• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:07:38 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:07:38 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 98
Total: 180
vasilis saitis
angelos
BCosT
Carot1456
Captain
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
DimKaratzas
George15
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
PurpleWitch
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
chris_p30
Alex Kosmas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???  (Read 33844 times)
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πρέπει να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση ΓΣ της 13ης Σεπτεμβρίου???
« Reply #15 on: September 14, 2011, 12:47:57 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:41:15 pm
Ρε παιδιά είστε καλά;;; Έλεος. Για ποιο λόγο να κηρυχθεί άκυρη;; Αυτοί που ήταν μέσα θεωρητικά είχαν πραγματική άποψη επί του θέματος. Όλοι είδαμε τι άτομα ήταν μαζεμένα έξω. Δηλαδή έλεος. Αν πραγματικά ήθελαν να πουν την άποψη τους θα έρχονταν απο την αρχη της συνέλευσης τα παιδια. Όχι μόνο για να περάσει το δικό τους πλαίσιο.
Δηνοκρατία σημαίνει να ψηφίζει και ο ηλίθιος. Μέχρι τώρα βλέπαμε το υφάκι "εγώ ο αγωνιστής αγωνίζομαι και για σας που δεν καταλαβαίνετε ακόμα το συμφέρον σας". Τώρα φτάσαμε και στο "ψηφίζω εγώ που ξέρω και για σας". Ξεφτίλα....
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #16 on: September 14, 2011, 12:48:34 pm »

Quote from: pengo on September 14, 2011, 05:24:42 am
Μία απλή εξιστόρηση των γεγονότων αρκεί,κατά τη γνώμη μου, για να κάνει προφανείς τους λόγους που θέτουν το ερώτημα αυτό.
Η ΓΣ ήταν προγραμματισμένη για τη 1 μμ.
Μέχρι τις 3.30μμ στο αμφιθέατρο Παναγιωτόπουλος βρισκόντουσαν 30 άτομα χωρίς να έχει τεθεί μέχρι τότε θέμα έλλειψης απαρτίας.
Η ΓΣ ξεκίνησε τελικά μετά τις 4.
Στις 7 παρά το προεδρείο της συνέλευσης αποφάσισε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ να κλείσει τις πόρτες του αμφιθεάτρου και ενώ δεν είχε ακόμη ξεκινήσει την ομιλία του ο τελευταίος ομιλητής!!!
Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα του συλλόγου πραξικόπημα: το να αφαιρείς από ορισμένους συναδέλφους το δικαίωμα να ψηφίσουν ( ως γνωστόν οι πόρτες του αμφιθεάτρου κλείνουν αφού ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις όλων των ομιλητών και απαντηθούν οι αντίστοιχες ερωτήσεις.Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες ΓΣ του συλλόγου).
Η ανάγνωση των πλαισίων έγινε 45 λεπτά μετά το κλείσιμο των πορτών.
Στο μεσοδιάστημα αναφέρθηκε ότι επετράπη η είσοδος σε ορισμένους εαακίτες με τη δικαιολογία ότι βρισκόντουσαν και νωρίτερα μέσα στην αίθουσα (την πληροφορία αυτή δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω προσωπικά).

Μπορεί το εκάστοτε προεδρείο να θέτει τους κανόνες της ΓΣ με βάση την εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων?
Επιτρέπεται η αυθαίρετη αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από μέλη του συλλόγου?

Θέλω απλά να θέσω το ερώτημα της ακύρωσης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης αυτής ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.Άλλωστε όπως τόνισαν και ορισμένοι συνάδελφοι "και να ψήφιζαν όσοι έμειναν απ΄έξω, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο".

Δεκτός ο προβληματισμός,τα σχόλια,οι απαντήσεις κτλ όλων σας.

θες να πεις στις 8 παρα.μη λεμε κι ο,τι θελουμε.

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Andreas
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #17 on: September 14, 2011, 12:49:27 pm »

Ρε παιδιά είστε καλά;;; Έλεος. Για ποιο λόγο να κηρυχθεί άκυρη;; Αυτοί που ήταν μέσα θεωρητικά είχαν πραγματική άποψη επί του θέματος. Όλοι είδαμε τι άτομα ήταν μαζεμένα έξω. Δηλαδή έλεος. Αν πραγματικά ήθελαν να πουν την άποψη τους θα έρχονταν απο την αρχη της συνέλευσης τα παιδια. Όχι μόνο για να περάσει το δικό τους πλαίσιο.
τα λέει όλα το τραγούδι
http://www.youtube.com/watch?v=xYlw1mAK4bE&feature=related
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #18 on: September 14, 2011, 12:49:41 pm »

Quote from: Andreas on September 14, 2011, 12:45:04 pm

η προεδρίνα όταν την ρωτούσα για ποίο λόγο δεν ανοίγει τις πόρτες και για ποιο λόγο δεν πέρασαν έστω  ψήφισμα την προηγούμενη εβδομάδα για το κλείσιμο των πορτών άρχισε να με σπρώχνει και να πουλά τσαμπουκά.......έφαγε όμως καλά!!!!!!
Και μετά θα μας πιάσουν πριν το μάθημα για να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε στις εκλογές... Σα δε ντρέπονται
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: September 14, 2011, 12:52:08 pm »

Quote from: daydreamer on September 14, 2011, 12:47:57 pm
Δηνοκρατία σημαίνει να ψηφίζει και ο ηλίθιος. Μέχρι τώρα βλέπαμε το υφάκι "εγώ ο αγωνιστής αγωνίζομαι και για σας που δεν καταλαβαίνετε ακόμα το συμφέρον σας". Τώρα φτάσαμε και στο "ψηφίζω εγώ που ξέρω και για σας". Ξεφτίλα....

Δεν είπα σε καμία φάση ότι κάποιος είναι ηλίθιος. Να σου πω την αλήθεια. Ναι δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το συμφέρον τους. Η μάλλον. Καταλαβαίνουν το δικό τους και μόνον. Πες μου εσύ τώρα απο που κι ως που πιστεύεις ότι έπρεπε να ψηφίσουν αυτοι.

What don't kill ya make ya more strong...
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #20 on: September 14, 2011, 12:52:12 pm »

Quote from: Andreas on September 14, 2011, 12:45:04 pm
Quote from: daydreamer on September 14, 2011, 12:35:57 pm
Εννοείται πως είναι άκυρη η απόφαση. Να γίνει επαναληπτική άμεσα.

Δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα χθες. Ειλικρινά - απευθύνομαι στο προεδρείο - έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη;
η προεδρίνα όταν την ρωτούσα για ποίο λόγο δεν ανοίγει τις πόρτες και για ποιο λόγο δεν πέρασαν έστω  ψήφισμα την προηγούμενη εβδομάδα για το κλείσιμο των πορτών άρχισε να με σπρώχνει και να πουλά τσαμπουκά.......έφαγε όμως καλά!!!!!!
καλα οτι εφαγε εφαγε αυτο ειναι το μονο σιγουρο,δεν νομιζω ομως οτι τελικα τους επεισες

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #21 on: September 14, 2011, 12:54:16 pm »

Quote from: mark333 on September 14, 2011, 12:52:08 pm

Δεν είπα σε καμία φάση ότι κάποιος είναι ηλίθιος. Να σου πω την αλήθεια. Ναι δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το συμφέρον τους. Η μάλλον. Καταλαβαίνουν το δικό τους και μόνον. Πες μου εσύ τώρα απο που κι ως που πιστεύεις ότι έπρεπε να ψηφίσουν αυτοι.

γιατί η διαδικασία ως τώρα ποτέ δεν όριζε προϋποθέσεις iq ή πολιτικοποίησης για να ψηφίσει κάποιος
αφήστε τις εξυπνάδες
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #22 on: September 14, 2011, 12:54:44 pm »

Σίγουρα δεν τρολάρεις; Σοβάρα είναι δυνατό να λες ότι επειδή είναι αυτό που περιγράφεις κάποιοι συμφοιτητές καλά κάναμε και τους στερήσαμε το δικαίωμα της ψήφου;;; Δεν έχω τι να πω
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: September 14, 2011, 12:56:00 pm »

Φαντάζομαι το πιστευει γιατί είχαν το δικαίωμα να το κάνουν. Γιατί θεωρει πως είναι ευθύνη του καθενός να ενημερώται οπως κρίνει και να αποφασίζει και δεν μπορεί κανένας να κρίνει ποιος θα ψηφίσει και ποιος όχι.
Πιθανοτατα το πιστεύει γιατί έχει στοιχειώδη δημοκρατικά πιστεύω. Πιθανολογώ βέβαια.
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #24 on: September 14, 2011, 12:56:12 pm »

Ξαναλέμε ότι δεν είπαν μόνο οι "αγωνιστές" όπως λένε κάποιοι να κλείσουν οι πόρτες.Όλοι συμφώνησαν.Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Όσο για κάποιους που λένε ότι άφηναν άτομα από την μπροστά πόρτα να  μπουν προσωπικά είδα μόνο τις κοπέλες που ήρθαν από άλλες σχολές να κάνουν ανακοίνωση των αποφάσεών τους,γιατί πάνω γινόταν χαμός.Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μπουν άτομα μπροστά στα μάτια μας ενώ είχαν κλείσει οι πόρτες και να κάναμε την πάππια όσοι ήμασταν στην αίθουσα?

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #25 on: September 14, 2011, 12:58:53 pm »

Αφου στο τελος της συνελευσης δημιουργηθηκε το θεμα. Χωρια που δεν ηταν και μεσα στη συνελευση για να ζητησει επαναληψη της διαδικασιας.

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ (Ο ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ) ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΡΙΣΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

ΕΔΙΤ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ THREAD, ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.

Ερχεται μια μερα...
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: September 14, 2011, 12:59:29 pm »

Αυτό που είπα εγώ απλά είναι ότι δεν είχαν καν ιδέα περί τίνος πράγματος ψηφίζουμε. Μόνο την αντικατάληψη. Μπορεί να λέτε οτί εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα δικαιώματα των παιδιών αυτών. Αυτοί λαμβάνουν τα δικά μου;; Τους νοιάζει αν εγώ δεν έχω λεφτά να πληρώσω για μένα και για τα αδερφια μου που έρχονται σε λίγα χρόνια; Έστω ρε παιδί μου να ενδιαφερθούν. Γιατί δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτήν την κατάσταση.

EAJ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντιλαμβάνεσαι τις επιλογές σου? Ξανασκέψου το...

View Profile
« Reply #27 on: September 14, 2011, 13:00:16 pm »

Λοιπόν....πρός όλα τα φασιστικά ούφο

1) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ενεργοί φοιτητές και η κατάργηση αυτού του δικαιώματος είναι φασιστική πράξη...Παρεμπιπτόντως όλοι οι φασίστες αυτό το επιχείρημα είχαν: "Δεν είστε άξιοι να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας και για αυτό αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για εσάς"

2)Η αίθουσα της συνέλευσης δε μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους ενεργούς φοιτητές του συλλόγου

3) Ο μέσος φοιτητής δεν περιμένει να ενημερωθεί στη συνέλευση για το τι γίνεται και το τι ψηφίστηκε από τη βουλή ...οι περισσότεροι ξέρουν πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης το τι θα ψηφίσουν

4)Μία ερώτηση: Όλες οι προηγούμενες συνελεύσεις στις οποίες δεν έκλειναν οι πόρτες ήταν παράνομες;

Ο Ισοπεδωτής

Αν ανατρέξεις στα ποστ μου θα βρεις:
Τη φωνή της επιστήμης, της αλήθειας και της ελευθερίας...

Νόμπελ Οικονομικών
ACE
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The lost art of trolling.

View Profile WWW
Re: Γ.Σ συλλόγου Ηλ/Μηχ 13 Σεπτεμβριου.
« Reply #28 on: September 14, 2011, 13:01:44 pm »

Αμφοτερα νεαρε μου.
ΥΓ
Ειχα στησει και σκηνη στον Λευκο.

Ερχεται μια μερα...
mark333
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: September 14, 2011, 13:04:06 pm »

Quote from: EAJ on September 14, 2011, 13:00:16 pm
Λοιπόν....πρός όλα τα φασιστικά ούφο

1) Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ενεργοί φοιτητές και η κατάργηση αυτού του δικαιώματος είναι φασιστική πράξη...Παρεμπιπτόντως όλοι οι φασίστες αυτό το επιχείρημα είχαν: "Δεν είστε άξιοι να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας και για αυτό αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για εσάς"

2)Η αίθουσα της συνέλευσης δε μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους ενεργούς φοιτητές του συλλόγου

3) Ο μέσος φοιτητής δεν περιμένει να ενημερωθεί στη συνέλευση για το τι γίνεται και το τι ψηφίστηκε από τη βουλή ...οι περισσότεροι ξέρουν πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης το τι θα ψηφίσουν

4)Μία ερώτηση: Όλες οι προηγούμενες συνελεύσεις στις οποίες δεν έκλειναν οι πόρτες ήταν παράνομες;

Ο Ισοπεδωτής

1) Ενεργοί φοιτητές με την κάθε έννοια της λέξης Φοιτητής.

2) Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Θες να πεις ότι για αυτό δεν ήρθαν απο την αρχή;

3) Πίστεψε αυτοί που θα ψήφιζαν αντικατάληψη αν ήταν απο την αρχή εκεί θα άλλαζαν γνώμη.

4) Δεν έχω πάει σε καμία συνέλευση που να μην έχουν κλείσει πόρτες. Τουλάχιστον όταν έχει κόσμο έξω.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17 Go Up Print
Jump to: