• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:02:42 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:02:42 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 17, 2025, 19:46:54 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 146
Total: 199
odkoutrolikos
mpaltzak
elischat
giannisdomu
acolak
Karkarias
Elenit
Nikikouss
lasef
kpapama
st3.kt
fafafa
Petros Ts
chaniotism
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
gcheristanidhs
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Πάθος... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 74 Go Down Print
Author Topic: Πάθος... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.  (Read 121922 times)
makinen
Θαμώνας

Italian Stallion

View Profile
Re: Πάθος... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
« Reply #585 on: May 05, 2007, 17:53:23 pm »

Quote from: Nosferatu on May 05, 2007, 16:12:29 pm
Συναδελφε Μακινεν εισαι εκτος τοπου και χρονου.

1)Οι μπεμπες ειναι τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-α αυτοκινητα,δε σου μιλαω για σειρα 1(που και εκει υπαρχουν εργαλεια) ουτε για 316,απο εκει και πανω,απιστευτα στησιματα,ανεση δυναμη και κυριλα εσωτερικο.Καμμια σχεση με τον ανταγωνισμο(μερτσε-αουντι-αλφα Grin).Οι κινητηρες μπεμβε ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ,απιστευτη τεχνογνωσια και εμπειρια,για καθε υπομοντελο η μπεμβε βγαζει και καινουργιο κινητηρα(λευκο χαρτι σε λεω).Μην κοιτας τον καγκουροελληνα που εχει τις μπεμβεδες 15ετιας και μου βαζει τερμα τα μπιτακια,ασε η μπεμβε ειναι πολυ παρεξηγημενη εννοια σε τουτο τον τοπο

2)Αυτοματα κιβωτια,αν μπεις σε ενα καλο αμαξι με αυτοματο θα σου φυγει το κλαπετο,και εγω ετσι ημουνα τα εβριζα,και ελεγα που να προσπερασεις,οτι θα κανει ασκοπες αλλαγες και αλλα κουραφεξαλα.Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο εξελειγμενα ειναι πλεον και τι kickdown κανουν,σου μιλαω αφου απο οτι εχω δει σε 5αρα,touareg,golf dsg,κλπ κλπ.Δεν σου μιλαω για κατι sensodrive και μαλ*κιες που καλυτερα να τα πεταξεις σε γκρεμο.Απαξ και μπεις σε αυτοματο τελειωσε,σε εχει κερδισει,επιδοσεις(και η γιαγια μου κανει τα 0-100 του κατασκευαστη),ανεση,συμπεριφορα κλπ κλπ

3)Αλφα-Λαντσια και δε συμαζευετε.Δε ξερω τι καναν πριν 20 χρονια(ξερω δηλαδη αλλα δεν ειναι του παροντος)αλλα σημερα ειναι και οι δυο για τον πο*τσο,καλυτερα να κλεισουν ξεφτιλιζονται.Για Λαντσια να μην αναφερθω καν,βγαζει ενα αμαξι για γκομενες και ισα ισα που συντηρηται.Παμε στην αλφα,159 ΜΕΤΡΙΟ σενταν ,βαρυ σαν ιποπποταμος με παραλογη τιμη,GT  Grin Grin Grin Grin,εχω ξεραθει στα γελια,ετσι ειναι τα GT?Αλλος 2τονος ελεφαντας με αστεις επιδοσεις,παραλογη τιμη και συμπαθητικη συμπεριφορα.Μπρερα ΚΟΥΚΛΙ,καλο στησιμο,1,6 ΤΟΝΟΣ Ε-Λ-Ε-Ο-Σ,που να τραβηξει?απειρη καταναλωση και τιμη στον ουρανο,Σπαιντερ,ομορφη και αυτη αλλα με τα μειονεκτιματα των παραπανω,αρχιζει απο 50k,δε παω να πνιγω καλυτερα...Τελος 147 το μονο πραγματικα καλο αυτοκινητο της αλφα(με τα 120hp),θα το αγοραζα με κλειστα τα ματια,αλλα δεν φτανει για να κρατησεις το ονομα της αλφα,οποτε μη μας ζαλιζεις τον ερωτα με φαντασματα του παρελεθοντος.

Ναι ναι ναι ...τι να σου πω τωρα με αποστομωσες....Ειδικα με το επειχηργημα σου ειναι Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ε-Σ...Μιλανε οι παναλαφρες BMW....1η ακυρη κουβεντα σου: εγω δεν αναφερθηκα σε καμια κοντρα αναμεσα σε ALFA και BMW..απο οτι ειδες (ή μαλλον δεν ειδες)..Ξερω σε τι κατασταση εχει πεσει το groupo FIAT και δεν το αρνουμαι..
2η Επισης αναφερθηκα στο οτι τα DSG, SMG της VW κ BMW ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει...
Μπορει η 316 και η 1 να ειναι καλες (που δεν ειναι) το θεμα ομως ειναι οτι ο ανταγωνισμος σε αυτα τα λεφτα(που ειναι πολλα) προσφερει καλυτερα αμαξια..
Εγω να μην σε ζαλιζω αλλα μαλλον ουτε και οι καινουριες GTA με τα 400 αλογα και την 4κινηση θα σε ζαλισουν αφου αμφιβαλλω αν γνωριζες μεχρι τωρα το οτιδηποτε για την υπαρξη τους..και να υποθεσω πως για σενα οι "χοντρες" spider-brera με τον V6 των 3.2 λιτρων και των 260 ιππων ειναι πολυ αργες σε σχεση με τις "Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ε-Σ" BMW  clap Grin...
Δεν εχω να σχολιασω τπτ αλλο...Εχουν ωραιο στησιματακι τα γερμανακια αλλα οπως ειναι σε ολους γνωστο τιμονι και στησιμο ALFA δεν βρισκεις σε απλο αμαξι ευκολα....
Και δεν ξαναναφερομαι σε αυτο το θεμα γιατι εχει καταντησει κουραστικο..σ'αρεσουν οι bmw γουστο και προβλημα σου...εγω τι φταιω και με πριζεις....????

Alfa Romeo ηταν........... Τωρα θα μαθουμε το επομενο γραμμα...
ilovegreece
Guest
« Reply #586 on: May 05, 2007, 18:07:16 pm »

Ρε σεις ποια Bmw και ποια Alfa???OPEL ΡΕ!!!!!!!!! Tongue......................Καλα καλα μη βαρατε!!!!!!!!!!!!
ilovegreece
Guest
« Reply #587 on: May 05, 2007, 18:13:38 pm »

Τωρα σοβαρα,παντως σε σχεση με την τιμη του Alfa 147 και ιδιαιτερα της τιμης της Bmw 1 πιστευω οτι αξιζει να αγορασεις το Astra GTC γιατι θα σου βγει πολυ πιο οικονομικο και δεν νομιζω να προσφερει λιγοτερα απο τα αλλα δυο εκτος βεβαια οταν μιλαμε για την 1.30i κτλ οπου ξεφευγει υπερβολικα πολυ απο την κατηγορια τιμης...
makinen
Θαμώνας

Italian Stallion

View Profile
« Reply #588 on: May 05, 2007, 18:20:14 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on May 05, 2007, 16:16:01 pm
Quote from: makinen on May 05, 2007, 14:42:27 pm
Μαλλον προσπαθεις να επιβληθεις με το ετσι θελω.....Διαβασε κανενα ξενο τυπο για τα αυτοκινητα παρακολουθα τις εξελιξεις και τις αποψεις που υπαρχουν στην ευρωπη που ξερει απο αυτοκινητα και βγες απο την βλοχοκαγκουρια του Ελληνα που παιρνει BMW μονο και μονο για να λεει οτι εχει μπεμπα και να κανει εντυπωση στα γκομενακια και τους ασχετους....Οταν εγω με ενα 14αρι με 109 αλογα 8 χρονων αμαξι ραβω τις 316 και 318 στο δρομο για πες εσυ ποσο καλες επιδοσεις εχουν οι μπεμπες σου....Η Μ3 εξαιρετικο αμαξι αλλα μεχρι εκει, αντε και η Μ5.....τπτ αλλο δεν εχουν να επιδειξουν οι βαυαροι....γιατι δεν μπορεις να συγκρινεις τα Μ με την 156 πχ και να λες η BMW γ@μ.. για πλησιασε τις 911 και RS4 τις Jag και τις AMG για να δεις ποσο καλη ειναι..Και οπως εγω δεν σου κανω επιθεση το ιδιο περιμενω και απο σενα και αν δεν σου αρεσει απλα μην μου απευθυνεσαι...Και αν ειναι να μην ξερεις καν ποια αμαξια ειναι στην κατηγορια των supercars και να μου λες "για μενα ..." αστο να μην συζητησουμε καθολου τοτε..

Σε κανένα σημείο δεν προσπάθησα να επιβάλω άποψη, απλά ανέφερα ότι όποιος ασχολείται ξέρει, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν. Θα θεωρείς (και καλά κάνεις) ότι όποια αυτοκινητιστική ενημέρωση έχω είναι απ'τον εγχώριο τύπο. Μην πέφτεις στο λάθος όμως να τον περιφρονείς, όσο στενόμυαλος και εάν είναι αυτός, και να πας να βγείς από πάνω λέγοντας εγώ διαβάζω ξένο μόνο, πάρε και εσύ να ξεστραβωθείς.

Με τους απαγορευτικούς δασμούς που βάζει το ελληνικό κράτος (και τραβιέται στα ευρωπαικά δικαστήρια χρόνια τωρα γι'αυτό) σε οτιδήποτε έχει μια αίσθηση πολυτέλειας παραπάνω, λογικό είναι κάποιοι λιγότερο προνομιούχοι, που αναγνωρίζουν την αξία της BMW να αγοράζουν μικρότερα μοντέλα αυτής. Το "βλαχοκαγκουρία" που αναφέρεις δεν νομίζω να απευθύνεται αποκλειστικά σε οδηγούς της συγκεκριμένης μάρκας, καθώς ο Έλληνας οδηγός κουβαλάει εν γένει αυτο το χαρακτηριστικό. Απλά το λες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν κάγκουρες με Alfa, καταντάς ρομαντικός.

Και πάλι, εγώ σου μιλούσα για αυτοκίνητα, και εσύ μιλούσες για το τι ο ίδιος μπορείς να κάνεις. Ράψε όσο θες, είμαι σίγουρος (όπως και ο ίδιος προανέφερες) ότι οι συγκεκριμένοι οδηγοί των 316 και 318 απλά δεν νοιώθαν και είχαν το αμάξι για άλλους λόγους. Και αυτό επ' ουδενί λόγο λέει κάτι για τις ικανότητες των αυτοκινήτων.

Το τι έχουν να επιδείξουν οι Βαυαροί (BMW-Audi) μπορεί εύκολα να το δει όποιος δεν εθελοτηφλεί, νομίζοντας ότι μια εταιρία ανεβάζει prestige μόνο από το πόσα supercars βγάζει. Αυτά τα υπολογίζαμε όταν είμασταν 12χρονα φίλε μου, όχι πια. Πρέπει να μετράς την συνολική γκάμα και τι προσφέρει συνολικά στην αυτοκίνηση. Το γιατί διαλέγεις να απαξιώνεις 2 πρωτοπόρους της παγκόσμιας αυτοκίνησης, ειλικρινά δεν μπορώ να βρω βάσιμους λόγους. Και πιστεύω ότι οι Μ είναι σε άλλο επίπεδο από κάθε Jaguar, AMG και 911 (λαμβάνοντας υπ'όψιν και τον διεθνή τύπο).

Το πως επιλέγω να συνδιαλαγώ είναι δικό μου θέμα, ελπίζω η δικιά σου πρωτοβουλία να μην αναλώνεται σε επιχειρήματα του στυλ "θίχτηκα και είσαι επιθετικός", γιατί αντίστοιχα μπορώ να σου μαζέψω ένα κάρο προσβολές δικές σου ξεκινώντας από το avatar σου. Απλά ξέχνα τα αυτά και δώσ' μου ένα βάσιμο λόγο για όλη αυτήν την απαξίωση που τρέφεις για την BΜW. Σε τράκαραν πολλές φορές; Δεν έχει αίσθηση του "στυλ" και δεν μπορεί να φτάσει το τάχαμ δήθεν "'άπαιχτο" design των Ιταλών (άλλο παραμύθι με το οποίο ψαρεύουν πελάτες); Είναι φασίστες Γερμανοί που μόνο να τρώνε λουκάνικα και να πίνουν μπύρες ξέρουν;

Γνωρίζω πολύ καλά τι ορίζεται ως supercar, απλά επιχείρησα να σου στρέψω την προσοχή σε τεχνολογικά επιτεύγματα που μπορεί να μην έχουν αυτήν την ταμπέλα, αλλά είναι τόσο προηγμένα που ούτε καν την χρειάζονται. Εσύ φαντασιώνεσαι Enzo, εγώ Μ5, ας κριθούμε και οι 2 απ'τις επιλογές μας.

PS1. Περίμενε 1-2 χρόνια στην Formula 1, τώρα που η BMW είναι και κατασκευαστής, και θα δεις ποιά θα είναι η επόμενη αυτοκρατορία.

PS2. Η απόλητη δύναμη δεν συμπιέζεται (για τους απανταχού infidels που συμπιέζουν Wink)

Οι γνωσεις και τα αμαξια που εχει την δυνατοτητα να δοκιμασει ο ελληνικος τυπος ειναι πολυ περιορισμενα σε σχεση με το εξωτερικο...Για αυτο και εμπιστευομαι περισσοτερο την αποψη των εξω και οχι των μεσα(που σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι και αμεροληπτες)

Αυτοι οπως λες, αν δεν το καταλαβες, αναγνωριζουν την αξια της μαρκας,δηλαδη του σηματος πληρωνουν ενα αμαξι τοσα λεφτα χωρις λογο για να εχουν το σηματακι κ μονο καθως στα μικρα αυτα μοντελα με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις ενα σαφως καλυτερο αμαξι και καλυτερα εξοπλισμενο..καταλαβες τι εννοω τωρα...???

Κυριως με το βλαχοκαγκουρες αναφερομαι στους νεοπλουτους που αγοραζουν αμαξια συμφωνα με το "status" τους μη χ@σω...και οι πιο πολλοι αγοραζουν τις BMW μονο για τη μαρκα..Και φυσικα υπαρχουν καγκουρες για ολα τα τουτου καθως ως γνωστονι "ο αθανατος ελληνας νεανιας καγκουρας" μαρκα και ιστορια δεν σεβεται...(και θελουν ολοι κρεμασμα, συμφωνεις και συ..)
Το οτι εγω ραβω τα 316 και 318 δεν το ειπα για τους κουλους οδηγους,ουτε για το ταλεντο μου, Grin Grin το ειπα για τις επιδοσεις των μικρων μοντελων της γκαμας...Εκτος αν ολοι συμφωνα με εσενα ειναι κουλοι και κανενας μπεμβεδακιας δεν ξερει να οδηγαει

Με το avatar μου δεν αναφερομαι σε σενα οποτε δεν εχεις τπτ να μαζεψεις και να πεις..δεν σου εστειλα εγω μνμ με αυτην την εικονα και σου ειπα "κοιτα η ALFA μαμαει την BMW"....Εσυ αναφερθηκες πρωτος σε εμενα και ειπες απαραδεκτο αβαταρ και ιεροσυλο και αλλες τετοιες μ@λ...

Και τωρα να περασω στα δεδομενα των αποψεων μου για την μαρκα ,και τα ξεχναω αυτα...
Στα λιγα κυβικα 1.6 1.8 οι επιδοσεις του αυτοκινητου ειναι απαραδεκτες καθως εχει και αρκετο βαρος σε σχεση με τα υπολοιπα της κατηγοριας του..Επισης για να μειωσουν την τιμη στα μικρα πεφτει η ποιοτητα κατασκευης κατι που οσο να'ναι σε κανει να λες "γιατι ρε γαμωτο ,χαλανε τη μαρκα"..Τα πιο πολλα κυβικα αποδιδουν συμφωνα και με τους υπολοιπους χωρις τπτ το ιδιαιτερο..Εχουν καλυτερο τιμονι απο απλα Audi VW Ford κτλ αλλα ΟΚ δεν εντυπωσιαζομαι...Τα Μ μοντελα της γκαμας τα παραδεχομαι χωρις συζητηση αλλα στα λεφτα εκεινα θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα την αγορα σου καθως μπαινεις σε χωραφια που αλλοι κυριαρχουν δεκαετιες οπως Porsche πχ....Οκ γαι τις αποψεις μου για την BMW  σε καληψα????Δεν πιστευω να εχεις παραπονο.... 8)

makinen
Θαμώνας

Italian Stallion

View Profile
« Reply #589 on: May 05, 2007, 18:26:16 pm »

Quote from: ilovegreece on May 05, 2007, 18:13:38 pm
Τωρα σοβαρα,παντως σε σχεση με την τιμη του Alfa 147 και ιδιαιτερα της τιμης της Bmw 1 πιστευω οτι αξιζει να αγορασεις το Astra GTC γιατι θα σου βγει πολυ πιο οικονομικο και δεν νομιζω να προσφερει λιγοτερα απο τα αλλα δυο εκτος βεβαια οταν μιλαμε για την 1.30i κτλ οπου ξεφευγει υπερβολικα πολυ απο την κατηγορια τιμης...

Ομορφο το GTC αλλα ειναι καθαρα θεμα προτιμησης...Η 116 ειναι εκτος παιχνιδιου λογω value for money....Αλλα και γιατι να παρεις την 130 και οχι το R32 ή το RS ή την GTA...???Ισως για την πισω κινηση..μαλλον για αυτο..
Χαθηκες εσυ ρε τοσο καιρο..ουτε μιλια ουτε λαλια... 8) 8)

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #590 on: May 05, 2007, 19:01:02 pm »

ΕΛΒΟ ρε Cheesy

ilovegreece
Guest
« Reply #591 on: May 05, 2007, 20:35:55 pm »

Quote from: makinen on May 05, 2007, 18:26:16 pm
Quote from: ilovegreece on May 05, 2007, 18:13:38 pm

Ομορφο το GTC αλλα ειναι καθαρα θεμα προτιμησης...Η 116 ειναι εκτος παιχνιδιου λογω value for money....Αλλα και γιατι να παρεις την 130 και οχι το R32 ή το RS ή την GTA...???Ισως για την πισω κινηση..μαλλον για αυτο..
Χαθηκες εσυ ρε τοσο καιρο..ουτε μιλια ουτε λαλια... 8) 8)

Αυτα συμπεριελαμβανονται στο κτλ,απλα επειδη μου αρεσει ο κινητηρας της 1.30i + η πισω κινηση ανεφερα μονο αυτην.Επισης προσθετω και το Corsa OPC οπως και το Astra OPC τα οποια ειναι αρκετα ανταγωνισημα με βαση την τιμη τους,και την ποιοτητα,ειδικα το πρωτο
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #592 on: May 05, 2007, 22:49:08 pm »

Οι γνωσεις και τα αμαξια που εχει την δυνατοτητα να δοκιμασει ο ελληνικος τυπος ειναι πολυ περιορισμενα σε σχεση με το εξωτερικο...Για αυτο και εμπιστευομαι περισσοτερο την αποψη των εξω και οχι των μεσα(που σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι και αμεροληπτες)

Αυτοι οπως λες, αν δεν το καταλαβες, αναγνωριζουν την αξια της μαρκας,δηλαδη του σηματος πληρωνουν ενα αμαξι τοσα λεφτα χωρις λογο για να εχουν το σηματακι κ μονο καθως στα μικρα αυτα μοντελα με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις ενα σαφως καλυτερο αμαξι και καλυτερα εξοπλισμενο..καταλαβες τι εννοω τωρα...???

Κυριως με το βλαχοκαγκουρες αναφερομαι στους νεοπλουτους που αγοραζουν αμαξια συμφωνα με το "status" τους μη χ@σω...και οι πιο πολλοι αγοραζουν τις BMW μονο για τη μαρκα..Και φυσικα υπαρχουν καγκουρες για ολα τα τουτου καθως ως γνωστονι "ο αθανατος ελληνας νεανιας καγκουρας" μαρκα και ιστορια δεν σεβεται...(και θελουν ολοι κρεμασμα, συμφωνεις και συ..)
Το οτι εγω ραβω τα 316 και 318 δεν το ειπα για τους κουλους οδηγους,ουτε για το ταλεντο μου, Grin Grin το ειπα για τις επιδοσεις των μικρων μοντελων της γκαμας...Εκτος αν ολοι συμφωνα με εσενα ειναι κουλοι και κανενας μπεμβεδακιας δεν ξερει να οδηγαει

Με το avatar μου δεν αναφερομαι σε σενα οποτε δεν εχεις τπτ να μαζεψεις και να πεις..δεν σου εστειλα εγω μνμ με αυτην την εικονα και σου ειπα "κοιτα η ALFA μαμαει την BMW"....Εσυ αναφερθηκες πρωτος σε εμενα και ειπες απαραδεκτο αβαταρ και ιεροσυλο και αλλες τετοιες μ@λ...

Και τωρα να περασω στα δεδομενα των αποψεων μου για την μαρκα ,και τα ξεχναω αυτα...
Στα λιγα κυβικα 1.6 1.8 οι επιδοσεις του αυτοκινητου ειναι απαραδεκτες καθως εχει και αρκετο βαρος σε σχεση με τα υπολοιπα της κατηγοριας του..Επισης για να μειωσουν την τιμη στα μικρα πεφτει η ποιοτητα κατασκευης κατι που οσο να'ναι σε κανει να λες "γιατι ρε γαμωτο ,χαλανε τη μαρκα"..Τα πιο πολλα κυβικα αποδιδουν συμφωνα και με τους υπολοιπους χωρις τπτ το ιδιαιτερο..Εχουν καλυτερο τιμονι απο απλα Audi VW Ford κτλ αλλα ΟΚ δεν εντυπωσιαζομαι...Τα Μ μοντελα της γκαμας τα παραδεχομαι χωρις συζητηση αλλα στα λεφτα εκεινα θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα την αγορα σου καθως μπαινεις σε χωραφια που αλλοι κυριαρχουν δεκαετιες οπως Porsche πχ....Οκ γαι τις αποψεις μου για την BMW  σε καληψα????Δεν πιστευω να εχεις παραπονο.... 8)

Πέραν της αμεροληψίας, που συγκεκριμένα μεγάλα εγχώρια περιοδικά θέλω να πιστεύω ότι μπορούν να εγγυηθούν (ονόματα δεν λέμε, διαφήμηση δεν κάνουμε), σαφώς η έλλειψη δοκιμών τους φέρνει σε δυσχερέστερη θέση σε σχέση με τον αλλοδαπό τύπο. Αλλά εδώ που τα λέμε, έγκυρο τύπο περιμένεις από της χώρες με βιομηχανία αυτοκινήτων, και εκεί εισέρχεται ο παράγοντας της υποστίρηξης της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με άμεσα συγκρίσιμα κριτήρια οι μικρές BMW είναι υπερτιμημένες, αλλά γι'αυτό, όπως είπα και παραπάνω, δεν ευθύνεται η εταιρεία, αλλά το ελληνικό κράτος και οι παράλογοι/παράνομοι (παρόλα αυτά αθρόα πηγή χρήματος) δασμοί του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη 520, που εντός συνόρων τιμολογήθηκε για 47.000 ενώ εκτός (Γερμανία) κόστιζε μόλις 35.000.

Σαφώς το οδηγικό επίπεδο του νεοέλληνα, νεόπλουτου και μη, είναι τραγικό. Αναφέρομαι κυρίως σε επίπεδο συμπεριφοράς, και όχι ικανότητας, για να μην ακούσω κανένα στόλισμα από εν δυνάμει Σουμαχέρηδες. Και το βλαμμένο που ζαλίζει τον πατέρα του να του πάρει "μπέμπα", εξυπακούεται ότι και στον δρόμο βλαμμένο θα είναι, υπάρχει όμως ένα κοινό, το οποίο έχει πειστεί για την ποιότητα της μάρκας ώστε διατείθεται να πληρώσει παραπάνω για "φαινομενικά" τα ίδια.

Είναι θέμα αρχών, εάν απουσίαζε η παραπάνω λογική, θα είχαμε (λιγο αντιφατικό αυτό...) κατακληστεί απο Κορεάτικα και στο εγγύς μέλλον Κινέζικα αυτοκίνητα (και όχι μόνο). Είναι θέμα αρχών να αντιστέκεσαι στην λαίλαπα της φτήνιας που τα ισοπεδώνει όλα, και να επιβραβεύσεις με την αγορά σου τους πραγματικά ικανούς.

Επ' ουδενί δεν θα ανάγουμε μια εταιρεία σε θρησκεία, γι'αυτό και το "ιερόσυλος" ήταν, αποτυχημένος ίσως, αστεϊσμός. Αντίστοιχα σαν πλάκα θεώρησα και το "βέβηλος" που εισέπραξα. Μόλις πρωτοαντίκρισα το avatar όμως δεν μπορούσα να μην αντιδράσω  angryAndHot

Κακώς οδηγήθηκε η σηζήτηση σε σύγκριση BMW-Alfa, αλλά ας παραθέσω και εγώ την γνώμη μου για τις τρέχοντα μοντέλα των εταιρειών. Για ένα σχετικά στιβαρό μικρομεσαίο αυτοκίνητο ο 1.6άρης σαφώς και δεν μπορεί να έχει επιδόσεις (είτε μιλάμε για σειρά 3, είτε για 157/9) αλλά αυτές οι αλχημείες γίνονται επειδή τα 1.8 και 2λιτρα είναι βαριά για την τσέπη του Έλληνα. Άρα πας με άλλες προταιρεότητες όταν αγοράζεις ένα τέτοιο αμάξι. Επίσης, φήμες λένε ότι η BMW, για να ξεπεράσει τον σκόπελο των φόρων της (τιμημένης) ελληνικής κυβερνήσεως, στα μοντέλα που προορίζονται για εδώ, κόβει σε ποιότητα σασιού κλπ. Αυτό συνδυασμένο με την τάση των καιρών για μέγιστη παθητική ασφάλεια και μεγαλύτερη κατανάλωση των παραγώμενων αυτοκινήτων (δηλαδή ξεχάστε τα στιβαρα αμαξώματα και πείτε άλοοο στα αυτοκίνητα μιας χρήσης), αναπόφευκτα οδηγεί όλες τις εταιρίες (και την ΒMW) να προσαρμοστούν και να ρίχνουν ποιοτικά τα φθηνότερα μοντέλα τους. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι παρ'όλα αυτά, η 3άρα είναι αυτοκίνητο από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Για επιδόσεις υπάρχουν και οι 320-330.

Για το τιμόνι και εν γένει την κατευθυντικότητα η ΒΜW είναι πρωτοπόρα, με τεχνολογίες όπως τις μεταβλητές στροφές τιμονίου (πιό άμεσο σε μικρές ταχύτητες, πιό "νωθρό" στις μεγάλες για αποφηγή του "ζιγκ-ζαγκ"). Και ναι μεν τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Porsche, αλλά η ιστορεία των 9** δεν σημαίνει αυτόματα ότι σε αυτό το επίπεδο χρημάτων είναι αχτήπητες. Αν το δεις ξεκάθαρα τεχνοκρατικά και όχι συναισθηματικά, νομίζω ότι οι Μ υπερέχουν πολλών ανάλογου κόστους αυτοκινήτων.

Παράπονο δεν έχω, σηζήτηση να γίνεται Smiley

pay close attention
makinen
Θαμώνας

Italian Stallion

View Profile
« Reply #593 on: May 06, 2007, 12:24:48 pm »

Λοιπον μαγκες ποσταρετε ονομα και αμαξι και κανονιζουμε μια συναντηση ολοι μαζι ετσι να τα πουμε απο κοντα και να γουσταρουμε κ λιγο..... 8) 8) 8)
Ξεκιναω εγω :

Νικος - ΑLFA ROMEO 146 1.4 ts... 

ilovegreece
Guest
« Reply #594 on: May 06, 2007, 12:43:15 pm »

Αλεξ.-Δεν εχω αμαξι ακομα Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Tongue
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #595 on: May 06, 2007, 16:28:32 pm »

Πάνος - Έχω τηλεκατευθυνόμενο Tongue

makinen
Θαμώνας

Italian Stallion

View Profile
« Reply #596 on: May 08, 2007, 15:14:18 pm »

Ελπιζω να κανετε τον κοπο να μαζευτουμε αλλα μεχρι τοτε εγω εχω καποιες αποδειξεις οτι η ALFA ραβει ακομα και σημερα γερμανους και γιαπωνεζους και μαλιστα με ανισο ανταγωνισμο κατα της(μπροστινη κινηση εναντια στην τετρακουνα και την πισω)....Πραγματικα διαολος μεταμφιεσμενος που θα εδινα και την ψυχη μου για να το αποκτησω....Θα μου το κανετε δωρακι στην αποφοιτηση εεε??? Cheesy Cheesy Cheesy

http://www.youtube.com/watch?v=bPxeouwzIM8

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #597 on: May 08, 2007, 15:41:34 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=DaK7KhQADSs

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
ilovegreece
Guest
« Reply #598 on: May 08, 2007, 20:07:37 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=mpXXUGSHQAI

Ετσι για να δουμε τις μας περιμενει απο την OPEL...
ilovegreece
Guest
« Reply #599 on: May 14, 2007, 23:48:09 pm »

Ενα link για τον φιλο makinen http://www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=14065

Υ.Γ. Δες τις εικονες "45 bilder"
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 74 Go Up Print
Jump to: