• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:16:48 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:16:48 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 138
Total: 209
unreasonable
apapathe
DKarakatsanis
iodim
Kwstas
Νικη
Kaniki
ichariti
rafa98p
smoul
Tsomp
blacknick
georkala
vajim
nchatzo
tzortzis
Phlikon
Kass
HAHAHA
tsaliki
CasualUndergrad
BossiTsif
mamalakis
antontsiorvas
Δημητρης Αξιμιωτης
kkotsopo
JiMan5
geo66
palladas
JoHn!
tsageo
Papadopoulosthanos
dkonst
George_RT
superkolios
dirac1
smanio
meliou
stefanos hios
Sofiana
Asozou
George15
Don Corleone
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
MarakiT
MASV
ntina
etsilika
stefpapa21
giannisdomu
mdimitrig
sotolagg
tasos potsakis
vasilikitsatsi
Pakapis5
PAPARI69
christina02
qwertyuiop
ganasto
tsakalokagkouras
alextsigilis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 6o Εξάμηνο >  Υποχρεωτικά Μαθήματα > Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > [ΣΑΕ ΙΙ] Εξεταστική Σεπτ. 2010
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: [ΣΑΕ ΙΙ] Εξεταστική Σεπτ. 2010  (Read 15479 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [ΣΑΕ ΙΙ] Εξεταστική Σεπτ. 2010
« Reply #30 on: September 30, 2010, 00:16:14 am »

Το έχω κάνει πολλές φορές σε άλλες διαμαρτυρίες παρόμοιες και αύριο δεν έχω χρόνο να χάσω...
καλα εδω πανε σε κανα γραφειο 50 ατομα και διαμαρτυρεται ενας και ο καθηγητης λεει ηθελες μεγαλυτερο βαθμο?? μονο εσυ διαμαρτυρεσαι 

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
digitalweed
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #31 on: September 30, 2010, 00:20:29 am »

Οχι δεν ειπα αυτο.Αλλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και χωρις να βλεπω ιδιαιτερη κινητικοτητα και απαντησεις υποθετω πως θα ειμαστε εμεις οι 2! Εκτος και αν υπηρξε συνεννοηση με πμ η κατι αντιστοιχο..Εγω παντως μολις το ειδα και μου ειναι αρκετα δυσκολο να ειμαι αυριο το πρωι στη σχολη..

Παντως αν υπαρχει θεληση απο εστω και μια μικρη ομαδα φοιτητων πιστευω πως το θεμα δεν θα αφεθει οπως εχει γινει τοσες φορες στο παρελθον(βλ διαφορικες,εφαρμοσμενα,κυκλωματα κλπ κλπ)

εγω παντως προτιθεμαι να διαμαρτυρηθω γιατι πιστευω πως το δικιο ειναι με το μερος μας..Και ειμαι σιγουρος πως αρκετοι γνωστοι μου που κοπηκαν θα συμφωνησουν και θα ακολουθησουν..
gate4

View Profile
« Reply #32 on: September 30, 2010, 00:23:57 am »

μονος θα σαι μεγαλε η σεκς δεν εχει χρονο για χασιμο αμα θες ερχομαι γω να κανουμε μπουγιο 

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #33 on: September 30, 2010, 00:41:19 am »

Αυριο ειναι πολυ νωρις. Ξερετε αν εχει βγαλει ημερομηνια γραπτου? Εγω θα προτεινα να γινει η συναντηση
την ωρα των γραπτων, αφενος γιατι σιγουρα θα ειναι στο γραφειο του και δεν θα τον ψαχνουμε, αφετερου
γιατι ακομη και οι ανενημερωτοι που θα θελουν να δουν το γραπτο τους μπορει να συμφωνουν και επιτοπου
να συμμετεχουν. Ειδικα καλυτερα θα ηταν στο τελος της ωρας των γραπτων, για να μην ενοχλησουμε τα παι-
δια που μπορει να θελουν να δουν σοβαρα το γραπτο τους.

Επισης μεχρι την παρασκευη υπαρχει εξεταστικη ακομη για καποιους Roll Eyes

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

geo_iv
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: September 30, 2010, 00:52:31 am »

Quote from: Tempus Fugit on September 30, 2010, 00:41:19 am
Αυριο ειναι πολυ νωρις. Ξερετε αν εχει βγαλει ημερομηνια γραπτου? Εγω θα προτεινα να γινει η συναντηση
την ωρα των γραπτων, αφενος γιατι σιγουρα θα ειναι στο γραφειο του και δεν θα τον ψαχνουμε, αφετερου
γιατι ακομη και οι ανενημερωτοι που θα θελουν να δουν το γραπτο τους μπορει να συμφωνουν και επιτοπου
να συμμετεχουν. Ειδικα καλυτερα θα ηταν στο τελος της ωρας των γραπτων, για να μην ενοχλησουμε τα παι-
δια που μπορει να θελουν να δουν σοβαρα το γραπτο τους.

Επισης μεχρι την παρασκευη υπαρχει εξεταστικη ακομη για καποιους Roll Eyes
+1
ας βγει ανακοινωση για τα γραπτα... τοτε καλυτερα
Komimis
Guest
« Reply #35 on: September 30, 2010, 00:55:33 am »

ΣΑΕ ΙΙ και τα μυαλά στα κάγκελα..μαθηματάρα ρε! με νόημα και ευκολία στον φοιτητή! ΣΑΕ ΙΙΙ σας ερχόμαστε!!!!  Roll Eyes
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: September 30, 2010, 00:57:35 am »

Quote from: gate4 on September 30, 2010, 00:23:57 am
μονος θα σαι μεγαλε η σεκς δεν εχει χρονο για χασιμο αμα θες ερχομαι γω να κανουμε μπουγιο 

Λοιπόν, θέλω κι εγώ να συνδράμω στην συζήτηση σας. Διάβασα το μάθημα, και τις τελευταιες τρεις μέρες καθόμουν κι έλυνα παλιά θέματα... Και τα έλυνα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια. Και αυτά του Ιουνίου. Θέλω να πω με αυτό, πως σε οποιοδήποτε μάθημα διαβάζουμε ΠΡΕΠΕΙ να μπορούμε και να γράφουμε έτσι??? Αλλιώς ποιο το νόημα??? Διάβαζα πόσο καιρό, για να έρθω την στιγμή της εξέτασης, και επειδή κοιμήθηκε ο άλλος στραβά, ή είδε στον ύπνο του τον Μπαμπούλα, να με γ....??? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό πάντως... Όποιος διαβάζει, γράφει... Και στη δικιά μας τη σχολή απλά ΔΕΝ γίνεται αυτό... Και δεν νομιζω να φταίνε οι 90 φοιτητές από τους 103 που δώσανε... Μου φαίνεται ΤΟΣΟ απίθανο, όσο το ότι τα μπιφτέκια των Goody's είναι από αγελάδες ελευθέρας βοσκής!!!!!! Δεν νομίζω προσωπικά πως το να δούμε απλά τα γραπτά μας αποτελεί πλέον λύση... ΠΡΕΠΕΙ να γίνει επανεξέταση... Και δεν το λέω προς ίδιον όφελος! Αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή... Δεν γίνεται τον Ιούνιο να βάζει κανονικά θέματα, και τον Σεπτέμβριο επειδή του κόψαν το επίδομα από το Κράτος, να βάζει "κάτι" για να κάψει φοιτητές! Αν θέλουν να λέγονται "καθηγητές" να μας πουν το εξής: πώς θέλετε να μαθαίνουμε το μάθημα? Να το μαθαίνουμε τόσο καλά όσο εσείς? Σε τέτοιο επίπεδο? Να μπορούμε να το διδάξουμε? Να ξέρουμε και τι σκέφτεστε μήπως πριν βάλετε τα θέματα??? Πραγματικά, κάθε φορά που δίνω ένα τέτοιο μάθημα το πρώτο που αναρωτιέμαι είναι το εξής: άραγε, ποιο θα ήταν πραγματικά το πιο κουλό, τρελλό, απίστευτο, ουρανοκατέβατο, αδύνατο, πράγμα που θα μπορούσε να βάλει? Κι αφού το βρω, πάει και βάζει κάτι που ξεπερνάει κι αυτές τις προσδοκίες. Εφόσον το 15% πέρασε μόνο προτείνω να γίνει επανεξέταση... μπορείτε να πείτε πως είναι προς ίδιον όφελος. Δεν με νοιάζει... Και σας προς ίδιον όφελος είναι... Οπως κι όλους τους φοιτητές του τμήματος μας! Πάντα το συζητάμε, πάντα γκρινιάζουμε, βρίζουμε, κτλ κτλ αλλά δεν γίνεται τίποτα! Σόρρυ για το γράψιμο μου, αλλά είναι κάτι τέτοια περιστατικά που με κάνουν να απεχθάνομαι τη σχολή...
Komimis
Guest
« Reply #37 on: September 30, 2010, 01:03:03 am »

Quote from: oMpixlas on September 30, 2010, 00:57:35 am
Quote from: gate4 on September 30, 2010, 00:23:57 am
..τα μπιφτέκια των Goody's είναι από αγελάδες ελευθέρας βοσκής!!!!!!

Γι'αυτό είσαι σίγουρος..?  Cheesy
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: September 30, 2010, 01:04:52 am »

γι αυτό μου φαίνεται τόσο απίθανο...  Tongue Ρε λες να είναι ελευθέρας βοσκής? Τα παίρνω όλα πίσωωωωωω  Cheesy
Me
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: September 30, 2010, 01:07:16 am »

παντως υπαρχει αναλογο τοπικ για τα ΣΑΕ ΙΙ προηγουμενης χρονιας,που παλι ηταν τα ιδια χαλια κλπ κ μαζευτηκαν πηγαν τα παιδια κ αν δειτε το μονο που βγηκε ειναι οτι ο ροβυθακης διορθωνει με τουλαχιστον εκνευριστικο τροπο κ οτι ο πετριδης ειναι πιο συζητησιμος κ ειχε πει κ τα 4 να γινουν 5 κλπ! το λεω απλα επειδη ειναι ενα μαθημα που γραφουμε στην ουσια με αριστα το 5 γιατι ολοι μονο του πετριδη το θεμα προσπαθουμε ν λυσουμε μπας κ περασουμε!οποτε δ ειναι κ τοσο παραλογα τα αποτελεσματα.. το θεμα ειναι ν αλλαξει ο τροπος που μπαινουν'διορθονωνται τα θεματα  Undecided
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #40 on: September 30, 2010, 01:18:40 am »

Quote from: Me on September 30, 2010, 01:07:16 am
παντως υπαρχει αναλογο τοπικ για τα ΣΑΕ ΙΙ προηγουμενης χρονιας,που παλι ηταν τα ιδια χαλια κλπ κ μαζευτηκαν πηγαν τα παιδια κ αν δειτε το μονο που βγηκε ειναι οτι ο ροβυθακης διορθωνει με τουλαχιστον εκνευριστικο τροπο κ οτι ο πετριδης ειναι πιο συζητησιμος κ ειχε πει κ τα 4 να γινουν 5 κλπ! το λεω απλα επειδη ειναι ενα μαθημα που γραφουμε στην ουσια με αριστα το 5 γιατι ολοι μονο του πετριδη το θεμα προσπαθουμε ν λυσουμε μπας κ περασουμε!οποτε δ ειναι κ τοσο παραλογα τα αποτελεσματα.. το θεμα ειναι ν αλλαξει ο τροπος που μπαινουν'διορθονωνται τα θεματα  Undecided

A ναι ρε???? Δεν είναι παράλογα τα αποτελέσματα σε σχέση με τις άλλες χρονιές? Ησύχασα τωρα... νιώθω ταπεινός πια!!!! Λες και με νοιάζει πως διορθώνουν πέρσι και πρόπερσι. Εμένα με νοιάζει πως εξετάζουν τώρα! Ξέρεις τι θα γίνει αν πάμε και δούμε τα θέματα? Θα βάλει σε αυτούς που πήραν 4, το 5αρι που τόσο πολύ επιθυμούν, κι αμέσως θα σωπάσουν... Αντέ και σε κανέναν πο έχει πάρει 3! Τι με νοιάζει εμένα όμως αυτό... Ξέρεις κάτι? Θα σε πω μια παρόμοια κατάσταση που μου συνέβη με τα Κυκλώματα 1... Τον Ιούνιο, στο πρώτο έτος, πήρα 0!!!!! Και το Σεπτέμβριο, 3 μήνες μετά πήρα 8!!!! Άντε πες μου εσύ τώρα? Το ότι με πέρασε, σημαίνει ότι δεν θεωρώ πως καίει άτομα??? Πως ο τρόπος που βάζει τα θέματα είναι πανάθλιος??? Το ίδιο συμβαίνει με ΣΑΕ 2... Μπορεί τώρα να πήρα χαμηλό βαθμό, αλλά τον Ιούνιο μπορεί να το πάρω και με 10. Αυτό δλδ τι σημαίνει??? Πως δεν θεωρώ πως αυτό τον Σεπτέμβρη έκαψε τους πάντες και ότι έπρεπε να γίνει επανεξέταση???? Θα τα δούμε τα γραπτά, θα περάσει αρκετές "διαμαρτυρόμενες" φωνές για να σωπάσουν, και οι υπόλοιποι που θα μείνουμε θα χουμε χάσει κάθε δίκιο!!! Πρέπει να φέρουμε στη Γενική Συνέλευση ή οπουδήποτε αλλού το θέμα της επανεξέτασης πιστεύω... και σε λέω! Δεν με νοιάζει που είναι για ίδιον όφελος... Πρέπει να το δεις συνολικά! Υπάρχουν μαθήματα που εξαιτίας τους δεν παίρνεις τομέα... δεν παίρνεις πτυχιο... διαβάζονται και δεν περνιούνται... δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι φοιτητές γι αυτό!!! Φταίμε κι εμείς, δεν λέω... αλλα δεν γίνεται 100 άτομα από τα 119 να μην ξέραν τίποτα... Θα πάμε, θα περάσει κάμποσο κόσμο, και όλα κυλάνε μέλι γάλα...πφφφφφ
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #41 on: September 30, 2010, 01:22:30 am »

Και γω πιστευω οτι ειναι καλυτερo να γινει η Συναντηση τη μερα που θα δειχνουν τα Γραπτα για τους λογους που ειπε ο Tempus!!!

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Me
Θαμώνας

View Profile
« Reply #42 on: September 30, 2010, 01:32:02 am »

Quote from: oMpixlas on September 30, 2010, 01:18:40 am
Υπάρχουν μαθήματα που εξαιτίας τους δεν παίρνεις τομέα... δεν παίρνεις πτυχιο... διαβάζονται και δεν περνιούνται... δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι φοιτητές γι αυτό!!! Φταίμε κι εμείς, δεν λέω... αλλα δεν γίνεται 100 άτομα από τα 119 να μην ξέραν τίποτα... Θα πάμε, θα περάσει κάμποσο κόσμο, και όλα κυλάνε μέλι γάλα...πφφφφφ

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε οσα λες,,!ολοι το χουμε νιωσει στο πετσι μας αυτο!! εγω απλα ανεφερα τι ειχε γινει κ τοτε.. για να ξερουμε οτι δ ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα να αλλαξει κατι!!ποσο μαλλον η νοοτροπια,στην οποια αναφερεσαι εσυ!
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: September 30, 2010, 01:39:30 am »

Quote from: Me on September 30, 2010, 01:32:02 am
Quote from: oMpixlas on September 30, 2010, 01:18:40 am
Υπάρχουν μαθήματα που εξαιτίας τους δεν παίρνεις τομέα... δεν παίρνεις πτυχιο... διαβάζονται και δεν περνιούνται... δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι φοιτητές γι αυτό!!! Φταίμε κι εμείς, δεν λέω... αλλα δεν γίνεται 100 άτομα από τα 119 να μην ξέραν τίποτα... Θα πάμε, θα περάσει κάμποσο κόσμο, και όλα κυλάνε μέλι γάλα...πφφφφφ

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε οσα λες,,!ολοι το χουμε νιωσει στο πετσι μας αυτο!! εγω απλα ανεφερα τι ειχε γινει κ τοτε.. για να ξερουμε οτι δ ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα να αλλαξει κατι!!ποσο μαλλον η νοοτροπια,στην οποια αναφερεσαι εσυ!

Από κάπου πρέπει να αρχίσει... Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω εγώ σε αυτούς. Κι ότι θέλουν ας με πουν... Και για να το ξέρετε όλοι, εγώ 0 πήρα... δεν άξιζα για μηδέν, αλλά ούτε για 5 με αυτά τα θέματα... Με τα θέματα του Ιουνίου άξιζα για 8-10, αλλά με αυτά τα θέματα δεν με νοιάζει καν για πόσο άξιζα... Σε λέω, κάτι πρέπει να γίνει με τους καθηγητές! 190 άτομα περίπου πήραν φέτος τομέα... είναι πολύ λίγα, και μας έλεγε ο Παπαγιάννης πως είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με τις άλλες χρονιές... ακόμα και τότε με τις καταλήψεις! Μη με πεις ότι ξαφνικά η γενιά μας είναι πιο τεμπέληδες... Γιατί κάτι τέτοια θα μας πουν μερικοί κι όλας... Και τα ΣΑΕ 2: 119 δώσαν και 16 περάσαν??? Σε ποιον να τον πεις και να μην πάθει την πλάκα του... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ η νοοτροπία των καθηγητών... αλλά μπορεί να αρακουνηθεί λίγο! Αν πάμε και απλά περάσει ακόμα 30-40 άτομα, και τελειώσει εκεί το ζήτημα, τότε αυτοί κερδίζουν... Βάλανε ό,τι να ναι θέματα, μας κάναν να μη μιλάμε, και νιώσαν ότι τους έχουμε και ανάγκη! Πρέπει λίγο να ταρακουνηθούν... Εμείς φταίμε ως έναν βαθμό... αλλά φταίνε κι αυτοί... και σε αυτές τις περιπτώσεις σε ΠΟΛΥ πιο μεγάλο βαθμό από οτι εμάς!
oMpixlas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #44 on: September 30, 2010, 01:44:25 am »

Κι έχω ακούσει ΤΑ τρελλά: πήγε λέει ο άλλος που τον είχε κόψει με 4, να δει το γραπτό. Το βλέπει ο καθηγητής και λέει: "Α ναι... τελικά έπρεπε να πάρεις 7! Ε τι να κάνουμε τώρα... οι βαθμοί στάλθηκαν στη γραμματεία... την επόμενη φορα!" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όπως επίσης: έγινε λάθος γραπτών, και ο άλλος εκεί που παρέδωσε λευκή κόλλα, τον περάσαν με 5! Κι άλλα τέτοια παρόμοια... Είμαστε σοβαροί????? Και θέλουμε να λέμε πως είμαστε ένα από τα καλύτερα τμήματα στην Ευρώπη???
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: