστο γιατι δε θυμαμαι ποτε διαβασα τελευταια φορα. Επισης να σου θυμισω οτι η πκσ δε στηριζει τις καταληψεις που γινονται τωρα.
Ωστε οι δασκαλοι και οι καθηγητες στο σχολειο σου εκαναν τη ζωη δυσκολη; Και οι γιατροι που εκαναν καλα καποιον συγγενη σου ή εσενα τον ιδιο; Ωραιος!!!!
Παντως μη βιαζεσαι και το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα. Θα δουλευεις στην καλυτερη για 500 ευρω και θα πληρωνεις για τα παντα. Δε θα σου προσφερεται τιποτα δωρεαν απο το κρατος.

Δυστυχως για σενα επεσες παλι εξω στην εκτιμηση σου και δεν ανηκω σε κανενα κομμα. Και φυσικα εχω τη δικη μου αποψη που συμπληρωνεται και βελτιωνεται συνεχως απο την καθημερινη μου ενημερωση, αν και οχι απο τα δελτια ή τα αντίστοιχά τους σαιτ οπως κανεις εσυ. Μαλλον ανηκεις στις στρατιες των προβατων που ανεφερες, οπως προκυπτει απο οσα γραφεις. Για σκεψου το λιγο καλυτερα και θα δεις.

Πρωτον, Εγω λεω οτι εσυ εισαι συμβιβασμενος με την ιδεα του θειικου ηλεκτρολογου που μου λες οτι δεν ξεκινας με 500 ευρω αλλα η επιστημη σου ειναι προορισμενη για παραπανω. Και αν παραπανω ποσα; 1000; ισως 2000; Εγω ειμαι απλα συμβιβασμενος οπως πολυ σωστα με κατηγορεις γιατι Θυσιες πρεπει να γινονται και οταν λεω θυσιες σημαινει να δινεις απο την τσεπη σου οχι να βγαινεις εξω και να απαιτεις να παρουν απο την τσεπη του αλλου.
Εγω ξερω πολυ καλα οτι με 500 θα ξεκινησω και την πρωτη 5ετια τουλαχιστον τα ιδια θα περνω. Πως το ξέρω; Γιατι δουλευω απο 18 χρονων  και πληρωνω το 1/3 των 300 ευρω που περνω στους φορους που χαραμιζονται σε μισθους του δημοσιου. Μην μου λες λοιπον οτι ζω σε μια φουσκα γιατι εχω φαει σκατα που ουτε τα φανταζεσαι τοσα χρονια. Πληρωνω μισθους ατομων που ουτε μαθημα μας εκαναν, ουτε με προσεξαν οταν πηγα με ανοιγμενο το κεφαλι στο νοσοκομειο απλα με στειλαν σπιτι με ασπιρινη και αναγκαστηκα εκτος απο αυτους να πληρωσω και ιδιωτικη κλινικη. Αν τα εδινα αυτα (που δεν ειμαι καν "το κεφαλαιο" αλλα η τελευταια τρυπα του ζουρνα) σε ιδιωτικη κλινικη εξαρχης θα με τηλεφωνουσαν καθε μερα να με ρωτησουν αν ειμαι υγιης. Ειμαι σιγουρος οτι κατι παρομοιο σου εχει συμβει οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπερασπιζεσαι την παρουσα κατασταση!

Δευτερον, Προσεχω οτι δεν λες οτι δεν θελεις να διοριστεις στο δημοσιο. Δεν το αρνεισαι πουθενα τουλαχιστον. Αν εσυ εισαι ο επομενος  που θα μας περνει τα λεφτα και θα μας κοροιδευει και απο πανω, τοτε ναι σε λεω και βολεψακια και γλειφτη και ολα τα σχετικα. Μπορει βεβαια να ανηκεις στο 5% των δημοσιων που δουλευουν και να κανω λαθος. Τοτε σου ζηταω ταπεινα συγγνωμη αλλα δεν θα υπερασπιστω εσενα τον ικανο οταν υπαρχουν 50 τεμπεληδες απο διπλα σου. Μην ανησυχεις οι ικανοι δεν χανονται και αυτο το ειδα πρωτο χερι στον εργασιακο τομεα!

Τριτον Οι αγωνες σας πετυχαν γιατι ακομα τους επαιρνε να μην παρουν τα μετρα αυτα.  Και τι λες οτι δεν πληρωνω διδακτρα; Ξερεις ποσα πληρωνεις μεσω φορων στο πανεπιστημιο;  Αν γινοταν σωστη διαχειριση θα μας υποδεχονταν με μπαντα καθε πρωι! Επιπλεον η πκσ μας κοροιδευει γιατι ενω η μαχη δινεται στο αν θα γινει καταληψη η οχι αυτοι κατεβαζουν ενα τριτο ασχετο πλαισιο Επιτροπης Αγωνα οπως το λενε για να βγουν τριτοι και μετα να λενε και με εσας ειμαστε και με εσας. Τι αγωνιστες να βγαζουν την ουρα τους απεξω!

Τελικα δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω ατομο σαν εσενα που βγηκε εξω και εχει δει που κατεληξε η ελλαδα μεσω του δημοσιου που πατησε κατω τον ιδιωτικο τομεα και ενω δεν μπορεις τωρα εσυ να βρεις δουλεια, εξακολουθεις να υπερασπιζεσαι τα τεκταινομενα! Εκλεισαν ολες οι επιχειρησεις και οι βιομηχανιες της Βορειου Ελλαδος και κανεις δεν ειπε τιποτα και τωρα που πανε να εστω να κοψουν ενα επιδομα απο τους δημοσιους χαλαει ο τοπος. Τι να πω καλη αντοχη στη συνεχιση της υπερασπισης της ανεργιας σου...

Και σε αυτο το μνμ σου επανειλημμενα κανεις εκτιμησεις και χαρακτηρισμους για μενα τελειως αστοχους, μονο και μονο γιατι ετσι βολευει για να στηριξεις τη θεωρητικη σου. Μην το κανεις.

http://foithtikokinhma.blogspot.com
dnitsos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #213 on: September 20, 2011, 11:51:50 am »

Κανένας να μην πληρώσει τίποτα απο τα χαράτσια.

Ολοι μας - οι φοιτητές - να ειδοποιήσουμε τους γονείς μας να μην πληρώσουν τίποτα απο τα χαράτσια της κυβέρνησής-ΕΕ  και των χαρτογιακάδων με τις γραβάτες Τραπεζιτών - Βιομηχάνων.

ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ!

και οποια Σωματεία ειναι συμβιμβασμένα, να πετάξουμε τις Πασοκικες - ΝΔ ηγεσίες τους.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ , ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΜΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΚΟΗΣ

ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
.....Ή  ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!!!
« Last Edit: September 20, 2011, 12:04:11 pm by dnitsos » Logged
gillan
Guest
« Reply #214 on: September 20, 2011, 12:09:10 pm »

Quote from: pandora on September 20, 2011, 11:30:02 am
Quote from: gillan on September 20, 2011, 11:22:15 am

έλα τώρα  Tongue
be honest  Cheesy

Δεν είναι ειρωνία. Είναι επίκληση στην ειλικρίνειά σας.
Κι εμένα δε μου αρέσουν ορισμένα πλαίσια με τον τρόπο που είναι γραμμένα. Αλλά ό,τι και να κάναν οι "ανεξάρτητοι" θα τους τη λέγατε με κάποιο τρόπο.
Αν είναι απολιτικ, τους βρίζετε επειδή είναι απολιτίκ. Αν είναι πολιτικοποιημενοι, λέτε ότι το κάνουν για το "δήθεν" και στην ουσία τους νοιάζει μόνο ο απαυτός τους.
Αποφασίστε.
Όσο για το "αν θα έβρισκα δουλειά" μπορεί να πήγαινα στο εξωτερικό για να βρώ  Wink Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Το αλλο είναι "κι εσύ συνάδελφε τι προτείνεις".
Εγώ θα ρθώ να σε ρωτήσω το εξής :
Τί χρονικό "ορίζοντα" έχει αυτή η κατάληψη? Το 2006 είχαμε τον χρονικό ορίζοντα του να εμποδίσουμε το νόμο να περάσει μέσα στο καλοκαίρι. Το 2007 είχαμε μπροστά μας το μπλοκάρισμα της Συνταγματικής αναθεώρησης στην αρχή, και έπειτα την ψήφιση του νόμου στις 8 Μαρτίου.
Τώρα ειλικρινά, τι έχουμε να περιμένουμε σαν "στόχο"?
Είμαστε στο όπου πάει κι ό,τι γίνει?
Επίσης είσαι ευχαριστημένος από τη "μαζικότητα" τόσο των πορειών όσο και της κατάληψης?
Ως πότε πιστεύεις πρέπει να είμαστε κλειστά για να αποκτήσουμε "μαζικότητα"? Όταν υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα μπορούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον? Επίσης, με βρισίδι και ειρωνίες υπάρχει περίπτωση να έρθουν πιο κοντά οι αντίπαλες πλευρές?

Αυτά σαν ερωτήματα, όχι προς εσενα προσωπικά. γενικά.
Και με καμία διάθεση ειρωνίας ή επιθετικότητας  Wink

Η καταληψη εχει χρονικο οριζοντα να πεσει ο νομος πλαισιο. Εκτιμηση μου ειναι οτι αν εχει μια απαιτουμενη μαζικοτητα, ας πουμε 100-150 μεγαλες κεντρικες σχολες μεχρι τελος η Διαμαντοπουλου δε θα τολμησει να κοψει εξαμηνο. Τελος ο νομος αυτοματα. Θυμαμαι αμιδρα το μαθητικα Αρσενη και ολη την φημολογια οτι θα χαθει η χρονια και θα μεινουν ολοι στην ιδια ταξη κλπ κλπ. Δεν εγινε τπιοτα απο ολα αυτα, ηταν απλα για τρομοκρατια. Και εριξαν και τον νομο...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #215 on: September 20, 2011, 12:12:51 pm »

Quote from: gillan on September 20, 2011, 12:09:10 pm

Η καταληψη εχει χρονικο οριζοντα να πεσει ο νομος πλαισιο. Εκτιμηση μου ειναι οτι αν εχει μια απαιτουμενη μαζικοτητα, ας πουμε 100-150 μεγαλες κεντρικες σχολες μεχρι τελος η Διαμαντοπουλου δε θα τολμησει να κοψει εξαμηνο. Τελος ο νομος αυτοματα. Θυμαμαι αμιδρα το μαθητικα Αρσενη και ολη την φημολογια οτι θα χαθει η χρονια και θα μεινουν ολοι στην ιδια ταξη κλπ κλπ. Δεν εγινε τπιοτα απο ολα αυτα, ηταν απλα για τρομοκρατια. Και εριξαν και τον νομο...

Το ότι δε θα χαθεί εξάμηνο δε σημαίνει ότι θα πέσει και ο νόμος  Wink ο νόμος έχει χίλιες δυο άλλες διατάξεις εκτός από τα εξάμηνα....
επίσης οι καταλήψεις επι Αρσένη πώς έριξαν το νόμο?μ' αυτό το σύστημα δώσαμε πανελλήνιες για τουλάχιστον 4 χρόνια μετά τις καταλήψεις...
το νόμο τον άλλαξε σε κάποια φάση η ΝΔ γιατί έτσι όπως ήταν δομημένος αύξανε την πολυπλοκότητα του συστήματος των πανελληνίων... κοινώς για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη...
τεσπα, στην παρούσα συγκυρία θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να πέσει μια κυβέρνηση, παρά να πέσει ένας νόμος που ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ...
drosostalithras
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #216 on: September 20, 2011, 12:27:06 pm »

ρε μην ψαρωνεται και τρωτε την τρομοκρατια θα χαθει το εξαμινο κτλ.οπως εχει αποδειχτει τα τελευταια χρονια, αυτα που κερδηθηκαν απο τους φοιτητες,κερδηθηκαν ΜΟΝΟ με καταληψεις.Ετσι μας λεγαν και παλια και δεν χαθηκε κανενα εξαμινο και τοτε οι καταληψεις κρατουσαν μηνες!Δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουμε τοσους που λενε ας δωσω εγω τα μαθηματακια μου και τα αλλα ολα zbutsam
Oltzi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #217 on: September 20, 2011, 12:40:38 pm »

Χάθηκαν 2 εξεταστικές... Μάλλον είσαι ψαράκι...
drosostalithras
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #218 on: September 20, 2011, 12:46:53 pm »

ψαγμενε δεν μιλισα για εξεταστικες. απο το 05 ειμαι εδω
djifos
Guest
« Reply #219 on: September 20, 2011, 12:48:50 pm »

Quote from: drosostalithras on September 20, 2011, 12:46:53 pm
ψαγμενε δεν μιλισα για εξεταστικες. απο το 05 ειμαι εδω

ε εντάξει τότε ρε....να κάνουμε όλα τα εξάμηνα αλλά να μην δίνουμε ποτέ εξεταστική...καλή φάση..
Oltzi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #220 on: September 20, 2011, 12:49:22 pm »

και.... δηλαδά να μη χάσουμε εξάμηνο, αλλά οι εξεταστικές να χαθούν...Αυτό είναι??? Δε πάμε καθόλου καλά...
drosostalithras
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #221 on: September 20, 2011, 12:49:45 pm »

αν θες να πατυχεις κατι,αναγκαστικα θα κανεις καποιες θυσιες.αλλα εσας σας νοιαζει μονο να περασετε κανενα μαθημα
« Last Edit: September 20, 2011, 12:52:17 pm by drosostalithras » Logged
Oltzi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #222 on: September 20, 2011, 12:53:30 pm »

Off-topic Παιδιά... δώστε περισσότερη προσοχή σ'αυτούς που ψυφίζουν!!! Αν δεν γνωρίζετε κάποιον αντιδράστε!!! Ας κάτσουμε ένα μισάωρο παραπάνω, μες τη βρωμιά  Wink Off-topic
djifos
Guest
« Reply #223 on: September 20, 2011, 12:54:47 pm »

Quote from: drosostalithras on September 20, 2011, 12:49:45 pm
αν θες να πατυχεις κατι,αναγκαστικα θα κανεις καποιες θυσιες.αλλα εσας σας νοιαζει μονο να περασετε κανενα μαθημα

αφού δεν θα το πετύχεις με αυτόν τον τρόπο ρεεεεε....κατεβείτε από τα συννεφάκια σας επιτέλους..
στο κάτω κάτω τα ψωμιά της κυβέρνησης αυτής είναι μετρημένα....αλλά η πλάκα θα είναι ότι όταν θα φύγουν κι αυτοί
θα καμαρώνουν οι καταληψίες κ θα λένε ότι συμβάλανε κι αυτοί στο να φύγει η κυβέρνηση......κ θα το πιστεύουν... Grin
Oltzi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #224 on: September 20, 2011, 12:58:06 pm »

Quote from: drosostalithras on September 20, 2011, 12:49:45 pm

Θα ξεκινήσουμε πάλι απ' την αρχή...  Wink

Από το 05 είσαι εδώ αλλά δεν έχεις καταλάβει ακόμη δεν κερδίζουμε τιποτά... Αν δεν το'χεις καταλάβει μέχρι τώρα, δεν έχω άλλα λόγια να σ πώ...
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 Go Up Print
Jump to: