• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:31:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:31:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 145
Total: 206
ppoug
sigklitiki
chaniotism
Aris★
kpapama
Grigorisioan05
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
dimopoul
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
andyy
iliaskou
elischat
Aglosdoum
bougatsa
apob
Tsomp
Mari0s
msandr
Billyskotsikas
micelethe
soule
gpapmtb
dtkyriak
dimant
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Γιατί πρέπει ν' ανοίξουμε τα πανεπιστήμια, η θέση μου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Γιατί πρέπει ν' ανοίξουμε τα πανεπιστήμια, η θέση μου.  (Read 11337 times)
Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

my immortality

View Profile
Re: Γιατί πρέπει ν' ανοίξουμε τα πανεπιστήμια, η θέση μου.
« Reply #15 on: September 16, 2011, 14:13:23 pm »

Τurambar νομίζω ότι γενικά συμφωνούμε... Αυτά που λέω δεν τα λέω για το τι θα έπρεπε να αντιπροσωπεύουν οι παρατάξεις αλλα για το τι συμβαίνει στην πράξη...
Σχετικά τώρα με το φοιτητικό κίνημα αυτό που θέλω να πω ουσιαστικά είναι ότι πέρα από τους "παρτάκηδες" ,πολλά άτομα ενδιαφέρονται για το πανεπιστήμιο και μπορεί να μην θεωρούν την κατάληψη μέσο. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν προς τι η ανάγκη δημιουργίας διπόλων (κατάληψη -αντικατάληψη) όταν ο στόχος είναι ένας.
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #16 on: September 16, 2011, 14:29:03 pm »

Quote from: Matzika on September 16, 2011, 14:13:23 pm
Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν προς τι η ανάγκη δημιουργίας διπόλων (κατάληψη -αντικατάληψη) όταν ο στόχος είναι ένας.

Τα δίπολα πάντα εξυπηρετούν σκοπούς.
Σε ένα μεγάλο ποσοστό γίνονται εσκεμμένα, και σε ένα μικρότερο απο αφέλεια (ή βλακεία?).
Το θέμα είναι ότι μετά απο λίγο γίνονται ανεξέλεκτα και με πολλές παράπλευρες απώλειες.
Χάνεται ακόμη και η διάθεση για διάλογο και συζήτηση.

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #17 on: September 16, 2011, 15:07:50 pm »

Παιδιά ο εχθρός σας δεν είναι ανάμεσά σας. Εντάξει ο Μανώλης λέει την άποψή του όπως έχει κάθε δικαίωμα. Κάποιοι πολύ σωστά επικεντρώθηκαν στα λογικά του λάθη και στις αναφορές σε αυθεντίες, πολεμιστές Αρζούνα κτλ, τα οποία είναι και τα συλλογιστικά λάθη που κάνει - οπότε οδηγείται προφανώς και σε λάθος συμπεράσματα. Αλλά οι ειρωνίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Ο Μανώλης όπως και όλοι σας πονοκεφαλιάζεται και αυτός για να σκεφτεί και να προτείνει λύσεις σε προβλήματα που δεν είναι δουλειά σας να λύσετε αλλά έλα που εκεί έχουμε φτάσει (εκεί μας έφτασαν).
Και προς Θεού και Αλλάχ, ποτέ μη κατηγορείτε κάποιον για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος. Γιατί έγινε και αυτό.
Ο Μανώλης είναι από τα πιο σοβαρά παιδιά. Δεν είναι κανένας μαλάκας και καραγκιόζης, είπε απλά μια κοτσανούλα. Λίγες έχουμε πει όλοι μας κατά καιρούς?

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Social_waste

View Profile
« Reply #18 on: September 16, 2011, 15:51:13 pm »

Quote from: Matzika on September 16, 2011, 14:13:23 pm
Σχετικά τώρα με το φοιτητικό κίνημα αυτό που θέλω να πω ουσιαστικά είναι ότι πέρα από τους "παρτάκηδες" ,πολλά άτομα ενδιαφέρονται για το πανεπιστήμιο και μπορεί να μην θεωρούν την κατάληψη μέσο. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν προς τι η ανάγκη δημιουργίας διπόλων (κατάληψη -αντικατάληψη) όταν ο στόχος είναι ένας.
μαλλον επειδη τα μεσα δεν ειναι ασυνδετα με την αναλυση η οποια καταληγει σε αυτα.
υπαρχει καποιου ειδους αναδραση. ετσι αν καποιος πχ λεει οτι ο νομος ειναι οντως κακος
αλλα το μεσο που πρεπει να χρησιμοποιησουμε ειναι το να στειλουμε επιστολες στο
υπουργειο τοτε η αναλυση μας και η λογικη μας ειναι ομοια μονο σε ενα αρκετα επιφανειακο
επιπεδο. ετσι υπο συνθηκες το διπολο θα μπορουσε να ξεκαθαριστει ποιος ακριβως ειναι
ενας ενιαιος στοχος και τι σημαινει αυτος.

Vive le son
D'l'explosion!
delipei
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #19 on: September 18, 2011, 13:17:00 pm »

Συμφωνώ πως τα πανεπιστήμια θα πρέπει να είναι ανοιχτά , για εμένα δεν νοείται κλειστό πανεπιστήμιο .  Θεωρώ εντελώς παράλογο να μην σέβεσαι το δικαίωμα οποιουδήποτε φοιτητή να δώσει εξεταστική , έστω και ας μην είναι η πλειονότητα που προσωπικά πιστεύω πως είναι , απλώς έτσι όπως έχουν καταντήσει οι γενικές συνελεύσεις δεν μου φαίνεται παράξενο που πολλοί δεν έρχονται να ψηφίσουν . Ελπίζω  την τρίτη να  έρθει κόσμος και να ανοίξει η σχολή . Είδα σ ένα σχόλιο που χαρακτιρίζει άχρηστους και τεμπέλιδες αυτούς που δεν ασχολούνται . Κανείς δεν τους υποχρεώνει να ασχοληθούν με αυτό το μπάχαλο . Η μονη υποχρέωση τους , όπως και όλων μας είναι να σπουδάσουμε και νόμιζω πως αυτο πολλοί το έχουν ξεχάσει . Είναι κρίμα να έχουμε καταντήσει έτσι τα πανεπιστήμια μας . Τέλος ενοείται πως όλοι οι φοιτητές του συλλόγου έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ότι ώρα και αν προσέλθουν στην γενική συνέλευση . Αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά ήταν απαράδεκτο απλά .
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #20 on: September 18, 2011, 13:51:27 pm »

Quote from: delipei on September 18, 2011, 13:17:00 pm
Η μονη υποχρέωση τους , όπως και όλων μας είναι να σπουδάσουμε και νόμιζω πως αυτο πολλοί το έχουν ξεχάσει....

Ναι, πραγματικά... Πόσο δίκιο....

Ας σκύψουμε κι άλλο λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
MiKiS86
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Θα πάω να γίνω μάγειρας!!

View Profile
« Reply #21 on: September 18, 2011, 14:34:35 pm »

Θεωρώ εντελώς παράλογο να μην σέβεσαι το δικαίωμα οποιουδήποτε φοιτητή να δώσει εξεταστική...

...Κανείς δεν τους υποχρεώνει να ασχοληθούν με αυτό το μπάχαλο . Η μονη υποχρέωση τους , όπως και όλων μας είναι να σπουδάσουμε και νόμιζω πως αυτο πολλοί το έχουν ξεχάσει...

...Τέλος ενοείται πως όλοι οι φοιτητές του συλλόγου έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ότι ώρα και αν προσέλθουν στην γενική συνέλευση . Αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά ήταν απαράδεκτο απλά .

Τρεις προτασεις που με βρισκουν  100% συμφωνο.
1)Ειναι θεμα σεβασμου και ελευθεριας. Συμφωνουμε ολοι φανταζομαι με το "η ελευθερια του ενος σταματα εκει που προσβαλλεται η ελευθερια του αλλου". Δηλαδη ρε παιδια, δεν ειναι ολα θεμα πλειοψηφιας. Φανταστειτε να κανω μια κλικα 500 ατομων και να καταργησω τη συνελευση ή το δικαιωμα ψηφου σε νεους φοιτητες ή τις εξεταστικες του σεπτεμβρη ή δεν ξερω τι αλλο, μονο και μονο επειδη εχω 100 ψηφους παραπανω. (ΟΚ, τραβηγμενα παραδειγματα ομως αυτα μου ρθαν). Θελω να πω πως δεν ισχυει παντα το "ετσι θελουμε οι πολλοι".

2)Οσο χαζο και να ακουγεται, ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ! Ειναι ευθύνη του καθε φοιτητη/εργαζομενου/πολιτη να ασχοληθει με τα κοινα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι υποχρεωση. Πειτε τον ανευθυνο κι αφηστε τον στην ησυχια του. (Ειδαμε ποσο σεβονται κι αυτους που συμμετεχουν αλλα με διαφορετικη αποψη, πεφτουν να τον φαν με αηδιαστικες ειρωνιες)

3)Απαραδεκτο απλα, οπως ειπε. Θυμωσατε που σας φτυνουν ολοι και κλειστηκατε στο δωματιο σας;; Θελω να πω, wtf  ρε παιδια; Τι το καναμε;
jimmakos
Guest
« Reply #22 on: September 18, 2011, 14:57:14 pm »

Η μονη υποχρέωση τους , όπως και όλων μας είναι να σπουδάσουμε και νόμιζω πως αυτο πολλοί το έχουν ξεχάσει....
+1

και τώρα κατεβάζουμε κεφάλι και πίσω στη δουλειά μας.
Τι δουλειά έχουμε εμείς να παλεύουμε για το μέλλον μας και το μέλλον αυτού του τόπου. Τα έχουν κανονίσει οι αρμόδιοι και αν κάποιος το αμφισβητεί ας βάλει mega στις 20:00 να δει το θαυμαστό έργο της κυβέρνησης και πόσο Προσπαθούν αυτοί οι άνθρωποι.

και για να κάμω και γω την επίκληση στην δικιά μου αυθεντία όπως ο αρθρογράφος

Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την ανοχή αυτών που καταπιέζουν.
Frederick Douglass, 1817-1895.
Αφροαμερικανός ακτιβιστής & απελευθ.σκλάβος
« Last Edit: September 18, 2011, 15:01:42 pm by Jimmakos - DNT GO HOME » Logged
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #23 on: September 18, 2011, 15:19:07 pm »

Το προβλημα δεν ειναι η υποχρεωση να σπουδαζουμε. Το προβλημα ειναι οτι οποιος μπει σε ελληνικο ΑΕΙ, πρεπει να πολιτικοποιηθει με το ζορι, γιατι "ετσι πρεπει", ετσι ειναι σωστο, αυτο εκαναν και οι γονεις μας πριν απο εμας.

-Μα ρε παιδια, εγω για την επιστημη ηρθα, δεν θελω να ασχοληθω, δεν ενδιαφερομαι.
-Ναι αναισθητε βολεψακια, αλλα αυριο-μεθαυριο που θα βγεις στην αγορα και θα σε γαμανε..............

Οποιος θελει να αλλαξει τον κοσμο, ιδου πεδιο δοξης λαμπρο. το ελληνικο πανεπιστημιο...
Οποιος θελει να σπουδασει, θα ερθει πρωτα μαζι μας να αλλαξει τον κοσμο και μετα σε πολυ καλυτερες συνθηκες θα μπορεσει να συνεχισει τις σπουδες του.

ΤΟ ΜΕΦΙΣΤΟΦΕΛΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ACE

Ερχεται μια μερα...
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #24 on: September 18, 2011, 15:28:53 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 18, 2011, 14:57:14 pm

Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την ανοχή αυτών που καταπιέζουν.
Frederick Douglass, 1817-1895.
Αφροαμερικανός ακτιβιστής & απελευθ.σκλάβος

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
delipei
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #25 on: September 18, 2011, 16:03:06 pm »

Tι μας εμποδίζει να αγωνιστούμε έξω από τα πανεπιστήμια ??? Παιδιά αυτά που λέτε και πιστεύετε έρχονται σε σύγκρουση με τις πράξεις σας. Δεν θα χαρακτηρίσω κανέναν γιατί σέβομαι τις απόψεις σας ,μου είναι πολύ εύκολο και εμενα να αρχισω να μιλάω ειρωνικά . Γιατί να μην αγωνιστούν αυτοί που θέλουν να αγωνιστούν και αυτοί που δεν θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ? . Ουτως η άλλως αυτοί που θα αγωνιστούν θα χάσουν την ε3εταστική τους , οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να αγωνιστούν γιατί να την χάσουν ? Είσαι ευάισθητος αν πιστεύεις σ αυτές τις αντιλήψεις και είμαι αναίσθητος που πιστεύω στην ελευθερία της επιλογής ? Πιστεύω πως οι παρατάξεις δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στα πανεπιστήμια , γιατι να μην βρισκονται απ έξω , τι θα άλλαζε ? Όταν περπατάω στην σχολή και βλέπω πως την έχουμε καταντήσει δεν νιώθω περήφανος που έχουμε παρατάξεις! Παιδιά στη σχολή μας πιο συχνά κάνουμε γενική συνέλευση παρά μάθημα , έχει καταντήσει γελοίο δεν το καταλαβαίνετε? Σας έχουν καταφέρει να εξαρτάστε απο τις παρατάξεις ..  Μάθετε να σέβεστε τούλαχιστον τους συμφοιτητές σας !
« Last Edit: September 18, 2011, 23:29:15 pm by delipei » Logged
png
Veteran

View Profile
« Reply #26 on: September 18, 2011, 16:16:58 pm »

λοιπόν, για να τελείωνουμε μια και καλή:

6 χρόνια δημοτικό
3 χρόνια γυμνάσιο
3 χρόνια λύκειο

παθητική φωνή τρίτου προσώπου ενικού αριθμού: γράφεται με ΑΙ
"πωωω, δεν παλεύεται αυτό"
ενεργητική φωνή δευτέρου προσώπου πληθυντικού αριθμού: γράφεται με Ε
"καλά ρε, την παλεύετε [εσείς];"

δε μπορεί να λύνεις επικαμπύλια και να μπερδεύεις αυτό! το έχω δει σε 32 χιλιάδες ποστ ρε παιδιά, και μετά μιλάμε για παιδεία, ενώ δεν έχουμε καν σωστή εκπαίδευση...
αν θέλετε να βελτιωθείτε, αφήστε για λίγο το πανεπιστήμιο στην άκρη, και μάθετε ορθογραφία.

επί της ουσίας δεν έχω να προσθέσω κάτι στο τόπικ, αλλά αν το σκεφτείτε είναι και παραείναι σημαντικό. Μία την έχουμε τη γλώσσα και της έχουμε αλλάξει τον αδόξαστο.

τακτοποιημένο χάος
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #27 on: September 18, 2011, 16:30:37 pm »

α, καλάαα, αν είναι να πάμε εκεί!  Cheesy

Όλα τα ρήματα σε -ίζω, γράφονται με "ι" και όχι με "η".
Υπάρχουν επίθετα τα οποία λέγονται τριγενή και δικατάληκτα (-ης, -ης, -ες) , που κλίνονται με συγκεκριμένο τρόπο που ποτέ δεν τον έχω δει σωστό εδώ μέσα.
Το "κλίνω" για ρήματα γράφεται με "ι" και όχι με "ει"
Το "επικεφαλής" είναι επίρρημα και όχι επίθετο, οπότε δεν κλίνεται (π.χ. του επικεφαλούς  Shocked )
Τρίτο πρόσωπο πληθυντικού αριθμού γράφεται με "αι", π.χ. γράφονται, και όχι γράφοντε (ναι, το έχω δει και αυτό)

κ.ο.κ.

@png, κάποια στιγμή θα αποκτήσεις ανοσία, όπως και εγώ! Tongue

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: September 18, 2011, 16:30:47 pm »

Ρε φίλε/η
όταν έχουμε εξεταστική,καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να έχουμε μαζικότητα.
Γιατί θα μπούμε σε μία λογική σήμερα δίνω μάθημα και δεν συμμετέχω στις δράσεις,εσύ αύριο δίνεις μάθημα δεν συμμετέχεις...κλπ
Οπότε θα υπάρχει μια διάσπαση,ανάλογα πότε δίνουμε μαθήματα και πότε έχουμε διαβάσματα.

Εγώ ,είμαι αναίσθητος προς όλους όσους δεν ενδιαφέρονται τι συμβαίνει γύρω μας και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τελειώσουν.
Και όταν παίζουν θέματα επιβίωσης,δεν υπάρχει ελευθερία επιλογής.
Η επιλογή είναι μία.
Και αυτός είναι ο διαρκής αγώνας ενάντια στην υποτίμηση των ζωων μας.
Και πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: September 18, 2011, 16:32:11 pm »

Quote from: png on September 18, 2011, 16:16:58 pm
λοιπόν, για να τελείωνουμε μια και καλή:

6 χρόνια δημοτικό
3 χρόνια γυμνάσιο
3 χρόνια λύκειο
και τ'άλλα 6, πού πήγανε;

ον τόπικ: ACE, θέλεις ν'απαντήσεις σ'αυτόν που ήρθε για την επιστήμη και δε μπορείς;

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Go Up Print
Jump to: