• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:56:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:56:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 105
Total: 170
Angelagfb
serafeim
ioannisfa
VeGGoS
dimitrisblioumis
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
aalmpanb
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
jim_sklab
Tsomp
freskoulhs
Reidemption
nikos123321
EiriniGeo
kzmekos
immo
mixkats
fafafa
Athinaaz
ekyriakos
Giannis_Kako
Mr Z
tasos gourd
elias_farhood
Geoth
Zaxarenia
mimaki
Tasaras
Maria Golia
pdiamantis
kpapama
george14
A-TheITGuy
Christina07
gkg
coyg
parzival
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Συγκοινωνίες και Μέσα Μεταφοράς (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Νέες αυξήσεις στον ΟΑΣΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Νέες αυξήσεις στον ΟΑΣΘ  (Read 29217 times)
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: Νέες αυξήσεις στον ΟΑΣΘ
« Reply #90 on: February 19, 2011, 21:14:20 pm »

αν ερθω φτιαγμενος, σαν ερπετο που σερνεται δλδ, θα με περασουν για κατσαριδα και θα με πατησουν Cheesy Cheesy

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
i_am_batman
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #91 on: February 19, 2011, 23:27:07 pm »

Σήμερα είχε πορεία (σε δρόμους, άρα αεριζόμενη φάση) προς τα γραφεία του οασθ. Χτες είχε πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας. Τελείως προπαγανδιστική, χωρίς σπασμένα ατμ, με διαδρομή σε διαφορετικές από τα συνηθισμένα, λαικές γειτονιές.

Δεν υπήρχε ούτε κάπνα, ούτε έδειχνες κομματική ταυτότητα, και ούτε ρε παιδί μου είχες να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κάποιον, ως βιολογικό ένστικτο(ακούστηκε και κάτι τέτοιο στο καυτό τόπικ).

Για όλους τους komimides που κράζουν τη συνέλευση στο αντίστοιχο τόπικ και ποστάρουν αστείες φωτογραφίες, να πούμε ότι η κοινωνία δεν τελειώνει στη συνέλευση. Αφού δεν τη γουστάρετε τόσο, υπάρχουν(?) χώροι να σας χωρέσουνε όλους. Οι δικαιολογίες είναι για τα φόρουμ. Σημασία έχει να νιώθεις αξιοπρεπής. Για όποιον δεν έχει εγκαταλείψει αυτήν την ανάγκη, από βιολογικό ένστικτο ή δεν ξέρω τι άλλη μαλακία.

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: February 19, 2011, 23:34:08 pm »

Τώρα που είπες συνέλευση...

Αύριο 20/2 στις 12:00 έχει συνέλευση των Επιβατών στην ΕΔΟΘ (δεν ξέρω τι είναι)
Πρ. Κορομηλά 52 4ος όροφος
inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: February 22, 2011, 15:28:39 pm »

Δεν χτυπάμε εισιτήριο
Στεκόμαστε δυναμικά ενάντια σε ελεγκτές και σε σεκιουριτάδες
Δεν δεχόμαστε να μας ελέγχουν,συλλογικά και ατομικά
Μοιράσου την αλληλεγγύη και τα πάντα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #94 on: February 22, 2011, 16:08:47 pm »

Ράμπο στα λεωφορεία, στα τρόλεϊ και στα τραμ ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών

Αθήνα
Ειδικό σώμα ελεγκτών σε λεωφορεία, τρόλλεϊ και τραμ ετοιμάζεται να συστήσει το υπουργείο Μεταφορών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα τεράστια διαφυγόντα κέρδη στις πωλήσεις εισιτηρίων. Οι «ράμπο» θα φορούν ειδικές στολές και θα έχουν ειδικό σήμα.

Σύμφωνα με το Βήμα Online, πρόκειται για το ειδικό σώμα, το οποίο θα συνεργάζεται με την Αστυνομία για τον εντοπισμό όλων των λαθρεπιβατών στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς.

Όταν η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έκανε πριν από λίγες ημέρες τον λογαριασμό από τα διαφυγόντα κέρδη στις πωλήσεις εισιτηρίων και διαπίστωσε ότι υπάρχει απώλεια 40% στα εισιτήρια των λεωφορείων και τρόλεϊ και 10% απώλεια στα εισιτήρια των τραμ και του ΗΣΑΠ, διαπίστωσε ότι «αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσουμε περί τα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο».

Με αυτά τα δεδομένα αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύσταση ειδικού σώματος για έλεγχο των εισιτηρίων. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει η σύσταση του σώματος, που ήδη ονομάσθηκε «Ράμπο των ΜΜΜ», χωρίς να υπάρξει σχετικό νομοσχέδιο.

Οι αρμόδιοι αναζήτησαν μοντέλα λειτουργίας από άλλες χώρες. Στις ΗΠΑ, όπου και εκεί το κίνημα «δεν πληρώνω» έχει επεκταθεί σε εντυπωσιακό σημείο, το πρόβλημα λύθηκε -σε μεγάλο βαθμό- με την τοποθέτηση στα λεωφορεία ανδρών security, που εποπτεύονται όμως από ένα μικρό δημόσιο σχήμα.

Εν συνεχεία, θέλησαν να δουν τι συμβαίνει στις ευρωπαϊκές χώρες, όπου και εκεί διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα μεικτό σώμα ελεγκτών και ιδιωτών. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν το ευρωπαϊκό παράδειγμα, με κάποιες παραλλαγές, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χάρης Τσιόκας, και θα είναι έτοιμοι προς δράση από την 1η Απριλίου.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231080334

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #95 on: February 22, 2011, 16:12:14 pm »

Άσχετο αλλά ο όρος Ράμπο έχει μπει με πολύ αστείο τρόπο στην ελληνική γλώσσα.

Να μπαίνει ο μυώδεις ελεγκτής με τα γυμνά μπράτσα και ζωσμένος με φυσίγγια και να σου ζητάει εισιτήριο λέγοντας:
"I 'm your worst nightmare!"

byeeee
Burlitsa

But I'm a creep... I don't belong here!!

View Profile
« Reply #96 on: February 28, 2011, 21:49:52 pm »

ΨΕΥΔΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ.

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι ομάδα αγνώστων ατόμων επικολλά στις Στάσεις του Οργανισμού αυτοκόλλητα ψευδούς περιεχομένου, με τα οποία παροτρύνεται δήθεν από τον Ο.Α.Σ.Θ. το Επιβατικό Κοινό να δίνει το εισιτήριό του σε άλλους επιβάτες όταν δεν το χρειάζεται και εφόσον είναι εντός του χρονικού ορίου ισχύος του.

Διευκρινίζεται ότι τα αυτοκόλλητα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τον Ο.Α.Σ.Θ. και την σωστή χρήση του εισιτηρίου. Αντίθετα, όποιος προκαλεί ή παροτρύνει με οποιονδήποτε τρόπο άλλον σε δόλια αποδοχή εισιτηρίου καθώς και όποιος, με πρόθεση να μην καταβάλει αντίτιμο, δέχεται την παροχή αυτή, τιμωρείται από το νόμο με χρηματική ποινή ή φυλάκιση (Άρθρο 392 & 186§2 Π.Κ.).

Ο Οργανισμός έχει ήδη ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης για τον εντοπισμό και τιμωρία όσων ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του Ο.Α.Σ.Θ., παραπλανώντας το Επιβατικό Κοινό.

Ημερομηνία Καταχώρησης: 2010-09-10

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
είμαστε ελεύθεροι μα και ριζωμένοι στη γη...
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #97 on: February 28, 2011, 21:51:21 pm »

εχει σχολιαστει επαρκως, τους την επιστρεφουμε την ανακοινωση Angry

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Burlitsa

View Profile
« Reply #98 on: February 28, 2011, 21:53:11 pm »

βασικά παλιά είναι η ανακοίνωση απλά την βάλαν  φατσα Smiley φόρα Cheesy...

♥ ...μας φτιάξαν περιβάλλον στήνοντας βιτρίνες κατα μήκος της επέκτασης του εγώ που όταν δεν έχει ανάγκες τις δημιουργεί,
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #99 on: February 28, 2011, 21:55:33 pm »

απο οταν βγηκε εκει την ειχαν Grin

Burlitsa

View Profile
« Reply #100 on: February 28, 2011, 22:36:08 pm »

Embarrassed Roll Eyes

inco
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #101 on: March 01, 2011, 20:02:13 pm »

ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ….

ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…..

1.Συνεχίζω να μην πληρώνω εισιτήριο, μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μας.

2.Δεν δίνω τα στοιχεία μου στον ελεγκτή, παρά μόνο αν μου τα ζητήσει οποιοσδήποτε αστυνομικός (ακόμα και εκτός υπηρεσίας), πταισματοδίκης ή ειρηνοδίκης, που θα βρίσκεται ή θα έλθει στο λεωφορείο.

3.Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την άφιξη της αστυνομίας.

4.Δεν πηγαίνω σε καμία περίπτωση, με την θέλησή μου, στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον ελεγκτή.

5.Ζητάω από τον οδηγό ν’ ανοίξει την πόρτα στην επόμενη στάση και από τον ελεγκτή να με αφήσει να κατεβώ και του δηλώνω ρητά, ότι δεν επιθυμώ να παραμείνω στο λεωφορείο.

6.Αν μου κλείσει την πόρτα και μου περιορίσει την έξοδο, ο ελεγκτής ή οδηγός, καλώ αμέσως εγώ ο ίδιος το 100, καταγγέλλοντας, ότι κρατούμαι παράνομα και ζητάω την άμεση επέμβασή τους, γιατί διαπράττεται αυτόφωτο αδίκημα σε βάρος μου.Αναφέρω το νούμερο του λεωφορείου, το σημείο που αυτό βρίσκεται και την κατεύθυνσή του. Αν δεν έχω τηλέφωνο, ή εμποδίζομαι, ζητώ από τους συνεπιβάτες μου να καλέσουν αυτοί το 100 και ν’ αναφέρουν το συμβάν.

7.Γράφω και συγκρατώ το νούμερο, που υπάρχει στο καρτελάκι του ελεγκτή, προκειμένου να μπορώ να αναζητήσω κι εγώ και οι αστυνομικοί,τα στοιχεία της ταυτότητας του, από τον ΟΑΣΘ, σε περίπτωση που αυτός φύγει ή που δεν έρθουν οι αστυνομικοί, προκειμένου να μπορώ να υποβάλλω και μετά την μηνυτήρια αναφορά μου, κατά συγκεκριμένου προσώπου.

8.Ζητώ ονόματα και τηλέφωνα συνεπιβατών μου, εξηγώντας τους ότι χρειάζομαι μάρτυρες, ζητώντας την αλληλεγγύη τους, προκειμένου να βεβαιώσουν στα αστυνομικά όργανα, ότι δεν με αφήνουν να βγω από το λεωφορείο.

9.Καλώ αμέσως στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο μπλοκ των «ΕΠΙΒΑΤΩΝ» και στα φυλλάδια τους κι αν δεν τα έχω, τηλεφωνώ σε κάποιον γνωστό μου και ζητώ να τα βρει και να τους ειδοποιήσει, ζητώντας αμέσως νομική βοήθεια. Δεν ξεχνώ να δώσω στοιχεία, για το που βρίσκομαι και που κατευθύνομαι, καθώς και το τηλέφωνό μου, για να μπορέσουν να έρθουν άμεσα οι δικηγόροι και να επικοινωνήσουν αμέσως μαζί μου.

10.Όταν έρθουν οι αστυνομικοί, τους δίνω τα στοιχεία μου και απαιτώ να συλλάβουν αμέσως, τον ελεγκτή ή και τον οδηγό, διότι με κράτησαν παράνομα εντός του λεωφορείου, και ζητώ ναεφαρμόσουν την αυτόφωρη διαδικασία και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι, αμέσως στο αστυνομικό τμήμα.

11.Αν υπάρχουν περισσότεροι ελεγκτές που με παρεμποδίζουν να εξέλθω, ζητώ την σύλληψη όλων.

12.Ζητάω από τους αστυνομικούς να κρατήσουν τα στοιχεία όλων των μαρτύρωνσυνεπιβατών μου, που βρίσκονται στο λεωφορείο, κατά την άφιξή τους, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, σύμφωνα με το άρθρο 95 παρ.4του 141/1991 Προεδρικού διατάγματος.

13.Αν οι αστυνομικοί δεν ενεργούν τα νόμιμα, δηλαδή δεν προβαίνουν στην σύλληψη των δραστών και δεν κρατούν τα στοιχεία των παρευρισκομένων μαρτύρων, τους υπενθυμίζω ότι διαπράττουν παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα και θα αναγκαστώ να τους μηνύσω.

14.Ζητάω τα στοιχεία των αστυνομικών, σε περίπτωση που δεν ενεργήσουν τα νόμιμα, δηλώνοντας τους, ότι θέλω να τους αναφέρω, στους ανωτέρους τους. Αν δεν μου τα δώσουν, κρατάω τα νούμερα που αναγράφονται στην στολή τους και καλώ ξανά το 100 ενημερώνοντας τους, για τα αδικήματαπου διαπράττουνοι αστυνομικοί.

15.Στο αστυνομικό τμήμα, αναφέρω το συμβάν, στον αρμόδιο αξιωματικό υπηρεσίας και του ζητώ να ενεργήσει αυτεπάγγελτα, να λάβει αμέσως την μαρτυρική κατάθεσή μου και να σχηματίσει αμέσως δικογραφία, σε βάρος των δραστών, διότι το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, δεν διώκεται κατ’ έγκληση, αλλά αυτεπαγγέλτως. Για τον λόγο αυτό, αρνούμαι να καταβάλλω το παράβολο μηνύσεως, αξίας 100 ευρώ, εάν μου ζητηθεί, καθώς δεν έχω τέτοια υποχρέωση, εκ του νόμου.

16.Σε περίπτωση, που ο αρμόδιος ανακριτικός υπάλληλος, αρνηθεί να σχηματίσει δικογραφία, του υπενθυμίζω ότι διαπράττει κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ. εδ. β) και παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.) και θα αναγκαστώ να τον μηνύσω.

17.Αναφέρω στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούν να με συλλάβουν για το πταίσμα του άρθρου 391 Π.Κ. (αποφυγή πληρωμής εισιτηρίου), γιατί α) ο νόμος δεν έχει δημοσιευθεί, άρα δεν ισχύει ακόμα,β) το αδίκημα διώκεται μόνο μετά από έγκληση και για να την υποβάλει ο ελεγκτής, θα πρέπει να έχει ειδική εντολή και εξουσιοδότησηαπό το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ, στην οποία να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία μου, πράγμα αδύνατον, γιατί δεν με γνώριζαν, μέχρι την στιγμή του συμβάντος, γ)τους λέω ότι, σύμφωνα με το άρθρο 409 Κ.Π.Δ. «σε περίπτωση αυτόφωρου πταίσματος, επιτρέπεται η σύλληψη του δράστη, από κάθε αστυνομικό όργανο που έσπευσε, ή από ανακριτικό υπάλληλο, μόνο για την βεβαίωση της ταυτότητας του ή την άμεση εισαγωγή του σε δίκη όποτε αυτή είναι δυνατή», όμως στην πράξη είναι αδύνατη η άμεση εισαγωγή σε δίκη, κάποιου πολίτη για πταίσμα.

18.Παραμένω στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι να έρθει ο δικηγόρος μου και δηλώνω ότι επιθυμώ την παρουσία του.

ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

epibates-thess.blogspot.com/2011/02/blog-post_28.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ★ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

http://dystopiarap.wordpress.com/
Junior

View Profile
« Reply #102 on: March 01, 2011, 20:15:31 pm »

Πολύ χρήσιμα! Αυτά προς το τέλος δεν τα ήξερα!
arashi
Καταστραμμένος

Tell them how I'm defying gravity

View Profile
« Reply #103 on: March 01, 2011, 21:01:30 pm »

Quote from: inco on March 01, 2011, 20:02:13 pm
18.Παραμένω στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι να έρθει ο δικηγόρος μου και δηλώνω ότι επιθυμώ την παρουσία του.

Ολα ωραια και αγια ως εδω και καλα θα κανει οποιος θα κανει

ας γνωριζει ομως οτι για να ερθει δικηγορος να σε βγαλει απο το τμημα

χρεωνεται σαν παρασταση οποτε ταριφα 599 + ΦΠΑ

クリスチネットあなたの者だから...
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #104 on: March 01, 2011, 21:16:34 pm »

Γενικά καλή φάση να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας αλλά μάλλον δύσκολο να γίνει έτσι στην πραγματικότητα, αν έρθει αστυνομία είναι πιο πιθανό να τις φας εσύ και να σε μαζέψουν γιατί κουβαλούσες τσεκούρι και πετούσες πέτρες (;; ) παρά τους ελγκτές.... Tongue

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Up Print
Jump to: