• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:25:35 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:25:35 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 114
Total: 137
Giorgos2222
PANKRAV
Katarameno
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 2ο Εξάμηνο > Λογισμός ΙΙ (Moderators: chatzikys, tzortzis) > [Λογισμός ΙΙ] Συζήτηση για Λογισμό ΙΙ [2011]
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Down Print
Author Topic: [Λογισμός ΙΙ] Συζήτηση για Λογισμό ΙΙ [2011]  (Read 11978 times)
Orfikoss
Veteran
Θαμώνας

View Profile
Re: [Λογισμός ΙΙ] Γενικές απορίες και ανακοινώσεις/επικαιρότητα 10/11
« Reply #45 on: June 23, 2011, 19:56:46 pm »

Η παράγραφος αυτή αναφέρεται στα λεγόμενα μαθήματα "αλυσίδας", που αν δεν περάσεις ένα μάθημα δε δικαιούσαι να περάσεις το επόμενο...

san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #46 on: June 23, 2011, 22:53:50 pm »

Η ιστορία αυτή όπως σημείωσαν κάποιοι δεν είναι καινούρια αλλά κρατάει χρόνια. Όσο εγώ θυμάμαι,  από το 1ο έτος που έδινα το μάθημα,δηλαδή  3 χρόνια στη σχολή , το κράξιμο στον Κάππο υπήρχε κάθε χρόνο και το είχα ακούσει και πρίν να δώσω από παλιούς. Οπότε μπορώ να βγάλω το αρκετά πιθανό συμπέρασμα ότι δεν άλλαξε κάτι πολύ από όταν ασχολήθηκα εγώ με το μάθημα. Με πληροφόρισε βέβαια συνάδελφος ότι ξεκίνησε ο Κάππος ώρες ασκήσεων , το οποίο εντάξει αφ'ενός μπορεί να δυσκολεύει το επίπεδο των εξετάσεων λίγο, από την άλλη προετοιμάζει τον φοιτητή καλύτερα , οπότε αν μιλάμε για κάποιον που παρακολουθεί τα μαθήματα δεν αλλάζει κάτι δραματικά. 
Εγώ θυμάμαι πως στο μάθημα του ψηλού μπαίναμε 10-15 ατομα τοπς , και περνούσαν τουλάχιστον 20 ανά εξεταστική (είχα δώσει τον Ιούνη και τον Σεπτέμβρη) . quoting Καππος:
"Επαναλαμβάνω ότι οι έννοιες του μαθήματος είναι δύσκολες και επιφανειακή (no pun intended) προετοιμασία λίγων ημερών δεν αρκεί, ούτε λειτουργώ με τυποποιημένα SOS θέματα, όπως έχετε δει."
Πάνω κάτω αυτό το πράγμα έλεγε και στο μάθημα έχοντας κάνει από την αρχή σαφές το ότι απαιτεί παρακολούθηση. Απο εκεί και πέρα θεωρώ προφανές ότι δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται άνθρωπος που δεν παρακολουθούσε. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αγανακτησμένων(yo!) ήταν σε αυτήν την κατηγορία, όπως φαντάζομαι αρκετοί από εσάς.
Επιπλέον τα κύρια επιχειρήματα όσων κράζουν είναι τα εξής:
α) Τα θέματα είναι υπερβολικά δύσκολα και για αυτό μάλιστα το χρωστάνε τοσοι πολύ στο πτυχίο
β) Τα θέματα δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας καθώς είναι θεωρητικά-μαθηματικίστικα και όχι για μηχανικούς.
γ) Ο Κάππος είναι απαράδεκτος/τραγικός/γελοίος/gay/κομουνιστής κτλ
Σχετικά με το πρώτο, από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που με παρακολούθηση και μια βδομάδα διάβασμα περνάνε(ήμουν ένας από αυτούς), το επίπεδο είναι βατό(οπότε ακόμα και να μη γουστάρεις ν πάρεις τίποτα από το μάθημα ένα 5αράκι το παίρνεις), ενώ  υπάρχουν άτομα  που γράφουν 9-10 (ήμουν ένας και από αυτούς), σημαίνει ότι υπάρχει σωστή διαβάθμηση.
Σχετικά με το δεύτερο διαφωνώ με την Χριστίνα για το ότι δε χρειάζονται για τα Πεδία. Φυσικά και μπορεί κανείς να τα περάσει χωρίς τον λογισμό 2 και αυτός να του μείνει πτυχίο. Ωστόσο δε θα έχει κατανοήσει σωστά τις έννοιες τους και θα του μείνουν λιγότερα πράγματα. Γνώμη μου είναι ότι η λογική των περισσότερων μαθημάτων μας είναι τέτοια ώστε μπορεί κανείς να πάρει πτυχίο με 5 χωρίς να πάρει απολύτως τίποτα από την σχολή. Αλλά προφανώς δεν είναι αυτός ο σκοπός. Για να γίνει σωστή δουλειά στα πεδία είνα απαραίτητος ο λογισμός(και πιθανά -δε το γνωρίζω ακόμα- και για άλλα μαθήματα). Από εκεί και πέρα , οι σπουδές του συγκεκριμένου ανθρώπου(ούτε καν συγκρίσιμες με των περισσότερων καθηγητών του τμήματος) δεν είναι μόνο μαθηματικές. Είναι και στο αντικείμενό μας , οπότε μπορεί να γνωρίζει πολύ καλύτερα από κάθε αλαζονικό πρωτοετάκι(το υποκοριστικό σε σχέση με αυτόν και όχι με εμένα) το τι είναι απαραίτητο για τις μηχανικές του σπουδές.  Προσωπικά τον θεωρώ από τους κορυφαίους που είχα ποτέ.
Δε διαφωνώ ότι το μάθημα είναι δυσκολο. ΔΕΝ είναι όμως σε καμία περίπτωση το δυσκολότερο της σχολής, απλά είναι το 1ο απαιτητικό που συναντά ο ανώριμος στο θέμα μελέτης φοιτητής και προφανώς αντί για να στρώσει την πατάρα του κάτω να δουλέψει με τον καθηγητή και να διαβάσει, καταφεύγει στο κράξιμο και στις αιτήσεις για επανεξέταση σαν καλός Ελληνάρας που είναι επειδή έτσι του έχουνε μάθει από μικρό. Αν γκρινιάξεις αρκετά θα καταφέρεις αυτό που θές με λιγότερη ή και καθόλου δουλεια. Αν αυτή πιστέυετε ότι είναι η λογική που πρέπει να επικρατεί στη σχολή σας τι να πω. Εγώ πάντως απαιτώ ένα επίπεδο.
Συγγνώμη για το μέγεθος της έκθεσης(έχασα 5πλάσια ώρα να τα γράψω απ'ότι θα κάνετε να τα διαβάσετε) αλλά πιστεύω πως έπρεπε να ειπωθούν τα συγκεκριμένα

Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #47 on: June 23, 2011, 23:03:26 pm »

Τωρα θα σου πουνε "α ου και ποιος εισαι συ!και το παιζεις εξυπνος αφου το χεις περασει!και εχουμε δουλειες και δεν εχουμε χρονο να παρακολουθησουμε!"
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #48 on: June 23, 2011, 23:11:49 pm »

χειροτερα θα σου πουνε και θα εχουνε και δικιο  Wink

クリスチネットあなたの者だから...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #49 on: June 23, 2011, 23:18:34 pm »

Quote from: san_zoulapi on June 23, 2011, 22:53:50 pm

Δε διαφωνώ ότι το μάθημα είναι δυσκολο. ΔΕΝ είναι όμως σε καμία περίπτωση το δυσκολότερο της σχολής, απλά είναι το 1ο απαιτητικό που συναντά ο ανώριμος στο θέμα μελέτης φοιτητής και προφανώς αντί για να στρώσει την πατάρα του κάτω να δουλέψει με τον καθηγητή και να διαβάσει

ήμουν μία από αυτούς που έστρωσε την ΠΑΤΑΡΑ της και κόπηκε παλιότερα
 τι συμπέρασμα βγάζεις? ότι δε δούλεψα με τον καθηγητή?
καταρχήν το μάθημα δε το κανονίζει μόνο ο Κάππος... τα θέματα της Κωνσταντινίδου θέλουν 2 σελίδες για 0.5 της μονάδας... ακόμη και τις λύσεις του 10 να δείς θα δείς ότι του Κάππου είναι λιγότερο εκτεταμένα... δε μπορείς να μην ασχοληθείς και με τα θέματα της Κων/νίδου γιατί υπάρχει εσωτερική ρήτρα

χαμηλού iq με κόβεις ε?
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #50 on: June 24, 2011, 00:02:26 am »

Η ανάλυση σου είναι για τα σκουπίδια, από τη στιγμή και μόνο που τα θέματα που βάζουν είναι πολύ περισσότερα απ' όσα αναλογούν σε μια 3ωρη εξέταση (αν δεχτούμε ότι η δυσκολία τους είναι κάτι υποκειμενικό).

Ο καθηγητής δεν παραδίδει καλά το μάθημα, δεν μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του φοιτητή, όπως άλλοι συνάδελφοι του, ούτε έχει μεταδοτικότητα.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε....
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #51 on: June 24, 2011, 00:05:00 am »

Τι να τα κάνεις τα πτυχία αν μιλάει τα ελληνικά σαν το γιώργο τον παπανδρέου;
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #52 on: June 24, 2011, 00:36:10 am »

Quote from: pandora on June 23, 2011, 23:18:34 pm

Δε διαφωνώ ότι το μάθημα είναι δυσκολο. ΔΕΝ είναι όμως σε καμία περίπτωση το δυσκολότερο της σχολής, απλά είναι το 1ο απαιτητικό που συναντά ο ανώριμος στο θέμα μελέτης φοιτητής και προφανώς αντί για να στρώσει την πατάρα του κάτω να δουλέψει με τον καθηγητή και να διαβάσει

καταρχήν το μάθημα δε το κανονίζει μόνο ο Κάππος... τα θέματα της Κωνσταντινίδου θέλουν 2 σελίδες για 0.5 της μονάδας... ακόμη και τις λύσεις του 10 να δείς θα δείς ότι του Κάππου είναι λιγότερο εκτεταμένα... δε μπορείς να μην ασχοληθείς και με τα θέματα της Κων/νίδου γιατί υπάρχει εσωτερική ρήτρα

χαμηλού iq με κόβεις ε?

Σε όσα έγραψα αναφερόμουν σε όσους κατηγορούν τον Κάππο για το ότι κόβονται στο μάθημα. Από ότι θυμάμαι η ύλη και τα θέματα της Κων/νίδου ήταν πολύ πιο απλά και δεν έχω ακούσει κάποιον να παραπονιέται μόνο για αυτό το μισό του μαθήματος(τις συναρτήσεις πολλών μεταβλητών). Για τις πράξεις που ανέφεραν κάποιοι , όσες και να είναι, η εξέταση είναι 3ωρη-πές 1.5h για αυτό το κομμάτι- του πούστη πράξεις για 1.5 βαθμό θα προλάβεις ν βγάλεις(εφ'όσον σε ενοχλεί η εσωτερική ρήτρα). Το πόσο μεγάλες είναι οι λύσεις δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικό , μπορεί του Κάππου να ήταν 3 γραμμές αλλά να ήθελε 1 ώρα σκέψη για να τις βγάλεις. Που να πας στα πεδία εκεί να δεις σελίδες που φεύγουνε.
Τώρα , ακόμα και όλα αυτά σε σχέση με την έκταση των απαντήσεων και τις πράξεις να ισχύουν, το επιχείρημά μου παραμένει! Ο κόσμος διαβάζει ένα λογικό διάστημα και περνάει!  Δεν είπα ότι δε ζορίζεται. Αλλα περνάει!! Άν ήτανε τόσο εύκολο και για τον καθέναν θα έπαιρνε όλος ο κόσμος πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικου.  Τωρα σχετικά με το iq σου δε μπορώ να σχολιάσω. Οι εξετάσεις αποτελούν αρκετά δίκαιο και αξιοκρατικό κριτήριο. Απλά επαναλαμβάνω ότι απαιτώ η σχολή να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν δε μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό, τότε λανθασμένα είσαι εδώ.

Quote from: daydreamer on June 24, 2011, 00:02:26 am
Η ανάλυση σου είναι για τα σκουπίδια, από τη στιγμή και μόνο που τα θέματα που βάζουν είναι πολύ περισσότερα απ' όσα αναλογούν σε μια 3ωρη εξέταση (αν δεχτούμε ότι η δυσκολία τους είναι κάτι υποκειμενικό).

Ο καθηγητής δεν παραδίδει καλά το μάθημα, δεν μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του φοιτητή, όπως άλλοι συνάδελφοι του, ούτε έχει μεταδοτικότητα.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε....

Σου εξήγησα παραπάνω ότι εφόσον υπάρχουν άτομα που γράφουνε 9 και 10 πάει να πεί πως μια χαρά είναι τα θέματα για 3 ώρες. Ο πήχυς καθορίζεται από τον πρώτο και όχι από τον τελευταίο. Όσο σημαντικό είναι να περάσει η κύρια μάζα το μάθημα, άλλο τόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν κίνητρα για κάποιους να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω. Αλλιώς θα ήταν άδικο για κάποιους ικανότερους που δε τους δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσουν. Όλα αυτά βέβαια εφόσον κινούμαστε μέσα στα πλαίσια που δε ξεφεύγουμε από τον σκοπό του μαθήματος , κάτι που τεκμηρίωσα ήδη ότι δε γίνεται.
Σχετικά με την σωστή ή μη παράδοση του μαθήματος και το ενδιαφέρον του φοιτητή , η άποψη που εκφράζεις είναι προσωπική σου. Και γενικότερα η αξιολόγιση υποκειμενική. Συφωνώ πως τα πτυχία δε κάνουν τον καλό καθηγητή , ωστόσο στην περίπτωση του Κάππου τυχαίνει ο ίδιος να ήταν επαρκής στην επικοινωνία, κατά τη γνώμη μου και κατά την γνώμη άλλων που γνωρίζω και ασχολήθηκαν.
san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #53 on: June 24, 2011, 00:44:32 am »

Quote from: ale26 on June 23, 2011, 23:03:26 pm
Τωρα θα σου πουνε "α ου και ποιος εισαι συ!και το παιζεις εξυπνος αφου το χεις περασει!και εχουμε δουλειες και δεν εχουμε χρονο να παρακολουθησουμε!"

Quote from: arashi on June 23, 2011, 23:11:49 pm
χειροτερα θα σου πουνε και θα εχουνε και δικιο  Wink

Ας μου πουν ό,τι θέλουνε δεν είμαι εδώ για να κάνω τον έξυπνο. Απλά με ενοχλεί η απαξίωση ανθρώπων που κάνουν καλά τη δουλειά τους.
daydreamer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #54 on: June 24, 2011, 00:48:00 am »

Quote from: san_zoulapi on June 24, 2011, 00:36:10 am

Σου εξήγησα παραπάνω ότι εφόσον υπάρχουν άτομα που γράφουνε 9 και 10 πάει να πεί πως μια χαρά είναι τα θέματα για 3 ώρες. Ο πήχυς καθορίζεται από τον πρώτο και όχι από τον τελευταίο.

Αυτό δεν είναι κριτήριο... Έλεος, δηλαδή πιστεύεις ότι το γεγονός ότι ένας γράφει 9 ή ακόμα και 10 καθιστά αυτόματα τα θέματα οκ από άποψη χρόνου; Το μεμονωμένο γεγονός ως κριτήριο; Τώρα αμφισβητείται αλλουνού το iq ή η σκοπιμότητα...
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #55 on: June 24, 2011, 00:53:53 am »

Τωρα σχετικά με το iq σου δε μπορώ να σχολιάσω. Οι εξετάσεις αποτελούν αρκετά δίκαιο και αξιοκρατικό κριτήριο. Απλά επαναλαμβάνω ότι απαιτώ η σχολή να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν δε μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό, τότε λανθασμένα είσαι εδώ.

jerk Puke

san_zoulapi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #56 on: June 24, 2011, 00:55:22 am »

Ναι το νομίζω! Το θεωρώ προφανές μάλιστα. Ολα τα θέματα είναι για να γράψεις 10 (11 μάλιστα αν το κρατάνε ακόμα! ) . Αν θες απλά να περάσεις γράψε τα μισά, ο χρόνος νομίζω είναι υπεραρκετός. Αλλά αν μου θες και βαθμό... δεν είναι για όλους
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #57 on: June 24, 2011, 01:04:42 am »

Quote from: pandora on June 23, 2011, 23:18:34 pm

χαμηλού iq με κόβεις ε?

Σε όσα έγραψα αναφερόμουν σε όσους κατηγορούν τον Κάππο για το ότι κόβονται στο μάθημα. Από ότι θυμάμαι η ύλη και τα θέματα της Κων/νίδου ήταν πολύ πιο απλά και δεν έχω ακούσει κάποιον να παραπονιέται μόνο για αυτό το μισό του μαθήματος(τις συναρτήσεις πολλών μεταβλητών). Για τις πράξεις που ανέφεραν κάποιοι , όσες και να είναι, η εξέταση είναι 3ωρη-πές 1.5h για αυτό το κομμάτι- του πούστη πράξεις για 1.5 βαθμό θα προλάβεις ν βγάλεις(εφ'όσον σε ενοχλεί η εσωτερική ρήτρα). Το πόσο μεγάλες είναι οι λύσεις δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικό , μπορεί του Κάππου να ήταν 3 γραμμές αλλά να ήθελε 1 ώρα σκέψη για να τις βγάλεις. Που να πας στα πεδία εκεί να δεις σελίδες που φεύγουνε.
Τώρα , ακόμα και όλα αυτά σε σχέση με την έκταση των απαντήσεων και τις πράξεις να ισχύουν, το επιχείρημά μου παραμένει! Ο κόσμος διαβάζει ένα λογικό διάστημα και περνάει!  Δεν είπα ότι δε ζορίζεται. Αλλα περνάει!! Άν ήτανε τόσο εύκολο και για τον καθέναν θα έπαιρνε όλος ο κόσμος πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικου.  Τωρα σχετικά με το iq σου δε μπορώ να σχολιάσω. Οι εξετάσεις αποτελούν αρκετά δίκαιο και αξιοκρατικό κριτήριο. Απλά επαναλαμβάνω ότι απαιτώ η σχολή να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν δε μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό, τότε λανθασμένα είσαι εδώ.

Μάλλον δε με εχεις καταλάβει. Έχω περάσει πεδίο. Επίσης δεν παραπονιέμαι συγκεκριμένα για το κομμάτι της Κων/νίδου. Είναι αγώνας δρόμου τα θέματα. Διαφορετική φιλοσοφία ο κάθε διδάσκων, δύσκολη από πλευράς του καθενός. Το ότι είμαι - είσαι - είναι κάποιος εδώ μέσα το καθόρισαν και οι πανελλήνιες και το εκπαιδευτικό μας σύστημα - αν δεν κάνω λάθος. Και το ότι μπορεί να υπάρχει σχετική ανακολουθία από το Λύκειο ή βαριά προσαρμογή αυτό είναι κάτι πάνω από το οποίο θα όφειλαν να ενσκύψουν και οι καθηγητές (όπως άλλωστε γίνεται με τα προβλήματα των φοιτητών και στο εξωτερικό).
Τέλος είμαι κοντά στο πτυχίο (15 μαθήματα στο περίπου) που σημαίνει ότι ξέρω τι παίζει με τη σχολή μετά. Δεν κατηγορώ κανεναν για τα δικά μου λάθη, αν αφησα πράγματα που με άφησαν και αυτά, παρά μόνο πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε σημεία προσέγγισης. Το βρίσκω άσκοπο να το συνεχίσουμε. Σέβομαι την άποψή σου.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #58 on: June 24, 2011, 01:07:43 am »

Quote from: ΚΗΜΜΥ on June 24, 2011, 00:53:53 am
Τωρα σχετικά με το iq σου δε μπορώ να σχολιάσω. Οι εξετάσεις αποτελούν αρκετά δίκαιο και αξιοκρατικό κριτήριο. Απλά επαναλαμβάνω ότι απαιτώ η σχολή να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν δε μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό, τότε λανθασμένα είσαι εδώ.

jerk Puke

ναι είχε πλάκα  Smiley
pepe
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: June 24, 2011, 01:19:49 am »

Quote from: san_zoulapi on June 24, 2011, 00:55:22 am
Ναι το νομίζω! Το θεωρώ προφανές μάλιστα. Ολα τα θέματα είναι για να γράψεις 10 (11 μάλιστα αν το κρατάνε ακόμα! ) . Αν θες απλά να περάσεις γράψε τα μισά, ο χρόνος νομίζω είναι υπεραρκετός. Αλλά αν μου θες και βαθμό... δεν είναι για όλους
Σιγά ρε KILLER...!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin

"Τι νόημα έχει τ' όνειρο χωρίς μικρές νοθείες..."
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10 Go Up Print
Jump to: