• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:40:40 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:40:40 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 142
Total: 163
acapulco
eli_k
serafeim
spetrakis
thpanousis
chris_krkls
Lykaonia
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Ερώτηση περί βιβλιαρίου και ψηφοφορίας στην Γ/Σ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Ερώτηση περί βιβλιαρίου και ψηφοφορίας στην Γ/Σ  (Read 6855 times)
Κάρβουνο
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Πρόεδρας.

View Profile
Re: Ερώτηση περί βιβλιαρίου και ψηφοφορίας στην Γ/Σ
« Reply #45 on: September 17, 2011, 12:43:05 pm »

Στην πρώτη συνέλευση που προτάθηκε επίδειξη πάσου ή βιβλιαρίου, όπως θα δείτε και στο φόρουμ , πάλι κράζαν μερικοί  "εγώ δε το χω μαζί μου. εόιναι αντιδημοκρατικό" "Το κάνετε για να κλείσετε τη σχολή" "Που το γράφει το καταστατικό; Γι αυτό δεν έρχομαι στη συνέλευση επειδή οι αριστεροι κάνουν ότι θέλουν" και άλλα ωραία. Μετά και το κλείσιμο της πόρτας στην προηγούμενη συνέλευση οι αντιδράσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
edenaxas
Guest
« Reply #46 on: September 17, 2011, 13:02:50 pm »

Για αυτο το ξεκινησα απο χθες αυτο το θεμα.

Ετσι εαν δουμε πως πανω κατω το μονο επιχειρημα κατα ειναι οτι καποιοι δεν πιστευουν οτι ειναι αποδοτικο, μπορουμε να βγαλουμε ανακοινωσεις πριν απο τη συνελευση ωστε κανενα μελος του συλλογου να μην κατεβει στη συνελευση χωρις βιβλιαριο.

Λογικο ειναι αν αρχισεις να ενημερωνεις μεσα στη συνελευση να υπαρχει εκνευρισμος μιας και καποιος που ερχεται στις συνελευσεις τα τελευταια Ν χρονια δεν εχει καποιο λογο να φερει το βιβλιαριο μιας και δεν του εχει ζητηθει ποτε. Εαν ομως όλοι ειναι ενημερωμενοι, αφηνουμε απ'εξω μονο παιδια που εχουν χασει το βιβλιαριο.
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #47 on: September 17, 2011, 13:13:32 pm »

Quote from: edenaxas on September 17, 2011, 13:02:50 pm
Για αυτο το ξεκινησα απο χθες αυτο το θεμα.

Ετσι εαν δουμε πως πανω κατω το μονο επιχειρημα κατα ειναι οτι καποιοι δεν πιστευουν οτι ειναι αποδοτικο, μπορουμε να βγαλουμε ανακοινωσεις πριν απο τη συνελευση ωστε κανενα μελος του συλλογου να μην κατεβει στη συνελευση χωρις βιβλιαριο.

Λογικο ειναι αν αρχισεις να ενημερωνεις μεσα στη συνελευση να υπαρχει εκνευρισμος μιας και καποιος που ερχεται στις συνελευσεις τα τελευταια Ν χρονια δεν εχει καποιο λογο να φερει το βιβλιαριο μιας και δεν του εχει ζητηθει ποτε. Εαν ομως όλοι ειναι ενημερωμενοι, αφηνουμε απ'εξω μονο παιδια που εχουν χασει το βιβλιαριο.

Εγώ δεν βρίσκω λόγο να διαφωνήσω με το να ψηφίζουμε με βιβλιάριο...

Απλά χωρίς απόφαση της Γ/Σ δεν γίνεται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Μπορεί το θέμα να συζητηθεί στην επερχόμενη Γ/Σ και απ' την μεθεπόμενη να ισχύσει. Ο λόγος προφανής... Μια ομάδα μελών του συλλόγου δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση και απλά να την ανακοινώσει στους υπόλοιπους (έγκαιρα ή όχι δεν έχει σημασία). Μόνο η ίδια η Γ/Σ μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση...

Και νομίζω ότι, μετά την νύξη του Καπνιά στην τελευταία Γ/Σ, θα συζητιόταν το θέμα έτσι κι αλλιώς την Τρίτη...

Ο Γραφειοκράτης

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
edenaxas
Guest
« Reply #48 on: September 17, 2011, 13:39:10 pm »

ok απλα σε αυτη την κατασταση ενυπαρχει το παραδοξο "it takes a crane to build a crane", δηλαδη οταν θα ψηφισουμε για το αν πρεπει να ψηφιζουμε με βιβλιαρια, πρεπει όλοι οσοι ψηφισουν να δειξουν βιβλιαριο. Αλλιως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #49 on: September 17, 2011, 14:54:59 pm »

Quote from: edenaxas on September 17, 2011, 13:39:10 pm
ok απλα σε αυτη την κατασταση ενυπαρχει το παραδοξο "it takes a crane to build a crane", δηλαδη οταν θα ψηφισουμε για το αν πρεπει να ψηφιζουμε με βιβλιαρια, πρεπει όλοι οσοι ψηφισουν να δειξουν βιβλιαριο. Αλλιως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αφού μέχρι τώρα ψηφίζουμε με τον τρόπου που ψηφίζουμε, έτσι πρέπει να περάσει και η πρότασή σου.

Και νομίζω αυτό είναι και το λογικό.

Και για να χρησιμοποιήσω ένα ακραίο παράδειγμα... Η αλλαγή στον τρόπο που αλλάζει το σύνταγμα της Ελλάδος πρέπει να γίνει με τον τρόπο που άλλαζε το σύνταγμα πριν την αλλαγή (ναι είναι περίπλοκο αλλά δεν μπορώ να το πω πιο απλά Tongue).

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: September 17, 2011, 18:30:01 pm »

Quote from: edenaxas on September 17, 2011, 09:09:34 am
υπαρχει καποιος που να εχει καποιο επιχειρημα εναντια της προτασης ΠΕΡΑΝ του οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙ ο ιδιος οτι δεν θα εχει καποιο αποτελεσμα?

κατα τα αλλα εαν κανετε τον κοπο να διαβασετε και 1 σελιδα πισω θα δειτε ρε γαμωτο οτι "παρακαλω" σα το μαλακα να μην αρχισουν ειρωνιες και μαλακιες με λινκ σε urban dictionary κτλ... Δεν προσπαθουμε να τη βγουμε μαγκες ή τπτ τετοιο. Τους περισσοτερους δε σας ξερω και δε θελω και να σας μαθω. Μια απλη ερωτηση κανω. Εαν καποιος εχει μια απαντηση διαφορετική απο αυτη που εχουν δωσει 4 ατομα so far ας το κανει...

Ναι,σε μια διαδικασία 5 ωρών η μία ώρα παραπάνω για να ψηφίσουμε ένας-ένας στην πόρτα είναι κουραστική.

και επιπλέον νομίζω ότι έχουμε κατακτήσει έναν πολιτικό πολιτισμό στο τμήμα και αυτό αποτυπώνεται ότι δεν πολύ-ακολουθούμε την γραφειοκρατία. Ο πολιτικός πολιτισμός που έχουμε κατακτήσει εγγυάται πολλά πράματα στην διαδικασία της συνέλευσης. Γιατί αν συνεχίσουμε με την λογική "ψηφοφορία με βιβλιάρια σπουδών"  σε λίγο θα ζητηθεί το προεδρείο να είναι αυστηρά ορισμένο ώστε να έχει δικαιοδοσίες και τσουπ θα γίνουμε ΠΑΜΑΚ όπου οι παρατάξεις μεταξύ τους αποφασίζουν για το αν θα κατέβει εν τέλει ένα ψήφισμα. Σε μας κάθε πρόταση κατεβαίνει στο σώμα. Και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα.

Από την άλλη για νοθεία ακόμα κανείς να μου πει ένα παράδειγμα. Έγινε στην προτελευταία συνέλευση όπου ΕΝΑΣ τύπος ψήφισε ενώ είχε πάρει πτυχίο(αλλά νόμιζε ότι το συνδικαλιστικό εξάμηνο τον καλύπτει να ψηφίζει). Κατά τα άλλα δεν άκουσα κάποιον άλλον να καταγγέλει κάτι συγκεκριμένο. Στην προηγούμενη ΓΣ ένας δαπίτης κατήγγειλε ένα παιδί ότι δεν είναι από τον σύλλογο και ο συνάδελφος αυτός του έδειξε καμιά 20αριά άτομα που τον ξέρουν από τα μαθήματα.

YARRRRRRRRRRRRRR
Errikos

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #51 on: September 17, 2011, 21:17:59 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 17, 2011, 18:30:01 pm
Ο πολιτικός πολιτισμός που έχουμε κατακτήσει εγγυάται πολλά πράματα στην διαδικασία της συνέλευσης. Γιατί αν συνεχίσουμε με την λογική "ψηφοφορία με βιβλιάρια σπουδών"  σε λίγο θα ζητηθεί το προεδρείο να είναι αυστηρά ορισμένο ώστε να έχει δικαιοδοσίες και τσουπ θα γίνουμε ΠΑΜΑΚ όπου οι παρατάξεις μεταξύ τους αποφασίζουν για το αν θα κατέβει εν τέλει ένα ψήφισμα. Σε μας κάθε πρόταση κατεβαίνει στο σώμα. Και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα.

Η μόνη δικαιοδοσία που χρειάζεται να έχει το προεδρείο είναι να μη δέχεται τη ψήφο του ατόμου που δεν ανήκει στο σύλλογο, το προφανές δηλαδή.
Και όχι, αυτό δε μας κάνει παμακ(!).

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #52 on: September 17, 2011, 21:25:11 pm »

και επιπλέον νομίζω ότι έχουμε κατακτήσει έναν πολιτικό πολιτισμό στο τμήμα και αυτό αποτυπώνεται ότι δεν πολύ-ακολουθούμε την γραφειοκρατία.
Αυτο εχει διπλη αναγνωση. Π.χ. θα επρεπε να ξεκιναει η συνελευση, 2 ωρες μετα την ορισμενη ωρα εναρξης??? Στα υπολοιπα συμφωνω..

Ερχεται μια μερα...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: September 18, 2011, 02:26:36 am »

Quote from: edenaxas on September 16, 2011, 14:12:16 pm
αρα, ναι μπορει να υπαρχουν νονθευμενα αποτελεσματα

αλλα, μην κανουμε τπτ επειδη θα ειναι πιο δυσκολο?

Υπάρχει ένα διακριτό όριο πέρα από το οποίο νομίζω ότι είμαστε με τις διαδικασίες για να είμαστε με τις διαδικασίες, και χάνουμε το νόημα τους. Παρότι εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση, θα το θέσω διαφορετικά. Τόσο καιρό όσα παιδία είναι ενεργά στα κοινά δεν εγείραν πότε αίτημα τέτοιου είδους ταυτοποίησης, γιατί η εμπειρία δείχνει ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από χίλιες απόψεις το να "κόβεις κίνηση" αν θες να κρατάς έγκυρες τις διαδικασίες σου. Σε αυτό συνηγόρει και η διαπίστωση ότι στο μυαλό σας έχει διογκωθεί η πιθανότητα κάποιοι φορείς δρώντας μεμονομένα να μπουν και να επιρρεάσουν το αποτέλεσμα, ενώ στην πραγματικότητα η ουσιαστική απειλή είναι μια συντονισμένη ενέργεια. Αν δεν το αναγνωρίσουμε αυτό νομίζω ότι δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω στη συζήτηση και θα μιλάει ο καθένας γι' αυτό που έχει ως ιδανικό και ωραίο στο μυαλό του. Εδώ είναι το σημείο που η αντίθεση μεταξύ αυτών που στο μυαλό τους έχουν μόνο μια αφαίρεση του τι αποτελεί συνέλευση συλλόγου, και αυτών που έχουν ξοδέψει κάποιες ώρες παραπάνω σε αυτές, γεννάει την αντίδραση σε μια τέτοια τροποποίηση επί των διαδικασιών. Και όχι ότι μέχρι τώρα φωνάζαμε και τους φίλους μας να ψηφίσουν, και ξαφνικά χαλαστήκαμε που μας ανακαλύψετε.

pay close attention
edenaxas
Guest
« Reply #54 on: September 18, 2011, 08:43:03 am »

ok αδερφε. εκτιμω πολυ που ξοδεψες το χρονο σου να απαντησεις χωρις ειρωνια και με νοημα. δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι εχεις ξοδεψει 1,2 και 100 ωρες παραπανω στις συνελευσεις συλλογου απο εμενα και οτι εχεις πιο ρεαλιστικη αντιληψη της διαδικασιας. Το σιγουρο είναι πως και εγω ειμαι μελος του συλλογου. Εμενα πιθανα να μην με ξερεις φατσικα. Εγω στην επομενη συνελευση μπορω να φερω 5 απο τους φιλους μου και ο καθενας απο αυτους αλλους 2 απλα και μονο επειδη εμαθα αυτες τις μερες πως μπορω να το κανω. Δυστυχως ομως εσυ(-εις) με την πορεια σκεψης σου(-ας) δεν θα μπορεσεις να αντιμετωπισεις την κακοβουλη αυτη πραξη. Οπως δεν ξερεις εμενα φατσικα παρολο που ειμαι μελος του συλλογου, δεν θα ξερεις και τους υπολοιπους. (dont get mad or anything, i am just making a  point...). Το θεμα πιστευω έχει λήξει όσον αφορα την εκταση του στο φορουμ, μιας και οτι ειναι να γινει οπως είπαν τα παιδια όλα για να μπουν σε ισχυ πρεπει να ψηφιστουν. Εγω πανω κατω απλα ηθελα να δω τι πιστευουν τα παιδια εδω και εαν εχω εντελως παραλογη απορια. Απο οτι καταλαβαινω ειμαστε 50/50.

καλή συνεχει και μάλλον θα τα πουμε απο κοντα.
alexiskes
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #55 on: September 18, 2011, 11:31:45 am »

τα ξαναλεω και εδω...

γιατι ρε παιδες δεν στηνεται μια σελιδα του στυλ vote.auth.gr που να διαχειριζεται απο το προεδρειο, και να μπαινουμε στο τελος της συνελευσης εκει και να ψηφιζουμε (με τον κωδικο του πανεπιστημιου, που ολοι μας το ξερουμε απ'εξω, και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να πει οτι το ξεχασε, οπως με τα βιβλιαρια)???
δεν παιρνει πανω απο 10 δευτερολεπτα για να ψηφισεις ετσι... ενα τικ να κανεις διπλα απο την επιλογη σου και να πατησεις ΟΚ, ποσο χρονο θελει δηλαδη?

και για οσους δεν εχουν PC στη συνελευση.... αντι να στηνουμε καλπες, διατιθεμαι να φερνω αν χρειαζεται το PC μου.

και μερικα νουμερα...
με την προυποθεση οτι κανεις δεν εχει smartphone για να μπαινει απο μονος του εκεινη τη στιγμη, και χρειαζεται καποιο PC για να ψηφισει, εστω οτι εχουμε 400 ατομα να ψηφισουν (400x 10sec=1,1 ωρες), αρα με ενα μονο PC χρειαζομαστε σχεδον μια ωρα ψηφοφοριας, αν εχουμε δυο PCs, αυτο μειωνεται στα 30 λεπτα κτλ Αν σκεφτουμε ομως οτι παρα πολλοι εχουν κινητο με ιντερνετ, ο χρονος ψηφοφοριας μειωνεται δραστικα

ελεος δηλαδη, απλες λυσεις υπαρχουν, μην κανουμε οτι δεν τις βλεπουμε.

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου

η μονη λυση ειναι Συνελευση κλασσικα + (εφοσον εχει γινει συνελευση) e-ψηφοφοριες (με το κωδικο του πανεπιστημιου που επιβεβαιωνει αν καποιος ειναι φοιτητης του τμηματος κ οχι περαστικος...). ΤΕΛΟΣ
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #56 on: September 18, 2011, 11:37:00 am »

Quote from: alexiskes on September 18, 2011, 11:31:45 am
τα ξαναλεω και εδω...

γιατι ρε παιδες δεν στηνεται μια σελιδα του στυλ vote.auth.gr που να διαχειριζεται απο το προεδρειο, και να μπαινουμε στο τελος της συνελευσης εκει και να ψηφιζουμε (με τον κωδικο του πανεπιστημιου, που ολοι μας το ξερουμε απ'εξω, και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να πει οτι το ξεχασε, οπως με τα βιβλιαρια)???
δεν παιρνει πανω απο 10 δευτερολεπτα για να ψηφισεις ετσι... ενα τικ να κανεις διπλα απο την επιλογη σου και να πατησεις ΟΚ, ποσο χρονο θελει δηλαδη?

και για οσους δεν εχουν PC στη συνελευση.... αντι να στηνουμε καλπες, διατιθεμαι να φερνω αν χρειαζεται το PC μου.

και μερικα νουμερα...
με την προυποθεση οτι κανεις δεν εχει smartphone για να μπαινει απο μονος του εκεινη τη στιγμη, και χρειαζεται καποιο PC για να ψηφισει, εστω οτι εχουμε 400 ατομα να ψηφισουν (400x 10sec=1,1 ωρες), αρα με ενα μονο PC χρειαζομαστε σχεδον μια ωρα ψηφοφοριας, αν εχουμε δυο PCs, αυτο μειωνεται στα 30 λεπτα κτλ Αν σκεφτουμε ομως οτι παρα πολλοι εχουν κινητο με ιντερνετ, ο χρονος ψηφοφοριας μειωνεται δραστικα

ελεος δηλαδη, απλες λυσεις υπαρχουν, μην κανουμε οτι δεν τις βλεπουμε.
ναι αλλα τωρα θα σου πουν οτι η συνελευση ειναι για να ακους τη προπαγανδα μας και οχι μονο να ερχεσαι να ψηφιζεις για να την απαξιωνεις, αμα ειναι να κανουμε σεχ ηλεκτρονικα, επανασταση ηλεκτρονικα κλπ μπουρδες...
Αφου το ξερεις το παιχνιδι τους...

alexiskes
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #57 on: September 18, 2011, 11:47:53 am »

ποσες φορες μεχρι τωρα ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη, αμφισβητειται η αποφαση της συνελευσης??? δηλαδη ελεος πια...

και τωρα στο σκαι, ενας λεει οτι μειοψηφιες κτλ και φοιτητες απο αλλες σχολες ψηφιζουν σε αλλες συνελευσεις κτλ κτλ τα κλασσικα...
ποτε επιτελους θα δουμε σοβαρα αυτο το ζητημα, και αφου μπορουμε να το λυσουμε, ας το κανουμε επιτελους !

21ος αιωνας, και εμεις ακομα ψηφιζουμε οπως πριν δεν ξερω και εγω απο ποτε, οταν ο κοσμος μαζευοταν στις πλατειες και σηκωνε το χερι, και αντε αρχισε να μετρας... 1 2 3 4  Undecided και αν καποιος μπερδευτει στο μετρημα, αντε παλι απο την αρχη.... Angry

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου

η μονη λυση ειναι Συνελευση κλασσικα + (εφοσον εχει γινει συνελευση) e-ψηφοφοριες (με το κωδικο του πανεπιστημιου που επιβεβαιωνει αν καποιος ειναι φοιτητης του τμηματος κ οχι περαστικος...). ΤΕΛΟΣ
edenaxas
Guest
« Reply #58 on: September 18, 2011, 11:49:43 am »

Πολυ δυσκολα θα μπορεσει να δωσει κανεις εγγυησεις security που χρειαζονται για να υοπστηριξεις ορθη λετουργια του συστηματος. 3 αντε 4 ατομα στη σχολη να υπαρχουν που να μπορουν να κανουν κατι τετοιο. Επισης για να μπορεσεις να συνδεθεις κανοντας χρηση του mail του auth.gr πρεπει ο network manager του auth να σου δωσει προσβαση στον radius του πανεπιστημιου και κατι τετοιο αποκλειεται να το επιτρεψουν. Plus οι αντιδρασεις των κομματων θα ειναι θυελλωδεις...
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #59 on: September 18, 2011, 11:53:31 am »

Quote from: edenaxas on September 18, 2011, 11:49:43 am
Πολυ δυσκολα θα μπορεσει να δωσει κανεις εγγυησεις security που χρειαζονται για να υοπστηριξεις ορθη λετουργια του συστηματος. 3 αντε 4 ατομα στη σχολη να υπαρχουν που να μπορουν να κανουν κατι τετοιο. Επισης για να μπορεσεις να συνδεθεις κανοντας χρηση του mail του auth.gr πρεπει ο network manager του auth να σου δωσει προσβαση στον radius του πανεπιστημιου και κατι τετοιο αποκλειεται να το επιτρεψουν. Plus οι αντιδρασεις των κομματων θα ειναι θυελλωδεις...
μαλλον αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημακαι φυσικα για τους πιο πολλους ειναι προφανες το γιατι

Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: