• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:11:21 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:11:21 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 95
Total: 143
mzacharop
lsim
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
Pcsc
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
chaniotism
george14
jimalexoud
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
thunder
sterlouk
chrisdardas
elena.v
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αποτίμηση χθεσινής πορείας ΔΕΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Αποτίμηση χθεσινής πορείας ΔΕΘ  (Read 6309 times)
jimmakos
Guest
Re: Αποτίμηση χθεσινής πορείας ΔΕΘ
« Reply #30 on: September 11, 2011, 16:22:55 pm »

Η ΔΕΘ ήταν στημένο ραντεβού
Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε όσοι υποστηρίζετε ότι έπρεπε να μείνουμε στην ΔΕΘ
αλλά κουβαλώντας κοπελίτσες τα καδρόνια, με 2000 μπάτσους δίπλα σου και άλλες 9000 να σε περιμένουν πότε θα κάνεις την μαλακία για να σε γαμήσουν ΔΕΝ την κάνεις.
Και δεν είναι ανάγκη να κάνανε οι φοιτητές την σύγκρουση.
Τα μπαχάλια που ακολουθούσαν μέσα και έξω την πορεία ήταν αρκετοί για να μας πνίξουν οι μπάτσοι στο δακρυγόνο και τότε να δω πως τα συνθήματα της πορείας θα ακουγότανε μέσα στη ΔΕΘ.
Εδώ λίγο δακρυγόνο μυρίσαμε στον λευκό και ψόφησαν όλοι.

Δεν ξέρω, χαζός είμαι, αλλά πιστεύω πως είναι καλό όταν πας για σύγκρουση να διαμορφώνεις εσύ τους όρους.
pmousoul
Guest
« Reply #31 on: September 11, 2011, 16:25:19 pm »

Quote from: inco on September 11, 2011, 15:57:21 pm
Ξεφτίλες....
Πορεία σε μια άδεια πόλη δεν είχε κανένα νόημα.
Αφού είμασταν 2 ώρες για κάποιο λόγο,στην παραλιακή, όταν φτάσαμε,ο κόσμος ζητούσε να μείνουμε εκεί ,αλλά οι σύλλογοι την κάναν με ελαφριά.
Και 2 ώρες πριν γινόταν πόλεμος έξω από το βελίδειο.
Τελικά οι φοιτητές είναι συντεχνια.
Το γαμάτο είναι ότι χθεσ στο "συντονιστικό" ακούγαμε να μείνουμε ,να συγκρουστούμε.....να να.

Το καλό είναι ότι παρά την τόση τρομοκρατία ,κατέβηκε αρκετός κόσμος..

ποια ήταν δηλ. η απόφαση του συντονιστικού θεσσαλονίκης?

άντε και έμενες στην ΧΑΝΘ.. λέμε τώρα ότι ήταν και οι αποφάσεις τέτοιες για να μείνεις.. τι θα γινόταν?

γιατί το μόνο που είδα να γίνεται στην ΧΑΝΘ ήταν παιχνίδι με τα ΜΑΤ.. και τα ΜΑΤ παραταγμένα για κάνουν κλοιό γύρω από τους φοιτητές.. μόλις έφτασε η κεφαλή της πορείας στην ΧΑΝΘ.. τρέξανε ΜΑΤ μπροστά από το το κτίριο της ΧΑΝΘ για να μπορούν να ασκήσουν έλεγχο γιατί υπήρχαν ήδη διμοιρίες στα υπόλοιπα σημεία για να περικυκλωθεί η πορεία..

σε περίπτωση που η πορεία έμενε εκεί.. το αποτέλεσμα είναι γνωστό.. το έχουμε δει και σε άλλες πορείες στην Αθήνα.. ή θα σφίξει πολύ η περιφρούρηση και θα αναπνεύσουμε πολύ χημικό.. ή θα διασπαστεί.. και όσοι μπορούν και βλέπουν από τα χημικά.. τρεχάτε ποδαράκια μου.. δηλ. τι άλλο μπορείς να κάνεις?

και γι' αυτούς που βράζει το αίμα τους.. η σύγκρουση θέλει και την απαραίτητη εμπειρία.. που ο κόσμος στο φοιτητικό μπλοκ.. οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν φάνηκαν να την έχουν.. ή να το θέλουν έστω.

δεν ήταν απλά μια βόλτα.. ήταν μια αξιοπρεπής πορεία διαμαρτυρίας.. πάντα οι συμμετέχοντες θέλουν περισσότερα.. δεν είναι όμως πάντα απλά τα πράγματα

θέλω πραγματικά να ακούσω.. εάν μέναμε εκεί τι θα γινόταν.. ρεαλιστικά όμως, με βάση παλιότερες πορείες με τόσα ΜΑΤ.. για πόση ώρα θα μέναμε εκεί? κάποιος θα πετούσε την πέτρα.. θα βρίσκαν αφορμή τα ΜΑΤ και θα την πληρώναν τα μπλοκ των φοιτητών.. έχει πολλούς έξω από τα μπλοκ των φοιτητών που δεν τους νοιάζει ούτε εάν φας ξύλο και χημικά.. ούτε εάν συλληφθείς..
pmousoul
Guest
« Reply #32 on: September 11, 2011, 16:27:13 pm »

+1 στον Jimmako
jimmakos
Guest
« Reply #33 on: September 11, 2011, 16:38:21 pm »

Και οι 50άρηδες αγανακτισμένοι τύποι που μας περίμεναν για να βγάλουμε εμείς το φίδι από την τρύπα και απογοητεύτηκαν ίσως δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Οι φοιτητές έχουν οργώσει τους δρόμους και δεν χρειάζονται κανέναν αγανακτισμένο που μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ και θέλει να ξεσπάσει να μας υποδείξει που θα σταθούμε, πότε θα συγκρουστούμε και κάτω από ποιες συνθήκες.
Αν ξενέρωσαν ξιδάκι.
Εμείς έχουμε να δώσουμε την δική μας μάχη με την αναδιάρθρωση των πανεπιστημίων ενώ αυτοί θα γυρίσουν πίσω στην κανονικότητα τους περιμένοντας το επόμενο ραντεβού για να αγανακτήσουν.
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: September 11, 2011, 16:43:52 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 11, 2011, 16:22:55 pm
Η ΔΕΘ ήταν στημένο ραντεβού
Δεν ξέρω τι εμπειρία έχετε όσοι υποστηρίζετε ότι έπρεπε να μείνουμε στην ΔΕΘ
αλλά κουβαλώντας κοπελίτσες τα καδρόνια, με 2000 μπάτσους δίπλα σου και άλλες 9000 να σε περιμένουν πότε θα κάνεις την μαλακία για να σε γαμήσουν ΔΕΝ την κάνεις.
Και δεν είναι ανάγκη να κάνανε οι φοιτητές την σύγκρουση.
Τα μπαχάλια που ακολουθούσαν μέσα και έξω την πορεία ήταν αρκετοί για να μας πνίξουν οι μπάτσοι στο δακρυγόνο και τότε να δω πως τα συνθήματα της πορείας θα ακουγότανε μέσα στη ΔΕΘ.
Εδώ λίγο δακρυγόνο μυρίσαμε στον λευκό και ψόφησαν όλοι.

Δεν ξέρω, χαζός είμαι, αλλά πιστεύω πως είναι καλό όταν πας για σύγκρουση να διαμορφώνεις εσύ τους όρους.

Το επιχείρημα: η δεθ ήταν στημένο ραντεβού εμένα δε μου αρκεί, και δε νομίζω ότι αρκεί σε κανένα. Και άλλα ήταν στημένα και πήραν μια χαρά εξέλιξη, για να μη λέμε ότι θέλουμε.

Το ότι έπρεπε να μείνουμε στη δεθ το αναγνωρίζουν σχεδόν όλοι πλέον. Τώρα για τις κοπελίτσες που λες, να μην τους δίνονται από την αρχή παλούκια. Τι είναι η περιφρούρηση, τραλαλό και αλυσιδίτσες, για να συπληρωθεί το ψευτομιλιτέρ λουκ;

Τον κόσμο που ξέσπαγε στη διασταύρωση και στο κάγγελο στη χημείου, και αργότερα στη θεολογική, μπορούσες να τον έχεις στη δεθ και "εσύ" τον έστειλες στο "άσυλο". Τι να λέμε τώρα. Και υπήρχε πολύ περισσότερος κόσμος που είχε διάθεση να συγκρουστεί, αλλά όχι στη χημείου, εκεί που έπρεπε.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
dimitris21
Guest
« Reply #35 on: September 11, 2011, 16:45:40 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 11, 2011, 16:38:21 pm
Και οι 50άρηδες αγανακτισμένοι τύποι που μας περίμεναν για να βγάλουμε εμείς το φίδι από την τρύπα και απογοητεύτηκαν ίσως δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Οι φοιτητές έχουν οργώσει τους δρόμους και δεν χρειάζονται κανέναν αγανακτισμένο που μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ και θέλει να ξεσπάσει να μας υποδείξει που θα σταθούμε, πότε θα συγκρουστούμε και κάτω από ποιες συνθήκες.
Αν ξενέρωσαν ξιδάκι.
Εμείς έχουμε να δώσουμε την δική μας μάχη με την αναδιάρθρωση των πανεπιστημίων ενώ αυτοί θα γυρίσουν πίσω στην κανονικότητα τους περιμένοντας το επόμενο ραντεβού για να αγανακτήσουν.

+00 δεν κατάλαβα δηλαδή τι περιμένουν οι αγανακτισμένοι που ψηφίσαν αυτή την κυβέρνηση και όποτε θυμούνται διαμαρτυρονται. δεν είδα κανέναν στις πορείες την πέμπτη. για να μην αρχίσουμε με τους ηρακληδείς
Anyparktos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #36 on: September 11, 2011, 16:46:16 pm »

@Jimmakos

Τι ακριβως παει να πει να διαμορφωνεις εσυ τους ορους στην τελικη ομως?Εγω ακομα δε καταλαβα γιατι εγινε ολο αυτο.Για ονομα,στην πανω εισοδο που ειχε μονο ματαδες και κατι διας που ηρθαν μετα πολυ περισσοτερο κοντοσταθηκαμε απ'οτι στην κατω που στην τελικη υπηρχε και κοσμος που ειχε σκοπο να κατσει.Δηλαδη,διαπραγματευτηκαμε περισσοτερο να τις παιξουμε με τους ματαδες απο πανω που στην τελικη ημασταν μονο οι φοιτητες και οι μπατσοι παρα να κατσουμε με τον υπολοιπο κοσμο κατω?

Δηλαδη το θεμα ποιο ήταν,οτι καποιοι θα αρχιζαν μπαχαλα και θα τον τρωγαμε?Αυτο δεν ειναι οριακα ο κανονας σε καθε πορεια-ευμεγεθη τουλάχιστον?Απο την αλλη οργανωτικα να το δεις εχεις ενα δικιο οταν λεμε για κοπελιτσες με καδρονια,δε θα μπορουσε καν να προστατευτει ο υπολοιπος κοσμος με τοσο ανοργανωτη περιφρουρηση αλλα στην τελικη δεν επρεπε τουλαχιστον να προσπαθησουμε να "δωσουμε το παρον" εκει μπροστα?Δεν μιλαω για ντου και κανιβαλισμους,για αλληλεγγυη στον κοσμο εκει μιλαω.

Και σιγα το δακρυγονο εδω που τα λεμε,στην Αθηνα το τρωνε αυτο για το γαμωτο,ετσι,για να παει καλα η μέρα να πουμε...

Σκοπο δεν εχω να κραξω κανεναν,ουτε αυτους που θελαν να φυγουν,ουτε αυτους που το αποφασισαν.Απλα νομιζω οτι πηγε στραβα το συγκεκριμενο σκηνικο και στερησε νοημα απο την ολη χτεσινη διαδηλωση,όπως πολλοι αλλωστε.

Επειδη γραφω απο τοτε που εκανες το πρωτο ποστ...Για να απαντησω και στο τελευταιο.Τι περιμενες ακριβως απο τον 50αρη δηλαδη?Οι ανθρωποι μποροι πχ να συμμετειχαν στις απεργιακες κινητοποιησεις και πριν το σχηματισμο αυτης της εννοιας των "αγανακτισμενων".Δεν λεω οτι ειναι τρισαγιοι αλλα δε μπορουμε ουτε να το παμε σε pissing contest σε φαση κοντρας ΕΑΑΚ-ΚΝιτων στη συνελευση (εσυ που ησουν οταν εκανα αυτο-εγω ομως εκανα αυτο καριολη) ουτε να διαχωρισουμε τα προβληματα τους απο τα δικα μας δεδομενου του οτι ειναι τμημα της ολης πολιτικης αλλα και του οτι συντομα τα δικα τους προβληματα θα ειναι και δικα μας.Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστικοι,πολλοι απ αυτους πιθανως εχουν(ακομα) δουλειες, που να ρχονταν δηλαδη στη φοιτητικη πορεια που στην τελικη απηυθυνε και καλεσμα στους φοιτητες και οχι σ αυτους.
« Last Edit: September 11, 2011, 16:48:20 pm by Anyparktos » Logged

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Lampros
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: September 11, 2011, 16:50:57 pm »

Προσωπικά δε ξέρω αν ήταν καλύτερα να μείνουμε στη ΔΕΘ ή οχι...

πάντως,για μένα, ήταν μεγάλη μαλακία αυτό που έγινε όταν φτάσαμε πλατεία χημείου.Μιλάω στο να σπάσουν οι σύλλογοι και ο καθένας να πάει στη σχολή του...

Δηλαδή πρώτα χωριστήκαμε με τα άλλα μπλοκ και μετά χωριστήκαμε και μεταξύ μας...
Πιστεύω,αφού αποφασίστηκε να πάμε στα πανεπιστήμια, οτι έπρεπε να μείνουμε όλοι εκεί,να σταματήσουμε τους μπάχαλους,που σπάσανε ενα σωρό πλακάκια, και να μην αφήσουμε τους μπάτσους να μπουν...

Δηλαδή εκεί δεν ισχύει το άσυλο?Άσε που μέσα στις σχολές θα είμαστε σαν ποντίκια,πολύ ευάλωτοι!

potatoes gonna potate..
pmousoul
Guest
« Reply #38 on: September 11, 2011, 16:53:22 pm »

Quote from: i_am_batman on September 11, 2011, 16:43:52 pm

Τον κόσμο που ξέσπαγε στη διασταύρωση και στο κάγγελο στη χημείου, και αργότερα στη θεολογική, μπορούσες να τον έχεις στη δεθ και "εσύ" τον έστειλες στο "άσυλο". Τι να λέμε τώρα. Και υπήρχε πολύ περισσότερος κόσμος που είχε διάθεση να συγκρουστεί, αλλά όχι στη χημείου, εκεί που έπρεπε.

κοίταξε.. εάν είχε την διάθεση.. θα συγκρουόταν.. κανένας δεν δίνει διαταγές..

εγώ πάντως δεν είδα την διάθεση για σύγκρουση όταν ήμασταν στην ΧΑΝΘ και το "γήπεδο" ήταν ήδη έτοιμο.. από προηγούμενους..

μπορεί τελικά να μην είμασταν στην ίδια πορεία.. εδώ στον λευκό πύργο που δεν ήταν περικυκλωμένη η πορεία.. και δεν τράβηξαν αυτοί που ήθελαν να συγκρουστούν μπροστά.. γιατί εάν είσαι συνειδητοποιημένος να συγκρουστείς θα πας.. αλλά δεν θα πάρεις μαζί σου και τον άλλο που δεν είναι.. γιατί τότε σκατά συνείδηση έχεις

και δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.. απλά λέω εάν του άλλου δεν το λέει η καρδιά του και δεν το θέλει.. δεν έχεις το δικαίωμα να τον βάλεις με το ζόρι να χορέψει..
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: September 11, 2011, 16:59:52 pm »

οι καταληψεις της αθηνας εμειναν χανθ?
pmousoul
Guest
« Reply #40 on: September 11, 2011, 17:00:58 pm »

πήγαν καμάρα.. απ' όσο κατάλαβα
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: September 11, 2011, 17:03:00 pm »

Γενικα ρε σεις νομιζω το βλεπετε πολυ λαθος το ολο θεμα....

Ναι ολοι θελαμε να μεινουμε στην ΔΕΘ αλλα!!!!

Αλλα οταν υπαρχει ηδη τρομοκρατια με διμοιριες των ΜΑΤ να πηγαινουν μαζι μας... Οταν φτανεις στον λευκο πυργο και βλεπεις οτι γινεται χαμος και εισαι περικυκλωμενος απο τα ΜΑΤ παντου... Και γενικα οταν επικρατει τοσο φοβος και πανικος ειναι ευκολο μετα να λεμε ας καθομασταν στην ΔΕΘ!!!

Αφηστε οτι ειχαμε και ενα πολυ σοβαρο προβλημα να πουμε. Μετα τον βενιζελο εγιναν φασαριες με τους αθηναιους για το ποιος θα βαλει το πανο μπροστα και ενω ειχαμε ξεκινησει μια πολυ καλη πορεια χαλασε λιγο. Οι μονοι που κρατησαν τους ρυθμους ενταξει αν και αυτοι αντιμετωπιζαν προβληματα ηταν η περιφρουρηση. Ο κοσμος ομως μεσα δεν μπορουσε να συγκρατηση καν στοιχεωδη αλυσιδα. Και ειδικα οταν φτασαμε στο λευκο πυργο  εγιναν ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ νομιζω οτι ηταν η πιο οργανωμενη πορεια που ειχαμε ποτε εδω και καιρο. Και αν συμπεριλαβεται οτι ειχαμε τοσο πολυ κοσμο νομιζω οτι ηταν μια πολυ ενταξει πορεια.

Κοιταξτε τωρα τι γινεται. Αν μεναμε στην ΧΑΝΘ υπηρχε κινδυνος να μας παρασυρει ο χαμος που γινοταν απο τον κοσμο εκει περα. Ειχε αγανκτισμενους ταξιτζηδες χυμα και διαφορους ξεμπαρκους ηρακλητζιδες. Στο τελος της ΧΑΝΘ ειχε παρα πολλους αστυνομικους. Εκεινη τι στιγμη πειτε μου και σεις οταν πρεπει να εχετε μια ομαδα απο πισω να σας ακολουθαει τι θα αποφασιζατε. Οχι πειτε μου αν ειχατε μια τετοια ευθηνη!!!

Γενικα η κατασταση ηταν λαθος εξαρχης. Κατα την γνωμη μου δεν ειχαμε δουλεια να πηγαιναμε στον βενιζελο. Τζαμπα κουραση και ταλαιπωρια. Μπορουσαμε να παρουμε μονο τα πρωτοβαθμια σωματια να κατεβαιναμε απο αγιας σοφιας και μετα τσιμισκη και ΔΕΘ. Και στην τελικη αμα δεν γουσταρουν οι ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποι να ερχοντουσαν αυτοι καμαρα.
Και γενικα το ολο λαθος εγω μπορω να το ριξω στο συντονιστικο. Γιατι οταν καλεις συντονιστικο καταληψεων 6 παρα και ξεκιναει 7:30 -8 τοτε ΕΛΕΟΣ. Και εμαθα τελειωσε πολυ αργα δεν καθησα να πουμε τοση ωρα να σκοτωνω τον χρονο. Εδω πολλες σχολες δεν ειχαν καν ετοιμες τις τοποθετησεις αυτα μονο ντροπη μας ειναι. Γιατι μετα δεν εισαι σε θεση να συζητησεις τι θα κανεις στην πορεια.
Εδω ειχε φτασει το τελος της πορειας και ακομα δεν ξεραμε αν θα παμε καμαρα η να διασφαλισουμε το ασυλο. Και αθηναιοι με θεσσαλονικιους μαλωναν αντι να παμε εμεις ασυλο και αυτοι καμαρα απλα πραγματα δλδ
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: September 11, 2011, 17:04:54 pm »

Και για τους αγανακτισμενους ωραια τα λετε ... Αλλα δεν ξερω αν μαθατε οτι τους αριχσαν τις προσαγωγες προληπτικα πριν καν αρχισουν να κινουντε... Και δεν ξερω αν προσεξατε οτι ηταν περικυκλωμενοι απο τα ΜΑΤ....

Για αυτο μην λεμε οτι θελουμε οταν ειναι δυσκολη η ωρα δεν εισαι σε θεση να κανεις παρα πολλα πραγματα παντα
Bazinga
Θαμώνας

View Profile
« Reply #43 on: September 11, 2011, 17:06:33 pm »

οι αθηναιοι παντως απ οτι μου ειπε ενας φιλος μου ειχαν σκοπο να κατσουν χανθ για να συγκρουστουν..τωρα γιατι εφυγαν και αυτοι τελικα .....
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: September 11, 2011, 17:08:25 pm »

Quote from: Bazinga on September 11, 2011, 17:06:33 pm
οι αθηναιοι παντως απ οτι μου ειπε ενας φιλος μου ειχαν σκοπο να κατσουν χανθ για να συγκρουστουν..τωρα γιατι εφυγαν και αυτοι τελικα .....

Το πανο των αθηναιων ομως ετρεχε και αυτο μπροστα .... Ειδα ποσο θελαν κατα τα αλλα να κατσουν και αυτοι εκει
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: