• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:08:52 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:08:52 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 125
Total: 174
Mr Watson
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
rafail zisiadis
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
thomasdt
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
chryssana
Juror8
AristeidisM
Crainer
anna.f
mpampis
Eleniiii
tinidou
Yamal
thathas12
vagelismo
papatmaria
tasos gourd
gtapalis
gourgaris
θσερναμε
kokkinosgior
AgiaLavida
Jordann
stloukas
noys
whatdoesthefoxsay
astakos1
Elenit
nikos123321
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη  (Read 32895 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Αποφαση Γ.Σ. 6 Σεπτεμβρη
« Reply #135 on: September 09, 2011, 22:47:13 pm »

ενημερωση απο αστικα μμε:αυριο αναμενονται γσεε στην αριστοτελους,παμε παραλιακα προς λευκο πυργο,αναρχικοι στην καμαρα,αγανακτισμενοι νοτιοανατολικα της δεθ,φοιτητες στο απθ,ηρακλιδεις στην αγιου δημητριου,ταξιτζηδες στο 424 και η μιαου να βαραει παλαμακια στο αδειο βελλιδιο,την ωρα που γαπ θα δινει συνεντευξη στο λιμανι.Αν μη τι αλλο η αποφαση της γσ μας δινει την ευκαιρια να δουμε το θεαμα.

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Link-gr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #136 on: September 09, 2011, 23:15:29 pm »

Quote from: gate4 on September 09, 2011, 22:47:13 pm
ενημερωση απο αστικα μμε:αυριο αναμενονται γσεε στην αριστοτελους,παμε παραλιακα προς λευκο πυργο,αναρχικοι στην καμαρα,αγανακτισμενοι νοτιοανατολικα της δεθ,φοιτητες στο απθ,ηρακλιδεις στην αγιου δημητριου,ταξιτζηδες στο 424 και η μιαου να βαραει παλαμακια στο αδειο βελλιδιο,την ωρα που γαπ θα δινει συνεντευξη στο λιμανι.Αν μη τι αλλο η αποφαση της γσ μας δινει την ευκαιρια να δουμε το θεαμα.
Αν δεν κάνω λάθος αύριο θα είναι βελιδειο κανονικά. Την Κυριακή στο λιμάνι.
Ναι γιατί αλλιώς Σάββατο θα ήταν γεμάτη η σχολή και θα εμπόδιζε.
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #137 on: September 10, 2011, 00:35:24 am »

Ναι αδερφε δε σκαμπαζω ντιπ. Απλα βλεπω οτι πεταμε ενα "αγωνες μπλα μπλα μπλα σας διασφαλισαμε μπλα μπλα μπλα" και μετα οταν μιλαμε λιγο με αριθμους το ξαναγυρναμε σε παπαρολογια.

Επειδη εγω ξερω να μιλαω με δεδομενα κ οχι με υποθεσεις απλα να σου πω οτι τα λεφτα που κοστισαν οι δυο εξεταστικες που εχασα με τους αγωνες σας αρκουσαν να βγαλω τα διδακτρα σε ενα bachelor της Αγγλιας.

Τα λεφτα που κοστιζει τωρα το ασυλο σου ειναι 4 χιλιαρικα σε καθε εναν που δε θα δωσει εξετασεις για να στο πω ωμα. Πανε κανε ενα γκαλοπ στις οικογενιες των παιδιων που μπορει και να μωχθουν για να σπουδασει το παιδι τους και ρωτα τους αν θα εδιναν 4000€ για αυτα που κανεις καταληψη και θα σου πουν που ακριβως να βαλεις το ασυλο και τα αυτοδιοικητα σου.

Αν το γουσταρεις τοσο πολυ πηγαινετε μαζεψτε ολοι οι καταληψηες απο 4 χιλιαρικα αγοραστε μια εκταση και φυτεψτε γκαζον και καγκελα γυρω γυρω.

Οχι γιατι σαν πολυ ανετα μιλατε για τις εξεταστικες των "φυτων" και κανετε κουμαντο στις τσεπες και τον προγραμματισμο τους.

Αντε πες μου τωρα για τα παιδια των λουλουδιων, τη Γενοβα, τον Μαη του τοσο κτλ. Με ενδιαφερει πολυ.. Αληθεια..
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #138 on: September 10, 2011, 00:40:07 am »

Quote from: JIM777 on September 10, 2011, 00:35:24 am
Ναι αδερφε δε σκαμπαζω ντιπ. Απλα βλεπω οτι πεταμε ενα "αγωνες μπλα μπλα μπλα σας διασφαλισαμε μπλα μπλα μπλα" και μετα οταν μιλαμε λιγο με αριθμους το ξαναγυρναμε σε παπαρολογια.

Επειδη εγω ξερω να μιλαω με δεδομενα κ οχι με υποθεσεις απλα να σου πω οτι τα λεφτα που κοστισαν οι δυο εξεταστικες που εχασα με τους αγωνες σας αρκουσαν να βγαλω τα διδακτρα σε ενα bachelor της Αγγλιας.

Τα λεφτα που κοστιζει τωρα το ασυλο σου ειναι 4 χιλιαρικα σε καθε εναν που δε θα δωσει εξετασεις για να στο πω ωμα. Πανε κανε ενα γκαλοπ στις οικογενιες των παιδιων που μπορει και να μωχθουν για να σπουδασει το παιδι τους και ρωτα τους αν θα εδιναν 4000€ για αυτα που κανεις καταληψη και θα σου πουν που ακριβως να βαλεις το ασυλο και τα αυτοδιοικητα σου.

Αν το γουσταρεις τοσο πολυ πηγαινετε μαζεψτε ολοι οι καταληψηες απο 4 χιλιαρικα αγοραστε μια εκταση και φυτεψτε γκαζον και καγκελα γυρω γυρω.

Οχι γιατι σαν πολυ ανετα μιλατε για τις εξεταστικες των "φυτων" και κανετε κουμαντο στις τσεπες και τον προγραμματισμο τους.

Αντε πες μου τωρα για τα παιδια των λουλουδιων, τη Γενοβα, τον Μαη του τοσο κτλ. Με ενδιαφερει πολυ.. Αληθεια..

Να στο πω ποζέρικα και απλά απλά:
στη διάθεση σου τα οικονομικά μου στοιχεία, η αναλυτική μου βαθμολογία και η άποψη της οικογένειας μου.
Πως σου φαίνεται;  Kiss

bay bay timy.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #139 on: September 10, 2011, 00:51:24 am »

Quote from: JIM777 on September 10, 2011, 00:35:24 am

Αυτά περι 4 χιλιάρικων μου ακούγονται λίγο υπερβολικά αλλά όπως και να χει συμφωνώ.
Βέβαια τα παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούνε να σε νιώσουνε.
Οι περισσότεροι είναι ματσωμένοι. Έρχονται με τα αυτοκίνητά τους (audi ktl) και το παίζουνε αριστεροι επαναστάτες.

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #140 on: September 10, 2011, 00:54:58 am »

Quote from: gerdi on September 10, 2011, 00:51:24 am
Αυτά περι 4 χιλιάρικων μου ακούγονται λίγο υπερβολικά αλλά όπως και να χει συμφωνώ.
Οι περισσότεροι είναι ματσωμένοι. Έρχονται με τα αυτοκίνητά τους (audi ktl) και το παίζουνε αριστεροι επαναστάτες.

Αναφερεσαι σε κάτι συγκεκριμένο... ;  Tongue

bay bay timy.
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #141 on: September 10, 2011, 00:55:40 am »

Μαγκια σου αδερφε. Μπραβο σου που πιστευεις κατι κ προσπαθεις να το υποστηριξεις.

Απλα ειναι τοσο δυσκολο να βρεις ενα τροπο ωστε να μη θιγεις αυτον που τα οικονομικα του δεβ ειναι τοσο καλα, που θελει να παρει τομεα, που θελει να παει μεταπτυχιακο κ προλαβαινει οριακα που θελει τελος παντων να τελειωσει για να μη τρωει αλλα λεφτα να δουλεψει η οτιδηποτε;;

Δεν αμφισβητω τα δικια σας. Και ναι δε
μιλαω για κοινο καλο ολων γτ δεν ειμαστε ολοι τοσο κατα του πλαισιου. Εγω τουλαχιστον. Απλα δε γινεται να γαμας τον διπλανο σου οποτε νιωθεις οτι θιγεσαι. Τωρα αν αδυνατειτε να βρειτε τροπους δρασεις
εκτος απο την καταληψη που ειναι ο πιο προφανης και ο πιο ακραιος τοτε κατι κανετε λαθος και δεν ειναι δουλεια μου να σας προτεινω τις προφανεις εναλλακτικες
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #142 on: September 10, 2011, 00:56:42 am »

επειδη αρχισε να έχει ενδιαφέρον...ποιοι καταληψιες έχουν audi κτλ??

JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #143 on: September 10, 2011, 00:58:35 am »

Τα 4 χιλιαρικα εγραψα πως βγαινουν και ειναι συμβολικο. Κατω απο 3 δε παιζει με την καμια για τη σημαντικοτερη απο τις 3 εξεταστικες.

Και ο λογος που εγραψα για λεφτα ειναι γιατι ουτε εγω μπορω να αποτιμησω το αγχος, το διαβασμα, τον χαμενο χρονο καποιου ουτε καποιοι αλλοι μπορουν να καταλαβουν την αξια τους
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #144 on: September 10, 2011, 01:00:07 am »

Quote from: provataki on September 10, 2011, 00:54:58 am

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά έχω δει τόσα χρόνια διάφορα. Δεν είναι 1 ή 2.
Το audi το έθεσα τυχαία έχω δει και άλλες μάρκες. Tongue  (μήπως πήγε σε κάποιον - κάποιους το μυαλό σας  Tongue   Roll Eyes )

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #145 on: September 10, 2011, 01:05:30 am »

Quote from: gerdi on September 10, 2011, 01:00:07 am

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά έχω δει τόσα χρόνια διάφορα. Δεν είναι 1 ή 2.
Το audi το έθεσα τυχαία έχω δει και άλλες μάρκες. Tongue  (μήπως πήγε σε κάποιον - κάποιους το μυαλό σας  Tongue   Roll Eyes )

Πάντως είναι λίγο πλαστό να πεις οι περισσότεροι... Αν είδες 5 ή 10 ή 20, δε σημάινει ότι ειναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Η σωστή κριτική εδώ είναι όχι τι λένε, αλλά κατα πόσο όντως "κανουν κουμαντο" κάπου. Σε οτιδήποτε.

bay bay timy.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #146 on: September 10, 2011, 01:12:30 am »

Quote from: gerdi on September 10, 2011, 01:00:07 am

Το audi το έθεσα τυχαία έχω δει και άλλες μάρκες. Tongue  (μήπως πήγε σε κάποιον - κάποιους το μυαλό σας  Tongue   Roll Eyes )
Σταματηστε να επαναλαμβανετε ατακες που ακουτε απο τσιμπουκληδες δημοσιογραφους και δεξιους λοβοτομημενους χουντογερους που πετανε μαλακειες στα καφενεια. Τα ποσοστα "δεξιας τσεπης" στους "αγωνιστες" ειναι τα ιδια με αυτα που παιζουν σε οποιαδηποτε τυχαια ομαδα ανθρωπων ημαρτον με αυτη την καραμελα. Αν καποιος συναγωνιστης ειναι πλουσιος τον προτιμω αριστερο ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ (και φυσικα δεν εννοω τις φιλανθρωπιες δε λυνεται ετσι το προβλημα) παρα δεξιο ή και αγνωμονα μπροστα στις εξελιξεις. Στην Ελλαδα οταν εχεις σωστα επιχειρηματα σε χτυπανε οπου να ναι για να σε καταριψουν εκτος απο τα ιδια τα επιχειρηματα σου... Οχι ρε φιλε δεν χρειαζεται καποιος να ζει σαν ασκητης για να λεγεται αγωνιστης.
« Last Edit: September 10, 2011, 01:15:05 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #147 on: September 10, 2011, 01:16:59 am »

ενταξει, με καποια όρια όμως ε? δεν υπάρχει "αριστερος βιομηχανος" αλλιως είναι τελειως ηλιθιος και παει κοντρα στο συμφερον του

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #148 on: September 10, 2011, 01:19:18 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 10, 2011, 01:16:59 am
ενταξει, με καποια όρια όμως ε? δεν υπάρχει "αριστερος βιομηχανος" αλλιως είναι τελειως ηλιθιος και παει κοντρα στο συμφερον του
Φυσικα εκει εμπεριεχεται  το πραξεις με κεφαλαια.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #149 on: September 10, 2011, 01:23:14 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 10, 2011, 01:16:59 am

Προφανώς βρε Θεοδόση. Απλά υπάρχει μια διασπορά εισοδημάτων ανάμεσα σ' αυτούς που μιλάνε για αγώνα.
Η τάξη των εργαζομένων έχει διαστρωματώσεις. Οπως το φωνάζει και ο promitheas ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕ!  Cheesy
Μαλιστα ακριβώς πάνω σ' αυτή τη βάση επεσε και στην τελευταία συνέλευση η πρόταση να δημιουργηθει ένα "απεργιακό ταμείο" για φοιτητές που έχουν πραγματικά ανάγκη
και θέλουν να αγωνιστούν, αλλά δε μπορούν γιατι τους πιέζουν οικονομικά βάρη.
Δεν ειναι πράξη φιλανθρωπίας, είναι πράξη αλληλεγγύης.

bay bay timy.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Go Up Print
Jump to: