• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:38:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:38:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 101
Total: 171
parzival
tzortzis
elias_farhood
mimaki
JoHn!
Tsomp
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
vmanousi
Giopan
smoul
george14
kpapama
Captain
Ioakeim Zisis
freskoulhs
vaggelis.ntokas
abiki
gkg
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
sterlouk
Saint_GR
Leou
pave
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
Aris★
skopsinos
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Tsikalis
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8  (Read 50010 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Αποτελεσματα ΓΣ φοιτητων 30/8
« Reply #255 on: September 02, 2011, 02:29:38 am »

Λολ ρε προβατε τι προβλημα εχεις με το diy δηλαδη??

Το diy παντως στη μουσικη ηταν πολυ μεγαλη υποθεση την δεκαετια του 80. Τοτε ουτε καν μπορουσε να διανοηθει καποιος οτι μπορει να βγαλει δισκο χωρις δισκογραφικη. Κι ομως καποια πιτσιρικια πηρανε ενα 4-τρακ κανανε τις δικιες τους ηχογραφησεις στα γκαραζ του σπιτιου τους κοβανε τα εξωφυλλα των δισκων με το χερι και τα τυπωνανε οπως μπορουσανε και φτιαχνανε τις δικες τους "δισκογραφικες". Επισης οταν επαιζες πανκ τοτε συνηθως επαιρνες μπουλο απο τα μαγαζια οποτε κανανε και τισ δικες τους μουσικες σκηνες σε σχολεια πανεπιστημια σπιτα και οπου αλλου φανταστεις. Hah οι black flag(πατερες του μουσικου diy)  ειχανε παρει μερος σε ενα φεστιβαλ τζαζ σαν τζαζ μπαντα και οταν παιξανε πλακωσανε οι πανκιδες και αρχισε το γλεντι.

Σημερα με τα τεχνολογικα μεσα που υπαρχουν και με τον ψηφιακο ηχο αυτο ειναι ευκολο αλλα σκεψου τοτε με τα αναλογικα και τα βινυλια.
« Last Edit: September 02, 2011, 02:34:20 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #256 on: September 02, 2011, 02:36:09 am »

Όταν μιλάω για κατάργηση των ρόλων καλλιτέχνη-ακροατή ή διοργανωτή-ακροατή μιλάω για το γεγονός της συνδιοργάνωσης του λαιβ. Γιατι όταν το κόστος του μοιράζεται σε όλα τα μέλη (και αυτό δεν πάει μόνο στα λαιβ) και όλοι συμμετέχουν φέροντας ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή (από το να μην κάνουν σκουπίδια, μέχρι οποιαδήποτε στόχο έχει θέσει η ομάδα που το έτρεξε) αυτές οι σχέσεις παύουν, όπως τις ξέρουμε στα μαγαζιά. Στα αρχίδια μου και στις ωοθήκες μου που λένε και η Τέχνη και η  “Η Κουλτούρα της Καλλιτεχνικής Αποκάλυψης”. Εγώ μιλάω για αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά. Με ειρωνεύεσαι κιόλας μαλάκα.

Και στην τελική, δεν υπάρχουν μόνο τα λάιβ του πολυτεχνείου και της μπιολότζικα, που τόσα πολλά έχεις να πεις (γιατί και εμείς εκεί είμαστε ρε παιδί μου και βιωματικά μιλάμε), υπάρχουν ατέλειωτες βιβλιοθήκες και δισκοθήκες. Για αυτό για μένα, το να λέμε κάποιοι λίγοι και κάποιοι ελάχιστοι, το ξελασπώνουν και το ξεσκατώνουν και δεν ξέρω τι άλλο, είναι ξεφτιλίκι. Από εκεί και πέρα και εγώ βρίσκω ότι πρέπει να γίνεται κριτική (και μάλιστα αυστηρή, γιατί για μένα το diy δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κυρίαρχη διασκέδαση, έκφραση κτλ), αλλά με σωστούς όρους. Όχι με όρους mega.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #257 on: September 02, 2011, 02:44:15 am »

Quote from: i_am_batman on September 02, 2011, 01:09:12 am
Quote from: gerdi on September 01, 2011, 20:04:21 pm
Δλδ αν κάνω πάρτυ σπίτι μου πολεμάω τον καπιταλισμό?  Cheesy
Άλλο να λες ότι θέλω να βρω χρήματα και άλλο ότι καταπολεμάς έτσι τον καπιταλισμό κτλ.
Όσο για τα προηγούμενα λεγόμενά σου χαλάρωσε λίγο με την επανάσταση. Έλεος....
Έλα βρίσε με τώρα. Πες μου πόσο ηλίθιος είμαι και πόσο πιο έξυπνος είσαι εσύ κ οι επαναστάτες φίλοι σου.

Αγαπημένε gerdi,
το πολεμάω τον καπιταλισμό δεν είναι και η πιο δόκιμη έκφραση. Αλλά τα πάρτυ και τα λαιβ στα πανεπιστήμια αποτελούν αυτοοργανωμένο, αδιαμεσολάβητο, αντιιεραρχικό και εξωθεσμικό τρόπο διασκέδασης. Είναι από εμάς, για εμάς. Δε περιλαμβάνουν μεσάζοντες που φτάνουν την τιμή της μπίρας στα 5 ευρώ. Δεν περιλαμβάνουν είσοδο και face control. Επανακαθορίζουν το δημόσιο χώρο ως τέτοιο, μιας και οι άνθρωποι έχουν καταντήσει να διασκεδάζουν μόνο κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους των μαγαζιών. Διαμορφώνουν μια κουλτούρα ανταγωνιστική προς την κυρίαρχη και αποδεικνύουν ότι μπορούμε και καλύτερα από τα αφεντικά. Και στην τελική αποτελούν το μερικό και όχι το όλο. Γιατί υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από πίσω, αυτό που αποκαλούμε d.i.y., ο οποίος περιλαμβάνει κάθε είδους αδιαμεσολάβητο τρόπο έκφρασης: cd, βιβλία, φανζινς, μπροσούρες, ποιητικές συλλογές, κόμιξ..Φτιαγμένα με όρους συλλογικότητας και συντροφικότητας. Καταργώντας τη διαφορά ανάμεσα σε καλλιτέχνη, διοργανωτή και θεατή. Αποτελώντας αντίδοτο στα δηλητήρια της πολιτιστικής βιομηχανίας, για να χρησιμοποιήσω και τον εύστοχο τίτλο γνωστού φανζίν.

Βαριέμαι να σου βρω κανένα λινκ με σχετικό κείμενο. Ψάξε και θα αλλάξεις γνώμη.

Τον δημόσιο χώρο σε αυτήν την περίπτωση συνάδελφε τον οικιοποιηθήκατε με απόφαση μιας πλειοψηφίας μεταξύ 530 ατόμων (στους οποίους δεν ανήκει για να σας τον παραχωρήσουν, αλλα ας το βάλουμε προς στιγμήν στην άκρη αυτό ) , με πρόφαση την αντίδραση στην ψήφιση του νομοσχεδίου. Κανένας δε στον έδωσε -έστω και παράνομα- για να τον επανακαθορίσεις όπως εσύ γουστάρεις.
provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #258 on: September 02, 2011, 03:03:38 am »

Quote from: i_am_batman on September 02, 2011, 02:36:09 am
Όταν μιλάω για κατάργηση των ρόλων καλλιτέχνη-ακροατή ή διοργανωτή-ακροατή μιλάω για το γεγονός της συνδιοργάνωσης του λαιβ. Γιατι όταν το κόστος του μοιράζεται σε όλα τα μέλη (και αυτό δεν πάει μόνο στα λαιβ) και όλοι συμμετέχουν φέροντας ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή (από το να μην κάνουν σκουπίδια, μέχρι οποιαδήποτε στόχο έχει θέσει η ομάδα που το έτρεξε) αυτές οι σχέσεις παύουν, όπως τις ξέρουμε στα μαγαζιά. Στα αρχίδια μου και στις ωοθήκες μου που λένε και η Τέχνη και η  “Η Κουλτούρα της Καλλιτεχνικής Αποκάλυψης”. Εγώ μιλάω για αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά. Με ειρωνεύεσαι κιόλας μαλάκα.

Και στην τελική, δεν υπάρχουν μόνο τα λάιβ του πολυτεχνείου και της μπιολότζικα, που τόσα πολλά έχεις να πεις (γιατί και εμείς εκεί είμαστε ρε παιδί μου και βιωματικά μιλάμε), υπάρχουν ατέλειωτες βιβλιοθήκες και δισκοθήκες. Για αυτό για μένα, το να λέμε κάποιοι λίγοι και κάποιοι ελάχιστοι, το ξελασπώνουν και το ξεσκατώνουν και δεν ξέρω τι άλλο, είναι ξεφτιλίκι. Από εκεί και πέρα και εγώ βρίσκω ότι πρέπει να γίνεται κριτική (και μάλιστα αυστηρή, γιατί για μένα το diy δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κυρίαρχη διασκέδαση, έκφραση κτλ), αλλά με σωστούς όρους. Όχι με όρους mega.

Αν στις ωοθηκες σου η τεχνη, τότε δεν εχεις κανένα λόγο να μιλάς για μουσική και ποιητικές συλλογές κτλ.
Τι προσπαθείς να προωθήσεις με την κουλτούρα του diy, αν οχι την τεχνη αποδεσμευμένη απο το εμπορεύσιμο;
Το ότι ένα βιβλίο ή ενας δισκος μπορεί να γίνει εκτος εκδοτικού οίκου ή στο σπίτι; Ή ότι μια ομάδα μπορεί να κανει ενα λαιβ και να μαζεψει τα σκουπίδια ή να μοιραστεί το κόστος; Προφανώς και γίνεται. Και φυσικά είμαι υπερ αυτού του τρόπου παραγωγής τεχνης. Αλλα πολιτική κενή περιεχομένου(πχ ποιοτητα καλλιτεχνικου εργου) δεν έχει νόημα.

Και ναι, σε ειρωνεύομαι. Και ναι είναι λιγοι, ελάχιστοι, που το ξελασπώνουν το diy και ειναι οι πιο χαλαροί και πολυσυλλεκτικοί που δε φτάνουν στα όρια του αυτισμού στη φάση "πολιτικο πολιτικο πολιτικο". Και θα μπορούσαν πχ να είναι πρώτη μούρη συκγροτήματα, αλλά δεν είναι. Και ναι αυτο που κανουν εχει πολιτικά χαρακτηριστικά.

Απο κει και πέρα εγω δεν εχω υποψη μου κριτική στο χώρο του diy. Αν κανω λαθος ή απλως δε ξερω διορθωσε με, γιατί με ενδιαφέρει αυτό. Καλοπροαιρετα το λεω.

Δεν καταλαβαινω. Ποιοι ειναι οι σωστοί όροι; Και ποιοι οι όροι mega.

bay bay timy.
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #259 on: September 02, 2011, 03:59:22 am »

Quote from: san_zoulapi on September 02, 2011, 02:44:15 am
Quote from: i_am_batman on September 02, 2011, 01:09:12 am
Quote from: gerdi on September 01, 2011, 20:04:21 pm
Δλδ αν κάνω πάρτυ σπίτι μου πολεμάω τον καπιταλισμό?  Cheesy
Άλλο να λες ότι θέλω να βρω χρήματα και άλλο ότι καταπολεμάς έτσι τον καπιταλισμό κτλ.
Όσο για τα προηγούμενα λεγόμενά σου χαλάρωσε λίγο με την επανάσταση. Έλεος....
Έλα βρίσε με τώρα. Πες μου πόσο ηλίθιος είμαι και πόσο πιο έξυπνος είσαι εσύ κ οι επαναστάτες φίλοι σου.

Αγαπημένε gerdi,
το πολεμάω τον καπιταλισμό δεν είναι και η πιο δόκιμη έκφραση. Αλλά τα πάρτυ και τα λαιβ στα πανεπιστήμια αποτελούν αυτοοργανωμένο, αδιαμεσολάβητο, αντιιεραρχικό και εξωθεσμικό τρόπο διασκέδασης. Είναι από εμάς, για εμάς. Δε περιλαμβάνουν μεσάζοντες που φτάνουν την τιμή της μπίρας στα 5 ευρώ. Δεν περιλαμβάνουν είσοδο και face control. Επανακαθορίζουν το δημόσιο χώρο ως τέτοιο, μιας και οι άνθρωποι έχουν καταντήσει να διασκεδάζουν μόνο κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους των μαγαζιών. Διαμορφώνουν μια κουλτούρα ανταγωνιστική προς την κυρίαρχη και αποδεικνύουν ότι μπορούμε και καλύτερα από τα αφεντικά. Και στην τελική αποτελούν το μερικό και όχι το όλο. Γιατί υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από πίσω, αυτό που αποκαλούμε d.i.y., ο οποίος περιλαμβάνει κάθε είδους αδιαμεσολάβητο τρόπο έκφρασης: cd, βιβλία, φανζινς, μπροσούρες, ποιητικές συλλογές, κόμιξ..Φτιαγμένα με όρους συλλογικότητας και συντροφικότητας. Καταργώντας τη διαφορά ανάμεσα σε καλλιτέχνη, διοργανωτή και θεατή. Αποτελώντας αντίδοτο στα δηλητήρια της πολιτιστικής βιομηχανίας, για να χρησιμοποιήσω και τον εύστοχο τίτλο γνωστού φανζίν.

Βαριέμαι να σου βρω κανένα λινκ με σχετικό κείμενο. Ψάξε και θα αλλάξεις γνώμη.

Τον δημόσιο χώρο σε αυτήν την περίπτωση συνάδελφε τον οικιοποιηθήκατε με απόφαση μιας πλειοψηφίας μεταξύ 530 ατόμων (στους οποίους δεν ανήκει για να σας τον παραχωρήσουν, αλλα ας το βάλουμε προς στιγμήν στην άκρη αυτό ) , με πρόφαση την αντίδραση στην ψήφιση του νομοσχεδίου. Κανένας δε στον έδωσε -έστω και παράνομα- για να τον επανακαθορίσεις όπως εσύ γουστάρεις.

Λες: Ο δημοσιος χωρος δεν ανηκει σε κανεναν, αρα κανενας δε μπορει να τον παραχωρησει για οτιδηποτε, αρα καθε δραστηριοτητα που λαμβανει χωρα σε δημοσιο χωρο ειναι παρανομη?

Καλυτερα: Ο δημοσιος χωρος ανηκει σε ολους, αρα ολοι μπορουν να τον οικειοποιηθουν, αρα μπορει να χρησιμοποιηθει για δραστηριοτητες απο ολους χωρις να γινεται παραχωρηση,αρκει να μην καταστρεφεται κατα τη διαρκεια αυτων των δραστηριοτητων.
« Last Edit: September 02, 2011, 04:01:48 am by ale26 » Logged
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #260 on: September 02, 2011, 04:15:38 am »

Μόνο σε μένα ακούστηκε η γλώσσα των ομιλιών  των παραταξιακών στη συνέλευση ξύλινη; Generator ;

Τέθηκαν ερωτήματα πολιτικής ηθικής ή φιλοσοφίας με τα οποία οι 268 συμφώνησαν και οι 177 όχι;
π.χ. από τους κνίτες το μόνο που ακούω είναι  με τους εργάτες/λαό ή με το κεφάλαιο/αστική τάξη/μονοπώλια. Μερικές φορές όταν μιλάς με κνίτη είναι σα να μη μιλάς με άνθρωπο, αλλά με ρομπότ. (edit: αν και η ερώτηση δε στοχεύει τόσο στους κνίτες, πιστεύοντας ότι είναι αδιόρθωτοι)

αυτό, πιστεύω, δικαιολογεί το «τόσα χρόνια δε μ’ έχετε πείσει» της Πελαγίας.
« Last Edit: September 02, 2011, 04:24:15 am by abdel razek mahmut favala » Logged

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #261 on: September 02, 2011, 04:29:30 am »

ναι ρε αλλα αν αναγνωριζεις οτι δεν εχεις πειστει τοτε εχεις
ηδη καποιου ειδους θεση γυρω απο τα προβηματα.

οποτε αντι να μιλας επι μακρον για το αν οι αλλοι σε πεισανε δε
θα ηταν πιο παραγωγικο να μας δωσεις τη δικη σου οπτικη?

Vive le son
D'l'explosion!
jimmakos
Guest
« Reply #262 on: September 02, 2011, 04:38:23 am »

Quote from: abdel razek mahmut favala on September 02, 2011, 04:15:38 am
Μόνο σε μένα ακούστηκε η γλώσσα των ομιλιών  των παραταξιακών στη συνέλευση ξύλινη; Generator ;

Τέθηκαν ερωτήματα πολιτικής ηθικής ή φιλοσοφίας με τα οποία οι 268 συμφώνησαν και οι 177 όχι;
π.χ. από τους κνίτες το μόνο που ακούω είναι  με τους εργάτες/λαό ή με το κεφάλαιο/αστική τάξη/μονοπώλια. Μερικές φορές όταν μιλάς με κνίτη είναι σα να μη μιλάς με άνθρωπο, αλλά με ρομπότ. (edit: αν και η ερώτηση δε στοχεύει τόσο στους κνίτες, πιστεύοντας ότι είναι αδιόρθωτοι)

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=gjji8lwmiu8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gjji8lwmiu8</a>
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #263 on: September 02, 2011, 04:59:20 am »

Quote from: ale26 on September 02, 2011, 03:59:22 am

Λες: Ο δημοσιος χωρος δεν ανηκει σε κανεναν, αρα κανενας δε μπορει να τον παραχωρησει για οτιδηποτε, αρα καθε δραστηριοτητα που λαμβανει χωρα σε δημοσιο χωρο ειναι παρανομη?

Καλυτερα: Ο δημοσιος χωρος ανηκει σε ολους, αρα ολοι μπορουν να τον οικειοποιηθουν, αρα μπορει να χρησιμοποιηθει για δραστηριοτητες απο ολους χωρις να γινεται παραχωρηση,αρκει να μην καταστρεφεται κατα τη διαρκεια αυτων των δραστηριοτητων.

Όχι δεν λέω τίποτα από αυτά που ανέφερες.
Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους, άρα δε μπορούν 500 άτομα να αποφασίσουν για το αν θα δοθεί σε κάποιον για εκμετάλευση, από τη στιγμή που αυτή η εξουσία δεν έχει δοθεί σε αυτά από τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια. Ακόμα και αν αυτοί οι 500 είναι που τον χρησιμοποιούνε περισσότερο, σύμφωνα πάντα με κάποιους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την κοινωνία (για να μη χρησιμοποιώ αριθμούς). Και όταν μιλάω για εκμετάλευση και δή για οικιοποίηση εννοώ πως αυτοί που τον οικιοποιούνται δε δίνουν την δυνατότητα στον υπόλοιπο κόσμο να τον χρησιμοποιήσει για την λειτουργία που ο χώρος υπάρχει για να επιτελεί. Με λίγα λόγια δε σου λέω ότι δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τον χώρο, εφόσον όμως το κάνεις με τρόπο που δεν εμποδίζει εμένα να τον χρησιμοποιώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πανό σου (έχω λίγο με την καταστροφή των τοίχων όταν έχεις έλλειψη σε πανό) , τα συνθήματά σου (εφόσον δε με ενοχλούν όταν κάνω μάθημα) και γενικότερα με τον αγώνα σου, εφόσον με αφήνεις να κάνω την δουλειά μου. Από εκεί και πέρα το αν θέλω να συμμετέχω και εγώ σε αυτόν είναι δική μου και μόνο δική μου υπόθεση και αυτό πρέπει να το σεβαστείς.
« Last Edit: September 02, 2011, 05:04:30 am by san_zoulapi » Logged
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #264 on: September 02, 2011, 05:17:41 am »

Social_waste, εγώ απλώς έριξα τα βέλη μου στον ξύλινο λόγο, προβληματιζόμενος για το επίπεδο διαλόγου στη συνέλευση και το κατά πόσο η συμμετοχή σ'αυτή είναι εγκεφαλικά ερεθιστική.

Jimmako, η απάντησή σου μπορεί να εμπεριέχει μία μικρή δόση αλήθειας σε σχέση με την περίπτωσή μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι 268 είναι εξοικειωμένοι με τη μαρξιστική ορολογία ή ότι δεν υπήρχε ρεύμα για καταλήψεις τη βδομάδα που διανύουμε, όπως υπήρχε ρεύμα πάμε-μια-βόλτα-από-το-λευκό-πύργο τη 2η Κυριακή.

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
deadparrot
Θαμώνας

Willie! Your mouth!

View Profile
« Reply #265 on: September 02, 2011, 11:12:55 am »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on September 02, 2011, 04:38:23 am
Quote from: abdel razek mahmut favala on September 02, 2011, 04:15:38 am

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=gjji8lwmiu8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gjji8lwmiu8</a>
αυτο το επιχειρημα (οτι εισαι στην απ'εξω και γιαυτο δεν καταλαβαινεις) δεν αναιρει οτι 1)Εγω προσωπικα εχω κανει αρκετες ερωτησεις σε εκπροσωπους της εαακ και της πκς για συγκεκριμενες προτασεις για το πανεπιστημιο και την οικονομια και δεν ειχαν να μου απαντησουν τιποτα. 2) αυτα για αυτο οργανωμενη διασκεδαση που επαναπροσδιοριζει τους χωρους διασκεδασης κτλ ειναι ενδιαφεροντα στην θεωρια αλλα στην πραξη πχ οσα παρτυ εχω παει εγω ειναι μονο παρτυ... στο πολυτεχνειο και καμια παραπανω διασταση δεν εχουν παρει.

το συμπαν ειναι απειρο
τα ματια σου δακρύζουν
γιατι μωρο μου 
τ'αλογα αποψε χλιμιντρίζουν?

και το αλλο το παλιό ναυτικό:

με κοιτας σε κοιτω σε κοιτω
τι ναυτακι γλυκο είναι αυτό
τοσους μήνες κλειστοί στην βαρκούλα αυτή
μ'έχει πιάσει μια κάυλα τρελή
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #266 on: September 02, 2011, 12:23:00 pm »

Quote from: san_zoulapi on September 02, 2011, 04:59:20 am
Quote from: ale26 on September 02, 2011, 03:59:22 am

Όχι δεν λέω τίποτα από αυτά που ανέφερες.
Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους, άρα δε μπορούν 500 άτομα να αποφασίσουν για το αν θα δοθεί σε κάποιον για εκμετάλευση, από τη στιγμή που αυτή η εξουσία δεν έχει δοθεί σε αυτά από τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια. Ακόμα και αν αυτοί οι 500 είναι που τον χρησιμοποιούνε περισσότερο, σύμφωνα πάντα με κάποιους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την κοινωνία (για να μη χρησιμοποιώ αριθμούς). Και όταν μιλάω για εκμετάλευση και δή για οικιοποίηση εννοώ πως αυτοί που τον οικιοποιούνται δε δίνουν την δυνατότητα στον υπόλοιπο κόσμο να τον χρησιμοποιήσει για την λειτουργία που ο χώρος υπάρχει για να επιτελεί. Με λίγα λόγια δε σου λέω ότι δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τον χώρο, εφόσον όμως το κάνεις με τρόπο που δεν εμποδίζει εμένα να τον χρησιμοποιώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πανό σου (έχω λίγο με την καταστροφή των τοίχων όταν έχεις έλλειψη σε πανό) , τα συνθήματά σου (εφόσον δε με ενοχλούν όταν κάνω μάθημα) και γενικότερα με τον αγώνα σου, εφόσον με αφήνεις να κάνω την δουλειά μου. Από εκεί και πέρα το αν θέλω να συμμετέχω και εγώ σε αυτόν είναι δική μου και μόνο δική μου υπόθεση και αυτό πρέπει να το σεβαστείς.

Το προβλημα σου βρισκεται στην καταληψη του χωρου και στην παρεμποδιση της κανονικης λειτουργιας της σχολης δηλαδη?
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #267 on: September 02, 2011, 12:32:01 pm »

Για πολλοστή φορά είπα να μην γράψω τίποτα,αλλά δεν άντεξα....
Αφού διάβασα ένα σωρό από τα posts σ'αυτό το θέμα,έχω καταλάβει το εξής: Χάνεται η ουσία...!!

Κάθεστε και διαπληκτίζεστε για το αν έπρεπε ή όχι να γίνει κατάληψη.Πού είναι η πολιτική αναφορά;;Πού είναι η αναφορά στο λόγο του διαπληκτισμού;;Δε σας νοιάζει τι φέρνει αυτός ο νέος νόμος έκτρωμα;
Το μόνο που σας νοιάζει είναι να μπορέσετε να κρατήσετε τα πανεπιστήμια ανοιχτά και να γίνει η εξεταστική σας κανονικά;Να μπορείτε να πάτε στη βιβλιοθήκη και να κάνετε το εξάμηνό σας όπως πρέπει;Συνειδητοποιείτε πόσο μίζερο είναι όλο αυτό;Δεν βλέπετε πίσω από τα γυαλιά σας λίγο;Αναλώνεστε στο να επιχειρηματολογείτε και να λέτε ότι τη σχολή την έκλεισαν κομματόσκυλα και σας καθοδηγούν και επιβάλουν με το έτσι θέλω το να γίνει κατάληψη.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Κι εγώ ήμουν χρόνια παρούσα στις πολιτικές διαδικασίες του Συλλόγου και αγωνίστηκα με συμφοιτητές μου και δεν ήμουν κομματόσκυλο και ξέρω και πάαααρα πολλά άλλα παιδιά που δεν ήταν!!!Αρνούμαι λοιπόν αυτήν την ταμπέλα.Εκτός και αν τα πράγματα σήμερα (μετά από 2-3 χρόνια) έχουν αλλάξει τόσο πολύ πια που τώρα έγιναν όλοι έτσι.Δεν νομίζω.....
Ο εχθρός σας ο πραγματικός βρίσκεται αλλού,ο εαυτός σας είναι!Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν στη ΓΣ,συμμετέχουν,λένε τη γνώμη τους και εκφράζονται.Το να θέλεις να κατέβεις σε μια πολιτική διαδικασία μόνο και μόνο για να κρατήσεις με μια ψήφο σου της τελευταίας στιγμής (γιατί βλέπεις δεν μπορείς να στρώσεις τον κwλο σου 5 ώρες στη συνέλευση) τη σχολίτσα σου ανοιχτή είναι τουλάχιστον μίζερο.
Χαίρεστε πολύ αν καταφέρετε να κρατήσετε τη σχολή ανοιχτή για να καταφέρετε να δώσετε την εξεταστική και να πάρετε το πτυχίο και να βγείτε....μηχανικοί!!Χαχαχαχαχαχα!
Κι εγώ χάρηκα.Για 2 μήνες χαιρόμουν.Στους 6 μήνες άρχισα να υποψιάζομαι.Στους 8 κατέληξα να ξαναβρίζω αυτή τη χώρα-κυβέρνηση-πολιτικό σύστημα μπ....ο (μπάχαλο εννοούσα,όχι κάτι άλλο,προς Θεού! )
Και τώρα,βαρέθηκα να ανέχομαι τόσα χρόνια αυτόν τον εξευτελισμό της παιδείας μας,βαρέθηκα να νιώθω ότι μας πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων.Ούτε το δίπλωμά μας ως Master δεν αναγνώρισαν!Bachelorάκι έχουμε,σαν τους 3ετείς μηχανικούς του εξωτερικού....Εγώ βέβαια θα πάω για διδακτορικό στην Ελβετία και εκεί (τι παράδοξο! ) μου το αναγνωρίζουν ως μάστερ...Στη χώρα μου πάλι όχι...Αυτά δεν σας πειράζουν όμως ε;;;Το ότι οι φοιτητές πετιούνται έξω από όλες τις διαδικασίες δεν σας πειράζει ε;Εκεί εξαντλείται το ενδιαφέρον.Στο να μείνει η σχολή ανοιχτή....Μεγάλη μιζέρια ρε παιδιά....20-25 χρονών είμαστε!Όχι γέροι του καναπέ!Αν μη τι άλλο,μην ψηφίσετε υπέρ της κατάληψης,προς θεού!Δεν λέω αυτό.Αλλά κατεβείτε και συζητήστε,συμμετέχετε στις διαδικασίες,ξεκουνηθείτε από τον μικρόκοσμό σας,αντιπροτείνετε κάτι,γίνετε ενεργοί!Ο φοιτητής δεν είναι μόνο διάβασμα και καφές.............................

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
panagiotis
Θαμώνας

κάποτε θα τελειώσουμε και εμείς τη σχολή!

View Profile
« Reply #268 on: September 02, 2011, 14:06:43 pm »

Quote from: cecs on September 02, 2011, 12:32:01 pm
Για πολλοστή φορά είπα να μην γράψω τίποτα,αλλά δεν άντεξα....
Αφού διάβασα ένα σωρό από τα posts σ'αυτό το θέμα,έχω καταλάβει το εξής: Χάνεται η ουσία...!!

Κάθεστε και διαπληκτίζεστε για το αν έπρεπε ή όχι να γίνει κατάληψη.Πού είναι η πολιτική αναφορά;;Πού είναι η αναφορά στο λόγο του διαπληκτισμού;;Δε σας νοιάζει τι φέρνει αυτός ο νέος νόμος έκτρωμα;
Το μόνο που σας νοιάζει είναι να μπορέσετε να κρατήσετε τα πανεπιστήμια ανοιχτά και να γίνει η εξεταστική σας κανονικά;Να μπορείτε να πάτε στη βιβλιοθήκη και να κάνετε το εξάμηνό σας όπως πρέπει;Συνειδητοποιείτε πόσο μίζερο είναι όλο αυτό;Δεν βλέπετε πίσω από τα γυαλιά σας λίγο;Αναλώνεστε στο να επιχειρηματολογείτε και να λέτε ότι τη σχολή την έκλεισαν κομματόσκυλα και σας καθοδηγούν και επιβάλουν με το έτσι θέλω το να γίνει κατάληψη.
Κι εγώ ήμουν χρόνια παρούσα στις πολιτικές διαδικασίες του Συλλόγου και αγωνίστηκα με συμφοιτητές μου και δεν ήμουν κομματόσκυλο και ξέρω και πάαααρα πολλά άλλα παιδιά που δεν ήταν!!!Αρνούμαι λοιπόν αυτήν την ταμπέλα.Εκτός και αν τα πράγματα σήμερα (μετά από 2-3 χρόνια) έχουν αλλάξει τόσο πολύ πια που τώρα έγιναν όλοι έτσι.Δεν νομίζω.....
Ο εχθρός σας ο πραγματικός βρίσκεται αλλού,ο εαυτός σας είναι!Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι κατεβαίνουν στη ΓΣ,συμμετέχουν,λένε τη γνώμη τους και εκφράζονται.Το να θέλεις να κατέβεις σε μια πολιτική διαδικασία μόνο και μόνο για να κρατήσεις με μια ψήφο σου της τελευταίας στιγμής (γιατί βλέπεις δεν μπορείς να στρώσεις τον κwλο σου 5 ώρες στη συνέλευση) τη σχολίτσα σου ανοιχτή είναι τουλάχιστον μίζερο.
Χαίρεστε πολύ αν καταφέρετε να κρατήσετε τη σχολή ανοιχτή για να καταφέρετε να δώσετε την εξεταστική και να πάρετε το πτυχίο και να βγείτε....μηχανικοί!!Χαχαχαχαχαχα!
Κι εγώ χάρηκα.Για 2 μήνες χαιρόμουν.Στους 6 μήνες άρχισα να υποψιάζομαι.Στους 8 κατέληξα να ξαναβρίζω αυτή τη χώρα-κυβέρνηση-πολιτικό σύστημα μπ....ο (μπάχαλο εννοούσα,όχι κάτι άλλο,προς Θεού! )
Και τώρα,βαρέθηκα να ανέχομαι τόσα χρόνια αυτόν τον εξευτελισμό της παιδείας μας,βαρέθηκα να νιώθω ότι μας πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων.Ούτε το δίπλωμά μας ως Master δεν αναγνώρισαν!Bachelorάκι έχουμε,σαν τους 3ετείς μηχανικούς του εξωτερικού....Εγώ βέβαια θα πάω για διδακτορικό στην Ελβετία και εκεί (τι παράδοξο! ) μου το αναγνωρίζουν ως μάστερ...Στη χώρα μου πάλι όχι...Αυτά δεν σας πειράζουν όμως ε;;;Το ότι οι φοιτητές πετιούνται έξω από όλες τις διαδικασίες δεν σας πειράζει ε;Εκεί εξαντλείται το ενδιαφέρον.Στο να μείνει η σχολή ανοιχτή....Μεγάλη μιζέρια ρε παιδιά....20-25 χρονών είμαστε!Όχι γέροι του καναπέ!Αν μη τι άλλο,μην ψηφίσετε υπέρ της κατάληψης,προς θεού!Δεν λέω αυτό.Αλλά κατεβείτε και συζητήστε,συμμετέχετε στις διαδικασίες,ξεκουνηθείτε από τον μικρόκοσμό σας,αντιπροτείνετε κάτι,γίνετε ενεργοί!Ο φοιτητής δεν είναι μόνο διάβασμα και καφές.............................

Μακράν ότι καλύτερο έχω διαβάσει τις τελευταίες 3 μέρες
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #269 on: September 02, 2011, 15:15:35 pm »

Quote from: cecs on September 02, 2011, 12:32:01 pm

Αν μη τι άλλο,μην ψηφίσετε υπέρ της κατάληψης,προς θεού!Δεν λέω αυτό.Αλλά κατεβείτε και συζητήστε,συμμετέχετε στις διαδικασίες,ξεκουνηθείτε από τον μικρόκοσμό σας,αντιπροτείνετε κάτι,γίνετε ενεργοί!Ο φοιτητής δεν είναι μόνο διάβασμα και καφές.............................

μεγάλες αλήθειες
cecs i miss u  Kiss
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 25 Go Up Print
Jump to: