• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 128
Total: 189
Ioakeim Zisis
iakov
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
andreassifo
stergiosb
nikos123321
eirinistyl
elenak
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
theofr
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές.  (Read 1902 times)
kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές.
« on: June 16, 2011, 12:07:07 pm »

Συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα διοργανώνει σήμερα Πέμπτη το ΚΚΕ, δίνοντας την απάντησή του «στα παιχνίδια και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και της ΝΔ, που στόχο έχουν να παγιδεύσουν το λαό και να τον υποτάξουν στη βάρβαρη πολιτική υπέρ του κεφαλαίου», όπως σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, σχολιάζοντας το χτεσινό διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου. Η συγκέντρωση της ΚΟ Αττικής θα γίνει 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα χτες το απόγευμα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων για το περιεχόμενο των σημερινών συγκεντρώσεων: «Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές. Ο στόχος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι να αλυσοδέσουν το λαό με κάθε τρόπο και να τον οδηγήσουν υποταγμένο στο βάραθρο της πτώχευσης, προστατεύοντας τα συμφέροντα και την εξουσία των μονοπωλίων. Καμιά αυταπάτη δεν επιτρέπεται. Κανένας εκφοβισμός δεν πρέπει να περάσει.

Τώρα ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ που αποδεδειγμένα του είπε την αλήθεια. Ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπορευτεί μαζί του για να αποκρούσουμε τα αντιδραστικά σενάρια, τη νέα βάρβαρη επιδρομή.

Καμιά εμπιστοσύνη, κανένας φόβος σε όσα λένε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αλλάζουν προσωπείο για να παγιδεύσουν το λαό, δεν αλλάζουν δρόμο. Γίνονται πιο επιθετικοί σε βάρος του λαού. Η κρίση στην ευρωζώνη βαθαίνει. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν αντιμετωπίζεται με αυταπάτες και συναίνεση. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για το λαό. Να κάνει αποφασιστικό άλμα μπροστά. Να απεγκλωβιστεί πολιτικά και ιδεολογικά από τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ.

Λύση υπάρχει μόνο με οργανωμένο, αποφασισμένο λαό, μαζί με το ΚΚΕ. Ο λαός μπορεί να αποκρούσει τη νέα βάρβαρη επίθεση συσπειρωμένος, παλεύοντας για πραγματικά ριζικές αλλαγές, για ανατροπή της εξουσίας και κυριαρχίας των μονοπωλίων και αποδέσμευση από την ΕΕ. Καμία θυσία για την κρίση, το χρέος, την κερδοφορία της πλουτοκρατίας».

kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές.
« Reply #1 on: June 16, 2011, 12:08:02 pm »

Με το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα

Εκτός από την Αθήνα, συγκεντρώσεις του ΚΚΕ θα γίνουν σήμερα και στις παρακάτω πόλεις:

Θεσσαλονίκη, 7.30 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου, με ομιλητή τον Κ. Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
    Νάουσα, 8 μ.μ., πλατεία Καρατάσου.
    Βέροια, 7.30 μ.μ., πλατεία Ωρολογίου.
    Κατερίνη, 8 μ.μ., Συντριβάνι.
    Κιλκίς, 8 μ.μ., πλατεία Ειρήνης.
    Σέρρες, 8 μ.μ., πλατεία Κρονίου.
    Εδεσσα, 8 μ.μ., μικροί καταρράκτες.
    Γιαννιτσά, 8 μ.μ., πλατεία ΕΠΟΝ.
    Φλώρινα, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κοζάνη, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Πτολεμαΐδα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Καστοριά, 7 μ.μ., πρώην Νομαρχία.
    Γρεβενά, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Αλεξανδρούπολη, 8 μ.μ., δημαρχείο.
    Ξάνθη, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κομοτηνή, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Καβάλα, 7.30 μ.μ., μπροστά στα γραφεία του Κόμματος.
    Λάρισα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Βόλος, 7 μ.μ., εμπορικό κέντρο (Αντωνοπούλου με Ερμού).
    Τρίκαλα, 8.30 μ.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου.
    Καρδίτσα, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Πάτρα, 8 μ.μ., πλατεία Γεωργίου.
    Πύργος, 8 μ.μ., πλατεία ΟΤΕ.
    Καλαμάτα, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Τρίπολη, 8 μ.μ., πλατεία Πέτρινου.
    Σπάρτη, 8 μ.μ., Πάρκο ΟΤΕ.
    Ναύπλιο, 8 μ.μ., Εντεκάτη.
    Κόρινθος, 8 μ.μ., Φλοίσβος.
    Ζάκυνθος, 8 μ.μ., μπροστά στη Νομαρχία.
    Κεφαλονιά, 8 μ.μ., Πλ. Καμπάνας (Αργοστόλι).
    Ηράκλειο, 7.30 μ.μ., Λιοντάρια.
    Χανιά, 8 μ.μ., Νέα Καταστήματα.
    Ρέθυμνο, 7 μ.μ., πλατεία τεσσάρων μαρτύρων.
    Αγ. Νικόλαος, 7 μ.μ., κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ.
    Γιάννενα, 8 μ.μ., Εργατικό Κέντρο.
    Αρτα, 8.30 μ.μ., πλατεία Κιλκίς.
    Πρέβεζα, 8.30 μ.μ., Θεοφάνειο.
    Αγρίνιο, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Μεσολόγγι, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Ναύπακτος, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κέρκυρα, 8 μ.μ., πλατεία Σαρόκο.
    Λευκάδα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Αλιβέρι, 7.30 μ.μ., πλατεία Πολυτεχνείου.
    Χαλκίδα, 7 μ.μ., πλατεία Αγοράς.
    Θήβα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Λιβαδειά, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Λαμία, 7.30 μ.μ., πλατεία Πάρκου.
    Αμφισσα, 7.30 μ.μ., πλατεία Λαού.
    Ερμούπολη Σύρου, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Μυτιλήνη, 7 μ.μ., πλατεία Σαπφούς.
    Λήμνος, 8 μ.μ., λιμάνι Μίρυνας
    Ρόδος, 8 μ.μ., Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
    Σάμος, 7.30 μ.μ., πλατεία Πυθαγόρα.
    Ικαρία, 8.30 μ.μ., Εύδηλος.
    Κως, 7 μ.μ., πανεξόρμηση από τα γραφεία του ΚΚΕ.

kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές.
« Reply #2 on: June 16, 2011, 12:20:43 pm »

Αλέκα Παπαρήγα

Στο κεντρικό δελτίο του «Μέγκα» μίλησε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αμέσως μετά το διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου. Η Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε το σκηνικό κοροϊδίας και εκβιασμού του λαού που έστησαν ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, διαρρέοντας σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας, για να καταλήξει το βράδυ ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει την πρόθεσή του να προχωρήσει σήμερα σε ανασχηματισμό και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ακολουθεί ολόκληρη η συζήτηση της Αλέκας Παπαρήγα με τους δημοσιογράφους:

-- Κυρία Παπαρήγα, το σχόλιό σας γι' αυτήν την εξέλιξη (σ.σ. το διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου).

-- Κοιτάξτε να δείτε, δεν το ξέρω όλο το παρασκήνιο βεβαίως, αλλά εμείς ερμηνεύουμε ότι πρόκειται για παιχνίδια και τερτίπια και εκβιασμούς που κάνει η κυβέρνηση. Και εδώ πρέπει να πούμε ότι συνηγορεί και ο κύριος Σαμαράς. Οποιαδήποτε εξέλιξη κι αν υπήρχε, είναι σε βάρος του ελληνικού λαού και εμείς θα δώσουμε αύριο απάντηση με πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος στην πλατεία Ομονοίας. Διεκδικούμε εκλογές. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο παρά ο λαός να επέμβει, να τιμωρήσει, να επιφέρει μεγάλα ρήγματα, να ανοίξει ένας δρόμος ουσιαστικής αντεπίθεσης και διεκδίκησης.

-- Κυρία Παπαρήγα, κάνετε συγκέντρωση με αίτημα να πάμε σε εκλογές; Δηλαδή το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης αύριο θα είναι οι εκλογές;

-- Για να είμαστε ειλικρινείς, το πρώτο κάλεσμα στη συγκέντρωση αφορούσε και την αποτροπή της δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας και ζητούσαμε εκλογές. Φυσικά, κυβέρνηση συνεργασίας δεν έγινε. Αυτό δεν ενοχλεί εμάς, μας ενοχλεί το παιχνίδι που παίχτηκε απόψε και δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί, χρησιμοποιούν τα πάντα προκειμένου είτε ο ένας να ρίξει την ευθύνη στον άλλο και, πάνω απ' όλα, όλα αυτά εξελίσσονται πραγματικά σε βάρος του λαού. Αγώνες και εκλογές είναι το σύνθημά μας...

-- Ανεξάρτητα από το τι διεκδικεί το ΚΚΕ, που ήταν στις προθέσεις του να ζητήσει εκλογές, εσείς πιστεύετε ότι με τις σημερινές εξελίξεις επιταχύνεται η διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση;

-- Ναι βέβαια. Δεν μπορεί να κρατηθεί αυτή η κυβέρνηση.

-- Φαντάζεστε ότι θα υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - που δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης;

-- Κοιτάξτε, την ψήφο εμπιστοσύνης θα την πάρει η κυβέρνηση. Λέμε ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει για πολύ. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω, ούτε ανακατευόμαστε στα εσωτερικά των κομμάτων, δεν ξέρω κάποιοι υπουργοί που θα φύγουν πώς θα αντιδράσουν. Αλλά αυτά δεν είναι ζητήματα που εμάς μας απασχολούν. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατήσει...

-- Επειδή εσείς έχετε μιλήσει και με τους δύο, η εκτίμησή σας ποια είναι; Εγινε σήμερα μια πραγματική προσπάθεια, η οποία για κάποιο λόγο χάλασε ή ήταν μια προσχηματική προσπάθεια εξαρχής;

-- Με βάση αυτά που έχουν δηλώσει οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, εγώ τουλάχιστον διαπίστωσα ότι στον καθένα είπε και ξεχωριστά πράγματα. Τι ζητήματα έθεσε σε μένα - και θεωρώ ότι μου τα έθεσε σοβαρά και υπεύθυνα, δεν θεωρώ ότι με πήρε τηλέφωνο για να με κοροϊδέψει, μάλιστα μου είπε ότι ξέρει τις απόψεις μας... Μου έθεσε το ζήτημα ότι πιθανόν να μπει αποφασιστικός όρος, ως όρος αποφασιστικός, η συναίνεση για να εκταμιευτούν τα 90 δισ. Δεύτερον, μου είπε ότι ανησυχεί για τις εγγυήσεις που θα ζητηθούν για τις ιδιωτικοποιήσεις...

-- Αυτό το θέμα δηλαδή παραμένει στο τραπέζι;

-- Ναι, μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο, αλλά πολύ φοβάται ότι η πρόταση θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και βαριά. Δεν χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, είναι δικιά μου εκτίμηση. Και τρίτον μου είπε για την πρόθεσή του να διενεργήσει δημοψήφισμα.

-- Πάντως δεν σας είπε ότι θα πει στον κ. Σαμαρά να κυβερνήσουν μαζί...

-- Οχι. Μου είπε, «σας παίρνω τηλέφωνο και ζητάω συναίνεση». Αυτό το είχε πει και στη συνάντηση. Αυτά που μου έθεσε εμένα ο κ. Παπανδρέου είναι ζητήματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα έθεσε γνωρίζοντας ότι η απάντησή μας θα ήταν ΟΧΙ. Αυτά που μου έθεσε ήταν χρήσιμα, γιατί διαπιστώνω και μια εξέλιξη πολύ χειρότερη στα πλαίσια της ευρωζώνης. Τα συνέδεσε με την οξύτατη κρίση που υπάρχει στην ευρωζώνη και επικείμενη κρίση σε άλλες χώρες. Και μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να ζητηθούν εκλογές και από την ΕΕ αν δεν επέλθει συναίνεση. Ηταν συγκεκριμένος. Αλλά έχω την εντύπωση ότι στον καθένα έκανε μια προσαρμογή. Αυτά που είπε σε μένα ισχύουν, δε λέω δηλαδή ότι μου είπε ψεύτικα πράγματα.
Για τα σενάρια συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Σε δηλώσεις που έκανε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό νωρίς το απόγευμα, πριν το βραδινό διάγγελμα του πρωθυπουργού και ενώ εμφανιζόταν σαν κυρίαρχο το σενάριο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε, απαντώντας σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου:

-- Κυρία Παπαρήγα, ο πρωθυπουργός φαίνεται να προτείνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση λέει ότι θα έλεγε «ναι» υπό προϋποθέσεις, εάν δεν είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός. Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ σε αυτές τις πρωτοβουλίες;

-- Οποια μορφή και αν πάρει αυτή η συνεργασία, πρόκειται για κυβέρνηση λυκοσυμμαχίας, που επιδιώκει να σπάσει το ηθικό του λαού και επιδιώκει να πάρει άνευ προηγουμένου μέτρα σε βάρος του λαού. Εμείς καλούμε το λαό στους δρόμους, να αποτρέψει το σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, ζητάμε εκλογές για να αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης. Η ευθύνη είναι στο λαό. Να κόψει το γόρδιο δεσμό με το μαχαίρι της πείρας, της γνώσης και της δίψας για δικαιώματα. Η απάντηση σε αυτά τα σενάρια είναι η πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ.

-- Και άρα θεωρείτε, λοιπόν, η κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με άλλον πρωθυπουργό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά...

-- Θα είναι μια κυβέρνηση με προβιά - οι ίδιοι θα 'ναι - μια κυβέρνηση με προβιά, με μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στο λαό. Πρέπει να ματαιωθεί ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης!

il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Verona Rulez - aua

View Profile
« Reply #3 on: June 16, 2011, 12:45:12 pm »

Να τολμήσω να ρωτήσω ποιο θα είναι το κέρδος του ΚΚΕ από τις ενδεχόμενες εκλογές; Αφού αν γίνουν θα οδηγήσουν σίγουρα σε κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ... Ή μήπως όχι;;;;;

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Burlitsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

But I'm a creep... I don't belong here!!

View Profile
Re: Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την
« Reply #4 on: June 16, 2011, 12:48:19 pm »

θα αποκλιμακωθει ο αγωνας κατα του μεσοπροθεσμου, που εχει συσπειρωσει παρα πολυ πλατιες μαζες αυτη τη στιγμη.
αυτο.-

edit : τα παραπανω δεν εκφραζουν τις αποψεις του ιδιοκτητη του προφιλ Tongue
« Last Edit: June 16, 2011, 12:52:14 pm by Burlitsa » Logged

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
είμαστε ελεύθεροι μα και ριζωμένοι στη γη...
Paf1984
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #5 on: June 16, 2011, 13:24:37 pm »

Καπνια βαλε σε παρακαλω και την προχτεσινη συνεντευξη της παπαρηγα στο δελτιο του μεγκα, οπου στην κλασικη ερωτηση "που θα βρεθουν τα λεφτα για μισθους και συνταξεις αν δεν παρουμε την 5η δοση;" αρχισε και ελεγε κατι ακαταλαβιστικα σα να προσπαθουσε να περιγραψει την αναλυση του μαρξ στο κεφαλαιο(!!!!!!) αντι να απαντησει οπως επρεπε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:

"Τα λεφτα δεν πανε σε μισθους και συνταξεις αλλα στους τοκογλυφους. Σταση πληρωμων και διαγραφη του χρεους ΤΩΡΑ"

Βαλτε μυαλο πριν ειναι αργα.

http://foithtikokinhma.blogspot.com
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 16, 2011, 14:01:17 pm »

xese mas re kke..
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #7 on: June 16, 2011, 15:00:10 pm »

Εγω να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η ανακοίνωση;

Θες να δημοσιεύσεις κάτι ρε συνάδελφε Καπνιά κάντο, αλλά στο σωστό πίνακα  TickedOff

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: June 16, 2011, 15:09:42 pm »

Quote from: kapnias on June 16, 2011, 12:08:02 pm
    Θεσσαλονίκη, 7.30 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου, με ομιλητή τον Κ. Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Vive le son
D'l'explosion!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #9 on: June 16, 2011, 15:14:38 pm »

99% μπλα μπλα και 1% ουσία δλδ

τι πρωτότυπο

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #10 on: June 16, 2011, 15:20:35 pm »

Quote from: kapnias on June 16, 2011, 12:07:07 pm
Συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα διοργανώνει σήμερα Πέμπτη το ΚΚΕ, δίνοντας την απάντησή του «στα παιχνίδια και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και της ΝΔ, που στόχο έχουν να παγιδεύσουν το λαό και να τον υποτάξουν στη βάρβαρη πολιτική υπέρ του κεφαλαίου», όπως σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, σχολιάζοντας το χτεσινό διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου. Η συγκέντρωση της ΚΟ Αττικής θα γίνει 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα χτες το απόγευμα, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων για το περιεχόμενο των σημερινών συγκεντρώσεων: «Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός. Με την πάλη του, την οργάνωσή του, με εκλογές. Ο στόχος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι να αλυσοδέσουν το λαό με κάθε τρόπο και να τον οδηγήσουν υποταγμένο στο βάραθρο της πτώχευσης, προστατεύοντας τα συμφέροντα και την εξουσία των μονοπωλίων. Καμιά αυταπάτη δεν επιτρέπεται. Κανένας εκφοβισμός δεν πρέπει να περάσει.

Τώρα ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ που αποδεδειγμένα του είπε την αλήθεια. Ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπορευτεί μαζί του για να αποκρούσουμε τα αντιδραστικά σενάρια, τη νέα βάρβαρη επιδρομή.

Καμιά εμπιστοσύνη, κανένας φόβος σε όσα λένε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αλλάζουν προσωπείο για να παγιδεύσουν το λαό, δεν αλλάζουν δρόμο. Γίνονται πιο επιθετικοί σε βάρος του λαού. Η κρίση στην ευρωζώνη βαθαίνει. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν αντιμετωπίζεται με αυταπάτες και συναίνεση. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για το λαό. Να κάνει αποφασιστικό άλμα μπροστά. Να απεγκλωβιστεί πολιτικά και ιδεολογικά από τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ.

Λύση υπάρχει μόνο με οργανωμένο, αποφασισμένο λαό, μαζί με το ΚΚΕ. Ο λαός μπορεί να αποκρούσει τη νέα βάρβαρη επίθεση συσπειρωμένος, παλεύοντας για πραγματικά ριζικές αλλαγές, για ανατροπή της εξουσίας και κυριαρχίας των μονοπωλίων και αποδέσμευση από την ΕΕ. Καμία θυσία για την κρίση, το χρέος, την κερδοφορία της πλουτοκρατίας».

Λυση υπαρχει!

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #11 on: June 16, 2011, 15:21:06 pm »

Quote from: kapnias on June 16, 2011, 12:08:02 pm
Με το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα

Εκτός από την Αθήνα, συγκεντρώσεις του ΚΚΕ θα γίνουν σήμερα και στις παρακάτω πόλεις:

Νάουσα, 8 μ.μ., πλατεία Καρατάσου.
    Βέροια, 7.30 μ.μ., πλατεία Ωρολογίου.
    Κατερίνη, 8 μ.μ., Συντριβάνι.
    Κιλκίς, 8 μ.μ., πλατεία Ειρήνης.
    Σέρρες, 8 μ.μ., πλατεία Κρονίου.
    Εδεσσα, 8 μ.μ., μικροί καταρράκτες.
    Γιαννιτσά, 8 μ.μ., πλατεία ΕΠΟΝ.
    Φλώρινα, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κοζάνη, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Πτολεμαΐδα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Καστοριά, 7 μ.μ., πρώην Νομαρχία.
    Γρεβενά, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Αλεξανδρούπολη, 8 μ.μ., δημαρχείο.
    Ξάνθη, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κομοτηνή, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Καβάλα, 7.30 μ.μ., μπροστά στα γραφεία του Κόμματος.
    Λάρισα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Βόλος, 7 μ.μ., εμπορικό κέντρο (Αντωνοπούλου με Ερμού).
    Τρίκαλα, 8.30 μ.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου.
    Καρδίτσα, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Πάτρα, 8 μ.μ., πλατεία Γεωργίου.
    Πύργος, 8 μ.μ., πλατεία ΟΤΕ.
    Καλαμάτα, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Τρίπολη, 8 μ.μ., πλατεία Πέτρινου.
    Σπάρτη, 8 μ.μ., Πάρκο ΟΤΕ.
    Ναύπλιο, 8 μ.μ., Εντεκάτη.
    Κόρινθος, 8 μ.μ., Φλοίσβος.
    Ζάκυνθος, 8 μ.μ., μπροστά στη Νομαρχία.
    Κεφαλονιά, 8 μ.μ., Πλ. Καμπάνας (Αργοστόλι).
    Ηράκλειο, 7.30 μ.μ., Λιοντάρια.
    Χανιά, 8 μ.μ., Νέα Καταστήματα.
    Ρέθυμνο, 7 μ.μ., πλατεία τεσσάρων μαρτύρων.
    Αγ. Νικόλαος, 7 μ.μ., κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ.
    Γιάννενα, 8 μ.μ., Εργατικό Κέντρο.
    Αρτα, 8.30 μ.μ., πλατεία Κιλκίς.
    Πρέβεζα, 8.30 μ.μ., Θεοφάνειο.
    Αγρίνιο, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Μεσολόγγι, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Ναύπακτος, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Κέρκυρα, 8 μ.μ., πλατεία Σαρόκο.
    Λευκάδα, 8.30 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Αλιβέρι, 7.30 μ.μ., πλατεία Πολυτεχνείου.
    Χαλκίδα, 7 μ.μ., πλατεία Αγοράς.
    Θήβα, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Λιβαδειά, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Λαμία, 7.30 μ.μ., πλατεία Πάρκου.
    Αμφισσα, 7.30 μ.μ., πλατεία Λαού.
    Ερμούπολη Σύρου, 8 μ.μ., κεντρική πλατεία.
    Μυτιλήνη, 7 μ.μ., πλατεία Σαπφούς.
    Λήμνος, 8 μ.μ., λιμάνι Μίρυνας
    Ρόδος, 8 μ.μ., Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
    Σάμος, 7.30 μ.μ., πλατεία Πυθαγόρα.
    Ικαρία, 8.30 μ.μ., Εύδηλος.
    Κως, 7 μ.μ., πανεξόρμηση από τα γραφεία του ΚΚΕ.

Θεσνικη σε αγαπαω

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #12 on: June 16, 2011, 15:21:22 pm »

Quote from: kapnias on June 16, 2011, 12:20:43 pm
Αλέκα Παπαρήγα

Στο κεντρικό δελτίο του «Μέγκα» μίλησε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αμέσως μετά το διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου. Η Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε το σκηνικό κοροϊδίας και εκβιασμού του λαού που έστησαν ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, διαρρέοντας σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας, για να καταλήξει το βράδυ ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει την πρόθεσή του να προχωρήσει σήμερα σε ανασχηματισμό και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ακολουθεί ολόκληρη η συζήτηση της Αλέκας Παπαρήγα με τους δημοσιογράφους:

-- Κυρία Παπαρήγα, το σχόλιό σας γι' αυτήν την εξέλιξη (σ.σ. το διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου).

-- Κοιτάξτε να δείτε, δεν το ξέρω όλο το παρασκήνιο βεβαίως, αλλά εμείς ερμηνεύουμε ότι πρόκειται για παιχνίδια και τερτίπια και εκβιασμούς που κάνει η κυβέρνηση. Και εδώ πρέπει να πούμε ότι συνηγορεί και ο κύριος Σαμαράς. Οποιαδήποτε εξέλιξη κι αν υπήρχε, είναι σε βάρος του ελληνικού λαού και εμείς θα δώσουμε αύριο απάντηση με πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος στην πλατεία Ομονοίας. Διεκδικούμε εκλογές. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο παρά ο λαός να επέμβει, να τιμωρήσει, να επιφέρει μεγάλα ρήγματα, να ανοίξει ένας δρόμος ουσιαστικής αντεπίθεσης και διεκδίκησης.

-- Κυρία Παπαρήγα, κάνετε συγκέντρωση με αίτημα να πάμε σε εκλογές; Δηλαδή το κεντρικό αίτημα της συγκέντρωσης αύριο θα είναι οι εκλογές;

-- Για να είμαστε ειλικρινείς, το πρώτο κάλεσμα στη συγκέντρωση αφορούσε και την αποτροπή της δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας και ζητούσαμε εκλογές. Φυσικά, κυβέρνηση συνεργασίας δεν έγινε. Αυτό δεν ενοχλεί εμάς, μας ενοχλεί το παιχνίδι που παίχτηκε απόψε και δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί, χρησιμοποιούν τα πάντα προκειμένου είτε ο ένας να ρίξει την ευθύνη στον άλλο και, πάνω απ' όλα, όλα αυτά εξελίσσονται πραγματικά σε βάρος του λαού. Αγώνες και εκλογές είναι το σύνθημά μας...

-- Ανεξάρτητα από το τι διεκδικεί το ΚΚΕ, που ήταν στις προθέσεις του να ζητήσει εκλογές, εσείς πιστεύετε ότι με τις σημερινές εξελίξεις επιταχύνεται η διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση;

-- Ναι βέβαια. Δεν μπορεί να κρατηθεί αυτή η κυβέρνηση.

-- Φαντάζεστε ότι θα υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - έχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - που δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης;

-- Κοιτάξτε, την ψήφο εμπιστοσύνης θα την πάρει η κυβέρνηση. Λέμε ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει για πολύ. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω, ούτε ανακατευόμαστε στα εσωτερικά των κομμάτων, δεν ξέρω κάποιοι υπουργοί που θα φύγουν πώς θα αντιδράσουν. Αλλά αυτά δεν είναι ζητήματα που εμάς μας απασχολούν. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατήσει...

-- Επειδή εσείς έχετε μιλήσει και με τους δύο, η εκτίμησή σας ποια είναι; Εγινε σήμερα μια πραγματική προσπάθεια, η οποία για κάποιο λόγο χάλασε ή ήταν μια προσχηματική προσπάθεια εξαρχής;

-- Με βάση αυτά που έχουν δηλώσει οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, εγώ τουλάχιστον διαπίστωσα ότι στον καθένα είπε και ξεχωριστά πράγματα. Τι ζητήματα έθεσε σε μένα - και θεωρώ ότι μου τα έθεσε σοβαρά και υπεύθυνα, δεν θεωρώ ότι με πήρε τηλέφωνο για να με κοροϊδέψει, μάλιστα μου είπε ότι ξέρει τις απόψεις μας... Μου έθεσε το ζήτημα ότι πιθανόν να μπει αποφασιστικός όρος, ως όρος αποφασιστικός, η συναίνεση για να εκταμιευτούν τα 90 δισ. Δεύτερον, μου είπε ότι ανησυχεί για τις εγγυήσεις που θα ζητηθούν για τις ιδιωτικοποιήσεις...

-- Αυτό το θέμα δηλαδή παραμένει στο τραπέζι;

-- Ναι, μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο, αλλά πολύ φοβάται ότι η πρόταση θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και βαριά. Δεν χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, είναι δικιά μου εκτίμηση. Και τρίτον μου είπε για την πρόθεσή του να διενεργήσει δημοψήφισμα.

-- Πάντως δεν σας είπε ότι θα πει στον κ. Σαμαρά να κυβερνήσουν μαζί...

-- Οχι. Μου είπε, «σας παίρνω τηλέφωνο και ζητάω συναίνεση». Αυτό το είχε πει και στη συνάντηση. Αυτά που μου έθεσε εμένα ο κ. Παπανδρέου είναι ζητήματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα έθεσε γνωρίζοντας ότι η απάντησή μας θα ήταν ΟΧΙ. Αυτά που μου έθεσε ήταν χρήσιμα, γιατί διαπιστώνω και μια εξέλιξη πολύ χειρότερη στα πλαίσια της ευρωζώνης. Τα συνέδεσε με την οξύτατη κρίση που υπάρχει στην ευρωζώνη και επικείμενη κρίση σε άλλες χώρες. Και μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να ζητηθούν εκλογές και από την ΕΕ αν δεν επέλθει συναίνεση. Ηταν συγκεκριμένος. Αλλά έχω την εντύπωση ότι στον καθένα έκανε μια προσαρμογή. Αυτά που είπε σε μένα ισχύουν, δε λέω δηλαδή ότι μου είπε ψεύτικα πράγματα.
Για τα σενάρια συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Σε δηλώσεις που έκανε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό νωρίς το απόγευμα, πριν το βραδινό διάγγελμα του πρωθυπουργού και ενώ εμφανιζόταν σαν κυρίαρχο το σενάριο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε, απαντώντας σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου:

-- Κυρία Παπαρήγα, ο πρωθυπουργός φαίνεται να προτείνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση λέει ότι θα έλεγε «ναι» υπό προϋποθέσεις, εάν δεν είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός. Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ σε αυτές τις πρωτοβουλίες;

-- Οποια μορφή και αν πάρει αυτή η συνεργασία, πρόκειται για κυβέρνηση λυκοσυμμαχίας, που επιδιώκει να σπάσει το ηθικό του λαού και επιδιώκει να πάρει άνευ προηγουμένου μέτρα σε βάρος του λαού. Εμείς καλούμε το λαό στους δρόμους, να αποτρέψει το σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, ζητάμε εκλογές για να αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης. Η ευθύνη είναι στο λαό. Να κόψει το γόρδιο δεσμό με το μαχαίρι της πείρας, της γνώσης και της δίψας για δικαιώματα. Η απάντηση σε αυτά τα σενάρια είναι η πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ.

-- Και άρα θεωρείτε, λοιπόν, η κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με άλλον πρωθυπουργό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά...

-- Θα είναι μια κυβέρνηση με προβιά - οι ίδιοι θα 'ναι - μια κυβέρνηση με προβιά, με μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στο λαό. Πρέπει να ματαιωθεί ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης!

クリスチネットあなたの者だから...
arashi
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #13 on: June 16, 2011, 15:22:16 pm »

Quote from: AgentCain on June 16, 2011, 15:00:10 pm
Εγω να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι η ανακοίνωση;

Θες να δημοσιεύσεις κάτι ρε συνάδελφε Καπνιά κάντο, αλλά στο σωστό πίνακα  TickedOff

Τις προαλλες καταληξαμε αν παρακολουθουσες οτι

οποιος ανοιγει το τοπικ λεει τι θελει και που παει

εδω ειναι τοπικ του καπνια για ανακοινωσιες

παρακαλω μην τρολλαρετε χωρις λογο

クリスチネットあなたの者だから...
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #14 on: June 16, 2011, 15:33:50 pm »

με τις εκλογες το κκε τι θελει να πετυχει?αντε και μεγαλωνει το ποσοστο του στη βουλη,δλδ θα αποχωρουν αντι για 20 λιγοι παραπανω βουλευτες στις συζητησεις νομοσχεδιων.δηλαδη αυξανεται η αποχη στη βουλη.
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: