• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:47:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:47:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 96
Total: 162
palladas
johnnypap
gcheristanidhs
Apostolos adam
jimalexoud
chatzimich
Captain
KOSTASITSKOS
Nicotre
stathiskek
george polymeros
Denisivo
redwolf
thanoswyd
elizabeth
marilita
mitsos753905
mprova
marf10
faidonchatz
Pcsc
ioannidisg
θσερναμε
george14
chidi anagonye
George_RT
glavdakis
melisste22
elias_farhood
Nikos_313
mimi4426
gp6
Nefeli Nikita
st3.kt
Lefo
EliasLykas
georkala
dimitrisadamou
Soterd52
ariadnipm
Psychoktonos_
Emilios
alexter
Sotiris_atha
andripappa
sterxz
Jard
DimitrisL
Fotis Roukoutakis
tasos_ntv
stmanzaf
Potest
adamchatz
Sanaia
eed
asimeniacha
Stylianos_566
DioBadiavas
daphnenik
serafeim
vasilis saitis
atheofil
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Τρίτη 1/03 αιθ.5
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Τρίτη 1/03 αιθ.5  (Read 40869 times)
N3ikoN
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

one piece 4ever

View Profile
Re: Γ.Σ. συλλόγου ΗΛ./ΜΗΧ. Δευτέρα 21/2 αιθ.5
« Reply #120 on: February 19, 2011, 13:16:34 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on February 19, 2011, 01:53:02 am
Quote from: N3ikoN on February 18, 2011, 17:01:42 pm
η οποια btw ηταν αθλια για ακομα μια φορα απο αποψη περιεχομενου   Tongue
Την οποία btw την θεώρησα από τις καλύτερες από άποψη περιεχομένου, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν σε ίδιο βαθμό τα κλασσικά δίπολα ΓΣΕΕ-ΠΑΜΕ
Και δημιουργήθηκε το δίπολο Αγώνας η μή.
Τα επιχειρήματα του αντιλόγου ήταν στην λογική "δεν ξέρω τι μου λες είμαι ανεξάρτητος", "δεν ξέρω τι είναι ο νόμος πλαίσιο θέλω να σπουδάσω", "Το ότι ψηφίζω ΝΔ δεν με κάνει και δαπίτη".
οπότε ναι υπήρχε ένα πρόβλημα από άποψη περιεχομένου μονομερώς.
Πάντως την Δευτέρα βγες να τα πεις εσύ τρισμέγιστε
Αφού τα θεώρησες άθλια γιατί δεν βγήκες να το πεις με τοποθέτηση
μιλώντας επί συγκεκριμένων θεμάτων και όχι γενικολογώντας περί αθλιότητας βρώμικων αριστερών και άπλυτων αναρχικών;
ωρε που πάμε ρε. Που πάμε

τα αριθμησα μόνο λόγω δομής , δεν ειναι στυλάκι Tongue

1. δεν ειπα τπτ για αριστερους και αναρχικους. οι αλλοι δεν μιλησαν καν , αρα δεν ειναι καλυτεροι. μαλλον χειροτεροι.
2.το επομενο ουσιαστικο πραμα που θα κανω στην συνελευση ειναι να κατουραω τους καπνιστες και οσους κανουν φασαρια και δεν ακουγονται οι ομιλητες.επισης θα κατουραω οσους αναλωνονται στη προσωπικη διαμαχη παραταξιακων , γιατι ξερεις , εγω που δεν ανηκω ουτε στους μεν ουτε στους δε , δεν με ενδιαφερει καθολου να μαθω ποιος ειναι πιο πολυ μαγκας απο τους δυο.επισης σε οποιον κανει ερωτησεις/ομιλιες με κενο περιεχομενο,και σ οποιον απανταει παρομοιως.
3.ποτε δε θα μπορεσω να καταλαβω για ποιο λογο δεν ασχολουμαστε καθολου με θεματα πρακτικα της σχολης  , οπως πινακες,πτυχιακες,προγραμματα κτλ. διοτι ειναι δεδομενο οτι στη μιση συνελευση επαναλαμβανεται η αλλη μιση. οποτε ενα τεταρτο της ωρας για πρακτικα προβληματα της σχολης , νομιζω δεν ειναι ιδιαιτερος κοπος. και μη μου πεις βγες πες τα , δηλαδη εσενα δε σε ενδιαφερουν?η τους αλλους? η αποπροσανατολιζουν απο το στοχο του εκαστοτε πλαισιου? δεν ειναι δικαιολογια αυτη.ή απλα θελουμε να ειναι σκατα , για να γκρινιαζουμε συνεχεια?

o,ti aksizei na to kaneis , aksizei na to parakaneis!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: February 19, 2011, 14:13:43 pm »

Quote from: rspappas on February 19, 2011, 00:38:10 am
Quote from: Απλυτος Γριφος on February 18, 2011, 17:49:18 pm
εγινε ΔΣ το μεσημερι
μαζευτηκαν πανω απο 100 υπογραφες και οριστηκε συνελα
Δευτερα 13:00 @ αιθ. 5

καποιος ας επιβεβαιωσει...

mlk dn iparxeis

pay close attention
jimmakos
Guest
« Reply #122 on: February 19, 2011, 14:23:41 pm »

@N3iKoN

3.Εγώ όταν ήθελα πάντως να ξεκινήσω ένα τζέρτζελο μέσω ψηφίσματος για τις εργασίες του Κορτέση τις οποίες αν δεν τις κάνεις πρέπει να γράψεις με βάση το 6. Το έκανα.
Όταν ήθελα να ανοίξει το θέμα των προόδων σε διαφορικές/Λογισμό ΙΙ το έκανα.
Όταν η ΠΚΣ άνοιξε το θέμα με τις βαλίτσες του σχεδίου που αγοράζαμε γύρω στο 80άρι+ το έκανε.
Από εκεί και πέρα το τι κατάφερα είναι σχετικό με το που μπορούσα να φτάσω και πόσοι στηρίζανε έμπρακτα (όχι στο thmmy, σε κάποιο νοητό κόσμο, ή με την ανάταση της χείρας) την κατεύθυνση αυτή που έβαζα.
Δηλαδή νομίζεις εσύ πως αν ανοίξεις το θέμα για τους πίνακες π.χ. στην Γ.Σ. την επομένη θα 'χεις 200 άτομα να απαιτούν πίνακες και ένα τμήμα φοβισμένο να σου λέει "ναι";
Με σάλιο και υπομονή θα γίνουμε ΜΙΤ συνάδελφε.
Και το γεγονός ότι οργανωμένες αντιλήψεις δεν θέτουν με υπερβάλλοντα ζήλο απλά και μόνο τα πρακτικά ζητήματα του τμήματος δεν σημαίνει ότι θα σου σταθούν εμπόδιο αν όντως κάτι σε αυτά που αναφέρεις δεν είναι λάθος.
Νομίζω.... Roll Eyes
2.ok, θα βγω να πω μπούρδες για σένα στην Γ.Σ. και αν τολμήσεις να αντιμιλήσεις θα σε κατουρήσουν όλοι οι ΔΑΠΑΣΠΚΣΕΚ-ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚίτες.
Πάντως οι περισσότερες κόντρες αφορούν τον πολιτικό σχεδιασμό που μπαίνει (ΠΑΜΕ/ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ/πρωτοβάθμια), κάτι που ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι, ή αντιλαμβάνεσαι με στρεβλό τρόπο, την σημασία του οπότε και αντιδράς καθ' αυτόν τον τρόπο.
N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #123 on: February 19, 2011, 14:45:02 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on February 19, 2011, 14:23:41 pm
@N3iKoN

3.Εγώ όταν ήθελα πάντως να ξεκινήσω ένα τζέρτζελο μέσω ψηφίσματος για τις εργασίες του Κορτέση τις οποίες αν δεν τις κάνεις πρέπει να γράψεις με βάση το 6. Το έκανα.
Όταν ήθελα να ανοίξει το θέμα των προόδων σε διαφορικές/Λογισμό ΙΙ το έκανα.
Όταν η ΠΚΣ άνοιξε το θέμα με τις βαλίτσες του σχεδίου που αγοράζαμε γύρω στο 80άρι+ το έκανε.
Από εκεί και πέρα το τι κατάφερα είναι σχετικό με το που μπορούσα να φτάσω και πόσοι στηρίζανε έμπρακτα (όχι στο thmmy, σε κάποιο νοητό κόσμο, ή με την ανάταση της χείρας) την κατεύθυνση αυτή που έβαζα.
Δηλαδή νομίζεις εσύ πως αν ανοίξεις το θέμα για τους πίνακες π.χ. στην Γ.Σ. την επομένη θα 'χεις 200 άτομα να απαιτούν πίνακες και ένα τμήμα φοβισμένο να σου λέει "ναι";
Με σάλιο και υπομονή θα γίνουμε ΜΙΤ συνάδελφε.
Και το γεγονός ότι οργανωμένες αντιλήψεις δεν θέτουν με υπερβάλλοντα ζήλο απλά και μόνο τα πρακτικά ζητήματα του τμήματος δεν σημαίνει ότι θα σου σταθούν εμπόδιο αν όντως κάτι σε αυτά που αναφέρεις δεν είναι λάθος.
Νομίζω.... Roll Eyes
2.ok, θα βγω να πω μπούρδες για σένα στην Γ.Σ. και αν τολμήσεις να αντιμιλήσεις θα σε κατουρήσουν όλοι οι ΔΑΠΑΣΠΚΣΕΚ-ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚίτες.
Πάντως οι περισσότερες κόντρες αφορούν τον πολιτικό σχεδιασμό που μπαίνει (ΠΑΜΕ/ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ/πρωτοβάθμια), κάτι που ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι, ή αντιλαμβάνεσαι με στρεβλό τρόπο, την σημασία του οπότε και αντιδράς καθ' αυτόν τον τρόπο.

χαιρομαι για το 3.
 οσο για το 2,δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο σε αυτο που ειπα! νομιζω πως εχω καθε δικαιωμα να το κάνω,απο τη στιγμή που οι άλλοι δεν με σέβονται, αφου και γω εχω αναγκη το κατουρημα.και ετσι θα ειμαστε πατσι. αρα δεν νομιζω οτι πρεπει να με κατουρησει κανεις εμενα. τελος αντιλαμβανομαι μια χαρα αυτο που λες για τις κοντρες,πιστεψε με, και μαλιστα το χω πει και στ φορουμ!

jimmakos
Guest
« Reply #124 on: February 19, 2011, 14:54:04 pm »

Quote from: N3ikoN on February 19, 2011, 14:45:02 pm
οσο για το 2...
προφανώς δεν αναφέρθηκα στο θέμα του καπνίσματος αλλά στα υπόλοιπα. Άλλωστε η θέση μου για το κάπνισμα είναι γνωστή (κάτι σελίδες λίγο πιο πίσω σ' αυτό το πλέον τρολλοτόπικ).
Αμοιβαίος σεβασμός, και αυτός θα επιτευχθεί μόνο με την εξεύρεση μιας μέσης λύσης.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #125 on: February 19, 2011, 15:01:50 pm »

Quote from: Jimmakos - DNT GO HOME on February 19, 2011, 14:54:04 pm
Quote from: N3ikoN on February 19, 2011, 14:45:02 pm
οσο για το 2...
προφανώς δεν αναφέρθηκα στο θέμα του καπνίσματος αλλά στα υπόλοιπα. Άλλωστε η θέση μου για το κάπνισμα είναι γνωστή (κάτι σελίδες λίγο πιο πίσω σ' αυτό το πλέον τρολλοτόπικ).
Αμοιβαίος σεβασμός, και αυτός θα επιτευχθεί μόνο με την εξεύρεση μιας μέσης λύσης.

η ιδεα 10 λεπτου διαλλειματος ανα ώρα (για τσιγαρο ή ο,τι άλλο) θα ήταν καλη. Μπορείτε να το συζητήσετε

billakos
Veteran

View Profile
« Reply #126 on: February 19, 2011, 15:07:21 pm »

Quote from: Turambar - DNT GO HOME on February 18, 2011, 22:20:38 pm
Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στην συνέλευση πραγματικά, δεν θα τους σταματήσει ούτε το κάπνισμα, ούτε οι ατελείωτες ερωτοαποκρίσεις που κάνουν κάποιες παρατάξεις.
Tongue

εμένα με έχει σταματήσει το κάπνισμα και δεν είναι θέμα ότι δεν αντεχώ τον καπνό ως ένα βαθμό αλλά όταν η ίδια η πόρτα του μικρού αμφιθέατρου καπνίζει τι να λέμε??τις ατελείωτες ίδιες ερωτοαποκρίσεις ακόμα τις αντέχω...  Tongue  μήπως να την κάναμε τη συνέλευση σε εξωτερικό χώρο τώρα που ανοίγει ο καιρός?

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
billakos
Veteran

View Profile
« Reply #127 on: February 19, 2011, 15:12:11 pm »

Quote from: inco on February 18, 2011, 17:14:56 pm

Εάν θες να συμμετέχεις στην συνέλευση,αλλά να θές όντως(το να ανοίξεις την σχολή δεν θεωρείται συμμετοχή),τότε ούτε καπνίλα θα υπάρχει ούτε βαβούρα ούτε τίποτα.

καπνίζεις?όχι τίποτα άλλο θέλω να δω από ποια θέση βγάζεις συμπεράσματα για να σε καταλάβω...

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #128 on: February 19, 2011, 15:41:41 pm »

Μην είστε υποχόνδριοι, με λίγη συνεννόηση στρώνει και ο πιο παθολογικός καπνιστής.

Αλλά βέβαια είναι δύσκολο να συνδιαλαγείς ανθρώπινα με κάποιον που είναι πεπεισμένος ότι το παθητικό κάπνισμα είναι τέτοια άμεση απειλή για την υγεία του. Πολύ εύκολα θα καταλήξεις σε γαμοσταυρίδια και δεν θα βγει τίποτα περισσότερο από 2 άτομα ακόμα πιο οχυρωμένα στις αντιλήψεις τους.

Αυτές οι εκστρατείες κατά του καπνίσματος περισσότερο κόσμο έχουν κάψει παρά σώσει.

pay close attention
Komimis
Guest
« Reply #129 on: February 19, 2011, 15:42:42 pm »

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #130 on: February 19, 2011, 15:44:29 pm »

WHO SAID THAT U ARE SMART BECAUSE YOU STUDY ENGINEERING?

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
N3ikoN

one piece 4ever

View Profile
« Reply #131 on: February 19, 2011, 15:46:49 pm »

Quote from: billakos on February 19, 2011, 15:07:21 pm
Quote from: Turambar - DNT GO HOME on February 18, 2011, 22:20:38 pm
Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στην συνέλευση πραγματικά, δεν θα τους σταματήσει ούτε το κάπνισμα, ούτε οι ατελείωτες ερωτοαποκρίσεις που κάνουν κάποιες παρατάξεις.
Tongue

εμένα με έχει σταματήσει το κάπνισμα και δεν είναι θέμα ότι δεν αντεχώ τον καπνό ως ένα βαθμό αλλά όταν η ίδια η πόρτα του μικρού αμφιθέατρου καπνίζει τι να λέμε??τις ατελείωτες ίδιες ερωτοαποκρίσεις ακόμα τις αντέχω...  Tongue  μήπως να την κάναμε τη συνέλευση σε εξωτερικό χώρο τώρα που ανοίγει ο καιρός?

πλακα [πλακα ειναι καταπληκτικη ιδεα! δεν ξερω αν ειναι υλοποιησιμη , ομως καταπληκτική!  Cheesy

@ex , δεν ειανι θεμα υποχονδριου. περαν της υγειας, το θεμα ειναι οτι πολλες φορες πραγματικα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ εκει μεσα..δηλαδή τι να κάνω? στην τελευταια συνελευση, παρατριχα δε θα ψηφιζα επειδη είχα πεθάνει εκει μεσα..

varvoutis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

http://www.nietzsche-quotes.com/

View Profile
« Reply #132 on: February 19, 2011, 15:54:52 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on February 19, 2011, 15:41:41 pm
Μην είστε υποχόνδριοι, με λίγη συνεννόηση στρώνει και ο πιο παθολογικός καπνιστής.

Αλλά βέβαια είναι δύσκολο να συνδιαλαγείς ανθρώπινα με κάποιον που είναι πεπεισμένος ότι το παθητικό κάπνισμα είναι τέτοια άμεση απειλή για την υγεία του. Πολύ εύκολα θα καταλήξεις σε γαμοσταυρίδια και δεν θα βγει τίποτα περισσότερο από 2 άτομα ακόμα πιο οχυρωμένα στις αντιλήψεις τους.

Αυτές οι εκστρατείες κατά του καπνίσματος περισσότερο κόσμο έχουν κάψει παρά σώσει.

Τωρα αυτο το εννοεις; Βγαζεις off τοσες και τοσες μελετες! Και σε τελικη αναλυση εκτος απο τον τομεα της υγειας ( που ναι μεν ειναι ο πιο σοβαρος ) υπαρχει και ο τομεας του δε μ αρεσει... Αν δεν αρεσει σε περισσοτερους κατι, η μειοψηφια οφειλει να το σεβαστει και να κανει τουμπεκι! Και ρε παιδια δε σας καταλαβαινω. Με ψηφισμα δεν περασε το "οχι το καπνισμα στις ΓΣ"; Γραφετε στ αρχιδια σας το συλλογο;

Το εχει κανεις προχειρο σε ηλεκτρονικη μορφη το ψηφισμα; Να το αναρτησει εδω;

Ελπιζω να τρολλαρεις

Δε λεω το κλιμα των ΓΣ σηκωνει τσιγαρο και φραπεδιά ( μεσα στις καπνες να γινονται πολιτικες ζυμωσεις γουσταρω! ) Επι της ουσιας ομως απομακρυνει κοσμο. Και δεν ειμαι και κανενας υποχονδριος. Που και που κανω και γω κανενα τσιγαρο

Τι θα γίνει Μπόκολη;
billakos
Veteran

View Profile
« Reply #133 on: February 19, 2011, 15:57:01 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on February 19, 2011, 15:41:41 pm

καλά ρε πλάκα μου κάνετε???ρε ξυπνήστε ρεεεε.... στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε ...τι να είμαι πεπεισμένος??παλέψτε την λίγο...υπάρχει κάτι που λέγεται άσθμα!!ως ένα σημείο είναι ανεκτό αλλά μετά δεν γίνεται...ή μήπως μου έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά αυτήν την αίσθηση για να με τρομοκρατήσουν?? έχω συνηθίσει το παθητικό κάπνισμα για τα καλά από τα 14 αλλά αυτό που γίνεται εκεί μέσα δεν είναι παθητικό κάπνισμα από μια παρέα....λίγη λογική

ούτε μελέτες ούτε τίποτα...εγώ εκεί κάποιες φορές δεν μπορώ να ανασάνω...βάλτε τον εαυτό σας σε ένα βαρέλι με πετρέλαιο και να έχετε και τον καπνό μέσα στα μούτρα σας....πόσο βολικό είναι να αντέξεις και να παρακολουθήσεις μια συνέλευση?? προφανώς βγάλτε την μαστούρα από το πετρέλαιο...  Tongue
« Last Edit: February 19, 2011, 16:06:07 pm by billakos » Logged

νυστααα λεμε...
miaou
Θαμώνας

Being A Crabby Bitch is part of My Charm

View Profile
« Reply #134 on: February 19, 2011, 16:04:17 pm »

ούτε εμένα μ'αρέσει η καπνίλα στις συνελεύσεις....

Βρομίζουν τα μαλλιά μου και τα φρεσκοπλυμμένα μου ρούχα CryBaby CryBaby

bonjour2

Well they tell me that I'm wanted. Yeah, I'm a wanted man-I'm a colt in your stable. I'm what Cain was to Abel-Mister, catch me if you can
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23 Go Up Print
Jump to: