• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:27:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:27:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:22:48]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426702
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 155
Total: 196
elctricalbill
filkilkis
gtapalis
le papillon
Karkarias
abunchofcells
ElectroShock
Rithan
Captain
sofoklhs_pizza
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
giorgosss03
christina02
κοτζακ
Nianaro
soktas
Aftzidou
kriton
gkarapip
maestros
alexlabis
ThanosV
Nikos_313
mitsos753905
chaniotism
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Τρίτη 1/03 αιθ.5
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Τρίτη 1/03 αιθ.5  (Read 40557 times)
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Δευτέρα 21/2 αιθ.5
« Reply #135 on: February 19, 2011, 16:13:27 pm »

Quote from: billakos on February 19, 2011, 15:12:11 pm
Quote from: inco on February 18, 2011, 17:14:56 pm

Εάν θες να συμμετέχεις στην συνέλευση,αλλά να θές όντως(το να ανοίξεις την σχολή δεν θεωρείται συμμετοχή),τότε ούτε καπνίλα θα υπάρχει ούτε βαβούρα ούτε τίποτα.

καπνίζεις?όχι τίποτα άλλο θέλω να δω από ποια θέση βγάζεις συμπεράσματα για να σε καταλάβω...
αναλόγως τι φράγκα παίζουν...στην τράκα την βγάζω κυρίως.
Πάντως αυτό που εννοώ είναι όταν σε μια διαδικασία υπάρχουν άτομα που σέβονται,στηρίζουν και θέλουν σε συμμετέχουν τότε θα υπάρχει και ο αλληλοσεβασμός κάτι που λέιπει απο τις γενικές συνελεύσεις,για προφανείς λόγους.
Δηλ. όταν σκάει ένας τύπος που τον νοιάζει μόνο να ανοίξει η σχολή και τίποτα άλλο ,ε αυτός και θα ανάψει το τσιγάρο χωρίς να το πολυσκεφτεί και θα μιλάει με τον δίπλα χωρίς να ακούει τίποτα.
Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι τον άλλον αν έχει πρόβλημα ή όχι..
αλλά δεν σέβομαι κανέναν που δεν σέβεται εμένα.
Για αυτό σε άλλη περίπτωση ενώ θα το σκεφτόμουν να ανάψω τσιγάρο όταν βλέπω ένα σωρό κόσμο αδιάφορο να σκαέι όταν παίζουν καταλήψεις και να κατεβάζουν ψηφίσματα κατά του καπνίσματος τότε το τσιγάρο θα ανάψει πιο εύκολα.
Πιο συγκεκριμένα πχ  αν σκάσει ο i_am_batman και μου πει ότι έχω πρόβλημα μην ανάβεις,δεν θα ανάψω.Αν σκάσει τώρα ο κομίμις και ο κάθε κομίμις τότε νταξ εκεί θα δράσω αυθόρμητα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #136 on: February 19, 2011, 16:26:36 pm »

Quote from: inco on February 19, 2011, 16:13:27 pm
Quote from: billakos on February 19, 2011, 15:12:11 pm
Quote from: inco on February 18, 2011, 17:14:56 pm

Εάν θες να συμμετέχεις στην συνέλευση,αλλά να θές όντως(το να ανοίξεις την σχολή δεν θεωρείται συμμετοχή),τότε ούτε καπνίλα θα υπάρχει ούτε βαβούρα ούτε τίποτα.

καπνίζεις?όχι τίποτα άλλο θέλω να δω από ποια θέση βγάζεις συμπεράσματα για να σε καταλάβω...
αναλόγως τι φράγκα παίζουν...στην τράκα την βγάζω κυρίως.
Πάντως αυτό που εννοώ είναι όταν σε μια διαδικασία υπάρχουν άτομα που σέβονται,στηρίζουν και θέλουν σε συμμετέχουν τότε θα υπάρχει και ο αλληλοσεβασμός κάτι που λέιπει απο τις γενικές συνελεύσεις,για προφανείς λόγους.
Δηλ. όταν σκάει ένας τύπος που τον νοιάζει μόνο να ανοίξει η σχολή και τίποτα άλλο ,ε αυτός και θα ανάψει το τσιγάρο χωρίς να το πολυσκεφτεί και θα μιλάει με τον δίπλα χωρίς να ακούει τίποτα.
Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι τον άλλον αν έχει πρόβλημα ή όχι..
αλλά δεν σέβομαι κανέναν που δεν σέβεται εμένα.
Για αυτό σε άλλη περίπτωση ενώ θα το σκεφτόμουν να ανάψω τσιγάρο όταν βλέπω ένα σωρό κόσμο αδιάφορο να σκαέι όταν παίζουν καταλήψεις και να κατεβάζουν ψηφίσματα κατά του καπνίσματος τότε το τσιγάρο θα ανάψει πιο εύκολα.
Πιο συγκεκριμένα πχ  αν σκάσει ο i_am_batman και μου πει ότι έχω πρόβλημα μην ανάβεις,δεν θα ανάψω.Αν σκάσει τώρα ο κομίμις και ο κάθε κομίμις τότε νταξ εκεί θα δράσω αυθόρμητα.

Κοιτα η θες να αναγνωρισεις το προβλημα η θα απαντας μαλακιες... Λες και η βαβουρα γινεται μονο απο τους μη αριστερους η γινεται απο βλακες που τους νοιαζει αν θα κανουν μαθημα η απο τον καραγκιοζη τον κομιμη. Πραγματικα μιλας λες και δεν εχεις παρεβρεθει εκει μεσα. Το χειροτερο παραδειγμα που μπορω να σου δωσω ειναι οταν μιλαει η Ξενια και επειδη δεν εχει δυνατη φωνη σχεδον ολοι μα σχεδον ολοι μιλανε. Και μη μου πεις τωρα δεν ειναι απο ολες τισ παραταξεις η ειναι μονο απο αυτους που δεν τους νοιαζει.
Και πρωτα απ ολα πως σκατα παιρνεις μονο παραδειγμα την τελευταια συνελευση που ψηφιστικες πλαισιο αντικαταληψης. Συνυθως εχουμε τις κλασσικες συνελευσεις που ειναι 250-300 και ψηφιζονται πλαισια ΕΑΑΚ-ΠΚΣ.
Και το ψηφισμα για το καπνισμα δεν ηταν οτι να ναι. Δεν ειχε ψηφιστει απο οποιον να ναι. Μην λετε οτι σας συμφερει να πουμε.
Και ο σκοπος ειναι να μαθεις να σεβεσαι ακομα και οταν δεν σε σεβονται ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
« Last Edit: February 19, 2011, 16:30:02 pm by aris_silvo » Logged
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #137 on: February 19, 2011, 17:00:46 pm »

ρε φίλε δεν γίνεται από τους μη αριστερούς η βαβούρα κτλ αλλά είναι πιο εύκολο για αυτούς.
Αυτό που εννοώ είναι πολύ ξεκάθαρο..
Οταν καποιον τον αγγίζει κάτι, θα κάνει υποχωρήσεις και θα είναι πιο μαζεμένος.
'Οταν κάποιον δεν τον αγγίζει στα αρχίδια του.
Και μην μου πεις ότι δεν ισχύει,γιατί ισχύει.Απλή λογική

"Και ο σκοπος ειναι να μαθεις να σεβεσαι ακομα και οταν δεν σε σεβονται ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ"

Οταν ο άλλος δεν με σέβεται και δεν έχει διάθεση να με σεβαστεί,να παει να γαμηθεί.
Δεν είμαι φιλάνθρωπος.

δεν ξέρω από ποιον κατέβηκε το ψήφισμα και δεν με νοιάζει.Σαν πάραδειγμα το εφερα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #138 on: February 19, 2011, 18:04:01 pm »

Quote from: billakos on February 19, 2011, 15:57:01 pm
υπάρχει κάτι που λέγεται άσθμα!!

πλάκα πλάκα ξέρω άτομο με ασθμα που δεν την πάλαιψε σε παρακολούθηση συνέλευσης μονο και μόνο γι αυτό το λόγο
μια φορά ακόμη κι εγώ, που δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δεν μπορούσα να ανασάνω... μου ήρθε ασφυξία και βγήκα έξω...

με ότι ωραίες λεξούλες κι αν το ντύσουμε αυτό που γίνεται είναι έλλειψη σεβασμού σε όποιον έχει κάποια αρρώστια... να τα χεσω τα "δικαιώματα" χωρίς ανθρωπισμό...
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #139 on: February 19, 2011, 18:54:05 pm »

Αντε λοιπον να περασει αντικαπνιστικος νομος και στις συνελευσεις για να μαζευεται κοσμος.Τα 60 ατομα θα γινουν 20 και μετα θα αναρωτιουνται οι απο πανω σαν τους μαγαζατορες, που ειναι εντελει αυτοι οι αντικαπνιστες? 

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #140 on: February 19, 2011, 20:42:48 pm »

Quote from: varvoutis on February 19, 2011, 15:54:52 pm
Με ψηφισμα δεν περασε το "οχι το καπνισμα στις ΓΣ"; Γραφετε στ αρχιδια σας το συλλογο;

Θεωρητικά και πρακτικά, ΝΑΙ το κάνουν. Και είναι ιδιαίτερα προκλητικό όταν το κάνει και το προεδρείο.

Δεν είμαι καπνιστής αλλά δε με χαλάει να ανάψει τσιγάρο ο φίλος μου που καθόμαστε μαζί και πίνουμε καφέ. Αλλά του τοχω ξεκαθαρίσει ότι ΔΕΝ θέλω κάπνα μέσα στα μούτρα μου. Επίσης ΔΕΝ θα του το επέτρεπα να ανάψει τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ευχαρίστως θα του έκανα παρέα αν ήθελε να βγει έξω (στο κρύο στο χιόνι στη βροχή κτλ) για μια τζούρα.

θεωρούμαι παθητικός αντικαπνιστής; (ρητορικό το ερώτημα)

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #141 on: February 19, 2011, 20:46:57 pm »

Quote from: AgentCain on February 19, 2011, 20:42:48 pm
Quote from: varvoutis on February 19, 2011, 15:54:52 pm
Με ψηφισμα δεν περασε το "οχι το καπνισμα στις ΓΣ"; Γραφετε στ αρχιδια σας το συλλογο;

Θεωρητικά και πρακτικά, ΝΑΙ το κάνουν. Και είναι ιδιαίτερα προκλητικό όταν το κάνει και το προεδρείο.

Δεν είμαι καπνιστής αλλά δε με χαλάει να ανάψει τσιγάρο ο φίλος μου που καθόμαστε μαζί και πίνουμε καφέ. Αλλά του τοχω ξεκαθαρίσει ότι ΔΕΝ θέλω κάπνα μέσα στα μούτρα μου. Επίσης ΔΕΝ θα του το επέτρεπα να ανάψει τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο και ευχαρίστως θα του έκανα παρέα αν ήθελε να βγει έξω (στο κρύο στο χιόνι στη βροχή κτλ) για μια τζούρα.

θεωρούμαι παθητικός αντικαπνιστής; (ρητορικό το ερώτημα)

οχι. θεωρείσαι αντιπαθητικός αντικαπνιστής

*η αληθεια ειναι οτι ειναι που πετυχημενη ατακα Tongue

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #142 on: February 19, 2011, 21:33:59 pm »

τα 10λεπτα διαλλειματα ανα ωρα τα σκέφτεστε? ετσι και δε θα καπνιζουν στην αιθουσα (αρκει να τηρηθει) και θα έχουν καποια διεξοδο οι καπνιστες

billakos
Veteran

View Profile
« Reply #143 on: February 19, 2011, 21:41:47 pm »

εμένα μου φαίνεται ότι είναι κάποια λύση απλά νομίζω ότι μετά η γσ θα είναι διήμερη....αλλά είναι μία λύση...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο..

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #144 on: February 19, 2011, 21:55:21 pm »

Quote from: Karaμazoβ on February 19, 2011, 21:33:59 pm
τα 10λεπτα διαλλειματα ανα ωρα τα σκέφτεστε? ετσι και δε θα καπνιζουν στην αιθουσα (αρκει να τηρηθει) και θα έχουν καποια διεξοδο οι καπνιστες

αρκει να σεβονται και τους χρονους και το ψηφισμα με τις ερωτησεις.
Δεν γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας. Και στην τελικη δεν γινεται να η συνελευση να κραταει πανω απο 4 ωρες και κατανταει αφανταστα κουραστατικο και ο κοσμος εχει δουλειες. Επισης προβληματικο ειναι το ποτε ξεκιναει η συνελευση η θα ερχονται ολοι στην ωρα τους η καλυτερα να ξεκιναει χωρις τους αποντες και αμα δεν εχουν μαζευτει σε 1 ωρα ας την  ακυρωσουν. Το πολυ μιση ωρα θα επρεπε να υπαρχει ανεκτικοτητα. Σε αυτην την μιση ωρα υπαρχει χρονος να σπασουν και μαθηματα
« Last Edit: February 19, 2011, 21:59:49 pm by aris_silvo » Logged
varvoutis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.nietzsche-quotes.com/

View Profile
« Reply #145 on: February 20, 2011, 15:21:40 pm »

Τα πάθη του παθητικού καπνιστή

Εξι φορές τη ρύπανση μιας εθνικής οδού με μεγάλη ροή αυτοκινήτων παράγει το παθητικό κάπνισμα, όταν υπάρχει συσσωρευμένος καπνός σε ένα γεμάτο εστιατόριο, ο οποίος έχει υψηλότερα επίπεδα από πολλά δηλητήρια απ' ό,τι ο καπνός που αναπνέεται άμεσα από το τσιγάρο.Σημειώνεται ότι στα συστατικά του αναμμένου τσιγάρου που καίγεται περιέχονται περισσότερες από 4.000 χημικές ουσίες, 200 δηλητήρια και περισσότερα από 60 καρκινογόνα.

Δυστυχώς, ακόμη το 85% των πολιτών δεν πιστεύουν ότι το παθητικό κάπνισμα μπορεί να έχει βλαβερές συνέπειες για την υγεία ή ότι μπορεί να επιβαρύνει την καρδιά, αν και κατατάσσεται ως τρίτη -μετά το ενεργητικό κάπνισμα και το αλκοόλ- κατά σειρά αιτία θανάτου, η οποία μπορεί να αποφευχθεί.

Στις ΗΠΑ οι καρδιαγγειακοί θάνατοι από το παθητικό κάπνισμα ανέρχονται περίπου στους 60.000 το χρόνο, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο το παθητικό κάπνισμα ευθύνεται για το 20% της συνολικής θνησιμότητας.

Στη χώρα μας, 45% των αντρών και 37% των γυναικών εκτίθενται στον καπνό των άλλων και όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ένα στα έξι άτομα που εκτίθενται στον καπνό θα παρουσιάσει στεφανιαία νόσο σε κάποια στιγμή της ζωής του.

πηγή:http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=19/02/2011&id=252742 ( ειναι και φρεσκο φρεσκο το αρθρο, σημερινο )

Λοιπόν, παιδια το καπνισμα στις ΓΣ με τις υπαρχουσες υποδομες ( αιθουσες με ανεπαρκη εξαερισμο ) πρεπει να σταματησει, οχι γιατι απαγορευσε το υπουργειο υγειας το καπνισμα στους κλειστους χωρους ( αντικαπνιστικος νόμος ) αλλα επειδη ειναι εντελως βλακωδες αν παιζουμε με την υγεια μας.

Και επειδη με τα λογια δε γινονται πολλα πραματα ( οπως φανηκε ) προτεινω οταν αντιλαμβανονται τα μελη του συλλογου οτι παει να γινει τεκες ( οχι τωρα με ενα δυο τσιγαρα ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι ) πρωτα να απομονώνονται οι πηγες τπου δημιουργουν τον τεκε και αν αποτυχει αυτο μαζικη αποχωρηση απο τη ΓΣ σε ενδειξη διαμαρτυριας.

Σκληρο, αλλα ετσι καταλαβαινουν οι ανθρωποι τελικα. Θελουν ενα βουρδουλα απο πανω τους...

Ακους εκει το παθητικο καπνισμα δεν κανει κακο...
« Last Edit: February 20, 2011, 15:25:33 pm by varvoutis » Logged

Τι θα γίνει Μπόκολη;
Panos_Kanel
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #146 on: February 20, 2011, 15:34:38 pm »

ναργιλεδιές θα επιτρέπονται στη συνέλευση ;

http://www.youtube.com/watch?v=96mMMzgo0ok
N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #147 on: February 20, 2011, 15:38:55 pm »

και μονο παντως το οτι καθομαστε και συζηταμε το αυτονοητο του θεματος του τσιγαρου δειχνει ποσο χαμηλου επιπεδου ειναι η συνελευση. πολυ χαμηλου μαλιστα. θελουμε να λυσουμε και ανωτερα ζητηματα. παπαρια

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
manos88
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #148 on: February 20, 2011, 15:45:12 pm »

Quote from: N3ikoN on February 20, 2011, 15:38:55 pm
και μονο παντως το οτι καθομαστε και συζηταμε το αυτονοητο του θεματος του τσιγαρου δειχνει ποσο χαμηλου επιπεδου ειναι η συνελευση. πολυ χαμηλου μαλιστα. θελουμε να λυσουμε και ανωτερα ζητηματα. παπαρια
+10000

"Υπάρχει αρκετό φως για αυτούς που επιθυμούν να δουν και αρκετό σκοτάδι γι' αυτούς που έχουν την αντίθετη επιθυμια".B.Pascal

Imagination is more important than knownledge. Knownledge is limited; imagination encircles the world.

O,ti Agapo Einai Gia Ligo XASMA

BCS VS HOLDER

Δύο οι αγάπες μου,ο στρατός και ο χριστιανισμός(εδώ γελαμε!!!χα χα χα!!)
jimmakos
Guest
« Reply #149 on: February 20, 2011, 15:46:08 pm »

Quote from: N3ikoN on February 20, 2011, 15:38:55 pm
Ρε φίλε, απάντησε μου ειλικρινά. Γιατί μισείς την Γ.Σ. τόσο πολύ;
Έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε προσωπική βεντέτα αυτό το πράγμα.

Ο συνειρμός σου παραπάνω είναι για μεταφορά στο "συνειρμών το παίγνιο".
Hint: Ο μπάτσος δεν είναι μπουζούκι
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 23 Go Up Print
Jump to: