• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:16:28 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:16:28 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 113
Total: 142
PANKRAV
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Giorgos2222
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
anna.ts
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
bougatsa
Apaugasma
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???  (Read 33958 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #30 on: September 14, 2011, 13:05:07 pm »

Νεαρός είσαι και φαίνεσαι. Μπράβο και για τη σκηνή. Μπορείς να μου σχολιάσεις αυτό: ?

Quote from: Matzika on September 14, 2011, 12:19:41 pm

Αν καιγονται όσοι είναι να ψηφίσουν τόσο πολύ για το αποτέλεσμα της διαδικασίας να έρχονται στις συνελευσεις και να το στηρίζουν και οχι μόνο το τελευταίο μισάωρο..Ξερω για τις συνθήκες και το ότι μπορείς να μου πεις για την κακή διεξαγωγή της συνέλευσης αλλα στο χέρι όλων μας είναι να αλλάξει αυτό. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη ,απεναντίας στήριξα το ανεξάρτητο πλαίσιο, αλλα με εξοργίζει ότι όλοι περιμένουμε να γίνει κάτι απο τον καναπέ μας ή το λαπτοπ μας. Η σχολή κλείνει γιατί την ώρα της συνελευσης ήταν 500 άτομα στο φόρουμ. Αυτοί που τρέχουν για να υπάρχει ανεξάρτητο δεν είναι οι μ@@κες που θα σου ανοιξουν εσένα τη σχολή. Αυτοί δηλαδή γιατί είναι μέσα στη συνεύλευση 5-6 ώρες και συ είσαι ο μάγκας που θα μπεις μέσα το τελευταίο μισάωρο?
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας κανενός δεν του στέρησαν το δικαίωμα της ψήφου του. Τελευταίος ομιλητής είναι ,ξέρεις ότι η διαδικασία φτάνει στο τέλος της μπες μεσα και μη φυγεις. Πατάνε στο γεγονος ότι οι φοιτητες δεν είναι μαζικοποιημένοι. Παιξτε λοιπόν με τα χαρτιά τους και μην παραπονιέστε.
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
« Reply #31 on: September 14, 2011, 13:05:28 pm »

pengo
Οχι ακυρη αποφαση, απλα νεα εκτακτη γενικη συνελευση. Εχω την υποψια οτι με το ενα τριτο των ψηφων της χθεσινης συνελευσης εισαι κομπλε. Αν οριστει μια μερα και ωρα για το μαζεμα των υπογραφων, μονο οσοι ηταν εξω να ψηφισουν, μπορει να γινει.
Ρισπεκτ στον EAJ.

Ερχεται μια μερα...
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #32 on: September 14, 2011, 13:05:32 pm »

Quote from: EAJ on September 14, 2011, 13:00:16 pm
Λοιπόν....πρός όλα τα φασιστικά ούφο

1) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ενεργοί φοιτητές και η κατάργηση αυτού του δικαιώματος είναι φασιστική πράξη...Παρεμπιπτόντως όλοι οι φασίστες αυτό το επιχείρημα είχαν: "Δεν είστε άξιοι να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας και για αυτό αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για εσάς"

2)Η αίθουσα της συνέλευσης δε μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους ενεργούς φοιτητές του συλλόγου

3) Ο μέσος φοιτητής δεν περιμένει να ενημερωθεί στη συνέλευση για το τι γίνεται και το τι ψηφίστηκε από τη βουλή ...οι περισσότεροι ξέρουν πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης το τι θα ψηφίσουν

4)Μία ερώτηση: Όλες οι προηγούμενες συνελεύσεις στις οποίες δεν έκλειναν οι πόρτες ήταν παράνομες;

Ο Ισοπεδωτής
σε ποια προηγουμενη συνελευση δεν εκλεισαν οι πορτες τζουτζουκο μου?

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Andreas
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #33 on: September 14, 2011, 13:05:41 pm »

Quote from: deadparrot on September 14, 2011, 12:52:12 pm
Quote from: Andreas on September 14, 2011, 12:45:04 pm
Quote from: daydreamer on September 14, 2011, 12:35:57 pm
Εννοείται πως είναι άκυρη η απόφαση. Να γίνει επαναληπτική άμεσα.

Δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα χθες. Ειλικρινά - απευθύνομαι στο προεδρείο - έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη;
η προεδρίνα όταν την ρωτούσα για ποίο λόγο δεν ανοίγει τις πόρτες και για ποιο λόγο δεν πέρασαν έστω  ψήφισμα την προηγούμενη εβδομάδα για το κλείσιμο των πορτών άρχισε να με σπρώχνει και να πουλά τσαμπουκά.......έφαγε όμως καλά!!!!!!
καλα οτι εφαγε εφαγε αυτο ειναι το μονο σιγουρο,δεν νομιζω ομως οτι τελικα τους επεισες
τα πρόβατα δεν τα πείθεις με τίποτα.......και αυτοί πρόβατα είναι που μαντρίζονται από τους τσοπανοφοιτητοπατεράδες...... εσείς που βρισκόσασταν  από την αρχή στη συνέλευση ακούσατε την άποψη των άλλων???? Ή μόνο γιουχαΐζατε ? πήγατε εκεί αναποφάσιστοι για το τι θα ψηφίζατε????? περιμένατε να πάτε εκεί για να αποκτήσετε άποψη?????   Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.....όλα σχεδιασμένα ήταν....
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #34 on: September 14, 2011, 13:06:32 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:59:29 pm
Μπορεί να λέτε οτί εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Αυτοί λαμβάνουν τα δικά μου;; Τους νοιάζει αν εγώ δεν έχω λεφτά να πληρώσω για μένα και για τα αδερφια μου που έρχονται σε λίγα χρόνια;

Εσένα σε νοιάζει αν αυτοί που δε θέλουν την κατάληψη είναι επειδή δεν έχουν χρήματα για να παρατείνουν τις σπουδές τους και άλλο λόγω καταλήψεων; Τα επιχειρήματα σου είναι αστεία βασικά και αυτό που ανέφερα είναι για να δεις ότι ακόμα και έτσι δε μας είπες και τπτ...επιπλέον οι περισσότεροι ηλεκτρολόγοι 90%++ πέρασαν στη σχολή μας μετά από εντατικά φροντιστήρια και ιδιαίτερα οπότε σπάνια βρίσκονται ακόμα και οι περιπτώσεις που αναφέρεις οι οποίες περιπτώσεις είναι υποθετικές μιας και δεν έχουν θεσπιστεί επίσημα δίδακτρα ακόμα...είναι μέρος σεναρίων για το μέλλον...ίσως πρέπει να κάνουμε κατάληψη και για το κλείσιμο του ΑΠΘ μιας και αυτό αποτελεί ένα σενάριο για το μέλλον αν και όχι τόσο πιθανό...

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #35 on: September 14, 2011, 13:07:47 pm »

Πείτε μου που πρέπει να πάω να υπογράψω για έκτακτη συνέλευση. Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από συναδέλφους μου.
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: September 14, 2011, 13:08:27 pm »

1) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ενεργοί φοιτητές και η κατάργηση αυτού του δικαιώματος είναι φασιστική πράξη...Παρεμπιπτόντως όλοι οι φασίστες αυτό το επιχείρημα είχαν: "Δεν είστε άξιοι να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας και για αυτό αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για εσάς"

2)Η αίθουσα της συνέλευσης δε μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους ενεργούς φοιτητές του συλλόγου

3) Ο μέσος φοιτητής δεν περιμένει να ενημερωθεί στη συνέλευση για το τι γίνεται και το τι ψηφίστηκε από τη βουλή ...οι περισσότεροι ξέρουν πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης το τι θα ψηφίσουν

4)Μία ερώτηση: Όλες οι προηγούμενες συνελεύσεις στις οποίες δεν έκλειναν οι πόρτες ήταν παράνομες;

Ο Ισοπεδωτής
1)Συμφωνω

2)Θα ηταν προβλημα αυτο αν εξω απ την αιθουσα βρισκοταν το συνολο των ενεργων φοιτητων του συλλογου.Τα 100 ατομα που ηταν εξω χωρουσαν μεσα.

3)Αρα δεν υπαρχει λογος να το ψειριζουμε με τις ωρες και ολοι μπορουμε να ερχομαστε-ψηφιζουμε-φευγουμε?
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #37 on: September 14, 2011, 13:09:38 pm »

Quote from: Andreas on September 14, 2011, 13:05:41 pm
Quote from: deadparrot on September 14, 2011, 12:52:12 pm
Quote from: Andreas on September 14, 2011, 12:45:04 pm
Quote from: daydreamer on September 14, 2011, 12:35:57 pm
Εννοείται πως είναι άκυρη η απόφαση. Να γίνει επαναληπτική άμεσα.

Δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα χθες. Ειλικρινά - απευθύνομαι στο προεδρείο - έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη;
η προεδρίνα όταν την ρωτούσα για ποίο λόγο δεν ανοίγει τις πόρτες και για ποιο λόγο δεν πέρασαν έστω  ψήφισμα την προηγούμενη εβδομάδα για το κλείσιμο των πορτών άρχισε να με σπρώχνει και να πουλά τσαμπουκά.......έφαγε όμως καλά!!!!!!
καλα οτι εφαγε εφαγε αυτο ειναι το μονο σιγουρο,δεν νομιζω ομως οτι τελικα τους επεισες
τα πρόβατα δεν τα πείθεις με τίποτα.......και αυτοί πρόβατα είναι που μαντρίζονται από τους τσοπανοφοιτητοπατεράδες...... εσείς που βρισκόσασταν  από την αρχή στη συνέλευση ακούσατε την άποψη των άλλων???? Ή μόνο γιουχαΐζατε ? πήγατε εκεί αναποφάσιστοι για το τι θα ψηφίζατε????? περιμένατε να πάτε εκεί για να αποκτήσετε άποψη?????   Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.....όλα σχεδιασμένα ήταν....
ναι ρε ολα σχεδιασμενα ηταν πχ τα τρενακια τελευταια στιγμη

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Matzika

my immortality

View Profile
« Reply #38 on: September 14, 2011, 13:11:11 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 13:04:06 pm

3) Πίστεψε αυτοί που θα ψήφιζαν αντικατάληψη αν ήταν απο την αρχή εκεί θα άλλαζαν γνώμη.

Αγόρι μου πηγαίνω στις συνελεύσεις και έχει τύχει να ακούσω και σχεδόν όλους τους ομιλητές μέσα σε μία μέρα. Αποψη δεν άλλαξα. Απλα επαναλαμβανεστε παρτε το χαμπαρι.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #39 on: September 14, 2011, 13:11:14 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:59:29 pm
Αυτό που είπα εγώ απλά είναι ότι δεν είχαν καν ιδέα περί τίνος πράγματος ψηφίζουμε. Μόνο την αντικατάληψη. Μπορεί να λέτε οτί εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Αυτοί λαμβάνουν τα δικά μου;; Τους νοιάζει αν εγώ δεν έχω λεφτά να πληρώσω για μένα και για τα αδερφια μου που έρχονται σε λίγα χρόνια; Έστω ρε παιδί μου να ενδιαφερθούν. Γιατί δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτήν την κατάσταση.

Το γεγονός ότι υπήρχαν και παιδιά που ψηφίζουν συστηματικά κατάληψη, και ασχολούνται συστηματικά με το σύλλογο, από έξω, και κλειδώθηκαν επειδή ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ έγινε μια αλλαγή στην έως τώρα διαδικασία, φαντάζομαι δε σε συγκινεί ε?
Βασικά κι εμένα οι γονείς μου δεν έχουν και είναι και άρρωστοι. Αλλά τέλος με αυτό το επιχείρημα πια, κάνουμε σαν Νίκος Ξανθόπουλος, έλεος.
EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #40 on: September 14, 2011, 13:11:29 pm »

Ο Ισοπεδωτής

1) Ενεργοί φοιτητές με την κάθε έννοια της λέξης Φοιτητής.

2) Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Θες να πεις ότι για αυτό δεν ήρθαν απο την αρχή;

3) Πίστεψε αυτοί που θα ψήφιζαν αντικατάληψη αν ήταν απο την αρχή εκεί θα άλλαζαν γνώμη.

4) Δεν έχω πάει σε καμία συνέλευση που να μην έχουν κλείσει πόρτες. Τουλάχιστον όταν έχει κόσμο έξω.

1)Οι ενεργοί φοιτητές ορίζονται από το καταστατικό του συλλόγου και όχι μυρίζοντας τα δάχτυλα σου...

2)Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην κλείνεις την πόρτα γτ εξ ορισμού είναι μαλακία μιας και η αίθουσα δε χωράει ούτε τους μισούς ενεργούς φοιτητές

3)Δε σε πιστεύω εννοείται και δεν είναι καν επιχείρημα αυτό...ο καθένας έιναι υπεύθυνος των πράξεων του και αν οι περισσότεροι θάλουν ανοικτή σχολή πρέπει να είναι σεβαστό...για το αν θέλουν κατάληψη εγείρεται ένα ερώτημα παρανομίας...

4)Στις καταλήψεις του 2006-2007 δεν έκλεισαν οι πόρτες γτ δεν χωρούσε η αίθουσα τον κόσμο...

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
ACE

The lost art of trolling.

View Profile WWW
« Reply #41 on: September 14, 2011, 13:11:42 pm »

Μαλλον με παρεξηγησες παππουλη. Δεν θελω να μπω στην γνωστη κουβεντα του ηθικου, του σωστου, αυτου που καλο ειναι να γινεται, αυτου που η matzika λεει:"οι αλλοι μαλακες ειναι??". Αυτο ειναι ξεκαθαρα το πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα και μικρη (εως μηδενικη) σχεση εχει με τα πραγματικα επιχειρηματα.
ΥΓ
Συμφωνω με αυτα που εγραψε η matzika, αλλα ειναι σε αλλη συζητηση.

Ερχεται μια μερα...
Καμένος

View Profile
« Reply #42 on: September 14, 2011, 13:13:10 pm »

Παππούλης είσαι και φαίνεσαι. Τότε σε ποια κουβέντα θές να μπείς? Γιατι βλέπω μόνο να φωνάζεις με bold γράμματα και να τρολλάρεις ασύστολα.
« Last Edit: September 14, 2011, 13:32:43 pm by BOBoMASTORAS » Logged
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: September 14, 2011, 13:13:10 pm »

Quote from: Matzika on September 14, 2011, 13:11:11 pm

Αγόρι μου πηγαίνω στις συνελεύσεις και έχει τύχει να ακούσω και σχεδόν όλους τους ομιλητές μέσα σε μία μέρα. Αποψη δεν άλλαξα. Απλα επαναλαμβανεστε παρτε το χαμπαρι.

Άμα επαναλαμβανόμαστε εμείς..... Εσείς τι κάνετε.....;

What don't kill ya make ya more strong...
Καμένος

View Profile
« Reply #44 on: September 14, 2011, 13:14:22 pm »

Εσύ είσαι με τους άλλους ή με μας?
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Go Up Print
Jump to: